Hirdetés
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- iPhone topik
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- One mobilszolgáltatások
- Minden eddiginél keményebben támadja a csúcskategóriát az új Poco F9 Ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
Persze!
Szombaton még mindkét oldalt 1-1cm-t volt felválva, mikor észrevettem. Vasárnap reggelre már csak ez az 1-2cm tartotta középen, majd pár óra múlva le is jött.
Pont szombaton kint pihent az asztalon, párszor volt csak kinyitva, szóval ez olyan, mintha saját magában lett volna feszültség, amitől levált, vagy a ragasztó nem volt jó minőségű. Főleg annak fejében, hogy szimmetrikusan vált le, nem pedig csak az egyik oldalon.

-
gyuri81
veterán
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Benks tokkal volt valakinek rossz tapasztalata és reklamációja?
2 hete használom a telót és vele együtt a Bensk Crystal tokot. Tegnapi napig meg is voltam vele elégedve, de sajnos tegnap észrevettem, hogy a zsanérvédő kezd leszakadni. Ma reggelre már csak pár centi tartja, pedig tegnap max 5-6 alkalommal nyitottam a telót és a napi átlag is hasonló.
Egyedi hiba lehet,vagy ez sajnos ilyen?
Van esélyem reklamálni?
(Sajnos nem egy 2-3 ezer forintos eldobható tok, 2 hetente drága lenne újrarendelni)Írtam nekik normál hangvételű levelet, hogy 2 hét után magától levált, képekkel. Vissza is írtak, hogy sajnálják, küldik az újat.
Ha megérkezik, akkor ez nagyon korrekt!
Kérdés, hogy csak ez volt épp hibás, vagy az új is leválik.... -
Lajmund
őstag
Sziasztok!
2 hete használom a telót és vele együtt a Bensk Crystal tokot. Tegnapi napig meg is voltam vele elégedve, de sajnos tegnap észrevettem, hogy a zsanérvédő kezd leszakadni. Ma reggelre már csak pár centi tartja, pedig tegnap max 5-6 alkalommal nyitottam a telót és a napi átlag is hasonló.
Van esélyem reklamálni?
(Sajnos nem egy 2-3 ezer forintos eldobható tok, 2 hetente drága lenne újrarendelni)Benks karbon nekem bevált. Tökéletesen és nem karcolodik és olyan mintha nem lenne rajta semmi. Mai napig szoktam nézegetni hogy mennyire szép.
-
blueye
veterán
Sziasztok!
Van esélyem reklamálni?
(Sajnos nem egy 2-3 ezer forintos eldobható tok, 2 hetente drága lenne újrarendelni)Én Fold8on használom, ott nincs vele gond.
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Van esélyem reklamálni?
(Sajnos nem egy 2-3 ezer forintos eldobható tok, 2 hetente drága lenne újrarendelni) -
Levente07
tag
Neked megoldódott ez a probléma?
Én most azzal "küzdök", hogy amikor összecsukva pörgetem a facet és jön valami, amit megnéznék 'nagyba, akkor kinyitom és újratölti a face-t és az a tartalom már eltűnik.
Erre van valakinek ötlete, hogy ne töltse újra a "hírfolyamtot, vagy minek is hívják azt, amikor ki-be nyitom a telót?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nekem most lett ez a teló és visszakeresve nem találtam ilyen bejegyzést.
Szia,
meg nem oldódott, de ha a kijelző beállításokban normál nézetre rakom többszörös nézet helyett, akkor nagyban mutatja és nincs kétoldalt a sáv üresen. Az újratöltés össze vissza hol van hol nincs. Erre semmi ötletem nincs.
Elvileg ha normál nézet van beállítva, ennek is rendesen kellene működni.
-
Lajmund
őstag
Én most azzal "küzdök", hogy amikor összecsukva pörgetem a facet és jön valami, amit megnéznék 'nagyba, akkor kinyitom és újratölti a face-t és az a tartalom már eltűnik.
Erre van valakinek ötlete, hogy ne töltse újra a "hírfolyamtot, vagy minek is hívják azt, amikor ki-be nyitom a telót?
Bocs, hogy ennyit kérdezek, de nekem most lett ez a teló és visszakeresve nem találtam ilyen bejegyzést.
Sajnos a Facebook több sebből vérzik. Ez nem telefonfüggő. Sokszor elég, ha megnézel egy bejegyzést, és visszalépésnél a nyomorult újra tölti a hírfolyamot, és nem onnan folytatja, ahol abbahagytad. Teljesen hektikus a működése.
-
retesz147
addikt
-
mgTerminator
veterán
Hát ezeknél semmit nem lehet kimagyarázni. A 6-osomba amikor elszkadt a kijelző az egész bolt megnézte hátha talál valaki valamit, és találtak is, utána fellélegeztek.
-
retesz147
addikt
Ez lett. Ezért kérdeztem, mert gondoltam, hogy nem ildomos oldószeressel törölgetni .
Köszi mindenkinek. -
Lajmund
őstag
Az alkohol leoldja a zsírtaszító réteget. Én a bélrendszeremen törlöm át csukás előtt.
Csak vigyázz ne teljesen súlyoddal ülj a telefonra. Csak óvatosan.
Mert tudod a gariztatásnál nehéz lenne kimagyarázni.
-
consono
nagyúr
Az alkohol leoldja a zsírtaszító réteget. Én a bélrendszeremen törlöm át csukás előtt.
LEgtöbbször én is

-
mgTerminator
veterán
Köszi a segítséget!
Sikerült megoldanom rutinnal a az ébresztőnél az erősödő hangerő is meglett.Jönne a következő kérdés, ha nem gond.
Belső kijelzőt mivel takarítjátok?
Rajta még a gyári fólia és azt szeretném, ha minél tovább rajta is maradna, így nem tudom, hogy alkoholos törlővel célszerű-e takarítani?
Mivel számomra még új a teló, elég sokat használom nyitva, így koszolódik is, illene valamivel áttörölnöm.
-
Lajmund
őstag
Köszi a segítséget!
Sikerült megoldanom rutinnal a az ébresztőnél az erősödő hangerő is meglett.Jönne a következő kérdés, ha nem gond.
Rajta még a gyári fólia és azt szeretném, ha minél tovább rajta is maradna, így nem tudom, hogy alkoholos törlővel célszerű-e takarítani?
Mivel számomra még új a teló, elég sokat használom nyitva, így koszolódik is, illene valamivel áttörölnöm.
Semmilyen oldoszeressel nem törölném a fóliát. Így alkoholassal sem. Szerintem ez alap..
Ha nagyon tisztára akarod szuvicskolni akkor tiszta vizes törölköző. Vagy tiszta ruha vagy ami kéznél van. 
-
Kasya
nagyúr
Köszi a segítséget!
Puha szemuvegtorlo. De inkabb semmivel, csak rafujok neha becsukas elott, ha port latok rajta.
-
retesz147
addikt
A másik, hogy olyat lehet-e beállítani, hogy összecsukott telefonnál ne legyen bekapcsolva a képernyő elforgatás, kinyitott állapotban pedig ez automatikusan kapcsoljon be. Mindennapi használatnál (összecsukva) engem zavar, ha forog a kijelző, azonban kinyitva jó lenne, ha nem kellene mindig ki-be kapcsolgatni ezt a funkciót.
Rutinok között írj rá egy rutint. Ha nem megy, estére szívesen megcsinálom Neked.
Köszi a segítséget!
-
gyuri81
veterán
Nemrég lettem felhasználója egy Z fold7-nek.
Két dologba kérném segítségeteket.
Egyik, hogy ébresztőóránál nem találom azt az opciót, hogy "Hangerő fokozatos növelése". Pár hete még S23 FE-n még volt, de itt nem találom. Reggel a szívem ugrott ki, mikor nyélen megszólalt.
A másik, hogy olyat lehet-e beállítani, hogy összecsukott telefonnál ne legyen bekapcsolva a képernyő elforgatás, kinyitott állapotban pedig ez automatikusan kapcsoljon be. Mindennapi használatnál (összecsukva) engem zavar, ha forog a kijelző, azonban kinyitva jó lenne, ha nem kellene mindig ki-be kapcsolgatni ezt a funkciót.Köszönöm!
A másik, hogy olyat lehet-e beállítani, hogy összecsukott telefonnál ne legyen bekapcsolva a képernyő elforgatás, kinyitott állapotban pedig ez automatikusan kapcsoljon be. Mindennapi használatnál (összecsukva) engem zavar, ha forog a kijelző, azonban kinyitva jó lenne, ha nem kellene mindig ki-be kapcsolgatni ezt a funkciót.
Rutinok között írj rá egy rutint. Ha nem megy, estére szívesen megcsinálom Neked.
-
retesz147
addikt
-
Lajmund
őstag
Köszi!
Zenénél nekem ez nem sikerül (sem gyári beépített, sem saját "zenével"), nyomok én mindenhova, de nem 'adja...Tuti én vok a béna.
Esetleg képernyőképpel tudnál segíteni? Már AI-t is kéreztem, ő azt mondja lista alján kell lennie, de ott sincs ilyen opció.
Másikat, forgatást, rutinnal megoldottam.
Köszi szépen!
-
retesz147
addikt
Köszi!
Zenénél nekem ez nem sikerül (sem gyári beépített, sem saját "zenével"), nyomok én mindenhova, de nem 'adja...Tuti én vok a béna.
Esetleg képernyőképpel tudnál segíteni? Már AI-t is kéreztem, ő azt mondja lista alján kell lennie, de ott sincs ilyen opció.
Másikat, forgatást, rutinnal megoldottam.
Köszi szépen! -
Lajmund
őstag
Egyik, hogy ébresztőóránál nem találom azt az opciót, hogy "Hangerő fokozatos növelése". Pár hete még S23 FE-n még volt, de itt nem találom. Reggel a szívem ugrott ki, mikor nyélen megszólalt.
A másik, hogy olyat lehet-e beállítani, hogy összecsukott telefonnál ne legyen bekapcsolva a képernyő elforgatás, kinyitott állapotban pedig ez automatikusan kapcsoljon be. Mindennapi használatnál (összecsukva) engem zavar, ha forog a kijelző, azonban kinyitva jó lenne, ha nem kellene mindig ki-be kapcsolgatni ezt a funkciót.Köszönöm!
Az ébresztőnél a kiválasztott zenére nyomj és azon belül tudod a növekedésre beállítani. Forgatást meg próbáld külsőn is beállítani és a belsőn is külön. (Nem csináltam még) Ha ez nem megy akkor rutint rá azt csókolom.
-
retesz147
addikt
-
consono
nagyúr
-
Usgyi
aktív tag
Pedig nem kell kétségbe esni. Nekem még a fold 5 is megvan, használjuk itthon a mai napig és semmi baja. Kb 2 éves korában kellet cserélnem a belső kijelző fóliát, azt meg tudtam oldani magamnak, azóta semmi gond vele. Úgy gondolom, hogy a fold 5 vagy újabb készüléktől már nem kell félni. Nyilván érzékenyebbek ezek a készülékek, mint a hagyományosak, de egész jól bírják a gyűrődést.
-
MrBazsi
senior tag
Dettó az enyém is novemberi, de olyan mint az új nagyon vigyázok rá én is. Aug biztondági frissítés csak nalam maradt el amúgy? Gondolom akkor jön majd a Oneui 9?
-
Beantech
aktív tag
1 éve van meg, olyan mint az új komolyan mondom garantálom hogy nem mondja meg senki hogy nem új. A nyitás, csukás érzése a belső fólia is olyan mint az új.
-
blueye
veterán
Egy éves múlt amikor eladtam, olyan volt mint új korában. A vevő 2 percig nézte, megvette, azóta is úgy használja mintha most vette volna a Samsungtól. Persze én vigyázok a kütyüimre.
-
Lajmund
őstag
-
consono
nagyúr
Nekem egy éves múlt, olyan, mint új korában. Lassan a külső fóliát, amit rátettem már érdemes lenne cserélni, de a gyári belsőneknsemmi baja.
-
Lozi8
tag
Kicsit beleolvastam itt a fórum végébe , nem lettem lelkes …
-
Lozi8
tag
Üdv . Egy kérdésem lenne , egy évesen érdemes még ilyen telefont venni ? Eladó szerint szép állapotú … Még egy kérdés , aki már ennyi ideje használja , mit tapasztalt ? ( Csukás , nyitás , belső kijelző ) előre is köszönöm …
-
Lajmund
őstag
Szerintem a gyàri folia nem engedi kinyitni teljesen. A felrakás lehet nem jött össze nekik. Nekem jó ez a fold 7 de a fold 5 mintha jobban nyílt volna miután rátettem a ringke fóliát. Ja és az nem is tükröződött úgy mint a gyári. Sajnos 2 évig vártam mielőtt felvàlt a gyàri. Bárcsak hamarabb cseréltem volna. De úgy voltam mint ennél hogy amddig lehet a gyárit koptatom.
-
Elf
aktív tag
Igen
mgTerminator: Én is. Majd megírom.
Elf: Nem tudom, de többen jelezték a problémát. Semmi baja egyik kijelzőnek sem, de azt mondta a TMX, hogy nem lehet kicserélni a fóliát saját költségensem, mert nem nyílik síkban, ezért hamarosan úgyis leválna. Lefotóztam én is egy szögmérővel, hogy lehessen látni az eltérést. Annyira figyeltem hogy jól tegyem oda, hogy fordítva van a szögmérő, de a lényeg így is látszik.
Nézem a képeket. Pfff... ez semmi. Kb mind így nyílhat.
A szervíz "nem nyílik síkban, ezért hamarosan úgyis leválna" érvelését meg nem értem. Ezek szerint ha nincs nyitogatva akkor levállik a fólia?
-
szkutyi
addikt
Igen
Elf: Nem tudom, de többen jelezték a problémát. Semmi baja egyik kijelzőnek sem, de azt mondta a TMX, hogy nem lehet kicserélni a fóliát saját költségensem, mert nem nyílik síkban, ezért hamarosan úgyis leválna. Lefotóztam én is egy szögmérővel, hogy lehessen látni az eltérést. Annyira figyeltem hogy jól tegyem oda, hogy fordítva van a szögmérő, de a lényeg így is látszik.
Tele van vele a net hogy nem nyílnak ki teljesen..a kiállítási darab sem nyílt ki a boltban akár hány helyen néztem...vicc ez a garanciális ügyintézés Samsungnál...engem egyszer egy tv-vel probaltak szop@tni, de velem szarul jártak...
-
Próféta
tag
Igen
-
Elf
aktív tag
Egy, már viharvert Fold 2-vel történt ilyen hogy nem nyílt ki teljesen és pengetőt benyomva a zsanérnál lévő résbe végűl kiszedtem valami szövetet anyagot. Utána már nyílt rendesen. Gondolom valami porvédelem volt ami már meggyűrődött.
De ezek a Foldok már "moshatóak". Nekem még nem kellet így tisztítanom de megoldható.
-
bobace
addikt
Használ valaki Ikea-s wireless töltőt? Nekem elkezdi tölteni (Ampere app mutatja is a pillanatnyi felvételt), aztán pár másodperc múlva lecsatlakozik.
Lehet túl nagy a távolság a kamera dudor miatt talán és kevesli a delejt? -
janeszgol
félisten
-
mgTerminator
veterán
Az a baj hogy az enyém pl gyárilag ilyen volt és unom már hogy feszíteni kell, de emiatt nem vennék 8 (ultrát, fú de idegesítő számomra ez az ultra név).
Most meg ha le akarom adni szervizbe akkor biztosításra csinálnák meg csak úgy hogy hagyjam ott 3 napra.... vicc kategória. Szerintem megvárom a 9-et, megveszem, átköltözök arra és akkor adom le ezt szervizbe és megmarad tartalék telónak
-
blueye
veterán
Sajnos széria probléma, a zsanér mechanika+por+idő. Sokat javult az egyre újabb Foldoknál.
-
Elf
aktív tag
Felvált a belső gyári védőfólia, ezzel a hibával küldtem be. A telefon nem nyílik ki teljesen és azt mondták mechanikai sérülés miatt, amit a fotókkal igazoltak. Emiatt a garanciális javítást elutasították, a sima védőfólia cserét pedig nem lehet megoldani. A kijelzőknek semmi baja, de csak a cserével javítható a hajlítás hibája és csak ezután cserélhető a védőfólia. 230k
Amúgy mi okozhat olyat hogy egyszer csak nem nyílik teljesen a telefon?
A képeken annyi látszik hogy nincs vonalban a két fele a telefonnak.De ha amúgy nincs baja a kijelzőnek akkor raknak rá egy foliát szkész.
-
mgTerminator
veterán
-
blueye
veterán
-
Próféta
tag
Jó lenne ha tudnák bizonyítani is az állításukat a fizikai sérüléssel kapcsolatban.
A második levelemben kértem, hogy pontosan írják le mivel támasztják alá az állításukat, hogy utána független szakvéleményt kérhessek, mielőtt a fogyasztó védelemhez fordulok.
-
szkutyi
addikt
Gyárilag szarok ezek a telefonok, valószínűnek tartom hogyha megvenné valaki és 1 év múlva visszavinné (úgy hogy percet sem használta) és mondaná hogy gariban javítsák meg, azt is visszadobná a szerviz. Nem győzöm elmondani hogy Foldra NINCS garancia, biztosítás van vagy nincs. Rakás szar a cég is a telefon is csak nincs alternatíva az a baj. Meg mi az hogy kérjek időpontot majd hagyjam ott 5 napra hát ezzel dolgozok basszameg, ezért vettem...
Vicc az egész hogy egy ekkora cég ilyen patkány ...kár hogy bármely konkurencia szoftvere nem éri el ezt a szintet..már rég dobbantanék.
-
mgTerminator
veterán
Felvált a belső gyári védőfólia, ezzel a hibával küldtem be. A telefon nem nyílik ki teljesen és azt mondták mechanikai sérülés miatt, amit a fotókkal igazoltak. Emiatt a garanciális javítást elutasították, a sima védőfólia cserét pedig nem lehet megoldani. A kijelzőknek semmi baja, de csak a cserével javítható a hajlítás hibája és csak ezután cserélhető a védőfólia. 230k
Jó lenne ha tudnák bizonyítani is az állításukat a fizikai sérüléssel kapcsolatban.
-
mgTerminator
veterán
Gyárilag szarok ezek a telefonok, valószínűnek tartom hogyha megvenné valaki és 1 év múlva visszavinné (úgy hogy percet sem használta) és mondaná hogy gariban javítsák meg, azt is visszadobná a szerviz. Nem győzöm elmondani hogy Foldra NINCS garancia, biztosítás van vagy nincs. Rakás szar a cég is a telefon is csak nincs alternatíva az a baj. Meg mi az hogy kérjek időpontot majd hagyjam ott 5 napra hát ezzel dolgozok basszameg, ezért vettem...
-
Próféta
tag
-
szkutyi
addikt
Nyilván nem..de undorító mondvacsinált indokkal utasítják el..
Mert ezek a horzsolások 1000% hogy nem befolyásolt semmit azon a telefonon...de ez még egy elég Istenes "sérülés"
Csomó helyen olvasni hajszálkarcról is, ami miatt vissza dobják a telefonokat..-.- -
szalai112
senior tag
-
szkutyi
addikt
És akkor így vegyek nyugodtan fold8 Ultrát 8-900ezerért...:/
-
Elf
aktív tag
Sziasztok!
Elutasították a méltányossági kérelmet, úgyhogy vissza kértem a készüléket. Ráadásul a szerviz azt mondta, hogy nem tudja a belső fóliát kicserélni sajátköltségen sem, mert nem nyílik ki teljesen a készülék. Szerintem max. 1-2 fok hiányzik, mert kinyitva simán a saját dobozában küldtem be. Tudnátok ajánlani olyan szervizt, ami így is feltenné a fóliát? Vagy szerintetek kuka lett a készülék?
[kép]Mintha felvált a gyári fóliáról lett volna szó.
E miatt szükséges belső kijelző csere?
Vagy a fólia alatt a teljes képernyőt érted?
A képek alapján nem csak 1-2 fog hiányzik hanem nem is egy egyenesen van a két fele a telefonnak. Csak a képen néz ki ilyen furán? -
Próféta
tag
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
És hány kört kell futni, mire elfogadják?
Esetleg tudtok javasolni egy független szervizt, ami ad szakvéleményt, amivel a fogyasztó védelemhez tudok fordulni?
rybary: Azért még futok pár kört, nagyon bírtam a készüléket. Sok mellékletet kapok e-mailben, azokat patent a nagy kijelzőn nézni. Pláne a pdf doksikat. Illetve ehhez még van ceruza. 12 éve noteos vagyok, kell nekem. Azt gondoltam használom amíg nem lesz túl kompromisszumos, aztán visszamegyek ultrára. De most már nincs kedvem samut venni. A kínaiakban adatvédelmileg nem bízom. Most menjek át almára minden cuccommal?
Írj emailt a Samsung ügyfélszolgálatnak!
-
Próféta
tag
-
Freezee
senior tag
Esetleg tudtok javasolni egy független szervizt, ami ad szakvéleményt, amivel a fogyasztó védelemhez tudok fordulni?
rybary: Azért még futok pár kört, nagyon bírtam a készüléket. Sok mellékletet kapok e-mailben, azokat patent a nagy kijelzőn nézni. Pláne a pdf doksikat. Illetve ehhez még van ceruza. 12 éve noteos vagyok, kell nekem. Azt gondoltam használom amíg nem lesz túl kompromisszumos, aztán visszamegyek ultrára. De most már nincs kedvem samut venni. A kínaiakban adatvédelmileg nem bízom. Most menjek át almára minden cuccommal?
Alma oldalont sem lesz más vagy egyszerűbb a garanciális szerviz...
-
Próféta
tag
-
Lajmund
őstag
1 az alap általában. És másodjára másodjára harmadjára veszi be a rendszer. Nem kell független szakértő. Elég csak nyaggatni őket és megindolkolni hogy ez nem helyes. Tessék megcsinálni.
-
Próféta
tag
-
Lajmund
őstag
"TMX Mobile Solution Szerviz Kft. szervizpartnerünk visszajelzése alapján megállapítást nyert, hogy az SM-F956B típusú készüléket ért külső mechanikai hatás érte. A Samsung jótállási jegy 9.1 pontja alapján a jótállási felelősségünk nem áll fenn, ha a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be. A benyújtott dokumentumok, illetve szervizpartnerünk jegyzőkönyve alapján és az Ön kérését is figyelembe véve kivizsgáltuk esetét, azonban sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a kérelmének Társaságunk nem tud eleget tenni. "
Szokásos első körös lekoptatásnak tűnik. Tovább kell menni és meg kell őket fenyegetni fogyasztóvédelemmel. Kis mocskok nem szabad hagyni magad. Mindig ezt csinálják.
-
DefJamHUN
aktív tag
Nevetséges, hogy ugyanígy le van kopva a a sarka az enyémnek is, mert ugyan zsanér védős kevlár tokban van, de az elejére nem tettem fel, de a zsebre rakástól kopik és soha az életben nem esett mióta kibontottam.
Elszomorító a samsung hozzáállása.
Az meg, hogy nem nyílik ki teljesen végülis csak az egész net van vele tele, hogy már dobozból kivéve sem nyílik ki.
Boccs, most látom, hogy F6, de mindegy valószínűleg a 7et is ugyanígy elutasítják.
-
Próféta
tag
"TMX Mobile Solution Szerviz Kft. szervizpartnerünk visszajelzése alapján megállapítást nyert, hogy az SM-F956B típusú készüléket ért külső mechanikai hatás érte. A Samsung jótállási jegy 9.1 pontja alapján a jótállási felelősségünk nem áll fenn, ha a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be. A benyújtott dokumentumok, illetve szervizpartnerünk jegyzőkönyve alapján és az Ön kérését is figyelembe véve kivizsgáltuk esetét, azonban sajnálattal tájékoztatjuk, hogy a kérelmének Társaságunk nem tud eleget tenni. "
-
WiZARD
veterán
Sziasztok!
Elutasították a méltányossági kérelmet, úgyhogy vissza kértem a készüléket. Ráadásul a szerviz azt mondta, hogy nem tudja a belső fóliát kicserélni sajátköltségen sem, mert nem nyílik ki teljesen a készülék. Szerintem max. 1-2 fok hiányzik, mert kinyitva simán a saját dobozában küldtem be. Tudnátok ajánlani olyan szervizt, ami így is feltenné a fóliát? Vagy szerintetek kuka lett a készülék?
[kép]
Mit írtak az elutasításba? Bármi magyarázat? -
Próféta
tag
Sziasztok,
Szeretnék véleményt segítséget kérni. Fold 6-om van.
A telón a hajlitásnál fent felvált a gyári fólia. Épp nyaraltam ezért nem tudtam szervizbe vinni. Másnapra nagyjából a kijelző közepéig felvált egy csíkban. Innentől nem nyitogattam. Amikor haza értem hívtam a mobilfutárt és a hiba leírása miatt megint kinyitottam a kijelzőt, ekkor már a teljes magasságban végig ment a felvált csík. Ezt leírtam és beadtam a kérelmet.
Bevizsgálták és elutasították a garanciális javítást a telefon, szerintem csak esztétikai, sérülése miatt. Kaptam egy ajánlatot javításra, ami elég borsos, de az ígéret szerint utána vissza állna a garancia. Kérdés persze, hogy ezt a kényes, egyébként végig tokban tartott készüléket mennyire tudom megvédeni újabb esztétikai sérüléstől.
Nagyon szépen köszönöm előre is a véleményeket, segítő javaslatokat.Sziasztok!
[kép] -
DefJamHUN
aktív tag
-
Ateszpapa
addikt
-
DefJamHUN
aktív tag
Kötök rá gyorsan egy simple biztosítást.
-
Lajmund
őstag
Ja ha csak hang akkor no para. Azt hittem fel is vált és làtod is. Akkor csak ereszkedett annyit hogy összeér és azt hallod kinyitáskor. Valaki újkorában is írta. Vagy lehet a kijelző alatt huppog és azt hallod. Fene se tudja. Szerintem nincs komoly baja.
-
DefJamHUN
aktív tag
Látni nem látszik semmi. Kinyitasnal kb mikor a felenel tart akkor van a hang.
Mindegy akkor elengedem. -
consono
nagyúr
Ha a fólia vált el, azt látod. Ha nem látsz semmit a kijelzőn, akkor nem azzal van baj, vagy nincs is baj. Lehet csak le kell takarítani a belső kijelzőt, mert egymásra cuppant a két oldal és azt hallod...
-
DefJamHUN
aktív tag
Nem tudom belőni, hogy honnan jön a hang, de valószínűleg a fólia vált el.
Ezt simán cserélhetem itthon? Nem akarom ezért 4 napra elküldeni pestre.. -
Lajmund
őstag
Közepén? Akkor csere minél hamarabb. Én ringke foliát vettem kerettel arra az esetre ha ez bekövetkezne. 5k volt 2db fóliaval. Nekem fold 5 2 év után produkálta ezt. Akkor is én cseréltem.
-
DefJamHUN
aktív tag
Eddig nem sok problémám volt a készülékkel viszont most észrevettem, hogy amikor kinyitom olyan mint ha két fólia válna el egymásról vagy nem is tudom valójában definiálni. Eddig hangja sem volt a nyitásnak.
Más tapasztalt ilyet? -
gyuri81
veterán
Csinálhatnál egy ilyen grafikont a töltési sebességgel is, nagyon kíváncsi lennék. Gyanítom a 25W-ot sokáig fogja tartani mert a gyártók mindig a csúcsot adják meg amit el tud érni optimális környezetben 2-3 percig. Valószínűleg a 25W-ot sokáig tudja egyenletes tartani emiatt, mert a töltési csúcs 45W.
Amúgy jöhetne ilyen teszt 45W-al is!
"Amúgy jöhetne ilyen teszt 45W-al is!"
Nem saját mérés a 45W-os, de kb ugyanez lenne
-
consono
nagyúr
-
Lajmund
őstag
-
consono
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Fold7 alatt elerheto a GameBooster+? Fold8-on nem és az apk sem kompatibilis...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Unigine Superposition Benchmark
- ASRock lapok általában
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16, 128GB, Újszerű 12 hónap Garanciával
- MOBIL BIRODALOM TELEFONSZERVIZ iPhone javítás A-Z-ig Alaplapi javítás, Kijelző csere, Akku csere
- Apple iPhone 13 mini 128 GB megkímélt, kiváló állapotban
- Eladó egy kitűnő állapotban lévő, jáde színű Google Pixel 10 Pro 256GB telefon + tok + garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Add el nekünk!Apple iPhone 12 Mini/12/12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Lian Li Vector V100 Corsair 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával