Hirdetés
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
Anime stílusú akciójátéknak készül a Fate Trigger: The Novita
gp A free-to-play program PC-re és konzolokra készül, megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk.
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz tsteve #76591 üzenetére
Egyém is USA (+1 ), viszont Pennsylvania. Legalábbis Droid ezt írja ha hivok valakit. Azt viszont még nem próbáltam, ha ezt a DID et hívja valaki, mi történik?
SMS működik tökéletesen. Viszont egy idegen 30 as szám a feladó ( +36 30 344 4696 )
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
addikt
válasz tsteve #80192 üzenetére
Töltöttél már fel ilyen módszerrel (SMS) telefont havi számla terhére? Ehhez ugyanis te adod meg mind a számot, mind az összeget, s utána az ellenőrző SMS-t is te küldöd vissza.
Ilyen esetben a szolgáltató is ad ki közleményt, így történt a feltöltőkártya kódok esetében is.
Jó szerencsét!
-
313313
addikt
válasz tsteve #80233 üzenetére
Azért a Telekom is felelős az ilyenekért.
Másrészről engem a fószer úgy hívott fel, hogy tudta a nevem, címem, 3db telefonszámom és az igénybe vett szolgáltatásaimat... Sőt azt is mondta Magenta1 ügyfél vagyok. Ilyet csak úgy senki nem szív ki a kisujjából...
Én írtam a Telekom egy szép levelet, kíváncsian várom a válaszukat...
Az meg, hogy az ügyfél szolgáltan nem tudjam megmondani egy telefonszámról, hogy a Telekomhoz vagy annak partnereihez tartozik, nonszensznek érzem.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tsteve #80238 üzenetére
Mobilról lassan 2 éve elektronikus számlákat kapok. 3 évre visszamenőleg megvan az összes otthoni szolgáltatásos számlám (3 éve vagyok Telekomos) szóval ez a része nem játszik.
Más részről kínosan ügyelünk arra, hogy nevet/címet tartalmazó írat nem kerül kukába, max 1*1cm darabban. A lépcsőház előtti kukák zárhatóak.
Mobilszámom 5 éve titkos, nem adhatják el/ki marketing célra se. Páromé kb 3 éve ugyan ez.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tsteve #80240 üzenetére
Két ünnep között még az sms-ben számtöltéssle próbálkoztak, aztán két hétre rá ezzel... Engem nem vertek át, de ha fordítva csinálják talán...
Amúgy egy cégnek fel kéne lépnie ilyen ellen, mert ez rossz hír keltése, nem elzárkózni, mint ahogy teszik... (Telenor tud számok között egyenleget mozgatni, ha megvan a feltöltési azonosítód, hogy rossz számra ment...) Másrészről, ha téma adott, akkor információkat kellene szerezni, hogy milyen átverések vannak és kioktatni az ügyfélszolgálatot, hogy ha rákérdezek egy számra ne csak a széttárt kezek legyenek, hogy valóban Telekom hívott-e...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tsteve #80244 üzenetére
Nem is azt mondom, hogy az ügyfélszolgálat nyomozzon, hanem a cég és ő informálja az ügyfélszolgálatot.
Egyébként meg amekkora az ügy/mennyien megszívják a számla mellett is lehetne némi infó. Nem csak itt-ott eldugva a neten.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tsteve #80247 üzenetére
Nem kértem infót, mert nem tudta megmondani, hogy az övéké-e a szám. A reakciója/mondandója szerint 1430-on kívül nem is tudja, hogy van-e bármiféle egyéb száma a Telekomnak, ahonnan esetleges megkeresések történhetnek... Azért ez egy ekkora cégnél vicc. Honlapjuk nem működik/alig van rajta rendesen működő dolog. Ügyfélszolgálat vicc, netes chaten még érdemi infót nem kaptam, max 1-2 linket az honlapjukra. Azért lehetne ez másképpen is csinálni.
Hagy ne nekem kelljen kinyomozni ki tartozik adott vonal mögé... Egy egyszerű nemmel is beértem volna...(nem, nem a mi telefonszámunk)HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tsteve #80250 üzenetére
Egyébként ezek feltételezések, vagy tényleg így működik? Mert lassan jobb vagy, mint Andersen...
Kíváncsian várom a fejleményeket az írásban tett panaszom miatt.
Aztán nehogy úgy járjak, mint 2 hónapja, mikor nem kaptam garanciajegyet "rendszerhiba" miatt, mindenki engem nézett sügérnek, Telekom 2 hét alatt nem bírta pótolni, még személyesen se, aztán mégis én kaptam kártérítést az eset után...[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Arcképgyáros
válasz tsteve #80355 üzenetére
Be tudtam kapcsolni másik előfizetéses telefonon is, viszont itt nem kért jelszót.
Ide szintén ez jött:
"Tisztelt Magenta1 ügyfelünk! Önnek mint az ajàndékkoncertre regisztràlò kiemelt ügyfelünknek 5 GB mobilinternet adatforgalmat aktivàltunk 30 napos felhasznàlàsra hogy kipròbàlhassa a gondtalan mobilinternetezés élményét. Üdvözlettel, Telekom"
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tsteve #80388 üzenetére
Magenta 1-be akkor vonható be egy szám (a négyes kedvezmény, tel, internet, tv, és egy mobil előfizetés (ha ennek az utóbbi eleme az adott hívószám)), ha van a publikus internet díjcsomagjába foglalt alapinternet is, ill. ha nem lezárt csomag. Ez esetben az alapinternetet nem a netplusz adja.
Mindezek alapján nem épül rá... Nyugi
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
válasz tsteve #80393 üzenetére
persze tudom, hogy akinek 2 napra kell csak net, de akkor "mindent bele" jelleggel, annak jó buli lehet egy korlátlan opció... de ugyanennek lehetővé teszi a telekom, hogy 2 nap után -időarányos számlázással- lemondja a 1-2-sok gigás adatcsomagját, miután pár nap alatt "felélte" azt... hol itt a logika?
[ Szerkesztve ]
-
313313
addikt
válasz tsteve #80611 üzenetére
Már említettem korábban is, hogy Telenornál a "félre ment" feltöltést tranzakció szám alapján át tudják(és szokták is) rakni A számról B számra. Na a Telekom ezt nem csinálja meg, tehát ha te feltöltöd valaki számát, így jártál...
Nyilván ha Telenoros számokat töltögetnének, trazakció szám alapján a szolgáltató "visszaadná" neked az összeget....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Zeki
nagyúr
válasz tsteve #80611 üzenetére
Tényleg ilyen egyszerű feltölteni valakinek a kártyáját?
Akkor engem hívogathatnak a csalók, mindig 1000Ft alatt van az egyenlegem.A hívó azt kérte, hogy az adategyeztetéshez az általa megadott számra (30 344 4500) küldje el sms-ben a következő számsort: 3084378441500
Nem jöttem rá, hogy ez egy telefonszám az utolsó 5 szám pedig az az összeg, amit majd kicsalni igyekeznek tőlem.
Valóban kapott egy sms-t a Telekomtól, amire válaszként írt egy OK-t. Ekkor derült ki számára, hogy egy kártyafeltöltést hajtott végre 15 000 forint értékben a számsorként előadott szám első 9 számára.Fura ez nekem.
-
-
-
313313
addikt
válasz tsteve #82796 üzenetére
Epack az előfizetésenként változó. Mobil S-nél 300ft. És azt azért kapod, mert elektronikusan kapod a számlát, nincs csekk és elektronikusan fizeted a számlád, időben...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Tuomas
addikt
válasz tsteve #82948 üzenetére
Utána számoltam, és igazából a váltás azért éri meg nekem mert most havi + 570 ft-ért az 50 mb net helyett 1 gb lesz, és az sms- percdíjak is alacsonyabbak, ecosurf-be hálózaton belül 36 ft, azon kívül 41 ft volt, most ha a 80 perc/sms-t számolom vissza a 2000 ft-ra, akkor 25 ft db-ja, és ha elfogy akkor feltöltés után is alacsonyabb, 31 ft lesz.
Megfordítva, ha a mostani 3470-et számolom vissza, amit lebeszélhetek, akkor havonta 90 hívás/sms jön ki belőle átlagosan, meg ugye ebbe benne volt már az 50 mega net. Így belegondolva, ez a díjcsomag se volt valami tuti
[ Szerkesztve ]
We were here
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen