Hirdetés
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Most a három Galaxy S25 képernyő bukott le
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Sziasztok!
Tavaly októberben vettem a T-nél egy Samsung Wavet, 30k-ért elhoztam és 12x havi törlesztőt kell még fizetnem (novemberi az utolsó részlet), eco díjcsomagra írtam alá 2 év hűséget.
A probléma: nem tudom ki mennyire ismeri a telefont, de amilyen elánnal nekiindult a bada, olyan szinten lelombozó most a helyzet. Minimális support, az app-bolt tele haszontalan cuccokkal, témákkal, játékokkal. Egyszóval nem vált be, nagyon megbántam Az előtte használt Nokia 6220 classicomra több hasznos program volt, mint erre.
Tanács kellene: mindenképp le akarom cserélni a telefont. Van e szerintetek erre valami mód?! Szintén okostelót akarok és inkább kipengetem egyben a kemény pénzt, mint, h ezt használjam tovább. Nyáron vettem egy iPad2-t, és nagyon bejön. Hihetetlen, h mi minden van rá és nem csak gagyi hülyeségek. Szóval egy iPhone 4 vagy 4s lenne a kiszemelt. (esetleg Samu GSII-ben agyalok)
Létezik olyan, h esetleg meghosszabbítom a hűséget és úgy veszem meg a telót, esetleg drágább díjcsomagba kell átlépnem?!
Szóval röviden: van e mód készülékcserére hűség lejárta előtt?! Vagy rába**tam és max függetlenül tudok iPhonet venni.Előre is köszönöm a válaszokat!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
tylerddd
veterán
OK, köszi! Az a baj, h az akkor jövő május lenne, de addig én földhöz csapom ezt a sz**t.
Amiben agyalok, h mivel mutternak lejárt a hűsége, ő fog új telót venni és aláír két év hűséget. Egymás közt meg lerendezzük a pénzt, én meg kérek egy microSIMet vagy kivágom a jelenlegiből. A probléma esetleg az lehet, h majd erőltetik e neki, h ha már iPhonet vett, akkor abba microSIM kell... Mert úgy néztem, h bármilyen előfizuval, akár a jelenlegivel is el lehet hozni, tehát nem kötelező mondjuk Ikonnal megvenni, csak max. kicsit drágábban adják oda.
-
tylerddd
veterán
Eladhatom a T-től vásárolt telefonomat, ha még nem járt le a hűség, de a 12 havi törlesztő már ki van fizetve?! Érdemes e valami papírt írni az eladásról, ha a későbbi gazdájával valami gigszer lenne, akkor ne engem zaklassanak?! Gondolok itt arra, ha pl. GSM boltba adom be, ki tudja milyen alak veszi meg!
-
tylerddd
veterán
Hello!
T-nél szeretnék mobilnetre előfizetni, mindössze arra kellene, h a maileket, közösségi oldalak jelzéseit és a widgetek frissíteni tudja a teló (időjárás, valutaváltó stb.). Szerintem erre a célra a Go!Net S elég lenne, 590 havidíj, 30MB, nincs túlforgalmazási díj.
Ha jól értelmezem, akkor csak az 590 havidíj kerül a számlára, ha elfogy a 30MB, akkor korlátozzák a sebességet. Ergo korlátlan a net adatmennyiséget tekintve, csak a sebességet korlátozzák. Az ezt követő 32kbit/sec is elég gondolom arra, h frissítse a widgeteket?!
Jól gondolom, h ez így működik?! Köszönöm a válaszokat!
-
tylerddd
veterán
Mit jelent az, h 1év teljeskörű és 1 év készülékgarancia, amit az ember a T -től kap?! Ugye GSM boltoknál van ez az 1 teljes+1 év szoftver garancia, illetve pl ha Sony boltban veszel meg SE telót, akkor elméletileg 2 év teljeset kapsz. Melyiknek felel meg a T garanciája?!
-
tylerddd
veterán
Hello! T-nél vásárolt készüléket garanciális szervízre bármelyik T-szervizbe bevihetem, igaz?!
-
tylerddd
veterán
Köszi mindkettőtöknek!
-
tylerddd
veterán
Fákkk! Bevittem a Lumiámat szervizbe, de nem tudtam, h a töltőt is vinni kell vele! Jöhettem el
-
tylerddd
veterán
Üdv!
Van egy T-s Lumia 800-am. Ugye cserélni kellett a sim kártyát micro sim-re. Azóta sajnos nincsenek sim műveletek, tehát a lottó, autópálya stb.
Miért nincsenek ezek ott, ahol lenniük kellene?! Más T-Mobile-os 800 tulajoknak van.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Hello!
Kis értetlenség támadt bennem a havi számlámat illetően. Tegnapi aug. 1. dátummal kaptam egy számlát: ugye ez a júliusban lebonyolított hívásaim, legalábbis a számlán az van, h 07.01-07-31. közötti időszak.
Na most neten, a My-Tmobile-on keresztül intézem a fizetést és ugye látom az aktuális havi egyenleget (kedvezmények levonása nélkül): ez már 5e Ft körül van. Hogy lehet ez?! Ilyenkor, mikor befizetem, az új időszakban max. 2k szokott lenni! Ne már, h 1 nap alatt ennyi összegyűlt?! Mert ha a most befizetett számla július hónapra szól, akkor augusztusban összepattintottam 5k??? Hát nem is telefonáltam!!! A SIM alkalmazások telepítésénél azt írta, h ingyenesek?! Akkor mégse?! Vagy most én vagyok a hülye és valamit nem jól értelmeztem?!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
RelaxNet netcsomag miért nem vehető igénybe mobiltelefonos netezéshez?! Elég trének tartom, h nekem az Eco mellé a GoNet L-ben az 500MB, 2000Ft, az előbb említett csomagban a 2GB ugyanennyi. Tudom van rá hűség, de ha 2GB-t kapnék 2k-ért, még alá is írnám. Egyáltalán miért drágább a mobiltelefonokhoz létrehozott csomagok?! A működési elve ugyanaz, nem?!
-
tylerddd
veterán
Csak e-mail frissítésre használom a 30MB-os netcsomagomat, de elég gyorsan elfogyott :S
A fő, a hotmail és a gmail fiókomat frissíti negyed óránként, a többit 2 órás időközönként. Még csempe sincs kirakva a Lumia 800-on, meg a mailekhez a képeket se tölti be, csak ha kérem.
-
tylerddd
veterán
válasz Lacika2332 #19774 üzenetére
Nem tudom a My-Tmobile hogy működik, de nekem egyszer azt írja, h vehetek új telót a jelenlegi előfizumra, máskor meg azt, h nincs lehetőségem erre!
-
tylerddd
veterán
válasz dedike #19776 üzenetére
Most, h feljött a téma, beléptem, most kiadta, h vehetnék. De kb. egy hete ott virított egy nagy X, h nem tudok a jelenlegi előfizumhoz új telót venni.
Amúgy novemberben jár le a két év hűségem, de úgy tudom, h 18 hónap után már vehetnék új készüléket, ami ugye letelt. Lehet, h ezért kavarodik meg?!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Emberek! Azt még megértem, h az én piszlicsáré falumban kb. fél évvel ezelőttig nem volt 3G, de h Szeged belvárosában szívatott ez a sz*r, hol volt, hol nem volt 3G, az nevetséges :S Baromira kellett volna a térkép szolgáltatás, csak ugye rendes net nélkül nem sikerült. Ezért fizessek -amúgy szerintem sokat- ,h ne legyen net?!
-
tylerddd
veterán
Hello! Bocsi a bugyuta kérdésért, de nem vagyok otthon a T hiteleit illetően, amikor részletre hozol el egy telefont. Létezik afféle előtörlesztés?! Pl. elhozok egy készüléket 2 év hűség aláírásával, kifizetem a kezdőt + vállalok12xhavi törlesztőt. Közben én pénzhez jutok és nem akarok gembázni a részletekkel, bemegyek és kifizetem a maradékot. Van ilyen?!
-
tylerddd
veterán
Hali!
Az aranykártyásoknak most van olyan akció, h ha RelaxNet M csomagot 2 év hűséggel aláírod, akkor 3 vagy 4 hónapig ingyenes, majd 2000Ft/2GB lesz a csomag.
Ezzel kapcsolatban érdekelne, h ezt a csomagot én kérhetem e meglévő SIM-emre, ECO XS mellé, h telón tudjam használni?! A T oldalán azt írja, h "Megrendelhető arany vagy platina szint esetén különállóan új SIM esetén (pl. modemhez)", tehát ezek szerint nem. (aranykártyás vagyok egyébként)
Miért van az, h ezt a féle netet odaadják ennyiért, mobiltelónál meg 2000Ft-ért 500MB-ot adnak Go!Net L-ben?! Elvileg ugyanaz a technológia és ugyanazt a hálózatot használom, nem?!
Azok a csomagok, pl. Mozaikok, amikben korrekt mennyiségű net van, borzalmasan drágák. iPhone-om van, így kérhetnék Ikon-t, de azok is drágák.
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #22604 üzenetére
Azt írja a T oldala, h Mozaik XS-hez nem kérhető az a Net&Roll, amit írtál!
-
tylerddd
veterán
Nálam mikor a szifont vettem megnézte a srác, h volt e elmaradásom, tartozásom. Nem volt, így nem kellett fizetnem. De korábbi előfizus vásárláskor nem beszéltek ilyenről.
-
tylerddd
veterán
válasz rayoliviero #22627 üzenetére
Csak egy kérdés a témában, a kérdésedre sajnos nem tudom a választ: lejárt garis készüléket 10k-ért függetlenít a T-mobile hivatalosan?!
-
tylerddd
veterán
Hello!
Szegény anyám nélkülem ment el telót venni előfizujához és vett egy hóóóttt ratyi Samsung E2600-t! Minden bemeneten kis ajtó van, tuti le fogja őket törni. Olyan gyengén szól, h a felhúzott hangerejű mp3 fájl is alig érzékelhető. Nem beszélve arról, h gyakorlatilag egy szappantartó az egész, recseg-ropog ha megfogod.
Van e arra lehetőség, h visszavigye X időn belül a készüléket és másikat kérjen?! Tegnap vette egyébként! Egy Samu S5610 jobb lenne neki, nagyon dicsérik és a vicc, h egy darab ezressel drágább, mint a fenti borzalom! Az S5610-ről mindenhol jót hallottam, állítólag a hasonló árkategóriájú Nokiákat is megszorítja. Dominoval is csak 22k a T-nél. Gondolom az aláírt hűséggel már nem kezdhet semmit ???
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Ma felhívtak a T-től, valami biztosítást akartak ajánlani és a srác úgy elhadarta a felolvasni valót, h fel se fogtam miről van szó, csak a végén kérdezi: Aktiválhatom akkor a biztosítást?! Mondom dehogy uram, nem is értettem, h miről van szó. Erre 1 fokkal visszavett a sebességből és kezdtem érteni, h mit akar. Igazából nem is figyeltem mit mond, mert úgyis NEM lett volna a válasz rá Igazából annyira unszimpatikus volt ezzel a hadarással, h mikor kérdezte miért nem, mondtam: csak! Elköszöntünk és viszlát. Komolyan nem fogom ezentúl felvenni a rejtett számos hívásokat, mert 90%-ban ilyen kö**ögségekkel keresnek meg!
-
tylerddd
veterán
Ha neten, My T-Mobile-on keresztül váltok másik előfizus csomagra, akkor mi a dolog menete?! Tehát kapok majd levélben szerződést vagy nem?!
Más: ezt a 100%-ban lebeszélhető csomagokat hogyan kell elképzelni. Hülye vagyok, nem értem, h működik. Most Eco XS-em van, ami 1950Ft/hó. Én még csak véletlenül sem beszélek le 2000 forintot, a végén mégis kapok legjobb esetben 1500-1600 Ft-os számlát. Az hogy???
Most Mozaik XS-be mennék, elsősorban a +1000Ft/1GB bővítő miatt.
-
tylerddd
veterán
Ha neten állok át másik díjcsomagra, miközben októberben írtam alá 2 év hűséget egy olcsóbb díjcsomagra, akkor az aktiválástól indul a 2 év hűség az új csomagra?! Ettől függetlenül az októberi dátum lesz a kedvezményes készülékváltás időpontja, mert telót is vettem akkor!
Mozaik XS-re váltanék, ami 100%-ban leforgalmazható, 3200Ft/hó. Ebben úgy néztem, olyan 100 percnyi beszélgetés van, főleg ha a belföldi mobil/vezetékes ingyenes kedvezményt választom hozzá, hiszen akkor ugyanannyiért hívom őket is. Én olyan 50-60 percet szoktam beszélni havonta. Akkor elvileg ha kipengetem a 3200-t , akkor azon felül nem kellene extrát fizetnem, magyarul 3200 lenne a számla összege?! Ehhez még a +1GB-os netet venném igénybe, tehát 4200Ft/hó és ennyi?! (főleg a net miatt kellene a csomag, a jelenlegi Eco XS-hez az 500MB/2e Ft nem valami szimpi)
-
tylerddd
veterán
válasz azigazimoris #25173 üzenetére
Értem, köszi! És ugye azt is jól látom, h Mozaik XS-hez is kérhető a limitbővítő Net&Roll 1GB???
-
tylerddd
veterán
My T-Mobile másnak megy?! Engem nem akar beengedni. Dobálja sorban ezeket a begépelendő kódokat, amiket jól írok be, mégsem enged belépni
-
tylerddd
veterán
Hello!
Nem érem el a hangposta fiókomat. Mindig a "A megadott számon postafiók nem található" üzenettel kidob a rendszerből. Mozaik XS csomagom van, iPhone 4S telóval (ha ezek számítanak).
-
tylerddd
veterán
Az mitől függ, h a teló hálózat szempontjából T-Mobile-t vagy Telekom-ot ír ki?! Nekem 1x ezt, másszor azt, de 70%-ban T-Mobile-t.
-
tylerddd
veterán
válasz zsof Nokia #31057 üzenetére
MicroSIM van a telefonomban, ami T-függő i4S, a kártyát tavaly februárban vettem. Először Lumia 800-zal használtam, most meg szifonnal.
-
tylerddd
veterán
Hello!
Az iPhone-okra 2 évig ingyenes Navigon Select hogy működik?! Ha jól tudom március 1 óta nem létezik, csak az tudja újra letölteni, aki korábban megtette.
A lényeg az lenne, h mi a helyzet akkor, ha csináltam IAP-t vagyis vettem mondjuk 30€-ért egy full Eu térképet programon belül?! Akkor is lejár 2 év után?! Mintha anno az AppStore leírásában azt olvastam volna, h ha veszel hozzá valamit, akkor végteleníted a licenszet, ezért is vettem meg egy olcsó kis kiegészítőt, mert egyébként alapból elég lett volna nekem az ingyenes is. Most ez a leírás nem jön elő, mert már nincs fent a Store-ban, csak a megvásárolt alkalmazásoknál látom, de onnan se nyitja meg a leírást.
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Hello!
A Fun aranytárskártyás díjcsomaggal kapcsolatban kérdezném:
1. Nekem jelenleg Mozaik XS díjcsomagom van. Jól értem, h e mellé kérhetek egy extra SIM-et új hívószámmal, ahol 1725 Ft a havi költség, fullra leforgalmazható és ha túllépi a felhasználó, nem tud mínuszba menni, fel kell töltenie, ha használni akarja?!
2. Gondolom a számla az én nevemre érkezne majd?!
3. Arról nem találtam semmit, h hűségnyilatkozattal jár-e a dolog?!
4. Igénybe vehető-e kedvezményes készülékvásárlás, részletre történő készülékvásárlás?
Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Politika
- Ukrajnai háború
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen