- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Most árulok belőle egy 600 ohm-os Black Edition-t. Nem kell?
-
G@ben
addikt
válasz
PociAti #40501 üzenetére
Valami kínai boltra gondoltam, ez sima szivacs lenne, nagyon alap fejhallgató. Ha kicsit lötyög, az sem baj.
-
PociAti
őstag
Amúgy én csak olyan győri üzleteket ismerek, ahol fejhallgató árában adják a szivacsot, mivel leginkább csak nagyobb márkák tartozékait árulják. Olyan nincs, hogy általános fejhallgató szivacs méret, mert szinte minden fejhallgatónak másabb a mérete.
Én legutóbb "huzatot" varrattam a szivacsra, mert a műbőr elkezdett foszlani. Így jobban is kedvelem, mint új korában.
-
G@ben
addikt
Kapható Győrben fejhallgatóra való szivacs? Kb 6 cm átmérőjű, semmi extra nem kell.
-
Dorien
veterán
Köszi Druszám!
Jövő szombat délelőtt, ha jó neked... Medion Akoya, i5, 6GB RAM, 17,3", stb., még tőled vettem. Nem vészes a helyzet, mert szinte csak utazások során van használva, de azért már 5 és fél éve nyúzom. Nekem meg már jó ideje nincs idegzetem ilyen pepecselésekhez, inkább viszem egy rutinos szakemberhez.
-
golya32
senior tag
Atalakítunk egy házat és vannak fa ajtók kerettel meg vasajtó kibontva, érdekelhet ilyen valakit?
-
Joker88
őstag
Fényképkeretet állósat dönthetőset vagy akaszthatósat hol tudnék venni? A képek kb 12x16 , illetve 16x16 cm -es nagyságúak..
Illetve : notebook kiportalanítást, CPU ujrapasztázást kinél ajánlatos ? Jelige, minél olcsóbban 😁
Én nem merem ,tuti valami műanyagot elrittyantok 😅 Asus vivobook s513ean ..
-
erdey_a
addikt
'stét kívánok! Tudtok Győrben olyan boltot, ahol lehet mochit venni?
-
akosxyz
senior tag
Sziasztok, eladóvá vált feleségem régi készüléke újabbra váltás miatt.
[iPhone XR 64Gb fehér] -
evitiguF
senior tag
válasz
ladopapa72 #40486 üzenetére
Igen, egy jó lakatost keresek.
Jöhet az ajánlás! -
evitiguF
senior tag
Üdv!
olyan fórumtársat, ismerősét, vagy céget keresek, aki a képen láthatóhoz hasonló, konzolos bútorlábat el tudná nekem készíteni reális, nem horror áron. Fekete színre festve. Méreteket megbeszélnénk.
Köszi -
doc
nagyúr
válasz
bendeguz76 #40483 üzenetére
koszi, mar irtam is nekik
(mondjuk jobban szeretem ha vannak arak a honlapon, de meglajuk mit mondanak).
Megnezes alatt igazabol arra gondoltam, hogy odaallni a valaszthato opciok ele egy bemutatoteremben/telephelyen, hogy lassam, nekem ezek a fantazianevek hogy "Classic vagy Trend", meg a csillio beepitesi variaciorol egy-ket mondat vagy morickarajz nem sokat mond, de ha ott allok elottuk akkor meg tudom mondani hogy melyikben mi tetszik es mi nem.
-
doc
nagyúr
Garázskaput szeretnek, hülye vagyok hozza
tudtok ajánlani olyan céget aki korrekt, normális áron dolgozik, normális minosegu a termek és rendesen be is szerelik? Az pozitívum ha esetleg IRL meg is lehet nézni vásárlás előtt hogy mi a kínálat.
(Gyorszemere) -
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
beltéri lépcső (vas alapszerkezet, fa lapok) felújításához, esetleg új lépcső készítéséhez keresek szakembert, céget. Ha tudtok ilyet, ide, vagy privátban szívesen veszem az ajánlásokat. Még jobb, ha személyes tapasztalat is van.
Köszönöm! -
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Keresnék olyan boltot, ahol műanyag ablakoz szúnyoghálóhoz és ablakpárkányhoz lehet vásárolni műanyag cuccokat méretre vágva?
Valaki ismer ilyen boltot?
Köszi előre is!
-
Balinov
titán
Gaben ,ha van a Hang menüben smart hangmod,próbáld ki .43lf630v-nk van ,szóval nem mai modell az sem de most bekapcsoltam és 55 helyett 30on hangosabb az f1 időmérő jellyfin alatt nézve (1080p BLG release az aszfaltos ttackerrol)
Amúgy nekem is ugyanilyen hangerő problémám van /volt ,bár nálam a tv csak megjelenito ,iptv ,Netflix ,yt ,prime stb mind a chromecast with google tvrol megy
-
G@ben
addikt
Ilyet nem találtam, csak normál, mozi, tiszta, zene, stb. Eddig mozin volt, most átraktam normálra, majd tesztelem.
Akkor a HDMI-re nem lehet semmi hangfalat csatolni?
Nem akarok most külső kiegészítőbe invesztálni, van elég kiadás jelenleg, a meglévő cuccokkal gondoltam megoldani. A tuti megoldás majd egy nagyobb tv és egy soundbar lesz, de nem most. -
Coyot
őstag
Tv beállitások közt keress PCM hangbeállitást. Azzal megoldod a minden csatorna gondot, csak neked nem az a bajod szerintem, hanem hangerő normalizálásra vágyódsz - azt nem ezzel a monitor tv-vel fogod megoldani. Külső lejátszókban az almás tévé nagyon penge benne (meg minden másban is) azt tudom ajánlani, de 28as monitor tévé mellé elég overkillnek érzem.
-
G@ben
addikt
válasz
Bobrooney #40471 üzenetére
Sima egyszerű tévé, LG 28MT49VF-PZ. Gondolom stereo, a film meg nem. Erre keresnék megoldást. A számítógéphez kötött 5.1-es rendszerből tudom nélkülözni a centert és a két reart (2.1-ként is jó ott nekem), de ugye azokban nincs erősítő, mert asszem az a mélyben van, illetve nincs rajtuk dugó sem, csak a 2 madzag. Ha ezt össze lehet varázsolni a hangfalakkal a HDMI-in-en keresztül, az már szuper lenne!
-
G@ben
addikt
válasz
Bobrooney #40469 üzenetére
HDMI-in csatlakozós tévére rá lehet kötni valami hangfalat? Ha usb-ről nézünk filmet, akkor ordíttatni kell, hogy halljuk a beszédet, természetesen ilyenkor a többi hang nagyon hangos lesz és kipróbálnám, hogy ha a fejünkhöz közel lenne a hangfal, akkor milyen. Egyelőre nem ruháznánk be új tévébe és soundbar-ba sem, ha a meglévő eszközökkel élvezhetőbbé lehetne tenni.
-
Bobrooney
senior tag
Skacok tudtok valakit ajánlani aki panel erkélyre tud csinálni előtetőt?
-
doc
nagyúr
Van egy Legend of Zelda: Echoes of Wisdom Switch-jatekom, igy vegigjatszas utan szivesen cserelnem masik Switch-only jatekra (Astral Chain, Mario Odyssey, Zelda: TOTK, Mario Party Jamboree)
-
-
PociAti
őstag
válasz
Joker88 #40465 üzenetére
Az ipari parkra is a "hagyományos" KRESZ szabályai vonatkoznak.
Ezért az érintett szakaszon gyakorlatilagaz összesa legtöbb kereszteződésnél kitették a megállni tilos táblát.
- Vannak cégek, ahol kapunk keresztül lehet bemenni a parkolóba,
- vannak ahol (elvileg) nyitott a parkoló (pl. MBT04 Mérnöki iroda és még pár cég),
- de mondjuk vele szemben a Rehanu parkolójához vezető útra ki van írva, hogy magánút.Az ember csak úgy nem szokott valahová menni, a cél állomás nyújt neked parkolód, az ottani féllel kell egyeztetni náluk mi a szokás.
Ha megnézed a Google térképen, akkor az általad bejelölt terület alján, a Kőrisfa utcában végig a füvön állnak az autók.
Gondolom nem szórakozásból teszik, hanem kényszer megoldásból.
-
Joker88
őstag
Aki esetleg az Ipari parkba járatos, attól kérdezném..
Ha én egy céghez mennék egy ügybe,de nem tudok beállni a parkolójukba autóval,hol lehet normálisan megállni az Ipari parkban ?
a célterület a pirossal behatárolt terület ..
vagy p*raszt módon álljak az út mellé ?Vagy van valahol valami parkolószerűség?
-
VinoRosso
veterán
válasz
PociAti #40463 üzenetére
Optika van már szinte mindenhol de nem ez a lényeg, optika is lehet szar, ha kóklerek üzemeltetik a hálózatot. Digi is fos volt eleinte, régen még 2018-19 körül csinálták azt hogy a 4 napos hosszú hétvége előtt kezdtek el kábelt cserélni, aztán a román vendégmunkások csütörtök délután megunták a banánt és hazamentek és 4 napig nem volt net. Meg össze-vissza akadozott, még vidanetről váltottunk rá anno mert ott meg a routerek voltak fosok, sose találták a DHCP szervert amikor új IP-t kaptak. Úgy 2021 tájékán másik lakásba vidanetet kértem a digi blamái miatt, és akkor az viszonylag jól működött 1x emlkészem blackoutra, de 2022-től meg már máshol éltem és nem tudom azóta milyenek ezek.
-
PociAti
őstag
válasz
VinoRosso #40462 üzenetére
Az átállással a TV műsorkínálatát össze kellett hangolniuk. Ha jól tudom 4 társaság* egyesült, élő szerződéseik voltak, de a TV csatornák hangolását nagyjából befejezték, de kisebb módosítások még lehetnek. PDF-et generálniuk valószínűleg könnyebb volt, mint megfelelő honlapot legyártani (esetleg applikáció fejleszteni). Nem ez volt a prioritás.
Amúgy a TV műsor PDF-ben vagy online való közlésének semmi köze az internet szolgáltatás minőségéhez. Legalábbis én nem tapasztaltam.
És ahogy a többiek is írták, nem az a lényeg milyen szolgáltatók vannak Győrben, hanem elsőként az adott házszám alatt milyen lehetőséged van. És a szolgáltatás minősége elsősorban infrastruktúra kérdése, nem azé mely cég kínálja azt. Klasszikus koax kábelen vagy réz dróton nem lehet olyan adatmennyiséget átnyomni, mint az optikai kábelen.
Ja és még annyi eszembe jutott, hogy a cégek egyesítésével bizonyos párhuzamosságok is létrejöttek. Amikor a most egyesült szolgáltatók korábban egymással versenyeztek, többen is kiépítették az adott ponthoz a maguk infrastruktúráját, és most racionalizálni kellene azt, hogy kisebb legyen az üzemeltetési költség.
* A 4 társaság, mely One néven egyesült:
- Vodafone Magyarország,
- Invitech ICT Services,
- Antenna Hungária,
- Digi. -
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
Milyen vezetékes internet szolgáltatók elérhetők mostanság Győrben? Melyik az amit kerüljek és melyik amelyik stabil, jó pinggel ad intetnethozzáférést?
-
BaKeSZ87
őstag
Hi All! Vegyetek processzort, VGA ventit, komplett gépet! [link]
-
kiszi07
senior tag
Egy új VGA?
Lenne egy ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC Edition 8GB. -
Viperator
őstag
Valaki ismeri a Hufbau mögötti Mercedes autószervízt? Ha igen, milyen? Jól dolgoznak? Nem drágán?
-
G@ben
addikt
Lassan aktuális lehet a gépem frissítése, bár ez erősen árfüggő. Most AMD X3 455, 9800GT 512MB, 8GB ram van. Ezeket frissíteném, a többi komponens (ház, táp, SSD, HDD, monitor, stb) maradna.
Követelmény a Win 11 kompatibilitás, AMD cpu (P1 után csak az volt, érzelmileg kötődöm), és hosszú távra terveznék vele. Nagyon ritkán játszom, akkor is inkább a régi játékokat veszem elő, tehát ha vga nélkül megoldható a gép, az plusz pont, úgy olvastam, hogy a közepes Ryzen-ek is elfuttatják pl a GTA 5-öt. Persze lehet erősebb a proci, de nem vágyom a GTA 6 futtatására.
Kell egy alaplap, amin nincs pici hangos ventilátor (házszellőzésem jó), illetve viszonylag sok USB3 csatlakozó van rajta, kell egy jó proci halk ventilátorral, beépített vga-val, 32GB ram szerintem mostanság már nem kirívó és ennyi. Hosszabb távra mennyiből jönne ki kb a gép frissítése és mik az ajánlott alkatrészek? -
envagyok
veterán
Sziasztok
Új/használt fehér színű kisebb teljesítményű tápegységet keresek.
Eddig a GIGABYTE GP-P550SS Ice 80 PLUS Silver-t találtam 16k körül újan. -
envagyok
veterán
Sziasztok
Nfm lapul valakinél polcon/padláson kb 1998-2002 közötti szép állapotú számítógépház?
Az se baj, ha komplett gép.
Ilyesmikre gondolok:
-
Dryman
őstag
válasz
ladopapa72 #40446 üzenetére
köszönöm!
-
Joker88
őstag
Jövő hónapban gondolkoztunk egy tihanyi hétvégén.
Igaz,már lassan kifutunk a foglalási időből a nyári főszezon miatt , de tudtok ajánlani ilyen 1 éjszakára 2 főnek szállást?
nem kell csillivilli,elég egy apartman is ,vagy kis panzió,stb.. -
Dryman
őstag
Sziasztok! Duguláselhárító szakit keresnék Győrben családi ház problémájának megoldására. Megbizható és gépesített szakember érdekelne, aki nem csak ideiglenes megoldást tud produkálni.... ilyen emberke már járt a helyszínen sajnos. Köszi a javaslatokat előre is!
-
miningboy
csendes tag
Halihó!
Üveggyapotot hová lehetne leadni?
Bontás során lett kiszedve mennyezetből.
A győri hulladékégető nem üzemel -
doc
nagyúr
válasz
Bobrooney #40440 üzenetére
Dunaszerdahely azert mas mint Nagymegyer, voltak eleg negativ tapasztalataink, peldaul allatkerti penztarnal egyetlen szot sem beszelt magyarul a penztaros, vagy hamburgeresnel a kettobol az egyik ertett nehany szot, a masik semmit. Ettol meg sehonnan nem fognak kidobni mert magyarul beszelsz
De Nagymegyer kornyeken azert egyszerubb.
-
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani, aki foncsor felújítással foglalkozik?
Előre is köszönöm a választ!
Üdv: Viperator -
-
doc
nagyúr
Eszkombajn: [link]
-
Joker88
őstag
A minapi győri Rába Quelle fürdő negatív csalódása után (be se mentünk miután megtudtuk mennyibe kerülne 2 személy számára a belépő,de ez más téma
) , gondoltuk elmennénk valamikor a Dunaszerdahelyi fürdőbe. Valaki innen már volt ott ? Mik a tapasztalatok ? Nem akarnak kitűzni zászlóra minket ha magyarul beszélünk ?
Ha jól láttam, nem fizetős úton el lehet jutni ( GoogleMaps-barátom szerint legalábbis )
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok,
szerintetek mennyit érhet egy Lenovo Thinkpad R400?
4Gb RAM, T6670 CPU, SSD Samsung 120Gb. Ujjlenyomat olvasó is van rajta. Akku 2 perces, töltőjével hibátlan. Valami táska is van hozzá. Jelenleg w10 fut, frissít, stb.
Esetleg érdekel-e valakit?
Köszi, üdv mindenkinek. -
golya32
senior tag
Sziasztok idősebb Kőművest keresek aki tudna segíteni egyszerűbb munkákban, egy terasz ajtót kell berakni , meg egy ajtó nyílást befalazni, ilyen kis munkára senki sem jön el, tudnátok valakit ajánlani?
-
-
Joker88
őstag
válasz
Viperator #40408 üzenetére
épp most töltöm ki..
ellenben,én spec nem használok instát.. szóval.. a 9. kérdéstől én elhasaltam..
Én inkább más social mediára hegyeztem vona ki a kérdéseket (pl facebook..)És hogy én is kirándulós kérdést tegyek fel..
Hétvégén a sümegi várat tervezzük..
tudtok ott valami jobb színvonalú éttermet ?
kerestem google maps-on,de egyenlőre... -
Jazzos
őstag
válasz
Balinov #40412 üzenetére
Zágrábnál olyan 8 körül szokott beállni a forgalom. Ha akartok pihenni előtte, elég sztem olyan hajnali 4 körül indulni Győrből, kb 5 óra lesz az út. Zágráb alatt áll be általában, Lucko-nál a pálya. Szombathely felé nyugisabb, a Balatont kerülve kalandosabb. Régebben én is Keszthelyt céloztam és fel az M7-re, de Tapolca környékétől északra sok az erdő meg a vad, nyugisabb már inkább Szombathely- Körment-Lenti-Letenye határátkelő.
-
PociAti
őstag
válasz
Viperator #40408 üzenetére
Megpróbáltam kitölteni, de borzalmas ez a kérdőív.
Kb. az első harmadában van egy kérdés, hogy használok-e Instagramot. Válasz: nem, soha nem használok.
Mindezek ellenére a maradék kérdések legalább fele arra vonatkozott, hogy osztályozzam vagy értékeljem az Instagramon látott dolgokat, meg hogy mit szoktam az Instagramon csinálni. Nálam tűzfal szintjén és egyéb szűrőkkel blokkolva van a facebookkal együtt (egy cég). -
doc
nagyúr
válasz
Balinov #40414 üzenetére
Horvatorszag helyett inkabb Szloveniaba es Olaszorszagba jarunk (tavolsagban kb ugyanaz, de jobban bejott), de a hatarig mi is "kertek alatt" szoktunk menni (kb a Balaton csucsket megcelozva del fele), a gyorsforgalmi talan 10 percet javit az osszidon, nem egy nagy tetel, es ha nincs az auton matrica (csaladosan, berelt kisbusszal szoktunk menni, azon meg nem mindig van) akkor semmikepp nem eri meg.
-
Balinov
titán
mi szombat reggel repülünk Schwechatra, a terv/foglalás vasárnap reggeli érkezés, ezért mennénk szombat éjjel.
Utoljára valamikor 2003/2004 körül voltunk, Medulinba, akkor még a horvát pálya sem volt végig készen, Karlovacnal a kapunál ingyen uccsit, meg kiszacsko vegetat osztogattak a csajok
Határig végig gyorsforgalmi van? Vagy csak Szombathelyi van az m86? Google arra mutatja a leggyorsabbat, de mi anno Vasvár /Egerszeg felé mentünk
-
doc
nagyúr
válasz
Balinov #40412 üzenetére
En mikor legeloszor mentem Horvatorszagba, vasarnap reggel indultam, hazafele meg pentek reggel.
Tenyleg voltak nagy sorok a hataratkelonel meg a kapuknal - a szembejovo iranybanVasarnap senki nem akar a tengerpartra menni, szoval sima liba, nekunk bevalt, azota is igy tervezzuk a nyaralasokat.
-
Balinov
titán
Srácok, Horvátország. Mennyire életképes elgondolás hogy krk szigetére lendindulni Győrből olyan éjfél körül, Letenye felé (az végig matricás gyorsforgalmi, ugye?) és vissza Szlovénian, Ljubljana hwzajonni? Módjuk este indulnánk vissza is, mert csak 3 napra ruccanunk le augusztus elején...
Horváth szakaszon van valami jó pihenohely, ami 24/7 és mondjuk reggel 6kor is tudunk egy normálisat enni, nem ilyen mekis szart, valami emberi kaját
Azért gondolkozom éjjeli úton mert akkor Zagrab kapunál remélhetőleg nem lesz nagy sor, etagot ennyi időre nem akarok bérelni
Köszi
-
Viperator
őstag
OFF:
Kedves Topiktársak!
A párom jelenleg a Széchenyi Egyetem doktorandusza, a turizmussal kapcsolatos disszertációjához kellenek a kutatási eredmények és megvizsgálja a turizmus jelenlegi helyzetét a mai rohanó világban.
Kérdőív kitöltése: LINK
Feltérképezni az emberek a turizmusban történő részvételében szerzett tapasztalatait, amelyek segíthetik a turizmus fejlesztési lehetőségeinek és a turizmus hatékony kezeléseinek a bővítésében, a változtatásában.
Ehhez pedig szükségünk van Rád, hogy a kérdőív kérdéseire válaszolj nekünk és segítesz a kutatás eredményes megvalósításában.
A tudományos kutatás során kapott értékelések alapján szakmai konferenciákon is ismertetjük és publikáljuk a szakmai nyilvánosság felé, hogy valódi információkat kapjanak a turizmussal kapcsolatos érintő fontos kérdésekről és fejlesztési lehetőségekről.
Köszönöm!
ON. -
Amur
addikt
Nekem egy klimaszerelő, aki még nincs fullon, és egy villanyszerelő kellene, nem feltétlen Győr, Pápa nekem közelebb lesz(Csikvánd).
Egy autószerelő sem árt, szeptemberben müszakizni kell a 27 éves matuzsálem Audimnak.. -
Hannibhál
őstag
Sziasztok!
Klímaszerelőt keresünk, aki panelba szerelne be, lehetőleg minél kisebb teljesítményű klímát (picike a légköb, azért nem kell nagy) nem horror áron
Ha esetleg tudtok jót, megbízhatót s gyorsat, kérjek írjátok meg, köszönöm szépen előre is -
golya32
senior tag
[link] Valakit érdekelhet nyári használatra karóra vidám színnel?
-
Dorien
veterán
válasz
memphis221 #40401 üzenetére
Örülök neki.
Nekem is meg kell majd látogatnom, miután a szerelő megcsinálta a klímázásnál csattogó szíjfeszítőt a C3-ason. Addig meg manuális klíma (ablak lehúz).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kutya topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 1 / 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest