Hirdetés
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egyre kevesebb marad a képzeletre az Oppo Find X8-cal kapcsolatban
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Hirdetés
-
Metaphor: ReFantazio teszt
gp A névnek ugyan nem sok értelme van, de ezt megbocsáthatjuk, hiszen a Personákért felelős kreatív csapat most is egy pörgős harcokkal és meghökkentő történettel csábító RPG-t készített el.
-
Az arcfelismerés miatt vizsgálják a Ryanairt
it Az ír adatvédelmi hatóság vizsgálatot kezdett a Ryanair és az arcfelismerés kapcsán.
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszpapa
addikt
válasz _Moriarty_ #66171 üzenetére
Nehezen hinném, hogy kapható lenne náluk, de én is örülnék neki.
Beca1990:
Passz.
De mire lenne ez jó?
Nem egyszerűbb akkor venned a telefont is?[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
válasz _Moriarty_ #68945 üzenetére
Beragadt a főoldalon a hétvégi akció (lumia,g8,desire626,idol3)...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
glaci
őstag
válasz _Moriarty_ #68948 üzenetére
Na most tedd a szívedre a kezedet és válaszolj őszíntén!
Elhinnéd, hogy a Telekom weboldalát nézed és nem gyanakodnál, hogy esetleg valami adathalász "klón" oldalt sikerült betölteni, ha minden tökéletes lenne rajta?Ez már mondhatni, a védjegye az oldalnak! Amíg tele van hibával és semmi nem működik rendesen, addig biztos lehetsz benne, hogy jó helyen jársz!
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Because
őstag
válasz _Moriarty_ #69099 üzenetére
köszi! nem verik nagy dobra idáig
-
MittuDomain_
őstag
válasz _Moriarty_ #69144 üzenetére
Z5C jó áron van, de sajnos így is drága nekem. (max havi 4e csomagra vállalnék hűséget.)
A Desire 626ot már véleményeztem...
A G4C érdekes lehet, uaz a vas mint a HTC jóval olcsóbban, köszi a tippet, lehet befutó lesz.
Az Idol 3 uez a kategória, egyedül a RAM-ban van szórás ahogy látom.
Viszont magasan az LG-ben van a legnagyobb akksi.Ti melyiket javasolnátok? Alca vagy LG?
Ill., ha mégis lesz újra G8 vagy valami hasonló, írjatok!
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
legenda
válasz _Moriarty_ #70074 üzenetére
próbáld meg úgy, hogy kényszerleállítod az alkalmazást, törlöd az adatait - először az ideiglenes, utána a normál -, aztán távolítod el és telepíted újra.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz _Moriarty_ #70080 üzenetére
Esetleg Z3-on frissítettél OTA szoftvert úgy, hogy utána nem csináltál gyári beállítások visszaállítását?
Az is lehet, hogy valamelyik programmal nincs kibékülve a Telekom App.Mondjuk ettől függetlenül szerintem a gyári visszaállítás megoldja a problémát.
-
legenda
válasz _Moriarty_ #70080 üzenetére
akkor adott sony firmware verzió, vagy valamelyik azon lévő alkalmazás nem tetszik talán neki.
megpróbálhatod a rendszer gyári visszaállítását, ha nem túl nagy macera.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz _Moriarty_ #70087 üzenetére
frankó, köszi a visszajelzést is!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz _Moriarty_ #70227 üzenetére
Egy évvel ezelőtt még úgy volt, hogy neked kellett kérni, hogy mit szeretnél vele csinálni. A jelenlegi protokollt nem ismerem, írj nekik, vagy hívd őket.
Jó szerencsét!
-
taip
senior tag
válasz _Moriarty_ #70322 üzenetére
Megnéztem a honlapot és azt látom, hogy pl. Next M esetében a hűség nélküli ár 13900 Ft, 2 év hűséggel 10990 Ft. Feltételezem, hogy a 3000 Ft-os különbség innen jön, erre gondolhatott a kérdező.
Ugyanakkor van külön ár aszerint, hogy készülékkel vagy anélkül rendeled. A fenti a készülék nélküli ár, készülékvásárlás esetén +4000 Ft-tal drágább. (Mondjuk akkor miért is olyan kedvezményes? Na mindegy...)Majd ha jön valami szakértő, majd megerősít vagy megcáfol, de el tudok képzelni egy olyan változatot, hogy ha időközben mégis arra vetemednél, hogy készüléket veszel, akkor az lehetséges, de onnantól kezdve 4000 Ft-tal drágább az előfizetés és onnantól kezdődik (újra) a 2 év rablánc.
Intel fan11: Elég csak a banknak felhatalmazást adni. Ugyanakkor ennek tapasztalatom szerint elég nagy az átfutási ideje, nem tudhatod, mikortól fogják ténylegesen vonni automatikusan.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
válasz _Moriarty_ #70329 üzenetére
Ez így logikusan hangzik, csak az nem tiszta, hogy akkor készülékvásárlás után mennyi lesz a havidíj.
A duplán befizetett számlát sajnos valamiért nem számítják be automatikusan, szóval ha csak egyszerűen kevesebbet fizetsz a következő hónapban, akkor azt hiányként fogják számolni.
Amikor nekem ilyen volt, akkor nem volt elég, hogy külön kellett kérni, hanem az ügyintéző azt mondta, hogy csak abban az időszakban kérhetem, amikor már kibocsátották a számlámat, de még nem járt le a fizetési határidő. Ha már befizetted, akkor ők úgy veszik, hogy pont nullán vagy, nincs miből jóváírni, várd meg, míg lesz nyitott számlád. Szerintem ez jó nagy marhaság, de az ügyintéző ragaszkodott ehhez a verzióhoz, nem tudtam elérni, hogy vegye fel a rendszerbe, hogy majd ha lesz újabb számla, akkor vonják le belőle.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
tylerddd
veterán
válasz _Moriarty_ #70322 üzenetére
Felhívta az ügyfélszolgálatot és azt mondták neki, h ha aláírja, de nem vesz telefont, akkor később is él a kedvezményes ár ill. részletfizetési lehetőség készülék vásárlása esetén.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ivaxov
csendes újonc
válasz _Moriarty_ #70329 üzenetére
(#70318) tylerddd : Next S és M csomagoknál a 2 év hűség 3000 forint kedvezményt jelent havonta, míg a Next XL-nél ez 10000 forint havonta. A tarifahűség és a készülékvásárláshoz kötött tarifafüggő hűség az más, attól, hogy csak tarifára ír alá, attól még később vásárolhat készüléket (feltételezve, ha megtartja az arany/platina kártyáját, akkor kamatmentes kezdőrészletes fizetéssel). Csak feltételezni tudom, hogy az értékesítő push érvelése volt hogy vegyen telefont.
Plusz dolog, hogy van készülék nélküli ár is Next S csak SIM (6490/hó 2 év hűséggel) vagy Next M csak SIM (10990/hó 2 év hűséggel) - ha csekket kér vagy megcsűszik a fizetéssel, akkor +600 a következő havi számlán.(#70320) taip : a havidíj kedvezmény és a készülékkedvezményt ne keverjük össze, utóbbi csak vásárlásnál jár és a készülék vásárlás feltétele, hogy két év hűséget aláírj, tehát automatikusan megkapod.
(#70322) _Moriarty_ : két év tarifahűséget aláírhatsz - a kötbér csak a tarifacsomagban eltöltött teljes hónap után számolódik (pl. ha december 2-án írtál alá hűséget és ma felmondod, akkor a tarifakötbéred 0 forint). Új előfizetésnél szokott lenni még az belépési díjkedvezmény (aka SIM kártya) ami 5000 forint, de a te esetedben ez már szerintem nem játszik.
(#70323) Intel fan11 : alapesetben szolgáltatónál nem kell semmit bejelentened, csak a banknál. De ha most csekkes fizetési módra vagy állítva (kapsz papíron számlát), akkor ugyanúgy nem fogod megkapni az e-pack kedvezmény, e-számlát kell kérj.
(#70325) taip : ebben igazad van, de a készülékkedvezmény még így is nagyobb és ha összepárosítod egy kisebb csomaggal (pl. Move S, ahol nincs ilyen különbözet), akkor is jobban jössz ki havonta. Feltételezem itt azt, hogy valóban sokat beszélsz és a korlátlan csomag megéri neked. A nagyobb tarifasávos kedvezmény különösen Apple telefonoknál szokott kijönni.
Mobiltelefonra, aki sokat telefonál, szükség van, így szerintem túlzás a rablánc kifejezés. Ha nem szereted a hűséget, akkor legyen kisebb csomagod és vegyél függetlenül máshol készüléket.(#70327) bajaki : csak 1GB-tól (NetPlusz L) jár a 4G sávszélesség, addig csak 30Mbps. Amúgy a forgalombővítő az alap internetednek is felhúzza a sávszélességét.
(#70341) holozis_HUN : csak egyféle, ún. Domino Surf csomag van, tessék: [link]
(#70342) balint82 : te büntetésnek fogod fel, de ha van több előfizetés is a családban (akár neked és párodnak/szülőknek, etc.), akkor pedig versenyképesebb mint a konkurencia (nagy általánosságban)
(#70344) _Moriarty_ : a T rendszere nem érzékeli ha túlfizetsz, hacsak nem előleg a jogcíme. Ettől függetlenül a folyószámládon érzékeli, de a számla készítésekor nem veszi figyelembe.
(#70347) SNor : a legkönnyebb akkor, ha egyiken sincs semmilyen hűség. Ha van rajtuk, akkor nehézkesebb a dolog. Vásároltál velük készüléket / írtál alá tarifahűséget?
(#70354) holozis_HUN : a NetPlusz forgalombűvítők lassulnak, nem állnak meg, még Dominonál sem: "0 Ft túlforgalmazási díj // A benne foglalt adatmennyiség felhasználása után legfeljebb 32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel mobilinternetezhetsz tovább a fordulónapig, túlforgalmazási díj nélkül."
[ Szerkesztve ]
Have you tried turning it off and on again?
-
madle
őstag
válasz _Moriarty_ #70394 üzenetére
Nekem márciusban lesz 1 éves a Next S ATK-m, én telefon nélkül vettem, csak előfizetésre vállalt hűséggel. Azért nem lenne rossz ha 5490Ft helyett 3990-et kellene fizetni a csomagért. Mert igazság szerint ez egy nagyon jó konstrukció. Ez jövőhéten akkor ki is derül?
-
varsam
őstag
válasz _Moriarty_ #71206 üzenetére
Szia,
ezek dual SIM-esek:
Honor 7
Honor 7 Premium
Coolpad Modena
Cat B30 -
bostone
addikt
válasz _Moriarty_ #71210 üzenetére
A huawei mate 8 is dual simes.
-
ForRedGlory
félisten
válasz _Moriarty_ #71790 üzenetére
Le lesz valtva automatikusan 30 napon belul kb.
-
HXY
addikt
válasz _Moriarty_ #76469 üzenetére
Ez szerintem nem így van.
-
Vangelis
nagyúr
válasz _Moriarty_ #76469 üzenetére
Én hívtam olyan számot akinek nincs a telefonon internet és működik.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Zeki
nagyúr
válasz _Moriarty_ #76474 üzenetére
Ha nem tud csatlakozni, letöröl, újratelepít.
-
Vangelis
nagyúr
válasz _Moriarty_ #78114 üzenetére
Mivel a ppp-tre a sprinter viszi.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
313313
addikt
Én 21-én vettem készüléket, ami mellé nem töltötték fel a gari jegyet, szerdán telefonon jeleztem az ügyfélszolgáltatón. Azóta semmi hír a garijegyről, ma írtam egy emailt, szombaton bemegyek személyesen is, ha addig nem kapom meg, ha akkor se, borítom rájuk az asztalt...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
vatafakk
aktív tag
hello,
ugyanez a helyzet nálam is, és az a bosszantó hogy készleten volt az üzletben a telefon amit vettem, de csak a tőle 30 méterre található ppp-ra lehetett rendelni webshopban. -
goop
őstag
válasz _Moriarty_ #78116 üzenetére
Én most hívtam a sprintert, holnap lesz átvehető a csomagom.
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz _Moriarty_ #78122 üzenetére
Visszaszívom a méltatlankodásomat, tegnap megérkezett a telefon.
-
ChuckyCheese
tag
válasz _Moriarty_ #78768 üzenetére
Már sikerült. Nem vehettem át, csak jóapám. De összejött. Hálistennek volt annyira rugalmas a srác, hogy került miattunk. Meg is köszöntem neki, papír formátumban.
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
vwpolopg
őstag
válasz _Moriarty_ #80761 üzenetére
Lecsekkoltam, alkalmazásból illetve böngészőből sem megy.
-
Zeki
nagyúr
Nekem akkor ment, ha a youtube-ot visszaállítottam gyárira a telómban, minden frissítést töröltem. Alkalmazások menü.
-
Zeki
nagyúr
válasz _Moriarty_ #80764 üzenetére
Próbáld amit írtam. Ha nem mükszik, dobj egy privát üzit.
-
kgb79
tag
Alkalmazásból és Chrome alól nem megy.
Firefox, opera alól viszont igen. Nálam legalábbis. -
Mr.Csizmás
titán
válasz _Moriarty_ #83344 üzenetére
nekem postán küldték ki a választ, amikor beragadt egy tartozás, és emiatt írtam.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bornie127
senior tag
30 napon belül kell írásban válaszolniuk. Szerződésben szereplő lakcímte küldik.
-
SUPREME7
őstag
Mikor milyen gatya van rajtuk, volt, hogy postán kaptam választ, de legtöbbször emailben. De a 3 hetet többnyire tartják a válaszadásra.
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #83990 üzenetére
hűség nélküli áron fogod kapni és nem változik a lejárati idő (nem hosszabbodik a hűséged)
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #84145 üzenetére
éves szinten max. 4 hónap lehet a roaming... ez eu szabály is... sztem inkabb erre gondolnak, amikor a "több" szót használják a belföldi használatra.. majd kiderül hamarosan
-
TheMarci
addikt
válasz _Moriarty_ #84147 üzenetére
Uzleti aszf-ben van hasonlo, hogy mennyi ido alatt mennyit kell itthon tolteni, mivel ott mar regebb ota ingyenes a roaming, nem emlekszem pontosan a szamra, de kiindulasnak jo lehet.
Do You Dream?
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #84147 üzenetére
sztem a havi keret marad igy, azaz a teljes havi adatkeret használható lesz továbbra is majd roaming-ban, de az éven belüli roaming aránnyal sztem variálni fognak, mert ezt az eu is lehetővé teszi..
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz _Moriarty_ #84187 üzenetére
Mind1, domino számok mehetnek a levesbe, azok csak koloncok úgy is, belépve online ránéztem, még olyan 4-5 élő szám van a nevemen...
Nem is értem, ezt miért nekem kell nyomozni, miért nem kapok róla értesítést. Mert a honlapra kirakok egy linket az nagyon nem az...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
törölt tag
válasz _Moriarty_ #85106 üzenetére
30 nappal a hatályba lépés előtt közzé kell tenni....
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #85106 üzenetére
a júniusi Ászf (az élő csomagokra) kinn van már jó ideje.... csak a lezártak esetén van még mindig május 1-i Ászf..az élő csomagok tiszták... például csak havi 100 perc dominós hívásfogadás van engedve ingyen roamingban júniustól .. volt erről szó már itt is
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #85109 üzenetére
élő csomagok esetén: 4 hónapot néznek... több belföldi mint külföldi nap kell ez idő alatt.. nem vészes sztem
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz _Moriarty_ #86891 üzenetére
akkor újabb hiba van a mátrixban ha enged hűség nélkülire is korlátlant aktiválni... már meg sem lepődöm ezen, a Telekom hozza a formáját megint
a korlátlan belföldön használható csak természetesen, külföldön (eu-ban) a hivatalos keret működik...
kaptál sms-t is a korlátlan bekapcsolásáról?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz _Moriarty_ #87260 üzenetére
Telekom kedvezmény csak az új Mobil ( és Net) csomagokhoz jár.
Régi csomagoknál társkártyás csomagok voltak, ezt váltotta a Telekom kedvezmény az új csomagokban.[ Szerkesztve ]
-
feliratos
újonc
válasz _Moriarty_ #87262 üzenetére
Milyen csomagok?
-
goop
őstag
válasz _Moriarty_ #87499 üzenetére
Azonnali, de kb. 1 hét múlva látod majd Telekom oldalán.
-
goop
őstag
válasz _Moriarty_ #87505 üzenetére
Pár napig írja még, hogy lejárt számla, nem esel késedelembe, én pl ezért nem fizetem ott, hanem telekom gyorsfizetéssel. Ott rögtön látszik, hogy ki van fizetve.
-
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kupon kunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Milyen alaplapot vegyek?
- Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P52 15.6" FHD IPS Xeon E-2176M Quadro P2000 16GB 512GB ujjolv gar
- ÚJ HP 250 G10 - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 2+ év Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- HP Pavilion x360,14",FHD,i3-10110U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- Cisco router-ek, switch-ek, tűzfalak (2x 2811, 2x ASA5520, 3x 3750)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen