- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swatchboy75
csendes tag
válasz
rainman72
üzenetére
Szia!
Tegnap délután megjött a Panasonic TV-65W95BEG 65" 4K UHD Smart Mini-LED Televízió.
A tv bontatlan volt mindenütt rajta volt a fólia.
A kiegészítők talpak távirányító , használati útmutató teljesen bontatlan csomagolásban volt.
A tv-vel még mindig ismerkedem,de már sikerült nagyjából beállitani.
Nagyon meg vagyunk vele elégedve, gyönyörű képe van . A fekete az tényleg fekete , gyönyörű színek kiváló kontraszt, nagy fényerő.
A képmodban található: Dinamikus,Auto AI, sport, normál,mozi, filmmaker mod, igazi mozi, professzionális 1 és professzionális 2 .
Ezek közül a dinamikus, normál és a professzionális tetszik a legjobban.
A fényerőt feltoltam 62-re a kontrasztot 80-ra
Igazából nem nagyon tudom ,hogy hogyan kell beállítani,de a mai nap vissza vettem a fényerőt 56-ra mert nagy fényereje bántotta a szemem .
A kábeltv adás is tökéletes rajta már amennyire szép lehet csodát nem kell várni.
Viszont ráduktam HDMI- vel a régi tv boxot sokkal rosszabb volt a kép.
Egyébként egy 18 éves Panasonic plazmát váltott az új tv ami elment nyugdíjba és még mindig tökéletesen müködik,de lehet,hogy egyszer valamikor szükségem lesz rá.
18:évet ment éjjel nappal , ezért is döntöttem ennél a márkánál nekem bizonyított.
300e Ft ért a 65 " nagyon jó vétel volt én nagyon tudom ajánlani.
Nagy nehezen lefényképeztem a tv hátulján a kis címkét ,mert már fel van szerelve állványra és nem nagyon férek hozzá.
A cimkén lévő írásból,hogy hol készült a tv szerinted jó? Azért kérdezem,mert olvastam a fórumon ,hogy nem mindegy hol készült a tv.
Előre is köszönöm szépen a véleményed.
-
Astroboy
őstag
válasz
vittorio7
üzenetére
Köszi a videót, kár értük de tényleg, szomorú sztori.
Ugyanakkor többször elhangzik, hogy számos hibás üzleti lépést tettek a japánok is a saját megsemmisülésük érdekében. Vagy a világ fejlődött gyorsabban náluk, vagy zsákutca-fejlesztésekre pazarolták a kapacitást - a vége így majd mindegyiknél borítékolható volt...rainman72: Most ott tartok, hogy vagy egy Philips 55MLED920/12, vagy az általad is többször ajánlott TCL 65C6K lesz a befutó. Mindkettő jó tévének tűnik.
mrmft + huncoka: Köszönöm az infókat nektek is!
-
huncoka
lelkes újonc
válasz
Astroboy
üzenetére
Már egy ideje megvan a következő modell: https://www.mi.com/hu/product/xiaomi-tv-s-pro-mini-led-55-2026/, voltak néha szoftveres akadások, de semmi rendkívüli probléma, gondolom a jövőben ezeket frissítésekkel kezelik. Jelenleg egy Samsung soundbarral használom, mert sokat hozzáad az élményhez.
-
vittorio7
őstag
válasz
Astroboy
üzenetére
Így tűnik el lassan a japán tv gyártás – Videó!
Elég érdekes video. Sokan szeretik ezt a Techworldos Pétert, aki beszél. Elég sajátos a stílusa. (Tudja valaki, hogy pontosan, hogy néz ki és mi a teljes neve?) Amúgy minden második videójában szidja a google tv rendszert... Nekem még nincsen TV-m, ezért nincs vele tapasztalatom sem.Ez 2024-es video. Azóta már csődbe ment az említett Funai is. (Azt is talán a kínaiak vették meg. Igazi rendkívül hitvány márka volt mindig is, volt sajnos szerencsétlenségünk hozzá a 90-es években.)
És idén jelentették be, hogy a Sony TV üzletágának az 51%-át megveszi a kínai TCL.
Úgyhogy úgy tűnnek el a japán gyártók, ahogy kinyírták az európai tévé gyártókat anno...
-
Astroboy
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
Értem.
(Amúgy első blikkre egész vonzóak a Xiaomi-k, hardverben is erősnek tűnnek, alig találtam negatív véleményt róluk.)
Még valamit kérdeznék ha belefér: ~ 2.5 méterről néznénk a tévét, 4K mozira és gamingre használnánk only, semmi SD.
Megnéztem az összefoglalós táblázatot, az alapján a 65-ös méret lenne az ideális ugye? -
rainman72
Topikgazda
válasz
Astroboy
üzenetére
Hisense van itthon TCL meg több mini led is van/volt azért.
Xiaomi viszont még egyse azért nem.
Mert gondolod a Sharp vagy ez az MM csoda márka nem fog megkotlani? Dehogynem ugyanúgy,a másik meg a képminőség ami biztos nem éri el a TCL szintjét.
De ettől független lehet próbálkozni velük is nincs akadálya. -
Astroboy
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszi a választ!
Na bakker, már tényleg minden kínai?
Igen sok jót olvastam itt is meg máshol is a TCL / Hisense készülékek többiekhez képest kiemelkedő tulajdonságaikról, ugyanakkor pár év után megkotlott kijelzőikről is...
Tudom tudom, ezerből egynél simán előfordulhat. Lehet a jobb minőségellenőrzés révén a nevesebb gyártóknál ritkábban, míg kici occóéknál sűrűbben, nem találtam erre vonatkozó statisztikákat sehol.
De ha már kínai, a Xiaomi mini ledes tévéit nem sűrűn látom, hogy ajánlanád.
Miért? A TCL / Hisense jobb? -
Astroboy
őstag
Szia rainman72!
Nézegettem a Panasonic TV-55W85BEZ tévét, elsőre tetszett, de sajnos eléggé lesújtó véleményeket olvastam róla...( Panák közt alsó polcos, török szutyok stb.
)A Sharp 55JP7265E-ről tudsz esetleg valamit? Már az se japán?
Valamint itt van a PEAQ PTV 55GMU-5024C nevű játékos, itthon egész jókat írnak róla, arról esetleg?Köszi előre is!
-
Hulot
tag
Sziaasztok!
Keresek olyan TV-t ami tud PIP-et, van 2 HDMI bemenete. Olcsóbb és 43", számítógéphez.
Ismertek ilyet? -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
rainman72
üzenetére
Köszi!
Felskálázásban melyik TV a legjobb? Amikor múltkor az ismerősnek beállítottuk a TCL 55C6K-t, láttam, hogy a TV adások minősége nem olyan éles, mint az enyémen. Van valami kiemelkedően jól felskálázó TV vagy képtelenség olyan minőségen mutatni az SD, FHD felvételeket 4K-s TV-n, mint FHD TV-n? -
rainman72
Topikgazda
válasz
pinnacle
üzenetére
Valszeg a Pana lesz jobb mozgásban.
A fény az tényleg kicsi a B5 is többet tud a qd-oled paneles Samu S85F is aminél még az is előny hogy nem Lg oled panel van benne.
Panánál még ott van a Fire tv is érdemes utána olvasni h app.szempontjából mondjuk milyen
Van egy Fire tv stick-em de nem én használom.
Azon pl nem találok Skyshowtime. -
-
rainman72
Topikgazda
Amúgy most a Q600F soundbar is jó áras.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
pinnacle
üzenetére
Ezt nem értem

"Megkérdezem majd az Oled topikban, csak gondoltam itt jobban értetek a mini-ledhez."
Rákérdezel oled topik milyen ez a tv de előbb itt mert itt jobban ismerik a mini ledeket?
Ez így eléggé ellent mond.Amugy ez 1 alap oled a Panától semmi xtra max az ára vagy az se.
A jó áras tvk meg sokszor bemutató darabok euronics ennek járj utána azért.
305e a Samu 55S90F jelenleg ami még szóba jöhet. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Régebben vettem pár 4K-s TV-t, de FHD, SD felvételetek jobban mutattak a régi FHD TV-men. Pár év alatt talán csak fejlődött annyira a technika, hogy már jó a felskálázás. Gondolom még mindig szebb az SD, FHD anyag FHD TV-n, de közelít már 4K-n is. Arra emlékszem, hogy a mozgás megjelenítés a Panasonicon volt a legtermészetesebb. Sony-t akárhogy állítottam, vagy szappanopera vagy darabos volt. Abban kérem a segítségetek, hogy 300k-ért van jobb TV, mint a Panasonic TV-55Z80BEZ? Megkérdezem majd az Oled topikban, csak gondoltam itt jobban értetek a mini-ledhez.
1. Tévére szánt összeg, forintban? 300k
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) TV adások, filmnézés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? 3 méter, 55"
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? világos
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) Youtube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) semmi
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? mindegy
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) mindegy
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) lehető legjobb képminőség, jó mozgás megjelenítés
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? új -
Atomantiii
addikt
válasz
ngabor94
üzenetére
Nem tudom, nem hallottam élőben. Bármelyiket választod majd beszámolhatsz róla. Nálam még kitart a régi de bármikor elszállhat véglegesen a kijelző. Valamennyire a Samsungot nézegetem jobban, de az is lehet azt veszem amelyik a legolcsóbb. Az LG-re többen írták, hogy nem valami gyors. Lehet Hisense vagy TCL lesz belőle.
-
Flayer
senior tag
Sziasztok
Jelenleg TCL 55c805 tv használok de váltani szeretnék 65 col-ra.Mivel Hollandiában lakom magyar tv is iptv keresztül nézek ahol SD,HD minőség van csak.Van netflix prémium előfizetésem és virágboltos filmekből is a jobb minőségűt szoktam letölteni.
Kérdésem az lenne elég lenne TCL 8k,9k esetleg LG G5?
Lg-től azért félek nem lesz-e nagyon rossz az SD minőség?
Hang nem szempont,mert soundbart használok és a nappali sem túl világos.
Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
-
ngabor94
tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Melyiknek nincs ilyen áron? Persze tisztelet a kivétel. Ki mihez van szokva, aki soundbarokhoz, meg házimozihoz van szokva annak minden dobozhang. Például amit most cserélnék tévét a tesómtól örököltem, régi 24" Hyundai, annak kivülről mindig volt vmi kis dobozhangja, de mióta én nézem azóta nem tünik fel (persze lehet állítgattam nemtom). De hogy egy fiatalabb példát is említsek, van egy Samsung 32" 2020 model is a családban azzal semmi gondom, lehet ez a kivétel.
-
Geza74
tag
Légyszi ajánljatok a Netflixen elérhető olyan FHD ill. UHD filmet, amin nagyon jól tesztelhető a sötét besülés és a világos kiégés. Tehát amin hosszan kitartottan mutatnak nagyon sötét és nagyon világos AMÚGY RÉSZLETGAZDAG jeleneteket.
TCL 65C805 tévém van, anno a Vhiktortól megvásárolt beállításokkal. Azóta lett pár rendszerfrissítés, és egyre szarabb a kép rajta, de nagyon....
Köszi! -
rainman72
Topikgazda
válasz
ngabor94
üzenetére
Nehéz ügy
Inkább a Samu vagy Lg.
Ezer éve nem vettem ilyen kis méretben tvt szóval fog.sincs mit tudhatnak.
Lg alap szinten mint pl 65UR78(elötte is volt 1) webOs biztos lassú azt tapasztaltam,gondolom kisebb méretben sem lesz jobb.
Hirtelen fellángolásból kötött ki nálam kettő 65s Lg tv is de engem nem fogott meg se az IPS panel se a webOS,de ez egyéni. -
ngabor94
tag
Hali! Tkomtól lenne rendelve 32"-os tv. Tudom hogy itt már nem nagyon divat ez a méret, de korábbi modellek vagy nagytesók alapján bizonyára tudtok mondani valamit.
Hisense 32A4Q QLED HD
TCL 32S5K FHD
Thomson 32HG2S15W HD
LG LQ63006LA HD/FHD
Samsung F6002 HD/FHDCsak a szokásosak: youtube, dlna, néha böngészős filmek. Mivel kb 2m-ről lenne nézve így a FHD miatt inkább csak azt a hármat néztem.
Leginkább LG-vel szemezek, de Andorid/Google-ről és Webosról is hallottam, hogy lassúak, bár így videókat nézegetve nem tűnt fel nekem. Ha 5mpel több ideig tölt vmit vagy csak lasabban lépked, vagy napi 1-2 lag az nem zavar. De pl. ha a hangerőcsík néha késve jön elő, azt észrevenni (40"belépő Tesla). -
rainman72
Topikgazda
75C7K 389e
-
olandbak
csendes tag
sziasztok! tanácsot szeretnék kérni. van egy 65" TCL 65C835 tv-m, ami valamiért elkezdte eldobálni a wifi hálózati kapcsolatot. TV újraindítás után csatlakozik megint és random ideig működik. A tv még garanciális és anno vettem hozzá alzánál azonnali csere garancia opciót. szerintetek érdemes lenne cseréltetnem vagy egyszerűbb ha dugok rá utp kábelt? méretben szívesen váltanék 75"-ra, csak nem tudom mik most azok a készülékek amik elérik illetve meghaladják a c835-öm szintjén. na és persze nem 6-7-800e ft az áruk. köszönöm szépen a tanácsot.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Toobee
üzenetére
Figyelni kell az akciókat folyamatosan.
Samsung 65S90F oled is volt 500e altt jóval pár napja hamár oled,a 65B5 meg 360e.
Mini ledből meg a TCL C6K és C7K vagy Hisense U8Q.
75C7K eMagon szokott lenni 400 körül a 75C6K meg 300e alatt.
Lgből meg a 75Qned92A6 ami szintén jó áron 320e volt pénteken.
De itt a topikban is megjelenik ha vminek jó az ára. -
Toobee
veterán
Sziasztok!
1. Tévére szánt összeg, forintban? - maximum 500.000 Ft
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport) - film
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál? - 4 méter
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este? főleg este
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e? szemből
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.) - Netflix, YouTube
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.) - optika és HDMI
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen? - falra rögzített
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.) -
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.) -
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)? - csak újEzeket néztem:
Philips 65OLED770
LG OLED65B53
TCL 65C6KS
TCL 65Q7C
TCL 75Q6C
TCL 75C7K75 col felé mozdulnék, de megfontolandó a 65 OLED is. Jelenleg egy Samsung QE55Q80CATXXH van, ettől szeretnék jobb és nagyobb képet. Netflix 4K forrásanyagokat használunk, 2.0 rendszer van mellé, de sokat használjuk saját hangszóróval is, örülnék, ha ebben is lenne előrelépés.
-
policecars
csendes tag
Sziasztok, én is kérnék tanácsot.
1. Tévére szánt összeg, forintban?100 ezer HUF
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)film- és tévénézés
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?2,5 méterről nézzük, a hely miatt csakis 82 centis jöhet szóba.
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?Inkább este, világos szobában.
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
Szemből, többen.
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)Netflix egyelőre.
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)Minimum 2 HDMI, 1 LAN.
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?Mindegy.
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)Eddig LG párti voltam, de most nyitott vagyok másra is.
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)A rendelkezésre álló hely miatt túl sok választásunk nincs, azaz 82 cm és FullHD, utóbbit nem is bánom, ahol eddig láttam, ott nem tetszett a felskálázás minősége. A kérdésem igazából az lenne, hogy ebben a szűk szegmensben (30-40 termék) melyik gyártótól várhatunk "szép" képet, gyors csatornaváltást, műkődést? Szimpatikus a GoogleTV, viszont nem tudom, ebben az alsó árkategóriában is kellően gyors-e?
Csak új.Előre is köszönöm.
-
rainman72
Topikgazda
Ilyet se fogok otthon sose kicsomagolni
[TCL 85X11L] -
vRichárd
csendes tag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Az a baj hogy TV nélkül vagyok most a 50C805 "szervizelik" de tcl fórumon azt az infót kaptam hogy valószínűleg majd csak visszautalják az árát. 230ért vettem 2 éve most egy újabb modell 190 ajándék kb.
-
-
vRichárd
csendes tag
válasz
rainman72
üzenetére
Jaa hogy az elírás volt már azt hittem valahogy szétkuponoztad.
De ahogy láttam ennyiért ez most egész jó vétel..Ezt a típust ajanlottad 50C805 helyett igaz?
Vagy ha van most valami jobb ajánlat meghallgatom ha nincs és áldásodat adod erre akkor be is rendelem.(Ingyenes geniust aktiváltam mégis 6000ft a szállítás az lehet?)
-
vRichárd
csendes tag
válasz
rainman72
üzenetére
Egy kis gyors segítséget kérhetek?
https://www.emag.hu/tcl-miniled-televizio-126-cm-smart-google-tv-4k-ultra-hd-100hz-f-energiaosztaly-2025-os-modell-50c7k/pd/D74FMB3BM/?ref=fam#128-cm220 alapból 187ezerre dobja nekem akcióval lehet ettől valahogy olcsóbban? Csak mert látom a 55öset ugyanannyiért adta neked.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Adams15
üzenetére
[Oled topik] jobb neked.
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem nézegetni az LG OLED G5-öket, a fali verziónál a csomagban lévő fali rögzítővel mennyire lehet rátolni a falra? Ha mögötte van a fali csatlakozó, lan port az például problémát jelenthet? Esetleg ha leveszem róla a keretet? -
Kbali
nagyúr
válasz
siposjozsef
üzenetére
Nem allhatsz el. 3 napon belül csere, ha nem jó, ennyi jogod van személyes vásárlásnál.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Vegazombi
üzenetére
A 2 legrosszabb választás ha tvt akarsz venni pont az az Lg és a Samu model amit említesz.
Ne ismertebb márka név alapján válassz itt mindenki azt fogja mondani.
A 65C6K is jó tv 5év garival a Hisense is az a Tkomnál.
Ezek közül a Qned70 ami esetleg IPS és jobb a betekintési szöge a másik 3 biztosan VA ott lesznek kompromisszumok. -
Vegazombi
újonc
Sziasztok!
190 000Ft érték környékén keresek tv-t és a telekom csomagom mellé az alábbi 3 modell beleférne a keretbe:
Hisense 65U7Q 65 4K Smart 144Hz Mini-LED ULED TV Legjobb képminőség választás de minőségben nem annyira megbizható állítólag.
LG 65QNED70A6A TV QNED 4K AI Smart TV Jobb minőség saját panelek viszont nem annyira jó képminőség.
Samsung QE65Q7FAAUXXH 65 UHD 4K Smart QLED TV Jó tapasztalat és minőségi viszont nem annyira jó képminőség.
Legfőbb felhasználás az a filmezés streaming szolgáltatókon.Jelenleg egy 49 inch-es samsung (QE49Q6FNAT) van ami már 5 éves de hibátlanúl futtat netflixet,HBO-t, Skyshowtime-ot, Amazont és minden mást is.
A következő TV-nél is szeretném ha minden elfutna kompromisszumok és akadások nélkül a következő években.
65col a maximum ami felfér a falra amit ki is maxolnék mivel akár 4-5 méterről is néznénk.A szoba maga elég világos és szeretném ha jó lenne a betekintési szög, hogy a szoba két végéből(konyha-kanapé)is lehessen nézni elmosódás nélkül.
Komoly csatlakozási igényeim nincsenek a késöbbiekben szeretnék egy kiegészítő hangszorószettet rácsatlakoztatni lehetőleg vezeték nélkül. Falra szeretném szerelni
Csak új tv-ben gondolkodom, lehet már kicsit túl is gondolva.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
espi38
őstag
válasz
siposjozsef
üzenetére
Ez egy tuti jó ötlet, védve vagy. Viszont azzal nem vagy védve, hogyha nem tetszik a tv akkor nem tudod visszakuldeni. Online vásárlásnál ezba jó, hogy indok nélkül küldheted vissza a terméket

-
siposjozsef
csendes tag
válasz
espi38
üzenetére
Nekem a MM-Ban azt mondták, hogy a helyszíni vásárlásnak minősül az én vételem és így 3 nap elállási időm van ( áruházak közötti átmozgatás) az online 14 helyett.
de rászedek az eladó srácok egy havi 1700 forintos gold biztosításra , amit mondták h az első hónap után mondjak le, ha minden oké a tv-vel. elvileg így nem szívhatom be egy rossz készülékkel.
-
balou84
tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
The strain is already visible in earnings. Samsung's video display and digital appliances divisions recorded a combined operating loss of roughly 200 billion won ($137 million) last year, while LG's media entertainment solution division posted losses totaling 750.9 billion won. [link]
Szerintem nem igaz amit írtál, a tv üzletága az LG-nek és a Samsungnak is szenved. A Sony se szállt volna ki ha annyira ment volna a szekér.
-
Adams15
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, lecserélnénk lassan a mostani Tv-nket.
1. Tévére szánt összeg, forintban?
Max 600 körül
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
Film, sorozatnézés, ritkán játék (Xbox)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
kb. 2.5 m, jelenleg egy 49"-os van, 55" körül nézegettem
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
A szoba világos, nappal is néznénk, de este többet
Szemből, általában többen
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
HBO, Netflix, Diseny+, Skyshowtime, Apple TV
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
Optikai, HDMI, USB, LAN
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
Mindegy, valószínűleg fali konzollal fogom rögzíteni
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
LG
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
Nincs. Az LG légegeres távirányítóját szeretjük
Garanciális, új TV-t szeretnénk venni
-
-
espi38
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
A TCL PK7, ahhoz képest hogy nem mini ledes nagyon jó képe van.
Ez a TCL tud valamit, szerintem ez is ár érték bajnok készülék - 145 ezer ft most az Alzanal az 55" 5 ev garanciával, +6 hónap antik tv előfizetéssel.
Persze akik játszani szeretne a tévén annak nem jó mert csak 60Hz panel van benne de filmek "evésére" hibátlan.
Visszatérve a Samsung qf7 széria,szerintem aki megveszi nem is nézi meg hogy mit kap a pénzéért csak mert Samsung.
-
espi38
őstag
válasz
vittorio7
üzenetére
Ha boltban rendeled meg és fizeted akkor nincs 14 napos elállás.
Ezt az online dolgot arra találták ki, ha neten vásárolsz fizikailag nem látod a terméket illetve nem tudod kipróbálni és valami nem tettszik benne visszakuldheted.
Viszont ha személyesen vásárolsz ez nem all fenn mert fizikailag látod megfoghatod a terméket..
Viszont ebben az esetben se tudod tesztelni a készüléket de ennek ellenére se küldheted vissza ha nem kell és ez érdekes verzió -
rainman72
Topikgazda
55C7K 180e
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Swatchboy75
üzenetére
Az ára tűrhető már így főleg ha bontatlan?
Hogy milyen azt nem tudjuk ha van kedv írsz róla majd pár szót. -
Swatchboy75
csendes tag
Vettem egy pana tv-t
Szerintem jó árban 😊
Elméletileg ez egy jó tv.

-
rainman72
Topikgazda
-
Móncsa
aktív tag
TCL HISENSE összehasonlításban olyan embert keresek akinek mindkettő volt már legalább 60"-os méretben.
-
espi38
őstag
Hisense 50e8q tévé készülékről esetleg van vélemény?[link]
Köszönöm szépen -
rainman72
Topikgazda
85C6K 340e plus szállítás
-
sb95
tag
válasz
vittorio7
üzenetére
Mivel a boltban fizetsz, így bolti vásárlásnak számít, tehát nincs 14 napos elállás sajnos.
Szerk: Persze, ha ütött a doboz, vagy van valami probléma, ami kívülről látszik, akkor megtagadhatod az átvételt. Ha pedig beüzemelés során jön elő valami probléma és az üzlet nem segítőkész, akkor érdemes a bankhoz fordulni chargeback miatt és majd ők lerendezik az üzlettel elméletileg.
-
sb95
tag
Bár online a legtöbb dolog már nem elérhető, az üzletben (MM) központi raktárról még tudnak az eladók berendelni (fél órája még tudtak) TV-ket kedvezményes áron. Annyi hátulütője van a dolognak, hogy ez bolti átvétel, így erre még rájön egy 12 ezer HUF-os szállítási díj, ha valaki nem tudja személyesen elvinni.
Kis infó, hátha valakinek segít.
-
umek
tag
Az MM akció kapcsán rákérdeztem náluk, hogy esetleg lesz-e még készletfeltöltés az akció vége előtt, de azt mondták, hogy nem.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
Ice75
üzenetére
Élőben nem igazán lenne nagy difi köztük egymás mellett.
Ami difi hogy az U7Q IPS ami olyan szempontból jobb választás ha állandóan többen nézik a VA C6K inkább középnézős tv nagyobb szögből oldalról vmennyit fakul.
Vmi ilyet kéne pl mondani a vevőnek vagy megmutarni de erre nem futja az ottani eladóknak sajnos
Viszont a VA TCL szerintem feketében jobb lesz pont a panel miatt,illetve az op.rendszer is kedvező jóval app.szenpontjából.
Színek felskálázás hasonló eredményt mutat.
Ez alapján dönts. -
Ice75
csendes újonc
Sziasztok!
Tv-t szeretnék venni, ár érték arányban nekem megfelelő lenne a Tcl75C6k .
A média markt-ban az eladó srác inkább a Hisense 75U7Q-et ajánlotta azt mondta veri a Tcl C6k-t.
Mi a véleményetek erről?
Köszi a segítséget
-
Móncsa
aktív tag
válasz
rainman72
üzenetére
2018-ban nem várhatta meg a kiszállító , kifejezettem meg volt nekik tiltva az hogy a csomag kibontását megvárja Annak idején volt is ebből sok cirkusz sokan rábasztak rendesen futhattak a pénzük után .Sértetlen volt a doboz akkor csak a vevő törhette össze ez volt a hozzáállás. Sokan egy idő után ezekből okulva már az átvételtől kezdve a kicsomagolást végi kamerázták végig vették ,hogy bizonyítani tudják azt hogy törött volt a tv-már a dobozban. Akkor pont ezért nem mertem futárral tv-t venni de akkor ezek szerint ez most is pont így van?
-
Móncsa
aktív tag
Amikor csomagküldéssel vesz valaki TV-t akkor mindig minden körülmények között előre kell fizetni , a tv-t a futár előtt ki lehet bontani vagy az egész egy zsákba macska mert a képernyő simán lehet törött is a bontatlan sértetlen csomagban-- volt erre több példa is már igaz régebben akkor amikor vettem a jelenlegi tv-met 2018-ban --- és akkor arra semmiféle garancia nincs?
-
rainman72
Topikgazda
válasz
TungurKnivur
üzenetére
Magyar fizetésekhez ilyen árak kellenének jobban pörögnének az eladások.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
siposjozsef
üzenetére
600-700e volt előző években a 75Qned9x.
2025s modelévnél jött el végre hogy normális áron adják.
Gondolkodok én is rajta mielőtt még kifutna ebben a méretben vagy 85"-ban. -
TungurKnivur
tag
válasz
siposjozsef
üzenetére
MM-ben 360 a 75C7K (a C6K meg 298)
De 320-ért jó az LG. -
MM
őstag
Nagyon gyorsan fogynak...
LG C5-ből már csak a 83" van, ami akciós.
Samsungból meg 55" OLED-ből QE55S84FAUX (ez ugyanaz, mint az S85, és QD OLED paneles) -
siposjozsef
csendes tag
Köszi szépen mindenkinek a hozzászólásokat!

Sikerült elintézni személyesen a MM-ban hogy áthozzanak egy másik áruházból ottani készletről egy bontatlan csomagos tv-t. Jó fejek voltak, mivel mondták is hogy csak és kizárólag a mai napon belül van ez az akció!
320ért így ez a LG 7592A szerintem instant buy volt
nekem nem tudna többet 80e pluszért a TCL C7K.
(400ert vettem előző héten Emagon Elektro hétvégén akcióban , így az megy is vissza ) -
umek
tag
válasz
balou84
üzenetére
A weboldalon ez van:
"Az ajánlat 2026.02.13-án, legfeljebb a készlet erejéig valamennyi MediaMarkt áruházban és a weboldalunkon leadott megrendelés esetén érvényes. Áraink az áfát tartalmazzák. Csak háztartásban használatos mennyiségeket szolgálunk ki. Megjelenítési hibáért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeinket szimbolikus fotóval ábrázoltuk."
De ha sikerrel jársz esetleg siposjozsef azért írd meg.

-
balou84
tag
válasz
siposjozsef
üzenetére
Még az is lehet, hogy sikerrel jársz. Itt nem szerepel, hogy a készlet erejéig:

Majd írd meg, hogy mire jutottál.
-
rainman72
Topikgazda
válasz
siposjozsef
üzenetére
Ilyen áraknál nem érdemes sokáig vacilálni meg kell venni mikor még van.
-
-
plaszy
őstag
válasz
siposjozsef
üzenetére
Nem étem, hogy nem lehetett megtalálni...
-
Emu
őstag
válasz
siposjozsef
üzenetére
Tudásban nincs különbség a két TV között.
-
siposjozsef
csendes tag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
hát ha sikerülne megtalálni a Rainman által írt 320e-be kerülő 75qned92A6-ot, akkor 40e-el olcsóbb mint a 360e-be kerülő TCL 75C7K..
Ez esetben venném inkább az LG-t.
RTings összehasonlító teszt: [link]
Nekem a Gaming nem faktor
Lg mini ledből a 75Qned92A6 is jó áron van 320e
-
TungurKnivur
tag
válasz
siposjozsef
üzenetére
Biztos? A C7K elvileg jobb és olcsóbb is 170k-val, ami azért komoly különbség...
-
umek
tag
Nagyon fogynak az MM akciós tévék... Érdemes nem tökölni, ha valakinek kell valami.
-
hajraolaj1
tag
Sziasztok, TV-t keresek egy fényes szobába, 43 colnál nincs nagyobb TV-nek hely, nagyon max 150k a felső határ.
Jómúltkorában ajánlottatok TCL 43P7K TV-t, ma viszont van akció Media Marktban az LG 43QNED80A3A TV-re. Alapárat tekintve az LG 20k-val drágább, akciósan viszont 10k-val olcsóbb a TCL-től.
Van erről tapasztalatok, megérheti ez az LG nekem, ha játékra nem használnám, csak tv ill. filmnézésre? Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Emu
őstag
válasz
siposjozsef
üzenetére
-
vittorio7
őstag
De, elvileg az MM kiterjesztett garancia az egy biztosítást is tartalmaz, törés baleset esetén. A telekom esetén az hogy van. Ahogy epsi38 írta, akár +1 évre is meg lehet kötni.
(Nekem mondjuk jó, ha van plusz garancia, mert egy tévét már összetört a gyerek... Ezért sem merek OLED-t venni mert az még kényesebb.)Az a baj hogy olyan tv-t szeretnék ami valamennyire matt kijelzős, de az csak a prémium oled kategóriában lattam.
-
espi38
őstag
Ez egy tökéletes leírás.Én a telekomtól rendeltem kifizettem a 65C7K tévét és lemondtam.Ebben a formában nekem speciel nem ér meg 60 ezer ft ot a +2 év garancia.
Max kötök egy évre és lesz 4 év garancia-az ember álatalában 2-3 év múlva eladja a tévéjét legalábbis aki halad a fejlődéssel.
Bár hozzá kell tenni ha van érvényes garancia készülékre könnyebb még használtan eladni. -
umek
tag
Erősen elgondolkodtató ez a mai MM-akció egyébként ha az ember TCL 65c7k vásárláson töri a fejét.
De persze ki van ez találva.
- Alzán/Telekomnál az 5 éves garival 319ezer a készülék.
- előbbinél fel van tüntetve, hogy 60ezer a plusz 2 éves gari értéke.
- MM-nél most 319ezer helyett 255 + szállítás, 262ezer, de csak 3 év garival.Ha a mostani akciós árhoz hozzáadod a kiterjesztett gari értékét, hogy, hogy nem, pont 321-re jön ki.
Tehát akinek fontos az 5 év gari, annak még ezzel a 20%-os MM akcióval is inkább a Telekomnál éri meg megvenni.
Persze azt nem tudom, hogy mennyi lenne az MM-nél a garancia kiterjesztése plusz 2 évvel, mert az a honlapon nincsen feltüntetve, egyedileg mondják meg a készülékhez. Ezt nem tudja valaki véletlenül? Csak mert így lenne teljesen tiszta a matek.
-
vittorio7
őstag
válasz
rainman72
üzenetére
Pár napja nézegettem pár TV-t, remélem pontosan gyűjtöttem össze:
TCL C6K
* 512 zóna a 98”-es modellnél; 420 zóna a 85”-es modellnél, 312 zóna a 75"-es modellnél, 242 zóna a 65”-es modellnél és 180 zóna az 55"-es modellnélTCL C7K
* 2880 zóna a 115”-os modellnél; 2048 zóna a 98”-os modellnél, 1568 zóna a 85”-os modellnél, 1248 zóna a 75”-os modellnél, 1008 zóna a 65”-os modellnél, 720 zóna az 55”-os modellnél és 336 zóna az 50"-os modellnél.Xiaomi TV S Pro Mini LED 2026
532 zóna a 65”-es modellnél
704 zónás a 75"-es modellnél
408 zónás az 55"-es modellnél -
-
ratam23
aktív tag
LG 65 C5 440-ért azt hiszem szintén jó vétel.

-
espi38
őstag
válasz
TungurKnivur
üzenetére
nekem így volt a 75C6K készülék-led izzókat rendeltem mellé másfél héttel később kaptam meg őket-ráadásul vissza is kellett küldenem mert benéztem az otthoni lámpáim foglalt méretét
-
rainman72
Topikgazda
Lg mini ledből a 75Qned92A6 is jó áron van 320e
-
balou84
tag
Asszem ma pörögni fog ez a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(400ert vettem előző héten Emagon Elektro hétvégén akcióban , így az megy is vissza )