- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
skroy #144752 üzenetére
pont ezért kell (tetszik vagy sem, nem tud az ember mindent a fejében tartani)
Naptárba beírni az ilyesmit (azt is beírom hogy amelyik családtagnak aktiváltam a Domino Most-ot az mikor jár le, vagy az ingyenes 50mb-ot mikor lehet újra aktiválni) Persze kismillió dologra lehet emlékeztetőt beállítani, én arra is szoktam, hogy a 30 db-os loratidin hexal antihisztaminom 4-5 db-al a vége slőtt vegysk újat. (Hétköznap délelőttre így ki tudok ugrani érte a patikába) -
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
skroy #144552 üzenetére
Remélem így is lesz. Már csak azért is, mert vásárláskor 168 órát ír érvényességnek. [kép] Igazán számolhatna onnan is visszafelé órákban...
Hátha olvassák a fejlesztők isNfsu17, arra azért kíváncsi leszek, hogy a +6 órás időzónával hogy fog számolni. Majd beszámolok róla.
-
nfsu17
veterán
válasz
skroy #141770 üzenetére
Egy picit fordított (megmásított) logikával ezt tudja egy feltöltős domino, nem?
Feltolsz 3000 Ft-ot.
Majd ha lebeszélsz belőle havi egy 1000-est, akkor 3 hónapig az kitart, majd újra feltöltöd. Nincs net...de ha akarsz, vehetsz. Nincs számla, nincs hűség, stb.
Így tul.képp 1000 ft a havidíjad.
De ha sokallod a 3000-et, akkor 1500-öt teszel rá és akár rendszeres feltöltéssel beállítod, hogy minden hónap 15-én tegyen rá ennyit."Rendszeres feltöltés beállítása során választhatsz, hogy milyen gyakorisággal induljon automatikusan a feltöltésed:
7, 14, 30, 60 vagy akár 90 naponta történő időzítés esetén az első feltöltés a beállítás napján valósul meg. A hónap egy megadott napját is választhatod, például minden hónap 12-ét. Az első feltöltés a hónap kiválasztott napján fog megtörténni."Mondjuk az 1500 csak 120 napig él.
De ha addig úgyis lebeszéled, akkor mindegy.
"2500 Ft alatti feltöltés esetén 120 nap a rendelkezésre állási idő, 2500 Ft és afölötti összegnél 366 nap."
A netért külön nem fizetsz és annyit fizetsz, amennyit beszélsz. -
dptrsk
Topikgazda
-
-
válasz
skroy #140350 üzenetére
Feleslegesen sugallod, hogy bárki mocskos szolgáltatói húzásnak tartja, , de kicsit hülyén hangzott, amit írtál. Pont nem azoknak van erre szüksége, aki megfizeti a jegyárakat és olyan mobilja van, amivel már képes/érdemes streamelni.
De ahogy Intruder2k5 is írta, nem csak focimeccsre járók tudják kihasználni. A focistreamelők és a notórius 5G tesztelők inkább csak parazitáznak a lehetőségen, a Telekomnak meg nagyszerű tesztlehetőség nyilván. Ráadásul egyes helyeken azt tapasztalják majd az emberek 5G-n, hogy atyaégezdeszar! Na vajon miért?
-
-
4Grider
félisten
válasz
skroy #140345 üzenetére
Nincs itthon olyan hálózat ami kibírja, ha százezres tömeg rajta keresztül egyszerre over the top (OTT) tartalmat fogyaszt. És műsorszolgáltató sem igazán van, aki ezt bírja sávszélességgel. Szóval akik úgy gondolják, hogy élvezhető lesz az ekkor és így fogyasztott tartalom, azok egy kicsit több piával készüljenek...
-
-
bopeti98
őstag
válasz
skroy #139583 üzenetére
Köszi. Az tök jó, hogy olcsóbbak lettek a csomagok, csak megint a meglévő előfizetők szívnak. Megemelik 15%-al a havidíjat az inflációra hivatkozva, majd bevezetnek új csomagokat, amik konkrétan majdnem pont annyival olcsóbbak, mint amennyivel a régieket megemelték. Így igazából a régi portfóliós korlátlan csomagokból semerre sem lehet váltani hűségidő alatt kötbér fizetése nélkül. Még a Netflixes csomag is olcsóbb pár 100 Ft-al. Bár itt az nem világos, hogy az infláció követő emeléssel megemelték a hűségidőhöz tartozó vállalt költési szintet is? Vagy az maradt a régi havidíj szerint megállapított?
-
vence
aktív tag
válasz
skroy #138974 üzenetére
Természetesen a saját "reklámok"-ra, promókra gondoltam, csak most kivételesen lemaradt a jelző.
Szerintem semmi nem indokolja - a "marketing rémuralmon" kívül -
hogy az érdemi részek közé tegyenek ilyen dolgokat,
főleg, hogy eltávolítási lehetőség nélkül.Miközben minden vonatkozó adattal rendelkeznek, miért kell az előtörlesztési lehetőség reklámját néznem, amikor nincs is fizetendő részletem.
Ilyen "megoldások" is csak azt igazolják, h nem azzal foglalkoznak, amivel kellene, ill. a tevékenységük színvonalát minősíti. -
smallcurrant
tag
válasz
skroy #136800 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, erre voltam elsősorban kíváncsi, hogy a T-nél meg kell-e tartani mindenképpen, amíg a Yettel nem intéz bármit is.
Ha a Yetinél kiváltom a hűséget +telót, akkor ők intézik és automatikusan megszűnik a T-nél a meglévő csomag?
Bocs, ha evidens, utána is nézek majd, de csak este lesz rá 10 percnél több időm.
-
-
-
-
skroy
senior tag
válasz
skroy #130863 üzenetére
Rákérdeztem a chat-en a problémára, miszerint az egyik mobil előfizetésemet hűség nélkülinek jelzi a weboldal és az app is. Márciusban készülékvásárlással kötöttem 2 évre hűséget. Azt mondták, hogy nincs hűségben az előfizetés. Mondom, még a készülékből is 16 részlet van hátra. Kérdezem, hogy nincs valami bug a rendszerben, mert más is jár hasonló helyzetben, ahogy fentebb Superkee is írta. Nem tudnak ilyen problémáról, biztosítanak, hogy nincs hűségben az adott előfizetés. Ki érti ezt?
-
szia,
arany kiemeltség esetén nem jellemző, hogy egyeztetni/kérdezni akarnának már előtte.
htc07; szia, hivatalosan kérik - a korábban említett okok miatt is, hogy ha rongált vagy eltűnt a szolgáltató tulajdonát képező sim kártya, akkor fizetős a csere/pótlás -, de a gyakorlatban valóban ügyintézője válogatja, nem minden esetben akarják látni a sim kártyát, megelégednek az előfizető beazonosításával és megfelelő jogosultság esetén anélkül is intézik.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest