Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ez így maradt azt mondták.

-
Winne
nagyúr
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Domino mindenképpen, felesleges rá előfizetés.

-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Lehet persze, ha előtte nem kötöttél olyan szerződést, amiben bele lett rakva a mobil is és nem járt még le.
-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Ebből a példából ha a One az állam, akkor olyan árat szab meg, amilyet akar, aztán hogy mi lesz az utóhatása, azzal a szakemberek foglalkozzanak. Az árverseny jó, de ha drasztikusan alávág az egyik a másiknak, főleg ha az vág alá, amelyik technikailag gyengébb, akkor nem biztos, hogy jó hatása van az életünkre.
-
Winne
nagyúr
válasz
PedroPascal
üzenetére
Inkább visszavették a sávszélt, nem ráengedték "mostanában".
Eleinte 800 megabit felett mértem átlagosan, mostanában 400 körül van a teteje. -
Winne
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
Ez tévedés, van, amit nem tudnak máshova küldeni, de ez nem mindenre igaz, idén már Foxpost is volt, postán maradó is és új szállítási cím is. Azt nem tudom mitől függ, de lehet az a logikája, hogy akinek csak vezetékes szolgáltatása van, annak az ismert lakcímére megy csak, akinek meg vagy van mobilja is előfizetéses, vagy több címe is van a rendszerben, annak felajánl más lehetőséget. Nem tudom mi alapján, de nem fixen állandó lakcímre megy.
-
-
Winne
nagyúr
A Telekomnál jogi személyként vásárolt készülékre 1 év garanciát vállal az Apple?
-
Winne
nagyúr
Van arra valami infó, hogy külföldön sok esetben nem működik a net? Az egyedüli megoldás amit adnak, hogy manuálisan válasszon az ember hálózatot és imadkozzon.
-
Winne
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
Torrent forgalom évek óta csökken, nem nő.

Egyre kevesebb a hard torrentes, akik vannak sokan már csak "sportból" űzik.
Én is ezzel az alulméretezett optikával küzdök, nálam mostanában sokszor bedugul és csak akkor mennek a weblapok, ha lelövöm a torrentet, hogy életre keljen a net. Lassan minden telken 2 ház van, mert úgy tudják kifizetni, így a szomszéd előtt lévő aknában pl már dupla osztó van és így sincs benne hely.

-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Én nem, csak kérdezek. Vowifit használod, ahol tudod?
-
Winne
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Értem, hogy hibáztak és igazad van, de ha ez rá a folyamat, akkor "Oszkár" nem tud mit csinálni, max Ő felvehette volna a reklamációdat vagy panaszodat, hogy előbb oldja meg valaki neked.
-
-
Winne
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Tudsz, személyes simán lehet ügyintézni.
Max telefonon kell kód sztem.
-
Winne
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Valaki lefejlesztené nekik 2 milliárdért biztos.
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálam volt ilyen korábban, azt mondták valamiért az automata nem emelte fel az összeget valamiért, de be is állították egyből.
-
Winne
nagyúr
válasz
Indian74
üzenetére
Ez csak simán fals infó volt, lehet, hogy náluk nem volt, de nem vezetnek ki egy terméket ami elérhető a weblapon és nem kifutó, csak mert jön újabb is.
Pesten kismillió üzlet van gondolom, menj be valamelyik nagyobba, ha élőben szeretnéd venni, de ahogy írták a weblapon is simán rendelheted, ha eligazodsz és a csomagjaiddal meg tudod tenni.
-
Winne
nagyúr
válasz
Rise17
üzenetére
Szia,
Üzletben biztos, hogy tudsz úgy is vásárolni, hogy kelljen egész kötbért fizetned, mint ahogy ha jól gondolom kaptad ezt a 41800 Ft-os ajánlatot. Én is így vettem. Weblapon más lehetőségek látszanak a régi rendszer szerint, hogy az utolsó 3 hónapban legyél és akkor nem fizetsz kötbért. Már nem csak ez a lehetőség van és nem csak az, hogy új előfizetés mellé tudsz vásárolni.
-
Winne
nagyúr
válasz
kory24
üzenetére
Igen én sem azt írtam, hogy ez normális, csak nem értettem ez miért vicc. Váltottak, kitették az új verziót, aztán majd befoltozzák.

Az online és társai gyanítom nem is a tehermentesítés, hanem inkább idővel kevesebb alkalmazottat kell fizetni, de igen, errefelé halad szemre minden.

-
Winne
nagyúr
válasz
Tompika777
üzenetére
Nem tudom mi a tiszta vicc ebben. Attól hogy más a neve a tartalma nem változott. Ha valaki most nem tudja állítani akkor ír a gyerek chatre és megoldjak, nem hiszem hogy ezt össze vissza állítgatta valaki eddig is. Lehet valami hiba csak hogy kikerult, akkor meg majd vissza fog kerülni.

-
Winne
nagyúr
válasz
Cranberries
üzenetére
Szerintem jó esély van rá.

-
Winne
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Így értettem én is.

-
Winne
nagyúr
válasz
anderledani
üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz
ANDROID???
üzenetére
Mivel ez egy logaritmus, valójában tényleg hallásképtelen és félkegyelmű sem tud lenni.

Rengetegszer le lett írva a trükkje, nem szólsz bele a telefonba és egy rövid idő után kapcsol valaki élő embert az ügyfélszolgálaton, aki viszont hall és nem félkegyelmű.

@ #125346 Gubu0101 : én mire észrevettem ("Rekord lehet: 2008 óta nem volt ilyen súlyos Facebook-leállás") volna már újra működik, ezt is átaludtam, mint a napfogyatkozást.

-
Winne
nagyúr
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Az ÁSZF-be nem került még be? Onnan szokták általában kiturkászni.

-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nyomj egy egyszerű tesztet. Hívd fel a 1414-et mondjuk, amíg megy a hívás, a családtag telójáról hívd fel magad. Akkor mi történik?
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Nekem a mobiloknál is azt írja, aztán mégis van, az appban mutatja.
-
Winne
nagyúr
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
+1, telekód kell hozzá plusz napi virtuális limit ne legyen alacsonyabb, mint amit fizetni kell.
-
Winne
nagyúr
Internetbankos parkolások is ezt a 75 forintot használják?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
"Magentában a teljesen korlátlan csomag 8888forint,"
Ez milyen esetben és melyik csomagkombó?
-
Winne
nagyúr
-
Winne
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Vowifi?

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Valaki füllent az AMD CPU-k áremeléséről
- Synology NAS
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest