Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Vajon hogy bírják ezek az órák a képbeégést?
Mert az AOD-t bekapcsoltam, és egyes elemek, feliratok ugyanazok ott is, mint az élő számlapon. Azok nem fognak beégni? -
Jadro
veterán
Á köszi! Simához csak ilyen szürkés elérhető, de jó lesz. Legalább nem csak feketével tudom hordani. Meg is rendeltem.

@Mikemend: Nekem egyedi volt, mert reklamáltam, hogy amikor vettem az órát, éppen nem volt lehetőség pótszíjat is bepipálni a rendeléshez. Pedig a promóció futott. Szóval küldtek jóváírásként egyedi kódot, amivel csak a szíj volt elérhető.
-
p2pp
őstag
Régen anno a Curve Appot használtam a Huawei telómon.
Most nem az van, de az App azóta is megmaradt.
Majd kipróbálom, hátha sikerül az órával működésre bírni. -
Még az jutott eszembe, a Huawei egészség appot honnét töltötted le, apkból, a Huawei app galleryből, Samu vagy Apple storeból? Én mindig a Huawei oldaláról töltöm le a Huawei app galleryt és onnét a Huawei egészség appot és mindig minden órám tökéletesen működik, még a párom Fit 3 is.
-
mrThomi
addikt
Végül nem néztem már meg azt a wallet appot. Elkapott az agyf@sz és inkább visszaküldtem ma. Telószám és appban régió átállítás sem segített, vpn-t azért nehogy már keljen használnom egy orához vagy átugrani egy szomszédos országban ahol a hüvely hajlandó ezekez aktiválni, berágtam aztán visszaküldtem... Lehet hogy így siekerült volna, de akkor minden egyes beállításnál vpn+határon átmenni. Vicc...Na mindegy én most kiléptem, azért köszi mindenkinek a segítséget/tippeket
-
alwinka
csendes tag
Aki kapott kupont gt6/gt6 pro szíjra mert lemaradt a promós szíjról, vannak a huawei webshopban szíjak végre. A prohoz egyenlőre csak fekete, a kupon működik hozzá, 399,- Ft szállítási díj nélkül.
-
kp78
addikt
AppGallery-ből a telefonra nekem is felment, ha jól emlékszem.
Viszont a Huawei Health-ben lévő AppGallery-ben is ott kellene lennie, h az órára fel tudd tenni.
Bnőmnek ott is ott van, és telepítettem is az órájára (Fit 4), de őt ez az órával fizetek nem mozgatja.
Regisztráltál is a Quicko-n? -
anrab
addikt
nekem simán végig ment minden. Minden magyar. -
kp78
addikt
Sokat vagyok kint a szabadban, a Komoot-ról, meg az Alpenvereinaktiv-ról is szoktam keresni gyalog/hegyitúrákat, és eddig mindig a telefonon néztem menet közben, h azon az úton vagyunk-e, amin a túra feltöltője. Ez elég macerás volt.
De majd innentől...
Bringázáshoz eddig kevésbé használtam ezeket, mentem amerre gondoltam
-
Tin
veterán
Régen én is próbálkoztam mindenféle ilyen weboldallal, meg a bringás komputeremnek is van útvonaltervezője, de a Komoot-on egyszerűen annyira sok felhasználói út van feltöltve, és annyira jó a tervezője, hogy csak azt használom. Választok a mások által feltöltöttekből, és átszerkesztem azokat ízlés szerint. Ezt importálja be aztán a bringás computer, és most majd az óra is. A menet után pedig vissza is tölti az óra a Komoot-ra a tevékenységet, mert ezt kikapcsolni nem lehet, törölni viszont a Komoot-ból igen
(egészségi, pl. pulzus adatokat amúgy sem tölt fel).Sokszor megyek el "csak úgy" computer nélkül bringázni, eddig is egy órát használtam a trackeléshez (GW4), de a Huawei sokkal jobb, és mivel van benne térkép, így eltévedni sem lehet.
Ha szoktál kinti sportolni útvonal alapján, vedd meg szerintem a világtérképet. De most én biztos várnék pár hetet, black friday akcióra.
-
nokia123
aktív tag
Itt van
-
kp78
addikt
"Az óra tud navigálni is, ha éppenséggel kell, és rá van töltve az adott térkép."
Épp ezt próbálgattam tegnap, h honnan tudok 1-1 túra gpx fájlt letölteni, és órára küldeni.
Alpenvereinaktiv-ról le lehet tölteni a túrák gpx fájlját, és sikerült is "átvarázsolni" az órára.Komoot most 12e Ft / 30 € lenne a világtérkép, ami tekintve, h örökre kapod, nem olyan vészes. De várok egy kicsit, hátha belebotlok vmi akcióba.

-
Tin
veterán
Csak a világtérképet kell megvenni, egyszer, és szoktak lenni akciók, én talán 20€-t fizettem érte. De én már több száz utat terveztem vele, volt egy évig prémiumom is, de azt sokra nem használtam, viszont az útvonaltervezője nagyon jó, bringázáshoz legalábbis, és ahhoz nem kell prémium.
Az óra tud navigálni is, ha éppenséggel kell, és rá van töltve az adott térkép. A teló úgyis nálad van, és ha valahol eltévedsz, előveszed a telót, Komoot-on terveztetsz egy utat hazáig, a Huawei Health-ből direktben áttöltöd az órára, az meg hazanavigál.
Black fridayon vagy karácsonykor tuti lesz a térképre akció.
-
Tin
veterán
Annyit még hozzátennék a GPS pontosságához, hogy nem biztos, hogy amikor az ember a Huawei Health-ben nézi a rögzített eseményt, akkor lehet, hogy azt mondja, hogy a rögzített út nem a nyomvonalon halad, hanem mellé mer 5 méterrel, és a többi. Viszont azt nem szabad elfelejteni, hogy lehet, hogy nem a mérés pontatlan, hanem a térkép!
Példának okáért vidéki falu mellékutcájában rögzítettem gyaloglást, az úttest mellé mérte. Viszont nekem a Komoot-hoz van szinkronizálva a Health, szóval onnan tudok útvonalakat importálni navigációhoz, illetve a tevékenység végén fel is tölti oda a Health az adatokat (oda IS, meg amúgy máshová is, de azt meg a Health Sync-en keresztül). A lényeg: a Komoot térképe pontosabb, és a feltöltött adatok az ottani térkép szerint az úton mennek. A másik platform, ahova feltöltöm, Google Maps-et használ, ott is a térkép a hibás, de műhold nézetben pedig az úttesten haladok.
Szóval a pontosságot azért érdemes néha több helyen ellenőrizni. Az a pár esemény, amit rögzítettem, meglepően pontos volt, órához képest.
-
Tin
veterán
Sziasztok, az új firmware mikorra várható a GT sorozatra? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy október 30-án várható.
Amúgy érdekes amit a GPS pontatlanságról írnak egyesek, mert a tesztek szerint meglepően jó a GPS-e, és az a pár út, amit néztem, ott tényleg pontos volt. Oké, nyilván órához, és nem egy precíziós készülékhez képest.
-
Jadro
veterán
-
S@c@
őstag
Aki vett ilyen órát a Huawei oldaláról, az nem adja el a HUAWEI EasyFit 3 Graphite Black szíját? Szívesen megvásárolnám, privátban írjon kérem.
-
mrThomi
addikt
Megnézem később hogy telepithető e. Az emailt direkt kicsereltem arra amivel a magyar családi yt premius is volt szóval azzal se lehet gond. A hely meghatározásra tudok gondolni, vagy még a mobilhálozat cellainformációi. Ezeket meg cseszhetem. Átmehetek másik országba luxi kicsi de azé na. Nem akarok ezzel szarakodni, inkább megy vissza
-
Mikemend
senior tag
Én anno egyszerű dolgot csináltam: amit az órán találtam appot, azt elindítottam, és engedtem neki mindent. Hogy ez miben befolyásolja a Health funkcióit, vagy épp miért nem jelenik meg, azt az üfiszolgálat mondhatja meg, max továbbítják a fejlesztőknek. Nekem szinte a vérképemet is elkérték, amikor reklamáltam a Petal Maps miatt, de végül célt értem.
-
mrThomi
addikt
-
mrThomi
addikt
Az franko, nekem csak ezek vannak. [kép]
Órán sincs sehol az ekg. Közbe néztem yt videókat, ott a csávó azt mondja át kell állítani a régiót a healthben, de nyilván azzal kezdtem. Átraktuk a számot is, csináltam gyári visszállítást is, health reinstall is volt, de semmi... Hát ezt szívás. Lehet hétfőn megy vissza.
-
Bella80_
tag
Edzés szempontjából a következőket tapasztaltam, nyilt vizi úszást rögzitettem az órával, már egy hete minden nap a következőt méri 2333m-1840m között méri az 1 órás úszásomat, viszont a huawei watcht gt 4 órám és a fit 3 órám pedig ugyanezt az időtartamot 3134m-3510m között mérte. Azért ezek óriási eltérések, szerintettek a régebbi óráim mértek túl vagy az új órám mér kevesett? Direkt azért vettem, mert gondoltam a gps mérés ebben sokkal pontosabb mint az előzőkben.
-
kp78
addikt
[kép]
Huawei Health-ben itt kell legyen.
Az órán meg lapozol lefelé és ott a listában ahol az összes egyéb (SpO2, bőrhőmérséklet, stb.)
Ennek sorrandje változtatható, nálam EKG a vége felé van.Lehet kell egy gyári visszaállítás is az órán, mert nem biztos, h így meg fog jelenni.
Ügyfélszolgálattal nem próbáltál beszélni erről? -
kp78
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Teljes névjegyzék van.
Természetesen lehet hívást is indítani.
Nekem a "kedvenc névjegyek" hiányzik (ahová felveszek 5-7 nevet), és annak az elérése pl. az óra alsó gombjára.
Most a teljes tel.könyv jön be az alsó gombra. A kapunyitó száma elé # -et kellett írni, h legelőre kerüljön a tel.könyvben. De végül is a leggyakrabban hívott számom meg van oldva.
-
gyuri2008
veterán
Már be lehet tölteni a névjegyzéket?
Tudok hívást indítani az óráról?
A megjelenés napján egyiket sem lehetett. -
mrThomi
addikt
Köszi, este kiderül. Majd jelzek. Ha ez nem jön be megy vissza sajnos ha bevállik a trick marad, mert szerintem ez a legszebb óra a piacon most. Majd azt kell megnéznem még, hogy ezt a biztonsági kódot a későbbiekben bejelentkezéskor emailbe kapjam, ne anyám telójára jöjjön mindig.
-
mrThomi
addikt
Ugyan az 153 végű. Én frissítettem még fel neki itt, kipróbáltam aztán hazaküldtem. Megpróbálok számot váltani, ha ez se segít visszaküldöm és bármennyire is fáj maradok samsung vonalon. Frissítésnek nincs köze hozzá szerintem. Sok éve van már ekg lehetőség. Ez licensz és régió függő ezel szerint
-
mrThomi
addikt
Este megpróbáljuk, mert látom a healt appon belül az én menüpontnál a szerkeztesi lehetősegeket és régió/telefonszámnál van megadva az enyém. Lehet hogy így meg lehet fogni a tökeit. Az nem baj hogy az övéhez már van egy huawei regg rendelve ? Max megpróbálom anyáméval vagy faternak mondom vegyen egy feltöltős simet ha ilyen még létezik otthon
-
mrThomi
addikt
Lehet a szám lesz a probléma ? Nekem nincs magyar számom csak luxis így az van mindenhol megadva, huawei és google fiókba. Gondolod próbáljam valahogy egy magyarral ?
Most jött amúgy tesztre egy samu watch ultra, ezen megy minden. Health monitor is, mükszik minden mókolás nélkül
-
kp78
addikt
Pedig vhogy érzékeli a kis genyó.
Bnőmnek magyar Huawei webshopból rendeltem Fit 4-et.
Ő Ausztriában él már 10 éve.
Play regisztrációja elvileg magyar, a Google fiókjában viszont osztrák szám van, ahogy a Huawei Health-ben a Huawei ID-nál is.
Neki érdekes módon felajánlotta a Quicko Wallet telepítést, ami az órával való fizetés lenne.
Próbáltam a GT6 Pro-ra én is telepíteni (ahogy neki is csináltam), de nekem nem engedte, mindenem magyar. Amúgy van osztrák számom, lehet teszek egy próbát, és beírom a Huawei ID-hez.
Neked milyen szám van elmentve a Google fiókodban?
-
mrThomi
addikt
Nah apámnak megjött ma a fekete 6 pro amit feladtam neki postán. Telón keresztül segitettem neki beállítani. Azt mondta neki feldobta a 3 hónapos ingyenes idöszakot is, illetve ott az ekg funkció is. Nekem ugyan ez itt luxiba nuku, se azt amit most küldtem neki, se az újjonan rendelt titán szíjas... Nincs ebbe az országba, el kell fogadnom. Csak ha tudnám mi alapján érzékeli hol vagyok az jó lenne. De szerintem át kell mennem németbe és megpróbálni ott. Ez van. Szopás. Most vagy szenvedek vele vagy visszaküldöm.
-
mrThomi
addikt
válasz
misimagaki
üzenetére
Köszi. Tehát akkor ez ilyen gondolom. Én valamiért reszponzívabbra emlékeztem
-
Prophyte
tag
Sziasztok
Nem volt még Huawei órám, de most nagyon gondolkodok rajta. Iphone-al használnám. Az már visszaolvasva és egyéb teszteken kiderül, hogy pár dolog korlátozott (pl. válaszadás). Viszont pl. Gmail vagy Outlook értesítéseket be lehet állítani? Vagy ha a feleségemmel közös google calendárunk van, akkor azt is be tudom azért rá lőni valahogy?
-
mrThomi
addikt
Meg tudnátok nekem valamit nézni ? A korona gyűrű nektek se reagál ha nagyon lassan pörgetitek ? Mondjuk ahol az appok vannak vagy a menü, ha nagyon lassan tekerem nem megy se le se föl csak picit bemozog. Ha gyorsabban akkor már reagál. Ez így normális ? Már nem tudom az előzőeknél ez hogy volt. Köszi
-
Jadro
veterán
"Egyébként meg csesszék meg, mert pár napja nem volt lehetőség a szíjat is kiválasztani, miközben így promotálták...."
Írtam nekik és most ért véget a folyamat.
- A jó hír, hogy kaptam egy egyedi kupont, ami kedvezményes szíjra szól (399 ft)
- a rossz hír pedig az, hogy az összes szíj elfogyott és a kupon 11.12-ig érvényes.Kíváncsi leszek, hogy feltöltik-e a készleteket. Sejtem, hogy alul voltak méretezve a készletek, pedig a vásárlásnál még mindig ott van a szíj kipipálhatóan.
Volt valaki, aki mostanában vett pótszíjas megoldással és meg is kapta a szíjat?
-
válasz
misimagaki
üzenetére
Mivel ez új kiadás a Gt 2 óta eltelt már pár év, jobb a gps, a szenzorok pontosabbak és a mérések jobbak.
-
misimagaki
aktív tag
Úgy terveztem eladom - nekem GT2 volt. Valami jelképes összegért, de már GT3 is 20e Ft-ért kapható. 10e Ft-ért terveztem eladni, aztán lányom elkérte.
Így maradt a családban. Hardveraprón egy db van fent alkatrésznek 5e Ft-ért.
Az enyém is teljesen tökéletesen működik. meglepő módon 10 napig elmegy, ha nincs edzés mérés. Mindez úgy, hogy 385 edzést indítottam 5 év alatt. Ezek a 15 percestől az 5-7 órásig tartottak. :-D
Szóval maximálisan elégedet vagyok a Huaweivel. Volt Xiaomi-m, felmerült a váltás pont a szankciós dolgok okozta problémák miatt, de elvetettem.
-
ttt1
őstag
válasz
misimagaki
üzenetére
Lassan elkezdem használni a GT 6 Pro-t, de a GT2 pro-val semmi bajom, ugyanúgy megy még 2 hetet. Ennek van még " értéke" ? Vagy adjam oda a családba valakinek?

-
Mec
aktív tag
Úgy tűnik, hogy magától beaktiválódott a vip előfizum, vagy véletlenül rányomtam. Érdekes, mert lemondani nem tudom, az apple-s “előfizetéseim” menüpontban nincs ilyen, ahol a leírás szerint lennie kellene.
-
A gugli és Kína viszonya régóta nem felhőtlen. 2010-ben a gugli bagy hanggal kivonult Kínából állítólagos centúra miatt (szabadság ugyebár.... csak, hogy az utóbbi pár évet nézzük usáéknál....). Aztán hamar vissza akart menni, de kínaiak nem engedik vissza azóta sem. Szóval a gugliban van egy ilyen törlesztési vágy szerintem, hogy ő rátesz egy lapáttal az amcsi szankciókra. Apple más helyzet. Ők nyíltan benyalnak Kínának, elvégre az a legnagyobb piacuk, nem szeretnének kívül rekedni, mert hamar sokadikak lennének a mobil eladási listán. Ezért nem piszkálják ssját appboltjukban a Huawei dolgait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Garmin Quatix 8 (51 mm)
- Amazfit Balance okosóra
- Apple Watch 2022 2Gen. 44mm Újszerű/2026.05.11.Apple Gar.%Akku 100%/p4529
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert az AOD-t bekapcsoltam, és egyes elemek, feliratok ugyanazok ott is, mint az élő számlapon. Azok nem fognak beégni?

nekem simán végig ment minden. Minden magyar.