Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Fotók, videók mobillal
- A fa is jól áll a Motorola Razr 60-nak
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxbury
őstag
válasz
PedroPascal #16128 üzenetére
Ha jövőre jön, engem az sem érdekel. Kivéve a biztonsági frissítések. Azok jöjjenek csak.
Mindig nagy hype van főverzió frissítésnél, aztán ahogy megjön, 1 hét után le sem sz@rja már senki.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Kb. lesz.rom
hibátlan a telefon a banánt leszámítva.
-
S@c@
őstag
válasz
Forras?
-
migabi24
nagyúr
válasz
alex devil #16126 üzenetére
Nálam is, igaz nálam még 5.1 van
-
alex devil
senior tag
Nálam kb. tök ugyanaz az üzemidő lassan 2 éve.
-
S@c@
őstag
válasz
Exelsior24 #16119 üzenetére
Hatha a one ui 7-el ismet javul. Nagyon remelem nem rontjak el es visszakapjuk az aksi bajnok idoket.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Lami66 #16101 üzenetére
Szia!
Pont ezért néztem most fel az S23 topikba, mondom megnézem mások nem-e panaszkodnak jóval gyorsabb merülésre, mert a héten mire este hazaérek szinte minden nap alig 20-30%-on van az akksi, korábban 50-60% simán szokott maradni, és ugyan az a szintű napi mobilhasználat, új appokat se telepítettem semmit ami esetleg zabálhatná az akksit. Nekem úgy tűnik, hogy itt a frissítésekkel kutyultak el valamit, de nagyon.
Jó végülis kibírja még így is a telefonom a napi használatot, este meg megy fel töltőre, de azért bosszantó mert valamiért érezhetően egyik napról a másikra sokkal, de sokkal jobban merül valamiért.
-
válasz
gulyasa #16110 üzenetére
Utoljára Sony Z1C- nél csináltam cache törlést. Azóta nem kellett. Most sem kell, mert nem frissítés után jött a probléma. Reggel csináltam egy sima újraindítást. Megnézem az akkustat-ban, hogy "mi ette a legtöbb áramot", annak mellőzöm a használatát. Szerintem ennyi elég ahhoz, hogy kiderüljön, mi okozza az indokolatlan mértékű merülést. Remélhetőleg nem a Samsung ösztökél arra, hogy "vegyél újat és a nagyon merülő régit beszámítjuk". Mert ebbe a stratégiába már belesült valamelyik iTelefon márka.
-
válasz
StarKiller89 #16103 üzenetére
Nem viszem szervizbe, hanem megvárom a következő frissítést. Aztán ha tartós marad ez az állapot, akkor eladom. Nem az akkujával van baj. Volt már pár akkudöglődős telefonom, az akku nem igy pusztul meg, hanem az alacsony százalékokon esik hirtelen a töltöttség. Ez folyamatosan erősen merül, tehát szoftveres nyavalya.
Nekem az üzemidő volt az egyetlen értékelhető tulajdonsága ennek a telefonnak. Ha te több értéket találsz benne, az a te ügyed. Nekem semmi más értékelhető nincs benne. -
Valamiért vége van a jó üzemidőknek. A héten v "visszafogott" használattal is alig bírja ki estig a teló. Semmi nem változott a felhasználásban. Eddig egy ilyen nap végén még volt benne 40+ %. Most 12%-on van, 5 óra sot-al. [kép]
Korábban 1 óra sottal 10-11%-ot merült. Most 18%-ot.
Mi lesz, ha majd nyomkodósabb napom lesz? Nem fogom napközben tölteni, akkor inkább eladom. Mert ennek a telefonnak az egyetlen érékelhető tulajdonsága a jó üzemidő... volt. -
zoger
tag
Sziasztok! 2 simmel van használva a telefon s ha az egyiken beszélek akkor a másik számot hívó "telefonszám jelenleg nem elérhető" üzenetet kapja és én nem értesülök, hogy keresett.
Mit kellene beállítanom, hogy ne így legyen. -
pcnet
addikt
Köszi srácok!
Nem merek nem kompatibilis telefont venni, mert a Pocot is azért kellett lecserérlnem, mert szakadozott a BT kapcsolat és nem szinkronizált a szenzorral. Pedig másik két Xiaomi volt a listán ugyan azzal az op és HyperPS verzióval. Azt hittem szerencsém lesz.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Tudom, nem topic téma... Ugye nemrég panaszkodtam, hogy az S23 akksija nem bír ki nálam egy napot és fontos lenne a jó/jobb üzemidő a CGM szenzor miatt. Poco F5 után az S23 mérete is kicsi számomra. Szerintetek érdemes lenne A55-re váltani? 5000es akksi, cserébe Exynos proci. Előrébb lennék vele üzemidő tekintetében?
Köszi a segítséget!
-
jeni
félisten
válasz
playmaker90 #16071 üzenetére
Ha nem vagy hardver fan akkor az S24.
Ha pedig számít neked ez is,hogy kevésbé melegegszik,kevesebb a fogyasztása akkor az S23,annak ellenére,hogy az S24 támogatása 1 évvel tovább tart.
Azok akik a Snapira esküsznek azok a S23 széria vagy az S24 Ultra illetve az S25 szériából választanak.
Az S25 valamelyike nem akciós arra felé? -
BIZ0906
aktív tag
Egy kis biztonsági motyó
-
Gabb0225@
kezdő
válasz
S24 legyen szerintem.
-
jeni
félisten
válasz
A 24 sima és a 24 Plus azok nem Snapisak
-
kcsa
veterán
válasz
Én inkább úgy árnyalnám, hogy ha fontosabb a hosszútávú szoftveres support, mint a jobb teljesítmény/fogyasztás arány, akkor simán S24.
-
bkri
tag
válasz
Igen
-
sajby
senior tag
válasz
Vedd meg mind a kettőt az agyiket átveszem 😂
-
janeszgol
félisten
válasz
Ezt a kérdésed láttam feltetted az S24 topikban. Ott ketten igeneztek az S24-re, itt pedig ketten igeneztek az S23-ra.
-
modd3r
őstag
Márciusi frissítés tölthető!
-
StarKiller89
senior tag
válasz
igen
-
válasz
Igen.
-
playmaker90
lelkes újonc
Hali!
Német piacon(Media Markt) találtam új bontatlan kiszerelésben S23-t 530€-ért, illetve S24-t szintén bontatlan állapotban 550€-ért. Mindkét àr nagyon jó. Snapdragon miatt hiába 1 évvel öregebb teló jobban megéri a 23? -
-
samu74
addikt
válasz
kárátékutyá #16066 üzenetére
Van,a beállítások-speciális funkciók-oldalsó gomb-megnyomás kétszer-alkalmazásindítás és ott a lámpa.
-
kárátékutyá
őstag
iPhone és Google Pixel is engedte hogy alkalmazást tegyek a hátlapi koppintásra, jelen esetben én a zseblámpát használtam erre. Itt van valami lehetőség bármilyen (nem kijelző nyomogatás) módon a zseblámpát aktiválni? Köszönöm!
-
-
gulyasa
őstag
válasz
EngineerBoy #16063 üzenetére
Ha ezt úgy érted, hogy vezetékre kötött, vezetéknélküli töltő platformnak akarnád használni a telefonod, a rövid válasz: nem.
-
EngineerBoy
junior tag
Sziasztok!
Kipróbáltam az energiamegosztast a fülesemre.
Működött szépen, aztán amikor töltőre tettem a telómat akkor kikapcsolt ez a fajta töltés.
Az lenne a kérdésem, hogy amikor tölt a telefon akkor ezt nem lehet használni? -
G@ben
addikt
-
fzboxx
senior tag
válasz
kárátékutyá #16048 üzenetére
Szia. A napokban láttam, hogy a A16 része lesz az ikonok formájának beállítás, csak ki kell várni
-
-
WolfLenny
aktív tag
válasz
Melyik Pixeled volt? Mi volt vele a gond?
-
kárátékutyá
őstag
válasz
EngineerBoy #16051 üzenetére
+ Jadro, sanu74
Köszönöm! -
EngineerBoy
junior tag
válasz
Samsung storebol tudod letölteni a good lockot és azzal lehet módosítani.
-
samu74
addikt
válasz
Érdemes regisztrálni/bejelentkezni a samsung accountba,és akkor elérhető a téma áruház meg a Store.
-
Jadro
veterán
válasz
A beállítások/témákban nézelődj. Komplett kinézetet is tudsz változtani, de vannak csak ikonok/hátterek/AOD grafikák és megoldások is.
-
kárátékutyá
őstag
Sziasztok!
Google Pixel / iPhone-ról jövök. Itt anélkül hogy ne másik launchert kelljen használni meg tudom változtatni az ikonok kinézetét? Egyelőre nem találom. -
G@ben
addikt
Feldobja nekem, hogy új frissítés van, amit most nem szeretnék telepíteni. Hogy tudom kikapcsolni, hogy figyelmeztessen erre? Majd ha frissíteni akarom, akkor engedélyezem, de hol tudom kikapcsolni, hogy állandóan szóljon érte?
-
válasz
ahnaelei #16025 üzenetére
Szia!
Ha senki nem válaszolt eddig, akkor meg merem kockáztatni, hogy nincs ilyen beállítási lehetőség.
Viszont az Automatu alkalmazással meg lehet oldani, amit kérsz, mégpedig úgy, hogy az adott időpontokban a megfelelő MMI/USSD kódokat el kell küldeni.
Arra kell csak figyelni, hogy Android 14-től már nem működik úgy, hogy csak a számokat adod meg, hanem mindent zárójelbe kell tenni.
Pld: Feltétel nélküli hívásátirányítás bekapcsolása
(**21*telefonszám/Postafiók száma*11#)
Feltétel nélküli hívásátirányítás kikapcsolása
(##21#)
Teszteléshez használd a "Feltétel nélküli hívásátirányítás lekérdezése"
kódot: (*#21#)Szerk: Közrben utána néztem és a Rutinokkal is meg lehet oldani, de segítségül kell hívni a Bixby-t és ott parancsként megadni az MMI kód hívását.
Remélem tudtam segíteni. -
kiss006
csendes tag
Sziasztok, egy érdekes kérdésem lenne, jelenleg egy iphone 13at használok, de nézegettem hardverapron és kb. azonos árban lehet venni S23at.. szerintetek érdemes lehet váltani rá?
sose volt még samsungom viszont tetszenek hogy vannak olyan fícsörök benne, amik a legújabb iphoneok közül is csak a proknak van meg vagy azoknak sem, pl az AI vagy a 120hzes kijelző.. ahogy néztem akksi időben jobb a 13-nál, szoftveresen nem hiszem hogy lassabb lenne.. valaki már csinált hasonlót?
-
ahnaelei
tag
Sziasztok! Egy beállítási kérdésem lenne. Adott két sim a telóban. Az egyik folyamatosan megy, de a másikat szeretném időzítetten használni, ami azt jelenti, hogy csak pl. reggel 9 és 14 óra között fogadjon hívásokat, mintha ki lenne kapcsolva a teló. E-közben azért a hangposta menjen. Van egyáltalán ilyen lehetőség és hogy lehet ezt így beállítani? Előre is köszönöm!
-
artid
aktív tag
Sziasztok,
Egy ideje folyamatosan egy-egy pillanatra feldobja a telefonom, hogy a Mobile Serice Manager leállt.
Elég zavaró, napi 10-15 ilyen felvillanást látni...
Más találkozott ezzel? Valami megoldást tudtok?
Köszi. -
Trolee
aktív tag
Sziasztok!
Utolsó frissítés óta ha bluetooth-on kapcsolódva vagyok csipog a teló hangerő állításakor.
Rendkívül zavaró, ki tudom valahol kapcsolni?
Köszönöm -
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #16017 üzenetére
Nekem bő egy hónap múlva céges csere. Pont ez a problémám, a méret. Igaz nekem S25 és S25+ között megy a vacillálás.(Jelenleg a + felé húzok, mert legyen már egy kis változatossaág a sok alap S telefon után.)
A plusz azért egy kicsit kisebb mint az Ultra. Majd írd le a mindennapos használati tapasztalataidat eből a szempontból. Követem az ultra topikot is
-
hodostamas
addikt
Átvándoroltam 25ultrára. megadták az s23 256-ra a 171e-et. így megérte a váltás. Hát hiányzik a mérete, de megérte a váltást eddig.
-
w.miki
veterán
válasz
StarKiller89 #16012 üzenetére
Leírnád, te hogy intézed a gariztatást?
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #16014 üzenetére
Ezt mondom. Használható, jó telót kaptál vissza. Neked ez a lényeg.
-
kelly416
veterán
válasz
PedroPascal #16010 üzenetére
Lehet, hogy nem is kaptál új kijelzőt csak egy gyári fóliát rá (ha egyáltalán volt rajta az az első alkalommal leszedős valami), közben meg egy cimbinek lett ingyen csere kijelzője a törött helyett.
De ez igazából Neked nem baj.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
PedroPascal #16010 üzenetére
nekem a SES anno kamera hiba miatt cserélt 3 hónapos telefonban akksit, sőt eddig akármilyen problémám volt mindig cseréltek akksit a hibától fügetlenül...
-
PedroPascal
őstag
válasz
Roxbury #16009 üzenetére
Bemondásra nem cserélnek akksit. Mikor megjött az S25 az S23 ment szervizbe garban. Mondtam hogy az akksi sem az igazi de nem cserélték. Az USB-s csati is csak tisztítást kapott nem cserét. A kijelzőt pedig cserélték ami karcmentes volt amúgy is. Beküldöd és mindent bevizsgàlnak, ami hibás azt cserélik.
-
qltsar
veterán
válasz
Roxbury #16003 üzenetére
Biztos, hogy van ra eszkozuk, de szerintem hasonlo, mint amit te is meg tudsz csinalni egy egyszeru merovel - szerintem.
Lemerited a telefont teljesen, fogsz egy nem PPS/PD-s toltot, mivel a gyorstoltok ahogy dinamikusan valtjak az ertekeket ilyenkor ezek a(z olcsobb) muszerek altalaban ujraindulnak es odaveszik a mert adat.
Megnezed, hogy mennyi mAh-t adott at a telefonnak a tolto 100%-ig amit ossze tudsz merni typ kapacitassal, igy kapsz egy hozzavetoleges erteket.
Van az adb-s modszer is, ami pontatlan, de meg mindig jobb, mint random szoftverekkel felremerni mindenfele adatot.
Utobbikat nevetseges, hogy "szakmai" oldalak is hasznaljak, ugy, hogy koztudottan pontatlanok.
#16004: Ez az adbs pontatlan adat
.
-
Roxbury
őstag
válasz
PedroPascal #16004 üzenetére
Na ez nagyon jó hír. Már csak az a kérdés, hogy az S23-ban is mutatni fogja-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest