Hirdetés
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Winne #115221 üzenetére
Weboldal ("Részletek") szerint:
"Hívások díjai, ha itthon vagy és egy EU-s országba telefonálsz vagy SMS-ezel:
Díjcsomagoddal korlátlanul hívhatod az EU-s országok alapdíjas mobil és vezetékes számait, pl. Németországban élő családtagod vagy ismerősöd ottani mobilszámát."
Én úgy értelemezem, külföldi EU-s számok hívása is mehet korlátlan.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kovacsmi_74
senior tag
Az EU-s roaming szabályozás azt jelenti, hogy a tagországokban is a hazai feltételekkel telefonálhatsz, mint idehaza (hazafelé vagy másik tagországba) a méltányos használat szabályainak figyelembevételével.
Az itthonról indított nemzetközi hívást ez viszont nem szabályozza, így az EU másik tagországába indított hívást sem (csak itthonról).
Mindkét tarifacsomaggal, amit csatoltál, azzal viszont itthonról is korlátlanul telefonálhatsz EU-s irányba ("itthonról az EU-ba"). -
btudos
veterán
A honlapon világosan le van írva, lakosságival itthonról EU-ba korlátlanul hívsz az L-es csomaggal is, az XL csak a díjmentes MultiSIM-mel több.
Mivel üzleti csomagot linkeltél, azt vettem alapul az előző hozzászólásomban, de a lakossági és az üzleti tarifák tartalma más.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
tag
válasz Winne #115435 üzenetére
Utoljára 2015.02.08. körül vettem magamnak a Telekomtól Nokia Lumia 930 mobiltelefont. Utána hűség nélkül vettem mobiltelefont magamnak. Közben kb. 20.000 HUF összeg körüli havidíjakat fizettem és most is ekörül lesz a hűségben vállalt havidíj.
Postára menni vagy benzinkútra menni lett volna nekem a jobb választási lehetőség. Jelenleg este szoktam ébren lenni, kb. 18 órától 6 óráig szoktam ébren lenni és kb. 6 órától 18 óráig szoktam aludni. Ezért majd a futárnak kell várnia, hogy felébredjek és utcai ruhába öltözzek és kimenjek az utcára a mobiltelefon miatt és átvegyem tőle. Volt olyan, hogy a GLS e-mailben írta, hogy 2020.04.27. 17 óra és 20 óra között fog jönni és hozza a terméket (60 db szájmaszkot hozott). Ekkor szerintem 6 óra és 18 óra között voltam ébren, vagyis nem kellett felébresztenie a futárnak. Viszont kb. 14 óra körül jött és éppen ekkor voltam fürödni, de ennél kitudtam küldeni embert, hogy átvegye a rendelt árut. Az esti ébrenlétnél az a problémám, hogy 9 óra és 17 óra között kellene ébren lennem a Telekom szerint, de ennyi ideig nem tudom ébren tartani magam. Viszont, ha benzinkúton átvehetném a mobiltelefont, akkor 21 óra körül áttudnám venni a mobiltelefont és nem ébresztene fel a futár, hanem rendesen tudnék aludni. A mobiltelefont csak én vehetem át, ezért alvás közben nem tudja helyettem átvenni senki, hiába menne ki a mobiltelefonért az egyik ember, akivel megbeszélném, hogy helyettem vegye át a mobiltelefont. Amikor máshonnan (pl. Extreme Digital, Media Markt, stb.) rendelek valamit, akkor azt a postára szoktam kérni, ha ez megoldható és olyankor ott szoktam átvenni a rendelt terméket.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
st3v3np3t3r
veterán
válasz Winne #115484 üzenetére
telekom.hu-n nincs opció a számláknál, hogy kifizetés egyben.
azt mondta a pali, ha kifizetem teljesen a készüléket akkor nem kell megvárni a lejárat előtti 3hónapot, hosszabíthatok újra 2évvel új készülékkel. ez a 3hónapos szabály tavaly októbertől megszűnt
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
válasz Winne #115606 üzenetére
Az a hibás VoLTE működés miatt lehet.
Nekem is bekapcsolta kérés nélkül a voda, mert a rendszerük érzékelte, hogy VoLTE képes a telefonom. Az már egy másik kérdés, hogy "furcsa" mód a telekom " kihagyta" a samsung TMH rom-ból a magyar voda VoLTE profilját.....miközben pl. az angol voda profilja benne van. -
hangyász2
aktív tag
válasz Winne #115658 üzenetére
Persze-persze. Teljesen életszerű. Ellopja az osszes kódját, vásárol előfizetést, ellopja a személyijét, miközben tudja, hogy haza fog jönni hozzá este, blablabla.
Sokkal egyszerűbb volna a meghatalmazás. Nyugdíjat át lehet venni, de egy akármilyen olcsó telefont nem. Egyedül a Telekomnál van ez, pedig nem két helyről szoktam vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
hangyász2
aktív tag
válasz Winne #115666 üzenetére
Nem fogadják el átvételnél, csak T-ponton. Az egész innen indult, gratulálok.És már többször szóba is került, sokat nem olvastál vissza. Nekem van meghatalmazásom minden közeli hozzátartozómtól, mert van sok ügyvéd a családban, rokonságban, megoldottuk. Én se költenék rá feleslegesen.
twofatcat
Ezt értem én, de ez mind felesleges macera. Azért rendelek mindent online többek között, hogy ne rabolja az időmet. Egyébként mint írtam volt, nekünk odaadják. De az volna a normális, ha a meghatalmazás működne.Ebben szerintem nincs több.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Winne #115658 üzenetére
H-h honnan? Hát csak van szeme nem? Vagy most mennyiben más, ha élőben lát, mint hogy a képernyőn látja ugyanazt? Élőben sem adom a kezébe a személyimet, csak megmutatom, videóhívásnál is kb. ugyanannyit láthat mindenből. De nagyon egyszerűen rövidre lehetne ezt zárni. Rendeléskor lehetne megadni átvevőt, mint régen, utána, amikor lefut a rendszerben a megrendelés, egy kedves ügyintéző felhívja a megrendelő ügyfelet, és beazonosítás után (mert ugye telefonon is bármit tudsz intézni, rendelni így) megerősíti, erről hangfelvétel készül, case closed. Ezután már nem nagyon lehetne mibe belekötni.
The Truth is out there...
-
zzola
félisten
válasz Winne #115774 üzenetére
Többször beszéltem az ügyfélszolgálattal, egyik-másik nem is értem mit keres ilyen pozícióban egyáltalán. Több probléma is adódott. Az egyik az, hogy itt a 2 új SIM a kezemben, de egyikre sincsen ráírva semmi sem, tehát hogy melyik SIM melyik számhoz tartozik. Ugye aktiválásnál azért ez nem mindegy. A másik probléma pedig a mai SIM kártya csere (az egyik ügyintéző szerint). Lehet nem frissül le ilyen hamar a Telekom rendszere és hiába írom be a jó adatokat, mégsem működik az aktiválás.
Az egyiket közben sikerült aktiválni, a másikat nem. Lehet még várni kell...Nem, nem. Az új SIM kódját adtam meg.
-
zzola
félisten
válasz Winne #115789 üzenetére
Próbáltam 11x, de nem megy. Telefonon intéztem mindent, gondolom az ügyintéző mindkettőhöz ugyanazt írta be. Mondjuk 1x kérte csak, hogy adjak meg egy 5 jegyű számot.
Egyszerre váltottam, mert Magenta1-be mentek a kártyák...AZ ügyfélkód az MT azonosítóhoz tartozik, vagy telefonszámhoz?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Winne #115821 üzenetére
Pedig valóban ezt írja a rendszer, amennyivel hamarabb kötöd újra a hűséget mint a 2 év letelte, arra az időszakra számol valami egyszeri külöbözetet ami minden nappal csökken.
Igazság szerint nem tudom, hogy ez egy bug -e de szerintem komolyan gondolják....
Régebben nem volt ilyen, 21 hónap után büntetés nélkül újra köthetted..
Az igazi vicc, hogy ha tök ugyanazt a csomagot kötöd újra, akkor is számol ilyet, a válllat min. díjat veszi alapul.
[ Szerkesztve ]
-
-
South Velen
addikt
válasz Winne #115829 üzenetére
Igen, sőt.
Akkor is, ha ugyanazzal.Gondolom mostmár úgy vannak vele, fizesd ki a hűségből hátralévő időszak időarányos kötbérét. Vagy egy bug, ezt a telekomnál sose tudni. De most inkább az előbbinek tűnik.
Csak úgy "úszhatod "meg, ha olyan kedvezményt kapsz az új csomag miatt, ami nagyobb mint ez a kalkulált kötbér. De igazából akkor se úszod meg, hiszen levonják azt a kötbért a kedvezményből és annyival kevesebbet kapsz az új telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ideg
aktív tag
válasz Winne #115931 üzenetére
De, van egy családi, 3 mobil előfizetéssel, édesapám nevén. A munkáltatója révén jó flottás csomagot tudtunk kötni ezért mindenki benne van a csomagban aztán lebótoljuk' egymás között a havidíjat hó végén. Viszont abba az előfizetésbe nem tudom bevonni ezt az újat, mert ahhoz édesapámat kellene ugráltatni, mert persze csak Ő járhat el a Telekomnál.
Annyit próbáltam még, hogy beléptem a Telekom oldalán az accountunkkal ahol látom ugye a 3 mobilszámot, de amikor azzal akarok rendelni, akkor azért sipákol az oldal, hogy rosszak az édesapám adatai. (lehet azóta új személyit kapott vagy nem tudom, még nem kérdeztem meg)
De most ezért is őt kell ugráltatnom, hogy hívja fel az üszit, diktálja be az új adatait, stb. Ezért lett volna jó ettől függetlenül ügyet rendezni, dehát valamit, valamiért... Jó havidíjam, percdíjam van, de cserébe a 60 éves apukámmal kell bemenni a Telekomhoz.
-
Starchm
őstag
válasz Winne #116005 üzenetére
Gondolom ez valami átlag alapján van, nem csúcs alapján. Ez lehet az talán.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz Winne #116005 üzenetére
Ez így is van. Ausztria pont olyan hely (több családtag és ismerős lakik kint) ahol elérhető nagy sebességgel muködik, de rengeteg a fehér folt ahol alig vagy nincs is mobilnet.
Nálunk gyakorlatilag mindenhol elerhető bár nagyon sok helyen nem száguldozik.
Kettő közül inkább az a jobb ami nálunk van.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
blackmajesty
aktív tag
válasz Winne #116092 üzenetére
Mo->Telekom mobil=korlátlan.
Mo->más magyarországi mobil és magyarországi vezetékes=100 perc, felette fizetős.
Mo->EU=nemzetközi hívás, EU zóna.
Mo->EU-n kívül=nemzetközi hívás, nemzetközi 1-6 zóna.
EU->Telekom mobil=100 perc, felette fizetős.
EU->más magyarországi mobil és magyarországi vezetékes=100 perc, felette fizetős.
EU->EU=100 perc, felette fizetős.
EU->EU-n kívül=nemzetközi hívás, nemzetközi 1-6 zóna.A nemzetközi zónák percdíjait [itt] találod.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen