Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Használt íróasztal ingyen elvihető Hajdúböszörményben. Érte kell jönni és lehet vinni. Képem jelenleg nincs róla, de olyan, mint ez.
A felső lap felülete kopott, karcos (egérpad nélkül volt használva), az élek itt-ott le vannak verve a forgószéktől, de egyben van, használható. Az asztal jobb oldali része ajtós (a kulcsa nincs meg, de nyitható), bal oldali része fiókos.
Ha érdekel valakit akkor további részletek privátban.
-
Fagyi
aktív tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #168066 üzenetére
Most már a Nyugati utcán is le van zárva a szélső sáv.
Reggel néztem is, mi a csudának megy be annyi autó a dugóba. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #168066 üzenetére
A jelenlegi helyzet, előreláthatólag a tanév végéig:
-
Soulfly842
addikt
válasz
Soulfly842 #168064 üzenetére
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Soulfly842 #168064 üzenetére
Ápr. 22-től az 1/B ütem folyik.
A Postakert utcára való jobbra kanyarodás lehetősége ideiglenesen ismét lehetséges. A másik irányból továbbra is zsákutca. -
Soulfly842
addikt
válasz
Shokkolo #168062 üzenetére
Én annyit tudok, hogy márc 23-tól lezárva (de csak az út eleje) a csomópont fejlesztése miatt és, hogy várhatóan több hónapig tarthat.
Egyszerűbb lesz a Széchenyi felől megközelíteni
szerk: waze pontosabb szokott lenni, most az se jelez lezárást. A torlódást a waze is hozza oda.
-
wwhy
veterán
Vadiúj, garis, 5TB külső HDD eladó.
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok a városba olyan nem önkiszolgáló autómosót ajánlani, ahol egy eléggé elhanyagolt céges (2 személyes) kisteher szépítését is kivül-belül bevállalnák? -
bul07
nagyúr
Mióta van lezárva a Balmazújvárosi útnál lévő Berettyóújfalu felé az autópálya felhajtó?
-
7Sony7
addikt
Srácok, postakert u hogy áll most? Autóval be lehet hajtani? G térképen piros, nem tudom mit jelent.
-
lakisoft
veterán
Keresek 250Gb 100/100 Samsung ssd-t.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Olyan független szakembert keresek Debrecenben vagy HB megyében, aki otthoni villamoshálózatot és napelem rendszert vizsgálnát, hogy helyesen és rendesen működik-e.
Tudtok ajánlani ilyen szakembert? ☺️ -
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Kapunyitó automatikával, annak szerelésével foglalkozó cégek közül kit ajánlanátok nyugodt lelkiismerettel? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Vezeték nélküli kapucsengőt tudnátok ajánlani?
Van ezerféle, nehéz kitalálni, melyik a megbizható cucc. -
7Sony7
addikt
Srácok, van valami készen kapható csodaszer, ami kiszedi a dezodorfoltokat a pólókból? Szóval nem ilyen kutyulj össze ezt, meg azt téma, hanem kész termék.
-
paatrick
őstag
Volt a hetekben fűmagos téma, végül mi lett a konszenzus honnan kell lóherés fűkeveréket venni és mennyiért?
-
bepken
veterán
sziasztok!
ismét ide írok ilyen hülye kérdést, mert már nem egyszer tudtatok itt segíteni ilyesmiben
adott egy süllyesztett fali csaptelep (ibox), amibe most szeretnék beszerelni egy zuhanyzó kivezetést, egészen pontosan ezt: [link]
ez két részből áll, ugye van az a része, amit a falba kell becsavarni, illetve a zuhanytartós részét külön kell ebbe az "aljzatba" majd beledugni. ez eddig rendben is van, igazából működik a dolog, de nem igazán van normális célszerszámom, amivel normálisan meg tudnám húzni.
ugyanis nincs rajta fogás, teljesen kör alakú kívülről (ráadásul krómozott) és a csempe miatt ugye eleve majdnem a fele eltűnik miközben becsavarom.
ott, ahol vettem javasolták, hogy cafni kulccsal próbáljam meg. most azon túl, hogy ilyenem nincs (megoldható) ahogy neten rákerestem, nem igazán értem, hogy belülről ez hogyan fogja normálisan megfogni, amit én be szeretnék csavarni.... (tekintve, hogy belülről is kör alakú a cső)
ebben kérném tapasztaltak segítségét
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #168026 üzenetére
Lehet, hogy több brigád dolgozik. Amúgy ez az infó amúgyis sok éves már (vagy 10 éves)
-
patex1983
őstag
-
zeon.hu
nagyúr
Cserépkályha bontásért vihető, ha valakit érdekelne.
Érdeklődni privátban. -
Shokkolo
addikt
válasz
fenergie84 #168014 üzenetére
az AKSD a legegyszerűbb.
Árban a cégek forma forma, de pl lakossági hulladékot / lomot sok cég nem kezel, csak törmeléket.
SZóval marad az AKSD ha relatív könnyen szeretnéd megúszni. -
Cs1csó
titán
válasz
fenergie84 #168014 üzenetére
"Szeva tesó, mennénk vinnénk mindent - is - "
-
KROK640
nagyúr
válasz
Atomantiii #168006 üzenetére
"úgy sietnek mintha haldoklót vinnének a kórházba" - ami nem csoda. Nekem kukás mondta, hogy ők úgy dolgoznak, hogy kezdenek hajnalban, megvan adva a napi körzet, és ha végeznek akkor mennek haza. Ha 11-kor végez akkor akkor megy haza, ha délután 2-re akkor akkor, a pénz meg ugyanaz. Ezért sietnek, teljesen jogosan.
-
KROK640
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
válasz
fenergie84 #167999 üzenetére
én decemberben...
hivogatni kell őket kitartóan, és telefonon lebeszélni.
de legyél kitartó mert szeretik "nem hallani" -
-
Cs1csó
titán
válasz
Gondoltam rá, hogy BEKAMERÁZZUK, hogy látszódjon az a rész amikor a kukát viszik mert a tetejének a "fülét" már mindnek letörték és láttuk az ablakból, hogy odabaxxák a kukásautó fém részéhez és akkor tört el.A helyi telephelyen ingyen adtak új tetőt de minek ha megint letörik?
-
lappy
őstag
válasz
a te tulajdonod lesz az új kuka amiért te felelsz, hogy olyan legyen amit a MOHU szeret
ha sérült vagy eltűnt akkor majd te pótlod
megszűnt az ingyen kuka -
Atomantiii
addikt
válasz
Cs1csó #168005 üzenetére
Szerintem se, de ne legyen túl nehéz, mert amúgy is mennek mint az állat tovább, úgy sietnek mintha haldoklót vinnének a kórházba. Persze az utat is és a kukát is emiatt márt szinte teljesen szétkúrták.
Pont most jött erre vonatkozóan egy felhívás a polgármesteri hivataltól, bár nem tudom a mi köze az AKSD-hez a polgármesteri hivatalunknak (mivel nem Debrecenről van szó), hogy eddig ingyenes volt a kukacsere, de most már fizetős kb 13 ezer Ft és most valahogy belekeverték magukat a körbe, bár nem teljesen értem miért. Vagy nem tudom ez más településen hogy van, de valami sumákolás biztos van a dologban.
-
Cs1csó
titán
válasz
Salex1 #168004 üzenetére
A kutya se nézi (szerintem) nyílván a kukásoknak kellene de ha nem kirívó probléma nem fogják. Ami fontos lehet a SÚLY, ha túl nehéz mondhatják, hogy nem viszik, de errő is kellhet valami papír (papírmunka) így ha elbírják akkor inkább beborítják, mint maguknak csináljanak plusz munkát. Esetleg ha felül.van a törmelék és látszik akkor is mondhatják, persze ehhez látszódnia kell.
-
Salex1
őstag
Nem tudjátok, hogy mennyi törmeléket lehet tenni a sima kukába? Régebben volt egy szabályzat, ami szerint a kuka 1/3-át. Most nem találok ilyen előírást.
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Van Debrecenben valamilyen elektromos roller bolt? Ahol pl. ki lehetne próbàlni vagy akàr csak rà àllni rollerekre? Leginkàbb segway, xiaomi, navee èrdekelne. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest