- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan intézkedhet az EU a DeepSeekkel szemben
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Van nektek masszázspisztoly? Melyiket érdemes megvenni, ami az árkategória legalja körül van?
Jó lenne tapasztalatotok alapján.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zolikaDB
veterán
Autós telefontartó vihető, ára: 1db fehér Milka.
Mágneses, kábelvezető hátul, fém kampoval akad a szellőzőrácsba.
Jár hozzá 1db acéllemez, kétoldali ragasztóval, amit tokba, telefon hátlapjara lehet ragasztani.
Baromi erősen fog, nem magsafe kategória.
Ne habozz, holnap Valentin nap!!!
*Nem viszem sehova, Debrecen belváros, Faraktár utcai Lidl magassága.[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz
dbius #167232 üzenetére
Működik, most elővettem és kipróbáltam. Meg is lepődtem
Apropó, ha már megint ide tévedtem: Érdekel valakit egy Acer 5735z laptop alkatrésznek, vagy bárminek? Csak maga a gép, töltő, akku nélkül, kijelzőhibásan. Ad képet, de egyrészt nincs háttérvilágítása, másrészt meg van folyva a bal felső sarok és ott meg van repedve az üveg. 2 giga RAM van benne (1 slot még üres), magyar billentyűzettel. Most túrtam elő azt is a fiókból, valamikor évekkel korábban használtam külső kijelzővel, de jelenleg ez sok mindenre már nem alkalmas.
Kb. ma délig ha valaki jelentkezik, elviheti egy tábla csokiért, utána viszem leadni elektronikai hulladéknak.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz
fenergie84 #167228 üzenetére
Nekem van itthon mini dv kamerám de én se vettem elő jó ideje. Ha gondolod megnézem működik-e még. Ha igen és érdekel, akár Neked is adom mondjuk egy nagy Milkáért. Szerencsére én anno minden anyagot digitalizáltam, ami azzal készült.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Szancsó #166850 üzenetére
Beszúrom ide is direkt, hátha...
Eladóak:
- Két HP Probook 650 G1 i5-4210M, Radeon HD 8750M, 32/37e
- HP 250 G8 (Pentium Silver N5030, 8GB DDR4, 256GB SSD) 53e
- 8GB (2 x 4GB) DDR3 notebook memória 5e
- és még mindig eladó a 160x240 -es kalózos gyerekszőnyeg, 15e(Helyileg Hajdúsámson, de pl. Debrecenbe, esetleg ilyen Józsa/Bocskaikert távra megoldható szállítás.)
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Per Me
tag
válasz
fenergie84 #167228 üzenetére
Ha nem találsz helyben, Nyíregyházán megér egy telefont.
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Találtam otthon régi mini DV kazettákat.
Sajnos a kamera amivel felvettünk járuk úgy néz ki, hogy megdöglött, mivel legalább 15 éve nem nyúltunk hozzá.
Van esetleg ötletetek, hogyan tudnám digitalizálni?
Egy nagyon fontos lenne.. -
-
pigmeus
tag
válasz
bul07 #167220 üzenetére
Itt mit kell pontosan megvenni ?
Mert van Román matrica vagy Autopalya Matrica.
Arra gondoltam, hogy Ártándnál megyek át, mert időben nem sokkal vagyok előrébb. Persze nem tudom milyen az út, mennyire lesz lassú ott 16 körül.
Hogy érted hogy úthasználatit? Borsi után kell venni Nagyváradig?[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
pigmeus #167201 üzenetére
Ha van autópálya matricád akkor azon végigvereted és már Nagyvárad mellet is vagy, kb 87Km.
Csak ne felejtsd el lekésőbb a határon megvenni a román úthasználatit, azt nem tudom hogy autópályás határnál van e lehetőség személyesen megvenniHa nem akarsz kockáztatni akkor interneten meg lehet venni [link]
Debrecen->
Hosszúpályi majd Borsi határ 72Km, néhol elég rossz az út
Berettyóújfalu majd Borsi határ 77Km, út rendben van de van pár lámpás kereszteződés ami lassítja a dolgokat, Derecskén is át kell menni.
Borsi határ után én a MOL kúton szoktam megvenni az úthasználatit, itt merek kártyával fizetni. Érdemes figyelni mit üt be, nekem volt már hogy tévedett, még időbe elkaptam a kártyát.[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sto1911
veterán
Nem tudom mit panaszkodtok: par eve akartam venni autot, akkor panel arban volt. Azota ketszer olyan draga lett az auto, de csak fel panelt kapok az araban
-
sirály69
őstag
Iphone-t használó szakit keresnék, aki tud segíteni a gépről telefonra történő zenemásolásban...
Szerver Hosting Debrecenben
-
Morgal
aktív tag
-
lorcsi
veterán
válasz
Pyttawrx #167202 üzenetére
Igen
az a kategoria lett eleg drága ameddig kb el lehet latni/ ossze lehet gyujteni
csak 5-8 eve 1,5-2M kozott voltak rendesen 10 ev alattiak , jo allapotuak
most ennyiert mar csak 10-15 evesek
ami azert meredek
en a varosi kisautotol eggyel nagyobbat keresek ( egyterut vagy kisebb kombit benzinest) tok meredek a kinalateladó: vadi új soundcore motion+
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz
zolikaDB #167192 üzenetére
2009-ben, mikor megnéztem a belvárosban egy W123-as Mercit, akkor 180 ezret kértek érte, nem volt a legszebb de bőven használható volt. Most W123-asból 1 milláért annál sokkal szakadékabbat kapok.
És igen, durva, hogy 20 évesen annyiba kerül mint 20 éve újan, csak közben repülő rajtot vett a ft (euro csak a gyengéknek kell!) meg az infláció.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
válasz
lorcsi #167195 üzenetére
Ezen gondolkodtam a napokban. Majd 1 évet vettünk kocsit, és a fiatalabb kocsik ára nem olyan vészes az ilyen 15-20 éves kocsikhoz mérten. Persze minden autónak felment az ára iszonyat drágák, csak most mint állapot/kor tényezőket hasonlítottam össze magamban. Pl egy toyota yaris 2008-as 1,6-1,8M kb
-
pigmeus
tag
Sziasztok, aki esetleg ment mostanában ki Nagyváradra Debrecenből ő milyen útvonalon ment?
-
bul07
nagyúr
válasz
aldebaran #167196 üzenetére
Én 2018 nyarán vettem 950e Ft-ért, most simán kapnék érte 1.1milliót.
Öcsém 2018-ban vett új Dustert (dízelt ami ugye feláras benzineshez képest) 4.5millióért, most 7évvel később 4milliót kapna érte. Az új Duster meg valahol 6millió környékén van és benzines.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
zolikaDB
veterán
válasz
paatrick #167189 üzenetére
Húha...
Mindig 3000-ért tankolok, nekem mindegyMár, ha a ló nem bírt eleget legelni
Csak kicsit felszalad a szemöldököm, hogy használtan majd' 20 évesen kb. annyiba kerül egy autó, mint annó újonnan szalonból.
*illetve ennél fiatalabbat (Jazz) kb. 1m-val olcsóbban vettem 2.5 éve -
pigmeus
tag
válasz
hentes555 #167181 üzenetére
hát szeritem most mindenki házat épít vagy újít fel
de persze lehet tévedek. De maúgy itt se jó a orál. Elvileg tag aki megbízható, nem is vissza, letiltja a telefont, a másiktól vettem meg, elvileg minden patent, közben dobálja a sim kártyát, hiába az új akku, de közben 1 órát bír... nem csodálom ha sokan nem is akarnak ilyen áron telefont venni, főleg ha hibás, hiszen lutri az áru, meg az eladó is.
-
zolikaDB
veterán
Autós telefontartó vihető, ára: 1db fehér Milka.
Mágneses, kábelvezető hátul, fém kampoval akad a szellőzőrácsba.
Jár hozzá 1db acéllemez, kétoldali ragasztóval, amit tokba, telefon hátlapjara lehet ragasztani.
Baromi erősen fog, nem magsafe kategória.
Nem viszem sehova, Debrecen belváros, Faraktár utcai Lidl magassága.
-
aldebaran
addikt
Csak egy tapasztalatot akarok megosztani veletek.
Eddig az omv-nél tankoltam a 95maxxmotiont. Ismerős ajánlására átmentem 2 hete az orlen-hez az istván út végén az aksd-vel szemben. Itt sima 95-t tankoltam.
A motor sokkal simábban jár, mintha több erő is lenne benne. Kíváncsi vagyok, mit mutat majd fogyasztásban.
Ti tankoltatok már itt, mi a véleményetek?Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
zolikaDB
veterán
Nem néztem még reggel az euró-forint árfolyamot, de valaki csúnyát mondott Brüxelben, és repülőrajtot vett az infláció?
* remélem, nem minősül agresszív kommentnek a hsz-em...
-
bul07
nagyúr
Tegnap ahogy jöttem kifelé, 17óra környékén Berettyóújfalu felé, nem semmi volt hogy az első lámpától(Unix) teljesen a körforgalomig tömött két sorban álltak az autók, befelé menő oldalon
És még be se indultak a gyárak még csak most építik őket
Sárándig nemhogy 2x2 sáv kellene hanem 3x3Holnap egy villám látogatás lesz 13órára be végeznek hamar és tűz kifelé, talán lesz időm az Auchanba elugrani .
Amúgy van még p@cse egyeseknek rendesen csapatni, a Laguna Lux Fürdőszobaszalon-nál lévő lámpánál egy fehér autó csak úgy nyomta neki a kanyarodó sávból egyenesen, nehogy már piros lámpa megfogja
De sok ilyen volt régen, mára azért szelídültek az autósok Debrecenbe is
Mikkor mondjuk Budapesten vezetek meg is lepődök hogy ott mennyire más, mennyivel jobb a morál. Ha indexelek még be is engednek.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hentes555
senior tag
Egyébként félig visszacsatolva az előző témára, csak én érzem úgy, hogy most nagyon “megállt a piac”?
Hirdetek az utóbbi hetekben telefont, laptopot, egyéb PC cuccokat is, de konkrétan senki még csak nem is érdeklődik, pl. itt aprón sem, Marketplace-en meg átverés vagy a tudjukkik.
Vagy én áraztam rosszul?Ti nem tapasztaltok ilyet?
Én vagy 3-4 éve egyetem alatt többet adtam-vettem, mikor több szabadidőm volt, de nem rémlik, hogy ennyire nem ment semerre a dolog.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
dbius
veterán
Vettem
Az alábbiak maradtak, amik még vihetőek:
TUYA okosotthon rendszerbe illeszthető dugaljak:
- 2 db Blitzwolf BW-SHP6PRO Ezek mérnek fogyasztást. [link] - 3000 Ft/db.
- 2 db. MOES dugalj, RGB világítással. Ezek is mérnek fogyasztást. Ezekről elfelejtettem saját képet készíteni. [link] (szerk: Alis linken a DE-16A LED verzió) - 3000 Ft/db.TUYA okosotthon rendszerbe illeszthető hő és páratartalom szenzorok:
- 1 db, ami mikro USB kábellel hálózati feszültségről működik [kép] [kép] [link] - 3000 Ft.A fenti eszközök mindegyike TUYA (és társai) alkalmazásokkal működnek együtt (Google Home és Amazon Alexa is kezeli őket), Home Assistantba is integrálhatóak. Minden eszköz használatban volt hosszabb vagy rövidebb ideig, de leváltottam őket Tasmota, ill. Zigbee alapú eszközökre.
[ Szerkesztve ]
-
tsyl
aktív tag
Szia,
Ezeket is kérném szépen még!
- 2 db Teckin SP21 dugalj
Köszönöm !19 éve a PH-n....
-
-
sirály69
őstag
Olyanba futottam bele, hogy cégesen rendeltünk webáruházból projektort ami nem felelt meg mégsem. Vissza akartuk küldeni, de az eladó nem veszi vissza, mert céges vásárlás...
Ez tényleg igaz hogy céges vásárlás esetén nincs elállási lehetőség....?Szerver Hosting Debrecenben
-
iscsu
tag
válasz
hdanesz #167168 üzenetére
Ez egyszer nálam egy telefonhirdetésnél ment le...
-Mit lehet tudni a telefonról?
Bemásoltam neki a hirdetés szövegét egy az egyben, következő üzenet:
-Képeket kaphatnék róla?
Elküldtem neki a hirdetésben szereplő összes képet.
Megköszönte. Végül is lehet, hogy nála csökkentett módban ment az internet... -
hdanesz
őstag
válasz
hentes555 #167162 üzenetére
Én használt autó eladásánál szoktam megszívni.
Mindig 20 soros leírást írok a hirdetésbe, mit cseréltem, mi a baja....stb. Az egész történetét leírom amit nálam töltött.
Erre ilyen hívások jönnek:
- Jó napot...mit lehet tudni az autóról?
- Nos....sokkal többet nem tudok mondani mint ami a hirdetésben volt. -
hentes555
senior tag
válasz
Pyttawrx #167154 üzenetére
Nekem is volt ilyen, az pedig az iPhone 11-nél. A hirdetés címében és a leírásában is benne van, hogy Vodafone függő meg hogy hibás és leírtam részletesen, mi a hibája és hogy ez a gyakorlatban hogy jelenik meg.
Erre rámír: "Ez még meg van? Mi a baja?"
Mondom le van írva a hirdetésben, olvasd el, ha én leírtam részletesen, akkor annyit tegyél meg légyszíves, hogy elolvasod.
2 perc múlva ír: ok, elolvasta. 30-as telekom kártyával működik-e?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
KROK640
nagyúr
válasz
aldebaran #167152 üzenetére
Jártál már Indiában? A civilizáció legtöbb vívmányát megkapták, mégis egyfajta különös barbár törzstagként él a legtöbbje (nyilván tisztelet a kivételnek). De Marokkóban ugyanezt láttam, kicsit másképp, de ugyanez volt az elv. Sajnos igaz, világszinten is, hogy sok embert hiába veszel ki a gettóból a gettót nem tudod kivenni belőle.
Ehhez alapból születése után kb azonnal kellene kiszakítani ebből a környezetből és 25-30 éves koráig vissza sem engedni, de ez ugye nem megvalósítható.
A kommenttel csupán szomorú tapasztalataim megosztása volt a cél, nem pedig a gyűlöletkeltés, vagy hasonló.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
aldebaran
addikt
válasz
RandomName #167158 üzenetére
Mindig is voltak próbálkozások, de amíg a gyerekek a putriban nőnek fel az apjuk, anyjuk mellett és nem máshol, addig a gondolkodásuk megmarad a pár száz évvel ezelőtti.
A cég, ahol dolgozok csinál számítógép-oktatást a kollégákkal ilyen mélyszegény helyeken. Hiába. Hazamennek a gyerekek és kész. Semmi sem történt, vagy a szülő azt gondolja, értelmetlenség az egész és nem engedi többet. Nincs perspektíva, a közelben nincs semmi.
És igen, amíg vándorló életmód volt, nem volt velük gond, elvoltak a maguk világában, de miután erőszakkal letelepítették őket... A házaik is azért olyanok amilyenek, meg megalszanak télen is egy kis sátor-kunyhóban, mert a vándorlásnál annyi elég volt.
Lakatosok, kovácsok, zenészek... ezek ők.
Tudom, vannak kivételek, de hol nincsenek. De ha 1000-ből egy a kivétel, az azért oltári karcsú.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
RandomName
senior tag
válasz
aldebaran #167152 üzenetére
Pedig tudnak integrálódni. Csak más a baj.
Egy teljesen más kultúrkör, teljesen más felépítésű nemzetség. Néhány dologban 100+ év elmaradásban. Egyik ilyen, ami a mai napig rengeteg gondot okoz a cigányságon belül, az a "jófiú" intézménye. Mai napig vannak olyan helyek, ahol ha két nem ismerős cigány tallálkozik, előbb-utóbb meg kell mérni, ki az erősebb. Igen, verekedni kell. Ezért szoktad azt hallani, hogy balhéznak a cigányok kb a mindenhol is. És itt elmékezzünk meg Matisz papáról, aki azt mondta, hogy: [link] 0:47-től. Vagyis nincs baj a börtönnel, megcsinálod a bajt, leülöd, kijössz, folytatod.
A másik, hogy kb két lehetőséged van, vagy otthagyod a családod, vagy belefásulsz ugyanabba amibe ők vannak.Viszont mára kb ők lettek egy Adidas-ba bújtatott betyárromantika, mint egy Chevrolet-el járó apache indián, az egyik oldalról utált, a másik oldalról túlvédett náció aminek sehol sincs helye....
Szerencsére azért vannak pozitív példák, https://www.snetbergercenter.org/hu https://amassprojekt.hu/roma-influencer-program/
És mára pár mélyszegény réteg kivételével látszik a felzárkózás iránti igény...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
-
bobace
addikt
válasz
Atomantiii #167143 üzenetére
Én csatlakoznék amúgy a pozitív listához is. Használt gyerekcuccokat sokszor tesók vették meg tőlem Marketplace-n, már csak gondolom anyagi helyzet miatt is, bár voltak full gazdag(nak látszó) kikerázottak is köztük
. Chat alapján ki lehet szűrni, hogy ki az aki még beszélni sem tud. Akivel pár értelmes mondatot lehetett váltani, azzal gond sem volt élőben nekem. Néha akartak alkudni pofátlanul, nem kell belemenni a játékba, de persze kell engedni, hogy ők is jól érezzék magukat. Aki már eleve úgy kezdi, hogy beírja fele árat chaten, annak nem is írok.. De sajnos a legtöbb érdeklődő már Marketplacen van, megkerülhetetlen lett. És eddig mindent is eladtam ott hol rövidebb, hol kicsit hosszabb idő után.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
válasz
hentes555 #167140 üzenetére
Mindegy hogy hova tartozik. A marketplace volt a hiba.
Régen sikeres eladás után 1-2 évvel feltettem hibás notit, ami a címben és a leírásban is benne volt. Jöttek kérdések mennyit megy akksiról. Válaszoltam mivel hibás…. Erre ő: ja azt nem látta
Na a 2. Ilyennél lett az hogy ott semmit nem hirdetek. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Hidd el nekem, még mindig ígyjártál jobban, mintha 1-2 nap múlva felhív meg fenyeget, hogy vedd vissza, vagy elcsal a város szélére és kirabolnak.
Egyébként még türelmes vagy, én 15-20 perc után leléptem volna. Igaz nem is mentem volna 15 perccel előbb oda.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
RandomName
senior tag
válasz
patex1983 #167146 üzenetére
Én félek most meghirdetni az XBoX One S All digitalt, már előre látom a csippelt-e, meg mijaza ónlájn akku ami kell hozzá, mijazhogy nem megybele cédé, stb.... Pl.: Bodaszőlő adok-veszekbe ki sem rakok olajradiátornál bonyolultabb dolgokat.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
zeon.hu
nagyúr
Esetleg nem tud valaki Citroen C4 Grand Picasso -t vagy Peugeot 5008-at eladót?
Előbbi ha benzin, akkor kizárólag 1.8,-as, dízel mindegy, csak manuális váltóval, utóbb csak dízel motorral érdekelne.
(Korai kiadás elsősorban, mert korlátozott a pénztárcám...)
#?*@&!
-
hentes555
senior tag
válasz
Atomantiii #167143 üzenetére
Nekem is arra vitt volna az utam és nem lett volna kiesés, ha nem állok fölöslegesen 40 percet, hanem odajön, ahova és amikor megbeszéljük + nem kezd el hitegetni, hogy úton van, nemsoká itt van, stb.
És még megkérdezte, nem mennék-e ki én inkább oda
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
válasz
Ez nálam is alapszabály, bár a múltkor kivételt tettem, kicsit gyanús volt, hogy ki lehet a vevő.
De feltűnően szépen írt üzeneteket így ezért kivételt tettem, illetve mivel kocsival vittem az árút ezért úgy voltam vele, hogy legfeljebb megpattanok ha forró a helyzet és ki sem szállok. Az utcán bonyolódott le az üzlet, de előtte terepszemlét tartottam.
Meg nekem nem telt plusz időbe gyakorlatilag, mert úgyis mentem melóba és csak odafordultam ahova megbeszéltük.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #167138 üzenetére
Hát akkor ezt benéztem, nem vettem észre hogy alul kidobott volna valamit, pedig még pénzt is vettem onnan ki, de lehet megzavart hogy be kell et írni a rendszámot, még sose írtam be. Tuti ha nem az automata előtt parkolok még a kocsim rendszáma se jutott volna eszembe
De nem járt arra ellenőr, benne ültünk a kocsiba, és akit vittem kb 10perc alatt végzet is a OTP-be[ Szerkesztve ]
-
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #167136 üzenetére
Egy kis “élménybeszámoló”
Hirdettem egy másik törött iPhone-t is, alaposan le van fényképezve, hirdetésben leírva, hogy törött. Először itt HA-n, de mivel hiába látták 300+ alkalommal, gondoltam meghirdetem marketplace-en. Ez volt az első hiba, ugyanis a környékről kb. az összes tesó rámírt, ez még meg van? automata üzenettel. Vártam pár napot, hátha jelentkezik egy értelmes vevő, de nem igazán. Sajnos megszegtem az egyik alapszabályomat, hogy cigánytól semmit, cigánynak semmit. Gondoltam kiválasztom a legnormálisabbat akkor ezek közül, megbeszéltük, hogy ma találkozunk a Malomparknál 6-kor. Kérdeztem még napközben, hogy akkor tényleg látta-e az állapotát és így is kell-e, azt mondta hogy igen.
Na én már ott álltam a Malomparknál 5:45-től, mondom kicsit hamarabb odamegyek, ne késsek. Ír 6 felé, hogy mindjárt itt van, de nem tudnék-e közelebb menni. Mondom hova közelebb? Hát ő még kint van a város szélénél, nem mennék-e oda ki. Mondom nem, mert gyalog vagyok. Mondja nem baj mindjárt itt van, kb. 10 perc. Eltelt már 20 is, lassan 40 perce álltam egy helyben a hidegben, kérdezem merre van. Erre válaszol, hogy nem kell neki a telefon, az anyja megnézte a hirdetést és nagyon repedt, így nem kell neki
Mondtam neki, hogy baszki le van írva a hirdetésben és le is van fotózva, ne mondd már hogy pont most, amikor épp úton vagy és már majdnem ideértél, megmutattad anyukádnak és ő azt mondta hogy ne vedd meg.
Erre fogta és kilépett a beszélgetésből, majd letiltott.
Volt 100+ üzletem itt HA-n, sosem volt ilyesmi velem, most az egyszer megszegtem a szabályt és tessék.És akkor én vagyok a rasszista, ha nem üzletelek cigánnyal.
-
bul07
nagyúr
válasz
Pyttawrx #167135 üzenetére
Már nincs is papír kiadó rajta, vagyis én nem leáttam, meg nem is dolgozott a nyomtatáson.
Nem gondoltam hogy nem nyomtatt, így azt nem figyeltem hogy a bedobott pénz percre pontossan meddig tart ki.
Már ha nem felejted ell leállítani. Öcsém már járt így hogy elfelejtette.Akkor ezek szerint nincs egy alkalmazásuk amibe ha beütném a rendszámot látnám hogy meddig tart a bedobott pénz.
-
hentes555
senior tag
Van pár eladó termékem, hátha valakinek megtetszik valami, topiklakóknak kedvezmény is van
Surface Pro 5 50k
NAND hibás, de működő iPhone 11 128 Gb, fehér, Voda függő 45k
HP EliteBook 840 G1 "használtüzleti" noti 40k
CoolerMaster N300 plexis, szellős ATX ház kisebb esztétikai hibákkal 5k
Illetve ezen kívül tervezek felrakni egy Apple Watch 4-et, illetve teszteletlen AM3 alaplapjaim és DDR3 ramok vannak, majd ezeket is belinkelem ha meg lesz a hirdetés.
Ha valami felkeltette az érdeklődésed, keress nyugodtan, naponta többször nézem az oldalt"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
bul07
nagyúr
Parkolok a Hatvan utcában OTP előtt.
Kérdés hogy tudom megnézni meddig fizzettem a parkolásért?Mert bedobtam valamennyi pénzt de nem is néztem hogy meddig vagyok jó, beírtam a rendszámot és annyi. De nem nyomtatott papírt.
-
J054
csendes tag
Sziasztok,
Helyhiány miatt eladó egy "halogén légkeveréses sütő", ilyesmi.
Tökéletesen működik.
3.000,- Ft ha értejössz (Debrecen Júliatelep), nem postázom
privátot írj légy oly kedves
-
atike
nagyúr
-
tsyl
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a gyors infókat!
Meg is oldódott a kábel kérdése.
mezis: ha így halad a technika, nem kizárt, hogy hamarosan "okostojások" is lesznek már🙂19 éve a PH-n....
-
RandomName
senior tag
Ha megveszed a kábelt, én felkrimpelem neked.
Szerk.:
Amit Pyttawrx ajánlott onnan ez pont elég a célra: [link][ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok,
Van-e a fórumtársak közt olyan, aki kb.30-35 méter körüli utp kábelt tudna készre szerelni?
Kert végére szeretnék (jövendő kis csibékhez) kiépíteni egy egyszerű kis hálózatot, hogy kontrollálni tudjam a hőmérsékletet és páratartalmat, akár wifin keresztül, távolról is.
Azt olvastam, hogy erre a legjobb a Cat6 kültéri kábel. Ilyenből szeretnék készítettni, ha erre lenne vállalkozó és persze van ilyen időjárásálló kábele is.[ Szerkesztve ]
19 éve a PH-n....
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #167122 üzenetére
Nálam simán igen
Telefonon persze külön van a messenger, de gépen ma is egy a kettőInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
Aryes #167120 üzenetére
Nekem is telefonkönyv sokszor mint írtam. Meg unalom ellen jó néha pörgetni az üzifalat, csak ne mobilnettel tegye az ember, mert gyorsan elröppen 1GB is akár. Szerencsére nekem rendesen karban van tartva, az ismerősök dolgain kívül csak autós dolgokat hoz szinte nekem, az meg érdekel, szóval jóban vagyok az FB fallal.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz
husztiimi #167115 üzenetére
Engem meg az, hogy van aki nem használja. Ma már sajnos annyira oda lett költöztetve minden (én is sokkal jobban szeretem a fórumot!) hogy egyszerűen kontraproduktív, ha az embernek nincs FBje. Ésszel, okosan használva egyáltalán nem rossz az.
Nekem pl brutálisan sokat csökkent a telefonszámlám, mióta a nagyobb beszélgetéseimet messenger voip-al intézem. A havi 10+ K-ról lement kb félévente 5000-re. Most pénteken töltöttem 5 ezerrel a telómat, az előző feltöltés 219 nappal korábban volt, és azt már nem is mondom, hogy volt még rajta 900ft. Tehát ez így napi 18,72ft, havi 580ft. 5GB mobilnet is hónapokig elég szokott lenni.
De régen volt nagyon jó, még az FB nem tartozott bele az adatkeretbe, 5GB mobilnet egy évre is elég volt.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
sto1911
veterán
Bőrönd kereket javíttatni vagy cseréltetni lehet valahol a városban?
-
Zola007
veterán
válasz
Salex1 #167105 üzenetére
hívd fel bármelyik tüzépet, a náluk rendszeresen vásárlók közül biztosan tudnak ajánlani szakembert a vitt áruk alapján aki vállal ilyet
Ha falnyílás kiváltás vagy szerkezeti megerősítés is kell, akkor a hobbistákat ne erőltesd, ott már számolni is kell nem csak érzésre.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Eladó, korábban játékra összerakott gép. -
hdanesz
őstag
válasz
ServerWorks #167109 üzenetére
Köszi, már megoldódott.
-
ServerWorks
aktív tag
válasz
Salex1 #167105 üzenetére
Ismerek egy komuvest - eleg egyszeru fazon, de lepkiismeretes
hdanesz: nekem van feleslegesen egy
Szólásszabadság 2024: “A Politika témából a regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/1. és III 10/8. pontjának megsértése miatt. Semmi szükség rá, hogy felforgasd a topikot!“
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm mindenkibek a Tv-hez a segítséget.
-
Salex1
őstag
Keresek egy ügyes kezű ember, kőművest, aki 4,5m hosszan végig vágna egy betont (garázs bejárat, ami be lesz nyílászáróval zárva) és kivésve itong-ot illetve hőszigetelést tenne bele. Van itt köztünk, aki vállal ilyet vagy tudtok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Külpolitika
- Kés topik
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- PlayStation 5
- ASUS routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok