Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
A profilokkal nem kell semmit csinálnod, se amd se nvidia oldalon.
A ventiprofillal nem azért volt gondod, mert bezáródott az adrenalin? Vagy el is felejtette a beállítást? -
ggbuffon1897
őstag
Nekem mondjuk tuning nelkul is omlott mar szet az adrenalin (hacsak a ventiprofil nem szamit annak
) meg max random bezarodgat. Bar mintha a 3.1 ota ez megszunt vna.Osszessegeben nekem egyik oldalon se volt sose gondom. Az adrenalinban tok faja h van sajat overlay stb, ugyanakkor a sw updatet nem mindig latja (sot sose) cserebe allandoan ramakarja eroltetni az ai chatet meg anyamkinjat.
De felteszek enis egy nagyon lama kerdest:
Amikor jon egy uj driver ilyen olyan jatekprofillal, azzal kell csinalnom valamit valahol adrenalinon belul h "aktivaljam"?
tul sok energiat nem vittem eddig bele ebbe a kerdeskorbe csak ugy eszembejutott. Vagy ez olyan mint az nv nel az ajanlott beallitasok? Vagy nem kell csinalnom semmit mert maga a driver van optimalizalva. Tenyleg n00b kerdes de na..
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Sok sok év nvidia után váltottam tavaly amd-re, az egyedüli gondom pár driver esetében a random bezáródás volt, mellette az instabil UV miatti beállítások resetelése, de ez nem a driver hibája. Nvidia oldalon sokkal több problémám volt ennél, aminek a nagy része az rtx50 széria megjelenése után jött elő, mert ahogy azt hozták rendbe driveresen, úgy baszták el a korábbi szériákat, közel fél évig kellett várni, hogy értelmes driver kapjunk...
-
Nekem is visszonylag sűrűn van a gépben hol egyik, hol másik oldal kártyája, gondot egyszer sem okozott a DDU nálam.
Azt észrevettem én is, hogy hasonló kategóriájú kártyák esetén simán el van egyszerre a gépen az Nvidia és AMD driver is. Az indul amilyen kártyát teszek bele éppen. -
Lendova
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Más játék, más terhelés. Hónapokat játszhatsz stabilnak tűnő beállításokkal, majd jön egy játék, ami megmutatja, hogy nem stabil.
-
Ribi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vgan volt undervolt vagy más tuning?
Vagyis ahol olvasom volt, mi volt beállítva? -
M.T.
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nem akarok okoskodni de nekem ilyen csakis instabil tuningnál fordult elő
-
Veiled Bride
őstag
Meg erre ott van az amd saját megoldása is (Amd cleanup). Csökkentett módban szedi le amit kell. Soha semmi bajom sem volt vele.
-
PuMbA
titán
válasz
ColdBoot
üzenetére
A sima leszedés tökéletesen megfelelő, viszont a DDU-ra senki sem vállal felelősséget, mert nem az AMD által késztett program. Nem véletlenül írják a leírásában, hogy DDU előtt csinálj biztonsági mentést...mert bajt okozhat.
Ezzel szemben előnye meg nincs, ahogy Asbee is írja, én is váltottam AMD-ről NVIDIA-ra, AMD-ről AMD-re meg ilyenek és sose kellett DDU-znom, perfektül megy a rendszerem

-
-
Asbee
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Elkéne már felejteni a ddu-t, nálad is emiatt van gond reinstall után.
-
válasz
BoneDragon
üzenetére
Egyszer majd ebben is utoléri az Nvidiát. Reméljük.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Eddig, semmi baj nem volt évekig
-
Kolbi_30
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Nalam most volt windows frissites. Adrenalin ha kell ha nem streamel twichre, videot keszit a jatekrol, screenshitol, barmit nyomok a billenytyuzeten
Eleg vicces volt ezt megtapasztalni...de eltunt a nyomogombok allitasanak lehetosege, vagy legalabbis nem talaltam sehol.. -
BoneDragon
veterán
Az imént Crimson Desert alatt akkora crasht kaptam, hogy konkrétan elszállt az egész AMD driver. Be sem töltött, windows sem látta és HD felbontásba dobta a monitort. DDU-val takarítás, reinstall...
Most meg folyamatosan "loadlibrary failed with error 87" hibát dobál.
Ennek a retek adrenalinnak mindig van valami baja, hihetetlen komolyan mondom.
-
Laca333
tag
válasz
Broken heart
üzenetére
Köszi az ötletet, úgy néz ki árában tudok is cserélni egy 9070xt Pulse - ra.
-
Laca333
tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Erősen hajlok a csere felé a jobb rt és az fsr miatt. Egy kis ráfizetéssel újra garis kártyám lehet. A Sapphire Pulse verziót választanám, a Nitro+ túl drága. -
kzkz
őstag
válasz
Laca333
üzenetére
Én a másik irányba gondolkodtam, hogy a 9070XT-t lecserélem 7900XTX-re, de ránéztem az apróra, és meglepődve tapasztaltam, hogy a bemondásos 1 hónap garis XTX-ek jóval drágábbak, mint a 3 év garis 9070XT-k. Aztán játékban kb. ugyanazt hozzák, nem értem ki venne ma XTX-et ennyiért...
De ha mégis cserélnél, akkor keress meg
-
steewcv65
őstag
Tegnap vetteb észre bf redsecben az új update után igen csak komolyabb erőforrás kell neki gpu oldalon.
Próbáltam a fsr quality és balance és performance között, hogy mi lesz. Meglepődtem, mert nem láttam bármilyen lényegi eltérést. Ezzel szemben teljesítmény megjött volt.
Ami még érdékes és ez off topic:
3440x1440p felntoáson az update óta mindig 95% vagy feletti gpu usage van.(azonos fpsnél.....)
Szóval szerintem valamit nagyon elcsesztek,de ez lehet csak az amd vonalon van jelent ....Taspasztalat valakinél?
9070xt -
PuMbA
titán
válasz
Laca333
üzenetére
Már az FSR4 miatt is cserélném, képminőségben egy áldás mind natív AA-ban, mind felskálázásban
RT-ben 10-30%-kal gyorsabb, játéka válogatja, ez sem mellékes, hiszen ma már szinte minden játékban alap az RT. Ja és fogyasztásban is jobb, 304W kontra a 7900XTX 355W-jával. -
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Ne feledjük 10-15%-al gyorsabb RT-t.
-
-
Laca333
tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek 7900xtx - et érdemes 9070xt - re cserélni? -
Asbee
veterán
Egy kis érdekesség:
Sima Nitro+ hoz képest ami változott, legalábbis ami nálam járt kb 2 hónapja, van egy határoló, kábel elvezetéshez, ne legyen túl meghajlítva. Ventiprofil agresszívebb, cserébe kicsit hangosabb. Ahol 85-88 fok hotspot volt sima editionnel, ezzel 78-79 fok fölé nem megy . Memória 68 max. Alap PL-el. Nagyon sokat nem teszteltem, csak megint én voltam az alzaplus-os rendelő, cserébe próba.
CW nagyon minimális, legjobb 9070xt ilyen téren ami nálam járt. -
Dhampir
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
Ugyanabban a méretben a 16GB GDDR6 verzió is elérhető.
PowerColor Reaper
AMD Radeon™ RX 9060 XT -
-
válasz
zsirfecske
üzenetére
Erre mondják, hogy pikk-pakk, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
droti25
őstag
Sziasztok!
Egy Asus Prime Rx 9070 esetében ez jó eredménynek számít?
+5PL, - 90mv, memória alapon.
-
Nimda
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Akkor csak elkezdik végre utalni mindenkinek.
-
zsirfecske
veterán
srácok, csoda történt!

sima 9070 gigabyte cashback, német amazonról rendeltem december(!) végén átszámítva 224k-ért, azaz így 204.5k lett a vége

-
hackeeeee
Jómunkásember
Megjelent az optiscaler 0.9 final.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASUS GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X ROG STRIX GAMING OC Eladó!
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT - PCROLL Webáruház
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) meg max random bezarodgat. Bar mintha a 3.1 ota ez megszunt vna.

CW nagyon minimális, legjobb 9070xt ilyen téren ami nálam járt.