Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Újabb részletes képeken a Google Pixel 10a
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
ticzi01
üzenetére
Szia!
Nagyobb a valószínűsége, hogy az "adatvédelem" miatt nem enged csak úgy menteni. Az még a jobbik eset, hogy a WIN+G képernyőmentő működik - már ezt is lehet tiltani (és egyre több helyen tiltják is, főleg olyan rendszerek és weboldalak, ahol szenzitív adatok kerülhetnek a képernyőre).
-
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem, de nemtaláltam működőképes megoldást.
Le szeretnék menteni egyetlen egy facebook messenger üzenetet, valahogy a sima adatmentéssel amit a facebook felkínál nem talál rá.
Amúgy szerepel az üzenetek között.
AI is kérdeztem próbáltam azokat is de nem működtek.
Scroll-os is jó lenne de semmi.
Van esetleg valami működő ötletetek?Köszi!
-
net84
őstag
Milyen Epson-t szeretnél hangolni és hogyan?
Ha állítható a színkeverés és műszeres bemérés beállítás kell, akkor a dekorosoknál kellene érdeklődni, hogy tudnak-e valakit. Plotterhez már láttam ilyet, de az az adott családhoz vagy géphez volt használatos és maga intézte a kalibrálásnál. Univerzális megoldást nyomtatón még nem.
A nagyobb Canon fotonyomik is kalibrációs oldallal maguk mérik és állítják be (a fejben van a szenzor is). -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Smart Solar Kft.-t ismeri valaki innen?
-
Ygg
senior tag
EPSON nyomtató beállításában, finomhangolásában ki jártas?
Foto kiállításhoz kellene segítség egyik ismerősömnek.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni fűthető talpbetétet. De nem az "olcsó"-t, hanem amihez van tölthető akkumulátor, tartóval.
Páromnak szeretném, munkába. Ötlet esetleg, hol tudnék venni? Leitz-Hungaria oldalán van, de 57.000nél azért olcsóbbat szeretnék -
Sziasztok ! Van itt valaki, akinek van otthon 3D nyomtatója ? 2 kb 10x10cm-es műanyag alkatrészt kellene megcsinálni. Sajnos ilyen tervet nem tudok adni, csak magát az alkatrészt.
Természetesen ki is fizetem !!!! (tetőablakredőny tartó)
Üdv. Tubica
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Használ valaki akksiról fűthető zoknit?? Ha igen, hogyan szokta tisztítani?
-
-
Winne
nagyúr
Ugyan nem tudom mi a neve, de amit anno tettek a radiátor mögé tükröződő hőpajzs vagy mi, olyat egy kis darabot hol tudok venni vajon?
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Esetleg valakinél van elfekvőben ilyen kábel:
USB-B —> Apple lightining
USB-A —> Apple lightining -
syC
addikt
Üdv. Lenne par elado osztak mömax-os akusztikus fali panelem: [link]
-
Sziasztok. Szombathelyen belül keresek Ariston gázkazán szakembert. Èves karbantartás/felülvizsgálat cèljábòl.
Fontos lenne, hogy foglalkozzon Aristonnal. Az ifjabbik Szakács elèrhetetlen számunkra (3 hònapja).
Üdv. Tubica
-
kp78
veterán
Nekem van egy Canon SX130-am, amit már egy ideje nem használok.
Szép, nem sokat használt, 99%, h a doboza is megvan.
Ha érdekes lehet beszéljünk róla.
-
syC
addikt
Sziasztos. Használt kompakt digitális fényképezőgépet keresek. Semmi extra nem kell, működjön, előny ha elemes, ill ha van rajta egy pici optikai zoom. Ha esetleg valakinek porosodik otthon, szívesen megszabadítanám tőle
-
-
busman
veterán
Köszönöm Sonar-nak hogy megoldotta a problémám.
Jó szívvel ajánlom mindenkinek. -
kp78
veterán
-
vallas
őstag
Eladó Samsung A51-s mobil [link]
-
net84
őstag
válasz
ticzi01
üzenetére
Akkor a teljesítmény nem volt már meg a töltéshez és az üzemeltetéshez. Ha cicereg még nem feltétlen gond. A trafós tápoknál üzemi jelenség az öregedés előrehaladtával. A gond akkor van, amikor az igénynél hajszállal sincs túlméretezve a táp. Ekkor jön elő az a hiba, amivel Te is találkoztál. Azért ez lehet egy olcsóbb megoldás így - csak ne egy univerzális táppal pótold...
-
Argos
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
Ez se rossz ötlet.
Még egyszer köszi mindenkinek a javaslatokat!
-
Argos
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
Utólag már tüzetesebben elolvastam. Megnézem majd, bár nagyon úgy fest, hogy csak Szombathelyen belül praktizálnak.
De, a lomisokra mindenképp kiterjesztem a keresést, hátha lesz Sárvár környékén.
Bár, a szállítást éppenséggel meg tudnám oldani.Guglit már végigmazsoláztam és több helyet is felkerestem levélben, képekkel. De, válaszra sajnos nem méltattak.
Ezért gondoltam, hogy hátha akad itt valaki, akinek van jó tapasztalata valamerre.#18121sonar:
Ja, hogy csoport. Nem vagyok egy nagy fácsé-guru...
Köszi, ez is felkerült az opciók közé! -
sonar
addikt
Nem a marketplace-re gondoltam, hanem kimondottan csoportokra.
Belépsz szétnézel aztán döntesz a továbbiakról.
Én mondjuk autó alkatrészt is ott találtam jó áron. Színre fújt jobb oldali tükröt.
De amin meglepődtem, hogy olyan bélyeggyűjtő csoportok léteznek, hogy
Én biztos keresgetnék egy kicsit csoportok között. -
Argos
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
Hali!
Nos, lomisra nem gondoltam eddig, mert azért nem lomként szeretnék túladni a cuccokon.
De, egy próbát megérhet. -
busman
veterán
Keresek elektronikai műszerészt.
-
kp78
veterán
Vkinek esetleg egy 160 x 200-as fémkeretes ágyrács?
[link] Irányár 30e Ft. -
ticzi01
aktív tag
Szia!
A másik töltőn gondolkodtam én is, de még nem sikerült beszereznem még próbálkozom.
Acer 17"-es noti, feltöltve több mint egy órát bír, ebből gondolom, hogy az akkuval nagy gond nem lehet.
Amikor villog az akku töltő jel és vele párhuzamosan a bekapcsolást jelző kék led is, nem veszi fel a töltést, de hibát nem ír a win11.Köszönöm a tippet akkor az első a töltő lesz.
-
net84
őstag
válasz
ticzi01
üzenetére
Szia!
Egy típus is tudna segíteni.
Kikapcsolva fel tudod tölteni? Mennyit bír feltöltve?
Töltővel tennénk egy próbát (másik, garantáltan jó töltővel lepróbálva), ahhoz még nem kell szétszedni. De nekem egy kezdődő - ha még fel tudod amúgy tölteni - akkucella vagy vezérlőhibának tűnik.
Milyen rendszer van rajt? Windows pl 10-es óta jelzi az akku hibát is. Ha áthuzza vagy piros x-et tesz mellé, akkor akku. Ha villogtatja az akku jelet és sárga felkiáltójel van, akkor lehet töltő hiba is (vagy töltésvezérlő az akkuban) - elégtelen a betáp energia a töltésre és a meghajtásra együttesen. Ha piros x-el villogtatja, akkor pedig akár cellazárlat és ezért tiltja a töltést.
A probléma akkor van, ha a töltésvezérlés (balancer) is az alaplapon van és az mekkent meg. Amikor bejöttek a beépített, lapos akkuk, a Samsungnak ez nagy szokása volt. Így telefon akkukat tudott pakolni a laptopokba. -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Notis kérdésem lenne:
Amikor ráteszem a töltőt és be van kapcsolva a gép elkezd csipigó hangot adni és villog rajta a töltést jelző led és a bekapcsolás jelző led, ha kikapcsolom kihúz bedug majd szépen tölt. Mi mehetett tönkre az akksi vagy a töltő? Belső akkus.
Találkoztatok ilyennel?
Köszönöm! -
Timyyy
őstag
Eladó lett a laptopom!
Helyieknek pici kedvezmény
-
Argos
őstag
Szervusztok!
Tudnátok ajánlani régiségkereskedőt, antikváriust, esetleg magányszemélyt, akit érdekelhetnek az alábbi tárgyak?
-
net84
őstag
Tudom javasolni:
- ezekből a 7060, 7070 (jelenleg nincs) verziókat rendeltünk sokat, illetve az 5070-eket legutóbb. Irodai célra bőven sok.
- vagy, ha kicsit combosabb kellHasználtak, de némelyikben egy perc működés sem volt. Gari pedig van rá. 1 vagy 2 volt hibás (50+ db-ból), de azok már első indításra. Cserélték akadékoskodás nélkül.
-
Ygg
senior tag
Olcsó, irodai, Win11 képes asztali gépet keresek.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Szombathelyen foglalkozik esetleg valaki robotporszívó akku javítással, cella cserével?
Samsung Jet Bot porszívó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Videós, mozgóképes topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen széket vegyek?
- Az Nvidia miatt drágulhatnak az iPhone-ok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs