Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
IFA 2024: Harmadik generációs T-Rex is volt
ma Nagyobb és élesebb kijelző, jobb üzemidő és több tárhely az Amazfit új extrém órájában.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz zsof Nokia #30637 üzenetére
egy 2008. szeptemberében kelt hozzászólásra reagáltál, nem kizárt, hogy azóta már ő sem vodás, vagy esetleg megváltozott a véleménye, de ezt nem lesz egyszerű megtudni, mivel a hozzászóló 2008. decembere óta nem lépett be ezen fórumra...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
1430
senior tag
válasz zsof Nokia #30901 üzenetére
A Telekom Vodafone Red-hez hasonló megoldása a Next.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tylerddd
veterán
válasz zsof Nokia #31057 üzenetére
MicroSIM van a telefonomban, ami T-függő i4S, a kártyát tavaly februárban vettem. Először Lumia 800-zal használtam, most meg szifonnal.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #31057 üzenetére
Nem ettől függ, úgy tudom adótoronytól, hogy épp melyikre csatlakozik rá.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #31061 üzenetére
Hogy ne váltana át másik toronyra amikor kimész egyik cellából a másikba. Ha úgy lenne ahogy feltételezed, akkor ha másika mobilcellába lépsz át, nem lenne térerőd.
Ne téveszd össze az adótornyot a szolgáltatóval. -
turbobusa
senior tag
válasz zsof Nokia #31080 üzenetére
igen?
-
erdoke
titán
-
raziel01
veterán
válasz zsof Nokia #31097 üzenetére
Erre most milyen választ vársz? Nincs ilyen és nem is várható, mert beleszakadna a T-mobile ha mindenki ezzel rohangálna hozzájuk.
Ha meg okostelefonod van akkor könnyű tiltani azt az 1-2 számot.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
Varszegig
veterán
válasz zsof Nokia #31097 üzenetére
Ezt kb. bármelyik mai okostelefonon meg tudod oldani, minek fejlesztene ezért bármelyik szolgáltató?
-
raziel01
veterán
válasz zsof Nokia #31100 üzenetére
Tipikus nő vagy, rögtön besertődsz, pedig segítettem is. . Leírtam, hogy ha okostelefonod van akkor van megoldás. Az ilyen miért nincs kérdések értelmetlenek, mert a vegtelensegig lehetne sorolni, hogy miért nincs ez meg az. Sokra max a T tudja csak a választ.
Megkérnélek, hogy privátban se zaklass többet.Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
raziel01
veterán
válasz zsof Nokia #31103 üzenetére
Nem unod még? Ez nem a játszótér. Bohóckodás helyett inkább írtad volna le, hogy milyen telefonod és megnéztük volna, hogy lehet-e tiltani hívót.
Call of Duty MW3 (2023) eladó PS4 - 6990 Ft /AC: Mirage PS5 - 5990 Ft
-
legenda
válasz zsof Nokia #31156 üzenetére
sokan szeretnék - szinte - azonnal megkapni az újításokat, még akkor is, ha - mondhatni - semmi gyakorlati haszna sincs, tehát csak olyan add meg uram, de máris dolog...
-
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #31156 üzenetére
Köszönjük Emese.
-
fatal`
titán
válasz zsof Nokia #31295 üzenetére
"röviddel éjfél után már ismét hibamentesen működött."
Kivéve, ahol nem, mert nekem még 2 órakor sem működött. Igaz, nem definiálták pontosan a röviddel éjfél utánt.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz zsof Nokia #31295 üzenetére
-
g0dl
addikt
válasz zsof Nokia #31369 üzenetére
Valamennyire lövök a témához, ez biztosan nem nálam lévő probléma. Egyébként időközben beszéltem velük, és mondták, hogy több ilyen bejelentés is van.
-
Huroq
senior tag
válasz zsof Nokia #32055 üzenetére
Nem releváns az ár, hisz nem ezt kérdezte.
Mindössze egy alternatívát linkeltem számára. -
djculture
félisten
válasz zsof Nokia #32915 üzenetére
90 nap a lejárat utáni számlekötési idő utána újraértékesitik a számot..
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz zsof Nokia #32919 üzenetére
Ja én meg az ötös lottószámokra lennék kiváncsi... Mikor láttál olyat hogy a cég belügyeit valaki megosztotta egy fórumon?
-
Eternitys
aktív tag
válasz zsof Nokia #43819 üzenetére
"A 4G/LTE használatához meghatározott SIM kártya (úgynevezett USIM) szükséges. Ha meglévő mobilinternet-csomagról váltasz Net&Roll 4G díjcsomagra és meglévő SIM kártyád 2007 előtti, akkor SIM csere szükséges. A 4G/LTE csomagra váltás miatti SIM csere díjmentes. " [link]
-
Gabesz1019
senior tag
válasz zsof Nokia #43839 üzenetére
Köszi. Még egy kérdésem lenne. Anyukámnak keresek telefont. Ki is néztük a Samsung Galaxy Pocket Neo-t. Tescoba lesz Domino Quick Sim-kártyával és az van odaírva, hogy: helyszíni szerződéskötés nélkül.
Ez mit jelent? Megkapom a kártyát a telefonhoz csak beleteszem és már használható is? Tehát nem kell úgymond "névre írni"? -
St3ven
addikt
válasz zsof Nokia #43864 üzenetére
Előfizetésesként egységesen a hónap utolsó napján.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
legenda
válasz zsof Nokia #43881 üzenetére
akad független is, mert nem minden gyártó/típus esetén megengedett a hálózati korlátozás., illetve más tényezők is befolyásolják a dolgot.
-
313313
addikt
válasz zsof Nokia #43883 üzenetére
Ha nincs belsős ismerősöd ilyet nem derítesz ki... Hacsak nem adja vele a garancia papírt is...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz zsof Nokia #43883 üzenetére
a szolgáltató nem igazán reklámozza, illetve jellemzően a független készülékeknél is szerepeltetik a hálózati korlátra utaló "sl" jelölést, de például a nexus telefonokat nem lehet függővé tenni egyik szolgáltatónak sem - bár a telekom a régebbi verziót forgalmazta, az újabbra már egy másik szolgáltató szerződött, de ott is függetlenül adják -, illetve anno a htc mozart és desire hd vásárlói is meglepődve tapasztalták, hogy nem csak adott szolgáltató sim kártyáját fogadja el a készülék.
bizonyos céges konstrukciókban is akad független készülék, de olyan is előfordult már, hogy egy új típusnál az első széria a természetes személyek számára is függetlenül csúszott ki, és csak a következő szállítmánytól volt adott a hálózati korlátozás.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gery1987
őstag
válasz zsof Nokia #44182 üzenetére
Nincs, de SIM cserével jár.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Vangelis
nagyúr
válasz zsof Nokia #44182 üzenetére
2700ft ot kell befizetni. Ami egyenleg ként lebeszélhető. Mintha vennél egy dominó kártyát.
Igen a számod természetesen marad.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Gery1987
őstag
válasz zsof Nokia #44187 üzenetére
Azonnali. Vagy pár mp. De kapásból menni fog.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
PhoenixSzG
tag
válasz zsof Nokia #44187 üzenetére
Üzletben helyben megcsinalják.
-
törölt tag
válasz zsof Nokia #44710 üzenetére
2 a mobil és 2 a home részleget.
-
313313
addikt
válasz zsof Nokia #44803 üzenetére
Ahol a negatív tapasztalat volt, az nem viszont eladó volt?
Ahol a pozitív, az meg hivatalos t-pont?HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Vangelis
nagyúr
válasz zsof Nokia #45005 üzenetére
Akkor kapcsol be a lehallgató készülék.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
djculture
félisten
válasz zsof Nokia #46879 üzenetére
Erre én azt mondanám hogy én meg akkor nem vagyok köteles fizetni a havidíjat... Tökrement a tölük vett készülék és garanciális /élő hűség szerződés kapcsolódik hozzá akkor kutya kötelességük nekem a szolgáltatás használatához biztosítani eszközt. Ha nem tölük van a készülék akkor viszont nem.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz zsof Nokia #46882 üzenetére
Engem nem érint a téma de én nem hagynám annyiba ha ebbe a helyzetbe kerülnék, bíróság előtt is simán bizonyitható a dolog. Kötöttem egy szerződést amihez ő tölük vettem az eszközt. Tönkrement az eszköz nem tudtam emiatt ettöl eddig használni a szolgáltatást mivel nem adtak póteszközt. Ha megvannak a pairok hogy én leadtam javitásra és irásbeli kérésemre se adnak póteszközt ...Nincs az a bíróság ahol ezt ne ismernék el... 10 éve járt egy haver ugyanigy annak is megállapitotta a békéltetői hogy nem kell fizetnie x és y napok között mivel nem tudta használni a szolgáltatást, már tovább nem is ment az ügy mert a havert megkövette a szolgfáltató.. Ő telenorral volt ilyen vitában...
[ Szerkesztve ]
-
Classius
aktív tag
válasz zsof Nokia #47646 üzenetére
Előfizus a készülék, köszönöm szépen a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Teko001
őstag
válasz zsof Nokia #47963 üzenetére
A Next díjcsomagokat nézd meg.
-
Gedeon31
addikt
válasz zsof Nokia #47965 üzenetére
Lehet ,akkor drágább a havidíja a csomagnak.
-
Teko001
őstag
válasz zsof Nokia #47967 üzenetére
+600huf
-
tomy86
addikt
válasz zsof Nokia #47969 üzenetére
e-pack
Az e-Pack kedvezmény igénybevételéhez mindössze az alábbi három feltételt teljesítése szükséges:
-elektronikus számla kérése
-elektronikus számlafizetés
-a számla fizetési határidőre történő kiegyenlítése
Amennyiben a fentiek közül valamelyik feltétel nem teljesül, akkor a következő havi számlán nem érvényesül az e-Pack kedvezmény. -
legenda
válasz zsof Nokia #48119 üzenetére
szia,
igaz, nem mindig teljesen pontos a honlapos kimutatás, de ha valahová nem írja, akkor ott jellemzően nincs is.
-
legenda
válasz zsof Nokia #48121 üzenetére
mondanám, hogy kérdezz rá telefonon, de mióta nem publikusak a telefonszámok...
taxival csak egy megálló a westend city center!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ákinard
aktív tag
válasz zsof Nokia #48620 üzenetére
Aki megteheti Nálunk a céges külső vonal sokszor rejtettként jelenik meg.
-
djculture
félisten
válasz zsof Nokia #54194 üzenetére
Bedobod a fiókba és annyi, eladni tényleg nem érdemes mert a neveden van. 1 év múlva ugyis lejár ha nem töltesz rá akkor nem lesz vele gond
[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
válasz zsof Nokia #54294 üzenetére
munkanapokra lennék kíváncsi...
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
negroo
aktív tag
válasz zsof Nokia #55022 üzenetére
KÖszönöm akkor ezzel ólcsobb lesz a netem. És gyorsabb
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz zsof Nokia #56761 üzenetére
2013 december. Amit adnak, ha újra huseget valalsz és veszel új telefont.
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
cris78
őstag
válasz zsof Nokia #56763 üzenetére
Köszi
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #56860 üzenetére
Minek? Dominós számnál fogod a sim-et és kettévágod (persze csak az után, hogy lebeszélted róla az egyenleget). Idővel úgyis kikapcsolják, ha már egy ideje nem töltöttél rá...
-
jeni
félisten
válasz zsof Nokia #56860 üzenetére
1 évig él a rendelkezési állás idő,utána 1-2 hónap az a felhívás jelző,hogy lejár a hűséged,és onnantól meg sose kapod vissza a tel.számot.
tehát meg kell fontolni,hogy kell-e vagy sem az adott szám?
nem hinném,hogy van ilyen,hogy szüntessék,meg. szerintem azt fogják mondani,hogy ha nem fizeti be a dominós díjakat,vagyis nem tölti fel a kötelező időszak alatt akkor megszűnhet az adott kártya tel.száma,ennél többet nem mondhatnak,mivel nem is lenne szabad ilyet javasolniuk.
ha meg nem fizeted be, abból anyagi és jogi felelősséged nem lesz a Tmobil felé![ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz zsof Nokia #56862 üzenetére
Természetesen üzletekben van rá lehetőség, csak hülyének fogják nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- Ukrajnai háború
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Dell XPS 9305 ultrabook, üzletből, garanciával i5-1165G7 16GBRAM 512SSD 13,3"FULLHDIPS
- ThinkPad X395 üzeti utrabook,üzletből,.garanciával Ryzen7/16RAM/512SSD/FULLHD IPS /LTE
- Bomba áron, üzletből, garanciával, DeLL XPS 17 9710 i7-11800H/16GB RAM/512SSD/RTX3050/FULLHD IPS
- LG UltraFine 27UN83A-W 2 év Gyári garancia +AJÁNDÉK Gyári LG Ergo állvány
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" Touch Bar 2016 i7/3,3GHz/16GBRAM/512GBSSD magyar bill.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen