Hirdetés
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofiZoli
senior tag
Sziasztok!
My t-mobile-ba megérkezett a számlám, de csak az összege. Lesz-e és ha igen, mikor letölthető számla?
Új előfizető vagyok, úgyhogy bocs a láma kérdésért!A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
Elektronikus számlára természetesen regisztráltam. Beléptem my t-mobile-ba és látom az összeget, de a számlát nem. Úgy meg nem szívesen fizetnék (ha nem muszály) hogy nem látok számlát.. De ha csak akkor látható miután befizettem, akkor természetesen fizetek, majd várok.. Fura lenne ha így lenne, ezért kérdeztem itt.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
HofiZoli
senior tag
Megrendelném a GO!NetL mobilinternet csomagot, de azt írja belépési díj 2000 HUF. Ezmiez? Máshol ilyennel nem találkoztam.. Flottás díjcsomagom van, ami nem tartalmaz internet-előfizetést.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz Gedeon31 #26603 üzenetére
Nekem minden irányba, minden időben 0 (nulla)ft a percdíjam.. Én is kapok 10 ajándék percet?
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
Én meg úgy gondolom, kötelesek. Mivel köteles vagyok fizetni a szolgáltatásért akkor tegyék lehetővé a használatát. Erre mindig előkerül egy "pont megtaláltam, jól elbújt" készülék.
-
HofiZoli
senior tag
Kedvezményjogosultság még nem arany
A következő szinthez szükséges Kapcsolat pontok száma 0
Utolsó havi Kapcsolat pontszám 115
Utolsó 6 hónap egyenlege 557Akkor ez? December óta vagyok előfizető Nem egyértelmű dolog ez..
Igazából semmit nem szeretnék a pontokkal, csak mint érdekesség mutatom..(353845PpartnerA díjcsomag)
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
Köszi
Akkor mi a francnak számolják?
Nem terveztem a pontok tömeges beváltását, a percdíj miatt van ez a csomagom amúgyisA hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
Idén januárban vittem át az egyik vodás előfizumat a t-mobile-hoz, semmiféle előleget nem kértek, kaptam az általam kiválasztott készüléket 24 havi kamatmentes részletfizetésre. Szeptemberben átvinném a még meglevő vodás előfizetést is, számíthatok e arra, hogy az is ilyen zökkenőmentesen fog menni, vagy valahol azért "elgáncsolnak"?
353845PpartnerA flotta.A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
Jó akciók vannak.. Bejelentkeztem és ezt kaptam:
"Ön nem jogosult webes készülékváltásra, egyedi, kedvezményes díjcsomagja miatt
Bővebb információkért kérjük, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, vagy keresse fel valamelyik üzletünket."Pedig már nem olyan nagyon-nagy szám az előfizetésem
-
HofiZoli
senior tag
válasz Vangelis #36283 üzenetére
Nem.
5ezer pénz havonta bármikor-bármelyik hálózatba ingyen.
Ám sem sms, sem net nincs a csomagban.
Ja, és pontokat sem gyűjthetek..[ Szerkesztve ]
-
-
HofiZoli
senior tag
ezt értem is, de hamar "lepörög" két javítás közt az a 2 hét.. már csak ezért sem cserélik könnyen, ebben bízva
-
HofiZoli
senior tag
T-mobile Guruktól kérdezném, az előfizetői hűségszerződés lejárata előtt mennyivel lehet újabb hűségidőt aláírni T-éknél? Vodáéknál 3 hónap volt ez az idő. Nem szeretnék egy újabb előfizetést venni (még ha olcsó is) egy most akciós készülék miatt.
Köszi a válaszokat!A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
válasz sarkanyolo2 #39554 üzenetére
-
HofiZoli
senior tag
válasz lugosi #39601 üzenetére
Sokszor úgy vannak a nem publikus flották/díjcsomagok szerződései, hogy harmadik félnek nem kiadható. Telekom meg kimondottan előszeretettel (mindig) használja ezt. Elvileg ha kiadod, főleg egy nyílt fórumon, simán szerződést bonthatnak veled és fizetheted a kötbért..
-
-
HofiZoli
senior tag
Így van. Esetleg annyit még érdemes megtenni, hogy felkeres egy voda üzletet adategyeztetés céljából. Egyeztessék le, hogy semmilyen adat nincs elgépelve, vagy esetleg hiányos. Ha valami nem passzol a személyivel/lakcímkártyával már nem lehetséges a számhordozás.
Látom míg gépeltem, megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz morgulfz #40309 üzenetére
Kínai utánzat 1/5-1/6 áron.. Én is vennék Ferrarit, de csak kispolákra fussa Ha valaki tudna valami okosságot..
-
HofiZoli
senior tag
válasz Vangelis #42601 üzenetére
Határozott idejű szerződés esetén a hatályos jogszabályok nem adnak lehetőséget a szerződés felmondására ÁSZF változás miatt.
Mocskos banda, akkor mi miatt lehet ha ők szegnek szerződést??[ Szerkesztve ]
-
-
HofiZoli
senior tag
Ezek szerint tényleg komolyan gondolod azt, hogy hűségidő alatt árat emelni teljesen rendben van?? Mert ebben az esetben nagy a baj, vagy ott dolgozol és kötelességed a mundér becsületét védeni..
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz Vangelis #43107 üzenetére
Hihetetlen.. Egyoldalúan, aljas módon szerződést szegnek és még a "károsultakkal" parasztok is. Telekom, 2014.
-
-
HofiZoli
senior tag
Tapasztalataitok szerint a webshopos rendelés után, kb mennyi idővel hívnak fel adategyeztetés miatt? Tegnap rendeltem ma (még) nem hívtak. 1-2 nap, hetek?
Írhattam volna hogy Vangelis vagyok.. Már a cucc is nálam lenne
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
válasz tomy86 #45163 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Jóváhagyás alatt van az állapot, majd néha ránézek változik-e.A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
-
HofiZoli
senior tag
válasz icecave #45532 üzenetére
Főbb előnyök
Kristálytiszta kép a mobiltelefonban egyedülállóQUAD HD felbontásnak köszönhetően! Fémes hatású külső, elegáns forma, 13 megapixeles, optikai képstabilizátoros kamera lézeres autofókusszal. 4G/LTE a gyors mobilinternetezéshez.
Operációs rendszer
Android 4.2
Kijelző
5,5”-es érintőkijelző (IPS), 1440x2560 képpont (QUAD HD felbontás), kapacitív, 16 millió szín, 16:9-es képarány
Fotó
13 megapixeles hátoldali kamera, dupla LED-vaku, lézeres autofókusz, optikai képstabilizátor, nyolcszoros digitális zoom, 2,1 megapixeles előlapi kamera 77 fokos látószöggel
Videó
UHD/4K (3840x2160 képpont) vagy full HD videofelvétel (1920x1080 képpont) a hátoldali kamerával, full HD videofelvétel (1920x1080 képpont) a hátoldali kamerával
Internet
Szélessávú internet, 4G/LTE 150/50 Mbps, HSPA+ 42 Mbps letöltés, 21 Mbps feltöltés (a valós le- és feltöltési sebesség függ a választott díjcsomagtól és az elérhető hálózattól), Wifi, e-mail, automatikusan beérkező e-mailek (push)
Zenelejátszás
Zenelejátszó (mp3, AAC, stb.), sztereó RDS FM-rádió
Memória
16 GB belső memória (a felhasználható tárhely kisebb), a memória legfeljebb 128 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Akkumulátor
3000 mAh, lítium ion
SIM kártya típusa
Micro
HD hang
Igen
Navigáció, térkép
A-GPS-vevő, Google térkép (internetkapcsolatot igényel), digitális iránytű
Egyéb
2,45 Ghz-es négymagos processzor, Bluetooth 4.0, micro-USB, HDMI, 3,5 mm-es AV csatlakozó, NFC, infra távirányító funkciókA hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
válasz Pepeninho #45931 üzenetére
Nem engedi, mert nincs aktiválva.. Próbálkozz a régiről, menni fog az. Nincs.
-
HofiZoli
senior tag
válasz lord.lakli #45935 üzenetére
a 2 percre? akkor már bezárt volna mindenki
-
HofiZoli
senior tag
válasz lord.lakli #45937 üzenetére
Erről tudtam, de soha senki nem tartja be, ellenőrizni meg nem érdeke senkinek. Voda állami mobilszolgáltató lett, T csoport odadobta az origót, telenort meg ha elkezdik baszkurálni, borul a bili hogy a másik kettőt miért nem..
-
HofiZoli
senior tag
válasz lugosi #46202 üzenetére
Ezt a "neten nem adom meg" dolgot hogy érted? Nem a telekom oldalán fizetsz, hanem az otp bank oldalán. Az meg azért nem olyan mintha egy vietnámi webshopnak fizetnél..
-
HofiZoli
senior tag
-
HofiZoli
senior tag
Biztos volt szó róla-de nem találom.
Alaphelyzetben az előfizetésem nem tartalmaz adatforgalmat, vásárolnom kell hozzá. Így az 1GB adatmennyiség 2190 ft. Mi történne akkor, ha megrendelném a legkisebb csomagot és mindig megrendelném a bővítőt?
Működőképes dolog lenne ez? Kezdek nagyon nem kijönni az 1GB adatból és a következő szintet elég drágának tartom..A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
HofiZoli
senior tag
válasz erdoke #47023 üzenetére
Bonyolítás nélkül, leírom érthetőbben is.. Lehet tovább bővíteni ezt az 1 GB csomagot ha elfogy, vagy nem? (mert ha ezt lehet, akkor a kisebbet is..)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Politika
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen