Hirdetés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mec
senior tag
Sziasztok, van egy ilyen problémàm: hiking/túra módban letöltök egy gpx-et az órára, elindítom az edzést. Egy darabig működik minden rendesen, de 2..6km megtétele után az óra újraindul, az edzést meg vagy elmenti vagy nem, de nem folytatja. Ha a telefont teljesen leválasztom, akkor újraindulás után azt írja, hogy nincs párosítva telefonnal és párosítsam.
Sima futások, bringázás esetén, ahol nincs gpx útvonal, ott nincs ilyen gond, hibátlanul rögzíti az edzést.
Van erre valami megoldás? Próbáltam már túraoldalról letöltött gpx-et és a gpxstudio-s saját tervezésűt is, mindegyik ezt csinálja. -
bjames
aktív tag
Beugrott, hogy van az órán billentyűzet. Viber, SMS és gondolom Messenger üzenetkre lehet válaszolni.

De ezen csak a manók fognak gépelni

Á lehet álítani ilyenre:

Az más kérdés hogy magyar nyelv nincs, így magyarul használhatatlan..
-
matador8
csendes tag
Beugrott, hogy van az órán billentyűzet. Viber, SMS és gondolom Messenger üzenetkre lehet válaszolni.

sajnos csak Androidos telefonnal...azért én örülnék ha iPhone-ra is megcsinálnák, néha jó lenne
-
kp78
veterán

Én egyszer próbáltam meg, soha többet.
-
misimagaki
aktív tag

-
gretzky77
veterán
-
0xmilan
addikt
-
misimagaki
aktív tag
Nekem meg pl az időn kívül pont az értesítések miatt van órám, és pont az ellenkezője a hatás. Pont nem kell minden szarra elővenni a telefont, hogy ki az mi az. Ránézek és már látom is, hogy kell-e vele foglalkozni. Én szoktam várni fontos üzeneteket és értesítéseket. Így látom, hogy az jött-e vagy ráér. Én jóval kevesebbet nyomogatom így a telefont, és kevsebb dologgal bombázom az agyam. Válaszolni én sem óráról szoktam. Amúgy nekem az is hasznos, ha nem csak az értesítést hanem magát az emailt is tudom törölni. Van ahonnak kapok emaileket, de a többség instant kuka, viszont van ami fontos. Most órán ránézek és már azonnal törlöm is.
Egy érdekes podcast. A témája érinti amit feszegetsz:
Ma is tanultam valamit
-
misimagaki
aktív tag
Már GT2 esetén is érezhető volt, hogy gyakran az Androidos korlátozás állhat a furcsa működések mögött.
Idővel megszokható. A GT6 esetében szerintem javult a helyzet, de messze az amit elképzelhetünk elfogadhatónak.Amazfitből az első Bippel illetve aztán egy Band7-sel van tapasztalatom. Akkor még az sem tudta amiket gretzky77 keres, de mégis egyértelműen gördülékenyebb volt a működés.DE egyébként az Amazfit vonal egy lehetséges irány. Akármennyire is furcsán hangzik ez egy Huawei topicban. :-)
-
joey04
titán
Nem kell elővenni minden szarért a telefont ha ott is nemitva vannak az ertesítesek.
Majd ha előveszem amikor éppen elő akarom, akkor látom őket.
Ha valami nagyon fontos és sürgős akkor majd felhív, amúgy minden ráer.
Még a céges telefonomon is kikapcsoltam a céges mail értesítéseit.
Nyugalom a hosszú élet ritka
Ok ügyes vagy, én nem vagyok ilyen és nem is akarok ilyen lenni.

-
gretzky77
veterán
Nem kell elővenni minden szarért a telefont ha ott is nemitva vannak az ertesítesek.
Elfogadom, de te is fogadd el kérlek, hogy másnak más a felhasználási szokása.
-
Dorian
félisten
Nekem meg pl az időn kívül pont az értesítések miatt van órám, és pont az ellenkezője a hatás. Pont nem kell minden szarra elővenni a telefont, hogy ki az mi az. Ránézek és már látom is, hogy kell-e vele foglalkozni. Én szoktam várni fontos üzeneteket és értesítéseket. Így látom, hogy az jött-e vagy ráér. Én jóval kevesebbet nyomogatom így a telefont, és kevsebb dologgal bombázom az agyam. Válaszolni én sem óráról szoktam. Amúgy nekem az is hasznos, ha nem csak az értesítést hanem magát az emailt is tudom törölni. Van ahonnak kapok emaileket, de a többség instant kuka, viszont van ami fontos. Most órán ránézek és már azonnal törlöm is.
-
gretzky77
veterán
+1 kb nekem is ezek a szempontok
-
joey04
titán
-
joey04
titán
Mondjuk én a magam részéről ezt nem érzem problémának. Eleve letiltottam majdnem minden értesítést (sztem csak a naptár és az sms maradt), egyáltalán nem egészséges dolog hogy folyamatosan bombázza az agyat valamivel, telefonon is minden némítva van. Vagyok olyan fontos ember, hogy ne kelljen azonnal mindenre válaszolnom, sztem ezt mindenki tisztázhatá magában. Majd ha ha a telefonom nálam lesz válaszolok, mert azzal amúgy is sokkal kényelmesebb.
-
gretzky77
veterán
-
gretzky77
veterán
Pötyögni nem szeretnék én sem órán! Számomra nagyobb hiba, hogy adott esetben ha olyan email jön ami nem fontos és törölném, akkor elő kell venni a telefont. Valamint hiába tudom mondjuk like -olni ha el sem tudom olvasni az egész üzenetet!
-
0xmilan
addikt
Persze elfogadom a különböző felhasználási szokásokat, nincs is ezzel baj. Számomra jól jön, hogy adott esetben akár csak egy like-kal vagy egyéb módon tudok reagálni és nem kell elővenni a telefont. Valamint a fizetés órával is kényelmes tud lenni, a curve ebből a szempontból macerás ahogy olvasgattam utána!
joey04 : azokban is gondolkodtam csak ott a kinézet ami nem annyira gyere be. Illetve tudásban sztem gyengébbek és talán nem annyira pontosak a mérései!
Tudom velem van a baj
Messenger uzenetekre tud like-kal meg ilyen elore megirt valaszokkal reagalni. Rendes beepitett billentyuzeten nem lehet, de amennyire az maceras lenne, egyszerubb elovenni a telefont.
-
gretzky77
veterán
-
matador8
csendes tag
Hát ezt én sem értem igazából! Van egy Garmin Fenix 8 órám amit nagyon szeretek főleg a kinézete és üzemidő miatt, csak elgondolkodtam, hogy nekem bőven elég lenne valami olcsóbb óra és a Huawei órák tetszenek de ezek szerint még mindig sok a kompromisszum. Pedig tetszik mint óra, de így sajnos kiesik!
Nekem a Samu ultra is tetszik csak hát az üzemidő és a korlátozott funkciók (nem Samu telefont használok) ott sem annyira okésakDe mire nem elég a Fenix 8?
-
gretzky77
veterán
Mondjuk én a magam részéről ezt nem érzem problémának. Eleve letiltottam majdnem minden értesítést (sztem csak a naptár és az sms maradt), egyáltalán nem egészséges dolog hogy folyamatosan bombázza az agyat valamivel, telefonon is minden némítva van. Vagyok olyan fontos ember, hogy ne kelljen azonnal mindenre válaszolnom, sztem ezt mindenki tisztázhatá magában. Majd ha ha a telefonom nálam lesz válaszolok, mert azzal amúgy is sokkal kényelmesebb.
Persze elfogadom a különböző felhasználási szokásokat, nincs is ezzel baj. Számomra jól jön, hogy adott esetben akár csak egy like-kal vagy egyéb módon tudok reagálni és nem kell elővenni a telefont. Valamint a fizetés órával is kényelmes tud lenni, a curve ebből a szempontból macerás ahogy olvasgattam utána!
joey04 : azokban is gondolkodtam csak ott a kinézet ami nem annyira gyere be. Illetve tudásban sztem gyengébbek és talán nem annyira pontosak a mérései!
Tudom velem van a baj
-
Dorian
félisten
-
joey04
titán
Hát ezt én sem értem igazából! Van egy Garmin Fenix 8 órám amit nagyon szeretek főleg a kinézete és üzemidő miatt, csak elgondolkodtam, hogy nekem bőven elég lenne valami olcsóbb óra és a Huawei órák tetszenek de ezek szerint még mindig sok a kompromisszum. Pedig tetszik mint óra, de így sajnos kiesik!
Nekem a Samu ultra is tetszik csak hát az üzemidő és a korlátozott funkciók (nem Samu telefont használok) ott sem annyira okésakvalamelyik amazfit?
-
gretzky77
veterán
ha az órán törlöm az emailt akkor az szinkronizál vagyis törlődik a telefonról is > NEM
ezt egyébként nem tudom miért olyan nehéz megugrani. korábban írta valaki, hogy biztos a huawei elleni szankciók miatt nincs valami engedély, de ios-en sem megy. az meg nem ios limitáció, mert még a filléres xiaomi band is tudja ezt ott is.
Nekem a Samu ultra is tetszik csak hát az üzemidő és a korlátozott funkciók (nem Samu telefont használok) ott sem annyira okésak -
joey04
titán
elolvasható a teljes email vagy üzenet > NEM
válaszolni lehet már rájuk telefonról > telefonról lehet
, óráráól még NEM
ha az órán törlöm az emailt akkor az szinkronizál vagyis törlődik a telefonról is > NEMNem igazán van változás ezen a téren.. SMS, VIber esetén vannak rövid válasz lehetősgek, de semmi komolyabb. Szabadon választott szövegbeviteli lehetőséget én nem láttam.
ha az órán törlöm az emailt akkor az szinkronizál vagyis törlődik a telefonról is > NEM
ezt egyébként nem tudom miért olyan nehéz megugrani. korábban írta valaki, hogy biztos a huawei elleni szankciók miatt nincs valami engedély, de ios-en sem megy. az meg nem ios limitáció, mert még a filléres xiaomi band is tudja ezt ott is.
-
gretzky77
veterán
, óráráól még NEM
ha az órán törlöm az emailt akkor az szinkronizál vagyis törlődik a telefonról is > NEMNem igazán van változás ezen a téren.. SMS, VIber esetén vannak rövid válasz lehetősgek, de semmi komolyabb. Szabadon választott szövegbeviteli lehetőséget én nem láttam.
Köszi az infót, igen elgépeltem az óráról történő válaszlehetőség lett volna a kérdés! Ebben a formában így kihagyom köszönöm, gondolom ezeken a GT 7 Pro sem fog változtatni!
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy androidos telefonnal elolvasható a teljes email vagy üzenet, illetve válaszolni lehet már rájuk telefonról vagy ez még mindig nem megy? Illetve ha az órán törlöm az emailt akkor az szinkronizál vagyis törlődik a telefonról is vagy ez sem megy még normálisan? Köszönöm
, óráráól még NEM
-
gretzky77
veterán
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy androidos telefonnal elolvasható a teljes email vagy üzenet, illetve válaszolni lehet már rájuk telefonról vagy ez még mindig nem megy? Illetve ha az órán törlöm az emailt akkor az szinkronizál vagyis törlődik a telefonról is vagy ez sem megy még normálisan? Köszönöm
-
matador8
csendes tag
Annyiért ajándék
a Curve pay megy csak rajta, bár elég lassú fizetésnél mire előjön, de ugye azon belül tudsz használni erste kártyát.
A navi szerintem csak edzésnél megy, de jobban nem ástam bele magam a témába. -
bjames
aktív tag
A nèmet amazonon vettem nemrèg GT6 pro- t.
100 ezer forint körül volt átszámítva.
Szerintem tuti lesz áresès a GT 7 szèria megjelenésèvel.
A GT 5 pro pl 180 euró körül szokott lenni az Amazonon.
Gondoltam arra is mikor vettem a GT 6 pro- t, de inkább megvettem az újat.Alin én most rendeltem egy sima GT6 feketét, 158$ kuponnal, EU raktárból.
-
bjames
aktív tag
Jelenleg még csak úton van a sima GT6-om, ali-n találtam jó leértékelést

- Milyen NFC fizetés működik az órán?
Curve-el megy ahogy olvasom, de volt említve google pay is egyik hozzászólásban.
Egyébként Erste-s vagyok, arra nem is számítok hogy az támogatva lenne.- Illetve van valami jó és kényelmes megoldás térképes navigációra? Pl. ha bicajozok a városban jól jönne.
Köszi az infót előre is

-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok,
Most szabadultam meg egy OP 3 -tol. Es valtanek vissza zart rendszerekre. Tul sok gebasz van meg WearOS-en. Korabban huawei oram volt, szerettem.
Most a GT 6 pro-t es a varhato GT 7 pro-t nezegetem es van par kerdesem.
1. Hogy a picsaba lehet pontokat meg kuponokat szerezni? Regisztraltam a hirlevelre de nem latom a kupont a profilomnal.2. Csak appon keresztul lehet eszkozoket regisztralni? Regisztralni szeretnem a regi regi bandomat kuponert cserebe, de asztali geprol nem latok ilyen funkciot a feluleten.
3. Copilot es chatgpt szerint ha most az europai megjelenesig regelek elovetelben a gt 7-re akkor kapok tovabbi arkedvezmenyt DE akkor tobbnyire kinai modelt kapnak az ilyen vevok. Ez igaz, marmint hogy akkor nem EU modelt kapsz????
4. Ha igaz a kupon az eloregisztralasra, hol van? Nem talalom sehol.
5. Varhato-e a 7 megjelenesevel areses a 6 es 6 pro eseteben? Kb mekkora laggal szokott ez jelentkezni es milyen merteku szokott lenni?
Ez tapasztalhato a viszonteladoknal vagy csak a huawei shopban vagy mindkettoben?Francia, nemet, belga, holland huawei, amazon es baratai johetnek szoba.
+1 van barmi gond okos ebresztes es oran rezgeses ebresztes kapcsolataban most ezeken az orakon? a legtobb wear os orakon ez macera, nem kicsit!
koszi!

A nèmet amazonon vettem nemrèg GT6 pro- t.
100 ezer forint körül volt átszámítva.
Szerintem tuti lesz áresès a GT 7 szèria megjelenésèvel.
A GT 5 pro pl 180 euró körül szokott lenni az Amazonon.
Gondoltam arra is mikor vettem a GT 6 pro- t, de inkább megvettem az újat. -
ClayMore
aktív tag
Sziasztok,
Most szabadultam meg egy OP 3 -tol. Es valtanek vissza zart rendszerekre. Tul sok gebasz van meg WearOS-en. Korabban huawei oram volt, szerettem.
Most a GT 6 pro-t es a varhato GT 7 pro-t nezegetem es van par kerdesem.
1. Hogy a picsaba lehet pontokat meg kuponokat szerezni? Regisztraltam a hirlevelre de nem latom a kupont a profilomnal.2. Csak appon keresztul lehet eszkozoket regisztralni? Regisztralni szeretnem a regi regi bandomat kuponert cserebe, de asztali geprol nem latok ilyen funkciot a feluleten.
3. Copilot es chatgpt szerint ha most az europai megjelenesig regelek elovetelben a gt 7-re akkor kapok tovabbi arkedvezmenyt DE akkor tobbnyire kinai modelt kapnak az ilyen vevok. Ez igaz, marmint hogy akkor nem EU modelt kapsz????
4. Ha igaz a kupon az eloregisztralasra, hol van? Nem talalom sehol.
5. Varhato-e a 7 megjelenesevel areses a 6 es 6 pro eseteben? Kb mekkora laggal szokott ez jelentkezni es milyen merteku szokott lenni?
Ez tapasztalhato a viszonteladoknal vagy csak a huawei shopban vagy mindkettoben?Francia, nemet, belga, holland huawei, amazon es baratai johetnek szoba.
+1 van barmi gond okos ebresztes es oran rezgeses ebresztes kapcsolataban most ezeken az orakon? a legtobb wear os orakon ez macera, nem kicsit!
koszi!

-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok! Már bánom hogy eladtam a GT6 Promat, mert ahogy olvostam a GT 7 pro nem ad anyival többet. Nem tudom hogy most érdemes volna megveni a Huawei.hu. kapsz egy 5% kupont választhatol hozzá Fluoroelastomer vagy HUAWEI EasyFit 3 22 mm szijat és egy HUAWEI FreeBuds SE 2 aminek az értéke a szij és a füles 25980-FT. 128 240-Ft lehetne megveni igy az órát. Szerintetek érdmes még várni hogy esetleg olcsobb lesz?
Ha nem fontos a füles: [link]
Asszem szállít az Amazon Magyarországra is.1-2 hete 250 euró alatt is volt már az ára.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Már bánom hogy eladtam a GT6 Promat, mert ahogy olvostam a GT 7 pro nem ad anyival többet. Nem tudom hogy most érdemes volna megveni a Huawei.hu. kapsz egy 5% kupont választhatol hozzá Fluoroelastomer vagy HUAWEI EasyFit 3 22 mm szijat és egy HUAWEI FreeBuds SE 2 aminek az értéke a szij és a füles 25980-FT. 128 240-Ft lehetne megveni igy az órát. Szerintetek érdmes még várni hogy esetleg olcsobb lesz?
-
novoszath
senior tag
Segitseget kernek hogy mikent tudok gt6 ra beta sw telepiteni?
-
pècsimunkás
addikt
Egy valamire jó lesz. Lenyomja a GT6 Pro árát.

Amazon már 250 euró alatt van.
Èn is jó áron vettem 2 hónapja kb, 280 euróèrt.
Magyarországon is jó akcióban volt nemrèg. -
misimagaki
aktív tag
-
kanyi51
senior tag
-
0xmilan
addikt
-
nokia123
aktív tag
-
nokia123
aktív tag
-
matador8
csendes tag
Ahogy látom a GT7-es széria még most debütál. Biztos van különbség, bár valószínűleg nem nagy, de majd kielemzik a tesztelők, cikkek.
-
nokia123
aktív tag
-
matador8
csendes tag
Pulzuspántot használ valaki edzésekhez? Intervall futásoknál nem mindig jól követi le a magas pulzust, fals adatokat mutat.
-
kp78
veterán
Beállítások/értesítések kezelése és alulról a harmadik opciónál kapcsold ki. Nem kell újratelepíteni mindig.
-
Ferenczi Áko
veterán
Beállítások/értesítések kezelése és alulról a harmadik opciónál kapcsold ki. Nem kell újratelepíteni mindig.
-
kp78
veterán
Állandó lèpèsszám kiiktatásához töltsd le újra az applikációt.
Aztán, ha felajánlja ne engedèjezd újra.
Èn legalábbis így csináltam, mert egyszer vèletlenül engedélyeztem az állandó lèpèsszám mutatást.Nekem minden èrtesítès megèrkezik, semmi extrát nem csináltam a telefonnal (HM8P).
Ráadásul fekváltva használom a Huawei GT6 pro- t ès a GT2 pro - t is.
Újratelepítést próbáltam, de ez a lépésszám kijelzés durván agresszív.
Pedig uninstall előtt az alkalmazások beállításnál a tárhely, adatok törlését is elvégeztem.
A telefon meg egy idő után egyszerűen nem küldi az értesítést az órára.
-
pècsimunkás
addikt
Van itt olyan, aki Honor telefonnal használja a GT 6 Pro-t?
Milyen beállításai vannak a telefonon, hogy az értesítések rendben megjöjjenek az órára?
Már mindent is engedélyeztem , akku optimalizációt is tiltottam, de egy idő után mégis elmaradnak a jelzések.
Ja és az állandó lépésszám kiiktatás is érdekelne.
Állandó lèpèsszám kiiktatásához töltsd le újra az applikációt.
Aztán, ha felajánlja ne engedèjezd újra.
Èn legalábbis így csináltam, mert egyszer vèletlenül engedélyeztem az állandó lèpèsszám mutatást.Nekem minden èrtesítès megèrkezik, semmi extrát nem csináltam a telefonnal (HM8P).
Ráadásul fekváltva használom a Huawei GT6 pro- t ès a GT2 pro - t is. -
kp78
veterán
Van itt olyan, aki Honor telefonnal használja a GT 6 Pro-t?
Milyen beállításai vannak a telefonon, hogy az értesítések rendben megjöjjenek az órára?
Már mindent is engedélyeztem , akku optimalizációt is tiltottam, de egy idő után mégis elmaradnak a jelzések.
Ja és az állandó lépésszám kiiktatás is érdekelne.
-
matador8
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung Galaxy Watch 8 44mm ezüst SM-L330 szép, újszerű állapoban, hivatalos garancia 2028.04.02-ig
- Galaxy Watch 8 Lte 44mm Grafit
- Apple Watch Ultra 49 mm Titán Szép állapot 91% Akku
- Apple Watch / Ultra 2 / Blue Ocean / (160.)
- Kifogástalan állapotú, fekete Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm LTE eladó
- Eladó Windows 11/10 Pro/Home & Office 2024/2021/2019/2016 & Win Server ESD/COA/DVD kulcsok számlával
- ELADÓ HP OMEN 16 i7 16GB RAM 512SSD RTX 4060, 144 Hz Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 445 G7 I Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I 6 hó gari
- Razer Viper V3 Pro gamer egér
- MADE IN JAPAN FUJITSU LIFEBOOK U7511 15" 11. gen. ÚJ ÁRA 500.000.- felett volt!!!