- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
CleanMyMac hez van hasonló app? ami figyeli a folyamatokat és, tisztít, iletve a ram ot tudom törölni benne?
-
hibavissza
veterán
-
SharpSA
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Nem azt írtam, hogy ár/érték arányt nézve megéri, mert nem éri meg, de használható. Hogy mennyire és kinek hogy, az más kérdés. Van aki elégedetten használja, van akinek meg nagyon nem jön be. Hasonlóképpen a Magic Mouse-hoz, amivel ugyanez a helyzet.
Én csupán nem szeretem az egyoldalú kijelentéseket. Azt már elfogadom és megértem, ha valaki így fogalmaz: szerintem.... ez a tapasztalatom... ezért nekem nem tetszik, nem jön be, stb. -
Ombi5
őstag
válasz
hibavissza
üzenetére
Maximalisan egyetertek, bax...tom Mx 3S, ez olyan szerintem , hogy vki vagy erzi a kulonbseget 60 hz kijelzo es pl 144 Hz kijelzo kozott vagy nem! Mi erezzuk es az egernel is rohadtul zavar a keses ! :-)
-
hibavissza
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Logitech MX Master 3s ennyi pénzért egy szar. Nézd meg milyen szenzor van benne és milyen szenzor van egy Keykron M6-ban. Úgy, hogy az utóbbi sokkal olcsóbb. Ergonómia, kinézet pedig mindenkinek egyéni. Neked tetszik, használd. Csak ne írjuk rá, hogy munkára ajánlott, mert az semmire nem ajánlott. Ps-ben nem lehet egy egyenes vonalat húzni vele. Értem én, hogy tele van a YT a sok fizetett influenszerrel. Valahogy el kell adni. De ez egy tech fórum. Ne hazudjunk ingyen. Ha 25 ezer lenne nem szaroznám. Akkor érthető lenne. Sok gomb, vízszintes görgő, hype. Cserébe pocsék szenzor. Deal.
-
SharpSA
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
A 240Hz-es monitorok előtt ülve és egy Keychron M3 valamint egy RAWM HM01 Pro egér mellett is azt mondom, hogy jól használható a 3S (a vízszintes görgője például eléggé hiányzik több esetben az előző kettőről, de persze SHIFT gombbal görgetve pótolható). Persze hogy érzem, hogy előbbi kettő jobban reagál, de ezekhez nem érdemes hasonlítani, más kategóriák. A 3S munkára való és arra jól használható, de ez attól is függ, hogy ki mennyire rugalmas, mennyire hajlandó, mennyire tud alkalmazkodni.
-
hibavissza
veterán
válasz
TigerCat
üzenetére
Magic Trackpad egyébként eszelősen jó cucc, ha azon szocializálódtál. Szerintem a Magic Mouse is jó csak alacsony a pollingja és a Magic Touch App elég bugos vagy a touch része nem elég jó. Meg kell szokni, hogy nem pihenteted rajta a kezed. Nálam ott dőlt el a sorsa, hogy a görgő lenyomás gombot hiába tettem rá bármilyen mozdulatra, sem a Davinci Resolve sem a Blinder nem tudta értelmezni. Elég alap kezelőszerv ez ezeknél az alkalmazásoknál. Nyilván meglehet oldani máshogy, de egyszerűbbnek tűnt nekem venni egy normál egeret.
Több évtizedes vindózozás után azért lett most MBP, mert kvázi kaptam egyet és a PC hardver ár megint elszállt. Pont vissza akartam váltani PC-re M1 Mac Miniről, mert meguntam az epölös faxságokat. A gyökér billentyűzetkiosztásukat, egér szemétkedést, meg a bugos windows port programokat. Most pár évre megint itt ragadtam. -
SharpSA
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Rendben működik. Minden tekintetben. Mi lehet vele a gond?
-
válasz
Stauffenberg
üzenetére

Van itthon mindkettő, a mighty mouse még pontosabb mint a magic mouse, csak persze már elég öreges, meg nem használnék vezetéket laptophoz. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
TigerCat
üzenetére
Még egyetemista koromban volt alkalmam kétféle "ikonikus" Apple egeret is használni egymás mellett. A multimédia laborunkban iMac-ek voltak és a többség még a Mighty Mouse-al volt felszerelve (aminek a csiklóját simogatva kellett görgetni), de akkor jött ki az első Magic Mouse és elkezdtek azok is beszállingózni.
Ennél hitványabb egereket azóta sem igazán fogdostam. Otthon nyilván Windowst használtam, gaming is érdekelt akkorian, az otthoni vágószoftvert simán elkezeltem, pillanatok alatt összekattintgattam magamnak ami kellett, de az egyetemen az első 30 perc mindig azzal ment el, hogy az agyamat próbáltam adaptálni ehhez a ruganyos, pontatlan, lassú egérkezeléshez (és ez sajnos nem csak hardveres dolog, hanem bőven szoftveres is).
-
válasz
Gardaai
üzenetére
Üdv a klubban! Próbáltam vagy 20 egeret, maradt a vezetékes és abból is csak az, amelyik saját memóriájában tárolja a beállításokat. Razer DeathAdder lett a befutó az ergonómia miatt. Sajnos az újaknál már nem lehet kilőni a gyorsítást, viszont mostanra meg visszarakták a macOS beállításaiba, szóval ezzel lehet kísérletezni, de alapvetően jól működik. A görgetéshez kell a SmoothScroll, anélkül mint minden egér, ez is béna. Az is fontos, mekkora felületen használom, mert pl. 13-as Air-en sokkal kevésbé szembetűnő a lag, mint 38 colon.
Egyébként röhej, hogy nincs egy normális emberi kézre tervezett egere az Apple-nek. Mutattam pár kollégámnak, volt aki nem is értette miről beszélek, de olyan is, akinek azonnal szemet szúrt, hogy valami nincs rendben az egérrel. Szóval igen, van aki érzékenyebb rá és van akinek fel sem tűnik, ha kicsit késik az egérmutató...
-
válasz
hibavissza
üzenetére
mit értesz az alatt h nem normálisan működik nálad a qbitttorent?
-
SharpSA
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Az MX Master 3S nálam rendben működik.
-
hibavissza
veterán
válasz
Gardaai
üzenetére
Sajnos BT-on keresztül csak a Magic Trackpadnek van elfogatható pollingja. Volt Logi Mx3s egerem. Az egy szar. Jó drágán. Ami eddig nálam bevált: Logitech G305, Keycron M6. Ez a két egér sticken keresztül normálisan működik.
Kivéve az univerzális smooth scrollt. M6-nak szabadon futó görgője van, ahhoz kell. Viszont MacOS csak a saját eszközeinek engedi a jó és univerzális smooth scrollt. 3rd app kell hozzá ami vagy működik vagy nem. Próbáld megszokni a Magic Mouse 90-es pollingját vagy Magic Trackpad-ot ami 200 Hz. HRR monitorhoz az is kevés, de Applenél megállt az idő ez ügyben 120 Hz-nél. Ilyen 480 Hz-es OLED géming Windows only.Próbálj rádugni egy teszkós vezetékes Genius, Logitech, Lenovo egeret. Ha azokkal sem jó akkor beállítási hiba. Vezetékes egereket elvileg jól kezeli a MacOS.
-
FőDudu
veterán
válasz
moordavid
üzenetére
Azt mondjak jo a Nano Texture display - en nem probaltam.
Amikor az enyemet rendeltem, akkor nem volt meg elerheto (varni kellett volna ra).Igy megvettem a simat, raprobaltam a foliat. Aztan lehuztam, mert ugysem hasznalom olyan kornyezeten ami indokolna. Meg amugy is eleg a fenyereje keb mindenre.
-
zonusz
aktív tag
Ha már a következőről van szó, esetleg egy modem az Airbe?
-
cog777
őstag
Van arra esély hogy a következő MBA tükröződésmentes képernyővel jöjjön ki?A 15"-os képernyő pont tökéletes egyensúly lenne nekem a hordozhatóság és a méret között.
Sajnos nincs 15-ös méret MBP-ben...
Esetleg valaki használ fóliát MBA-n? Mennyire jó? -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
cigam
üzenetére
"Nem kötelező az iCloud-ban tartani a Fotók adatbázisát(fényképeit). Simán kikapcsolhatod a szinkronizációt."
De én használom a szinkronizációt, nem akarom kikapcsolni, csak nem akarom oda beönteni mind a 4 TB anyagot (ami csak eddig ennyi, hiszen folyamatosan hízik), mellette videózok is, azt már ne is említsem.
"Akár több adatbázis is használhatsz."
Szerintem ennek már futottam neki és annyira nem jött be, hogy az értelme sem jön át teljesen (de biztosan van). Körülményes a váltás az adatbázisok között, meg eleve duplán kéne a párhuzamosságokat menedzselni.
Nekem a Photos és az iCloud szinkron pont jó arra, hogy a telefonom tartalmát és a kész fotóimat albumokba rendezve tartsam és elérjem mindenhonnan, de amúgy mindent alapvetően közönséges könyvtárakba rendszerezve archiválok (év / hónap / helyszín), pont azért, mert a Windowst is otthagytam 20 év után, semmi garancia, hogy az Apple mellett is örökké kitartok, könnyebb költöztetni. Az egyetlen bajom, hogy a Finder képnézegetője csapnivaló, de azzal keveset kell érdemben érintkeznem.
-
cigam
titán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Nem kötelező az iCloud-ban tartani a Fotók adatbázisát(fényképeit). Simán kikapcsolhatod a szinkronizációt. Így az ingyenes 50GB-ba is beleférhetsz attól függetlenül, hogy 4TB-os a fotó könyvtárad. Plusz ismerd meg jobban a Fotók alkalmazást!

Akár több adatbázis is használhatsz. A helyi könyvtár lehet külső háttértáron, vagy akár NAS-on is. Ilyenkor értelemszerűen külön kell gondoskodnod a mentéséről! -
válasz
Stauffenberg
üzenetére
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kasee
üzenetére
Be kell importálnod a fotóidat Photos-ba, csak akkor tudod azon belül kezelni őket. Ha van bekapcsolva iCloud backup, akkor az ottani tárhelyed terhére fog menni (ki van ez találva).
Én fotós vagyok, nem fogok 4 TB anyagot belerakni, csak a már megszerkesztett anyagokat albumba rendezve.
-
kasee
aktív tag
Köszi, vettem is Alzan és jó lett.A régi monitoron a fotók minősége nem az igazi, de most átmenetileg elmegy.
Más, a Photos alkalmazást hogy lehet rábírni , hogy a belső HDD -re másolt fotókat tudjam megnyitni és böngészni ? Ugyanúgy , mint a icloudban lévő fotókat? Bocsi ha hülye kérdés de újdonsült mac-es vagyok. köszi -
miresz
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
Megoldódott. Beragadtak a régi gép helyadatai, végül is a reinstall segített, mert a terminálos helyadat törlés meg még jobban beakasztotta a dolgokat. Az, hogy az OS telepítés után mindenem megmaradt meg szuper. A gép is reszponzívabb lett, tetszik!
Nem is rossz ötlet a Geminit integrálni, elég jó! szerintem jobb mint a ChatGPT. -
-
kasee
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
DVI D lesz az a csatlakozó elírtam bocsi. Szerinted működhet egy sima USB C - DVI D kábel? Köszi
-
Gardaai
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is tartottam tőle, mert egy iPhone 13 Pro, iOS 26-ra frissítés után kuka lett a vége, de itt nincs ilyen gond. Nyugodtan mehet a frissítés. Nekem nem tetszik a glassy dizájn, de itt szolidabb mint pl. iOS-en, tetszik.
-
miresz
veterán
Sziasztok! Valaki már járt úgy, hogy új eszközre költözött time machine-al és az új eszközön a térkép és a lokátor meg az időjárás nem használja a hely adatokat? Már kikapcsoltam, a hely adatokat majd újra be, de semmi sem változott. Mi lehet a megoldás?
-
Raymond
titán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
En maradtam a reginel egyelore, majd nyar vegen vagy osszel megnezem hogy legyen vagy ne legyen upgrade OS 26-ra.
-
moordavid
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Maxi hiba/baki/röcc mentes nálam a 26.2.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csak akkor frissítsd ha utána nem sírod tele forumot a kinézete miatt.
Amúgy nicns vele semmi gond szerintem sem. -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én ugyanilyen konfigurációt használok, és nem tapasztalok rajta problémát 26.2-es verzióval. De nyilatkozzanak róla mások is!
-
Kicsirics77
veterán
Na ma rászántam magam és lecseréltem az M1 8/256-ot egy M4 16/256-ra.
Kérdésem az lenne, hogy jelenleg a 15.6 van rajta, merjem-e frissíteni 26.2-re?
Vagy engedjem el a 26-os verziót?
-
harry3
őstag
65W töltő elég az M5-ös 14" prohoz? Az Apple azt írja, hogy legalább 60 kell, de jön a Google, aminél azt érzem, hogy a Google hülyeségeket ír, hogy terhelés alatt ez kevés lesz, mert a tesztek többségében nem érte el még a 60W-ot sem.
-
válasz
Gardaai
üzenetére
Azt mondjuk tényleg kipróblhatnád hogy minden zavaró rádiót kiiktatsz addig a közelben, csak hogy kiderüljön nem-e más kavar be.
Monitort meg húzd ki, nézd a beépített kijelzőn, ott is jelen van?
Csak pár példa amivel találkoztam az utóbbi időben:
Wifi 2.4Ghz + BT könnyen összeakad. USB-be dugott rádió vevők interferálhatnak usb anyákkal, erre jó lehet egy usb hosszabbító. -
-
kasee
aktív tag
Sziasztok, egy Macbook Pro M1 -et szeretnék összekötni egy régebbi monitorral : Dell E2214HB 22" Wide FHD LED LCD -vel amin elvileg VGA és DVI C csatlakozók vannak.
Elég csak egy usb c - dvi vagy usb c- vga kábelt vennem és lehajtott képernyővel tudom használni a monitort? DVI kábelből DVI -D kábelt láttam, de a monitoron DVI -C csatlakozót ír. Ez jó lehet jozzá? köszi
-
blakey
titán
válasz
Gardaai
üzenetére
…vagy csak nem vagy rá érzékeny.
- az vagyok, és be is tudom állítani, szakmámból adódóan rendkívül fontos a pixelpontos sebesség és érzékenység.
Amúgy kár, hogy nem látom a gépedet, a mozgást, mert így kb. csak "okoskodunk".
Ha neked ennyire fontos az fps és nem működik megfelelően, akkor vezetékes a jó megoldás, semmilyen vezeték nélküli egér nem fogja pótolni.
Amúgy csak írtam 1-2 lehetséges megoldást, ennél többet így nem tudok tenni. Még annyit tudok írni, hogy egér és BT problémám régen nekem is volt, több hónapnyi "nyomozás" után kiderült, hogy az aktuálisan vásárolt új routerem (Synology) USB3 portja annyira szarul volt árnyékolva, hogy keményen bezavart a BT kapcsolatokba, amint kikerült a rendszerből, minden helyreállt. Lehet, hogy nálad is valamilyen külső tényező a probléma, és igen, akkor is ha egy másik gép esetében nem jelentkezik, mert több tényező befolyásolja, még két azonos márka és típus esetében is különböző lehet a viselkedés, hiszen nem tudni, hogy az adott alkatrész ugyanaz-e vagy sem. -
Gardaai
senior tag
válasz
blakey
üzenetére
"A "vonszolás" a nem megfelelő sebesség beállításából adódik."
Windows-on minden jó, MacOS-en pedig a sokadik 3rd party tool-al sem sikerült beállítani?"Nekem ilyen gondom még semmilyen egérrel nem volt, ahogy mozgatom, úgy mozog a kijelzőn a kurzor is."
Vagy csak nem vagy rá érzékeny. Nagyon sok év FPS van mögöttem, emiatt a képfrissítés és a késleltetésre elég érzékeny vagyok.
Hozzáteszem, Windows-on ezek az egerek közel sem ilyen rosszak, sőt..Még arra gondolok, hogy nem is a gép+egér párossal lehet gond, hanem a gép+monitorral. Bár Thunderbold+DP kábellel használom, nem kéne hogy gond legyen.
#131028 evooo
Kábellel nem tudom használni őket, de rádiósan is ugyanúgy érezni hogy késik, de jobb mint Bluetooth-on.#131029 KunEmber
Attól hogy megnövelem a sebességet, ugyanúgy késik. Hiába írjátok ezt az opciót..
Főleg hogy ugyanazzal az egérrel Bluetooth és rádiósan más az eredmény. Rádiósan kevésbé késik mint Bluetooth-osan és kopp ugyanaz a beállítás. Akkor miről beszélünk tulajdonképpen? -
evooo
aktív tag
2.4ghz vagy kábelesen én még nem hallottam olyat hogy lassu lenne az eger vagy kesne. Nem bluetooth módban kell használni.
-
blakey
titán
válasz
Gardaai
üzenetére
A "vonszolás" a nem megfelelő sebesség beállításából adódik. Nekem ilyen gondom még semmilyen egérrel nem volt, ahogy mozgatom, úgy mozog a kijelzőn a kurzor is. A Magic Mouse más sebességet igényel, mint pl. az M1-em, de ugyaígy érvényes az Asus, Logitech, Sony egereimre is.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Sefter
üzenetére
#131015 Sefter
Ha lassítva néznénk, akkor elmozdítom az egeret és 1 mp múlva indul el a kurzor. Ezt jelenti a vonszolás.#131016 blakey
LinearMouse-t használok, egerenként vagy akár globálisan is tudom állítani az összes funkciót. De nem az a gond, ezt írtam is, hanem a késés amitől nem mozgatom az egeret, hanem vonszolom magam után.
Mos is le van töltve, de már nem tudom miért nem azt használom.#131018 Stauffenberg
Ez mondjuk igaz, nem is gondoltam a gesztusra. De ez Finderben is működik? Előző mappára visszaugorni? Mert ez egéren is csak úgy működik, hogy bekapcsolom a programban (LinearMouse). -
blakey
titán
válasz
Ombi5
üzenetére
A Mos egy kiegészítő program az egér beállításaihoz. Elképzelhető, hogy a nálad lévő késést is megoldja, nálam nincs késés, csak a sebességet kellett megváltoztanom és bekapcsoltam a simább görgetést. Ezzel olyan, mint a saját egérrel. A Logitech saját programjával nem tudod úgy beállítani, hogy jó legyen? Nekem a Mos bevállt, arra, amire kell, bőven megfelelő.
-
fil
őstag
Air M1 8/256. A disk majdnem tele van ezért NAS-ra már nem is tud TM mentést csinálni. Némi tisztogatás után sikerült külső ssd-re megcsinálni. A sytem data 143 GB. Csökkenne ez, ha csinálnék egy reset-et és utána a TM backupból visszaállítanám?
-
user12
őstag
válasz
Gardaai
üzenetére
Én legelőször ilyen Kensington egeret használtam vele. Van szürke színben is, az teljesen passzol a sima grey MB-hoz.
Aztán vettem egy Magic Trackpad-et és azóta elő se vettem. Közben úgy adódott, hogy a HA-n találtam jó áron Magic mouse-t így beújítottam azt is, de az mivel lapos, nekem nem kényelmes. A trackpad viszont nagyon bejön, nagyobb, mint a gépen lévő. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Gardaai
üzenetére
"Már gondolkodtam Magic Trackpeden is, viszont annyira megszoktam az előre-vissza gombot az egeren, hogy nem igazán akarom elengedni."
Pedig az csak egy jobbra/balra söprés a trackpad-en (de nem használja univerzálisan minden app, de vannak hotkey-ek is). Nekem nincs is már hagyományos egerem az íróasztalon, annyira megszoktam a trackpad-et.
-
Gardaai
senior tag
Nem tudom mennyire ebbe a topikba illik, de milyen egeret használtok a Macbook-hoz?
Otthon dokkolva használnám az M5-öt, de megőrjít, hogy nem mozgatom, hanem vonszolom a kurzort. Így érdemben nem is tudom szokni a rendszert Windows mellett, mert 2x annyi idő mindent csinálni.Van egy 1. gen Magic Mouse (persze ettől nem vártam csodát), vonszolós. de érdekes csak akkor ha elkezdek rajta dolgozni.
Logitech M705 adapterrel, kicsit vonszolós.
Xiaomi Mi Dual Mode Silent Edition, bluetooth és adapterrel is nagyon vonszolós.
RAPOO M100, bluetooth és adapterrel nagyon kicsit vonszólós, ezt már elfogadnám, de elég egyszerű egér, nincsenek oldalsó gombok rajta és a görgője is már fel-le rángat ha tekerem.Mit kéne néznem egereknél, hogy ne legyen ez a jelenség? Hardveres gyorsítás és hasonlókat hangolgattam gyárilag, illetve több programmal is, de nem az a gond hogy furán mozog Windows-hoz képest (sokat ezt kifogásolják), hanem hogy mozdítom az egeret és nagyon nagy a késése.
Már gondolkodtam Magic Trackpeden is, viszont annyira megszoktam az előre-vissza gombot az egeren, hogy nem igazán akarom elengedni. -
Wlac
Ármester
Sziasztok!
200 gigás iCloud előfizetésem van, ami eddig bőven elég volt. A képeim kb. 60 gigát foglaltak, amikor utoljára néztem. Most elkezdtem értesítéseket kapni arról, hogy az iCloudom betelt. Megnéztem, a családi csoportban a többiek összesen 50 giga körül használnak, a maradékot én vinném el, és különös módon a Fotók 130+ giga felett járnak.
Nem tudjátok, hogy hogy tudnám megnézni, hogy mi foglal ennyi helyet? Mivel heti 2-3 képet lövök, ezért kizárt, hogy ténylegesen egy készített felvételről legyen szó.
-
denko
senior tag
Sziasztok!
Mai nappal olyan problémával szembesültem hogy a MacBook air m4 nem látja a bluetooth eszközöket, pedig a telefonom pl látja a Mac-et, illetve a my devices eltűntek teljesen (Tahoe) van telepítve, de eddig nem volt gond vele, mit tudok kipróbálni?
Elvileg bevan kapcsolva a bluetooth. -
Aaron14
őstag
Sziasztok,
Elkezdtem letölteni az iCloud-ból a fotóim eredeti méretét, ami kb. 300GB, ebből eddig 200GB sikeresen le is jött, de közben a System Data 100GB-tal megnőtt. Ezt mi okozhatja? -
dandy91
tag
Sziasztok!
Új Mac-es vagyok. Torrentezni hogyan és mivel ? Mire érdemes figyelni ? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kuponkunyeráló
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - 120 nap GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest