Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
- Android szakmai topik
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
Hirdetés
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már játszható az NBA 2K25
gp A franchise legújabb része még élethűbb megjelenéssel és irányítással, új kompetitív és közösségi funkciókkal jelent meg.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szia!
Nekem is nopublic csomagom van és a honlapon, valamint SMS- küldése kóddal vissza lett utasítva, de 1430- ra telefonáltam és minden gond nélkül köthettem +M netes csomagot, ami 1 vagy 2 hónapig 190 Ft, nem tudtam pontosabban megállapítani ezt az 1 v. 2 hónapot. Ha nem tetszik, bármikor visszamondhatom. Jött egy SMS, hogy az adatforgalom elszámolás tárgy hó 20.- 20- ig lesz.Nem volt még mobilnetem, mennyire lényeges, hogy 2G v 3G van bekapcsolva? Sima Defy készülék.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
-
nagyúr
Köszi, de közben ezt is találtam, ez alapján mégse 1790.-ft!?
A fenti képen írtak alapján meg 800.- ft kedvezménnyel 190.- ft, tényleg sírva fakadok, hogy egy ilyen egyszerűnek tűnő dolgot sem lehet egyértelműen megjeleníteni a Telekom honlapján!
Ha már kértem ilyet pár napja, akkor lehet módosíttatni 200 MB- os csomagra amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Valami nagyon nem áll össze, azt mondták, ez az akciós 190.- ft is részarányos díj, ha nem látom szükségét és visszamondom, márpedig 1790.- ft- ot biztos, hogy nem ér 500 MB/hó, meg úgy látom a 200 MB is elég lesz.
A 200 MB- os csomagra egyébként 590.- és 690.- ft van a honlapon. Nem értem ezt az összevontan levont +1090.- ft- ot!mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz Teko001 #47021 üzenetére
Egyre inkább nem értem, az addig rendben van, hogy bővítő csomag, de én úgy olvasom veled ellentétben, hogy hang-, vagy hang+ adat előfizetés mellé...
Egyszerű előfizetőként nem az lehetne az elvárásom, hogy a szolgáltató honlapjáról könnyedén megértsem, hogy mi micsida és mennyiért?
De!Most akkor tényleg kezdek kíváncsi lenni, hogy ki képes azt tényszerűen megmondani, hogy sima hangelőfizetéshez rendelt NETPLUSZ M 500 dcs. 990.- vagy 1790.- ft?
Tudnátok ebben segíteni vagy ez tényleg egy megfejthetetlen rejtély lenne!?
A Telekom ilyenkor ad valami dokumentumot erről a +netes előfizetés bővítésről, akár e- mailban is?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszi, így megközelítve tényleg úgy jön ki a dolog!
Ettől függetlenül érdekesnek tartom a linkelt kép szövegét, ahol egyértelműen azt írja, hogy hang-, vagy hang+ adat előfizetés mellé...
Én tisztában vagyok vele, hogy csak hang előfizetésem van, ami ugye ellentmond ennek:
Amellett, hogy értem, amit írsz, én mégis egy ilyen leírással találkoztam a honlapon és komolyan is vettem!
Egyrészt hülyének érzem magam, másrészt mégsem!
(#47030) djculture
Úgy érted, hogy én bonyolítom túl? Próbáltam magam kiismerni az ország egyik legnehezebben kezelhető szolgáltatói honlapján, ahol a fenti linkelt képen azt írják, amit!
Ez nem egy falusi kábelszolgáltató honlapja! Nagy nehezen bejön valami azzal kapcsolatban, amit szeretnél rendelni és teljesen ellentmondó logikátlan szöveg jelenik meg. Azzal bonyolítom túl, hogy szerettem volna egyértelműen eligazodni egy honlapon? Itt segítettetek nekem, azt megköszönöm, de ez nem mentesíti a Telekomot attól, hogy kötelessége lenne félreérthetetlen információkat feltenni a honlapjára.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jó, hagyjuk a lingvisztikát, mert szerintem ha azt írják, hogy 800.- ft havidíjkedvezmény hang-, és...-előfizetésre és 190.- ft- ba kerül, akkor az nálam 990.- ft.
Félve kérdezem, ha az alábbi képen azt látom, hogy a kedvezmény jogosultság/kártyaszin arany
akkor választhatom ezt:
vagy ezt is félreértem!?
-
nagyúr
Huhh, basszus, no offense, de mondták már, hogy nehéz eset vagy? persze, hogy mondták, de nincsenek jó állapotban
Köszi a tippet a Net+Arany- ról!
Úgy néz ki, hogy kezd világossá válni a dolog, köszönöm Nektek kali- val a kitartó segítséget!
ezt azért ismerjétek el, hogy hibásan van megfogalmazva:
hogy 800.- ft havidíjkedvezmény hang-, és...-előfizetésre[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Mezei állampolgárként úgy sejtem, hogy ha valaki havi 60 000- et költ mobilra, az talán félre is tudna tenni valamennyit nehezebb időkre!
Ha meg nem, akkor itt valami bibi van logikailag, mert normális ember a jövedelme 10 %- ánál többet nem költ mobilra!(#47321) lugosi
Vagy 6 telefonja van![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Tavaly volt NetPlusz M akciós előfizetésem, a díjcsomagban nincs net előfizetés. 07.25- én aktiválták és itteni javallatra 08.24- én át szerettem volna NetPlusz Arany- ra váltani, mielőtt teljes árra kapcsolódik. Ügyszolga elkezdett nyekeregni, hogy azt nem lehet ám úgy,...lényegtelen, mondom neki, akkor most inaktiváljuk és köszi.
1790 ft- ot nem akarok fizetni azért, hogy hátha valamelyik nap hirtelen kell valami infó és nem vagyok netközelben. Próbált volna rábeszélő technikákat alkalmazni, de mondtam neki, hogy mivel mondta e nem- et én meg válaszként a most szót, így a lényegen már túl vagyunk.Újra eszembe jutott ez a lehetőség, köthetek szerintetek most egyet újra nopublic- ra ilyet?
Ez érdekes:
hogy eltünt belőle az a 2 Mbit/s tavaly óta! Ezt legalább biztosan garantálni tudják! Szuper.
(#60637) polonic Drágának tényleg qrva drága! hogy cziffrábbat ne mondjak!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Soulfly842 #60652 üzenetére
Igazad van, bár én ebben ezt csak érdekességképp vetettem fel, a fő kérdés el is sikkadt rendesen!
-
nagyúr
válasz szabogabor10 #67467 üzenetére
Nekem ezt dobta a gép, először megdöbbentem és elkezdtem keresni a banki felületen a befizetéseket, mert az évszámot nem is figyeltem!
Utolsó szla nyitóegyenlege persze nulla.
Ezek hogy a fenébe jönnek elő a rendszerükből?
Most látom, hogy többen jártunk így.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #78121280 #67479 üzenetére
Az én nyitóoldalam pont olyan volt, mint eddig, csak belépés után változott meg, amúgy meg nem nézegettem, hanem ilyenkor befizetési napok előtt le szoktam csekkolni, mennyit is kell fizetni!
Annyira nem egy elvetemült módszer ez visszanézve az eddigi számlafizetési szokásaimat.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz #78121280 #67481 üzenetére
Amikor belépek, egyből az Áttekintés rész jön be (FF-ban is így van elmentve a link), nekem eleve ez kell, mert minden infó itt van, megnézem, letöltöm és kilépek az oldalról!
Szerinted minek kattintanék rá a Nyitóoldal-ra? (most megnéztem és ott valóban ki van írva)
Szerinted ők tudják, hogy az ügyfél mit lát, ha bejelentkezik? Nem valószínű, mert akkor azon a felületen is megjelenítenék az információt!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Senkit nem vigasztal, hogy a weboldalukon az a 8 db reklám azért tökéletesen lefuttatja magát szépen körbe-körbe, meg nem akad egy pillanatra sem!?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Next M csomagom van, Németországba telefonálnék, honnan tudom meg a díjazást? ASZF-ben ezt írják:
"EU roaming helyzetben történő felhasználás esetén a
szabályozott EU roaming többletdíj felszámításra
kerül"de hogy ez mennyi, azt nem találom sehol
előre is köszi
-
nagyúr
-
nagyúr
Sziasztok!
Előfizetésem van. Eddig nem láttam ezt az univerzális egyenleg sort a weboldalon:
Rákerestem, egy helyen találtam hasonlót a topikban, de az arra a kérdésre érkezett választ nem értem! Mi kerül kiszámlázásra?
Nem csinálok semmit és egyszer csak kiszámlázzák nekem a fenti összeget? Azt írja, hogy előre feltölthető keretösszeg....most akkor mi van ezzel? Ki biggyeszti oda ezt az összeget?
Segítenétek nekem ennek a megértésében?
előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Ateszpapa #94535 üzenetére
Köszi az infót! Amúgy elég virtuális lehet, mert eddig a parkolást, mobillottót is hozzáírta a számlámhoz. Ennek automatikusnak kellene lennie egyébként?
Elképzelhető, hogy a múlt heti díjcsomagváltásom miatt jelent ez csak meg, addig nem is volt ez a virtuális egyenleg? Akkor most majd figyelem a mobillottót meg a parkolást, bár nehezen tudom elképzelni, hogy cc 27 eft-ért lottózhatok a T keretéből ingyen. Én nem töltöttem fel ezt a keretet.
Nekem már az is fura volt, hogy hűségidőn belül kedvezőbb árú csomagot tudtam választani. Eddig ilyen tutira nem volt.
Most már csak azt nem értem, miért írta a Tg kolléga ezt a (#92072) dptrsk-ben. Remélem erre majd fényt derít.
-
nagyúr
válasz Soulfly842 #94542 üzenetére
& (#94540) dptrsk
Köszönöm nektek a kimerítő válaszokat! Így már tényleg értem.
Gyakorlatilag egy quasi hitelkártya van csatolva a számlámhoz és X keretet használhatok fel abból értelemszerűen. Mondjuk ha ezt a honlapon is érthetően leírnák a pici ujjukkal......akár így:
Önnek 30000 ft a vásárlói kerete, melyet az alábbiakra használhat fel: ........
Önnek még X ft áll rendelkezésre a havi vásárlói keretébőlTuti, hogy könnyebben megértené mindenki....ha ez cél lenne amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Előfizetéses T kártyám van, tudom ezt használni ha Németo-ba kiutazok, GPS, internet, teló....nem kell figyelnem valamire?
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz dptrsk #98266 üzenetére
Én értem a dolgot, te nem értettél engem, mint mezei fogyasztót. (nem elemeztem, csak a fejembe volt plántálva már az EU-s használat.....etc.)
A 10 GB ajándék
Sorry, de erre nehéz lenne ráhúzni, hogy
ajándék
, a szó általános értelmében. Ez a marketing beetetés. Vevő és fogyasztó soha nem kapott és nem is fog kapni ajándékot, soha, mindenért fizet! Persze elhitetik vele, hogy valamit kap ajándékba, de csak azért, hogy megvegye a terméket vagy a szolgáltatást.Ugye ne elemezzük a klasszikus kereskedelmi példákat? -kettőt fizet-hármat vihet. A harmadikat a bolt ajándékba adta volna?
Csodamód az ajándékot most sem az fizette, aki adta, hanem aki kapta!Amúgy a mostani helyzettel nincs nekem bajom, így működik a világ. Fel sem háborodtam, csak úgy megemlítettem. Van egy tény, amit a fogyasztónak egyértelművé is tehetjük vagy így, hogy ha nem figyel, akkor sorry, az akció végül is nem a vevő hasznára van kitalálva. (bocs, ha kicsit polemizáltam)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vpanangin #98271 üzenetére
Értem. Az első mondatom olvastad?
Egyértelmű, hogy nem átverés, ez marketing beetetés. Célja az ilyeneknek, hogy a fogyasztók sok olyan dolgot vegyenek meg, amire abszolút nincs is szükségük. 😉
Rengetegen átnézik a multik akciós újságait és írják is össze, miket vesznek. Tudná az újság, mire van szükségem?😀
Amúgy én miért olvastam volna az akciós készülékekről? Nem akarok semmilyen készüléket venni![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Biztosan sok helyen írják. Én emailben kaptam, amit beraktam, ott nem írják. Nem áldoztam félórát a weboldalon való nyomozásra, ez tény. ☺️ (sokan vannak ilyenek, ők az átlag fogyasztók)
Különben mindig az a vége, hogy a vevő a hülye, de kit érdekel. Fizetett? Akkor rendben, azért tartjuk! (kicsit zanzásítottam a történetet)
Ismerem a marketing pszichológiai hatásmechanizmusát, nagy okosság amúgy.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bogyó bá' #98275 üzenetére
Ebben mi a beetetés? Nem pejoratívan kell érteni, de akkor maradjunk a marketing résznél....de egyébként, ha bármilyen termékhez odaírják, hogy + 20% vagy hasonló azt szerintem minden bántás nélkül lehet beetetésnek mondani.
Még a postát is ő állja hozzá. - GLS mint nagy T fogyasztó mennyit számolhat fel szerinted?
Az, hogy miért éri meg egy versenyben lévő szolgáltatónak, hogy minél több sim-kártyája kerüljön felhasználóhoz?
Mindegy, látom a kérdésem nem ment át. Gondolom soha senkiben nem merülnek fel hasonló kérdések, ha kap az arcába egy reklámot.
T előfizető vagyok már évtizedek óta meg amúgy is akartam egy plusz kártyát, de ettől még megemlíthetem, ha látok egy félreérthető reklám emailt, nem?
-
nagyúr
válasz 4Grider #98279 üzenetére
Az ilyet célszerű is reklámozni...
Nyilvánvaló, nem is erről volt szó. Ismerem a Vodás-t is, nekem is jó ez a T-s, de amiket többen felhoztak, hogy bizony oda van az írva, az ebből a reklám emailből kimaradt. Ugye nyilvánvaló, hogy aki csak egy kártyát akar pluszban, az nem fogja a készülékes akciós feltételek között megtalálni a lényeget.
Kb. 5-600 Ft + ÁFA a GLS árainak a legalja 2 napon belüli kézbesítés, elektronikus feladás és nagy forgalom esetén.
Ezt kizártnak tartom, ha van közös üzleti kapcsolat, márpedig van, mert a GLS 30-asról hívott mindig melóhelyen.
Mi csak egyoldalú kapcsolatban voltunk a GLS-sel, így kb 1200.- ft volt egy 40 kilós csomag másik városba másnapra!
Az ÁFA kiírását nem értem ebben az esetben, mert az indiferens.A Domino Fix a piacon elérhető legjobb ajánlat 1000 Ft-ért 80 perc beszélgetéssel és 1 GB egy évig felhasználható nettel.
Újra leírom, hogy teljesen egyet tudok érteni ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz viktorhu #98282 üzenetére
Nem kell finanszíroznia, de leírtam nálunk mennyiért dolgozott 40 kilós csomagokkal és gondolom a T-től bérelt mobilelőfizetéseikbe be van építve a szállítás. Nem tudom, csak tippelek, de érdekes lenne, ha nem lenne ebben okos üzleti megoldás. De nem érdekes, megéri nekik valamiért. Annak is megérte, aki 400 ft-os hydrofóliát küldött ingyen kicsit messzebbről, tudom, hogy ez más helyzet, de nagyban megéri ez valahogyan. Egy sim esetén meg a későbbi befolyt összegek várománya is ott van.
Abba ne is menjünk bele, hogy bőven elég bevétele van egy Telekomnak, hogy költségként leírja a szállítási költséget. Ha már ennyire ebbe az irányba mentünk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz r3dsnake #99629 üzenetére
amennyiben előre töltöttél fel egy bizonyos forintösszeget egyenlegre, akkor a még meglévő keretedet érdemes a váltás előtt elhasználnod, mert a váltás során ezek automatikusan törlődnek,
Szerintem inkább ez erősen aggályos! Pénzt raksz fel az egyenlegedre és az csak úgy törlődik? Olyan nincs, hogy törlődik pénz, ez simán ellopják tőled.
A több évtizedes hűség meg annyit ér, hogy amikor lejárt a hűségem, váltani akartam Domino-ra, erre megkaptam egy kedvező ajánlatot, egye fenyő, belementem. Utána kár volt egy hét múlva felmennem a honlapra, mert ugyanannyi pénzért dupla annyi net volt már alapból a nekem ajánlott kedvező csomagban és a 3x2000 ft kedvezmény is megvolt. Egyszóval az ember huszonév után azt hisz, nem b*sszák át......
Még azt se mondom, hogy undorító dolog ez így, egyszerűen csak ez ilyen. Még ezt a mostani egyéves hűséget kivárom...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz fornettisuti #99675 üzenetére
Újra írom, nekem
500megás
csomagot ajánlottak egy év hűségre, pár nap múlva már ugyanarra a csomagra1gb/hó
volt az új belépőknek. Ez tény, de köszi, hogy meg akarsz győzni, hogy nem kaptam rosszabb ajánlatot.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz fornettisuti #99682 üzenetére
Nincs jelentősége, csak reméltem, hogy senki nem akar meggyőzni arról, hogy nem kaphattam rosszabbat, mint egy új belépő. Persze ezt lehetetlen megúszni.
-
nagyúr
válasz Black_Raven #99686 üzenetére
Persze, hogy nincs ezzel gond, bár ha jól emlékszem kb egy héttel a lejárat előtt érdeklődtem, nehezen hiszem, hogy akkor az, akivel beszéltem nem tudta, hogy napok múlva már 1GB lesz az alap, engem simán rábeszélt az 500 megára. Mivel ritkán nézegetem az oldalukat, akár fél évig is ellettem volna a feleakkora net-tel, akkoriban párszor előfordult az is, hogy plusz adatot kellett vennem. Egyszóval nem mindegy.
-
nagyúr
Sziasztok!
A *104# kóddal Németországban lévő telefon esetén is aktiválódik?
Itthon használt Domino FIX-et kivitték DE-be, de nem lett aktiválva a rouming. Mit lehet csinálni Germanyban, hogy hívni lehessen ill. ott is használható legyen? A kártya 2 hónapos, semmire nem volt használva itthon, max hívták.
Weboldal chat nem tudta megmondani fenti kérdésre, jó lesz-e a fenti kód.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz viktorhu #99952 üzenetére
Köszi, jól esik, ha ennyire idiótának néznek, bár nem írtam ide, ki lett próbálva a kód és nem működik. Talán ezért is kérdeztem itt meg, hogy miképpen lehetne megoldani....valami más kód vagy a FIX átváltása, vagy haza kell küldetnem a kártyát és vissza. Én itthon vagyok, akinél a telefon van viszont nem túlzottan ért hozzá. (wifi-je van, a lakásban tudok vele kommunikálni)
Egyébként nem tűnt fel, hogy leírom a megoldást és utána megkérdezem, hogy működik-e. A kódot meg a T chat adta meg, valami miatt nem tudom ezeket fejből és felhívtam.....szörnyű valóban.
Az válaszoljon inkább, akinek nem annyira fájdalmas, ha nem nézhet hülyének másokat értelmes válasz helyet!
Köszi előre is!
(#99951) prozodus
Sajnos mégsem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 4Grider #99957 üzenetére
Van a kártyán 1-2 ezer Ft egyenleg?
Mikor megvettem 2 hónapja, töltöttem rá 2 vagy 3 ezret, itthon nem használtam, csak amiatt rendeltem, hogy összehasonlítsam a Voda hasonló szolgáltatást nyújtó kártyájával két készülékben.
(különben ha már nem lenne egyenleg, itthonról akkor is hívhatónak kéne lennie, nem?-persze ha aktiválni lehetne)Kintről ezt írták, hogy ezt dobja a kódra a teló:
kapcsolodási probléma vagy érvénytelen MMi kódOlyan hálózaton indítottátok az ussd kódot, ahonnan lehet domino simmel hívni?
Ezt nem tudom, a hálózatoknál a német Telekomot írja ki.
Amit a weboldal ír a regisztrált Domino-ra, abból semmi nem derül ki. Elküldetem levélben, aktiválom és visszaküldöm. Miért is lehetne Telekom hu-de között ezt megoldani......
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 4Grider #99960 üzenetére
& (#99959) viktorhu
Köszi nektek még 1x a sok ötletet, holnap újra megpróbáljuk a javasoltakat. Annyit azért megemlítek, hogy Németországban a mobilhelyzet finoman szólva sem ideális. Aki nem tapasztalta, nem is hiszi el könnyen.
Egy éve a Lebara 10GB-os adat feltöltés után gyakorlatilag beragadt a net és pár kb-tal ment csak a messenger meg a többi. A londoni központjukkal levelezve egy hét alatt 6-8 indiai vagy pakisztáni ügyfélszolgálatos válaszolgatott szigorúan 24 órán túl, de nem jutottunk előrébb a sablonválaszaikkal. Valami régebbi előásott más országbeli Lebarás help oldalon volt valami favágó módszer, az segített.Egyszóval a Német mobilnettől mentsen meg az isten mindenkit, de már ezt ki is bővíthetem lassan!
-
nagyúr
válasz radio100jozs #100647 üzenetére
-
nagyúr
válasz herdsman12 #100722 üzenetére
Neked melyik 7.8-as verzió van meg? Itt elég érdekes, amit látok, mert abból is van több.
Samsung Xcoveren a 7.8 van fenn, de Xiaomi 4X-be kéne beraknom a Domino kártyát, azon biztosan újabbat dob a Play majd.
Azt a verziót átdobhatnád, amit említettél.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz herdsman12 #100724 üzenetére
Köszi, átjött, úgy kell kiszabadítom....nem, csak erősen figyelmeztetett a veszélyre.
Így a képed alapján se lettem sokkal okosabb, de holnap kiderül, ha berakom a most kapott Dominot a Xiaomi 4X-be.MIUI 9.6.04...akkor az android 7 lesz. Vagy nem, ehhez nem értek.
Most ez a verzió van rajta:
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Renault, Dacia topik
- PlayStation 5
- VPN topic
- Hyundai, Kia topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen