Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
GreedFall 2: The Dying World - Középpontban Fausta karaktere
gp A PC-s korai kiadás a tervek szerint a hónap végén indul.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz br4adam #41754 üzenetére
Feltöltöttem, és a My T-be is beengedett utána.
Már csak azt nem találom, hogy mi a 30 napos ciklus fordulónapja. Vagy most új fordulónapot kaptam, és mától indul a 30 nap? Domino Web kártyáról van szó.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
erahurka
félisten
válasz br4adam #41851 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Lumia 620-am amit a Telenornál vettem. Problémái vannak, most nem lényeg hogy mi. Telenor azt mondta 1 hónap a szervíz, az Allee Nokia Care pontban két hetet mondtak. Viszont a 620 topikban egy "kolléga" említette, hogy ő visszavitte a Telekomhoz és egy egy hét múlva mehetett is érte.
Ezek szerint a Telekom szorosabb kapcsolatot ápol a Nokiával és ők saját szervizben is hozzányúlhatnak a Lumiákhoz vagy sűrűbben küldik le a vidéki szervizbe a készülékeket?
Másik kérdésem hogy ha beállítok egy üzletbe akkor gariztathatok-e egy Telenoros készüléket. Egyrészt a Lumia 620 az mindenütt ugyanaz, másrészt miért foglalkoznának a konkurens cég ügyfelével. Nyilván nemet kapok erre de azért hátha
Szerk.: Nem válasz akart lenni, nem tudom mi van velem tegnap is elnyomtam egyszer
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz br4adam #43798 üzenetére
A kötbér akkor lehet fix ha eszköz árról van szó, ha csak szolgáltatást vesz időarányos kell, hogy legyen.
Pár éve vezetékes oldalon ebből volt nagy vita ha jól tudom, hogy 4 hónap után is az egész kötbért kiterhelték, holott csak 4 havi kedvezménnyel élt az ügyfél.[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz br4adam #47566 üzenetére
A regisztrációhoz kért az előző havi számláról bizonyos adatokat, amivel viszont csak az otthonira engedett beregisztrálni és a regisztrációt az előfizetés aktiválása után 48 órán belül meg kell tenni a tavszamla.hu weboldalon, ezért kérdeztem.
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
Lacko84
aktív tag
válasz br4adam #59305 üzenetére
Épp most nézem ha felváltanék eco surf-re akkor nem igazán járnék jobban mert akkor az enyém igaz Move m társkártyás lenne 3990ft-ért az eco surf 3290ft lenne. ha a mostanit váltom át a move m-re akkor 5490ft. Tehát akár hogy nézem sehogy nem jó. Nekem az lett volna a lényeg hogy az én mozaik xs előfizumat váltom move m-re. azt hittem úgy megoldható ha van aranytárkártyám, persze anélkül hogy azt fentebb kelljen váltani pláne jóval nagyobbra..... Tehát hogy olcsóbb legyen a move m 5490 helyett 3990 a másikat is fentebb kell váltanom 1000ft-al akkor meg csak 500-al fizetnék kevesebbet...de jól kivannak találva
[ Szerkesztve ]
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Aaron14
őstag
válasz br4adam #64305 üzenetére
Köszönöm, aktiváltam!
Közben a Telekom applikációban lett egy kisebb fajta katyvasz. Felhasználható adatforgalmam eddig 1 GB volt, ami ugye teljesen elfogyott, most azonban összesen 2,49 GB-ot ír, melyből 1 GB hiányzik, miközben én egy 500 MB-os csomagot aktiváltam...
A Spotify adatforgalmam soha nem volt 3 GB, de az alap 1 GB-omat ide is beszámítja. Ez még valahogy ki is jön egy kis matekozással, na de a NetPlusz M aktiválása utáni szabadon felhasználható adatforgalom hogyan lett összesen 1,5 GB helyett 2,49(???) GB?
Azt már meg sem említem, hogy az akcióban úgy hirdetik, hogy az 500 MB-ot az aktiválás hónapjára, valamint a következő hónapra kapom meg, de SMS-ben 17-ei fordulónapot említenek.
Az alap csomagom Music S.
[ Szerkesztve ]
Sony KD-55XF9005 - MacBook Pro M1 Pro 14” - iPhone 15 Pro 128GB
-
törölt tag
válasz br4adam #66112 üzenetére
Nem értem akkor miért van azon felül beszélgetésem, holott sose használom ki a 160 percet se 20-70-vezetékes hálózatba. Nagyobb összeget mutat, pedig sms-t sem küldtem meg semmit. Jó nem nagy összeg 450 ft de akkor is. Az egyéb hívások 138Ft az összesitett meg 582, ezt hogy rakta össze? 😅
-
albiosz
őstag
válasz br4adam #66766 üzenetére
Közben összeraktam talán. Kicsit késő van, bocsánat!
Tehát arra gondol a kolléga, hogy ha máig rengeteg órát ledumált az ügyfél a 3 ingyenes számon és az arányosítva erre a 9 napra több volt, mint ami jár, akkor felszámítják köv hónap elején eme 9 nap hívásait (ami arányosított limiten felüli) like hálón belüli díjon?
Eddig arra gondoltam, hogy a hónap következő részére gondol ferob. Mármint, hogy pl. a váltás után indított hálón belüli hívások futnak like díjon.
Javítsatok ki plz, ha tévedek!
(#66767) ferob: ráerősített a fentire. Így már értem, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
ANDROID???
addikt
válasz br4adam #71406 üzenetére
Itt van ez is...
Ez sem érthető, mert kattint a részletekre..
Amióta megfaragták az oldalt, vannak f@szságok rajta dögivel..BrownB: Jaja megvan rá az utalás: "Korlátlan beszélgetés és SMS Telekom mobilhálózaton belül. Válassz most új Next S Aranytárskártya díjcsomagot, 2 évig akciósan, 5490 Ft helyett 3990 Ft havi díjért!"
[ Szerkesztve ]
-
celeron
senior tag
válasz br4adam #71744 üzenetére
Köszönöm válaszod, ezt el lehet intézni online is vagy mindenképp személyesen kell?
(Bocs a kérdésért, csak nem láttam ilyet az online fiókomban, a díjcsomagváltásnál csak drágább előfizetős csomagokat mutat, viszont még 9 nap van a hűségből, talán akkor fogom látni az összeset. Jól gondolom? )
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÚJ ASUS RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16Gb RAM 1.0TB SSD AMD 6700 XT 12Gb DDR6 700W ZALMAN TÁP 2ÉV GAR!
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen