- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
br4adam #111552 üzenetére
Akkor még egyszer utoljára
2 GB, 3 GB, 10 GB-os mobilinternet szolgáltatás (azaz csak 0perc+mobiladat csomag esetén) mellé: 990 Ft/hó/MultiSIM,HA van Mobil XL hang csomag akkor 0 Ft/hó.
Korlátlan Net és Korlátlan Net Max szolgáltatás mellé:Okosóra, tracker-ek, egyéb kis adatfogyasztású kiegészítésű eszközök mellé: 990 Ft/hó/MultiSIM, Mobil XL hang csomag esetén 0 Ft/hó, korlátlan hang és adat 1/1 Mbit/s sebességgel.
Tablet, okostelefon és egyéb nagyobb adatfogyasztású eszközök mellé 3990 Ft/hó/MultiSIM, de ha van Mobil XL hang csomag akkor 0 Ft/hó, korlátlan hang és adat sebességkorlát nélkül"
Ezen mi olyan nehéz?De a legtisztább dolog, Üzlet vagy telefonos ÜFSZ.
-
-
-
trec12
addikt
válasz
br4adam #80695 üzenetére
Németeknél most ilyesmik a feltöltős csomagok. Nem mondom, hogy nálunk is hasonló lesz
, sajnos itt 3990/hó a flat hálón belül - ami egyébként nagy előre lépés a magyar piacon - ráadásul net nélkül.
A magyar és német Voda esetében is hasonló eltérések vannak ár és a benne adott szolgáltatások tekintetében. Tudom lerágott csont a téma de ez van.
-
Frankné
újonc
válasz
br4adam #79020 üzenetére
Tegnap óta kért cserét?
Na meg tudtam hívni is a számot még tegnap. Ugyan nem vettem fel a telefont, de a híváslistában benne van hogy melyik számról van nem fogadott hívásom.
És azért is tuti, hogy jó volt a szám, mert a névjegyzékből választottam ki, hogy kit hívok fel, mindegyik esetben. -
válasz
br4adam #75418 üzenetére
Egy kis faluban lakik, posta az opció, telekom üzlet 30 km-re, utalás is bonyolult. "Magától" a Telekom ezt nem intézi, hogy küld egy különbözeti számlát? Legrosszabb esetben elutalom neki én, nem gond, csak azért ez érdekes, hogy ilyen "hülyén" kezelik a túlfizetést.
Közben rájöttem, hogy a másik t-s topikba kellett volna írnom, mert ez a mobilos szekció,de remélem elfér, sry.
-
celeron
senior tag
válasz
br4adam #71744 üzenetére
Köszönöm válaszod, ezt el lehet intézni online is vagy mindenképp személyesen kell?
(Bocs a kérdésért, csak nem láttam ilyet az online fiókomban, a díjcsomagváltásnál csak drágább előfizetős csomagokat mutat, viszont még 9 nap van a hűségből, talán akkor fogom látni az összeset. Jól gondolom?)
-
ANDROID???
addikt
válasz
br4adam #71406 üzenetére
Itt van ez is...
Ez sem érthető, mert kattint a részletekre..
Amióta megfaragták az oldalt, vannak f@szságok rajta dögivel..BrownB: Jaja megvan rá az utalás: "Korlátlan beszélgetés és SMS Telekom mobilhálózaton belül. Válassz most új Next S Aranytárskártya díjcsomagot, 2 évig akciósan, 5490 Ft helyett 3990 Ft havi díjért!"
-
albiosz
őstag
válasz
br4adam #66766 üzenetére
Közben összeraktam talán. Kicsit késő van, bocsánat!
Tehát arra gondol a kolléga, hogy ha máig rengeteg órát ledumált az ügyfél a 3 ingyenes számon és az arányosítva erre a 9 napra több volt, mint ami jár, akkor felszámítják köv hónap elején eme 9 nap hívásait (ami arányosított limiten felüli) like hálón belüli díjon?
Eddig arra gondoltam, hogy a hónap következő részére gondol ferob. Mármint, hogy pl. a váltás után indított hálón belüli hívások futnak like díjon.
Javítsatok ki plz, ha tévedek!
(#66767) ferob: ráerősített a fentire. Így már értem, köszönöm!
-
törölt tag
válasz
br4adam #66112 üzenetére
Nem értem akkor miért van azon felül beszélgetésem, holott sose használom ki a 160 percet se 20-70-vezetékes hálózatba. Nagyobb összeget mutat, pedig sms-t sem küldtem meg semmit. Jó nem nagy összeg 450 ft de akkor is. Az egyéb hívások 138Ft az összesitett meg 582, ezt hogy rakta össze? 😅
-
Aaron14
őstag
válasz
br4adam #64305 üzenetére
Köszönöm, aktiváltam!
Közben a Telekom applikációban lett egy kisebb fajta katyvasz. Felhasználható adatforgalmam eddig 1 GB volt, ami ugye teljesen elfogyott, most azonban összesen 2,49 GB-ot ír, melyből 1 GB hiányzik, miközben én egy 500 MB-os csomagot aktiváltam...
A Spotify adatforgalmam soha nem volt 3 GB, de az alap 1 GB-omat ide is beszámítja. Ez még valahogy ki is jön egy kis matekozással, na de a NetPlusz M aktiválása utáni szabadon felhasználható adatforgalom hogyan lett összesen 1,5 GB helyett 2,49(???) GB?
Azt már meg sem említem, hogy az akcióban úgy hirdetik, hogy az 500 MB-ot az aktiválás hónapjára, valamint a következő hónapra kapom meg, de SMS-ben 17-ei fordulónapot említenek.
Az alap csomagom Music S.
-
Lacko84
aktív tag
válasz
br4adam #59305 üzenetére
Épp most nézem ha felváltanék eco surf-re akkor nem igazán járnék jobban mert akkor az enyém igaz Move m társkártyás lenne 3990ft-ért az eco surf 3290ft lenne. ha a mostanit váltom át a move m-re akkor 5490ft. Tehát akár hogy nézem sehogy nem jó.
Nekem az lett volna a lényeg hogy az én mozaik xs előfizumat váltom move m-re. azt hittem úgy megoldható ha van aranytárkártyám, persze anélkül hogy azt fentebb kelljen váltani pláne jóval nagyobbra..... Tehát hogy olcsóbb legyen a move m 5490 helyett 3990 a másikat is fentebb kell váltanom 1000ft-al akkor meg csak 500-al fizetnék kevesebbet...de jól kivannak találva
-
-
dptrsk
Topikgazda
-
törölt tag
válasz
br4adam #41851 üzenetére
Sziasztok!
Van egy Lumia 620-am amit a Telenornál vettem. Problémái vannak, most nem lényeg hogy mi. Telenor azt mondta 1 hónap a szervíz, az Allee Nokia Care pontban két hetet mondtak. Viszont a 620 topikban egy "kolléga" említette, hogy ő visszavitte a Telekomhoz és egy egy hét múlva mehetett is érte.
Ezek szerint a Telekom szorosabb kapcsolatot ápol a Nokiával és ők saját szervizben is hozzányúlhatnak a Lumiákhoz vagy sűrűbben küldik le a vidéki szervizbe a készülékeket?
Másik kérdésem hogy ha beállítok egy üzletbe akkor gariztathatok-e egy Telenoros készüléket. Egyrészt a Lumia 620 az mindenütt ugyanaz, másrészt miért foglalkoznának a konkurens cég ügyfelével. Nyilván nemet kapok erre de azért hátha
Szerk.: Nem válasz akart lenni, nem tudom mi van velem tegnap is elnyomtam egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged