- iPhone topik
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- CES 2026: Nyomás utána! Konkurenciát kapott a Watch D2
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
-
szkaroly
őstag
Megrendeltem egy ilyet, pont akciós 11-ig. Kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb a hangzás mint a csak alap SBC-t és AAC-t támogató Redmi Buds 5.
-
vlesi69
őstag
Hát igen, a méret a lényeg, egy kis fülhallgató lehet akár milyen csúcs nem fogja azt a hangzást nyújtani mint egy fejhallgató. Mint írtam hangfalaknál is nagyon nagy különbségek vannak, két utas vagy három utas rendszerű stb. Nekem pl az egyik egy három utas Dali pár.
-
toronyhaz
aktív tag
Még jó hogy nem hallgatok ilyen zenéket. De nem tudom mit kellene észrevenni. Direkt mindig egy hagszerre figyeltem. Lehet velem van a baj. Régebben olcsóbb fülesen és is hallottam ezt. Főleg a basszus nyomta el anno a magasat. De itt már nem nagyon veszek észre ilyesmit. Anno a Gedeon mondta hogy hogy kihallani valamelyik zenében azt hogy nyitja a száját az énekes. Na már most akkor még az air 2 fülesen hallgattam meg. És én is hallottam tisztán hogy nyitja a száját az énekes. Én elengedtem ezt a hifi mániát. Khurrv@ra nem éri meg az a hangzás a több százezer forintos komponenseket ne adj isten milliósakat. De ugye mindent el lehet adni a mai világban.
-
Dave1984
őstag
Nekem Huawei és Blitzwolf fülesek voltak most Earfun, nem nagyon hasonlítgattam össze mert telefonról csak zenéket hallgattam mondjuk függött a zene minőségétől is de nem panaszkodm. Samsung, Xiaomi és a többi nem voltak az üzemidők miatt. Próbálj ki egy rendes fejhallgatót mert a fülesek méretéből adódóan nem biztos hogy neked megfelelő hiába van benne több mikrofon, zajszűrés lehet egy adott zenékhez nem biztos hogy jó. Régebben voltak hi-fi fejhallhatóim vezetékes és bluetoothos is ott azért már rendesen hallható a zenék és a külonbségek, de ott is azért sokat számít a zene minősége hogy kazetta, cd milyen zene. Fejhallgatóból volt Sennheiser, bluetoothosból meg Sony. Ugyan úgy mint a hangfalaknál kiválasztani a megfelelöt, ki milyen stilusú zenét hallgat, a hi-fi, milyen hangfal kéne hozzá stb...
Kritikám leginkább a Earfun Wave pro ra vonatkozott, ami ugye fejhallgató, és reménykedtem hogy amit a füles meretéből is adódva zeneileg nem tud átadni,azt a fejhallgató igen, hát nem, és szerintem nagyon gyenge a hangminősége..
Szóval az volt igazán csalódás. -
vlesi69
őstag
Nekem Huawei és Blitzwolf fülesek voltak most Earfun, nem nagyon hasonlítgattam össze mert telefonról csak zenéket hallgattam mondjuk függött a zene minőségétől is de nem panaszkodm. Samsung, Xiaomi és a többi nem voltak az üzemidők miatt. Próbálj ki egy rendes fejhallgatót mert a fülesek méretéből adódóan nem biztos hogy neked megfelelő hiába van benne több mikrofon, zajszűrés lehet egy adott zenékhez nem biztos hogy jó. Régebben voltak hi-fi fejhallhatóim vezetékes és bluetoothos is ott azért már rendesen hallható a zenék és a külonbségek, de ott is azért sokat számít a zene minősége hogy kazetta, cd milyen zene. Fejhallgatóból volt Sennheiser, bluetoothosból meg Sony. Ugyan úgy mint a hangfalaknál kiválasztani a megfelelöt, ki milyen stilusú zenét hallgat, a hi-fi, milyen hangfal kéne hozzá stb...
-
Dave1984
őstag
Spotifyn nincs 24 bit 96khz es flac tudtommal..
De én a füleseim ezzel szoktam tesztelni. Ebben nagyon sok részletesség és hangszer van.
-
toronyhaz
aktív tag
Szia. Írjál már légyszíves egy előadó és számcímet ahol ezt hallani lehet. Lehetőleg spotifyon legyen fent. Aztán meghallgatom otthon a nem audiofil hifimen(300K) utána pedig a fülesen. Köszi.
-
Dave1984
őstag
Mi volt a csalódás? Szerintem az egyik legjobb füles! Hosszú üzemidő, vezeték nélküli töltés, appról jól állítható hangzásképek, a fordítást nem próbáltam. Most is akcióban 26000 forint, egy hasonló tudású drágább és még az üzemidő sem ennyi. Van még egy Pro 4i és egy Clip 2 azok sem csalódás.
Különböző hangszeret nem tudja szépen elkülönítenei egymástól, ezáltal ha olyan zenét hallgatsz eltűnnek az egyes hangszerek hangjai,ilyen kásás valami lesz.
Hiába az LDAC kodec. -
vlesi69
őstag
Mi volt a csalódás? Szerintem az egyik legjobb füles! Hosszú üzemidő, vezeték nélküli töltés, appról jól állítható hangzásképek, a fordítást nem próbáltam. Most is akcióban 26000 forint, egy hasonló tudású drágább és még az üzemidő sem ennyi. Van még egy Pro 4i és egy Clip 2 azok sem csalódás.
-
StLui
veterán
Üdv.
Az érdekelne, hogy esetleg használta-e vki ezt az Earfun Air Pro 4+ és a Clip2 egyszerre vagy felváltva? Érdekelne, hogy melyiknek jobb a hangzása, melyikkel lesz tisztább a zene illetve a beszélgetés telefonálás közben?
Olvasom, hogy sokaknak kimozog, esik a füléből. Ez mennyire jellemző, mert én alapból nem szeretem az agybadugós füleseket, de új telefonom mellé lehet vennék egy BT fülest és elsőre a Clip 2 néztem ki, de elolvasva a tesztet elgondolkodtam rajta - bár ugye az agyba dugós rész kicsit vissza tart.
App-os hang beállításokban láttam, hogy van olyan opció, ami vmelyest beengedi a környezeti zajokat és ha pl vkivel személyesen beszélek. (bár vlszeg ilyenkor kivenném a fülemből már csak illemből is)
Olvastam párosítási gondot is pár embernél.
Esetleg vki használja, próbálta Vivo X300 telefonnal, volt ilyen gond?
Köszi az infókat.
Zajcsillapítás, akár szélzaj is, nagyon gyenge
Nekem ez esett ki a fülemből, rájöttem kell a nagyobb gumiharang, azóta jó -
jano_77
nagyúr
Üdv.
Az érdekelne, hogy esetleg használta-e vki ezt az Earfun Air Pro 4+ és a Clip2 egyszerre vagy felváltva? Érdekelne, hogy melyiknek jobb a hangzása, melyikkel lesz tisztább a zene illetve a beszélgetés telefonálás közben?
Olvasom, hogy sokaknak kimozog, esik a füléből. Ez mennyire jellemző, mert én alapból nem szeretem az agybadugós füleseket, de új telefonom mellé lehet vennék egy BT fülest és elsőre a Clip 2 néztem ki, de elolvasva a tesztet elgondolkodtam rajta - bár ugye az agyba dugós rész kicsit vissza tart.
App-os hang beállításokban láttam, hogy van olyan opció, ami vmelyest beengedi a környezeti zajokat és ha pl vkivel személyesen beszélek. (bár vlszeg ilyenkor kivenném a fülemből már csak illemből is)
Olvastam párosítási gondot is pár embernél.
Esetleg vki használja, próbálta Vivo X300 telefonnal, volt ilyen gond?
Köszi az infókat.
-
mihail38
senior tag
Az applikáció frissíthető
-
Cranium
tag
Őőő hát igen, ilyen hangképpel biztos, hogy semmi mást nem hallasz a basszuson kívül.
Pedig elhiheted, hogy a brutál bass heavy zenékben is van közép és magas, csak elszoktál tőle. Nyugi, értem hogy a basszus nem elég b@szó ebben, de ez egy ilyen kávéház, ez a füles jóval kiegyensúlyozottabb hangzású, mint a p20i.
Első testben egyből a basszust emelik ki a p20i-nél:
Right off the bat, the first thing that stands out with these phones is the bass. Good lord, this thing can rumble. This is definitely a BassHead earphone.Ahogy nézem a teszteket ilyen jellegű basszust nem fog tudni kicsikarni a 4+ból.
Hat igen, de earfun utan mar a p20i hangzasa is olyan mintha viz alatt lennek, nagyon kitunik, szoval kell is ez a tisztasag
Meg ugyis akarom majd filmezesre, gamingre hasznalni, szoval ott se art a tiszta hang -
ggeleven
őstag
Sokkal jobban all a fulemben mint a p20i, az mocorog, neha kicsuszik, ez tokeletesen illeszkedik. Vegul rajottem, hogy megszoktam a p20i tultolt basszusos hangjat. Eq-val jatszogatva ez a fules sokkal tisztabbb, reszletesebb hangot ad, viszont eq-ba hiaba van csumara huzva a basszus, aptx-el, spotify vesztesegmentesen hasznalva, nem tudom rekrealni a p20i hangjat, max meg kell szoknom . Elrettentesnek jelenleg ezt az eq-t hasznalom:
Őőő hát igen, ilyen hangképpel biztos, hogy semmi mást nem hallasz a basszuson kívül.
Pedig elhiheted, hogy a brutál bass heavy zenékben is van közép és magas, csak elszoktál tőle. Nyugi, értem hogy a basszus nem elég b@szó ebben, de ez egy ilyen kávéház, ez a füles jóval kiegyensúlyozottabb hangzású, mint a p20i.
Első testben egyből a basszust emelik ki a p20i-nél:
Right off the bat, the first thing that stands out with these phones is the bass. Good lord, this thing can rumble. This is definitely a BassHead earphone.Ahogy nézem a teszteket ilyen jellegű basszust nem fog tudni kicsikarni a 4+ból.
-
Cranium
tag
Amilyen "zenet" hallgatok, ahhoz ugyis a basszus kell csak
Csak ugye p20i-ban a basszus olyan jo volt, szinte masszirozta a fulemet, itt meg ugye tiszta a basszus es annyira nincs az a hatas, inkabb "elesebb" az egesz, nehez leirni -
Skynet258
veterán
Sokkal jobban all a fulemben mint a p20i, az mocorog, neha kicsuszik, ez tokeletesen illeszkedik. Vegul rajottem, hogy megszoktam a p20i tultolt basszusos hangjat. Eq-val jatszogatva ez a fules sokkal tisztabbb, reszletesebb hangot ad, viszont eq-ba hiaba van csumara huzva a basszus, aptx-el, spotify vesztesegmentesen hasznalva, nem tudom rekrealni a p20i hangjat, max meg kell szoknom . Elrettentesnek jelenleg ezt az eq-t hasznalom:
Fú ez tényleg elég brutál EQ...
Adj időt a fülednek amíg átáll kicsit erőltesd rá a normális hangzást, 1-2 hét és meg fogod szokni. Hidd el ez az egekbe tolt basszus rengeteg egyéb hangot elnyom, ami még ott van a zenében.
-
Cranium
tag
Én allergiás vagyok a dobozhangra, de nem érzek semmi ilyet a 4+-nál. Jól ül a füledben? Én ráadásul flat eq-val, vagy Bass csökkentéssel használom. Veszteségmentes Spotify -t használva, én érzem a lossless Aptx jótékony hatásáát.
UI. egy kis járatás, vagy használat is finomít még a hangján.Sokkal jobban all a fulemben mint a p20i, az mocorog, neha kicsuszik, ez tokeletesen illeszkedik. Vegul rajottem, hogy megszoktam a p20i tultolt basszusos hangjat. Eq-val jatszogatva ez a fules sokkal tisztabbb, reszletesebb hangot ad, viszont eq-ba hiaba van csumara huzva a basszus, aptx-el, spotify vesztesegmentesen hasznalva, nem tudom rekrealni a p20i hangjat, max meg kell szoknom . Elrettentesnek jelenleg ezt az eq-t hasznalom:
-
bjames
aktív tag
Én allergiás vagyok a dobozhangra, de nem érzek semmi ilyet a 4+-nál. Jól ül a füledben? Én ráadásul flat eq-val, vagy Bass csökkentéssel használom. Veszteségmentes Spotify -t használva, én érzem a lossless Aptx jótékony hatásáát.
UI. egy kis járatás, vagy használat is finomít még a hangján. -
1976ramones
tag
-
FMBY
őstag
Ha már szóba került. Zenehallgatás előtt muszáj megnyitni az appot hogy az abban levő eq-t használja vagy elég csak hogy fel van telepítve?
-
toronyhaz
aktív tag
-
Cranium
tag
-
Dave1984
őstag
-
Cranium
tag
Ma vettem at az air pro 4+-t. Elso hangzasra eleg doboz hangja van, p20-hoz kepest egyaltalan nem erzem tisztanak, visszalepesnek erzem. Nem tudom milyen eq-t hasznaljak hogy megkozelitsem a p20-t.
-
Dave1984
őstag
-
mihail38
senior tag
Zene hallgatásra 4+ nagyon jól szól ezt használom 2 hónapja elégedetten!
A sima 4-ről nem tudok mit mondani mert nem használtam. -
Cranium
tag
Lejart a szerkesztesi ido, foleg zenehallgatasra hasznalnam, illetve film nezesre PC-re csatlakozva, esetleg ha megtudom oldani adapterrel, PS5 gaming.
-
Cranium
tag
Sziasztok, vacilalok a 4+ vs sima 4 kozott, hangzasilag melyik lenne jobb? AI forditas nem izgat, szerintem ANC sem, mert soundcore p20i-t nyustolok, es abban nincs. Csak lett uj telom ami xiaomi 17t pro (huawei p30at valtott), es ki akarnam hasznalni a tamogatott codeceket
-
ggeleven
őstag
Na én most ugyanígy járok.
Global oldalon azt írja, hogy kifogyott vagy nem szállítható ide. Pedig bírnám, ha 26500 helyett 23200 körül meglenne.
Szokott ez változni, érdemes lehet várni vagy becsukték a kiskaput? -
zsizsef
senior tag
Ilyen kapcsolódási anomáliák nálam is vannak, én pl okosórával használnám, kb 3 perc után egyszerűen megszűnik a hang a fülesben és onnantól semmire sem reagál, másik párosított eszközre sem, vissza kell tenni a tokjába és újra elővenni hogy egyáltalán használni lehessen.
Telefonnal használva nincs ez a jelenség. (akkumulátor miatti kezelés ki van kapcsolva az órán, más beállítást nem találtam ami korlátozná, továbbá másik bluetooth-os hangszórónál nincs megszakadás, elnémítás az órával használva)
Nekem telefonnal van ilyen, S25+.
-
StLui
veterán
-
mihail38
senior tag
-
StLui
veterán
-
mihail38
senior tag
Gemini-re gondolsz?
A fülest kipróbáltam én is hasonló helyzetben és nem nagyon tudta követni a filmet még a feliratozást sem, de az is lehet, hogy én nem jól állítottam be valamit, nem tudom..... -
this is life
Ármester
67.99€ PDAP4P kóddal a fülhallgató az myearfun-on.
-
StLui
veterán
Mit szóltok a google fordító új lehetőségéhez?
Tulajdonképpen ugyanazt tudja mint ez a füles, AI fordítás, én egy videón teszteltem és a google sokkal meggyőzőbb volt. Tévén ment a videó, fülesen hallgattam a fordítást. -
macilacipaci
tag
Jól szól. Annyi hogy néha szaggat 32 bit 96 khz 990 kbps -nál.
-
bjames
aktív tag
Közös Earfun topik nincs? Itt van a legtöbb komment, ezért ide írok. Elvileg ma tudom kipróbálni az első Earfun fülesemet. Az Earfun Clip 2 -őt. Olyan kérdéseim lennének, hogy a kütyü Bluetooth 6-os, de a Google Pixel 8 Pro -m asszem csak 5.3. Ebből nem lesz gond? A fejlesztői beállításokban bekapcsoltam az LDAC és működik is egy olcsóbb fülessel. QCY half ear. Csak sajnos minden reggel visszadobja 128-ra 990-ről. Erre van tartós megoldás, hogy ne kelljen naponta turkálnom a fejlesztői menüben?
Továbbá gondolom kell majd Earfun App. Remélem az jól fog működni az Android 16-al.
Az Earfun.hu -ról rendeltem.Az Earfun appot mindenképp érdemes lesz feltenni, a azon keresztül kapcsolni az LDAC-ot. Én Aptx Loselesst használok, azzal is jó nagyon, s kevesebb aksit eszik ráadásul, a kisebb sávszélességű.
A16-al jól megy az app, Xiaomi 17 -
macilacipaci
tag
Közös Earfun topik nincs? Itt van a legtöbb komment, ezért ide írok. Elvileg ma tudom kipróbálni az első Earfun fülesemet. Az Earfun Clip 2 -őt. Olyan kérdéseim lennének, hogy a kütyü Bluetooth 6-os, de a Google Pixel 8 Pro -m asszem csak 5.3. Ebből nem lesz gond? A fejlesztői beállításokban bekapcsoltam az LDAC és működik is egy olcsóbb fülessel. QCY half ear. Csak sajnos minden reggel visszadobja 128-ra 990-ről. Erre van tartós megoldás, hogy ne kelljen naponta turkálnom a fejlesztői menüben?
Továbbá gondolom kell majd Earfun App. Remélem az jól fog működni az Android 16-al.
Az Earfun.hu -ról rendeltem. -
Ateszpapa
addikt
-
Dave1984
őstag
-
bjames
aktív tag
-
Ateszpapa
addikt
Van most valami akció?
-
bjames
aktív tag
-
Dave1984
őstag
-
bjames
aktív tag
Van valakinek tapasztalata EarFun Wave Pro fejhallgatóval? Elsősorban a hangzása érdekelne, összehasonlítva az Air Pro 4+-al.
Úgy látom Aptx-et nem tud, de LDAC-ot igen.
Most EU-s Earfun shopban van rá 25% off. -
mihail38
senior tag
Earfun app frissítve lett!
-
norti
addikt
-
Sgr_A
addikt
Hi
Ez a fordítás funkció hogy müködik?
Egy youtube videót is le tud fordítani?
Nekem a sima 4pro van, de ios alatt a hívás fogadás egy katasztrófa vagy én nem hallok vagy engem nem hallanak, lehet hogy egy airpodsot kéne vennem -
karlkani
aktív tag
Egy kis segítség, saját tapasztalat.
A fülesem kétszer lemerítettem 10-15%-ig, a tok 100%-ról indult, az első töltés végére 60%-ra esett be, a második töltés végén 10%-ra, az utóbbinál a fülhallgatót csak 95%-ig tudta feltölteni.
Úgy néz ki, hogy csak ennyit tud.Köszi!
Ma adtam neki én is, bár kicsit csalódott vagyok. 80%-on voltak a fülesek, 4 és fél órát tudtam hallgatni online rádiót (192 kbps), amíg le nem merültek teljesen. Egy töltéssel ~29 óra jött össze, 20 napja töltöttem utoljára.
-
this is life
Ármester
Olvastam a cikket is. Ennél intenzívebben nem tudom. Napi néhány órát használom, csak utazáskor. Kora reggel nem mindig, délutános műszakban oda-vissza. Én is aptX-et használok egyébként, 60-70%-os hangerőn. Csak furcsa, hogy az üres tok feszültsége 30%-ot esik (50% -> 20%) 1-1,5 óra alatt annak ellenére, hogy üres. 20%-on még valamennyit tölt a fülesekbe, 10% -on már semmit. Jelenleg 5%-os a tok, a fülesek 90%-on.
Egy kis segítség, saját tapasztalat.
A fülesem kétszer lemerítettem 10-15%-ig, a tok 100%-ról indult, az első töltés végére 60%-ra esett be, a második töltés végén 10%-ra, az utóbbinál a fülhallgatót csak 95%-ig tudta feltölteni.
Úgy néz ki, hogy csak ennyit tud. -
karlkani
aktív tag
Virág Dani azt írta, hogy átlagosan, naponta 5% tok merülés volt, napi pár óra használat mellett.
Próbáld ki, hogy mit bír ha intenzívebben használod (meríted), ha nem tudja a specifikáció szerinti számokat, akkor gari, mert gond van a tokkal.
Szerintem az 54 óra 50% hangerőn, sbc kodekkel, intenzív használat mellett jöhet össze.AptX-et használok 75-90% hangerő mellet, EQ-val kb 6 órát bír, az 50% alatti tok töltöttséggel nincs tapasztalatom, mert hamarabb töltőre kerül a tok.
Olvastam a cikket is. Ennél intenzívebben nem tudom. Napi néhány órát használom, csak utazáskor. Kora reggel nem mindig, délutános műszakban oda-vissza. Én is aptX-et használok egyébként, 60-70%-os hangerőn. Csak furcsa, hogy az üres tok feszültsége 30%-ot esik (50% -> 20%) 1-1,5 óra alatt annak ellenére, hogy üres. 20%-on még valamennyit tölt a fülesekbe, 10% -on már semmit. Jelenleg 5%-os a tok, a fülesek 90%-on.
-
this is life
Ármester
Megnéztem a videót, még vásárlás előtt. Azért érdekel az üzemidő, hogy kizárjam a töltőtok hibáját. Nem hiszem, hogy normális a jelenség, ami itt van. A tok 5-10%-ot merül naponta az app szerint. Amint eléri az 50%-ot és újra kinyitom, hogy visszapakoljam a füleseket, már csak 20%-ot mutat. Tehát, fülesek kivétele (50% tok töltöttség), 1-1,5 óra zenehallgatás után tok kinyit és már csak 20% az app szerint, fülesek még nincsenek visszatéve (azaz 30%-ot esik 1-1,5 óra alatt úgy, hogy üres), 10%-nál már nem tölt. Az ígért 54 üzemórától nagyon messze vagyok. ANC-t egyáltalán nem használtam az utolsó feltöltés óta, appban gyári beállítások vannak használva. Egyedül az EQ-t állítottam. Online rádiót hallgatok, 192 kbps.
Virág Dani azt írta, hogy átlagosan, naponta 5% tok merülés volt, napi pár óra használat mellett.
Próbáld ki, hogy mit bír ha intenzívebben használod (meríted), ha nem tudja a specifikáció szerinti számokat, akkor gari, mert gond van a tokkal.
Szerintem az 54 óra 50% hangerőn, sbc kodekkel, intenzív használat mellett jöhet össze.AptX-et használok 75-90% hangerő mellet, EQ-val kb 6 órát bír, az 50% alatti tok töltöttséggel nincs tapasztalatom, mert hamarabb töltőre kerül a tok.
-
karlkani
aktív tag
Bog szerint szerint 1.5 feltöltésre elegendő energia van a tokban, mert nem használja ki teljesen a benne lévő akkumulátor kapacitását. [link]
Saját tapasztalat, füles 15%-ról való feltöltése kb 30% mínuszt jelent a toknak , jó esetben 2 komplett töltés férhet bele.
Megnéztem a videót, még vásárlás előtt. Azért érdekel az üzemidő, hogy kizárjam a töltőtok hibáját. Nem hiszem, hogy normális a jelenség, ami itt van. A tok 5-10%-ot merül naponta az app szerint. Amint eléri az 50%-ot és újra kinyitom, hogy visszapakoljam a füleseket, már csak 20%-ot mutat. Tehát, fülesek kivétele (50% tok töltöttség), 1-1,5 óra zenehallgatás után tok kinyit és már csak 20% az app szerint, fülesek még nincsenek visszatéve (azaz 30%-ot esik 1-1,5 óra alatt úgy, hogy üres), 10%-nál már nem tölt. Az ígért 54 üzemórától nagyon messze vagyok. ANC-t egyáltalán nem használtam az utolsó feltöltés óta, appban gyári beállítások vannak használva. Egyedül az EQ-t állítottam. Online rádiót hallgatok, 192 kbps.
-
this is life
Ármester
UK-hoz és Franciaországhoz is kifogyott készletet ír, USA esetén nincs ilyen gond.
Érdekes módon UK,D raktár esetén szintén üres készletet jelez, megeshet hogy leapadtak a készletek. -
Kecsua
tag
Létezik, hogy már nem enged global módon rendelni, az earfun gyári oldal?
Azért nem mindegy, hogy ugyanannyi euro vagy dollár az ára.
A folyamat végén azt írja, hogy nincs készleten (de van), vagy az ön országába jelenleg nem szállítunk. -
this is life
Ármester
Sziasztok!
Érdekelne, hogy zajszűrés nélkül mennyit kellene bírni egy teljes feltöltött fülesnek? Az utolsó töltés óta (konnektorból) ~ 22,5 óra zenehallgatás volt, két hét alatt, a tok még 10%, a fülesek 100%-os töltöttségűek. Viszont a "hiba" továbbra is fent áll. 50%-os tok töltöttség után 20%-ot mutat, 10%-nál pedig már nem is tölti a füleseket (legalábbis az ez előtti töltés után, 10% tok kapacitásnál csökkent a fülesek töltöttsége).
Bog szerint szerint 1.5 feltöltésre elegendő energia van a tokban, mert nem használja ki teljesen a benne lévő akkumulátor kapacitását. [link]
Saját tapasztalat, füles 15%-ról való feltöltése kb 30% mínuszt jelent a toknak , jó esetben 2 komplett töltés férhet bele.
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy zajszűrés nélkül mennyit kellene bírni egy teljes feltöltött fülesnek? Az utolsó töltés óta (konnektorból) ~ 22,5 óra zenehallgatás volt, két hét alatt, a tok még 10%, a fülesek 100%-os töltöttségűek. Viszont a "hiba" továbbra is fent áll. 50%-os tok töltöttség után 20%-ot mutat, 10%-nál pedig már nem is tölti a füleseket (legalábbis az ez előtti töltés után, 10% tok kapacitásnál csökkent a fülesek töltöttsége).
-
mihail38
senior tag
Ez
-
gabor20
tag
Sziasztok! One plus buds 4 vagy ez?
-
mihail38
senior tag
-
Műszakis
tag
A GSAP4P kóddal 76$ a globalon 24% kedvezmény(épp elfogyott) vagy EU raktár 25% kedvezménnyel 75€ (1 hete 72€ volt).
Elsőt még 69 dolcsért vettem, most megvettem hivatalos magyar forgalmazótól tokkal 25 be , még igy is egy jó ár érte
-
this is life
Ármester
-
resist
tag
-
norti
addikt
-
Műszakis
tag
Sziasztok ! Valaki tud jó kupont a gyári oldalról?
-
mihail38
senior tag
-
stuka20
senior tag
Ezzel nem vagy egyedül. Én nem sportolok vele, de ennél és a korábbinál is ki kellett kapcsolnom az in-ear detection funkciót, mert lehajoltam és már meg is állt a zene...
-
WNorbert85
tag
-
baitsee23
őstag
Egyetlen negatívum a gumiharang
+1 Nálam is ez egy negatívum van, nagyon gyenge minőségű, nem tudom mihez hasonlítani a méretek talán jó lennének, de így azt sem tudom biztosra mondani és ez miatt eshet ki az ember füléből is.
Más gyártó gumiharangja nem jó, mivel ennek a kialakitása ovális, én egyelőre a neten nem találtam, de az Earfun oldalán rendeltem gumiharangot és tokot, háát nem tudnám ajánlani senkinek egyiket sem, ebben van bőven hova fejlődni nekik.Nekem volt Xiaomi Buds 3-am is. Annak is ovális a tipje. Esetleg olyanban is gondolkozhatsz.
-
Dave1984
őstag
+1 Nálam is ez egy negatívum van, nagyon gyenge minőségű, nem tudom mihez hasonlítani a méretek talán jó lennének, de így azt sem tudom biztosra mondani és ez miatt eshet ki az ember füléből is.
Más gyártó gumiharangja nem jó, mivel ennek a kialakitása ovális, én egyelőre a neten nem találtam, de az Earfun oldalán rendeltem gumiharangot és tokot, háát nem tudnám ajánlani senkinek egyiket sem, ebben van bőven hova fejlődni nekik.Nálam is idővel kilazul a fülemből. Beteszem tökéletesen illeszkedik,de kicsit mozog a fejem már elmozdul 😕.
Valóban egyik harang se marad benn a fülemben rendesen hosszú időn át...
De lehet az én fülem szar
-
mihail38
senior tag
Bátor vagy! Nekem már 2-3 alkalommal már kiesett a fülemből (séta közben), szerencsére sikerült elkapni. A legkisebb gumiharanggal passzol csak a fülembe, úgy-ahogy. Az új frissítés nem tudom, milyen javításokat tartalmaz, de már nem akadozik a hang, ha mobilnetről Wi-Fi-re váltok, otthon. Hangzás is mintha jobb lenne... Nem bántam meg, hogy ezt választottam életem első fülesének. Egyetlen negatívum a gumiharang. Jó lenne valami olyat találni, ami passzol rá, kényelmes és nem esik ki az ember füléből...
#366 mihail38
Én sem tudtam róla, AI segített.
Más gyártó gumiharangja nem jó, mivel ennek a kialakitása ovális, én egyelőre a neten nem találtam, de az Earfun oldalán rendeltem gumiharangot és tokot, háát nem tudnám ajánlani senkinek egyiket sem, ebben van bőven hova fejlődni nekik. -
norti
addikt
Bátor vagy! Nekem már 2-3 alkalommal már kiesett a fülemből (séta közben), szerencsére sikerült elkapni. A legkisebb gumiharanggal passzol csak a fülembe, úgy-ahogy. Az új frissítés nem tudom, milyen javításokat tartalmaz, de már nem akadozik a hang, ha mobilnetről Wi-Fi-re váltok, otthon. Hangzás is mintha jobb lenne... Nem bántam meg, hogy ezt választottam életem első fülesének. Egyetlen negatívum a gumiharang. Jó lenne valami olyat találni, ami passzol rá, kényelmes és nem esik ki az ember füléből...
#366 mihail38
Rendeltem hozzá egy ilyet, így ha kiesik, nem repül világgá
Amióta a Buds Pro egyszer legurult a balatonfüredi emelkedőn 50 métert és majdnem átment rajta 2 autó, azóta csak ilyennel használok sportolásra vezeték nélküli fülest 
-
karlkani
aktív tag
Tegnap bringáztam vele először és fújt is a szembeszél. Először furcsa volt, mert a Buds Pronál nem volt ekkora szélzaj, de aztán hozzászokott a fülem és 80%-os hangerővel jöttem végig (normal módban, semmi zajszűrés). Viszont ég és föld a hangminőség a Buds Proval szemben, az jobb zajszűrésben, de ezzel a zenehallgatás élvezhetőbb.
#366 mihail38
-
stuka20
senior tag
-
mihail38
senior tag
Ealakartam adni, mert rosszul szólt nálam és a szél is eléggé zavart. Na a szél még mindig adott, ott kuruttyol a fülemben. Viszont a hangerő az a frissítés óta jobb lett. Már nem kell felvennem a hangerőt 80%-ra, hogy normálisan halljam a zenét.
Viszont mivel a szél zavar, ezért úgy gondoltam, ha fú' a szél, akkor használom addig a pro 4-et. Na igen ám, de amint visszadugtam a fülembe és elindítottam rajta egy zenét...valami borzalmasan szólt a 4+-hoz képest.
Amikor először meghallgattam a 4+-t, aztán vissza a 4, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nem létezik, hogy ennyivel jobban szólna... Mintha a 4+ odaszólt volna a 4-nek hogy "na most engem fog használni te mész a fiókba hihihi"...Szélzajra is ott a kapcsoló és akkor annyira nem zavar
-
mihail38
senior tag
Az EarFun szándékosan eltérő verziószámozást használ az iOS és az Android platformokon. Az iOS és az Android verziókat teljesen külön kódbázison fejlesztik. Külön szakértő gárdát tart fenn a két platformra. Emiatt a verziók kiadási gyakorisága is eltér, ami magyarázatot ad arra, miért az iOS-es 20.6.7 és az androidos 20.1.46 a legfrissebb változat.
Köszönöm ezt a háttér infót!
Le a kalappal ezért előttük ! -
norti
addikt
Ealakartam adni, mert rosszul szólt nálam és a szél is eléggé zavart. Na a szél még mindig adott, ott kuruttyol a fülemben. Viszont a hangerő az a frissítés óta jobb lett. Már nem kell felvennem a hangerőt 80%-ra, hogy normálisan halljam a zenét.
Viszont mivel a szél zavar, ezért úgy gondoltam, ha fú' a szél, akkor használom addig a pro 4-et. Na igen ám, de amint visszadugtam a fülembe és elindítottam rajta egy zenét...valami borzalmasan szólt a 4+-hoz képest.
Amikor először meghallgattam a 4+-t, aztán vissza a 4, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nem létezik, hogy ennyivel jobban szólna... Mintha a 4+ odaszólt volna a 4-nek hogy "na most engem fog használni te mész a fiókba hihihi"...Tegnap bringáztam vele először és fújt is a szembeszél. Először furcsa volt, mert a Buds Pronál nem volt ekkora szélzaj, de aztán hozzászokott a fülem és 80%-os hangerővel jöttem végig (normal módban, semmi zajszűrés). Viszont ég és föld a hangminőség a Buds Proval szemben, az jobb zajszűrésben, de ezzel a zenehallgatás élvezhetőbb.
-
stuka20
senior tag
Amikor először meghallgattam a 4+-t, aztán vissza a 4, semmi különbséget nem véltem felfedezni. Nem létezik, hogy ennyivel jobban szólna... Mintha a 4+ odaszólt volna a 4-nek hogy "na most engem fog használni te mész a fiókba hihihi"... -
Ateszpapa
addikt
Az EarFun szándékosan eltérő verziószámozást használ az iOS és az Android platformokon. Az iOS és az Android verziókat teljesen külön kódbázison fejlesztik. Külön szakértő gárdát tart fenn a két platformra. Emiatt a verziók kiadási gyakorisága is eltér, ami magyarázatot ad arra, miért az iOS-es 20.6.7 és az androidos 20.1.46 a legfrissebb változat.
Köszi, ezt nem tudtam.
Akkor igen, friss ropogós.
-
karlkani
aktív tag
-
Dave1984
őstag
-
FMBY
őstag
Nálam 20.1.46-ra frissült.
-
mihail38
senior tag
-
Ateszpapa
addikt
-
FMBY
őstag
-
mihail38
senior tag
Van Earfun app frissítés is az App Store-ban!

-
mihail38
senior tag
-
karlkani
aktív tag
-
mihail38
senior tag
Korrektek!
Én csak itthoni boltokból szoktam bármit is rendelni
-
norti
addikt
Válaszoltak a bejelentésre, most vagy gyorsabbak voltak a mérnökök vagy lesz megint egy frissítés

A hozzávaló gumiharangot még én is keresem (nem gyárit), egyelőre volt egy-két aliexpresses jónak tűnő, de nem vagyok benne biztos, hogy nem csak odaírták a kompatibilitáshoz...
-
mihail38
senior tag
Nekem az egyedüli negatívum a fülesen lévő gumiharangok minősége, rendeltem gyárit, abban bízva hátha más lesz, de az is ugyan az ami a csomagban van.
Próbáltam már másikat rátenni (Jbl, samsung) de nem jók hozzá. -
mihail38
senior tag
-
norti
addikt
-
mihail38
senior tag
Még érkezett az újabb frissítés! 🙂 1.3.4
-
thesound
addikt
-
karlkani
aktív tag
-
thesound
addikt
-
FMBY
őstag
-
karlkani
aktív tag
Igen, az is megvolt. AI szerint várni kell egy napot, újra meg fog jelenni...
-
norti
addikt
Nem tudom, volt-e, de az alkalmazás adatait/cache-t is törölted esetleg?
Nekem ezzel a firmware-rel folyamatosan Noise cancelling módra vált csatlakozáskor, hiába reseteltem... Remélem javítják, bejelentettem.
-
karlkani
aktív tag
Az lehet, hogy állítható, de sokszor még a beszéd is behallatszik, mintha normál mód lenne kiválasztva.
#340 norti
Már mindent próbáltam, semmi sem segített, nem dobja fel az 1.3.3-at. -
norti
addikt
Nekem már nem ajánlja fel, bármit csinálok. Azt írja, az 1.3.0 a legfrissebb.
Fülesek többnyire 85-90%-ig merülnek, használattól függően, majd mennek vissza a tokba. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, használom őket 1-2 órát, ekkor a tok már csak 20%. Benne sincsenek a fülesek, ennek ellenére leesik 30%-ot (50% -> 20%). Zajszűrés sokszor olyan, mintha nem is lenne...
Reseteld a fülest, hátha utána megtalálja a frissítést.
-
mihail38
senior tag
Fülesek többnyire 85-90%-ig merülnek, használattól függően, majd mennek vissza a tokba. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, használom őket 1-2 órát, ekkor a tok már csak 20%. Benne sincsenek a fülesek, ennek ellenére leesik 30%-ot (50% -> 20%). Zajszűrés sokszor olyan, mintha nem is lenne...
Mindenkinek más felhaszálási szokásai van és más, más a fontos, zajszűréssel sincs semmi gondom ott is van lehetőség személyre szabni.
-
karlkani
aktív tag
-
mihail38
senior tag
Felajánlotta munkából hazafelé, mobilnetről nem akartam telepíteni, bezártam az appot. Itthon már nem ajánlja fel (30 perccel később), azt írja, az 1.3.0 a legfrissebb.
Két hónapja vettem, vannak furcsaságok. Két hetet szokott bírni egy töltéssel, napi pár órát használva. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, egy-két órát használom a füleseket, a tok töltöttsége már csak 20%, pedig nem is voltak benne. 10%-nál már nem is tölti őket egyáltalán.
Nekem is munkába menet ajánlotta fel reggel, le is töltöttem nincs semmi gond a frissítéssel rendesen felment néhány perc alatt 3-4 talán.
Én nem engedem lemerülni, 35%-nál töltőre tettem, nálam is kb 2 hetet bír hasonló használat mellett.
Vannak furcsaságok? Mire gondolsz? -
karlkani
aktív tag
Felajánlotta munkából hazafelé, mobilnetről nem akartam telepíteni, bezártam az appot. Itthon már nem ajánlja fel (30 perccel később), azt írja, az 1.3.0 a legfrissebb.
Két hónapja vettem, vannak furcsaságok. Két hetet szokott bírni egy töltéssel, napi pár órát használva. 50%-os tok töltöttségnél kiveszem, egy-két órát használom a füleseket, a tok töltöttsége már csak 20%, pedig nem is voltak benne. 10%-nál már nem is tölti őket egyáltalán.
-
norti
addikt
Lettek kicsit normálisabb visszajelző hangok
-
mihail38
senior tag
Érkezett firmwarefrissítés 1.3.3 lett!
-
norti
addikt
A magyar earfun support nagyon segítőkész volt és tudtak küldeni egy vissza küldött de letesztelt baloldali fülest úgyhogy tök pozitív csalódás volt.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Valakinek nincs véletlen egy baloldali fülhallgatója feleslegesen? megrágta a kutya
A magyar earfun support nagyon segítőkész volt és tudtak küldeni egy vissza küldött de letesztelt baloldali fülest úgyhogy tök pozitív csalódás volt.
-
mihail38
senior tag
Na, közben az Ai val kiderítettük, hogy szoftveres ütközés van a magic 6 pro val, mert egy Samsung S10 el tesztelve tökéletes a mikrofon hang. Írtam a supportnak, mert másnak is akadt gondja újabb Snapdragon procis telokkal. Ha nem sikerülök akkor lesz egy fehér alig használt eladó 20 körül.
Az korrekt ár érte...
-
Dave1984
őstag
-
Dino69
aktív tag
Na, közben az Ai val kiderítettük, hogy szoftveres ütközés van a magic 6 pro val, mert egy Samsung S10 el tesztelve tökéletes a mikrofon hang. Írtam a supportnak, mert másnak is akadt gondja újabb Snapdragon procis telokkal. Ha nem sikerülök akkor lesz egy fehér alig használt eladó 20 körül.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Valakinek nincs véletlen egy baloldali fülhallgatója feleslegesen? megrágta a kutya
-
stuka20
senior tag
-
kisdobos0111
aktív tag
Létezik hogy a valós idejű fordítás fizetős lesz? Az alkalmazásban írja hogy korlátozott ideig ingyenes.
-
bjames
aktív tag
A zajszűrés felerősíti a szélzajt, én így utcán szélben ki szoktam kapcsolni azt.
-
baitsee23
őstag
-
Dave1984
őstag
-
norti
addikt
-
baitsee23
őstag
-
norti
addikt
-
mihail38
senior tag
-
norti
addikt
-
mihail38
senior tag
Legfrissebb firmware van fent? Nekem volt egy régebbi, amin fémesen szólt, de utána korrigálták az alap EQ-t, így újra telt lett.
A lejátszási hangminőség még mindig kiváló, ami hiba előjött, hogy telefonálás közben jelezték, hogyha súroló vagy fújó hang van nálam, akkor az elég élesen szól a hívott fülében, szóval a telefonálás közbeni zajszűrése nem annyira jó, de minden más rendben van.
Nálam V 1.3.0 firmware van fent, ez a legfrisebb?
-
norti
addikt
Legfrissebb firmware van fent? Nekem volt egy régebbi, amin fémesen szólt, de utána korrigálták az alap EQ-t, így újra telt lett.
A lejátszási hangminőség még mindig kiváló, ami hiba előjött, hogy telefonálás közben jelezték, hogyha súroló vagy fújó hang van nálam, akkor az elég élesen szól a hívott fülében, szóval a telefonálás közbeni zajszűrése nem annyira jó, de minden más rendben van.
-
mihail38
senior tag
Köszönöm neked is, hogy megosztottad a tapasztalataidat!
Eddig torzítást nem vettem észre, egyénileg magunkra szabhatjuk, hogy szóljon ez nekem nagyon tetszik
-
Dave1984
őstag
Megjelenése óta használom a 4+ és a 4 et párhuzamosan, számomra a sima 4es szebben szól, részletesebben, illetve a 4+ hamarabb elkezd torzitani, kevésbé bírja a mély hangokat.Ráadául nem tudom más mit tapasztal,de nagyon fémes lett a hangzása.
-
mihail38
senior tag
4+-nál van AI fordítás, ami egész jól működik, nyilván valamennyi késleltetéssel.
A 4+ az BT 6.0, míg a sima az 5.4.
Meg van új féle zajcsökkentés mód, de nagyon nem tudom a működését. Téynleg csak 1 napos kb a 4+-om. A sima szerintem jobban szól, bár ez szubjektív + lehet már be van járatva. Szóval én megvárnék valakit, akinek jobb hallása van ezekhez.Köszönöm!
4+ vettem egyenlőre semmi bajom vele
-
stuka20
senior tag
4+-nál van AI fordítás, ami egész jól működik, nyilván valamennyi késleltetéssel.
A 4+ az BT 6.0, míg a sima az 5.4.
Meg van új féle zajcsökkentés mód, de nagyon nem tudom a működését. Téynleg csak 1 napos kb a 4+-om. A sima szerintem jobban szól, bár ez szubjektív + lehet már be van járatva. Szóval én megvárnék valakit, akinek jobb hallása van ezekhez. -
mihail38
senior tag
-
stuka20
senior tag
Nálam van szélzaj, bármelyik korongot is használom
Ott "rotyog" a fülemben.
Szóval, ha valaki győri és nem akar várni, akkor viheti. Hazai earfun-nál vettem.
Nekem így nem kell. A sima 4-nél nem volt gond. -
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Azzal a tudattal vettem meg, hogy nekem 3 pro van, hát nem, 4 volt
. Remélem ettől függetlenül jó döntés volt.Annyi kérdésem lenne, hogy az előbbinél a telefon mindig figyelmeztetett, hogy ha tovább emelem a hangerőt, akkor az hallás károsodáshozbvezethet vagy ilyesmi. Na ennél ilyen nincsen és maxra tolhatom, viszont, sokkal halkabb közép hangerőn, mint a korábbi és hogy ugyan olyan hangos legyen szinte maxra kell állítani, ami aztán tényleg káros lehet már. Ez mitől lehet?
Közben rájöttem, hogy az ez eq hiánya miatt volt halkabb. Most beállítottam egy redditről másoltat és szuperül szól.
Az AI fordítás jó dolog. Már csak a késleltetésen kellene faragni és király lenne.
-
mihail38
senior tag
Megvettem ezt, Pro 4+ jól döntöttem

Első benyomásom nagyon pozitív, eddig minden rendben van szépen, tisztán szól és lehetőség van további beállításokra, az appon belül ha valami nem tetszene
a zajszűrője is nagyon rendben attól függetlenül, hogy itt-ott nem teljesen írtak róla jókat.
Az app az szuper, igaz lehetne majd fejleszteni...
-
stuka20
senior tag
Sziasztok!
Azzal a tudattal vettem meg, hogy nekem 3 pro van, hát nem, 4 volt
. Remélem ettől függetlenül jó döntés volt.Annyi kérdésem lenne, hogy az előbbinél a telefon mindig figyelmeztetett, hogy ha tovább emelem a hangerőt, akkor az hallás károsodáshozbvezethet vagy ilyesmi. Na ennél ilyen nincsen és maxra tolhatom, viszont, sokkal halkabb közép hangerőn, mint a korábbi és hogy ugyan olyan hangos legyen szinte maxra kell állítani, ami aztán tényleg káros lehet már. Ez mitől lehet?
-
mihail38
senior tag
Sziasztok!
Egy Iphone 16 Pro-val szeretném használni, ezen (pro 4+) gondolkodok és egy Airpods pro 2 vagy 3 lenne csak nincs kedvem kifizetni egy fülesért 100e ft-ot, nyilván van olcsóbban is használtan, de 1-2 éves fülest sem szeretnék venni...
Látom van hozzá alkalmazás is ahol belehet állítani ezt, azt
és láttam hogy Magyar nyelvű az is.
Nem tudok dönteni, segítenétek?Köszönöm!
-
bjames
aktív tag
1.3.0-ra frissítés után csinltam egy gyári visszaállítást + újrapárosítást is. Igy most mintha szebben duruzsolnának a basszusok, meg tisztább szárazabb érzés lenne a hangzás is. Szóval szebben szól. Úgy tűnik nem árt néha egy gyári visszaállítást is csinálni fw frissítés után, ahogy javasolja.
Itt előttemDino69-nek is javaslok egyet ha nem csinált, hátha megoldja a problémáját. -
Dino69
aktív tag
Sziasztok, az a kérdésem, hogy a firmware frissítés után titeket sem hallanak a másik oldalon normálisan, vagy csak engem áldott meg a sors ezzel a jelenséggel?? Magic6pro a telefon
-
pinnacle
nagyúr
Gumiharang ügyben: amiről korábban volt szö, az Earfun pro-hoz gyártott memóriahabos harang nem megy rá a pluszra (mivel annak kerek ennek ovális a kimeneti nyílása.
Viszont az AZLA XELASTEK töléletesen passzol. Ez is felveszi a fül formáját és sokkal satbilabb mint a gyári (azt bringán folyamatosan igazgatni kellett, így is kiesett egyszer), mert mélyebben ül a fülben, így a zajszűrést is javítja. A hangképet jelentősan nem módosítja, talán kicsit kevesebb a basszus és több a tér, de ez csak megérzés.

Köszi! Ez is jó ötlet.
Most volt firmware frissítés. Után csináltam egy gyári visszaállítást. Most látom, hogy nem is alapbeállítás a Fülbe helyezés érzékelése. Igazából nekem csak azért hasznos, mert ha kiveszem a fülest, leáll a zene, de annyira nem fontos. -
andersen10
aktív tag
Gumiharang ügyben: amiről korábban volt szö, az Earfun pro-hoz gyártott memóriahabos harang nem megy rá a pluszra (mivel annak kerek ennek ovális a kimeneti nyílása.
Viszont az AZLA XELASTEK töléletesen passzol. Ez is felveszi a fül formáját és sokkal satbilabb mint a gyári (azt bringán folyamatosan igazgatni kellett, így is kiesett egyszer), mert mélyebben ül a fülben, így a zajszűrést is javítja. A hangképet jelentősan nem módosítja, talán kicsit kevesebb a basszus és több a tér, de ez csak megérzés.

-
pinnacle
nagyúr
Az is lehet, hogy egy kisebb gumiharang a megoldás, ami nem mozdul el.
Egyébként jelzik is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16ARX8 R7 7745HX RTX 4070 140W 16GB 1TB 16" 240Hz 36 hó gari
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Nekem ez esett ki a fülemből, rájöttem kell a nagyobb gumiharang, azóta jó
Meg ugyis akarom majd filmezesre, gamingre hasznalni, szoval ott se art a tiszta hang

Ott "rotyog" a fülemben.