Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos marketinganyagok a Pixel 9a-hoz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Segitsegkero #47999 üzenetére
Egyszeri kedvezmény volt, és mivel elég kaotikusan működött akkor, elég nagyot bukott vele a Telekom, így nem hiszem hogy idén is lenne ilyesmi.
-
-
djculture
félisten
-
-
albiosz
őstag
Üdv!
Ma jött egy sms, hogy a Telekom kapcsolat programjában elértem az arany szintet. Azon kívül, hogy pezsgőben fürdöm ma ennek örömére, jár ez valamilyen gyakorlati előnnyel? Feltöltőkártyás vagyok, 2007. óta vagyok náluk.
-
Melack
veterán
Stickes feltöltős netet hol találom az oldalon?
(#47990) djculture : köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
honda 1993 #47985 üzenetére
igen
-
honda 1993
senior tag
Hmm ez elég érdekes.
Megrendeltem és nem sokkal később kaptam egy másik smst is amibem az áll hogy a megrendelt tarifa minden hónap15-től esedékes mint fordulónaptól.
Tehát ezekszerint a meglévő díjcsomagom fordulónapjához igazították ezt is?
-
válasz
honda 1993 #47983 üzenetére
a bővítő a hónap első napjától az utolsóig 1290 ft, de ha csak a hónap közepén aktiválod, akkor csak a fél hónapra kell kifizetni, tehát az 1290 ft felét, illetve arányosan annyi napot, ahányra aktív az opció, a benne foglalt adatkeretet viszont teljes egészében megkapod a fordulónapig.
-
Zeki
nagyúr
Ilyet sem láttam még... az éjjel feltöltöttem a lányom Dominós egyenlegét, megvettem rá az 500 megás mobilnetet, majd le is mondtam ahogy szoktam (hogy ne újuljon meg magától), erre nem mükszik. Nincs net. Átrakom a telómba a simet, ott sincs. Belépek az online felületre, szerinte van. Felhívom a 1230-at, szerintük is van. És nem érti a csaj, miért nincs. Szóval most mehetek majd valami t-mobile boltba, hogy csesszék meg.
És csak remélem, hogy a viszonteladós boltban megtudják oldani, és nem kell a központi nagy t-mobile boltba menni, mert ott sokan vannak mindig.
-
válasz
honda 1993 #47977 üzenetére
szia,
összeadódik, és a fordulónap szempontjából nincs külön jelentősége, hogy előtte vagy utána aktiválod, mert a számlázás attól elkülönül, a hónap első napjától az utolsóig eszközlik, persze törthavi kivitelben, de azt követően is csak egy fordulónap lesz, hűség pedig nincs a bővítőkre.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szili.tamas1 #47976 üzenetére
Itt van előttem egy számla, de k#rvára nem látok rajt arra utaló nyomot, esetleg nem tudnád megmutatni, hogy hol nézzem?
-
honda 1993
senior tag
válasz
lord.lakli #47974 üzenetére
Érdemes lenne akkor inkább megvárni a 15-ei fordulónapot.. Nem?
Tehát abban egészen biztos vagy hogy a kettő "összeadódik"?Bár ez szerintem is így logikus..
És hűséget erre nem kell vállalni ugye?
Igazából azért fontos ez a része, mert lehet hogy később nagyobb
Csomagra váltanék[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz
honda 1993 #47973 üzenetére
Nagy valószínűséggel kapsz majd egy újabb fordulónapot. Ha így lesz, akkor tört havi számlázás lesz, de a teljes keretet megkapod.
-
honda 1993
senior tag
Hali.
Előfizus vagyok rég óta, és amióta megvan ez az előfizetés azóta is 500 mb net van a csomagomban.
Meg ugye letelefonálható, stb stb.
Most viszont meg akarom rendelni sms-bem a NETPLUSZ L csomagot, ami havi 1290 ft.
Erre van hűség? Mert nem nagyon látom hogy írnák, de náluk nem lehet tudni....
Egyébként nekem minden hónapban 15-én van a fordulónap, tehát 15-15 - ig.
Ha ma rendelem meg ezt a tarifát akkor a kettő ugyebár összeadódik, vagyis 1500 mb om lesz.
DE azt nem tudom hogy egyszerre kapom e meg, vagy a meglevőt ugyan úgy 15-én, az újat pedig a megrendelés napján minden hónapban. -
Hol tudom megnézni, hogy kötöttem-e anno hűséget egy csomagra? Szeretnék váltani mert felesleges, csak többet fizetek, de nem tudom, van-e rá hűségem. Vagy ha neten próbálom meg akkor kiírni, hogy nem lehet váltani?
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz
zsof Nokia #47969 üzenetére
e-pack
Az e-Pack kedvezmény igénybevételéhez mindössze az alábbi három feltételt teljesítése szükséges:
-elektronikus számla kérése
-elektronikus számlafizetés
-a számla fizetési határidőre történő kiegyenlítése
Amennyiben a fentiek közül valamelyik feltétel nem teljesül, akkor a következő havi számlán nem érvényesül az e-Pack kedvezmény. -
Teko001
őstag
válasz
zsof Nokia #47967 üzenetére
+600huf
-
Gedeon31
addikt
válasz
zsof Nokia #47965 üzenetére
Lehet ,akkor drágább a havidíja a csomagnak.
-
Teko001
őstag
válasz
zsof Nokia #47963 üzenetére
A Next díjcsomagokat nézd meg.
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Tud nekem mondani valaki olyan csomagot ami havi 10ezer Ft alatt van és korlátlanul hívok 30-ast és x percért 20-ast 70-est és belföldi vezetékes számot?
-
kisninja
őstag
válasz
vizslakutya #47955 üzenetére
Vajon újabb elkötelezés kor nem szüntetik meg a VOIP-t ?
-
lord.lakli
őstag
válasz
vizslakutya #47955 üzenetére
Akkor ezért megy, így már érthető.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
lord.lakli #47948 üzenetére
Márciusban nem váltottam,csak megint elköteleztem magam,régebben is Mozaik XS volt a csomagom,így nekem megy a viberezés.
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Több mint 1 év hűségem van még Fun Dupla díjcsomagra de kaptam egy e-mailt a Telekomtól, hogy 2014. október 1-jei hatállyal megszűnik, és Általános szerződési feltételekből kivezetik és a Fun Dupla előfizetéséhez kapcsolódó 2 SIM kártyát automatikusan 2 db Fun S Aranytárskártya előfizetésre váltják át.
Lehet valamit csinálni, hogy maradjon a Fun Dupla díjcsomag mert a felhasználási szokásaimhoz az felel meg leginkább és más csomagok plusz költséget jelentenének nekem?
-
lord.lakli
őstag
válasz
vizslakutya #47945 üzenetére
Ha idén márciusban váltottál, akkor hivatalosan mozaik xs-ben sem megy viber telefonálás, csak az üzenetküldés. Neked megy viber telefonálás?
-
zack
nagyúr
Sziasztok!
Barátnőm vett 2013.03.27.-én egy Optimus L9-et a T-től, ami most adta meg magát.
A kérdésem az, hogy ez még garanciális vagy már nem?Nem tudom mi az a korlátozott jótállás, de a gari papíron 12 hónap van + a Telekom vállal rá még 12 hónap korlátozott jótállást. Ez mi a búbánatot jelent?
-
vizslakutya
senior tag
Mozaik XS csomagom van amit ,márciusban vállaltam fel 2 évre.
Válthatok Next S re illetve ha igen,akkor megy a Viber ebben a csomagban?
Köszi.(Közben megtaláltam a kisbetűsök között,hogy nem használható a Viber,így tárgytalan a váltás)
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
Move XS csomag az 4G hálózatképes?
-
egyszerűbb javításokat elvégeztek, bonyolultabb hibák esetén továbbították a készüléket a gyártói szervizbe, eztán meg minden esetben továbbítják...
sok esetben eddig is csak hátráltató tényező volt a szolgáltató, értendő úgy, hogy ha továbbították a készüléket a gyártói szervizbe, akkor minimum napokkal tovább tartott a folyamat, mint amikor az ügyfél direktben a gyártói szervizben intézte a garanciális ügyet.szili.tamas1; átveszik - mint forgalmazó -, utána pedig továbbítják a gyártói szerviznek, onnan visszakapják, majd átadják a velük szerződött ügyfélnek, és ezzel eleget is tesznek a jogszabályi előírásoknak, javítani nem kötelesek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dptrsk #47935 üzenetére
Itt olvastam a hírt : http://3.kerulet.ittlakunk.hu/uzlet-szolgaltatas/140829/szeptembertol-megszunik-mobiltelefon-szervizeles-magyar-telekom-uzleteiben
megszunoszervizekAmúgy sok készüléket a T-Pontokban (Pl Allee, Westend, Duna Plaza, stb) javítottak is ott helyben, nem kellett heteket várni, adtak cserekészüléket, adatot mentettek, stb.
[ Szerkesztve ]
-
kezdő
senior tag
Nem ismerem a konkrét eset részleteit, de tudtommal eddig is csak átvették a készüléket és továbbították az adott gyártó szerződéses szervizpartneréhez. Legalábbis nálam mindig ez volt a felállás, bár lehet voltak márkák amiknek vállalták a saját szervizelését.
Kereskedőként azonban továbbra is át kell venniük a telefont, ha náluk vásároltad.
-
Hello!
Mit szóltok, hogy szeptember 1.-től megszűnik az összes mobilszerviz a T-Pontokban?Hihetetlen, lehet majd a gyártókhoz hordani a szarokat
-
opr
nagyúr
Hello,
ASAP-jelegű kérdésem lenne, hátha itt van olyan, aki tudja:
Ha a t-mbilenál nem fizeted be a számlád és ezért korlátozzák a kimenő hívásokat, akkor ha hívni próbálsz, tudja valaki, hogy mit mond be a gép?Az ok: nemsokára hívni fog haverom, és ezzel a szöveggel szeretném felvenni a telefont.
Előre is köszönöm!
-
St3ven
addikt
válasz
lord.lakli #47927 üzenetére
Igen, az ingyenes beszélgetéseket is számolja. Ezért nincs is értelme azon az "egyenlegen" rágódni.
-
_Fonzy_
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy miért ír ki egy bizonyos összeget az Aktuális havi egyenleg (kedvezmények levonása nélkül-nél. Mikor Next S Társ kártyás vagyok?
Nem 0 Ft-nak kellene mindig lennie? -
QuadRacer
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Lehet még majd lesz néhány...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
QuadRacer #47920 üzenetére
Szia!
1.Ezt Neked kell mérlegelned, ha kijönnél a Move XS(~50 egység perc/SMS)+NetPlusz kombóból és kell az 500MB net, akkor ha nem is sokkal, de az olcsóbb, ha kell a MoveS(~95 perc/SMS egység) olcsóbb percdíjakkal, 200MB elég akkor azt válaszd.
2.Igen megoldható a Move+NetPlusz.
3. Move csomagokhoz, az olcsóbb ár érvényes, mivel van valamennyi adat a move csomagokban. -
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Okostelefonra váltanék...
Évek óta az ECO díjcsomagban vagyok, ami eddig teljes mértékben megfelelt számomra. Havi díja: 2223 Ft. Hasonló paraméterekkel rendelkező díjcsomagot keresek, ami pluszban tartalmaz adatforgalmat (250-500Mb).
1. Szerintetek melyik a legkedvezőbb választás a Move XS vagy Move S ?
2. Hogy működnek a NetPlusz csomagok? Move XS + NetPlusz kombináció megoldható ?
3. NetPlusz M díjcsomag most mennyi is ? 1790 Ft vagy 990 Ft ?Tudatlanságomért elnézést kérek. Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Nincs köztetek valaki, aki tudna segíteni valamilyen flottába bekerülni? Kétféle csomag kellene: az egyik kb 1 giga nettel, viszonylag nagyobb lebeszélhetőséggel, a másik pedig 1-200 mega nettel és kicsi lebeszélhetőséggel. Fontos lenne a flottán belüli korlátlan ingyenes hívás és az, hogy magánszemélyként lehessen csatlakozni.
PÜ-ben is várom a segítségeteket!Köszönöm előre is!
-
Beca1990
senior tag
Telekomos rendelést hogy tudok követni a GLS honlapján?
-
-
Aaron14
őstag
Kinéztem magamnak a Telekomnál egy vezetéknélküli hangszórót. Szeretném megrendelni, de az internetes önkiszolgáló ügyfélszolgálatba nem tudok belépni és tegnap a 1412-es telefonszámon az operátor is azt mondta, nem tudja nekem megrendelni.
Ez lehetséges, hogy telefonon sem tudok rendelni, miközben az internetes felület oda irányított?
-
erdoke
titán
Az normális, hogy ha beaktiválok egy NetPlusz kiegészítő csomagot, akkor a már erősen lefogyott alap mennyiség is újraindul? Legalábbis az alkalmazás szerint majdnem 8 GB van a korábbi maradék 0,4 + az aktivált 5 helyett.
Egyébként 8-a lenne a fordulónap. -
Mr. Teddy
őstag
Na most újra ment az otp fizetős oldala, sikerült is befizetni a számlát. Lehet ma javítottak valamit, azért nem ment nekem tegnap a fizetés.
Mod: szal ja, volt egy kis leállás: [link]Ehhez csak annyit, hogy egy bankhoz képest, igencsak vicc kategóriának tartom, hogy a facebook-on adnak közre infót ilyen leállásról és, hogy mikor indul el újra, nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz
Mr. Teddy #47907 üzenetére
Mindenesetre ha van rá módod fuss be egy Telekom üzletbe és fizesd be személyesen, mert az írtad, hogy lejárt már néhány napja és a Telekom ilyen szempontból nem egy türelmes cég: Várnak néhány napot, aztán megy a felszólító SMS, aminek a borsos "felszólítási díj" -a meg a következő számládon fog majd londoni!
-
Mr. Teddy
őstag
Visa kártyám van. Most a telekom alkalmazáson belül sem jön be az OTP fizetési oldala. Gyanítom akkor az OTP-nél lesz a hiba, ha már így két helyen sem jön be.
Mod: kíváncsiságból megnéztem más oldalt, ahol lehet otp-n fizetni, ott kiírta, hogy a bank nem elérhető jelenleg. Szal OTP a ludas.
[ Szerkesztve ]
-
A@ron
tag
válasz
MaxxDamage #47880 üzenetére
igen, csapjad neki. Annyi, hogy nem lecserélés lesz, hanem hozzáadódik, így 1 GB+200 MB netet használhatsz majd. A fordulónap nem változik.
-
club1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Külpolitika
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Windows 11
- Villanyszerelés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Optiplex 3040 Micro eladó!
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ajazz AJ099 white gamer egér (új)
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest