Hirdetés
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjames
aktív tag
-
zsocy
őstag
Nálam az 1.21 => 1.22 frissítés után elkezdett szakadozni a hang a tv-re csatlakozva. Mintha recsegne, ilyen fura mikroszakadásokat hallok, egyre sűrűbben, mintha valami buffer telne meg neki, az elején még alig, aztán 10 perc után már folyamatosan.
Tokból ki-be reset segít, de nem oldja meg.
Kicsit mintha a basszus is eltűnt volna a normál módból, ha bekapcsolom az ANC-t akkor meg határozottan visszajön.
Nem mai TV, egy 5 éves Samsung, de eddig nem csinált ilyet semmivel amivel csatlakoztam rá. Laptop ok, telefon teljesen jó.
Lehet hogy egy factory reset kellene a fülesnek? -
resist
tag
válasz
thesound
üzenetére
Na tök jó. Ma megmorgattam végre hosszabban, elég jó hangja van, én előzőleg mondjuk bejárattam az Isotek cuccal. Én custom hangszínnel használom, de majd betekerem még, kicsit talán többnek éreztem a basszust a kelleténél. A módok közötti váltásnál nincs hangzásbeli különbség nálam, az 1.21 és 1.22 frissítés jót tett neki.
-
toronyhaz
aktív tag
válasz
Műszakis
üzenetére
Szia. Köszi a tippet.Nem használom mono módban. Csak sztereóban.
A resetelést nem tudom hogy kell. Elolvasom a használatit
Megvan
Remélem most már nem lesz több hiba.
Kicsit dühítő hogy megveszek valamit és nem működik normálisan. Érdekes az air 2-vel nulla hibát tapasztaltam ,azért is mertem újra ezt a márkát vásárolni... -
toronyhaz
aktív tag
Sziasztok. Szerintem kifogtam egy hibás darabot.
KB 10x 20 percet használtam eddig. 60%on van a tok. Ez még a gyári töltés.
Szóval a hibák amik jelentkeztek :
1-egyszer alig hozott át adatot a füles (kb 10%ot hallottam). Tokba be-ki, újrakapcsolódás és jó lett.
2- kb 4x fordult elő hogy a jobb oldal nem váltott NC módba. Abban volt eleve. Alkalmazásban váltottam normálra utána NC és jó lett.
3- ma szerintem nem működött rendesen a NC. Folyamatosan zúgott a fejembe. Mintha egy régi kazettát hallgatnál. Váltottam ai fül és ai környezet NC között de a hiba nem szűnt meg. Itt nem helyeztem vissza a tokba és kapcsolódtam újra.Hát, nem örülök mit mondjak. Kérném kellene egy cserét ügy érzem.
-
bjames
aktív tag
Tegnap megérkezett, ma du felfeissitettem a fw-t, s nagyot ugrott a noise cancelling
Nekem elég sok a basszus benne, a bass reducer 1-es EQ-t találtam jónak.
De határozottan tetszik a hangzása. -
joogreg
csendes tag
Sziasztok! A 2-8 munkanapos szállítási ígéretet mennyire tartják? Mi a tapasztalatotok?
Múlt pénteken rendeltem, de még nem kaptam tracking numbert. -
Bashir
csendes tag
Magyar webshopban is kapható:
https://www.earfun.hu/earfun-air-pro-4-plus-teljesen-vezetek-nelkuli-fulhallgato-fekete
Gondolkodom Oneplus Buds 4 helyett, ami eddig karácsonyra ki lett nézve (az picit drágább). Mi a véleményetek a riválisokról?
-
aRm1n
aktív tag
Csak hogy vitassam a saját véleményemet (a móka kedvéért), kicsit jobban utánaolvastam a kérdésnek, és nem sok bizonyítékot találtam a bejáratás hatására:
- soundguys.com
- homestudiobasics.com
- rtings.com
Ezek ellenére a szubjektív megélésem, hogy utána jobb lett a hangja, de valóban nem biztos, hogy effektíve a hanganyag lejátszása okozta, lehetett érzékcsalódás, prekoncepció, stb is. -
bjames
aktív tag
A gyári sima gumis illesztékekről memóriahabosra váltva van egyértelmű javulás. Legalább is amit én eddig tapasztaltam korábbi vezetékes fülessel.
Annyi a gond a memóriahabos illesztékkel, hogy macerásabb fülbe rakni, mert sodorgatni kell berakás előtt, s nem bírja végtelen ideig, csak pár hónapig, ha az ember rendszeresen használja. Aztán lehet cserélni megint. S nem is olcsóak. -
Ezt én akkor jó hírnek könyvelem el. Van remény, hogy javult a galaxy buds 3FR
.
Egyik megfigyelésem amúgy az volt, hogy zenehallgatás közben, üzemmódot váltottam (ANC > off vagy fordítva) és ez egyértelműen hallatszott a zenei visszaadásban is. Szerencsére ezt egyszer, az elején véltem felfedezni. -
aRm1n
aktív tag
Előrebocsátom, hogy egyáltalán nem értek a hangtechnikához, nem is akarok semmilyen elméleti fejtegetésbe bocsátkozni a mikéntjéről. Elsőre nekem is fura ötletnek tűnt, minimális keresgélés után kiderült, hogy elég komoly (és vitatott) tudásanyaga van a témának. Szóval amit írtam, teljesen az én megfigyelésemre és tapasztalatomra alapul, sajnos emiatt a tanítás is elmarad
Ebben a threadben írt korábban egy fórumtárs erről a #10-es hszben, én is ott találkoztam a lehetőséggel.
Az illesztékeket kicseréltem egy régi Panasonic fülesről származó harangpárra, ez is biztos befolyásolja a hangzásképét, ezt elfelejtettem említeni.
-
Először hallok ilyet. Tehát egy hangszóró új korában 'bejáratós', majd ha bejáratódott, onnantól másként szól. Biztos helyére kerül a membrán, összerázódnak az áramkörök, stb. De persze főleg az akármilyen bejáratós hanganyagtól...
Nekem ez gigantikus ostobaság így elsőre, aztán lehet, hogy majd tanulok valamit. -
aRm1n
aktív tag
Lassan egy hete próbálgatom, global webshopból rendeltem dollárért, valamivel kevesebb, mint két hét alatt megérkezett.
Dobozból kivéve a hangja viszont eléggé csalódást keltő volt, egyáltalán nem éreztem, hogy felér azokhoz az elvárásokhoz, amiket a cikkek alapján támasztottam. A mélyek erőtlenek, a térérzet szűk, a hangzása hideg és dobozszerű volt a fülemnek. Egy fórumtárs javaslata alapján tettem egy próbát az IsoTek-es bejárató anyaggal, összesen kb. 3 órát járattam vele, utána már szépen, természetesen, kiegyensúlyozottan szólt, szóval senkit ne tévesszen meg a kezdeti hangképe!
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyi ajándékba lenne páromnak ez a füles. Leginkább elektronikus zenét (Trance, House) zenéket hallgat. Ajánlós a megvételre? Vagy milyen ezen téren a termék hangzásvilága? Mert majd minden ilyen fülesnél a 20-20000 Hz a freki, ebből meg nehéz eldönteni.
Meg még a telefonálás mikrofon minősége is érdekelne 10/.. ? Köszi! -
OFF: kaptam ajándékba egy Galaxy buds3 FE-t. Vissza lehet küldeni kibontás után? Kicsit sem vagyok megelégedve. Ami mellé (helyett, kezd nagyon gatya lenni a jobb) vettem: Freebuds 4i. Egyelőre amit kipróbáltam, abban mindenben gyengébb. Ami miatt választottam még nem tudtam kipróbálni (telefonálás, meeting zajos környezetben). Ha érdekel írok róla hosszabban is, de itt ugye off, zenéhez nem tetszik, meg általános feature-ök is idegesítők.
-
umfrider97
csendes tag
Üzemidővel kapcsolatban kinek mi a tapasztalata? Nekem Earfun air S-t váltott, 4 év után az utóbbi hónapokban kezdtem érezni, hogy már nem bírja addig, mint eddig, de az Air pro 4+ mintha kevesebbet bírna, pedig papíron jóval többet kellene neki. Lehet csak azért, mert itt már látom a tok töltöttségét is, de 1óra közepes hangerőn, anc nélkül ha visszateszem, simán merül a tok 5%-ot az app szerint.
-
Műszakis
tag
Nekem is megjött, poco f5 el gyorsan csatlakozik tv vel is ,
Hangja pár óra használat után változott is , fórumtárs eq beállitásait használom , szuper hangja van bár a dolby atmos és a térhangzás is be van kapcsolva ,haylou gt6 ot váltott , widget android 15 is elérhető -
bjames
aktív tag
Na ezek után méginkább várom. Már úton.
Én tervezek majd vele egy kis járatást. Előző, Fiil fülesem programjában van ilyen opció, ráenged vmi rózsaszín zajt
Én eddigi füleseimnél észrevettem a jótékony hatását. Szóval még biztos a tiéd is finomodik majd, csak még jobb lesz
Spotify van van már veszteségmentes opció, érdemes lehet vele tesztelni.
Én lenni ua a korosztály

-
A szeparáció tényleg kiváló, talán csak a torzított gitár nem különül el annyira a többi hangszertől, de a többi példás. A basszus számomra lenyűgöző, az eddigi füleseken akkor volt, ha "beleépítettem" a fülcsontomba a harangokat. A magas meg kifejezetten jól esik (jó, már megyek 50 felé...)
De ami a legjobb, hogy eddig azt gondoltam, tényleg annyit romlott vénségemre a hallásom, hogy már valóban nem hallok ki néhány hangszert, hangot, amire emlékszem régről a számokból. Hát l*****t! Csak az eddigi fülesekkel volt a baj

A Korn - Falling Away From Me / Freak On a Leash / Blind már-már megszégyenítően jól szól ilyen kis mérethez és főleg wirelesshez képest (és még csak aptx és a nem túl jó minőségű Youtube Musicot próbáltam). Hallgattam egy kis trance-t is (ASOT 281), telt, szépen hallatszik minden ott is.
Talán amiben nem erős, az a hip-hop, bár EQ-t még nem piszkáltam (defaulton van egyelőre), lehet azzal lehetne javítani.ANC-t majd hétvégén nézem meg jobban, kipróbálva valóban csak közepes, bár csak bringázáskor vagy repülőn használom, arra megfelelő lehet, de az látszik (bocs hallatszik), hogy még az első generációs Buds Pro is jobb ebben.
Abszolút megéri az árát!
-
-
resist
tag
Ma meghozta a futár a fülest
Kíváncsi vagyok. -
csis_xz
csendes újonc
Ez lehet, hogy telefon függő lesz.
Részben a móka kedvéért kipróbáltam pár kéznél lévő telefonnal.
Pixel 8, Motorola edge 60 Neo egyből kapcsolódik.
Iphone SE 2, egyből kapcsolódik.
(Az egyből kapcsolódik alatt azt értem, hogy kiveszem a lezárt tokból elmondja, hogy Power on, majd max 1 másodperc múlva connected.)
Nokia Lumia 930 nem ismeri fel, pedig korábban az Earfun free-t, Soundcore Liberty 4NC-t felismerte.
Nokia 3210 4G kapcsolódik viszonylag egyből, az más kérdés,hogy ehhez mit össze kell kínlódni előtte.
Blackberry Classic Q20 egyből kapcsolódik. -
andersen10
aktív tag
és egy hint: arra jöttem rá az újraindításának a legegyszerűbb módja a gyári appban az ldac kikapcs majd bekapcs, akkor újrabootol.
-
andersen10
aktív tag
Jött ma egy firmware frissítés és voila, megy a 4+ szakadozás nélkül az UAPP-pal (usb audio pro), a köv LDAC beállításokkal: 24 bit, 96 khz, Balanced quality. Optimized quality beállítással már szakadozik. So much better... (vs Android BT). Így nem kell az előző postban tárgyalt poweramp eq, mert az uapp-hoz van parametric eq bővítmény. Egyetleny hátránya, h.nem tud offline lejátszani Tidalt, de arra ott a Tidal app.
Amúgy a fülest vsz. a harman görbére hangolták, a fenti eq csak minimásan korrigál.UAPP-ban jobb eredmeményt ad bit perfectre állítani. Megasan így a legjobb a hangzása.
-
andersen10
aktív tag
Earfun 4+ parametrikus EQ paraméterek. Harman IE 2019 targetre generáltam.
Mivel a saját appban csak graf. EQ-van, azt defaultra állítottam és a más fülesekhez is használt Poweramp equalizert használom. Az tudja azt is, hogy adott BT eszközt aut. felismeri és a hozzá rendelt EQ-t használja. Jó cucc.Preamp: -4.6 dB
Filter 1: ON PK Fc 20 Hz Gain -1.1 dB Q 0.900
Filter 2: ON PK Fc 65 Hz Gain -0.8 dB Q 0.800
Filter 3: ON PK Fc 290 Hz Gain -1.6 dB Q 0.700
Filter 4: ON PK Fc 4400 Hz Gain 4.3 dB Q 1.500
Filter 5: ON PK Fc 5600 Hz Gain 1.2 dB Q 1.700
Filter 6: ON PK Fc 6600 Hz Gain 3.1 dB Q 2.000
Filter 7: ON PK Fc 7700 Hz Gain -10.1 dB Q 2.000
Filter 8: ON PK Fc 10000 Hz Gain 6.5 dB Q 2.000Nekem ezzel is egy kicsit sok a magas, de vsz az én fülemmel van baj, a "sötétebb" hangzást kedvelem.
-
Jozsó
tag
Hát, nekem továbbra is az a problémám, hogy nem csatlakozik elég gyorsan. air pro 2-ről jövök. Ott a mozdulat úgy nézett ki, hogy kinyitom a tokot, kiveszem a fülest, visszacsukom a tokot és mire a fülemhez ér a kezem már csatlakozott.
a 4+-nál ha visszacsukom a tokot csatlakozás előtt már eleve nem is kapcsolódik. Nyitva kell hagynom kapcsolódásig, de még így is elég sokat kell várni.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
andersen10
üzenetére
Szerintem jó a beállítás,az alkalmazás is friss, de lehet hogy azon belül kellene még valamit állítani?
-
Rogiii
aktív tag
válasz
Midfielder
üzenetére
Örültem volna egynek, mert a sima 4-es nekem már a végét járja. Meglátjuk ha lesz a hazai webshopban, ott milyen kupon lesz és mennyiért adják.
-
pepimama
tag
Kedden rendeltem, ma már kis is hozták

(csak sajna emilben nem írták, hogy DHL, így azt hittem, hogy kamu az sms, mert az Amazon-t írták feladónak. Lengyelo-ból jött) DHL-ügyfélszolg kiváló, mert telefonon lehetett módosítani a címet, így holnap kihozzák.
Csak azt nem értem, hogy érheti ez meg nekik??? Valszeg kínai állami támogatás? olcsó ár, ingyenes kiszállítással 
-
Héraklész
aktív tag
Jelenleg mi lehet az alternatívája (mondjuk) 50.000 Ft-ig?
-
Vikooo
addikt
Ezt vagy Galaxy Buds 3 Pro -t érdemes venni? ANC fontos.
Megéri azt az árkülönbséget?
Köszi!
-
andersen10
aktív tag
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Nem az van, hogy csak média lejátszásra van beállítva a BT kspcsolat, de hívásra nem? Alkalmazás naprakész?
-
pepimama
tag
Nagyon KÖSZ a Tippet és resist-nek is a 30% -ot

Az egyetlen probléma, hogy ennél a vásárlásnál a bank NEM kért kivételesen engedélyezést, így 2-t rendeltem
Mastercard-nál Vigyázzatok! Próbáltam lemondani, de HA nem sikerül és vkinek majd kéne egy dollár-áron, akkor írjon rám
(a sima van nekem kb. 6 hónapja, de elvesztettem az egyiket, viszont bicaj, kondi közben simán használom). -
atos30
aktív tag
válasz
andersen10
üzenetére
Ovális a kialakítása, nem jó hozzá bármilyen. A sony szilikonja rámegy, de túl kicsi rajta. A normál kerek kialakítású Memóriahabosat rá se tudtam rakni.
-
toronyhaz
aktív tag
Sziasztok. Most rendeltem én is egyet. Air pro 2 van jelenleg. De a jobb oldal néha recseg mióta leejtettem egyszer. Kíváncsi leszek.
27800 volt. A szállításra nem számolt semmit.
KB mennyi idő mire megérkezik?
Tudja valaki?
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
andersen10
üzenetére
Köszi,
így jó is lenne csak nekem a Redmi Note 13 Pro 5G- vel nem ad be ilyen lehetőséget.lehet,hogy még valahol valamit be vagy ki kell kapcsolni? 
-
Vikooo
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Aha van kis uszonya ami beakad a fulkagyloba. Soha nem esik ki de elég rossz a hangzása sajnos.
-
andersen10
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Memóriahaabos párna is segíthet kipottyanás ellen. Kérdés milyen hatása van a hangképre. A magasakat ált. tompítja ami szvsz nem is lenne gond. 10 USD, asszem rápróbálok....
[link] -
Bareszotron
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Nem bíznék benne bármennyire is stabilnak érezném.
Btw Temun van vékony gumi zsinór amit rá lehet húzni mindkettőre, és ha kiesik megtartja. bár még nem próbáltam.
Vastag buds-ra valószínűleg nehéz vagy nem lehet ráhúzni -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Bareszotron
üzenetére
Én ilyen kialakításü fülest használok futáshoz vagy két éve (Haylou X1 Pro) és atomstabilan van a fülemben, még sose akart kiesni.
-
Vikooo
addikt
válasz
Bareszotron
üzenetére
Ejjj...egyelőre ezért nem válik meg a Samsung Buds FE -tol 😐
-
Vikooo
addikt
Mennyire kényelmes és mennyire marad a fülben?
-
Napfénysüti
nagyúr
Szimpatikus füles, ha most kéne vennem alighanem ezt választanám.
-
andersen10
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Bocs a #48-ra lett volna válasz, hogy kell felvenni a hívást
-
Bareszotron
tag
válasz
andersen10
üzenetére
Mit?
-
andersen10
aktív tag
válasz
milkabrams
üzenetére
Több mint 1 hete használom. Először borzasztó mélyhiányosnak tűnt, de csak idő kellett, hogy meglegyen a "seal". Deep stitting prémium vezetékes IEM-ekhez (obravo) vagyok szokva ott nincs ilyen gond. Miután megtaláltam a jó méretű tipeket, stabilan ül, bringázva is. ANC nem az erőssége és a transparency mód sem, de erre számítottam. Ráadásul ANC on esetén megváltozik az hangzás, sokkal több a mély, azaz kellett egy külön EQ az ANC-re. USB audio pro-ról szakadozik, az megkerüli a Android mixert, saját BT kapcsolatot épít. Úgyhogy most Tidal kliensből megy LDAC-on. Sajnos a Samsungon nincs aptx variable / lossless, azaz a sima aptx és az ldac között nincs köztes opció.
Fülfüggő, de nekem még a lapos ("default") eq esetén is túl sok a magas, most ez a eq a legjobb a fülemnek, de még finomodik.
A beépített hallásteszt használhatatlan eredményt ad.
Mióta megjött volt rá két firmware frissítés, szóval fókuszban van a gyártónál.
-
andersen10
aktív tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Lásd alul
-
rep3at
őstag
válasz
viragdani01
üzenetére
Már igen de 15 alatt is ez volt. Köszi a tippet, megpróbálom. Amúgy ez a S778 nem a legerösebb kés a fiókban..
-
Bareszotron
tag
10mm-es, legalább 13mm kellene legyen a difuzorja
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Nekem a 3 pro van,nagyon jó.
Viszont, azt valaki elárulhatná, hogy ha csörög a telefon hogy lehet felvenni telefon nélkül? -
i400
őstag
Teszt amit nem láttam jönni!
-
Matepal
újonc
válasz
Rusher4587
üzenetére
Arról tudnál írni, hogy a füllhallgató nyomás kiegyenlítése milyen? Nekem van egy sima air 4 pro, de ott mikor bedugom a fülest, olyan mintha víz alá nyomnám a fejem. Ezt anno a teszten is írták róla, kíváncsi vagyok hogy ennél javitottak e rajta.
-
i400
őstag
válasz
Héraklész
üzenetére
Rég volt már, így nem mernék mély hangminőségbeli fejtegetésekbe belemenni, max annyi, hogy szerintem nem rosszabb (főleg, h az earfun fele/harmadannyiba került). Meg azért nem lossless-t hallgatok. Szerintem találsz a neten audios oldalakon összehasonlítást/méréseket, az relevánsabb.
-
Héraklész
aktív tag
A magyar webshopban sajnos még nem kapni. Az európaiban kuponnal 72 euró (Kb. 28 ezer Ft), plusz a szállítás. Nem tudom a garanciás ügyintézés megy-e a magyar képviseleten keresztül.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
BNCAP4P kóddal EarFun webshopban 28% kedvezmény Black Friday címszó alatt, így az ára 71,99 euró
-
-
Morph33
tag
Én is feliratkoztam az early bird kuponra, aztán megvártam az első teszteket, amik nem voltak meggyőzőek. Aztán kijött a Tozo NC20 Pro, ami tesztek alapján ígéretes, és végül meg is rendeltem, 20 USD-s kuponnal a webshopjukból. A héten valszeg megjön, majd írok róla, ha érdekel vkit.
Alapvetően a BA meghajtóval is rendelkező füleseket preferálom, azért iratkoztam fel az Earfunra, de végül is van már egy Soundcore Liberty 3 Pro-m, ami lassan 4 éves és az akksija már kb. másfél éve gatya, de még mindig szeretem, mert nagyon szépen szól. Viszont szerettem volna egy új fülest és végül a Tozo engem jobban meggyőzött.
-
rep3at
őstag
Január óta használom az elődjét, ár/érték arányban verhetetlen. Nyáron elhagytam, most ősszel vettem ugyanolyat helyette. Kis beállítással kellemes hangminőség, kiemelkedően jó üzemidő. Régen S23-mal használtam, azzal stabil volt a kapcsolat, most XCover 6 Pro-val megy, itt szakadozik néha, bár lehet hogy egy újratelepítés megoldaná, ha ma lesz időm megcsinálom, szerintem a mobil lesz a ludas..
-
1 éve kb az elődjét használom. Legjobb ár/érték arány.
-
Nálunk sima 3 van, azt is mobilarena teszt után vettem azt hiszem. Mióta megvan jól szolgál, jól egyben vannak ezek a fülesek. Lehet karácsonyi ajándék lesz belőle
-
Rigormortiis
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Pár hete rendeltem egy air 4 pro-t teljesen elégesett vagyok vele. Samsung Buds 2 Pro volt korábban, annak a kialakítása tetszett leginkább (ezeket az agybadugósokat annyira nem szeretem), ugyanakkor hangzásban simán hozza annak a szintjét úgy is, hogy az ldacot nem kapcsolom be. Kevesebb, mint fele áron (18ért rendeltem).
Meg merem kockáztatni, hogy ilyen 20-25 ezer körül erősen bb vétel.
-
Héraklész
aktív tag
Egy Edifier NeoBuds Pro-hoz képest vajon milyen lehet?
Ezt cserélném le. -
milkabrams
őstag
Anno volt egy agyonsztárolt fejhallgatóm Meze 99 classic, ha utanaolvasol mindenki el volt ájulva tőle, én egy sáros pocsolyához tudtam hasonlítani a az agyonszínezett, kicsit sem realisztikus hangját.
A fülest megrendeltem, meg az elődjét is tévedésből, az majd megy apróra. Én amúgy is sikeresn megtalálok minden hibát és bugot. -
válasz
milkabrams
üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni csak az elődrő, de egyszer sem volt ilyen problémám. Nézz bele az Earfun fülesek topikjaiba, nem igen erről híres a márka.
-
milkabrams
őstag
Akinek esetleg van már ilyen fülese vagy az air 4 pro:. Mennyire praktikus a fülesek kialakítása, kényelme? Bugok? Csak mert van hasonló ár-érték bajnok fülesem és ott vannak bajok. Többek közt a zötyögős buszon valamiért szakadozik a hang, az app szerint nincs kapcsolódva, a valóságban meg már szól a zene stb.
-
resist
tag
válasz
modern.kacat
üzenetére
Egi, én egy jblt váltok erre (másodlagos füles, elsődleges egy Sennheiser Momentum 4 fejes), nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz, az nagyon jól szól, de valami kehéje van, szaggat a kapcsolat (nem beállítás hiba).
@Rogiii, nem tudom sajnos, nekem MC van. -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
kcsa
veterán
Az Air Pro 4+ remek választás azoknak, akik vezeték nélküli sztereó hangszórót keresnek.
Biztos?
-
resist
tag
30% kupon: MONBXYRTDLHT
Redditen találtam, nekem vitte
-
Dave1984
őstag
Erre én is benevezek
4 nekem nagyon bejött,2es is van mindel elégedett vagyok, egyedül a Wave volt csalódás hangzásban
-
Skynet258
veterán
Volt egy 30% off kuponom amit még a megjelenéskor adtak, igaz oda volt írva, hogy csak November 3-ig érvényes, de mondom ha megeszi még az oldal akkor 23k-ért jöhet.
Megette.
Kíváncsi leszek, a sima plusz nélküli változatot szeretem. -
Nézzük, mit tud ez a korosodó Buds Prohoz képest, meg is rendeltem. Köszi a tesztet, vártam már
-
Jozsó
tag
Nektek nincs probléma a kapcsolódással? Nekem az eurfun air 2 azonnal kapcsolódott a telefonhoz, ennek meg kell vagy 10-20 másodperc. Sőt, ha túl korán visszacsukom a tokot akkor nem is kapcsolódik.
-
Jozsó
tag
Ha valaki rendel az earfun boltjában, arra figyeljetek (amit én elrontotttam) hogy dollárban és euróban ugyanannyi az ára. Szóval legyen inkább dollár.
-
dud998
őstag
válasz
Rusher4587
üzenetére
Nekem idáig komolyabb fej és fülhallgatóm voltak, illetve most is az elsődleges egy Technics EAH-AZ100, ami bitang jó hangban és telefonálásban is. Viszont szerettem volna egy fejhallgatót is, de nem újabb 100 ezer forintért. Itt jött a képbe az Earfün Wave Pro. Bejárattam IsoTek hanganyaggal és beállítottam az EQ-ban a Harman görbét. És nagyon kellemes csalódás. Dobozból kivéve még nyersen nem meggyőző a hangja, de ne tévesszen meg senkit. Normális anyagokból van, kinézetre mellé lehet tenni egy Sony vagy Bosenak is, kényelmes és a zajszűrés is egészen jó. Szóval én is csak ajánlani tudom a márkát, mert általuk tényleg lehet jót olcsón venni. Amúgy gondolkozom a teszt alanyán is, mert nagyon jókat hallottam róla.
-
Rusher4587
tag
Azt a választ kaptam az Earfun-tól, hogy az AI fordítós verziót (TW-700 AI típusnévre hívatkoztak) majd csak később adják ki, de nem tudni, mikor, és mivel hónapok óta halogattam a vásárlást, epekedve vártam a megjelenésre, elfogyott a türelmem, és early bird kuponnal legelső nap megrendeltem, kis trükkel még olcsóbban is, 22e volt a vége!
Más színváltozatok is jöhetnének, nekem nagyon kéne egy világos, aminek kevésbé feltűnő a viselése bizonyos helyeken.
Amúgy nekem ez az első saját TWS fülesem, eddig csak gyengébb kategóriákat próbáltam ki, azokhoz képest ég és föld, de rengeteg tesztet is néztem és hallgattam már róla, a dupla hangkeltő nagy minőségi ugrást jelent, ezért is akartam ezt a modelt megvárni.
Az app nekem nagyon tetszik, konkrétan nem jut eszembe olyan funkció, amit kívánnék, és nincs benne! (na jó, egy térhatású, lövész fülesekéhez hasonló, határozottabb környezeti erősítést kipróbálnék!)
Nekem az XS gumi a tökéletes, nagyon stabilan bent marad, ez volt az egyik félelmem ezekkel, mert sokszor láttam tws-eket BKV-n leesni, de szerencsére nagyon ragaszkodik a hallójáratomhoz a kicsike!
Akku időt nem mértem, de érzésre nagyon jól bírja, 80-90% hangerőn használom.
Szinte csak techno, NDH/industrial metal és magyar népzene szól nálam, előbbikhez bőven elég az éles, kemény basszus, nem zavar bele más frekikbe, a népzenében pedig az összes hangszer szépen szól, hangerőt pedig mindig hiányoltam utóbbi években a füleseimből, ezt viszont nem tudom maxon sokáig hallgatni, pedig mérések szerint ennél vannak sokkal, közel 10 db-vel hangosabbak is a piacon.
Szóval lehet, hogy van ennél jobb, csak ennek nem a kétszeres, hanem a sokszoros áráért, engem megvettek vele, bátran ajánlom bárkinek, aki nem vájt fülű, és nincs hozzászokva a csúcs készülékekhez! -
válasz
viragdani01
üzenetére
Ne viccelj, 20 percre választ adtál, sőt!
köszi! -
bzoli71
csendes tag
Nem úgy volt, hogy ez a füles már tudni fogja az online fordítást is?
-
janeszgol
félisten
válasz
viragdani01
üzenetére
Én mindig meghallgatom a mikrofontesztet. Gyakorlatilag üldözöm a jó mikrofonnal rendelkező füleseket, mivel alig vannak jelen. A legtöbb vállalhatatlan, amiket láttam/hallottam eddig. Többsége már otthon sem jó, kint meg halál.
Van igény rá.
Lehet kicsi igény, de van. -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Bocsi, de annyira kevesen nézték / hallgatták meg, amikor mikrofon mintát csináltam és raktam ezekbe az anyagokba, nem éreztem, hogy igény lenne rá.
A Soundguys oldalán van egy teszt az Air Pro 4 Plusról meg tudsz hallgatni a hangmintákat ehhez a füleshez: https://www.soundguys.com/earfun-air-pro-4-plus-review-147238/#id-microphone-147238
-
Egész jó teszt, bár ami engem érdekelne az csak érintőlegesen szerepel benne. Nekem egy mindenes kellene, amivel nemcsak zenét tudok hallgatni, hanem telefonálni is akár zajosabb környezetben és amivel meetingelni is tudok egy irodában ahol nem egyedül dolgozom.
50 khuf bezárólag keresek. Alternatíva a Samsung earbuds 3 FE jelenleg, na arról még teszt sincs kint csak a marketing rizsa
. Tippeket köszönöm! 
-
janeszgol
félisten
Na, ebből venni fogok. Mindig a hangminőséggel kezdem az olvasást, és ha az jó, akkor olvasom a többit. Igaz az agyba dugósakat nem szeretem, de nem érdekel. Ebből veszek.
-
Karácsonyra szerintem meg is lepem magam egyel, az Air Pro 4 is nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flint 2 OFF topik
- Warhammer 40.000
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)

Köszi,

!
Maradt eur, így kicsit több, kb. 26e, de még így sem rossz