Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Befutott a The Patrick Star Game premier előzetese
gp Spongyabob nagy haverja mostantól új játékban garázdálkodik.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
-
dptrsk
Topikgazda
Ezt sajnos nem tudom megmondani, de szerintem az Apple nem örülne, ha a termékeit nem lehetne használni egy partnerszolgáltató hálózatán 100%osan bár a Telenor "minőségi" hálózatán is lehet iPhone-t venni
Szerintem a FaceTime engedélyezett, de ez nem 100%.
Ha valakinek van iPhoneja megírhatná, hogy egy nem VOIPos csomagban működik-e a FaceTime. -
Ákinard
aktív tag
Gondolom ezzel terelnek el a drágább díjcsomagok felé...
Amúgy engem annyira nem zavart a dolog eddig, mert ott az iPad, vagy megosztom róla a netet és wifin megy, vagy arról facetimeozok...
De igen amúgy ennyi pénzárt már rég korlátlan csomagokat kellene osztani nem pedig 200 mega net meg 40 forintos percdíj és barátait...
(De hát itt a telekomadó és társai, amit természetesen a mocskos multi fizet és véletlenül sem a lakosság...) -
glaci
őstag
Annyit tudok segíteni, hogy elmondom: a 32 kbps az "kínkeserves". Használható, de a mai weboldalak már nem ekkora sebességre vannak optimalizálva. Gondolj bele, milyen volt régen netezni betárcsázós modemmel vagy GPRS kapcsolaton! Na, ez ugyanaz az "élmény"!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
petipetya
nagyúr
Nem próbáltam, de a leírás szerint nem is lehet.
Nem szeretek telefonon keresztül beszélni, mivel a teljes figyelmemet és a telefont is leköti, így ez a tarifacsomag bőven elegendő. Ugyanezért a voip alapú kommunikációt sem kedvelem.
A net opciót internetezésre használom a privát és a munkahelyi dolgokkal kapcsolatosan. A telóm mindig neten van (kivéve mikor alszom), otthon a wifin, mindenhol máshol pedig mobilneten. Ebbe beletartozik a böngészés, email, whatsapp, facebook messenger, google ökoszisztéma használata a munkahelyi dolgokra is, bkk utazás stb. - hogy csak a jéghegy csúcsát említsem.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Teko001
őstag
A lefedettségi térkép egy elméleti lefedettséget ábrázol, mérések, és egyéb adatok alapján ábrázolva egy algoritmus által, ami figyelembe veszi a domborzatot, stb... Ezért vannak benne ilyen szórások sokszor, mert valami betakar pl. A valós lefedettség sok mindentől függ, időjárástól kezdve, eszköztől, stb... 4G esetében is kérdéses, hogy a telefonod milyen bandeket támogat, stb...
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
Amint a meglévő tesód számát átviszed dominóba, ugrik a számon az arany fokozat.
A telenoros számot végül is Nexst s-be akarod?
7 hónap után tudod a telenoros számod mellé(ha hordozod és eléred az arany szintet) bevinni apud számát ATK-ba.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
lugosi
MODERÁTOR
Én a következőképp számoltam, hátha segítség.
6500 ugye elektronikus számlával készülék nélkül, ugyanígy a next m 10k. Tehát a különbség 3500. A kérdés nálam az volt, hogy ebbe mennyi hálózaton kívüli hívás, illetve hálón kívüli sms fér bele. Úgy számolok, hogy éves, vagy kétéves szinten. Éves szinten ez legyen 42 ezer Ft. Szerintem ebbe simán belefér a többlet, ha esetleg túlszaladnék rajta, azaz éves szinten amit ráfizetek a havi 6500-ra, az tuti nem lesz 42 ezer Ft. Így a next m nekem nem érte meg, de az s igen. Különben, az ország fele telekomos.
-
A@ron
tag
Elveszik, bár nem értem, hogy ebben a szituációban miért fontos az arany szint, illetve hogy mit értesz azon, hogy a végső cél a Next csomag. Miért nem abba váltasz be akkor egyből? Like-nál a hálózaton kívüli forgalom így is, úgy is havidíjon felül számlázódik, lehet, hogy rosszabbul jársz majd így, minthogyha mondjuk egy 2 ésves Next S csomagba tennéd készülék nélkül.
Illetve még egyszer kérdezném, miért fontos az neked, hogy az arany jogosultságod azonnal meglegyen? Azt mondtad, a másik számot nem kapcsolnád hozzá társkártyaként, hanem egyből menne le Dominóba.
-
-
taip
senior tag
Szerintem független az AK státusz attól, hogy fizikailag hol van a SIM. Ha külföldön, akkor csak fizetitek de gondolom nem nagyon használjátok.
Szóval ettől még bármikor behordozhatod mellé az általad használt számot Next S ATK-ra.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Ja értem, azt hittem, hogy az "annyit kibírok" arra vonatkozott, hogy addig tudsz várni, amíg hazaér a SIM.
Amúgy EU-n belül nem megfizethetetlen a hívásfogadás, de arra kár fenntartani egy arany szintű előfizut valóban.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
-
A@ron
tag
nem kötelező elkérnie az ügyintézőnek. (a kártyacserés papíron van egy rovat, ahol feltünteti, hogy leadta/nem adta le )
(#56802) Ferrarer: Ha még forgalmazzuk a készüléket, akkor csak arra, ha nem, akkor bármilyenre, viszont az adott készülék utolsó forgalmazói listaárával maximum 10%-kal drágább jelenlegi listaárút.
(#56807) jenei1994: egyik csomagban sincs net, így az nem releváns. Domino 5 vagy Domino NAP ami neked jó lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
Igen, ennek az a menete, hogy mint az a papíron is szerepel a flotta kezelője megengedi, hogy a Telenornál levő SIM a nevedre kerüljön, ha a Telenornál a nevedre került a szám a Telekom csak utána tudja átvenni a te neved alatt.
Ha még mindig van 15 nap várakozás a Telenornál, akkor bemész a Telenorhoz névre iratod(feltételezem ki kell lépned publikus csomagba, a flottából, amikor átiratod), vársz 15 napot mire befrissül a Telenor rendszerében, s utána mész a Telekomhoz.
Telenornál az átírásnak díja(4-5000 ft) lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Te is le tudod ellenőrizni, pl. USSD kóddal: Számhordozással kapcsolatos információk lekérdezése
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
taip
senior tag
-
polonic
félisten
Jelenleg Magyarországon egyik szolgáltatónál sincs hívás LTE hálózaton. VoLTE a technológia neve, ami ezt lehetővé teszi. Az LTE all IP based hálózat, nem circuit switched (vonalkapcsolt), mint a 2g és 3g.
Ezért ha LTE-n van a teló, vissza kell váltani vonalkapcsolt hálózatra, ez a CSFB, a circuit switched fallback nevezetű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen