Hirdetés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Google Pixel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
Hirdetés
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz Cs1csó #101016 üzenetére
Pár hónapja próbálgattam Android emulátorokat kíváncsiságból, nekem talán a NoxPlayer jött be legjobban (lehet van nála jobb is). NoxPlayer legújabb verzióját innen le tudod tölteni, a Telekom 7.8 alkalmazást én innen szedtem le. A NoxPlayer-en belül is el tudod indítani az alapban rátelepített Play áruházat (Play Store), de onnan csak a legújabb (9.24.1) Telekom alkalmazást tudod feltelepíteni, ami, ahogy olvasom, eléggé lebutított.
Kijelentkezni nem tudtam, mert nem találtam a Telekom alkalmazáson belül ilyen opciót. Erre azért lenne szükségem, mert kettő családtagomnak kell majd megújítani a Most opciót, akiknek nem okostelefonjuk van. Így egyenlőre, nem tudok átlépni egyik fiókból a másikba, de maximum majd másik gépről meg oda jelentkezünk be, mert az én telefonomra nem telepítek Telekomos cuccokat.
-
stefi68
addikt
válasz Cs1csó #101016 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Az emulátorok közül én is a Noxot használom a legtöbbet
A Telekom alkalmazás beszerzésére kaptál választ. Ha ellenőrizni szeretnéd az eredetiségét, az md5-öt korábban már itt közzétettem.#101035) Kam1kaze: Ki lehet lépni az alkalmazásból. Bal felül menü (3 vonal), legalsó menüpont. Ez a 7.8-asnál
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
legenda
válasz Cs1csó #101065 üzenetére
Sok dolog miatt vakarózhatnak, de a DIGI mobilos indulása nem hiszem, hogy különösebben rémisztgeti a meglévő szolgáltatókat, ellenkező esetben nem nehezítenék ilyenekkel ez előfizetői oldalt, hanem ellenkezőleg tennének.
Előfizetői szemmel jó lenne a további konkurencia, jót tenne egy egészséges árverseny, de nem látszik eljönni és pláne nem úgy, nem olyan nagy/mérvadó nyomatékkal, ahogy eleinte sokan gondolták...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gippazoid
senior tag
válasz Cs1csó #101151 üzenetére
Pont azért néztem be most az app-ba, hátha van már értelmes infó.
Erre csak azt értem el, hogy felb.sztam az agyam, mert az egyik domino kártyám egyenlege 5400 Ft-tal kevesebb volt mint ami eddig. Pláne azért érdekes, mert nincs semmi fizetős szolgáltatás aktiválva rajta és még csak telóban sincs sok hónapja.Rohanok a laptophoz, most itt ülök és a web-es felületen a helyes összeg szerepel. Készült róla screenshot dátummal, idővel...
Domino Most:
Milyen dolog már, hogy az összes fizetős opció automatikusan megújul - ha elfelejted, fizetsz egy új hónapot. Most meg az ingyenesre majd nekem kell kapcsolgatni?
Olyan átlátszó...[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz Cs1csó #101156 üzenetére
A 30-50 Ft nonszensz, a Domino Fix 25 Ft-ja is rablás!
Pár éve hallottam, hogy mennyi az önköltsége a mobilszolgáltatóknak 1 perc hívásra.
A 19 Ft-ot még sokkal el kell osztani... A 9-et már nem.Persze-persze, a 4G-s hálózat sokba kerül és azt azért fejlesztették. Egy eheti cikk szerint meg az 5G-ről még fogalma nincs a hazai szolgáltatóknak, hogyan lehetne eladni jól - mert qrva drága móka!
Ha 19 Ft felé megy a domino percdíj, és nem lesz hálón belül sem olcsóbb, akkor még ott a Vodafone.
Gippazoid Novelties Inc.
-
gippazoid
senior tag
válasz Cs1csó #101161 üzenetére
Buta telefont használó embernek biztos egyszerű egy eddig sosem látott okostelón bármit is csinálni, különösen egy bizonyos app kezelését kiismerni és ott dolgokat állítgatni. Olyan életszerű...
Ha meg meg akarják szüntetni, akkor előtte miért kell szívatni az ügyfelet?
Szüntesse meg már most, legalább a kitaláló menedzser már az év végi prémiumban megkapja a magáét az ötletért.Gippazoid Novelties Inc.
-
embe
nagyúr
válasz Cs1csó #101151 üzenetére
Amelyik előfizetés tegnap járt le, az éjfél után automatikusan meghosszabbodott 1 hónappal. Tehát jelen állás szerint az alkalmazásban nem hosszabbítani lehet, hanem lemondani. Hogy utána lehet-e aktiválni megint, azt nem tudom.
Zidoo Z10pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
törölt tag
válasz Cs1csó #101168 üzenetére
még mindig azon pörögtök, hogy az október 1 előtt lejáró MOST opciót miért hosszabbítja meg a telekom? Azért mert az október 1 előtti fordulónapos MOST opciókat a jelenlegi szabályozás szerint a szolgáltatónak meg kell hosszabbítania. Akinek a fordulónapja október 1-jén (vagy később) lesz, azoknak majd nem fogja, nekik az új szabály szerint maguknak kell újraaktiválni.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Cs1csó #101178 üzenetére
Akkor hétfőn jön a Telekom-app frissítése, ebben lesz a bekapcsolható Most opció?
Érdekesség: nekem pár hete (!!!) eltűnt az anno SMS-ben aktiválható, akkori MOST. Nincs a bekapcsolt / bekapcsolható opciók között....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
St3ven
addikt
válasz Cs1csó #101178 üzenetére
"A kedvezmény az aktiválástól számított 30 napig érvényes, utána megszűnik, azonban az előfizető a 30 napos időszak lejárta után jogosult az opciót ismételten díjmentesen aktiválni."
Ahogy várható volt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
tamasas0913
tag
-
Kam1kaze
tag
válasz Cs1csó #101324 üzenetére
Nox főképernyőn Tools - Settings - Apps - Telekom, majd itt Uninstall. Én mondjuk okostelefonon alkalmazás törlése előtt, mindig leállítom az alkalmazást (Force Stop), utána törlöm az adatait (Clear data és Clear cache), ezekre nem hiszem, hogy szükség van, de engem "megnyugtat".
"A NoxPlayer + Telekom 7.8-al tökéletesen működik. Akkor nem is lesz szükséges frissíteni az appot?"
Eddig úgy tűnik, hogy nem lesz muszáj emiatt frissíteni, de majd idővel kiderül, bejelentkezésnél nem tiltják-e ez a verziót. Más programnál (PC, nem mobil) már találkoztam ilyennel.
Udpate: (#101326) sloja megelőzött, egy sokkal gyorsabb megoldással. Én már el is felejtettem, most is csak 4 alkalmazás van pluszba feltelepítve a telefonomon, évente ha egyszer törlök.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz Cs1csó #101397 üzenetére
Nox-ban is van már 7.1-es droid (béta). A Nox-Multiplay -ben lehet létrehozni ha jól emlékszem a nevére.
De van más emulátor is....
Ott van még a Memu, amiben 5.1-es droid az alap, de lehet létrehozni 7.1-es (nem béta) környezetet is. hasonló mint a Nox.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
prozodus
őstag
válasz Cs1csó #101416 üzenetére
Na, én teljesen elakadtam a noxxal, mivel a billentyűzetet nem érzékeli, de az érintőképernyőt is csak részben... Szal nem tok neki linket betenni pl.
A firefox meg kiírja ugyan, h telepítve az app, de közben nem is töltött le smit...
SOS! (Ha másokat nem érdekel a nox, akkor inkább priviben.)
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
tibor23
senior tag
válasz Cs1csó #101545 üzenetére
Az Internetes keretet szépen mutatja, néhány hívási opció is állítható (még?). Elb..ott egy cég. Eleve ez a sok kínlódás néhány garasért, hogy aztán 3 hónap múlva megszüntessék az egészet - ahelyett hogy egy hosszútávú üzletpolitikájuk lenne, ami jó mindenkinek. És legyenek szívesek nem beszólni, hogy akkor lehet keresni másik szolgáltatót, mert semmi mást nem szeretnék, mint NEM havonta új applikációkat és nyakatekert megoldásokat töltögetni, amik úgy is csak félig meddig működnek.
PS: a kifakadás nem neked szólt.
-
törölt tag
válasz Cs1csó #101589 üzenetére
miért menjen vodához?
1. ha nem tudja magának megoldani a "most" bekapcsolását, akkor értem a váltást
2. ha be tudja kapcsolni, úgy ráér akkor, ha "teljesen" lelövik a "most"-ot, már ha ez egyáltalán bekövetkezik
3. telenornál van vezetékes hívó, tehát ha a percdíj a fontos, akkor az jobb mint a voda -
aktív tag
-
válasz Cs1csó #101721 üzenetére
Telekom fiókból kiszedték a Domino Most aktiválásának lehetőségét, így akinek buta telója van az szopóágon van...
A *111# lehetőségben sincs mód bekapcsolni.
Remélem ez megint csak egy pillanatnyi elmezavar csak a Telekom-nál, már csak azért is, mert akiknek szükséges adategyeztetés, azoknak egyből kreáltak (kérdés nélkül) Telekom fiókot és régen (október 1 előtt) még ki-be lehetett kapcsolni a Domino Most-t...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Használt DDR5 memória
- Forza Horizon 1 Xbox 360 és Forza Horizon 2-3 Xbox one-t keresek!
- Szinte új,garis Kingston FURY 32GB RGB! KIT DDR5 6000MHz CL36 BeastBlack RGB EXPO.Akár garis lappal
- Rossignol Saphir 38-as / 305 mm-es / 26,5 cm női sícipő (Veszprém)
- LG Ultragear 27GP850P-B Garancia: 2026.05.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen