- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
madle
őstag
Sziasztok, mit tudok az ellen tenni, hogy ismeretlen foleg nemzetkozi telefonszamok csorgetnek idoszakonkent megallas nelkul? Kinyomom a hivast es egy masodpercen belul mar jon egy masik orszag hivoszamarol a csorgetes.
-
madle
őstag
Sziasztok,
szeretnek a mobilkeretemen boviteni, csak kulfoldon vagyok es tegnap ota a mobilalkalmazasban “valami hiba tortent” ha ramegyek a meg tobb mobilnetre…. Erre valami megoldas van?
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kerdesem lenne hogy a jelenlegi nagyon regi elofizetes csomagom Magenta 1-ben van. Mobil+ 2 internet, 2 TV, 1 telefon. Ha atvinnem masik szolgaltatohoz(netfone) a mobilt, attol azon az 5 szolgaltatason maradnak az arak, vagy boritja a 30% kedvezmenyt? (Ugy emlekszem ugy volt regen, mikor kotottem)
-
madle
őstag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Bocs feluletesen irtam, Onkormanyzat Telekom egyedi uzleti csomagja lenne, nem tudom igy a nevemen tartjak e, vagy ez mar teljesen az Onkormanyzate ebben az esetben.
AnonymusX: koszonom! Ha igy van akkor nem eri meg, mert annyival dragabb lenne mint amit sporolnek.
-
madle
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy ha átvitetem a mobil előfizetésem egy flottába, akkor a Magenta csomagban lévő otthoni előfizetéseim mennyivel fognak drágulni?
Jelenleg ezeket fizetem:
- Hoppá Plusz telefon: 3200
- Net 300/20: 3200
- Net 150/5: 2800
- Családi HD: 3000
- Családi HD: 3000600 Ft kedvezmény van még e-Packkal. 14.600 körül van ez a csomag, úgy hogy mellette van a Mobil L csomagom.
Bocs, lehet az otthoni topicba kellett volna írnom, de mostmár itt hagyom. -
madle
őstag
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy még régen Magenta 1 csomagba szerződtem erre:
- 1 mobil L és 3 otthoni (TV, net, telefon)
- később lett hozzá másik címen (TV, net)
Mivel árat emelt a Telekom nézelődtem és találtam egy másik csomagot, ami kicsit off így a végére hagyom a részleteit. Ha kiveszem a mobil csomagomat akkor megszűnik a Magenta kedvezmény? Vagy a másik címen lévő további előfizetéseim miatt megmarad a kedvezmény?
Másik csomag a Netfone-nál van, úgy tudom nem flotta, Telekom hálózatot használnak és a nevemen mararadna a számom. 3990 Ft a korlátlan beszélgetés + 4 GB net, amiért most 7350 Ft-ot kell fizetnem. -
madle
őstag
Üdv,
Lehetséges azt megoldani, hogy a meglévő Mobil L előfizetésemhez kérjek egy plusz SIM kártyát, ami ennek az előfizetésnek a mobilinternetét használná egy riasztóban?
-
-
madle
őstag
Sziasztok,
Ha lejárt hűségidős előfizetésről úgy váltok másik csomagra, hogy a honlapon "Díjcsomagváltásnál" beállítom a kívánt új csomagot, úgy az eddigi "kedvezményeim" megmaradnak? Kérdeztem már előzőleg, de ezt a verziót még nem gondoltam át. Hátha maradna az új csomagomon a meglévő -1500Ft kedvezmény...
-
madle
őstag
válasz
m1lan
üzenetére
Értem, igazából a Next S előfizetés volt, ami valóban akkor már nem létezett mikor bementem telefont venni. Ha jól emlékszem akkor mondta a srác, hogy betesz a Mobil L-be. Akkor igazad van. Ez esetben várnom kellene, hogy kivezessék a mostani Mobil L-t?
Bár már a mostani piacon lévő sem az, mint ami nekem van jelenleg... -
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy adott egy Mobil L + 6 GB net Magentában aminek 5453 Ft (-1500 Ft Spec kedv.) a havidíja. Ebben csak 160 perc van egyéb irányba, így váltanék újabb Mobil L-re ami teljesen korlátlan. Mondjuk egy 4 GB-os nettel.
Az új csomag 6426 Ft lenne, de szerettem volna rárakatni a Spec kedvezményt, amit az előzőre váltásnál is kérésre rátett egy ügintéző. A mostani viszont azt mondta, nem tudja rátenni, mert az csak váltásnál volt rajta automatikusan és csak 2 évig szól. Ebből egyik sem helytálló, mert kértem és elfogadták, rátették, valamint már évnél régebb óta rajta van a csomagomon.Olyan kérdésem lenne, hogy ez ügyintéző függő, hogy ki mennyire jószvű velem? Tizen éve itt vagyok a Telekomnál, jól esne, ha nem csak a Magenta 30% lenne rajta, hanem tovább vihetném azt az 1500 Ft-os kedvezményt, mert úgy megérné váltani.
-
madle
őstag
Sziasztok,
mobil előfizetésem a régi Mobil L + 6 GB. (Magenta1) Ami hálón belül korlátlan és van hozzá 160 perc lebeszélhetőségem másik irányba, így ez 5453 Ft - 1500Ft Spec kedvezmény.
Most járt le a 2 éves hűségem és egyébként is keresni akartam valami jobbat, mivel a 160 percet mindig túllépem és 8-9000 Ft lesz a számlám.
Néztem a jelnlegi Mobil L-t ami teljesen korlátlan. Ehhez elég lenne a 4GB net. Ami 6426 Ft lenne, viszont azt mondta az ügyintéző, hogy ehhez nem tudja tovább vinni a speciális kedvezményem....
Ezt semmiképp nem lehet? Mert az előzőre is azért kaptam, mert előtte a Next S-en is volt. Így volt kedvezőbb mint az átlag. Most is jó lenne így ha valahogy megoldható.. -
madle
őstag
Sziasztok!
van egy 2017-es Mobil L (3+3GB) elofizetesem, amire jar a Magenta 30% kedvezmeny illetve egy -1500 Ft Spec kedvezmeny, e-Pack es igy fizetek 4500 korul. Viszont mindig tullepem a kulso iranyba lehetseges 160 percet.. igy a szamlam mindig eleri a 8-9000 Ft-ot.
neztem az uj csomagot, amibol nekem a minden iranyba korlatlan lenne jo, egy 2+2GB-os nettel mar eleg. Ami Ha jol lattam 6500 Ft. Ehhez tovabb vihetem a meglevo -1500 Ft-os kedvezmenyem? Mert akkor majdnem ott lennek ahol most.
viszont van meg 2 honapi valami 8000 Ft-os koltesi szint a jelenlegire.koszi!
-
madle
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Okés! Van egy frekvenciaváltó is az egyik szivattyúhoz amit GSM modulon keresztül üzemeltetek, de arra ez a megoldás sajnos nem lenne jó, mert GSM-ről külön telefonszámmal működtetem, viszont lehet megbeszélem a riasztósokkal, hogy internetalapúra módosítsák a vezérlését, akkor gondolom ugyan úgy áll ez a lehetőség ott is egy második Multi SIM-mel.
Köszönöm a segítséget!
-
madle
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Mobil L előfizetésem van magentában, így 3+3GB net jár a csomaghoz. Akkor ahogy mondtátok, így legjobb a Multisim 990Ft-ért és mivel nem korlátlan a díjcsomagom mobilnete, így nem csökkentik a sávszélességet. Bár igaz, hogy a riasztóba ez bőven elég így is.
Köszönöm!! -
madle
őstag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, hogy mezőgazdasági telephelyemet fogom riasztózni és a kommunikátorhoz kell internet hozzáférés. Mikrohullámú internet az egyik opció, de elég drága. Mivel a Telekom hálózat elég jó errefelé, gondoltam Mobilinternetet köttetnék. Van egy Magentás előfizetésem, arra van lehetőség, hogy egy külön SIM kártyával, annak az adatmennyiségét "odairányítani, használni"? Mert 6GB-om van havonta de felét sem használom el telefonról. Vagy teljesen új internet előfizetésre kell szerződni?
-
madle
őstag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Ez tokeletes, koszi szepen!

-
madle
őstag
Sziasztok,
feltöltőkártyás díjcsomagokhoz létezik valami SMS opció? Egy frekvenciaváltó GSM moduljába szeretnék venni egyet, ami elég sok SMS-t küldene havonta. Mi lehetne erre a legjobb megoldás? Minden előfizetésem a Telekomnál van, ezért érdeklődöm itt.
-
madle
őstag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Tuti nem voltam benne a csoportban, teljesen idegen személyek voltak benne 4-en, viszont egy srác Viber képét felismertem mert régi ismerősöm és megvolt a száma. Komolyan már úgy érzem én nézek be valamit, tudom, hogy a telefonszámomon megy a Viber, de ez akkor is ott volt, na meg a 21 óra telefonhasználat.
-
madle
őstag
-
madle
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Lett beállítva új előfizetés a készülék vásárlás miatt, így is elállhatok? Bár kell telefon, mert a régim elromlott, csak adnának újat... Tegnap vettem(01.15.) igazából, akkor még van két munkanapom ha minden igaz.
-
madle
őstag
Igen, üzletben vettem. Viszont az is érdekes volt, hogy telepítettem a Vibert és én semmit nem állítottam vissza a régi beszélgetéseimből, de ott volt egy tök idegen csoport, ráadásul benne volt egy régi ismerősöm is.
Végülis, kicsi a város, közös ismerős, ismerősének telefonja lehetett ezek szerint. De azért bosszantó, mert legszívesebben vissza vinném és hozzájuk vágnám, de nincs rá se időm se energiám, ha ez hosszadalmas lenne, és gondolom az lenne... -
madle
őstag
Üdv,
tegnap váltottam előfizetést és vettem hozzá egy iPhone 7-es telefont, viszont mikor hazaértem, majd aktiváltam a telót, láttam, hogy van már benne 20 óra beszélgetés, ezek szerint refurb-ot adtak el nekem? Ezért tudok reklamálni? Még néztem is hogy nem a normális zsugor fólia volt a dobozon, hanem olyasmi mint a Macbookokon mikor kiveszi az ember a dobozból.
Másik, hogy beállítottam, viszont olyan mintha "nehézkesebben" szinkronizálná le a Mail app az emailjeimet. Az 5s-en is ugyan így Push-ra volt állítva de ott sűrűbben jelezte, ha jött levelem. -
madle
őstag
Üdv,
Meglévő mobil előfizetéssel rendelnék készüléket, úgy hogy frissítem a jelenlegi csomagomat az újak valamelyikére. Ez esetben is megmarad a speciális 1500Ft-os havi kedvezményem?
-
madle
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Rendben, köszi a válaszodat akkor próbálkozok vele mégegyszer. Lényegében egy olyan felületre jutottam, ahol "menteni" tudom az adatokat, viszont ott a régi szig.szám és ha átírnám a számát azt dobja ki a rendszer, hogy "nem egyezik meg a rendszerben tárolt adatokkal" vagy valami hasonló. Tehát olyan érzésem van, mintha nem "módosító" felületen lettem volna, hanem valami máson. Viszont azért érdekes, mert a telefonszám vitt oda, kapott kód beírásával stb...
-
madle
őstag
Üdv, egy ismerősöm megkért, hogy csináljam meg neki az adategyeztetést, de a felület azt dobta ki, hogy 2018.08.04-ig még érvényes neki, akartam módosítani a személyes adatait mert a szig. száma azóta megváltozott de nem engedte a rendszer elmenteni. Ilyenkor mi a teendő, nem kell módosítanom, majd csak mikor lejár?
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy kezdetek óta meglévő magentásként(nemrég járt le a hűség) hozhatok ki úgy mobil készüléket 22x havi számlához hozzácsapva, hogy nem váltok újabb és drágább csomagra, csak megtartom ezt ami van? Mondjuk itt az Otthoni csomagok valamelyikére gondolnék, mert a Next S ATK-m jelenleg 3800 Ft aminél nem tudnak jobbat mondani úgy sem a palettából.
-
madle
őstag
válasz
fornettisuti
üzenetére

-
madle
őstag
Üdv,
kaptam egy sms-t a T-től, hogy mutassam be a diákomat mert hamarosan lejár a Like S, és választhatok a mobilcsomagok közül és a kedvezményes mobilinternet palettából, az a kérdésem lenne, hogy a Like S mostmár nem is maradhat akkor meg, mindenképp újat kell választanom? Mert a többi csomag nem buli már ehhez képest...
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy kihozható valahogy 3800Ft havidíjú csomagnál valami jobb? Én az oldalt ahogy nézegettem nem igazán tudtam összehozni. A hűség eltörlés miatt, csak készülékkedvezményt láttam jobbára, meg egy kis havidíjkedvezményt, de nem tudtam jobbat kihozni a meglévő Next S ATK-nál.
Jelenleg hálón belül vagyok korlátlan + 160 perc más hálóba. + 1GB net. Ez 3800 körül van, mert annó hűséghosszabbítás miatt kaptam 1500Ft kedvezményt.
-
madle
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Ez igaz? Vonatkozik minden előfizetésre, legyen az otthoni vagy mobil szolgáltatás? Mert akkor késleltetem még a hűségidőm hosszabbítását a törvény megjelenése utánra, ha ez tényleg így lesz. Habár szeretnék kiharcolni tőlük havidíj csökkentést, úgy lehet be kell vállalni újra a két évet.
-
madle
őstag
Üdv,
3 otthoni előfizetés mellé van kapcsolva egy Next S Integrált társkártya. Szeretnék egy másik előfizetést is kötni, ilyenkor van lehetőségem betenni megint az otthoni előfizetéshez, hogy megkapjam az új promóció 25%-os kedvezményét és a készülékkedvezményt?
Az oldal nekem felajánlja az otthoni előfizetéshez, csak nem tudom, hogy ezt az ügyintéző is így fogja e látni, ha megyek intézni.
-
madle
őstag
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy aki 10-15 éve vásárolt a Telekomnál feltöltőkártyás SIM-et személyi,lakcímmel, annak is kell adategyeztetés?
-
madle
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Köszi, így gondoltam én is!

-
madle
őstag
Üdv,
kaptam a Telekomtól egy levelet, hogy xxxx tel. számon, amin én mint előfizető szerepelek felhasználót rögzítettek 30 napos türelmi idővel, és ha ez nekem nem tetszik jelezzem. Viszont a telefon számot szerintem már ősidőkben vehettem és nem is emlékszem rá, szóval ezer százalék, hogy nem használom, ebben az esetben semmi egyéb teendőm nincs?
-
madle
őstag
Ertem, koszi! Inkabb akkor ugy idozitek hogy nalam legyen
-
madle
őstag
Ha az egyik elofizetesemet at szeretnem tenni havidijasbol kartyasra akkor be kell vinnem a Sim kartyat?
-
madle
őstag
Üdv,
adott egy Telekom Domino 5 SIM, amin be volt kapcsolva a MOST opció. Beléptem az oldalon és átváltottam FIX-re, így is bekapcsolva maradhatott a MOST?Sorry, ezt is látom!
-
madle
őstag
válasz
dptrsk
üzenetére
Mondjuk nálam a Next S úgy van megoldva társkártyaként, hogy az otthoni előfizetés a főkártya úgymondván. Ebben az esetben valóban jobban jártam volna, ha új előfizetést kötök egy L csomagra 1GB nettel és beteszem Magentába szintén partnerkártyaként? Vagy úgy csak Magenta kedvezmény lesz?
-
madle
őstag
Üdv,
meghosszabbítottam ma a Next S ATK csomagomat, aminek mostmár az a neve hogy Integrált Társkártya mert az Otthoni előfizetésem mellé tetettem.
Az ügyfélszolgálatos felajánlotta, hogy újra írjak alá 2 évre, mert márc. 06-án lejár, viszont mondtam neki, hogy hallottam róla, hogy lesz új csomag és addig nem akarok hosszabbítani.... Erre mondta, hogy akkor is válthatok ha jobban fog tetszeni az új ajánlat. Végülis megegyeztünk mert kaptam 1500Ft havidíj kedvezményt, így 5300 Ft helyett 3800 lesz a Next S ATK, ami nekem tökéletes, akár jön új csomag akár nem. Állítása szerint ezt ebben a formában nem fogja körözni és ahogy elnézem a FIX díjcsomagot, el is hiszem...A Telekom profilomban látom, hogy már Integrált Társkártya van az ATK helyett, viszont havidíjnak még az 5310Ft van megjelenítve. Ez nem is fog változni, csak a végszámlán levonják a kedvezményt és kész?
-
madle
őstag
Üdv,
van egy Like S előfizetésem, ami főkártyája egy NEXT S ATK-nak. Kérdésem az lenne, hogy át tudom e tetetni főkártyának az otthoni előfizetésemet, ami már 1,5 éves és ez mellé lenne társkártyának a NEXT S. (Egyébként Magentába be van vonva már, de gondolom az ATK miatt kell egy "főkártya.")
Át szeretném tetetni a Like S-t, Dominoba mert nem használjuk.Illetve, hogy ezt csak személyesen lehet megtenni?
-
madle
őstag
Mondjuk nálam fent áll az a probléma, hogy a Next S ATK előfizetésem Magenta1 csomaggal van. Tehát ezt nem iktathatom ki a dologból gondolom, ha meg akarom tartani a Magenta teljes paletta kedvezményt? Vagy helyettesíthetném egy Domino Most-os kártyával? Esetleg csak előfizu?
-
madle
őstag
válasz
Black_Raven
üzenetére
-
madle
őstag
válasz
fecske13
üzenetére
Kaptam a Telekomtól egy SMS-t hogy Január 31-én lejár a tavaly vásárolt megye matricám és, hogy váltsak ezen meg azon a számon és módszerrel jegyet. Viszont én nem vásároltam megye matricát a kocsimra tavaly...
Miért írják ilyen konkrétan? Vagy ez csak egy automata SMS? -
madle
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Értem, így világos, köszi szépen!
-
madle
őstag
Másik: Most néztem a Next S ATK számlabontásomat és a megvásárolt parkolójegyeket a Kapcsolatprogram kevezménynek köszönhetően számlázta, majd minuszolta a Telekom. Erről eddig nem is tudtam, mennyi parkolójegyet lehet váltani a kedvezménnyel? Illetve ez más díjcsomagokban is elérhető? Van édesanyámnak egy Arany szintű Like S díjcsomagja, azon is van ezek szerint a Kapcsolat Program miatt?
btudos: én úgy látom ATK esetében is felugrik 8310-re a havidíj, ha nem állítok be 2 év hűséget. Javíts ki ha tévedek!
-
madle
őstag
Sziasztok,
lehet lemaradtam valamiről, de miért csökkentették a Next S ATK havidíjat 5500Ft-ről, 5310-re? Az internet áfa csökkentés érinti? Nem mintha baj lenne.... Egyébként lassan lejár a hűségem is, mikor és hol kell jeleznem a hosszabbítás igényt, ha azt akarom, hogy ne emeljék fel a haviíjat?
-
madle
őstag
Vannak itt hardverapron hirdetve könnyen megjegyezhető tel. számok, Domino csomagban, 600Ft lebeszélhetőséggel. Olyan kérdésem lnne, hogy ez átírható saját nevemre minden akadály nélkül? Illetve a meglévő előfizetésemre be lehetne tenni számcserével?
-
madle
őstag
Tesóm aktiválta ma a Domino Most opciót és mondta a hölgy, hogy egyelőre jan.31-ig lesz elérhető, bár lehet még tovább is, de bizonytalan. Ha tényleg így lesz akkor ennek mi értelme lesz így a két-három hónapra?
-
madle
őstag
Most aktiválta egy hölgy a 1430-on a Domino MOST opciót, melyre annyit mondott, hogy kapcsoljam ki/be a készüléket és már él is a dolog. Visszajelző SMS nem jött. Még nem ellenőríztem le hívássa, de gondolom a többek elmondása alapján is működik.
Viszont olyan kérdésem lenne, hogy az SMS mennyibe kerül így?
-
madle
őstag
Nem tudom felvenni a Domino SIM-et az App-ba, mert valami szamsor jelszo van rajta... De az hany karakteres? Mert mikor vettem a SIM-et csak azt a kis muanyag kartyat kaptam melle, semmi szerzodest hogy lenne meg jelszo vagy akarmi..
-
madle
őstag
Sziasztok,
szeretnm beállítani a Most-opciót Telekom App-ban, de még nincs hozzáadva előfizetésnek a Domino csomagom. Ezt hogy tudom megtenni? Mert ha előfizetés hozzáadására megyek akkor aDominos tel. számom megadása után egy belépési jelszót kér újra ami úgy gondolom a Telekom app-os, de nem akarja elfogadni, pedig Online felületen is be tudok vele lépni....
-
madle
őstag
Értem, a nagyobb havidíj meg számomra nem éri meg, mert azt már nem használom ki. Akkor marad a független készülék. Kösz ia válaszokat!
-
madle
őstag
Megéri egyáltalán valaha előfizetés hosszabbítással kihozni drágább készüléket, vagy mindig jobban jön ki az ember ha egy összegben kártyafüggetlenül megveszi a telefont? Úgy értem, tudnak olyan kedvezményt adni, hogy olcsóbban jöjjek ki, ha hosszabbítok előfizetést, vagy ilyesmi?
-
madle
őstag
Szerintetek ha lejár a 2 év hűségem a NEXT S ATK-ra, akkor tudok kiharcolni egy ezres kedvezményt havonta, ha hosszabítok? Ugye az új előfizetőknek volt ilyen lehetőség...
-
madle
őstag
Ez eszembe sem jutott, így a legtisztább. Bár kétlem azért, hogy ez rugalmas lenne.
Másik: fél év Magenta1 otthoni szerződéses időszak után át tudom tenni rá a "főkártya" jelleget egy meglévő Like S előfizetésről? Mivel lehet ezt a Like S-t megszüntetném majd idővel, de van hozzá kötve egy Next S ATK és azt nem szeretném elveszíteni.
-
madle
őstag
Sziasztok,
ma kerestek a Telekomtól, hogy kiemelt ügyfélként részesülhetek olyan baleset/életbiztosításban, hogy minden kezelést finanszíroznak stb.... persze havi 890 Ft, de kiterjed minden családtagomra is. Ez elég jól hangzott így telefonba, de ezt mennyire lehet komolyan venni, hogy ha tényleg baj van, fizetnek-e? Mert a biztosítók általában akadékoskodnak mindenen. Viszont az tény, hogy más biztosítók ajánlataihoz képest ez nagyon kedvező volt.
-
madle
őstag
válasz
SziberTomi
üzenetére
Nekem Like 300-am van és még februárban írtak egy sms-t, hogy be kellene mutatni újra a diákomat, persze azóta végeztem az egyetemmel és nem kaptam már matricát, de mondtam az ügyintézőnek, hogy hozok ideiglenes diákot. (ami még március végéig megszerezhető volt) erre azt mondta: "oké, addig meg lenyugtatja a rendszert, hogy ne küldözgessen sms-t"
Persze totál elfelejtettem visszamenni, de azóta is Like 300-am van. Lehet aktiválta megint 2 évig?
-
madle
őstag
Kaptam egy sms-t a Telekomtól, hogy Magenta1 ügyfélként, egész nyáron ingyen netezhetek. Azt hittem ez csak újonnan belépő Magenta1-nek van akcióban. Nálam a Telekom App csak az eddigi 1GB-ot mutatja, vagy akkor tényleg tolhatom neki a netet?
-
madle
őstag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Az ő nevén van, és modernizálás végett kellene. iPhone 4-ről iPhone 6s-re váltás. Viszont az új telefon nem lenne nála, csak a régi teló régi SIM. De gondolom így akkor kicserélik.
-
madle
őstag
Sziasztok,
Nano SIM-re ingyen lehet cseréltetni a meglévő Micro SIM-et? Domino előfizető párom és holnap szeretné intézni.
-
madle
őstag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Aktiváld az EU100 opciót.
-
madle
őstag
Sziasztok,
Ha bekapcsolom az EU 100 opciot akkor a hivasaim az otthoni nem Telekomos szamokra is normal dijasok lesznek? Vagy ezzel az opcioval csak Telekomosokat hivhatok roaming dij nelkul?
-
madle
őstag
Voltam bent érdeklődni az akciós Next S előfizetésről és valóban csak új előfizetésekre lehet igénybe venni. Meglévőre nem lehetséges hűségidő meghosszabbítással..
Vagy új előfizu vagy dominoból váltás..
-
madle
őstag
Most látom, feltették a kedvezményes Next S előfizetést a honlapra. Akkor ez csak új előfizura vonatkozik? Esélytelen, hogy hűséghosszabbítással megoldjuk a meglévőre is?
-
madle
őstag
válasz
_Moriarty_
üzenetére
Nekem márciusban lesz 1 éves a Next S ATK-m, én telefon nélkül vettem, csak előfizetésre vállalt hűséggel. Azért nem lenne rossz ha 5490Ft helyett 3990-et kellene fizetni a csomagért. Mert igazság szerint ez egy nagyon jó konstrukció. Ez jövőhéten akkor ki is derül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Diablo IV
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AliExpress tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár már a mostani piacon lévő sem az, mint ami nekem van jelenleg...