Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
Topikgazda
válasz
dokee78
üzenetére
Az a gond ha veszel egy mostani Lg UA7..vagy Qned70/80..
nem igazán fog képben sokkal többet tudni mint a mostani UM71-d,nem igazán fejlődtek
Ugyanaz az 1000:1 kontrasztot tudják és ugyan olyan gyenge feketét.Semmi előre lépés sem lesz.
A Samuk is szintén főleg ha nem VA hanem ADS/IPS panelt kaptak.
Ahhoz hogy jobb képet kapj vagy legyen értelme a cserének min.a C6K kéne.
Az se mondható drágának mikor kuponnal 144e/192e ft-ba kerülnek 55/65".
A TCL P series se nagy fejlődés.
Felesleges ennyit vesződni vele mert ugyanazt az alap tv-ket kapod alap szinten ezen az áron,hiába járod körül 100szor. -
dokee78
félisten
válasz
rainman72
üzenetére
Az van,hogy bármilyen új elektronikai terméket veszek,jóval előtte már bújom a topikokat,videókat nézek.
Aztán pénteken szemügyre veszem személyesen is a tv-ket!Mert vacakolok itt apróságokon,mint fényerő,képfrissítés stb.
Aztán szerintem bármelyiket választom úgyis jobb lesz,mint a jelenlegi LG 43UM7100. -
pozsgai
csendes tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Szerintem csak a Sharp van kizárva, TCL, Hisense vagy Xioami modellekre pedig nyitott
-
Quadgame94
őstag
válasz
Logicman86
üzenetére
Miért zárod ki őket? Miért vagy saját magad ellensége? Sonytól egy 3 éves fapados LED modellt kapsz 200 ezerért 55X75WL
Szánalom.Samu és LG sem jobb.
55C6K egy mini LED tévé. Ennél csak sokkal rosszabb van.
-
Logicman86
tag
Sziasztok! Egyik ismerős megkért, hogy nézzek neki TV-t az alábbiaknak megfelelően.
150.000 Ft körül (extrém esetben 180-200, de ennyit nem szeretnének költeni)
tévénézés, filmek, sorozatok, egy kis konzol game (CI kártya slot megléte szükséges)
kb. 3 méter, méretben az 55" lenne ideális
Világos a szoba, nappal és este is, enyhe lámpafénynél
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, többen (gyerekek is)
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
Az alap streaming appok elégségesek: YT, Netflix stb.
CI slot (set-top-box kábelezés miatt nem opció)
Falra kerül, mindegy
Sony>Samsung>LG, de nyitott vagyok más modellekre is pl. TCL, Hisense, Xiaomi. Sharp kizárva.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
"legyen szép a képe"
Új
Tőlem kicsit távol ál ez a kategória, emiatt is kérném inkább a Ti segítségeteket. Ezen a modellen viszont fennakadt a szemem, elég szépen felszerelt és tetszetős tulajdonságokkal rendelkezik: TCL55C6K. Ez ellen annyi "aggály" van, hogy az ismerős elmondása alapján a rokonságban volt egy TCL TV (~2m képátló, smart, 200k alatt - számomra ezek a paraméterek már alapból vészjoslóak...) és kicsivel több, mint 1 év alatt gatya lett. Kukázni kellett és vettek helyette másikat.Szóval miket ajánlanátok ezen paraméterek alapján? Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
hdenes97
csendes tag
Sziasztok! Az alábbi paraméterek alapján kérnék néhány ajánlást, mint teljesen átlagos felhasználó
Speciális igényeim nincsenek, de szeretnék egy jó tv-t venni, ezért fordulok most a hozzáértőkhöz
Köszi előre is!1. Tévére szánt összeg, forintban?
350.000 Ft (nagyon max 400.000 Ft)
tévénézés, filmek, sorozatok
kb. 4 méter, így minél nagyobbat szeretnék, ami belefér a keretbe és még értelmes minőségű képet / hangot ad
Többnyire este, enyhe lámpafénynél
Szemből
Netflix, Disney, alapok...
Optikainak örülök
Falra kerül, mindegy
Eddig LG és Samsung tévéim voltak, azokat szerettem, de nyitott vagyok mindenre
Semmi különös
Újat szeretnék -
dokee78
félisten
Van olyan oldal,ahol az adott tv típusok adatait meg lehet nézni?
Gondolok itt a fényerő és panel típusra.
Vagy be másolom amiket nézegettem és esetleg tudjátok az értékeket?LG 65QNED70A6A
TCL 65P7K
Samsung UE65U8072FUXXH
Philips 65PUS8010 -
rainman72
Topikgazda
Két kupon kell hozzá
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
A régi Web os-t szerettem,de most amit használok,azok a legkisebb ikonok és a képernyő 70%-a reklám. Jó a google TV,szerintem aki tart tőle,nyugodtan próbálja ki.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Winne
üzenetére
Tvnél nem nagy összeg a 15e felár főleg ha megéri.
Itt viszont egyik tv se éri az árát se annyira gyenge eresztések.
Persze vannak akik ezt nem veszik észre nem foglalkoznak vele tv adásnál meg nem is igazán látszik mondjuk pl a fekete hiánya.
De mivel ez 1 tvs topik el mondom
Veheted az olcsóbbat is ha Lg a cél nem igazán van nagy difi.
Vagy vehetsz ott egy TCL 65C6K-t 5 év garival elvileg még él a promóció ami sokkal többet ad képminőségben és hangban is. -
balou84
csendes tag
Sziasztok! Szülőknek szeretnék venni minél jobb tv-t, oledre gondoltam eredetileg, de a beégés esélye miatt elbizonytalanodtam. Náluk azért rendszeresen előfordul, hogy bekapcsolnak egy tv csatornát és az megy egész este. Help! 😀
Nincs limit.
Sport, tvnézés, néha letöltött filmek
3m-ről kb 77"-83"
Is-is, de inkább sötét
Többen, enyhén oldalról is.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)Youtube, néha streaming
Mindegy, falon lesz
-
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)-
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?Csak új.
Köszi az ötleteteket, véleményeket!
-
Winne
nagyúr
Sziasztok,
Édesanyámnak kell vennem egy TV-t.
LG 65UA73003LA és a LG 65NANO80A3B között a NanoCell technológia megér 15k felárat? 15 éve nincs TV-m, így nem tduom mennyire lehet látható különbség sima TV adásnál.
Innen szeretnék venni neki egy 65 colost, azért LG-t néztem neki, mert a mostani is az, de nem zárkózok el mástól sem.
-
Dhampir
félisten
rainman72
Köszönöm, akkor a Hisense 65U7Q PRO kihúzva a listáról.Poti73
Köszönöm, figyelembe veszem. Egyedül a Google TV rendszertől tartok kissé, de biztosan megszokható és lehet, hogy lejátszik olyan fájlokat is, amit más TV rendszer nem (?), de ennek még utána kellnézni.alaves
Köszönöm szépen, újabb TV opció. A mobilos Bada után a továbbfejlesztett és TV-re szabott Linuxos Tizen is szimpatikusnak tűnik.xenon2
A webOS nekem is tetszik, habár én még a fapados verziót használom, de egyszer vendégségben kicsit megnézegettem egy modernebb, nagy LG TV készüléken is. -
rainman72
Topikgazda
válasz
BlackDemon
üzenetére
Az a Samu egy korábbi Q60 szint ami jóval gyengébb mint a C6K.
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok! Emag átadta a C6k t a hdt logisztikanak, ami már a központi raktárban van, de egy hetes intervallumot adtak meg teljesítésre.
mi a tapasztalat, mennyire gyorsak? -
rainman72
Topikgazda
válasz
BlackDemon
üzenetére
-
vata666
tag
válasz
BlackDemon
üzenetére
TCL jobb
-
BlackDemon
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítséget szeretnék kérni, 2 tv közül melyiket ajánlanátok inkább? Stream, gyereknek tv csatornák nézésére, esetleg néha Forma-1, focimeccsek.
Samsung 55" Neo QLED 4K QN1EF Vision
TCL 55C6K
Köszi ha tudtok segíteni. -
dokee78
félisten
TCL P7K-val melyik Samsung,LG illetve Philips van pariban ebben az ár kategóriában?
Philips csak az Ambilight miatt érdekelne. -
alaves
addikt
válasz
Dhampir
üzenetére
"És ami álom: LG OLED65C51LA"
Az LG 65QNED92A6A áráért simán vehető a Samsung 65S85F (ha nem sürgős samsung.hu készletfeltöltés után, naponta nézve, kuponozva), kicsit kisebb a fényereje a C5-nél, de ha a képminőség az elsődleges, akkor jobb mint a miniLED-ek. Ha sürgős, akkor 315 eFt pl. innen [link] -
Dhampir
félisten
rainman72, pozsgai
Köszönöm szépen a segítséget!
Egyébként napok alatt csiszolgatva és csiszolódva ezeken töprengtem:
- Hisense 65U7Q PRO
- TCL 65C7K (ár-érték?)
- LG 65QNED92A6A (ezt ajánlottátok is az LG topikban)És ami álom:
- LG OLED65C51LA -
KD6-3.7
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Jah...nem szenvedem végig újra, de kösz!
-
Dhampir
félisten
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!

rainman72
Értem, köszönöm.
-
rainman72
Topikgazda
85C7K 480e
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Van egy TCL 65C7k-m
Kettő kérdésem lenne.
Kaptam itt egy kollégától egy HDR és SDR beállítás pdf-et.
Az SDR -t a FILMMAKER, a HDR-t a Mozi módra kellett felkonfigolni.
Gondoltam ha a Tv HDR tartalmat érzékel automatikusan vált HDR módba. De nem, nem megy át a "mozi" módba. Úgyhogy most alapból minden a mozi módban megy.Másik kérdésem láttam külföldi oldalon hogy van hozzá újabb szoftver, amit pendriveról kell telepíteni, állítólag jobb minőségűek az SDR tartalmak is, stb. Valaki fel merre már tenni?

Mielőtt jönnének az okosok, TCL fórumon is irtam már, 2 hete nem jön válasz, azért kérdezem itt (is) !!!!
Köszi!
-
-
kp78
veterán
válasz
csababarca
üzenetére
Olvastam / értettem amit írtál, ezért írtam, h ne engedj a szüleidnek.
Elsőre kicsit az én szüleim is néztek, h ez milyen márka, de meggyőztem őket, és már odáig vannak érte. -
kp78
veterán
válasz
rainman72
üzenetére
Én is csak dicsérni tudom a C6K-t.
Elsőre anyuméknak én is berendeltem egy Samsung Q8F-et, ami egy hét használat után nem kapcsolt be többet. Ment vissza, és inkább rendeltem egy C6K-t.
Amúgy anyum megmondta első bekapcsoláskor, h a Samsung sehol nem volt ehhez képest, de akkor nem akarta a Samut leszólni, h szebb kép van a másik szobában a régi (10+ éves) LG-nek.
Arról nem is beszélve, hogy a Samu távirányítójától a hideg rázta őket, így mehettem venni egyet, ami azóta ott porosodik.
#103074 csababarca
Szerintem gondold meg azt a Q8F-et, és ne engedj a szüleidnek.
Imádják anyumék a C6K-t.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
meili
üzenetére
300e alatt semmi sincs a nagy átlag az a szint mint amit nézegettél Samu és Lg.
Rengeteg tvt kipróbáltam az évek során kezdve a legaljától az oledekig.
Most jelenleg van Phllips led tv az ambilight miatt meg 2 mini led aláírasban láthatod.
Elég nagy a szórás a tech.között viszont a mini ledekkel jóval kisebb a csalódás.
A 3 tv közül a TCL C6K van inkább használatban már amennyire van időm.Igaz csak tv adás meg néhány
stream-es film heti szinten,de teljesen meggyőző a tv tudása és képminősége,sőt később játékra is megfelelő lehet.
eMag kuponozva jobb áron van multi ajánlatok 2 termék,280e plus szállítás.
-
meili
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Ok, köszi az infót, akkor induljunk el még egyszer, mert szart azért nem szeretnék venni.
75" a cél, igazából nem vagyok márkafetisiszta, ha valami jó minőségű, akkor nem érdekel, hogy mi van ráírva. A felhasználási célokat ebben (#103073) a hozzászólásban adtam meg, de nem is kell nekem a csúcs tévé, ha a garanciaidő lejártával tönkremegy, akkor inkább ne fájjon venni egy másikat, így nem az 500k+ kategóriát nézegetném.
Mit ajánlasz? -
rainman72
Topikgazda
válasz
meili
üzenetére
A Q sorozat se egetrengető tudású tv de akkor inkább az.
Samsungnak ez az U7-8000F illetve Q6/7/8F tv-i full alap készülékék brutál alacsony fényerővel,tényleg csak youtube-ra vagy tv adásra venném.
Az hogy rá van írva hogy 4K HDR egy vicc ilyen
250-300nites fényerővel.Világos napfényes helyre se nagyon jó mert nem sok mindent látsz az adásból.
[Q7F teszt rtings] -
-
rainman72
Topikgazda
válasz
csababarca
üzenetére
Nagyon ki van pusztítva,az is lehet lesz új akció azért is várnak.
Vagy vmi más gebasz van ott ami jóval olcsóbb nincs készlet.
Ránéztem az árára jó isten rablás
-
rainman72
Topikgazda
válasz
csababarca
üzenetére
Igen az.
-
-
rainman72
Topikgazda
válasz
csababarca
üzenetére
Akkor azt kell megvenni,lehet nem is értékelnék egy mini led tudását,meg ugyse látják egymás mellett.
Utána már a QN70F van de drágábban.
Holnaptól lehet lesz vmi akció Samsung app hétfő van. -
csababarca
őstag
Szüleim hajthatatlanok, hiába próbáltam őket a Hisense 65U7Q vagy a TCL 65C6K felé vinni, nekik csak a Samsung vagy LG a tv, az összes többire azt mondják gagyi, nem kell.
Most találtam akkor egy ilyet:
[link] Samsung Q8F.
186ezerre egy 5%-os kuponnal levittem, más kuponom egyelőre nincs.Jó lehet ez alapfelhasználásra? Kb telekom boxon keresztül tv-nézés, rtl plus tükrözés, netflix max amire kell nekik.
Vagy más samsung hasonló áron ami ennél jobb? -
meili
tag
Sziasztok!
Már legalább 5 éve várom, hogy a jelenleg több, mint 11 éves Samsung UE-48H6400 TV-nk tönkremenjen és lecserélhessem, de csak nem akar összejönni, még a gyerekek sem voltak képesek összetörni. Cserébe már nagyon lassú, egy-egy gombnyomás után másodperceket kell várni, Youtube esetén akár 10-15 másodpercet is. Szerintem eljött a csere ideje, a cél, hogy minél nagyobb kijelzőn nézhessük a sorozatokat, és max 75"-os kijelző fér be a neki szánt helyre.
Nem központi eleme az életünknek a TV, így nem akarok a szükségesnél többet rákölteni, jelenleg ezt a két típust nézegetem:
- LG 75UA75006LA: 250k HUF
- Samsung UE75U7022: 200k HUFFőleg film és sorozat nézése a cél, néha Youtube, illetve pont gondolkoztam, hogy majdnem 20 év szünet után veszek egy PS5-öt, és majd végigtolom a GTA VI-ot, esetleg a GTA V-öt is.
A fenti felhasználásra melyik javasolt a kettő közül? Hasonló árkategóriában van javasoltabb? Visszakeresve egyikről sem találtam itt sokat a fórumban, Árukeresőn az LG-re van 6 db 5 csillagos értékelés, a Samsungra nincs értékelés. Ha jól látom, mindegyik nagyjából fél éves modell, a Samsung magasabb árról indult, több, mint 50%-ot esett az ára, az LG-nek nagyjából 30%-os az áresése a kezdetekhez képest.
ChatGPT szerint az LG alkalmasabb játékra (ALLM, VRR, input lag optimalizálás), de nem ez lenne a fő felhasználása a TV-nek, illetve nem tudom, hogy GTA-nál nagyon számít-e a különbség.
Nagyjából 6 m távolságről, főleg szemből nézzük, ezt már a mérete miatt inkább a falhoz rögzíteném.
Azt sem bánnám, ha a laptopon lévő filmek esetén az eddigi HDMI kábeles megoldást ki lehetne váltani valami egyszerű vezetékmentes megoldással Windowsos laptopon. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A "G" energiafogyasztás már nagyon soknak számít? Az óránkénti energiafogyasztás kiemelkedő lehet? -
rainman72
Topikgazda
Philips alapabb 85" tv 374e
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Elementgamer
üzenetére
Nem tudom mennyire fényes a hely meg jelenleg csak 83" van készleten de ez vonzó ár volt/lenne

-
rainman72
Topikgazda
válasz
Elementgamer
üzenetére
Más a kupon használat.
-
Elementgamer
tag
válasz
Elementgamer
üzenetére
Mégsem engedi már, akkor marad a c7k
-
rainman72
Topikgazda
[TCL P6K/V6C magyar kicsomagolós bemutató videó]
Ha vkinek meg tetszik alza-n jó áron 115e. -
rainman72
Topikgazda
válasz
Elementgamer
üzenetére
Néztem a 85QN85F árát 476e lett vna de már meg nincs készlet.A 75s is annyi kb az úgy annyira nem jó üzlet

75QN90F 490e lenne az határeset.
Ha nem kell kinai olcsóbban(75C7K 400e vagy 85C6K 413e) akkor az vagy az
Lg 75Qned92A6.
Még esetleg a 85QN80F ami 444e szóba jöhet. -
alaves
addikt
válasz
Elementgamer
üzenetére
Javaslom a 85QN85F-et: "Szülőknek lesz" a kulcs. Lehet, hogy először azt mondják majd, hogy minek ez a nagy. Később hálásak lesznek, hogy jóval több részletet látnak (még akkor is ha elvileg jó a látásuk, ha szemüvegesek, akkor meg főként).
-
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Elementgamer
üzenetére
Neked kellene pedig
A TCL 400e kuponnal,a Samu árak hol vannak ennyiért nem látom?Amúgy mivel hasonló az ár mindenképp a QN90F,habár a méret miatt jó a QN85 is ha elfér.
Bonyolítsuk?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez az Lg is jó. [link] Gari,szervíz szempontból talán jobb választás. -
-
dokee78
félisten
Ha csak ezekre használom akkor elég az 50-60hz?
TV
Netflix
YouTube
Twitch
USB filmezés -
Poti73
csendes tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem a kábel tv-vel meg jelenik a PIP! De nem nagyon szoktam használni..
-
Elementgamer
tag
Sziasztok!
Fényes nappaliba falra keresek 65-75" tv-t. Oled most nem kell.
TCL 75C7K, Hisense 75U8Q, Samsung Qn90F(512ezer)
esetleg most még az ára miatt Samsung 85" Qn85F (502ezer).Átnéztem mindent,de nem tudok dönteni
Szülőknek lesz, hang kb lényegtelen, háttérzajnak kell meg tv,streaming. -
hockeyapu
senior tag
válasz
nokia3650365
üzenetére
Igen !
Ezek iszonyat jól hajtogathatóak !
És még függőlegesen is lehet állítani, meg a vízszintest korrigálni, ha nem sikerült túl jól a fúrás !
-
nokia3650365
aktív tag
-
-
hockeyapu
senior tag
válasz
nokia3650365
üzenetére
Szerintem bírja, csak ne a Tv-t magát ráncigáld, hanem a tartót !
Az enyémen van egy plusz keret, amire a Tv-t felakasztom és azt szoktam mozgatni (nekem elég súrún kell !) !
Mondjuk Én ezt vettem : [link] -
rainman72
Topikgazda
Még mindig 400e 75C7K
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nálunk a csajok a telóról tesik be a kis pip-be a képet, amikor várják Ronaldót !
-
bobby_30
tag
Sziasztok! Olyan helyre költözöm ahol nincs vezetékes internet, viszont néha megnéznék egy filmet /netflix/. A kérdésem az lenne hogy bármelyik tv alkamas-e rá hogy mobilnetről üzemeljen. Voltam egy áruházban ahol nem ajánlották ezt a megoldást, viszont hallottam hogy van akinél müködik ez a módszer. Jelenleg még televízióm sincs, tehát a választásom a válaszaitoktól függ. Köszönöm előre is a segìtséget.
-
válasz
dokee78
üzenetére
Mit értesz PIP funkció alatt?
A klasszikus PIP, vagyis az, hogy nézed a Dallast a nagy képernyőn, a kis képen meg nézed a sportcsatornát, várva, hogy kezdődjön a BEK döntő és átkapcsolj rá, az ma már olyan ritka, mint a fehér holló házaspár, mert egyrészt a TV által vehető adásra van szükség hozzá, másrészt a TV-ben dupla tunernek kellene lenni.
Ezt a funkciót ma nem a TV-k, hanem a settopboxok/CAmodulok biztosítják, a TV tudásától függetlenül.
Olyan PIP se nagyon érhető el, hogy egy HDMI csatin bejövő TV adás mellé egy másik HDMI forrás képét ki tudd tenni kisebb ablakba.
Ami általánosabb, az az, hogy egy HDMI jel mellett egy stream csatorna képe, vagy egy USB-n csatlakoztatott eszköz képe kirakható kisebb ablakba, de ezt a funkciót alig tesztelik a tesztekben, de majd az itteni olvasók megírják, hogy az ő TV-jük biztosítja-e ezt a lehetőséget.
-
qolu
csendes tag
150 max 200.
film, tv, nem játszom tv-n
3m-ről nézem, és 42-43"
sötét
szemből, ketten
streaming, netflix, hbo go, disney+...
Bluetooth
mindegy
mindegy
fontos, hogy betudjam állítani, hogy a Bluetooth fejhallgatóból ÉS a tv hangszórójából is jöjjön a hang, mert hallássérült vagyok.
újKöszönöm az ajánlásokat!
-
rainman72
Topikgazda
válasz
dokee78
üzenetére
65U7NQ van előző évből.
Mi van a fényérzékelővel?Ki kell kapcsolni
Nem 1 liga a mini led és a Samu edge ledje
Utóbbi joval alacsonyabb fényerőt tud 350nit vs.900-1000 a Hisense.A local diming miatt a fekete is jobb lesz sokkal az U7Q-n.Színkezelésben is jobb.
vidaa semmi gond pörgős nem mondanám bonyolultnak se.app.szempontjából meg kb ugyanazt tudja a 2. -
dokee78
félisten
Samsung UE65U8072FUXXH és Hisense 65U7Q készülékeket nézegete jelenleg.
Ha valakinek van valamelyikkel tapasztalata!
Például nem zavaró a fényérzékelő működése a Hisense-nél?
Bár ott a 144hz vonzó.
Vidaa rendszer milyen? -
-
z123456z
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igen, az is szép, de az egy rajzfilm. Van pár szép, a Tenet is nagyon ott van, de ilyet, mint a Visszatérő, még nem láttam. Szóval ezek jól néznek ki tévén is.
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én is rendeltem, az infó hogy január 5-10 között várható.
-
z123456z
őstag
Aki esetleg szeretné megismerni az új tévéje képességeit, nagyon ajánlom a Leonardo DiCaprio féle The Revenant/ A visszatérő című filmjét. Nem új darab, gyomor és hangulat is kell hozzá, meg persze felesleges majdnem 3 óra, de pazar felvételek vannak benne, elképesztően éles és gyönyörű kontrasztos az elejétől a végéig. Annak idején a legjobb operatőr Oscart is elvitte, nem véletlenül. Szóval most fejeztem be, fantasztikusan megmutatja, hogy is kell kinéznie egy 4k HDR mozinak. Persze nem a streamingen valamiért csak HD-ben kínált verzió, azt nem is értem, hogy lehet. Na mindegy, amióta megvettem a tévét, állandóan kerestem, hogy mitől esik majd le az állam a méreten kívűl, hát ez az.
-
Geza26
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nekem nem küldték az izzót csak a tv-t a futárnak ezért ott vár a tv. Ezek szerint nem vagyok egyedül.
Amúgy is offolom az emagot de ez jó akció volt, bele volt kalkulálva minden, nem lepődtem meg.
-
penge111
addikt
Törpölök az Emag-os akción, ugye itt linkeltétek, hogy TCL 65C7K 278.000+ ft-ba megáll. No, de az 5 év gari itt érvényesíthető, vagy 3 jár? Emag megbizható még, mintha olvastam volna valami rém/álhírt, hogy az Emag is megszűnik, vagy valami ilyesmi?
-
hockeyapu
senior tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha Emagról rendeltek valamit , már alapból nem lehettek nyugodtak !
-
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Most az összes ünnep hétköznapra esett,minden csúszik,bármit vettél.
-
HKorn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem, futárcég raktárában van, de azóta semmi.
-
Aki dec 19-e után rendelt az EMAG-on ElektroHétvége akcióban (valamilyen kiegészítő kütyüvel) TCL TV-t, azok közül valaki esetleg megkapta már a TV-t?
Nekem a megrendeléskor azt írták, hogy dec. 24-31. között szállítják, de nem jött meg dec. 31-ig.
-
rainman72
Topikgazda
Pár még élő jobb ajánlat új évre alza.hu
Philips 55-65Oled770 316-416e
TCL 55Q7C(C7K) 249e 5év gari
Hisense 75U7NQ 300e -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG NanoCell 43NANO81T6A Gyári fóliás
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- SAMSUNG (QE85Q60DAUXXN) 215CM Q-LED SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szánalom.