- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marci112233 #139242 üzenetére
Sajna én csak itthon vagyok jelenleg.
Menni nem tudok, az még odébb van, így marad a WiFi. -
Landsmann
addikt
válasz
Marci112233 #139242 üzenetére
Nekem 3 év után, még 3 gb van az 5-ből.
-
dzf007
aktív tag
válasz
Marci112233 #139069 üzenetére
Online megrendeled, pár napon belül ingyen kiviszik...
-
nfsu17
veterán
válasz
Marci112233 #138856 üzenetére
Nekem megért annyit a dolog, hogy neten rendeltem (postán maradóra, mert én nem idegeskedek azon, hogy mikor jön a futár), majd jött az sms, hogy mehetek a postára. Bementem, odaadták.
Persze erre várni kellett kb 2 napot, szóval nem úgy van ilyenkor, hogy szerda 12:15-kor eszembe jut, hogy kellene kártya, majd bemegyek vmi boltba és 12:30-kor már lesz számom.
Várni kellett, cserébe kaptam +1GB netet, meg +20 perc beszédet....hogy rendelhető, ha kifizeti most, akkor ki is szállítjuk.
Miért csinálsz magadnak plusz köröket? Bemész, majd tegyük fel megrendelik, 2 nap múlva visszamész, aktiválod és még annyi bónuszod sem lesz, mint ha a székből otthonról megrendelnéd....és akár házhoz is viszik, csak én bonyolítottam bele a postaboltot. -
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #138853 üzenetére
Mindig is volt lehetőséged Domino kártyát venni az üzletekben.
És az megint más kérdés, hogy az üzletek tartanak-e belőle készletet. Jellemzően nem, vagy csak keveset szoktak rendelni, nem véletlenül. Jobban jársz, ha egy benzinkúton veszed meg őket, legjobban pedig akkor, ha online rendeled meg. -
Bferibörs
addikt
válasz
Marci112233 #138853 üzenetére
A partner üzletek nem szeretik a dominósokat,mivel nincs hasznuk rajta. Ezt már itt régebben kitárgyaltuk.
Röviden,ahogy tudják,lerázzák. -
AnonymusX
őstag
válasz
Marci112233 #138826 üzenetére
Használtam így minden gond nélkül SIM-et, vissza lehet pattintani.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Marci112233 #138831 üzenetére
Nem tudom milyen régi a SIM foglalat, az új nano sínek vékonyabbak mint a régi mini sínek voltak,így a vékonysága miatt rosszul érintkezhet.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Ha óvatos vagy akkor igen! Ne erőltest, de a nagyon éleket nem kell sajnálni sem!
Én inkább kihagynám a fenti sim-toldó cuccokat..., ezek mégsem egy azon lapból származnak...
Ha meg minden bukik, még a nano sim-et is be lehet tenni a mini-sim helyére, ha ugyesen navigálod, csak kérdés, hogy gépben mennyire marad ott. -
Bferibörs
addikt
válasz
Lehet kapni " betétet" adapter ? nem ugrik be a neve,ami korrektül befogadja a kitört simet.
Egyébként vissza is tehető,kérdés,hogy milyen a SIM befogadó,mert van olyan amiben ha elcsúszik a SIM a keretben,tönkre is megy. -
yogibear
addikt
válasz
Marci112233 #138800 üzenetére
ma bementem tényleg nem lehet domino kártyát venni, vagy csak az ott ülő személy hajtott el azzal hogy csak eszközzel együtt tud adni. Most várom jön-e válasz rá.
Ez T saját volt vagy valami partner xar?
Tavaly akartam átvinni 2 számot, Allee-ben azt mondták nincs, majd csütörtökön kapnak dominós kártyát, átmentem az Etelébe ott szó nélkül megcsinálták mindkettőt, kártya is volt... Mindkettő T saját, eleve oda mentem mert partneresek sokszor úgy hülyék, ahogy vannak... -
nfsu17
veterán
válasz
Marci112233 #138800 üzenetére
Ugyan nem tudom mire akarod pontosan használni a kártyákat (tehát kell-e rá net/hang "ingyen"), de ha neten veszed, akkor 2GB net (akár 1 évig is használható), meg 40 perc beszéd jár mellé. Ha boltban veszed, akkor 1GB/20 perc jár.
Hallottam ilyen storyt már én is, hogy a boltban nem szívesen látják a dominos leendő ügyfeleket, tehát inkább nem is (nagyon) tartanak ott ilyen SIM-et.
Mondjuk ettől ez még a nettó WTF, hogy T boltban nem adnak ilyen SIM-et, mert csakHa ez Etiópiában lenne így, akkor max legyintenénk, de most már ott tartunk, hogy Mo-n is megvan a "színvonal".
-
szabonagyur
félisten
válasz
Marci112233 #138795 üzenetére
Vehetsz persze.
-
válasz
Marci112233 #138745 üzenetére
Magánszemély miért akar cégnek SIM kártyát adni?
Hogyan tudja a magánszemély költségként elszámolni a cégnek odaadott SIM kártyát és rajta a pénzt? -
csaszi75
senior tag
válasz
Marci112233 #138741 üzenetére
Most szüntette meg cégek részére a Telekom a Domino-t.. Ez lehet egy indok..
https://www.telekom.hu/uzleti/domino -
ledgeri
nagyúr
válasz
Marci112233 #138741 üzenetére
Miért akar ő előfizetést?
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #138739 üzenetére
Traktorba Maratonos domino sim-et tennék, már ha nem fogyaszt annyi netet, hogy havidíjas legyen. Multisim csak postpaid előfizetéshez kérhető (tehát domino-hoz nem). És a domino-hoz is kötsz előfizetői szerződést, tehát az is előfizetés.
-
dr9
tag
válasz
Marci112233 #138638 üzenetére
Innen már szerintem csak 3 opciód van:
1. Lekapcsolod a roamingot a Telekomnál (*105# vagy applikáció)
2. Gyári beállításokra visszaállítani a tabletet (ha lehet), mert lehet csak valami rendszerhiba miatt nem indul
3. Szerezhetsz egy román kártyát, ha az jól megy ott (bármely kisboltból lehet már kapni általában)Valószínűleg hiányzik a tabletből az alsósávok, mert akkoriban még nem nagyon volt a B28 elterjedve. Felsőbb sávoknál Yeti lenne az opció, de lehet ott is kiütik a román hálók.
A magyar hálók is átütnek a határon... Csak a Telekom gyengíti le (csak ritkán) a jelet. De pl. Szatmáron ~10km a határtól, már sokszor a második emeleten van Yettel meg Vodafone jel, harmadikon már Telekom is
.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Marci112233 #138635 üzenetére
Kár, hogy csak azt nem olvastad, amit írtam
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #138635 üzenetére
A rendszer teljes ismerete nélkül egyébként még azt nem értem, miért kell az ilyen helyzetekre egyáltalán mobilhálózat és internet, de szerintem ezen már értetlenkedtem egy sort korábban. Távoli vezérlésre egy belső rádiós hálózat simán megtenné, helymeghatározás meg szintén megy internet nélkül is. Legfeljebb gyorsabb GPS vevő szükséges hozzá. Mi a 90-es években csinálgattunk szennyvízátemelő vezérléseket, ott több km távolságból vezérelgettük a szivattyúkat 430MHz-en. Igaz, az nem volt egy komoly adatátvitel, meg mindenhova engedély kellett, de szerintem ezek a rendszerek a mai napig így működnek.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Marci112233 #138579 üzenetére
Szabolcsiként írom, ~10 év telkós múlttal:
Az a legnagyobb baj egyébként, hogy a hálózati interferenciák miatt EU-s törekvés lenne, hogy ne bombázzák túl a határon a 'jelet' a szolgáltatók. Magyar szolgáltatók jobban figyelnek is erre, de a Románok románok, s az ukránok se különösebben foglalkoztak vele soha.
Határ környékén (jó pár km-re is a határtól) itt szabolcsban a Voda már több mint 'kalandos', a Yettel egy fokkal jobb, de a T-től jobb megoldás nem lesz.
Max IoT kártyákkal lehetne még próbálkozni, de arra csak üzleti előfizetőként lenne lehetőség, s nem annak akár eltérő is lehet a lefedettsége, mert pont az agrár szektorban van pl. kiemelt szerepe és érdeme. IoT kártyákban elvileg a Voda jobban áll, de pont a helyspecifikus adottságok miatt (ill, hogy milyen ramaty Hajdúban/Szabolcsban a határhoz közeledve) én lehet nem is próbálkoznék vele.
Telekomosra itt egy hivatkozás, írásban is lehet érdeklődni:
[link]Ezek működésüket tekintve globális roamingra és ellátási pontokra is támaszkodhatnak.
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #138632 üzenetére
Ez szerintem teljesen véletlen volt így és semmi garancia nincs, hogy stabilan is fog menni.
Roamingban az adathasználat EU.-ban ugyanaz, azonban csak a méltányos használat keretein belül.
Bővebben:
[link] -
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #138614 üzenetére
Ha a hardver is ilyen régi, mint a táblagép szoftvere, akkor a B20-28-as sáv is necces, hogy benne van. Ha esetleg egy normális mobil routerről lehetne neki netet adni akár wifin, akkor lehet nem kéne ezzel ennyi időt szenvedned.
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #138614 üzenetére
Emlékeim szerint android 6 alatt is volt manuális hálózatválasztás.
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #138581 üzenetére
Sosem értettem, hogy az ilyen rendszerekhez miért kell mobil lefedettség, dehát ki vagyok én. Szervizes kollégák is mondták, hogy a motordiagnosztikának már online kell mennie. Tehát vagy vigyenek Starlinket a traktorhoz, vagy húzzák el mobillal lefedett területre.
-
kchris78
veterán
válasz
jelerositot betenni a trakiba? ott csak nem nyomozzak ki az nmhhsok..
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Ha a telfonban flottul megy, akkor nem lenne opció annak a hotspot-jához csatlakozni a tablettel?
-
dr9
tag
válasz
Ősz óta viszont román hálózatok változtak, elkezdődött a B28, már Szatmár megyében is több helyen, és valószínűleg már van interferrencia. A "G" megtörténhet ha Digi vagy Vodafone-ra mész fel, és az elsőnél ez a szolgáltatás minden 10 perceben megszakad, vagy már nem létezik csak a jel. A román kártyát viszont nem kell aktiválni, és olcsóbb is, ha az ott megy.
Sokszor voltam ott, én is pont ősszel, de nekem ott mindig problémás volt a jel, a román hálók néha Teremig is elkísértek.
-
domper2015
senior tag
válasz
Átszökne a traki Romániába
-
domper2015
senior tag
válasz
Ilyen közel a határhoz miért nem használsz inkább román kártyát[is]?
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #138577 üzenetére
Nagyon világvégén érdemes kipróbálni egy yeti SIM-et is, főleg ha a Dunától nyugatra szabattok. Ott ui. 700 MHz-en kicsit jobb az a szolgáltató. Már ha tudja az eszköz a B28-at...
-
Landsmann
addikt
válasz
Marci112233 #138575 üzenetére
Gondolom G= GPRS.
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #138569 üzenetére
Köszi az infókat, de ha az előzményeket visszaolvasod, a téma a T volte roaming volt.
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #137387 üzenetére
Valószínűleg azért mert a Samsungodnak nincs sok köze az Apple telefonokon futó iOS-hez.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marci112233 #137176 üzenetére
Akkor sajnos nem elég okos az eszköz.
-
csaszi75
senior tag
válasz
Marci112233 #137171 üzenetére
A hálózatválasztást állítsd át kézi hálózatválasztásra és akkor nem megy át a szomszéd ország hálózatára..
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #137169 üzenetére
Hja, lehet rá kell dugni valamit és azzal programozni, de az nem a te kompetenciád.
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #137169 üzenetére
Domino sim-et minden benzinkúton kapni 1000-2000 Ft között.
-
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #137166 üzenetére
A sim kártya roamingol. A Digi sim-ek jártak így június eleje óta és voda hálózaton roamingolnak, már ha van ott normális voda lefedettség.
Tegyél bele saját sim-et (pl. egy Domino sim-et, amin van alapból egy évig felhasználható 1 GB net). -
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #137166 üzenetére
Gondolom roaming. Államhatár közelében lehetséges. Ha van lehetőség manuális hálózatválasztásra, akkor azzal élni kell.
-
Dave1984
őstag
válasz
Marci112233 #136339 üzenetére
700 mhz en 4Gt is kapcsol be, ahol 5Gt. Lefedettséget javítja így.
-
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #136100 üzenetére
Értem, köszi. Én is nézegettem ezeket a kütyüket, vasútépítésnél láttunk hasonlókat. Azok is mobilhálózatot használtak. Egyébként sejtésem szerint (és tényleg csak laikusként) net nélkül is meglenne az a pontosság, csak ki kéne várni, ami akár sok percbe is beletelhet, mert ez egy sima AGPS rendszer. A telefonoké is ilyen.
AGPS Wiki -
martonl
senior tag
válasz
Marci112233 #136086 üzenetére
Lehet, hogy a cucc nem tudja az összes 4G sávot és gyengén fogja a jelet. Amúgy laikusként nem értem, miért kell neki net, elvileg az csak a pozíciószerzés gyorsaságán javít. Ha nincs net, akkor is lesz pozíció, csak kicsit később.
#136091 jack982
Standalone hálózat, a mostani csak 4G alapú NSA hálózat. Én sem értek hozzá, de szerintem okosabbak már elmagyarázták itt is korábban a különbséget. Tudtommal a Telekom már tesztelgeti az SA hálózatot.
[link] -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Marci112233 #135869 üzenetére
Ha 90 napon belül vagy, akkor elég feltölteni. [link]
-
glaci
őstag
válasz
Marci112233 #135869 üzenetére
Attól függ, hogy mennyi ideje járt le.
90 napig tartják a számot. Ha az alatt feltöltős, akkor csak párszáz Ft -ot vonnak le és újból használhatod. -
4Grider
félisten
válasz
Marci112233 #130110 üzenetére
Ha az eszközök tudják az összes európai 4G frekvenciát (elsősorban B28, B20, B8, B3, B1, B7) akkor nem lehet gond a lefedettséggel. Itt inkább az szokott lenni a gond, ha mondjuk ezek közül az első (700 MHz) vagy második (800 MHz) kimarad, mert akkor a külterületi részeken könnyen elérhetetlenné válik a net.
-
törölt tag
válasz
Marci112233 #129970 üzenetére
Dehogy
Éppen ezért anno áremelés előtt volt is, aki felrakott több db maratont is -
válasz
Marci112233 #129970 üzenetére
Dehogy bukod, a Maraton az halmozható!
(#129968) Gabor343
Igazán nincs mit! Örülök, hogy így megoldódott a gondod!
-
MadMancs
veterán
válasz
Marci112233 #129885 üzenetére
Szia. Én konkrétan nem tudom hogy mobilhálózat volt e, de lehet nem, azért lógott itthon vowifin utcán pedig backup call-on (VoWifi másik sim mobilnetjén) egész délután.
Különösebben nem foglalkoztam vele. -
Landsmann
addikt
válasz
Marci112233 #123041 üzenetére
Hasonlít a helyzet ahhoz, ami nálunk volt. Boltban kártyaterminál, ami Telekomos SIM-et használ, nem lehetett kártyával fizetni. MÉg zárást sem tudtam csinálni. Ugyanilyen terminál, ugyanannál a szolgáltatónál, (a két bolt ugyanahhoz a vállakozáshoz tartozik, egyszerre lettek a terminálok telepítve) nálam nem működött, a szomszéd boltban lévő viszont igen. Hívoma szolgáltatót, kiderült, alacsony térerőt érzékel a router, amiben a SIm kártya van. Sárgán világított a led, míg a másikon zölden. Hozzáteszem, éppen ezzel a hibával esett egybe az a probléma, amit a Telekom legalább 2 hétig figyelembe sem vett, noha a településről többen jelezték a hibát, hogy nem lehet telefonálni. A szolgáltató kicserélte a routert, amibe másik SIM kártya volt. A helyzet nem változott! Próbaképp kivettem a kártyát és betettem egy telefonba. Ott teljes 3G-s térerőt mutatott a telefon. Tudni kell, a router 3G képes, tehát nem tudta a 4G-t, ezt megkérdeztem a szolgáltatótól. Akkor ez így már kezdett érdekessé válni. A routerben kis térerőt mutatott, a telefonban meg full térerőt. A bázisállomás egyébként 1 km-re van, ha kilépek a bolt ajtón, optikai rálátás van a toronyra. Cellmapperrel, és másik programmal ránézve, full térerő 2g, 3G és 4G esetén is. De akkor mi lehet a hiba? Összességében arra jutottam, hogy hiába van full térerő mindhárom generációs módban, egyes telefonkészülékeket a bázisállomás nem engedett felcsatlakozni. Így azok kénytelenek voltak a távolabbi bázisra bejelentkezni, ez viszont azzal járt, hogy épületen belül már nem lehetett telefonálni. A jelentkező hibával egy időbe esett, hogy a bázisállomást fejlesztették. Még tettek fel egy 5 méteres csúcsot, amire sugárzók kerültek fel. Hogy ez okozta-e a problémát, nem tudom. De nekünk egy újabb router csere, immár 4G képes megoldotta a problémát. Elég furcsa hiba volt, mert nem minden Telekom előfizetőt érintett a probléma. Tehát mint ahogy írtam, valamilyen okból kifolyólag egyes készülékeket nem engedett felcsatlakozni a bázisállomás. Lehetséges, hogy itt is ez a helyzet.
-
MadMancs
veterán
válasz
Marci112233 #123041 üzenetére
Folyamatos refarming van, egyre több helyen lesz 900Mhz GSM ből 900Mhz UMTS vagy B8 LTE. De persze ez csak tipp, 3G már nagyon bizonytalan. Egyre több helyen módosítják, szüntetik meg.
2G (EDGE) nálad nem opció? Az is tud 256/256, bár nem tudom mit is csinál az az eszköz, de ha csak GPS, szöveges adatok stb simán elmegy 2G-n is. Az még sokáig velünk lesz. -
MadMancs
veterán
válasz
Marci112233 #123039 üzenetére
Simán lehet hogy az ott használt jelenlegi 3G frekvenciát nem ismeri PDA és földmérő, teló viszont igen.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Marci112233 #123036 üzenetére
A H+ egy fokkal gyorsabb mint a 3G.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Marci112233 #123036 üzenetére
Lényegében igen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Marci112233 #123034 üzenetére
E az általában Edge kapcsolat.
-
Kaba
veterán
válasz
Marci112233 #122978 üzenetére
Nincsen biztos dátum.Fokozatosan kapcsolják le a szolgáltatók területenként eltérően.Jövő év tavasza a tervezett végleges leállítás.
-
blueye
veterán
válasz
Marci112233 #122978 üzenetére
Ettol fuggetlenul sajnos a te kornyekeden lehet h hamarabb lekapcsoljak.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Marci112233 #122972 üzenetére
Nem elég antennát cserélni. Ha az eszköz alapból nem 4G képes,illetve a mobil modul nem cserélhető benne, az antenna csere semmit sem fog érni.
Azt kellene kideríteni elsősorban, hogy az általad használt terepmérőben a GSM modul cserélhető-e. Ha nem, akkor újat kell majd venned, ha kell a 4G-s hálózat.
-
Landsmann
addikt
válasz
Marci112233 #122976 üzenetére
2022 március vége.
-
Dave1984
őstag
válasz
Marci112233 #122972 üzenetére
Valószínű,hogy a jövő évben lelesz kapcsolva az egész 3G, úgyhogy kénytelen leszel 4G képes eszközt beszerezni!
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Marci112233 #122960 üzenetére
Arra nem gondoltatok, hogy ha már egyszer hozzá kell nyúlni a területmérőhöz, akkor az aktuális legfrissebb technológiára (5G), update-eljétek?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Marci112233 #122960 üzenetére
Szia. Nem a GPS antennát kell cseréltetned, hanem a kompett modult ami kezeli a mobil hálózatot,már ha cserélhető külön.. A 3G fokozatos kivezetése már egy jó ideje tart, úgymond freki tartomány felszabadítás miatt. A GSM/2G/4G még egy darabig maradni fog.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Marci112233 #121855 üzenetére
Plusz még kapcsold be havi 190Ft-ért a Domino Most opciót, és úgy a percdíjad 9/19 Ft lesz.
-
törölt tag
válasz
Marci112233 #120568 üzenetére
Nyáron kaptam új személyit, mentem egyébként is bankba adategyeztetni az újjal és akkor már a Telekomba is bementem írják át. Jófej lány egy perc alatt megcsinálta, de ő is bizonytalan volt, hogy most szükséges azonnal átírni vagy feleslegesen mentem. Mondta milyen precíz vagyok, hogy más a számláját és törlesztőjét se fizeti, én meg azon aggódom lejárt személyi van a rendszerükben. Hát mondom nem érzem potyaútnak, legrosszabb esetben egy szép nő megtudta a nevem és címem juj mi lesz, röhögött, én komolyra fordítva mondtam most itt van az új és intézem mindenhol a módosítást, most eszemben van. Ne két év múlva kelljen agyalni, a webshop miért nem enged új rendelést.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Marci112233 #120568 üzenetére
Személyesen az üzletbe tudod módosítani a személyi számod.
Nem követi a rendszer a változást, kizárólag új ügyfelek esetében van ellenőrzés. -
Winne
nagyúr
válasz
Marci112233 #120558 üzenetére
Ahogy mondottam vala, a piros azt jelöli, hogy melyik lehet rossz, nem azt jelenti, hogy mind rossz. Én is szívtam sokat egy rokonéval, neki az volt, hogy az okmányirodában két space lett nyomva a keresztnevei közé..
1414 megoldja sztem is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Marci112233 #120558 üzenetére
Esetleg még az lehet, hogy pl. mikor elkezded az utcát beírni, akkor a legördülő listából kell azt kiválasztani, nem pedig végig beírni.
-
totron
addikt
válasz
Marci112233 #120561 üzenetére
Igen, pénteken még el.
-
Winne
nagyúr
válasz
Marci112233 #120553 üzenetére
Ezen az oldalon ellenőrizz elsőre.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Marci112233 #120554 üzenetére
Lakcímnél pl. a település neve után zárójelben Magyarország (vagy egyéb) nem hiányzik? Tipikus hiba szokott lenni.
-
Kaba
veterán
válasz
Marci112233 #120554 üzenetére
Hívd a 1414-et.Lehet az ügyintéző végigviszi neked az azonosítást.
-
Winne
nagyúr
válasz
Marci112233 #120548 üzenetére
Szia!
Pirossal azokat jelöli ki, hogy melyikek között van a rossz adat.
-
válasz
Marci112233 #120548 üzenetére
Másik böngészőből és/vagy inkognitó módban is próbáltad?
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
Marci112233 #114768 üzenetére
A TVGO megszűnik, lesz helyette más. Már elindult, telekomtvgo.hu (ehhez van új app is, de ugyanúgy telefon, tablet és számítógép böngészőben működik). Itt viszont egyelőre csak új előfizetők regisztrálhatnak, jelenlegiek még a tvgo.hu.t használják változatlan formában (a tvgo appot is, ahogy eddig). Előbb-utóbb teljesen átállnak az újra. Mindenről időben tudni fogsz, a mostani infó téged nem érint.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Szerintem új előfizetést nem lehet kötni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Passz.
Újaknak nem lesz TV GO, de akinek van, annak marad. Szerencsére. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Marci112233 #114525 üzenetére
Nekem működik... most próbáltam
kép linkHavidíjas vagyok, nekem az univerzális egyenleget közli a *102#, a havidíjas sim az elsődleges a hívásra és adatra,mint az a wifi(vowifi) felirat is mutatja
-
Marci112233
addikt
válasz
Marci112233 #114516 üzenetére
Jelentem a hiba megszűnt úgy néz ki. Pár perce ismét bekapcsoltam a vevőt, és most már kimondta a connect szót, és kapcsolódott is a hálózathoz.
Így valószínű tényleg a leterhelt vagy éppen nem elérhető hálózat volt a bűnös. Pedig most sem azon részen kapcsolódott ahol hivatalosan van lefedettség.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Marci112233 #114514 üzenetére
Mit mutat a lefedettségi térkép azon a területen?
A 3G hálózat nem teljes az országban...Simán lehet pillanatnyi hiba/leterheltség is.
A koronavírus miatt jelenleg sokkal leterheltebb a hálózat, mint egyébként.
Ilyen méréseket csúcsidőn kívül/éjjel/hajnalban érdemes csinálni, amikor nem használja mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest