Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi Smart Band 10 Pro NFC - ki fizeti a következő kört?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
-
41084 - 41001
41084 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
gyerek miatt át kell rendezni a nappalit, így pár dologtól megválnánk.
3+2+1 ülőgarnitúra
180x80x90cm ággyá alakítható
150x80x90cm tárolórekeszes
90x80x90 gurulós
Nincs kiülve, kiszakadva, a kárpit is kiváló állapotban van, kb csak vendégek használták.170x48x47cm üveg asztal
Szállításhoz elemekre szedhető, a képen egy 65"os TV van rajta. Alul van még plusz egy üveg polc elem, ami megvan, én nem használtam, így fértem el jobban.Ha valakit valami érdekel, írjon rám egy árral, amit gondolt rá, összeget rugalmasan tudom kezelni, eladni szeretném, nem fél évig hirdetni...
Pakolásban igen, szállító járműben sajnos nem tudok segíteni.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
okiDoki
aktív tag
-
Balinov
titán
-
okiDoki
aktív tag
-
Dorien
veterán
-
tserrof77
őstag
-
Coyot
őstag
-
tserrof77
őstag
Gyere, van egy beázott Asus-om, de kérem majd vissza
Török István 32/A. -
Coyot
őstag
halo!
Nincs valakinél egy rossz microATX-es alaplap? ha neagyisten AM4 es az mégjobb.
Csak a 3D nyomtatott házamba akarom belepróbálni, nem kell működjön, a méretezés és a felfolgatás stabilitását akarom tesztelni. -
Bobrooney
senior tag
A Mömax-al nekünk van egy olyan pozitív tapasztalat, hogy kinéztünk egy kanapét és valamiért beszéltünk az eladó hölggyel (lehet a színválaszték miatt) és mondta, hogy jövő héten lesz rá egy érezhető akció és akkor megrendeli ő nekünk, így megkaptuk már akciós áron
.
Szóval érdemes rákérdezni nem-e lesz rá mostanság akció amiről tudnak, hátha neked is szerencséd lesz. -
golya32
senior tag
Attól függ mennyiért akarsz, Mömax Ba nagyon jó akciók vannak az utolsó darabokra. De az albérletbe a marketplacen vettem, legutoljára. A leányonak is ott vettünk 2 éves L alakut. 95e ért.
Ha a kis hibás is jó neked akkor az ingyen elvihető dolgok között néha vannak hatalmas méretűek. -
evitiguF
senior tag
Kanapékat hol érdemes nézni Győrben, vagy környékén?
Ajánlást, tapasztalatot szívesen fogadnék.
facen a Homm bútor jön mindig szembe, de az Sopronban van. -
jamba
aktív tag
Jövő héten bármelyik délután adok a Tárogató utcában, nem kérek érte semmit..nyilván.
Köszönöm Bakesz kolléga ad egyet ma .
-
kovacsroli
senior tag
-
BaKeSZ87
őstag
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Keresek ps4 eredeti kontrollert a gép beállításához kellene pár napra természetesen nem ingyen kérném.
Köszönöm
-
Knight666
aktív tag
-
G@ben
addikt
-
BaKeSZ87
őstag
-
tserrof77
őstag
-
G@ben
addikt
Nincs valakinek elfekvőben egy usb-jack átalakítója? Kipróbálnám, hogy tudja-e, amire szükségem van.
-
Viperator
őstag
Tudtok ajánlani egyszerű esztergályost? Itt említett valaki egyszer, sajnos Varga József felszámolta a műhelyét és abbahagyta a tevékenységét.
-
BaKeSZ87
őstag
Sziasztok!
12v-os nagy fényerejű forrasztható piros LED szalagot hol lehet kapni a városban? Fel kellene újítanom egy pótféklámpát, ahhoz kéne. -
memphis221
tag
Mai nap elvihető alaplaphibás dell P57f laptop. Nem tartogatom már tettem ide oda eleget.
16gb ram. proci benne. ssd kivettem + egy dell szerver az speciel működőképes de nem mai darab. fujitsu szerver rx350 . 2 proci 2.0ghz. 32gb ddr3 ram. 128gb ssd win 7 van rajta valami 1gb vga kép miatt . én rtx 5060ti volt benne de minek azt nem tudom
sas winyo benne. összeget nem írok. mondj valami értelmeset és viheted. Köszönöm tel +3630/6473669 -
golya32
senior tag
Sziasztok, [automata] óra érdekelhet valakit, szép jó új, én drágán vettem, neked olcsón adom, ez a legjobb biznisz
-
golya32
senior tag
Szia
Hívd ezt aszàmot
SallaiLàszló
+36203760941
Biztosan van neki ezzel foglalkozikKöszi hívom.
-
ladopapa72
csendes tag
-
golya32
senior tag
Sziasztok felültöltős mosógépet keresek, van valakinek eladó?
Esetleg keskeny elöltöltős is jó lehet.. -
Pedro78
senior tag
-
szaki04
senior tag
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, kihasznalatlansag miatt lenne egy xbox series x-em elado, 2 kontrollerrel, aksi van hozza,kontroller toltovel, xbox fulessel. 200k-ra gondoltam, de alkukespes.
-
golya32
senior tag
-
zolnagy
őstag
Most előtúrtam egy 256 MB CF kártyát az ősidőkből (Canon A75-höz volt). Ha eljössz érte holnap Pinnyédre neked is adom.
-
golya32
senior tag
Esetleg van valakinek CF kártyája, fényképező kiprobálás erejéig?
Vettem egy nikon D70-et, és az én cf kártyámmal nem megy, akitől vettem nála 4Mb-os cf volt azzal ment. -
akosxyz
senior tag
Sziasztok, Győrben lámpapolírozásra kit ajánlatok?
Vittem már, de hamar vissza kezdett mattulni. Olyat szeretnék, akik szépre megcsinálják, lefóliázzák. -
mikloss
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel ingyen elvihető ez a hintaágy, szállításban sajnos nem tudok segíteni. Győr szabadhegy.
-
Viperator
őstag
-
golya32
senior tag
-
doc
nagyúr
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Autóba kellene klímát javíttatnom...Vivaro kisbusz 9 személyes 1,6 biturbo
klímatöltés megvolt, a klímagáz mennyisége ok, nyomása ok, de a rendszer hol hűt, hol nem...inkább nem kategória.
Ha bekapcsol akkor kúva hideget is képes csinálni....
Sisko szerviz ajánlata: klímakompresszor komplett cseréje, mert a nyomáskapcsolóval van baj +munkadíj.....289eFt
Kérlek ajánljatok valami másik szervizt, ahol nem azonnal cserélik a gyanús alkatrészt, mert ebben a járgányban ha minden igaz nem csak a klímakompresszoron van nyomáskapcsoló, hanem a klímakör egyéb másik alkatrészében is van egy másik...
Értem én hogy hozzáértő szervizesek, de ha a másik nyomáskapcsoló a hibás akkor miért vegyem meg a drágábbat, ha azután cserélhetem az olcsóbb alkatrészt is...Klímakompresszort meg nem vesz vissza az alkatrészbolt, ha nem is az volt a hibája a hűtési rendszernek....
Hozzáértő autóklímában jártas szakembert keresnék, mert nem szeretnék vagyonokért több kört futni!
Köszönöm!Stiptis Dénes, Győrújbaráthegy
-
Balinov
titán
-
BalooTM
tag
-
Dryman
őstag
-
tserrof77
őstag
Sziasztok!
klímatöltés megvolt, a klímagáz mennyisége ok, nyomása ok, de a rendszer hol hűt, hol nem...inkább nem kategória.
Sisko szerviz ajánlata: klímakompresszor komplett cseréje, mert a nyomáskapcsolóval van baj +munkadíj.....289eFt
Kérlek ajánljatok valami másik szervizt, ahol nem azonnal cserélik a gyanús alkatrészt, mert ebben a járgányban ha minden igaz nem csak a klímakompresszoron van nyomáskapcsoló, hanem a klímakör egyéb másik alkatrészében is van egy másik...
Értem én hogy hozzáértő szervizesek, de ha a másik nyomáskapcsoló a hibás akkor miért vegyem meg a drágábbat, ha azután cserélhetem az olcsóbb alkatrészt is...Klímakompresszort meg nem vesz vissza az alkatrészbolt, ha nem is az volt a hibája a hűtési rendszernek....
Hozzáértő autóklímában jártas szakembert keresnék, mert nem szeretnék vagyonokért több kört futni!
Köszönöm!Melkovics, Bulcsú utca
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Köszönöm! -
Viperator
őstag
Hello,
Július 5-től 10-ig tartó családi nyaralásra keresek nagyobb 7 személyes, vagy standard 8-9 személyes kisbuszt.
Akinek esetleg van ismerőse....
-
doc
nagyúr
Hello,
Július 5-től 10-ig tartó családi nyaralásra keresek nagyobb 7 személyes, vagy standard 8-9 személyes kisbuszt.
Mi Ecsen szoktunk bérelni, idén is tőlük visszük, van náluk 7 és 9 szemelyes is (valami Autohaz, nem ugrik be a neve, otthonról meg tudom majd nézni ha kell)
-
kovacsroli
senior tag
Hello,
-
Dorien
veterán
-
envagyok
veterán
Nem tud valaki eladó Samsung Galaxy S23 ultra vagy S24 ultra hibátlan telefont korrekt áron a környéken?
-
Bobrooney
senior tag
Ha valakit érdekelne egy kisebb méretű íróasztal (123cm széles, 50cm mély, 76cm magas) és egy forgószék (parkettához való gumis görgőkkel).
A kettő együtt 25 ezer Ft. Ha érdekel keress privát üziben.
-
Vérboci
addikt
-
zsigee
aktív tag
-
kiszi07
senior tag
Eladó egy MSI GeForce RTX 5070 12G GAMING TRIO OC videókártya.
zsigee?
-
mikloss
tag
Sziasztok,
VGA-t keresek, játékra. Aki ismer tudja, ilyen poszt még nem volt tőlem... Gyereknek kevés a 1050Ti 4Gb. Jó, hogy anno nem játszottam.... Nagyobbat, erősebbet keresek, emberi áron. Ryzen 5 CPU, talán 2600x, táp 630w thermaltake moduláris, bronz. 32gb 3200 ddr4. Ehhez valamit. Szaggat a Forza Horizen 6. 🤷 Amúgy nem, csak nincsenek árnyékok... 🤷 Mindezt full hd-ban. Ha nem mindent írtam helyesen, nézzétek el, már vakon vagyok egy ideje.
Szóval jöhet javaslat, árral. De csak okosan... 😉
A poszt nem vitaindító, stb.
Üdv, és köszi bárkinek, zsigeeItt meg tudod nézni melyik desktop VGA-n, hogy fut a Forza Horizon 6 fullhd maxon stb.:
https://www.notebookcheck.net/Ranking-of-desktop-GPUs-in-demanding-PC-games.1082241.0.html
Jó kiindulási alap, milyen vga kellene nektek. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok,
VGA-t keresek, játékra. Aki ismer tudja, ilyen poszt még nem volt tőlem... Gyereknek kevés a 1050Ti 4Gb. Jó, hogy anno nem játszottam.... Nagyobbat, erősebbet keresek, emberi áron. Ryzen 5 CPU, talán 2600x, táp 630w thermaltake moduláris, bronz. 32gb 3200 ddr4. Ehhez valamit. Szaggat a Forza Horizen 6. 🤷 Amúgy nem, csak nincsenek árnyékok... 🤷 Mindezt full hd-ban. Ha nem mindent írtam helyesen, nézzétek el, már vakon vagyok egy ideje.
Szóval jöhet javaslat, árral. De csak okosan... 😉
A poszt nem vitaindító, stb.
Üdv, és köszi bárkinek, zsigee -
envagyok
veterán
Ha esetleg valqkinél kallódik 4:3 képarányú kisebb tv vagy nagyobb monitor, ne dobja ki, gyerekeknek szoktam retro pc kiállítást tartani játéklehetőséggel, szívesen átveszem.
-
Vérboci
addikt
-
Joker88
őstag
Újra megy az utcafotózás ?
-
mikloss
tag
Sziasztok!
A tavalyi felújításunkról maradt 9 x 5l Dulux nagyvilág színei - gangeszi kavics (desert trail) színű bontatlan beltéri falfesték, mert más színt használtunk aztán a felújítás során.
Jóval bolti ár alatt eladóvá vált 8900Ft/5l doboz. Boltban kb. 12-15e Ft / 5l.
Ha valakit érdekel szóljon. Egyben 75e Ft.
-
Joker88
őstag
Ugyanezt akartam írni. Pápa helyett részemről sokkal inkább Komárom.
Két fürdő is van ott: a Brigetio meg a WF Szabadidőpark.
Bükfürdő nem rossz, csak azt a kénes szagot kell szokni... Mondjuk a Brigetio nitrátos termálvize sem sokkal jobb. Részemről a Bábolnai Termál is kedvelt, de gyerekkel itt elég korlátozottak a lehetőségek. Ja meg a Sárvári Fürdő is baba, ott is többször voltunk...Kehidakustány meg délen a Nagyatádi Fürdő a kedvencem, de ezek innen eléggé kiesnek.
Hát végülis Komárom lett..
Egyébként most hogy feldobta a Google , az az Aranypart 2 mennyire lett jó ? Láttam hogy foglalkoztak vele.. -
Pedro78
senior tag
Tavaly voltunk Győrben többször, mert mint nagycsaládosok kaptunk ingyen jegyet. Egyébként tuti nem fizettem volna ki érte a ~25e Ft-t, hogy bemenjünk. Kicsi de a gyerek részleg (csúszdák, vizi játszótér stb.) nagyon jó, mieink nagyon szerették.
Pápa kicsit olcsóbb volt, de ahogy többen írták jelentősen leamortizálódott tavalyra, nem tudom volt-e valami felújítás télen...
Sárvár: kb. hasonló áron mehetünk be mint a győribe, de ár-érték arányban sokkal többet ad. Nagyobb, több a medence, stb. Gyerekek úgyanúgy élvezték mint a győrit, de itt többféle lehetőség van minden szempontból.
Szabad kerdezni honnan kaptatok vagy hogyan kaptatok nagycsalados ingyen jegyet? Mert venni nem lehet ahogy nezem az oldalt.
-
Emu
őstag
Tavaly voltunk Győrben többször, mert mint nagycsaládosok kaptunk ingyen jegyet. Egyébként tuti nem fizettem volna ki érte a ~25e Ft-t, hogy bemenjünk. Kicsi de a gyerek részleg (csúszdák, vizi játszótér stb.) nagyon jó, mieink nagyon szerették.
Pápa kicsit olcsóbb volt, de ahogy többen írták jelentősen leamortizálódott tavalyra, nem tudom volt-e valami felújítás télen...
Sárvár: kb. hasonló áron mehetünk be mint a győribe, de ár-érték arányban sokkal többet ad. Nagyobb, több a medence, stb. Gyerekek úgyanúgy élvezték mint a győrit, de itt többféle lehetőség van minden szempontból.
-
Dorien
veterán
Ugyanezt akartam írni. Pápa helyett részemről sokkal inkább Komárom.
Két fürdő is van ott: a Brigetio meg a WF Szabadidőpark.
Bükfürdő nem rossz, csak azt a kénes szagot kell szokni... Mondjuk a Brigetio nitrátos termálvize sem sokkal jobb. Részemről a Bábolnai Termál is kedvelt, de gyerekkel itt elég korlátozottak a lehetőségek. Ja meg a Sárvári Fürdő is baba, ott is többször voltunk...Kehidakustány meg délen a Nagyatádi Fürdő a kedvencem, de ezek innen eléggé kiesnek.
-
Balinov
titán
Gyerekkel: Sárvár
Párban: Bük
Egyedül: mindegy
Bük ,2-3 éve Patrik nagyon élvezte ,pedig nem volt kimondottan strandido
-
kovacsroli
senior tag
-
Jazzos
őstag
Kert végében nagy medence. Szép kártyát is elfogadok, de csak ha nagyon szép! Fűnyírással is lehet fizetni.

-
doc
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Villa7
aktív tag
-
Vérboci
addikt
-
Joker88
őstag
nézegetve a hétvégi, jövő heti időjárási értékeket , 30+ fokok , hová lenne érdemes elmenni fürdeni,strandolni ? a győrit szidják mint a bokrot, akit eddig kérdeztem..
ja , és nem utolsó dolog a szép kártya elfogadás
-
Balinov
titán
Sziasztok!
Ipari csarnok szellőztető rendszere került lebontásra a minap a cégnél.
A megtáplálást adó két nagy klímagépet, elvitte a gazdája, így csak a "légcsatorna" ami érdekes lehet!
A Prihoda [link] perforált textilcsöves megoldása volt felszerelve 2x40 méter hosszúságban.
A textilcsövek 5m hosszúságúak, cipzárral kapcsolhatók egymásba, átmérőjük 50cm, lézeres perforációjuk pedig olyan mértékű és mennyiségű lyukacskát tartalmaz, hogy a légkiömlés 3-3,6m távolságig legyen érezhető. Gyorsan telepíthető, kifeszített drótsodronyra klipszes megoldással rögzül fel a textilcső. Nálunk az üzemben az volt a cél, hogy a szellőztetés megtörténjen, de ne fújja el a kötőgépek textilszálait.
A szellőztető rendszert olyan légbefúvó szerkezet hajtotta, melynek az óránkénti teljesítménye 2500-3000 m3 levegő volt. Hűtött és fűtött levegő áramoltatására is alkalmas a textilcső rendszer.Eladó a beltérből bontott teljes rendszer 16db 5m-es egymásba toldható cső, valamint a csövek megtáplálására való önhordó acélspirál merevítésű flexibilis műanyag szintén 50cm-es átmérőjű cső (kb 20m) is, valamint néhány toldógyűrű, és egy Y elágazó is.
Érdeklődés esetén a kültéri 2db 10m-es "felszálló" merev falú korcolt, és kívülről szigetelt, 50cm-es átmérőjű cső is eladó!
Azzal a céllal teszem fel ide a cuccot, hátha lát benne fantáziát valaki, hátha éppen most kellene megoldani egy csarnok szellőztetését vagy akár egy nagyobb fóliasátor, üvegház klimatizálását. A franc se tudja, hátha akad közülletek egy kertész vagy csarnoktulajdonos, aki pont ilyet szeretne...
Szóval valami emberi áron eladó a fenti cucc a Glovitátol áfás számlával!
Képeket holnapra, vagy privát üzenetben tudok feltölteni!Ez ám a hardware ,Laci !

-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Ipari csarnok szellőztető rendszere került lebontásra a minap a cégnél.
A megtáplálást adó két nagy klímagépet, elvitte a gazdája, így csak a "légcsatorna" ami érdekes lehet!
A Prihoda [link] perforált textilcsöves megoldása volt felszerelve 2x40 méter hosszúságban.
A textilcsövek 5m hosszúságúak, cipzárral kapcsolhatók egymásba, átmérőjük 50cm, lézeres perforációjuk pedig olyan mértékű és mennyiségű lyukacskát tartalmaz, hogy a légkiömlés 3-3,6m távolságig legyen érezhető. Gyorsan telepíthető, kifeszített drótsodronyra klipszes megoldással rögzül fel a textilcső. Nálunk az üzemben az volt a cél, hogy a szellőztetés megtörténjen, de ne fújja el a kötőgépek textilszálait.
A szellőztető rendszert olyan légbefúvó szerkezet hajtotta, melynek az óránkénti teljesítménye 2500-3000 m3 levegő volt. Hűtött és fűtött levegő áramoltatására is alkalmas a textilcső rendszer.Eladó a beltérből bontott teljes rendszer 16db 5m-es egymásba toldható cső, valamint a csövek megtáplálására való önhordó acélspirál merevítésű flexibilis műanyag szintén 50cm-es átmérőjű cső (kb 20m) is, valamint néhány toldógyűrű, és egy Y elágazó is.
Érdeklődés esetén a kültéri 2db 10m-es "felszálló" merev falú korcolt, és kívülről szigetelt, 50cm-es átmérőjű cső is eladó!
Azzal a céllal teszem fel ide a cuccot, hátha lát benne fantáziát valaki, hátha éppen most kellene megoldani egy csarnok szellőztetését vagy akár egy nagyobb fóliasátor, üvegház klimatizálását. A franc se tudja, hátha akad közülletek egy kertész vagy csarnoktulajdonos, aki pont ilyet szeretne...
Szóval valami emberi áron eladó a fenti cucc a Glovitátol áfás számlával!
Képeket holnapra, vagy privát üzenetben tudok feltölteni! -
golya32
senior tag
Igen sajnos jól látod, már probáltam Őket, a szenyviz csatorna kiásásánál, elkezdték 3-an, 6 órakor, 9 kór már csak 1 ember volt a másik kettő átment a szomszédba a dohányboltba és ittak valamit, leültek a dohánybolt mellé és pihentek délig, majd kérték a pénzt. Az az egy kiásta az elejét, a többit én fejeztem be.
-
Viperator
őstag
-
Jazzos
őstag
-
Joker88
őstag
-
golya32
senior tag
-
Viperator
őstag
Hajléktalanok nem jók? (meg kell kérdezni a szomszédoktól, hogy ismernek-e valakiket...)
-
Dorien
veterán
-
golya32
senior tag
-
Dorien
veterán
-
Coyot
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
41084 - 41001
41084 - 41001 41000 - 40901 40900 - 40801 40800 - 40701 40700 - 40601 40600 - 40501 40500 - 40401 40400 - 40301 40300 - 40201 40200 - 40101 40100 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27ML60SP Monitor! 1920 x 1080 / 1MS / 75HZ / AMD Freesync
- Hitachi HTS545032B9SA02 Macbook Pro kiadás
- Új! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 32GB 2TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GARANCIA! EU-MAGYAR bill!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi / 5G Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár

Meddig vagy?
Látom, hogy 1-2000 Ft körül kapható, de érdekelne, hogy működik-e úgy, ahogy én szeretném. Elvileg igen, gyakorlatilag nem tudom.
Mai nap elvihető alaplaphibás dell P57f laptop. Nem tartogatom már tettem ide oda eleget.
16gb ram. proci benne. ssd kivettem + egy dell szerver az speciel működőképes de nem mai darab. fujitsu szerver rx350 . 2 proci 2.0ghz. 32gb ddr3 ram. 128gb ssd win 7 van rajta valami 1gb vga kép miatt . én rtx 5060ti volt benne de minek azt nem tudom