- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
#65388800 #81434 üzenetére
Olvasd ezt el! Sok csomag (netes is) megszűnik hamarosan.
Jobb jön! -
peti439
csendes tag
válasz
#65388800 #81380 üzenetére
Van valami kapcsolat kártyám ami elvileg arany, a következő szinthez 760 pont kell. Pontosan nem tudtam megnézni a pontomat és azt se tudom hogy hogy lehet felhasználni ami van egyáltalán.
Közben megtaláltam úgy látszik és 0 pontom van. Akkor ezzel se tudok mit kezdeni -
-
T_Stark
őstag
válasz
#65388800 #81352 üzenetére
Tudom, pont ez volt benne az idegtépő, hogy mindenképp kellett hozzá a retek napinet, ami csak úgy zabálja a pénzt, meg lepkefingnyi netet ad érte, és úgy volt kitalálva hogy bele is fuss ebbe állandóan.
A Fix-ben pont az a jó, hogy itt napinet nélkül is megy a Maraton, semmi extra rejtett költség nincs rád erőltetve.
-
tsteve
senior tag
válasz
#65388800 #80910 üzenetére
arra figyelj hogy az 50 000 Ft-os kedvezményt csak a szerződéskötéskor biztositja a telekom. Másnap, harmadnap stb. már nem él az ajánlat, ez a része baromi zavaros a cégnél, nincs kellően tisztázva a promóciókban. Engem pl. simán félrevezettek ez ügyben annak idején, mert az üzletben úgy mondták, hogy később is kihasználható ez. Csak azt nem mondták, hogy ahhoz ujabb előfizu is kell. Ebben a kérdésben baromi zavaros a cég kommunikációja a promóció (50 000-es kedvezmény) kapcsán. Konkrétan az én esetemben nem volt normális készülék az üzletben a szerződéskötéskor, viszont később már elbuktam, mint ügyfél a promós kedvezményt, mivel nem vettem igénybe a szerződéskötéssel egyidejűleg. Emiatt óriási fekete pont a telekom-nak részemről.
-
Soulfly842
addikt
válasz
#65388800 #80910 üzenetére
Persze, az egyik kedvezmény nem zárja ki a másikat és Telekom oldalról nézve a számhordozás is új előfizetésnek minősül (ahogy a dominóról havidíjasra váltás is, bár ez utóbbinál feltétel a min. 3 hónapos domino múlt az adott számmal).
Így 4310 Ft-ért megkaphatod a next s ATK-t 7810-ért a Next M ATK-t, s az 50E kedvezményt is igénybe veheted, ha korábban nem éltél vele (a havidíj kedvezmény két évig érvényesül két év hűségidő esetén).
Elsőnek célszerű befáradni a korábbi mobilszolgáltatódhoz egy adategyeztetés miatt (elég egy karakternyi eltérés a személyes adataidban, s el is utasíthatják az igényt), s ezt követően egy Telekom üzletben el is intézheted
Szerintem így a legegyszerűbb, a leggyorsabb.
-
Soulfly842
addikt
válasz
#65388800 #80908 üzenetére
Üdv!
Alapban annyi volt/annyi, de van egy úgynevezett társkártya promóció, aminek köszönhetően, akár 10 is lehet
Jó ideje hosszabbítják ezt.
Ha nem használtad még ki a Magenta 1 50000 Ft extra kedvezményt, akkor semmiképen ne hagyd ki!
(csak új előfizetéshez vehető igénybe, abban az esetben, ha sem mobil, sem otthoni oldalon nem használtad még ki az egyszeri 50E kedvezményt)
Ez a mérvadó:
Társkártya -
Kérdező1
újonc
válasz
#65388800 #80794 üzenetére
A honalpon azt írja.
Én ezt úgy értelmeztem, hogy ha veszek 500 mega netet, akkor pl: egy nyaralás után (ahol ugye netezek) meg tudom nézni, hogy mennyi van még.Forrás: http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-maraton
Hogyan nézhetem meg telefonszámom rendelkezésre állását?
Telefonszámod rendelkezésre állását megnézheted a Telekom applikációban, az Önkiszolgáló ügyfélszolgálaton és a *102# kóddal, majd hivásindítással készülékeden. -
anadroid
senior tag
válasz
#65388800 #80650 üzenetére
A Mobiltárca megszűnik. Ezer gond volt vele. Például amikor megérkezett a megrendelt telefon a nano-SIM-mel, az aktiválás pillanatában megszűnt az OTP-nél a kártya, viszont a Supershop legalább elérhetetlen lett. A kártyát csak új rendelésként, új kártyadíjjal adta volna az OTP, viszont augusztus végén azt mondták, hogy áll a dolog még legalább 3 hétig.
-
-
-
glaci
őstag
válasz
#65388800 #80084 üzenetére
"Hát azért emelkedik mert ki kell fizetni a telefont is. ... Telenornál is ugyan ez van."
Erre írtam, hogy nem ugyanaz.
Az ATK -nál nem drágul, tehát ugyan annyi lesz az előfizetés, a "sima" Next -nél meg drágul, tehát kvázi megbüntetnek azért, hogy te telefont is veszel! -
glaci
őstag
válasz
#65388800 #80072 üzenetére
Nem ugyanaz!
Ha egyben kifizeted a készüléket egy ugyanolyan kategóriás másik csomagban, akkor az ki van fizetve, meg fizeted a havidíjat, mint egyébként. A Next csomagoknál meg kifizeted a készüléket (ugyanolyan kategóriánál ugyan annyit) és a havi díjad magasabb lesz, mintha nem vettél volna telefont!Ezzel arra ösztönöznek, hogy a.) Ne legyél Next előfizető b.) Máshol vegyél telefont ...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#65388800 #80037 üzenetére
Egyébként emlékeim szerint tényleg nekünk volt elsőként "országos" 4G hálózatunk. Telenor akkor lőtte be Budapesten meg pár nagyvárosban, Vodafon meg büszke volt a 98%-os 3G-re.
Hogy a kampány elnyúlt addig, amíg a többiek is országos LTE-t tudtak szolgáltatni, az már más kérdés persze.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
#65388800 #79962 üzenetére
Tudnám fizetni a törlesztőrészletét, nem ezért akarok drága telefont venni.
Az S6 ezzel a csomaggal jóval olcsóbb lenne, azt is néztem. Kicsit úgy gondolom hogyha veszek valamit akkor jobb mindig a legújabbat venni. iPhone-ok is nagyon tetszenek, azok közül a 6S ami nagyon tetszik, de ezzel a csomaggal törlesztőrészlettel együtt jóval drágább mint az S7. Meg most kapóra jött ez a Januári akció, és így az S7 is olcsóbb. Ha nem kérnek 60 felett előleget akkor szerintem megveszem.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
#65388800 #79960 üzenetére
De, van, csak más szolgáltató, nem Telekomosak vagyunk.
Nincs bajom az előleggel, csak a kártyámon 60k-nál nem igazán van több, és ha bekérnek ennél többet előlegben akkor nem tudom megvenni... :/
Megoszlók a vélemények, valaki azt írja hogy a telefon árának 20-30%, a fórumban valaki írta hogy egy 100-ast is bekérhetnek...
De majd holnap leírom pontosan, ha a Telekomban valaki elmagyarázza érthetően!
-
_q
addikt
-
válasz
#65388800 #79832 üzenetére
Azt is olvastad, amit én írtam? Nem a nevemen van az előfizetés. Szerintem a cégnél már rég elfelejtették, hogy adtak nekem is SIM-et. Nem tudom hivatalosan kicserélni. Ha elb*sszák a vágást meg ballaghatok be a céghez lehajtott fejjel, hogy nekem volt egy ilyen flottás kártyám, csak nálam maradt, most már visszaadnám, de a szám az kéne.
-
Diák66
őstag
válasz
#65388800 #79794 üzenetére
2 adótoronynál is?
Meg véletlenül ugyan úgy "kiesik" mint a Telenor hálózat a napokban? (Telenor topikban panaszkodnak, hogy a hálózat hol volt, hol nem volt-ot játszik...)
Nekem soknak tűnik ez a véletlen, de akár teszt jellegű is lehet a dolog. Meg kellene máshol is nézni.
-
matthewKER
tag
válasz
#65388800 #79743 üzenetére
Az a baj, hogy nem tudják normál hálózatkorlátozással megakadályozni az átjárhatóságot, mert ugye az is a Telekom hálózatát használja, így az Operator-code azonos (lenne erre szép megoldás: ugyanis Virtual Operatort is lehet korlátozni, nem csak Operatort, csak itthon normális piaci verseny hiányában nem alakult ki ennek a kultúrája).
Viszont szerintem az ezzel kapcsolatos feloldhatatlan IMEI-korlátozás egyszerűen törvénytelen, kiváncsi lennék egy jogász állásfoglalására ezzel kapcsolatosan... -
matthewKER
tag
válasz
#65388800 #79731 üzenetére
Sajnos nem fogják visszaadni a pénzt. Ha ki is kapcsolják a Maraton-t, megmarad mindaddig, amíg az adatmennyiség el nem fogy. Legalábbis az a tapasztalatom, hogy a Domino-nál a kifizetett szolgáltatások a kikapcsolás után is tovább élnek, amíg így vagy úgy le nem járnak.
1777-n nem beszéltem velük, de felesleges is lenne, ők sem tudnak többet, mint mi.
Egyébként az alábbi lehetőségeket látom a Domino Most esetében:
1. Marad így, csak meghosszabítják 2-3 hónappal.
2. Törlik.
3. Tarifacsomag lesz belőle drágább percdíjjal (pl. 19-25Ft) vagy időszaki díjjal.
Időszaki díjas opció nem lehet belőle februártól (legalábbis ezen a néven), különben benne lenne a február 1.-től érvényes ÁSZF-ben.Sajnos könnyedén befolyással lehet egy ilyen csomag egy app működésére, mert eltér a profilja a megszokott internetcsomagoktól. Véleményem szerint azzal van a baj, hogy nincs fix érvényességi ideje, és ezt az alkalmazás nem tudja kezelni. Azért gondolom, hogy ez a baj, mert volt már hasonló promóciós csomag LevelUp néven előfizetéseseknek, amivel viszont működött az alkalmazás. Azonban ott volt egy fixen beállított lejárati idő (2016.12.31.).
-
matthewKER
tag
válasz
#65388800 #79727 üzenetére
Igen, de valamekkora havidíjért, és mindenkinek egy kicsit mást, egyedileg kiszámolva.
Erre mondja a Vodafone a reklámban, hogy apró betűk nélkül...
Egyébként az már biztos, ha marad is a "Most", akkor nem kerül be az ÁSZF-be, hanem akcióként élne tovább, de az ehhez kapcsolódó dokumentumban továbbra is január 31. szerepel.Más: Időközben több csatornán is megírtam a Telekomnak a Maraton-s alkalmazásproblémát, hátha valaki elolvassa. Ahogy láttam az alkalmazás értékelői is csak annyira jöttek rá, hogy a Domino-val nem tudnak belépni, addig nem jutottak el, hogy a Maraton-nal van a gond.
-
MadMancs
veterán
válasz
#65388800 #79696 üzenetére
Jaaa webes. Ott meg van egy NetPlusz promóciós adatkeret sor 3Gb al. Erről most nem tudok screenshotot, mert telorol egy ideje nem megy asztali nézet ( Telekom oldalán csak) Hiába az van beállítva. Minden ok de amint előfizetésbe belépek visszavált mobil nézetre. Az meg úgy szar ahogy van.
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
válasz
#65388800 #79657 üzenetére
Semmi különbseg a két app között(T rom volt rajta appal, de felraktam egy független romot, azért kellett a Playról leszedni)
A sok fém is leszedi, de nekem is van s4 is, és ugyanilyen szar a térerő a gyári rommal. CyanogenModdal viszont jó.Tehát az fw hibás.De nincs jelentősége mert hívásnál átvált 2gre, csak többet eszik mert mindig hálót keres. -
Black_Raven
veterán
válasz
#65388800 #79563 üzenetére
Attól fogy is, de ez nem teszt.Azt mutatja amit éppen pörög ha betölt egy oldalt vagy le/feltölt valamit.Menüben kell pipálni hogy a függönyön is mutassa+ méri a forgalmazott adatotLátom mikor fogy el a net, nem kell a T appot nézegetni hogy állok..szóval jó és kikapcsolható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest