- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
IntelKiller7 #137105 üzenetére
Szuper.
Reméljük valóban működésre lehet így bírni. Én egy másik szolgáltatóból indultam ki, ott honos hálózat kell elsőre. :) Elnézést a hibás tájékoztatásért. -
4Grider
félisten
válasz
IntelKiller7 #137102 üzenetére
És nem lehet, hogy az otthoni sim-el előbb otthon kell feljelentkezni? Roaming engedélyezve lett neki az új előfizetésén?
-
4Grider
félisten
válasz
IntelKiller7 #137099 üzenetére
Én már bármit tudok feltételezni (mert nem egyszer volt már ilyen):
Édesanyád kicserélte a yeti sim kártyát az új telekomosra? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
IntelKiller7 #137099 üzenetére
Annyi már nekem is sok lenne.
Két iPhone van nálam így beállítva, az még viselhető. Jól jön, amikor az egyik töltőn van és a másikat tudom magammal addig is hozni-vinni.
-
kchris78
veterán
válasz
IntelKiller7 #136897 üzenetére
amig DSS van addig ki tudja.
-
PedroPascal
őstag
válasz
IntelKiller7 #136897 üzenetére
Falun hajnalban amikor mindenki a telefont nyomkodja akkor is lehet. Most már értem, köszönöm!
-
PedroPascal
őstag
válasz
IntelKiller7 #136877 üzenetére
Hajnal 3-4 kor is hasonló a különbség. Pedig akkor nem hinném hogy vidéken terhelt lenne bármelyik hálózat. Akkor mire is kell várni? Bejelentették hogy elindult az 5G.
-
PedroPascal
őstag
válasz
IntelKiller7 #136874 üzenetére
Technológia megvan de nincs mögötte sávszél meg fejlesztés azon kívül hogy a telefon 5G-t jelez. Nincs mit ehhez fűzni. Ez nem idő kérdése hogy a tornyoknak erősödni kell.
Volt mire fogni az emelt árakat. A 4G évekig jó volt de az 5G érkezése előtt kp 1 évvel durván gyengült. Így most a gyengébbnek is lehet örülni drágábban.
-
PedroPascal
őstag
válasz
IntelKiller7 #136872 üzenetére
Idő? Évek óta a csapból is az folyt az 5G az akkora előre lépés lesz blabla... 2 év után Bp, Balaton és néhány nagyobb város ahol valóban van 5G elindult a vidéki 60% lefedettségű 5G kb fél éve. Az árak az egekbe mentek a minőség meg mélyen le. Egy videót nem lehet sokszor szaggatás nélkül megnézni.
Egy rohat nagy brand ez az 5G de bebizonyosodott hogy semmi nincs mögötte.
-
Cry0
őstag
válasz
IntelKiller7 #136869 üzenetére
Igen nekem is több rémlett. Annó jóval többeket kaptam. Plusz gyakori volt az online kedvezmény. Mostanában pedig nem is látom feltüntetve...
-
Cs1csó
titán
válasz
IntelKiller7 #136838 üzenetére
Nem. Gyakorlatilag 13-án estig Yetteles leszel mire felkelsz 14-én már dobhatod a kukába azt a kártyát és teheted be az újat.
-
Oliverda
titán
válasz
IntelKiller7 #136785 üzenetére
A 1414-en biztosan.
-
Cs1csó
titán
válasz
IntelKiller7 #136785 üzenetére
szerinted elárulná hogy még kvázi "privátban" is zaklassák.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
IntelKiller7 #136772 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Ezeket [link]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Nem. Ezek nem fogadnak el azt hiszem csak olyat, amit ügyvéd előtt csinálsz.
-
Red product
csendes tag
válasz
IntelKiller7 #135589 üzenetére
Én pár pónapja próbáltam de dominót nem engedett csak előfizetésest. Lehet azóta változott.
-
Cs1csó
titán
válasz
IntelKiller7 #135589 üzenetére
Egy számhordozást leírok: telefonon felvett kapcsolat, a szerződés megkötése telefonon, majd küldenek egy sim-et kártyával hétfőn megérkezik a sim, kedd éjszaka történik meg a számhordozás (tehát még kedden este a korábbi szolgáltató szerint tudsz telefonálni) aztán szerdán reggel beteszed az új sim-et "aktiválod" és kész már az új szolgáltató hálózatán indítod a hívást de ugyanazzal a számmal (nyilván teljesen ugyanaz tehát 0630-al kezdődik a T-s szám volt korábban)
Magyarán NINCS egy napig sem offolva a telefon, éjszaka történik a szám hordozása tehát este még az egyik másnap reggel már a másikkal tud telefonálni. -
AnonymusX
őstag
válasz
IntelKiller7 #134362 üzenetére
Annak havi díjában benne van az HBO max. Szóval addig lesz HBO maxod, amíg erre a csomagra fizetsz elő.
-
AnonymusX
őstag
válasz
IntelKiller7 #133649 üzenetére
Időszakos, május 31-ig tart, 30 naponta lehet aktiválni, mivel áprilisban indult az akció, így két aktiválás fér bele.
Persze ez nem zárja ki azt, hogy valami más akcióval rukkoljon elő a Telekom.
-
AnonymusX
őstag
válasz
IntelKiller7 #133647 üzenetére
Szia!
A díjmentes 2 GB május 31-ig aktiválható a Telekom alkalmazásban lévő leírás szerint.
-
Kbali
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #130830 üzenetére
Lehet, hogy kiegészítőre csak 6 hónap van. Chat-en kérdezz rá, konkrét terméklinkkel. Vandán túl fogsz jutni, mert nem fogja érteni a kérdést, ha ugyanazt felteszed kétszer
-
válasz
IntelKiller7 #130540 üzenetére
Amilyen a román háló volt pár éve mikor láttam, nyugodtan adhattak volna 50 petabájtot is 10 lejért, ugyanúgy lett volna esély leforgalmazni mint az 50 gigát.
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #130493 üzenetére
Nálam volt ilyen korábban, azt mondták valamiért az automata nem emelte fel az összeget valamiért, de be is állították egyből.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #130488 üzenetére
Appokat sem vettél?
1414et hívd fel mi az oka -
dptrsk
Topikgazda
válasz
IntelKiller7 #130486 üzenetére
Üzletí/magán?
havidíjas/dominós?
mióta van nálad?
volt korlátozás alatt? -
ledgeri
nagyúr
válasz
IntelKiller7 #127886 üzenetére
Egyszer gmailes nem jött át egy hétig-10 napig... az telekom hálózat, de bluemobile volt... Passz hogy ezért-e, de ha opció, akkor akár ennyivel is számolhatsz!
-
válasz
Ha bent vagy valahol ezeken a helyeken, akkor érdemes hitelesítő alkalmazásra váltani, és a recovery kódokat kimenteni
-
4Grider
félisten
válasz
A Telekom nem szereti elfogadni az olyan sms-eket, amik végződtetéséért nem akarnak neki fizetni. Ezért időről időre elzárja azokat a kiskapukat, amiken keresztül ingyen bejuthatnak a hálózatába sms-ek. Gondolom itt is ez történt azzal a szolgáltatóval, aki nem fizetett...
-
kory24
őstag
válasz
IntelKiller7 #124302 üzenetére
Igen a számlán le lesznek vonva kedvezmények, lebeszélhetőségek
-
törölt tag
válasz
IntelKiller7 #124297 üzenetére
lehet csak hálón belül ingyenes... legalábbis sok helyen fel van írva.
-
kory24
őstag
válasz
IntelKiller7 #124297 üzenetére
Nettóban jelzi.
37Ft nettója 29,13Ft
11x29,13 = 320 Ft
kedvezményeket ott nem vonja le
-
Kaba
veterán
válasz
IntelKiller7 #124216 üzenetére
Nem fix,fel és le csatlakozáskor,de legkésőbb hetente változik.
Fix IP címet kérhetsz a 1414-en. -
simpley
őstag
válasz
IntelKiller7 #124216 üzenetére
Miért kellene új? Amúgy igen, minden fel és le-csatlakozáskor változik.
Szerintem a kérdésed inkább az otthoni szolgáltatások topikba lenne való. -
MadMancs
veterán
válasz
IntelKiller7 #124118 üzenetére
Ja úgy más. De sajnos Telekomnál akkor sincs Ráhordozás. Max elállsz az egésztől, és ha web nem engedi akkor személyesen elintézed szamhordozassal.
-
MadMancs
veterán
válasz
IntelKiller7 #124116 üzenetére
Felejtős. Legalábbis ezekre a simekre Ráhordozás csak vodánál ismert fogalom. Bár most ott se nagyon.
Egyébként biztos aktiválatlanok? Telekom aktiválva küldi ki domino simeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest