Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
App verziója 16.1.2.310.
2 napja jelzi, hogy van frissítés 16.1.320-ra, 193MB. De ha rámnyomok, azt írja ki, hogy "érvénytelen formátum"
MI a teendő? -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Csatlakozom én is egy fekete GT6 Pro-val. Egy Samsung Watch 4-et vált, ami már egy napot sem bírt akkuval. Eddig minden ok, szokni kell a kezelést és keresni valami jóféle számlapot (analóg, fekete háttér, pulzus, akku kijelzés + esetleg időjárás).
-
Szállító76
tag
#851 #852 köszi
Működik
pedig semmit nem állítottam -
apuwader
csendes tag
Gyógyfürdő, tusolás és a kijelző szélén egy sárgás elszíneződés alakult ki, de működött. A következő alkalommal már elment a kijelző, és töltésnél totál átforrósodott. Gondoltam, ennek annyi, lecsavaroztam a hátulját, és több cseppnyi víz volt benne. Szuper óra volt, de ez a Gt6pro bőven jobb.
-
Bali27
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
Igen jelzi
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
Jelzi
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Nálatok jelzi az óra az Fb messenger üzeneteket?
Minden mást jelez.
-
martina79
tag
Sziasztok, Huawei watch gt6 41mm-órát használok, samsung galaxy watch7-et váltott le. A kérdésem, hogy vmiért nem tudom rendes működésre bírni az értesítések kezelését. Megjön az értesítés, rezeg az óra, de se a kijelzőn, se az aod-n semmi nyoma annak, hogy olvasatlan értesítésem lenne. Néha viszont van egy mini boríték egy pici pöttyel és egy felugró kis chatablak egyszerre a feloldott kijelzőn. A másik, hogy, ha megnézem az órán az üzenetet, nem veszi le a telefon zárolt kijelzőjéről. Ezek beállítási gondok lehetnek, vagy egyszerűen csak nem működik flottul a huawei óra samsung telefonnal ? Gyári óraszámlap van beállítva, a Simple green .
-
zzola
titán
válasz
Garfield85
üzenetére
Épp a meleget nem bírják, ezért nem játszik a forró víz és a szauna.
-
Garfield85
tag
Hallottam már beazasokrol,de kb mind gari időn túl volt. A gumi tömítések biztos bírják a hideg,forró vizet, stb megpróbáltatásokat,de idővel megöreszik.
-
DonDragonka
őstag
Sajnos az alsó gomb érzékelője bexart. Nem mér EKG-t, érfal merevséget, szóval semmit ami azon az érzékelőn múlik.
Tiszta kéz, tiszta óra, és nincs tetkóm ott ahol az órát hordom, és az újrahúzás is megvolt, sajnos hiába.
Szóval most várom a szervíz véleményét. -
Dorian
félisten
Amúgy ezt technikailag hogy kell érteni? Az óra alatt nem mosakszol?
Ill. pl számomra kifejezetten kellemetlen érzés, ha mondjuk arcmosás során az óra vizes lesz és a nedvesség befolyik az óra alá. Ilyenkor leveszem és szárazra törlöm, nem azért, mert beázna, de kellemetlen egy vizes cuccot viselni.
-
apuwader
csendes tag
Kedves Hozzáértők!
Mennyire vízhatlan az óra, ha pl. zuhanyozni nem lehet benne? A garancia hogy érvényes a beázásra? Ki dönti el, hogy 39 vagy 41 méternél történt a beázás? Gt2pro- m beázott, most vettem egy gt6pro-t, mert azt hittem, hogy elpusztíthatatlan...
Köszönöm a segítséget. -
zzola
titán
Health app frissült, 16.1.3.320-ra.
-
anrab
addikt
Sziasztok.
Azonosításig jutottam. Egy hete ez van ha belépek. Töröltem majd telepítettem és rögtön ide ugrik az ujjlenyomat beolvasása után. Van ötletekkel?
-
matador8
csendes tag
Nálam is csak napi első felvétel után kér pin kódot, napközben ha folyamatosan viselem már nem. Egyébként rendben működött a fizetés eddig ahol próbáltam. Kicsit lassabban jönelő a kártya a dupla koppra mint az apple watch-nál, de jó hogy belerakták ezt a funkciót is
-
Gabes13
tag
Szia, nálam is mindig kéri a kódot gt 6 pro-n. Annyit megtanultam, feloldom mielőtt a terminálhoz tenném, nincs tapasztalatom másik órákkal ilyen téren. Amit talaltam, higy talán egyszerűbben működik a többi órákon.
-
PeteePeti
őstag
-
Dorian
félisten
Össze tudná valaki foglalni azt, hogy a mostantól lehetséges órásérintős fizetés a gyakorlatban hogy történik? Minden fizetés előtt kell valami pin kódot beírni? Vagy akkor kell ha vmiért leveszem az órát és újra felveszem? Vagy hogyan oldják meg a biztonságot?
-
Mikemend
senior tag
válasz
Szállító76
üzenetére
Ezt kar-vérnyomásmérővel leméred és felírod.
-
Bali27
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
Vérnyomás? Az nincs benne. Azt hiszem az olyan órában van aminek a szíja a vérnyomás mérő
-
Szállító76
tag
Vérnyomásmérést lehet manuálisan indítani? Mert én azt nem találom. Oké be lehet állítani mikorra mérjen de én random tudok mérni?
-
rajd
tag
Sziasztok! GT6-ot tervezek venni, és két infóra lenne szükségem, amit nem találaok meg egyértelmúen. Az egyik, hogy tudja-e a rendszer, hogy amikor megszakad a bluetooth kapcsolat az órával, (mert mondjuk otthagyom valahol a telefont) rezgéssel jelzi-e az óra?! A másik, hogy bejövő hívás esetén az óra kijelzőjének letakarásával némítható-e a telefoncsörgés?! Mármint a telefon csörgése?! Köszi
-
kusza80
tag
A belépés sikerült!
Kérlek szépen a fizetést írjátok le nekem, hogy működik és mit kell beállítani. Köszönöm -
kusza80
tag
Szaisztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van egy gt 6 pro-m és egy kis gondom a huawei healt appal.
Kijelentkeztem és most pedig azt írja, hogy túl sokszor próbáltam belépni és nem enged próbáljam meg később.
Járt már valaki így?
Illetve ha sikerül belépnem akkor, hogy tudom előhozni a fizetési opciót, hogy kell használni? Mit kell beállítani?Köszönöm a válaszokat!
-
DonDragonka
őstag
válasz
Szállító76
üzenetére
Kb 4 nap.
-
rgeorge
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
Köszönöm.
-
rgeorge
addikt
válasz
Szállító76
üzenetére
A Huawei oldalon a rendelést lehet kp fizetni utánvéttel vagy csak online bankkártyával?
-
Szállító76
tag
Na akkor én is csatlakozom...
Be is rendeltem egy GT 6-ot a huawei oldalról 85 - ért, ajándék szíjjal és ajándék FreeBuds SE 2-vel
DHL hozza.
Esetleg valaki rendelt már a Huawei oldalról?
Mennyi idő volt a szállítás? -
misimagaki
aktív tag
már nem aktuális
-
PeteePeti
őstag
Ha elindítom a Curvet az órán mindkét pin opció alatt kéri a pint minden alkalommal! Nincs arra opció, hogy csak akkor kérje amikor először indítom el újraindítás után, vagy órafelvétel után???
-
kp78
veterán
Mégis lesz/van órás fizetés?
[link]
Curve Pay nálam is megjelent az órán az AppGallery-ben.
Én nem vagyok annyira ráindulva, pedig van is a telefonomon Curve app (Huawei telefon) ha mindenem otthon maradna, tudjak a telefonnal is fizetni, de kb. havonta egyszer használom, szinte próbaként, h működike-e.
De akinek fontos, annak lehet próbálni.
-
Bali27
addikt
válasz
Mersant_le
üzenetére
Amikor a lépésszámláló be volt kapcsolva kb 1 hete, a wc-n ülve is folyamatosan "gyalogoltam".(Kb 3000 lépés )Valami nincs rendben ezzel a részével nálam sem.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mersant_le
üzenetére
Akkor itt lehet a kutya elásva, bár a lakásban voltam, és a telefon is a legtöbbször az asztalon volt. De oké, akkor legyen a telefon.
-
Mikemend
senior tag
Azért az izgalmas, hogy ma a gépnél ültem, az óra nem volt rajtam, aztán mikor felveszem, van rajta 157 lépés...
-
Zuiiii
csendes tag
Köszönöm a választ.
Kár, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pedig semmit nem állítottam

Egészen rá kellett rakjam lapjával az órát a terminálra, hogy rendesen érzékelje, de másodjára elfogadta az érintést.