Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 3310 / 3330
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz pepe091 #22791 üzenetére
Bemehet az eredeti tulaj intézni. De mehet vele egy másik valaki is, őt lehet rögzíteni felhasználónak, s onnantól kezdve ugyanazok a jogok illetik meg őt is.
(#22794) puskas1993:
Szia!
Arra jelenleg nem veszel telefont. A szerződés megkötésétől számítva 21 hónap után vásárolhatsz leghamarabb új készüléket. (Előrehozott készülékváltás.)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Phreetsie
tag
válasz pepe091 #22974 üzenetére
megprobalom akkor majd felhivni holnap reggel oket... hatha. csak az a baj, hogy meg fuvarszamot se tudok. igaz, van a t-mobilenal egy rendelesi azonositom, de az a szam a honlap (gls honlapja) szerint ervenytelen. ha 006-ot meg oda teszem, akkor letezik ilyen fuvarszam. csak mar 2007-ben teljesult ugy hogy ketlem, hogy az lenne
[ Szerkesztve ]
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pepe091 #23524 üzenetére
Ha 0% THM-re veszel valamit, mellette a pénzed le tudod kötni, így úgy veszel meg valamit, hogy közben a rá fordítandó pénzed kamatozik. Szvsz ez minimálisan gondolkodni tudó embernek közhelyesen evidens, érdekes hogy ezt magyarázni kell... (Tipikus szűklátókör "mert nem szereti az adósságot", kb semmit nem tud az illető a pénz- és hitelviszonyokról...)
-
addikt
-
addikt
válasz pepe091 #23628 üzenetére
Ja! Nem tudtam, hogy neked külön ÁSZF-ed van...
Amiről Te beszélsz az a felhasználóként való rögzítés. Domino szerződés egy módon lehet a tied, ha nem Te vásároltad: rögzítenek felhasználóként, átváltod havidíjas előfizetésre, majd vissza Dominora. Ennek mondjuk van némi költsége is.
De az ÁSZF nem értelmezi sem az átírást, sem az előfizető módosítását a Domino előfizetői szerződések esetében.
Jó szerencsét!
-
thomeef
őstag
válasz pepe091 #24105 üzenetére
Hát az tudott volt eddig is h a mobilszolgáltatók (nemcsak a T) csak a pénzre mennek, vásárlók véleménye magasról le van..., csak reménykedtem hogy talán egyszer veszek egy telefont mindenféle szenvedés nélkül. Hát nem
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
-
1430
senior tag
válasz pepe091 #24113 üzenetére
A 3 munkanapos cseregarancia az átvételtől él, de ha cserélteti valaki a készüléket, akkor már nem tudja visszaküldeni (lévén már nem az az IMEI számú készülék lesz nála). Szóval ha valakinek fontosabb a 8 munkanapos visszaküldési lehetőség, akkor ne cseréltessen azonnal (már ha olyan a hiba, ami miatt cserélnek).
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
...amennyiben az a hiba a készülék használatát nagyban megnehezíti, vagy lehetetlenné teszi.
Lehetőségek (szerintem):
1.) T-szerviz. Megpróbálja, hátha javítják. (Ekkor nincs telefon, asszony veszélyessé válik...)
2.) Visszaküldi 8 munkanapon belül. (Asszony ismét potenciális veszélyforrás lesz...)
3.) Hagyja a fenébe, asszony rettentő boldog!Mondjuk momentán én sem tudnám eldönteni melyiket válasszam..
Jó szerencsét!
-
legenda
webshop esetén a kézhezvétel időpontja számít, lásd; link
arra viszont érdemes figyelni, hogy a kettő ütheti egymást, mivel a webshop rendelés esetén is élhet a 3 napon belüli cserével, de azzal bukható az attól hosszabb intervallumú 8 napos elállási jog, hiszen utóbbi esetben már személyesen veszi át a kicserélt készüléket!
közben megelőzött az illetékes, mert én zenéket nyomtam lejátszóba, hogy szétessen a fejem a fülesben döbörgő hangerőtől...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
vj0c1
aktív tag
válasz pepe091 #24223 üzenetére
Nincs szó semmilyen tartozásról. Édesanyám telefonjáról van szó, egy ősrégi sz.r és 100%-ra veszem, hogy nincs olyan opció rajta, hogy bejövő hívó szám letiltás, és szeretnék tenni az ügyben hogy ne zaklassa egy idióta jehova fan rokonja, így az érdekelt, tehet-e valamit a szolgáltató ez ügyben, de köszi szépen a kedves hozzáállást a kérdéshez.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
vj0c1
aktív tag
válasz pepe091 #24225 üzenetére
Semmi gond, csak nincs túl jó kedvem a zaklató miatt. Egy Motorola c139-ről van szó, bárki aki rákeres láthatja, hogy egy hulladék, bár nem sokára hazaér és megvizsuálom a dolgot, de nem látok rá sok lehetőséget, úgyhogy marad a number change.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
addikt
válasz pepe091 #24328 üzenetére
Értette a bal fülem... a túlforgalmazási díj alapból az internetnek volt a sajátja...
..alapból feltételezem, hogy ha valaki előfizetéses, az tudja, hogy annyit fizet, amennyit beszél. Ha semmit nem beszél, akkor a havidíjat, ha 100 ezret, akkor azt....(Így utólag belegondolva, Mix-ről váltana...valahol félreérthető is lehetett... )
Jó szerencsét!
-
.bruszli.
aktív tag
válasz pepe091 #24389 üzenetére
Én is azt hittem,de akkor valami nem stimmel...
A honlapon vagy az árlista van elírva,vagy a dominos vásárlásnál feltüntetett ár ( pl hogy kicsit hazabeszéljek, az Xperia T 149990 vs. 144990 ) Nem néztem mindet,csak ennél az elsőnél már gebasz volt,aminél néztem......ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
aktív tag
válasz pepe091 #24406 üzenetére
Hát ezt próbáltam magyarázni több irányból is...
Gondolom szóltak a bennfentesek,hogy takarítsák el a nyomokat...
(#24405) sarkanyolo2 . Látod mégis csak volt valami haszna a táblázatodnak.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
luke.
aktív tag
válasz pepe091 #24650 üzenetére
Kivárom, addig nincs biznisz... De lehet utána sem, az a válaszoktól függ. Az email azért kell, mert amit szóba mondanak azt le lehet tagadni.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
1430
senior tag
válasz pepe091 #24736 üzenetére
A Domino is visszaeshet "alap" szintre, az elv ugyanaz, legfeljebb annyi a különbség, hogy előfizetőként nem csak a pontszám csökkenés, hanem a számlaelmaradás is okozhatja a visszaesést.
Ha csak havi 55 pontot gyüjtesz, akkor törvényszerű, hogy 360 pont alá megy a hathavi pontszámod. Jó hír, hogy ha idő közben betölt a hívószámod egy újabb évet, azzal kaphatnál havi +5 pontot, így meglenne a havi 60, másrészt viszont rossz hír, hogy ha addig eljön az éves felülvizsgálat... Hogy mikor lesz az éves felülvizsgálat illetve mikor tölti be a számod az újabb évet, megkérdezheted az ügyfélszolgálattól.erikviking
A GLS kiszállítás úgy működik, hogy dálután megkapja a cégtől a GLS, és a következő munkanapon már viszi is. Tehát ez gyors átfutású, ha ma délelőtt rendelt valaki, holnap már meg is kaphatja (kivéve az új előfizetéses rendelést, mert azt jóvá kell hagyatni).A PPP kiszállítás némileg másként működik. Itt is délután adja át a cég a szállítónak, aki beviszi egy központi raktárba, ahol másnap szortírozzák, és a budapesti átvevőhelyekre még aznap délután kiviszik, de a vidékiekre csak az azt követő nap délelőtt. Tehát ha valaki ma délelőtt rendelt, holnap csak akkor veheti át, ha Bp-re rendelte, ellenkező esetben csak szombaton (kivéve az új előfizetéses rendelést ugyebár).
Ugyanakkor 28-a hétfőre esik. Ez azért fontos, mert a fenti logika alapján hétfőn nincs vidéki terítés, mert a hétfőn átveendő csomagokat még előző hét szombaton kiszállítják. Ilyen szempontból catroot akár még jól is járhat, mert akár már szombaton átveheti a csomagját (bár szerintem új előfizetéses készüléket rendelt, és nem írta, hogy már jóvá is hagyták volna, de akkor meg nem tudom, hova ez a nagy sietség, mert jó, ha 28-áig felhívják ).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
luke.
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bontatlan! Lenovo ThinkPad X1 Nano G2 Profi ultrabook -50% 13,3" i7-1260P 12Mag 16/512 2K /0,97 Kg/
- Sony TA-F435R + Elac CLS6 + Norstone Epur + Norstone B250
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 5th - i7-10G i 16GB I 256GB SSD I 14" 4K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Ajándék Batman AS Játék+10e Ft Meta Kredit! Quest 3S 128 és 256GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen