- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
válasz
PlayMax #39597 üzenetére
Az önmagában is durva, hogy 4266 on ilyen sokáig stabil vagy egy 12600KF el...
Harmadlagos időket próbáljuk most ki !Ezt próbáld meg beadni neki... Ha nem indul, akkor a 12 eseket cseréld le 13 asokra.
Ha úgy sem indulsz, akkor 4266 -> 4200...Amit kihúztam, azt hagyd Auto-n.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Baryka007 #39595 üzenetére
Mindent teljesítettem amit kértél ha minden igaz a tRFC n kivűl ,hogy miért?
550-el félóra játék után fagyott ,600-al megy de egy picit döcögős az érzés hiába a picit jobb aida pontszám ,valamiért én a magának beállított auto/770 csap a legjobban (bután fogalmazok de remélem érthető).
4233Mhz is fagyott 1.5 v-on ,így maradtam 1.45v a következő felállással:
Annyit még hozzátennék ,hogy ez a rosszul fogalmazott "érzés" is inkább 1.45v-on érződik ,valahogy jobban pörög és szereti magát 1.5v-on ,lehet hülye észrevétel de én így látom.
BITBOYS
Ismerős érzés -
Baryka007
addikt
válasz
BITBOYS #39594 üzenetére
Az Command Rate, teljesen más. De HWInfo konkrétan oda írta, hogy Gear Mode : 1
Azért 5400 mhz 12400F en... nem szarozol te semPlayMax:
Ha megvannak a másodlagos idők is, az jó
De a tRFC látszik HWInfoból azt nem írtad át tuti.
Most jöjjenek a harmadlagos idők is, kicsi bandwidth-et is adunk neki.
De előtte mutass egy Asrock Timing Configuratort, hogy most hol állnak az időzítések. -
Jimbow
csendes tag
Sziasztok!
Na tesztelgettem az 5070-et, 3060 Ti után. Proci továbbra is i5 12400F.
CP 2077 kicsit jobb lett, már DLSS nélkül stabil 40-45 FPS. Ami azért ezzel a kártyával édes kevés gondolom (de a régin DLSS-sel volt ennyi kb.). Minden maxon, path tracing nélkül. Ami fura, ha a DLSS-t vagy framegent bekapcsolom, semmi FPSt nem nyerek szinte.
Stalker 2, DLSS sajna alap mert csúnyán renderel nélküle. Minden Epicen, eddig eldöcögött 40-45 FPS-sel, sürű NPC-s helyeken 30-35. Na az 5070 ezen SEMMIT nem változtatott
a DLSS minősége kicsit szebb, a framegen viszont ad FPS-t bőven.
Manor Lords javult, stabil 100 FPS.
Akkor gondolom nem lenne hiábavalò egy erősebb CPU?
-
PlayMax
nagyúr
válasz
KAMELOT #39585 üzenetére
Nem tudom már honnan meg minek ,kenjem a hajamra a 16gb-os modult?
Gear 1-ben vagyok ha még nem vetted volna észre....Baryka007
Kétszer is leírtad ugyanazt: [link] , [link] - én meg válaszoltam rá vagy három napja: [link]
550 TRFC volt az alja amin elidult de újraindúlt a gép vele 25 perc umus TM5 után ,így maradt biztosan 600-as TRFC 1.45v-on -
PlayMax
nagyúr
válasz
Baryka007 #39581 üzenetére
Végül sikerült ,elég ráfínaltos volt a MSI B760 részlege de nem tolt ki velem ,
Bios reset ,és full mindent kézzel ,memória időzítések elejét be diktáltam - minden más ott maradt auto n.
Remélem ezen a képen elfért minden számodra hasznos információ és kérlek jelezd ha valami feszültség túl sok vagy nem biztonságos hosszútávon...
Köszönöm előre is ,
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Baryka007 #39581 üzenetére
Sajnos nem megy lejjebb az SA érték Gear 1 ben ,van
Auto
Override Mode
Offset Mode
de bármit csinálok pl. Override /1.3v vagy offset mode akár -0.2 el F10 mentés és akkor is 1.45v marad az SA.
Probáltam keresni
„Memory Try" vagy sima Training opciót ,de ilyet se találok.
A.I. taning mode van 6db. ,de nem ez lenne a megoldást.Itt akadtam el
-
PlayMax
nagyúr
-
Baryka007
addikt
válasz
PlayMax #39577 üzenetére
Woh O.O CPU SA, az a System Agent ?
Az Arrow Lakenél elvileg oké, ha felmegy 1,45v ig is... De 12-14gennél 1,3v max.
Trfc-t akkor 550-600 ra vidd csak le, az is már sokat számít a latencybenezeket még próbáld meg:
Twr -> 14
tRFC -> 400
trrd _l -> 6
trrd _s -> 4
twtr _l -> 8
twtr _s -> 3
tfaw -> 24
cr -> 2 (De ha indulsz 1 el, akkor inkább hagyd ott ! ) -
Wilks
aktív tag
válasz
Jimbow #39560 üzenetére
Szia.
Nekem egy i5 14600K van egy Artic Freezer 36-al és Z790 lappal.
Természetesen van "uv",ahol a proci elég jól teljesít -műkődik,a vcore max 1.24.
A fogyasztása maxon olyan 150 W.
Tavaly dobtam össze a gépet, idáig nem volt vele gond.
Természetesen a nagy nyári meleg(30-32-34 fok és társai) miatt olyan 5%-os teljesítmény "vesztés" van,ahol a P-core-ok 5100 MHzn mennek, így nem fő meg a cpu sem.(70-75 fok).
Én meg vagyok elégedve ezzel a procival.
És nem "félek" attól,h gondja lesz. -
Jimbow
csendes tag
Közben azt számolom, hogy turbo modeban már a 750W-s tápom nem lenne elég
akkor ez nem lesz olcsó sehogy sem...
-
Baryka007
addikt
válasz
Jimbow #39568 üzenetére
Ahogyan a felettem hozzászóló is mondja sok tényezős...
Ha 'Z' chipsetes deszkád van, akkor simán beállítható úgy, hogy léggel letudd hűteni.
Egy + delid reliddel pedig egyenesen hűvössé varázsolható ha kombózod a kettőt.Alapjáraton so-so ... Lehet, hogy lesznek 75-80°C os pillanatai nyári melegben léghűtővel, úgy hogy alatta a vga is fűt
Persze full gyári állapotában értve.
-
Jimbow
csendes tag
Az i5 14600KF van úgy számomra baráti árban, nem tudom mennyire kompromisszumos megoldás, feltéve ha tényleg meg lett oldva az Intel részéről a hiba. Illetve ezt mennyivel kéne jobban hűteni? Szerintem eléggé jól televan ventikkel a ház, nem szívesen szórakoznék vízhűtésre cserével. Köszönöm!
-
Jimbow
csendes tag
Köszönöm-köszönöm, hát én csak HD-ban tolom hobbistaként
Oda eljutottam már, hogy az i5 szint elég lesz, csak olvasom ezeket a cikkeket, hogy azért vannak bajok.
Gondolom ezen ok miatt is használtat nem érdemes, mert ki tudja mennyit füstöltek eddig.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jimbow #39564 üzenetére
Ez erősen függ a felbontástól is. Mondjuk nekem 4K-ban egy 4090 társaságában annó kb. mindegy volt, hogy egy 13900k, 13700k vagy egy 13600k volt mellette.
Értsd úgy, hogy 5% alatti volt a különbség az i9 és az i5 között játékok alatt 4K-ban.
Vagyis, mivel 117 fps lock-ot használtam, ha nem engedtem el az FPS-t, sok helyen észre sem vettem a különbséget.
-
Baryka007
addikt
válasz
Jimbow #39564 üzenetére
Alapvetően ott gyökeredzik a probléma, hogy AVX2 ben például ha 2 szálon futtatja a játék valamelyik pár függvényét, a főszál 4 szál... Meg még ennek-annak ad 1-1 szálat...
Ezek tök jól futnak Asyncron -ban ... De az AVX2 jól skálázódik, viszont régi CPU-kon nincs... szóval kevés játék készül ezzel...
De van olyan utasításkészlet is, ami meg baromi szarul skálázódik sok szálon is...
És még ha annyi szálat is futtat, amennyi fizikailag van a CPU-ban, még akkor is lehetnek belül a szoftveren belül olyan értékek amikor az egyik threadnek meg kell várnia a másikat... És hiába fut multi threadben, az egyike lassítja a másikát !
Ezért nagyon nagyon nehéz a CPU ból 100% ot kihozni játékok alatt.
És ezért van az, hogy a CPU nem 100% nál bottleneckel játékokban hanem már jóval alatta. És hogy mennyivel az a fentiek alapján dől el.A GPU -nak azért könnyebb a dolga, mert polygonokat számol majd kirajzolja... Pont, nincs kérdés hogy ez arra vár amaz pedig arra.... Ugyan az az egy feladata van végig... Tehát könnyű 100% ra optimalizálni a kihasználtságát.
-
Baryka007
addikt
válasz
Jimbow #39560 üzenetére
CPU bottlenecked lehet akár 20% os CPU usagenél is ... Az ott nem érdemleges... Függ attól, hogy milyen utasításkészletet használ a játék és hány szálon fut, illetve a win scheduler milyen magot aktivál hozzá !
Noha 12400F ben nincsenek E magok ha jól rémlik szóval ez utóbbi kizárva, de így is sok tényezős !
Ha nincs 'Z' chipsetes alaplapod, akkor én egy sima 14700F et vagy 14700 et ajánlanék az 5070 mellé, plug 'n play !
Nem lesz vele semmi baj, csak rakd fel a legújabb bios -t -
Jimbow
csendes tag
Sziasztok!
Proci frissítésen tanakodok, de nem tudom, mennyire lenne értelme jelenleg.
Egy i5 12400F-fel fut a gép, a videokártyát most cseréltem 5070-re.
Nyilván papíron hatalmas bottleneck, ugyanakkor játékokban nem érzem hátrányát, bár őszintén szólva, nem tudom mekkorát dobna pl Stalker 2-n, ami most Epicen elfut 50 FPS körül (DLSS stb nélkül), mert ott amúgy 60-70% körüli CPU usage-t ír csak. CP77 80-90%.
A másik, ami miatt vacillálok, az a 13/14 generáció körüli hibák még mindig nem megnyugtató rendezése.
Alaplapot nem cserélnék, így más nem jöhet szóba. És nem is akarok mindenképp venni, főleg csak tippekért jelentkeztem be
Köszönöm!
-
PlayMax
nagyúr
-
Baryka007
addikt
válasz
PlayMax #39553 üzenetére
CR1 O.o
Ez single rank memória lenne ?
Még a végén jobban jársz ha G2 ben maradsz
btw itt minden AUTO O.oTwr -> 14
tRFC -> 400
trrd _l -> 6
trrd _s -> 4
twtr _l -> 8
twtr _s -> 3
tfaw -> 24
cr -> 2 (De ha indulsz 1 el, akkor inkább hagyd ott ! )
Gear Mode -> 1Ezeket írd be először mint másodlagos időket.
De csak akkor, ha a VDDQTX és SA feszeket tudod állítani a 'B' chipsetes deszkában.Ha elindulsz akkor a harmadlagos időket még be kellene állítani.
Ha nem indulsz sehogy G1 ben, akkor meg vidd fel 4533 ra vagy 4600 ra az órajelet. És oda belőjjük akkor. -
Sefi84
senior tag
-
Baryka007
addikt
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Aprósólyom #39543 üzenetére
Azért érzem gyorsnak és az órajelet is jobban bírja ,ez a hátránya valahol kompenzálja a G2 helyezését.
Összességében sima XMP profillal is eddig nagyon meg vagyok vele elégedve ,sokkal jobb lett a gépet használni.
Lehetséges a single rank abban is segítségemre van ,hogy könnyebben kezeli magasabb órajelen egy sima B760-as deszka.
Egyedül az állandó 1.5v-tol tartok egy picit ,hosszútávra lehetséges nem annyira kellemes mint egy 1.35v az alaplapnak , -
Baryka007
addikt
válasz
PlayMax #39544 üzenetére
Az usmus teszt bebugolt mert túl sok a szabad memóriád. Van hogy elindítod, és eldobja a tesztet, ezt abból látod ha felszabadul a memória (kb 400-600 szabad memóriának kell maradnia)
Szóval az a teszt sajnos nem túl valid4.1.7 es verziójú ASrock Timing Configurator működik Alder Laketől felfelé. Azt próbáld meg
-
PlayMax
nagyúr
Ennyit tudtam kideríteni ,
Biztonság kedvéért nyomtam egy 10 perces umus t , -
Baryka007
addikt
válasz
Aprósólyom #39540 üzenetére
DDR4 nél a 16gb os modulok 99% hogy Dual Rank erre fogadni mernék veled !
Googlézás után találtam egy ilyet "H5AN8G8NCJR-H16C" De ez nem H16C hanem CJR... Ami a DJR elődje volt annó. -
PlayMax
nagyúr
válasz
Baryka007 #39537 üzenetére
Eddig 3600Mhz-es cl16 os Corsair/Micron kit el használtam (ezeket átraktam már az AMDs gépbe) ,most raktam be az új 4400-as kit et ,
Jelenleg jobb ,mint volt.Ramokat engedi piszkálni az MSI B760 ,lehet nekem is menne G1 4133Mhz ,majd rá próbálok meg lesek tőled ,
Köszi , -
Baryka007
addikt
válasz
PlayMax #39536 üzenetére
Teljesen mindegy, milyen ramot teszel bele. Az időzítések számítanak amiken fut.
Az pedig egy másik kérdés, hogy a ramon lévő IC mire képes, és milyen timingokkal képes futni.Ha így ezzel a beállítással használod a gépet, akkor nem csodálom hogy lassúnak érzed.
3900 tól G2 ben indítja az inteleket Alder/Raptor Lakenél a BIOS.
Ez azt jelenti, hogy az IMC nem fele, hanem negyed akkora órajelen fog menni.
Ez a bandwidth -et nem lassítja mert azt a ram adja... Viszont a ram elérése (latency) szignifikánsan lassulni fog.
Ami akár mikrolaghoz is vezethetMondhatni döcögős lesz.
Nekem G2 ben Samu B-DIE ramokkal most egy ilyen beállításom lett.. Sajnos a twrrd _dd _dr -t nem bírtam lejjebb venni az imc miatt, sajnos 4800 on ennyit tud... És az adja a tempót, ezért aida-ban tempóra pont annyit mérek, mintha 4133 on menne G1 ben.Illetve a latency legalább 15ns el rosszabb !
De itt egy példa a G1 vs G2 ről !
CPU beállítások ugyan azok !G1 beállítás:
G2 beállítás:
Ezekkel futott le a SOTR teszt.
Nem csak a bandwidth számít.IMC órajel a legfontosabb, aztán latency és bandwidth. Ha játékról van szó
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Baryka007 #39518 üzenetére
Most egy sima B760 alaplappal használom a 12600kf-et és csináltam egy ram próbát mivel nem vagyok tuning mester.
Raktam bele egy F4-4400C19D-32GVK kit et ,XMP-el eddig simán megy.
12600k all core P 4.5Ghz /all E core 3.7Ghz (mivel B s lap többet nem tudok tenni).Még időben szereztem ramokat a DDR4-es gépekhez ,Corsair 3600Mhz CL16-ot sokkal jobban szereti az AMD mint az Intel mert Micron ,
Intelnek meg Samsung vagy Hynix kell mindig , -
BITBOYS
addikt
válasz
Dave567 #39521 üzenetére
Sajnos nálam nincs ilyen opció. Asrock lapom van és vids értéket szinte nem is lehet állítani.
Gondolom ha k-s cpu lenne akkor változnának a beállítási lehetőségek.
Eddig ez nem okozott gondot, mert 12. szériás proci volt benne és azt szépen lehetett húzni. Ment is benne a kis ördög (12400f) rendesen amit csak tesztelni vettem még régebben, csak annyira megtetszett, hogy leragadtam nála -
Dave567
addikt
válasz
BITBOYS #39512 üzenetére
Ezt csak bemásolom, próbáld ki.
És vidd Delideltetni.Asus-nál van egy olyan hogy Svid behavior opció, azon belül "best case scenario", itt a lap beállítja az adott órajelhez tartozó általa vélt legkevesebb feszt.
Én ezt használom egy ideje, nem kell annyit mókolni bios-banannyi hogy nem minden proci bírja ezt az órajel/fesz kombót, attól függ hogy milyen példányt fogtál ki a szilícium lottón.
-
Baryka007
addikt
válasz
Baryka007 #39449 üzenetére
Közben megvan a lassú AIDA tempó twrrd_dr _dd 14 en van, azok 7 max 8 on kéne hogy legyenek, ezért "várt" a ram, és ezért volt lassú...
Sajnos az IMC nem bírta 14 től lejjebb ... Nulla értelme... Egy 5000 cl17-17-17 et azért egyszer még letolok neki a torkán... Érteni fogja, az akinek ez szól
Szeretnék letaszítani valakit egy bizonyos trónról naSzóval leírtam, hogy tanuljatok belőle, DR kitnél a twrrd _DR _DD hozza a bandwidhet
Majd 2025 Q3 ban debütál a Bartlett Lake only P core CPU ... Azt kivárom, mert ha lesz consumer piacon 12P core only verziós bartlett, akkor azt best buyként befogom húzni... Talán fejlődött a gyártástechnológia is... És talán tudni fogja majd a 4400+ ot G1 ben
Ha meg nem lesz semmi, akkor 14900K/S ... de hajlok az S felé... Majd novemberben kiderül
Jelenleg CPU bottleneckelek a 12600K val, akármennyire is golden, és akármennyire is megy neki napiba a 4200 cl16-16-16 ... Sajnos az nVidia driver 10% ot elvesz a CPU erőből, ami nem segít a dolgokon... Szóval mindenhogyan lesz CPU csere...
CS2 ben 400 fps nél bottleneck a 12600K (vga 30%) Very high beállítás FHD
PUBG ben 280-360 fps nél bottleneck a 12600k (vga 65-80%) Very High beállítás FHD
World of Warcraftban bottleneck a 12600K (vga 20%...-> mondjuk ebben a játékban mindenki bottleneckel még az is aki űrből játszik quantum cpu -val szerintem xD) -
Aprósólyom
addikt
válasz
BITBOYS #39516 üzenetére
Emlékeim szerint többször adott ki javítást az Intel, amik nem alternatívák, hanem mindig további javításokat tartalmazott, szóval elméletben a legújabbat érdemes feltenni.
Most így hirtelen keresve valamilyen megerősítést, ezt találtam:
Intel strongly recommends that all customers update their BIOS to the latest version that includes microcode update 0x12F or later, particularly for systems based on 13th and 14th generation Intel® desktop processors.
forrás.:https://community.intel.com/t5/Mobile-and-Desktop-Processors/Is-update-to-microcode-0x12F-necessary-when-not-experiencing/m-p/1691569 -
BITBOYS
addikt
válasz
senzaj #39515 üzenetére
Corsair 240-es víz, hirtelen nem tudom a típust. Szóval nem 360-as az biztos
Meg még vakarom a fejem... nagyon tetszik a 14600k, szóval ha nem jutok nagyon semmire akkor ez elad, 14600k megvesz.
Csak a kíváncsiság miatt vettem meg, mert viszonylag jó árban volt.
Játékok alatt max 70 fok, de inkább alatta szokott lenni.. ilyenkor a vid értékek is 1.2V környékén maradnak. -
senzaj
senior tag
válasz
BITBOYS #39514 üzenetére
A Delid nem feltétlen tuning miatt kell, hanem 10-15 fokot is nyerhetsz vele.
Bios fronton az itt olvasottak alapján nem mindig a legfrissebb a legjobb, ezt ki kell tapasztalni. Én ettől függetlenül mindig a legfrissebbet használom.
Pontosan milyen hűtőről beszélünk? A contact frame is segít pár fokot.
-
BITBOYS
addikt
válasz
senzaj #39513 üzenetére
Bios update meglesz, csak nem tudom melyik legyen. Jelenleg a 9.05 van fent a soron következők pedig [link], viszont itt már szinte mindegyik más microcode-ot tartalmaz.
Ma jön meg a leszorító keret, azt kicserélem és hátha segít valamit a hőfok tekintetében.
Delidelni ezt a procit nem szeretném, mert nagyon nem látom értelmét, tuningolni se tudom igazán ebben a lapban.
További alulfesztől ami nálam -100 mV vids amit enged már makacskodik a proci. -
senzaj
senior tag
válasz
BITBOYS #39512 üzenetére
Nálam a következő lenne a sorrend.
1. Biztonság kedvéért egy BIOS update, bár ez csak plusz korlátokat rak a cpu-ra, hőmérséklet más kérdés.
2. További alulfesz adaptív módban, ha még lehetséges.
3. Újrapasztázás és hűtő felfogatásának ellenőrzése.
4. Delid.De hátha a tapasztaltabbak kijavítanak/kiegészítenek.
-
BITBOYS
addikt
Áhoj,
Uraim,
Tanácsot szertenék kérni 13700-as procival kapcsolatban amit nemrég vettem.
Elvileg nem igazán használták, egy dell gépben volt ami nem sokat ment.
Ezen még a gyári microcode van és melegszik mint a dög. Egy mag belenyal a 100 fokba 2-3 pedig majdnem eléri terhelés alatt, pedig kapott -0,70mV vid alfeszt.
Gondoltam akkor frissítem a bioszt, de jelenleg nem vagyok biztos abban melyik lenne megfelelő számomra.
Asrock B760M PG Riptide lapot használok, mivel korábban ezzel tudtam a 12400F procit 5ghz allcore hajtani.
Ugyebár több microcode is megjelent ezidáig, jelenleg a 0x12F a legújabb.
Fagyásokat, anomáliákat nem produkál a rendszerem csak a túlzottan magas vid értékek alapjáraton és magas hőfok ami aggaszt.
Így meghajtva a proci 5100/5200mhz megy allcore, a vids ilyenkor beesik 1.2v-ra.
Stabilnak stabil, megy minden szépen.
Nem igazán szeretnék teljesítményt veszteni, ezért is gondoltam, hogy megkérdezem az itt jelenlévőket akik komolyabban foglalkoztak a témával.
Köszönöm szépen amennyiben tudnátok segíteni a témával kapcsolatban
-
PlayMax
nagyúr
válasz
s.bala31 #39507 üzenetére
Régi játékokban picit jobb az Intel ,új játékokban meg kb. ugyanaz / fele fogyasztással az AMD.
Vannak esetek ahova kell a valós nyolc mag ,ott meg jobb is.
Következő pár évben meg a Ryzen cpu n minden játék jobban fog menni.Nyilván azért van 12600k m mert ezt is szeretem ,kb. az utoljára kiadott legjobb mag/teljesítmény amit még lehet léghűtéssel minden piszka nélkül hűteni.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
s.bala31 #39504 üzenetére
Retrózni / zenélni most egy MSI B760 /12600Kf ,minden másra pedig egy Rog B550 /5700x ,
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Aprósólyom #39502 üzenetére
Elvileg nem csak 5k szériával áll fenn ez.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Aprósólyom #39500 üzenetére
Ha driver frissítéssel függ össze, akkor nem hinném, h windows.. de nekem is eszembe jutott ez, hogy esetleg build update miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest