-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnonymusX
őstag
válasz
Hegyirabló #144466 üzenetére
Ha úgy van meg a Magenta csomagod, hogy ez az egyetlen mobil, akkor dominóra váltásnál vagy lemondásnál megszűnik a Magenta csomag. Továbbá ha valami régebbi (jobb ár-érték arányú csomagod van), akkor azt nem tudod majd újrakötni sem, az újak közül kell válassz.
Vagy marad az, hogy egyszerűen csak új hívószámot kérsz az előfizetésedre, aminek díja 7000 Ft.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Hegyirabló #144463 üzenetére
Megelőztek.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #144463 üzenetére
Ezt szerintem nem tudod megcsinálni.
A "zaklatások" miatt tudsz új számot kérni, de a régit ilyenkor nem tarthatod meg.
Ha nincs hűséged, akkor az opció lehet, hogy kiviszed a mostanit dominoba és egy új számmal új szerződést kötsz, de hűség alatt ez nem játszik.
-
AnonymusX
őstag
válasz
Hegyirabló #132091 üzenetére
Visszajöhetne az adatduplázás. De ha megnézzük, a Magenta 1-et szépen lassan építik lefelé.
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #132088 üzenetére
Wifihálózaton nem fogyasztja márciustól sem, csak mobilon(lehet lesz majd egy extra adatkeret ott is).
Az adatkeret elkerülte a figyelmemet.
-
slice14
veterán
válasz
Hegyirabló #128434 üzenetére
Ez csak adatt. VoNR nincs.
-
AnonymusX
őstag
válasz
5G-n még nem fogsz telefonálni, le fog váltani 4G-re (VoLTE esetén). Az 5G Magyarországon jelenleg csak adatozásra használható.
-
slice14
veterán
válasz
Az 5G használatához szükséged van: 5G hálózati képességet biztosító a Gigaerős Net vagy a Gigaerős Net+ díjcsomagunkra, 5G képes eszközre és 5G lefedettségre.
-
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló #118531 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyen hibát, pedig ma többször hívtam Telekomos vezetékes számot.
-
hellopeti
csendes tag
válasz
Hegyirabló #116113 üzenetére
Tökéletesen működik a VoLTE, VoWIFI, Hívásértesítő. iPhone 11 Pro, fizikai SIM.
-
anglergab
addikt
válasz
Hívás közben bejövő hívásokról lehet nem kapsz SMS-t VoLTE esetén, de azt úgyis mutatja a telefon, ha aktív a hívásvárakoztatás. Amúgy meg nem tud bejönni a hívás mert foglalt.
A lényeg, a nem elérhető esetén való hívásértesítő SMS működik.
Ha központilag nem volt beállítva, akkor pedig telefonon be tudod állítani az átirányításoknál.
Ha meg mindkét helyen be van állítva, az is jó -
válasz
Szia,
Több éve aktív az előfizetésen a VoLTE, használtam korábban Huawei, Samsung, most pedig iPhone (XS Max) készülékkel, minden rendben, az értesítéseket is megkapom.
-
Kaba
veterán
válasz
Hegyirabló #115840 üzenetére
Üdv
A 30% kedvezményhez kettő otthoni szolgáltatás szükséges a mobil mellé.A harmadik mobil megkötésekor is marad a 15%. -
AnonymusX
őstag
válasz
Hegyirabló #115840 üzenetére
Csak haloványan írom, mert nem vagyok biztos benne:
Ha jól rémlik, már két mobil előfizetésnél jár kedvezmény (15%), harmadikkal ez nem nő tovább.
A 30% kedvezményhez Magenta1 kell, vagyis a mobilok mellé még 2 vezetékes szolgáltatás.
1414-en vagy a Telekom oldalán lévő chaten pikk-pakk megmondják
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Hegyirabló #113481 üzenetére
Igen, ez tiszta sor, csak mostanában nagyon kevés a szabadidőm, annyira nem lenne fontos a dolog, hogy ilyenfajta ügyintézésre szánjam.
-
Top cat
addikt
válasz
Hegyirabló #113296 üzenetére
Te akkor inkább völgyirabló vagy.
Vowifi-hez azzal kompatibilis telefon kell. Abból azért nem túl sok van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Hegyirabló #113264 üzenetére
nem csak az az 1 lesz olcsóbb...
a magenta1hez legalább 2 otthoni és 1 mobil kell, ez 20% kedvezmény jelent a magenta1ben lévő előfizetések összértékből, de ha van 3 otthoni+1mobil szolgáltatásod, akkor már 30% a kedvezmény a végösszegből...
nekem a 3otthoni 1stbvel és dvrrel+7mobil lenne kb.46ezer forint normál áron,de magenta1ben csak kb. 33ezer... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Hegyirabló #113261 üzenetére
szia, lehet... nem lesz több a kedvezmény mértéke...marad a 30%,de az új előfizud viszont 30%-kal lesz olcsóbb
nekem a 3otthoni mellett 7mobil előfizum van(2fő+5 3gb mobilnetes)
a netes kártyák alap ára 1890ft,nekem 1323Ft, az egyik fő előfizum eredeti áron 10800,kedvezménnyel 7900 -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #108281 üzenetére
igen elképzelhető, illetve bárki kérheti a függetlenítést ingyen
-
válasz
Hegyirabló #95215 üzenetére
Szia,
Az előfizetés megszüntetését az igény beérkezését követő napon teljesítjük.
Forrás: Link
Részvét!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Hegyirabló #95215 üzenetére
Fogadd részvétem!
Azt hiszem, hogy 8 napon belül. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Hegyirabló #95168 üzenetére
Ez a piaci verseny miatt van. Nem jófejségből.
-
Talala
senior tag
válasz
Hegyirabló #95164 üzenetére
Ha jól tudom, törvény kötelezi őket.
Mérget nem vennék rá -
válasz
Hegyirabló #95164 üzenetére
Szia!
Igen.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Hegyirabló #94267 üzenetére
Alapvető gondjaid vannak az írott szöveg értelmezéssel.
Volt egy hsz., amiben volt egy azaz egy darab állítás és ugyan annyi kérdés arra a kérdésre, válaszoltam.
Rendőr vagy? -
válasz
Hegyirabló #94255 üzenetére
Szerencsére nem ilyenek, hisz még kötbért sem kell fizetni ilyenkor
-
fornettisuti
veterán
válasz
Hegyirabló #94240 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/1497/a_mobil_szolgaltatas_elofizetoje_elhunyt__hogyan_tudom_az_elofizetest_atiratni__vagy_megszuntetni_
-
pvt.peter
őstag
válasz
Hegyirabló #94255 üzenetére
Sosem ertettem, hogy mi ertelme van ennek a keszulek "kedvezmenyes" dolognak, egy nagy lehuzas az egesz. Persze jol nez ki, hogy milyen "olcson" hozza lehet jutni.
-
válasz
Hegyirabló #94252 üzenetére
Ja, hogy már csak arról tárgyalunk, okés, már értem, bocsi
Van nekik olyanjuk, hogy kisker árlista, ha megnézed most az iPhone7 32GB 311k, míg máshol jóval kevesebb. Ezt nézegetve valószínűsíthető, hogy akkoriban innen számolták a 128 GB-s kedvezményét. Más kérdés, hogy az ár "irreális" és így igazából kedvezményt nem igazán kaptál, legfeljebb a részletfizetés lehetőségét lehet "plusznak" mondani. -
kentucky
őstag
válasz
Hegyirabló #94249 üzenetére
Ez az életük. Aki kitalálta ezt, hogy mi milyen jófejek vagyunk, hogy ennyiért odaadtuk. Vicc kategória
-
válasz
Hegyirabló #94249 üzenetére
Ha kifizette a telefont már, akkor az a telefon az elhunyt örökösé lesz, a telekom nem kérheti vissza. Teljesen mindegy, hogy máshol mennyiért árulták.
És nem "jófejségből" lett olcsóbb a telefon, hanem az egy előfizetés mellé adott kedvezmény. -
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #94248 üzenetére
Meg is találtam, nézzétek meg, ehhez mit szóltok?
A Telekom szerint az én készülékemnek a listaára február elején 421 ezer forint volt, de ők tök jó fejek voltak, hogy odaadták nekem 261 ezerért, akkor, amikor ez a készülék a boltban 258 ezres átlagáron futott, függetlenül. És majdnem egyben fizettem ki, csak pár hónap részletet kértem. Ettől tartunk a barátommal, hogy kitalálnak egy ilyet, mikor a lemondásra/átírásra kerülne sor.
-
válasz
Hegyirabló #94245 üzenetére
Nem kell aggódni, nem veszik vissza, ingyenesen lehet függetleníteni.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #94245 üzenetére
Ugyanaz a helyzet, mint az előfizetéssel.
-
SUPREME7
őstag
válasz
Hegyirabló #94240 üzenetére
-- bocs, félreértettem. Lehet ha bemutatják a halotti papírokat, akkor méltányosságból kötbérmentesen fel lehet bontani, de ez csak feltételezés.
-
4Grider
félisten
válasz
Hegyirabló #94217 üzenetére
Simán elképzelhető.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Hegyirabló #90130 üzenetére
MI van beírva az APN-nél nálad? (internet beállítások)
-
tsteve
senior tag
válasz
Hegyirabló #90128 üzenetére
APN hiba kilőve?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #88220 üzenetére
Flottától függ.
A flottás csomagok havidíjtól függetlenül többnyire a legkisebb hűségkategóriába tartoznak készülékkedvezmény alapján.A flottakezelőt, illetve flottaigazolással egy hivatalos T-Pontot kéne megkérdezni a kobkrét előfizetésről.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #88067 üzenetére
Nekem működik, telekom fiókkal.
-
válasz
Hegyirabló #82594 üzenetére
Ez fájt..
..ha csak kicsit rosszabb, az már jó...
(#82606) br4adam:
Tehát én 40+ évesen örüljek annak is, hogy ő diákként kap "ajándékba" 2 GB netet.
Hurrá!
(#82610) tylerddd:
Épp ez volt a baj. Túl sok csomagjuk volt, amiből ha valaki értelmes volt, szépen össze tudta válogatni, mi az ami kell neki.
Na meg így az ügyintézőik képzése is könnyebb lesz...
-
embe
nagyúr
válasz
Akkor ha jól értem Te most annak örülsz, hogy csak kicsit lett rosszabb az új rendszerben a helyzeted. Hogy csak 10 percet buktál....
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Én szívok vele, mert ez az egy számom van. Sokan vannak így, akiknek nem kell a szar otthoni szolgáltatásuk, sokan közülünk emiatt lépnek is majd máshová.
-
313313
addikt
válasz
Ha a te neveden van mind a három szolgáltatás...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
A havidíjkedvezmény 300Ft, nem?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #81290 üzenetére
Le fog nullázódni 1-2 napon belül, sajnos hó elején mindig van egy kis csúszás.
A számla összeg lehet már megjelent, de a PDF csak később lesz elérhető. -
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #80795 üzenetére
mert levonja a végén a max. 160 percnyi összeget a számlában.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Hegyirabló #80782 üzenetére
nekem e-számlám volt, eddig az aranykártyát küldték levélben, 6,5 év alatt 2x
(többi emailben)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Hegyirabló #80785 üzenetére
A díjnetre lehet regisztrálni.
-
válasz
Hegyirabló #80785 üzenetére
Hmm, ezt jó tudni.
-
Fifi
őstag
válasz
Szia!
Regisztrálj a telekom oldalán felhasználói fiókot és ott be tudsz állítani sok mindent (számlaértesítőt is), illetve ott a számláid is le tudod tölteni pdf-ben.
Bye, Fifi
-
BrownB
tag
válasz
Nem kell külön beállítani, küldenek emailt automatikusan.
-
válasz
Regisztrálj Távszámlára, nekem az küld.
-
válasz
Hegyirabló #80419 üzenetére
Igen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Hegyirabló #58959 üzenetére
Nem kéne. Két külön dolog. Ráadásul még Worldwide LTE-s telónál sem biztos, hogy pont ugyanazokat a bandeket támogatja, amiken itthon szórnak. (Pl. az én iPhone-om 2600-as LTE hálóra nem tud felmenni itthon, a többire igen.)
-
válasz
Hegyirabló #58954 üzenetére
nem, a 4g/lte megléte nem jelenti, hogy ott 3g valamelyik módozata is elérhető, de akár még 2g adatkapcsolat sincs.
akkor lenne értelme reklamálni, ha kipróbáltad megfelelő 4g/lte képes készülékkel - nem mindegyik az, nem véletlenül írtam az eredetileg nem ebbe a régióba szánt, külföldről valamilyen formában behozott készülékeket, amik nem kezelnek minden szükséges hazai frekvenciát - valamint előfizetéssel és úgy sem működik.
a bírság "elintézése" sem feltétlenül jelenti azt, hogy eztán akár a szerződési feltételek megszegését is következmények nélkül megteheted, de ezt sakkozd majd le a szolgáltatóval.
lehet, hogy pont ilyenkor tudnak visszavágni, ha jogtalanul cselekszel, illetve arra törekszel. -
csasaKKP
senior tag
válasz
Haha, ez jó.
Nem, nem kötelező ott 3G-nek lennie, ahol 4G is van. Még csak nem is azonos Band és technológia.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Áó, ez nem így van!
Teljesen más elven működik.
-
polonic
félisten
válasz
miért kéne ott 3g-nek lennie?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Felülről kompatibilisnek?
Hát, valamit tényleg elnézhettek!
-
csasaKKP
senior tag
válasz
WCDMA képes készülék nem tud 4G-n kommunikálni... Ahhoz hogy 4G hálózatra fel tudjon csatlakozni az eszköz FDD-LTE (és 800 MHz) képes kell hogy legyen, valamint a SIM kártyából olyan kell.
-
válasz
Hegyirabló #58951 üzenetére
szia,
milyen mobiltelefonnal/eszközzel nézted?
sokan esnek csapdába a nem 800 MHz lte képes telefonjukkal, amit kintről remdeltek, hoztak be...stb. és eredetileg nem ebbe a régióba szántak.
a gsm más tészta, annak akkor is illnene lennie.
a lemondás nem olyan egyszerű, ha hűség van érvényben, mert olyat nem garantálnak, hogy mindenhol és minden körülmények között van lefedettség. -
sarkanyolo2
őstag
válasz
Hegyirabló #45673 üzenetére
A video call centernek szerintem hihetsz, úgy gondolom (bár nem próbáltam), hogy oda a korrekt és helyes információkkal rendelkező kollégákat rakják. 22-ig hívd őket nyugodtan.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Hegyirabló #45675 üzenetére
Nekem elégvolt a T-ből mint "Otthoni" szolgáltatások... inkább átmegyek, mert "protekcióval" beszerelik a 150 csatornát meg netet amiért alig fizetek majd valamit..
Mobil az marad a T-nél (de vesztem a Platina kedvezményt) /nem mintha sokat érne... régen legalább ért valamit pff./
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Hegyirabló #45673 üzenetére
Én asszem megszüntetem azt megyek UPC ;-)
/19k a kötbér csak/
Nemrég lett újitva a hűség a 3szolgáltatasra.../L
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #45629 üzenetére
Össze-vissza beszél nekem a Telekom.
E-mailben azt írták, hogy az új helyen, ahová költözöm, legfeljebb 10Mbites net létesíthető. Később telefonban azt mondja a fazon, hogy ugyanazt tudják biztosítani, mint a régi lakásban (vagyis analóg telefon, IPTV, net nem tőlük). Erre ma elindítom az áthelyezést, azt mondj a hölgy a telefonban, hogy akár 30Mbitet is elbír a vonal.
Kinek higgyek így?
-
tomy86
addikt
válasz
Kérdezz rá a Telekom vezetékes részlegének a topikjában is!
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Hegyirabló #45632 üzenetére
De mindenképpen garantáltasd a Telekommal is.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Ez alapján SD-vel igen.
-
club1
veterán
válasz
Hegyirabló #45503 üzenetére
Aranytárskártya Netroll XS+-on a voip igénybe vehető. A kérdés az, hogy nálad van-e a hiba, vagy a szolgáltatónál.
Mondjuk az lehet probléma, ha natolt hálózaton vagy (a gépen látható publikus ip cím különbözik az azenipm.hu weboldalon látható ip címedtől). Mi van beállítva apn névnek? -
djculture
félisten
válasz
Hegyirabló #45499 üzenetére
Egy ideje jóformán minden új csomagban titva van a voip, úgyhogy ez nem újdonság...
-
club1
veterán
válasz
Hegyirabló #45499 üzenetére
Gondolom a T-s mobilnet opció, a UPC-s meg önálló mobilnet. Merthogy a T-nél sem korlátozhatják az önálló mobilnet-előfizetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Battlefield 7
- Robogó, kismotor
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Subaru topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Reklámblokkolók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged