Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A maratonban (domino) a Skype VoIP tiltott?
-
törölt tag
válasz
Kal-El
üzenetére
Ameddig a kártya aktív

Múltkor kaptam ajándékba 1 GB adatforgalmat az 28 napig volt felhasználható.
Holnap megyek a fogorvoshoz, viszem magammal a Huawei MediPad M3 8.4 táblagépemet így nem szeretnék Internet nélkül maradni, és 1500 Ft-ot töltöttem a meglévő egyenlegemhez, íme:
Fórumozásra, Internetes rádió hallgatásra, sokáig elég lesz ez

-
törölt tag
Telekomhoz február 28-at írtak
Gyorsan fel is hívtam őket, de azt mondták, hogy az NMHH nem részletezte miként kell az ügyfeleknek lépniük, és nem lesz csakúgy lekapcsolva a szám, szóval nyugi van

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ez az 1 GB nekem elégséges, ráadásul nem is kell minden hónapban feltétlenül, és akkor meg lehet Domino Maraton. Ha meg véletlen hosszabb ideig nem vagyok itthon, akkor 4 GB-os csomag is van. Ami persze fele annyi adatforgalom mint a Net & Roll S csomagom 8 GB-ja volt extra kedvezményes 2580 Ft-ért, de legalább nem kell 2 éves szerződés hozzá

-
törölt tag
válasz
MittuDomain_
üzenetére
Lehet a Huawei MediaPad M3 8.4 -hez adták ajándékba

-
törölt tag
Pár kérdés.
1. Jelenleg mennyibe kerül a MicroSIM NanoSIM kártyává konvertálása?
2. Telekom partnernél is megoldható a dolog, vagy muszáj bemennem Debrecenbe a Telekom pontba?
3. A jelenlegi egyik mobilszámomat, amit úgyis itthon szoktam főként használni betenném az újpnnan vásárolt Telekom-os Huawei MediaPad M3-ba, így az a kérdés is felmerült, hogy a hivatalos Telekom applikáció kompatibilis e a táblagéppel.Sony Stereo Bluetooth Headset SBH20 | Wireless Stereo Headset van hozzá. Egyébként laptopként is üzemelné, mert elörökli a Nexusaimtól a Rapoo E6100-as Bluteooth-os billentyűzetet és a Gigabyte M7700B Bluetooth egeret. -
törölt tag
válasz
313313
üzenetére
Nálunk a Magenta 1 megvolt rendelve anyum címén, de pont a mobilszám akadt be náluk, és így lett sima 10-es net + IPTV + telefon speciális kedvezménnyel.
Az én címemen meg a Telekom csak a Telefonnal + az IPTV-vel rúg labdába, de az Internet már a UPC-től van Fiber Power 240 (4062 Ft/hó januártól), és mivel a telekom csak 1 HD Stream-et ad (2016-ban lol), illetve VDSL2-őn 50 Mbps-ért kérne annyit mint amennyit a UPC-nek fizetek, így ha hűség lejár a Telekomnál, marad a Telefon kb, aztán TV is UPC-től lesz.
-
törölt tag
válasz
313313
üzenetére
Nem, mert van Hoppá plusz, az is kb annyi, plusz ugye a TV szolgáltatások, csak az egyik lakásunknál befizetek 13 K-t (Internet UPC-től van) a másiknál meg 10K-t és még nyomjak be nekik plusz 4K-t... havonta 1090 Ft-tal két Dominoval még elment volna, de így majd megoldom másként. A Net & Roll S-t azért mondtam fel, mert egyrészt nem voltam vele megelégedve (városomban 300 méteres belvárosi szakaszon ahol mindig járni szoktam nem volt térerő így még a Netrádió is kiesett addig) és még 2580 Ft-ról (SAT+Net 40 kedvezményem volt) 4390 Ft-ra emelték volna. De csak volna, mert egyből lemondtam

-
törölt tag
Helló, a családbaráthoz két havidíjas előfizetés kell?
Mert azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy a vezetékes hoppá plusz, és az IPTV Családi + HD + 2 STB + HBO Max Pak, az nuku.
Melyik lenne hozzá rendelhető legalacsonyabb havidíjas előfizetés?
2 Domino lenne bevonva. -
törölt tag
Magyar Telekom - Mobilapplikáció bemutatása - LG LEON H340N 4G/LTE Android 6.0 készüléken - Youtube
A Telekom applikációja folyamatosan fejlesztés alatt van. Ennek köszönhetően immáron nemcsak a mobilelfizetésünket követhetjük nyomon, hanem ha van Telekom fiókunk amely alá be van rendszerezve a többi előfizetésünk is - akár vezetékes - akkor azt is. Számos kényelmi szolgáltatást nyújt, egyetlen feltétel, hogy WiFi-n keresztül, vagy 3G/4g-n keresztül legyen elérhető Internet kapcsolat.
-
törölt tag
Tavaly az LG LEON-t újonnan vásároltam. Kaptam mellé új számot is. Örültem is neki, mert úgy kezdődik, hogy 06-30-25..-**** szóval valami nagyon régi szám lehet gondoltam, talán meghalt a tulajdonosa, és eltelt x év miután kiadták újra. Erre a héten felébreszt egy ismeretlen számon kereső szintén ismeretlen illető, és érdeklődik xy után, merthogy ez az ő száma volt. Mondtam neki, hogy már nem, majd szépen elköszöntünk egymástól. Vajon mennyi idő után adják ki ismételten a számokat új készülékek mellé ?

-
törölt tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Ja

-
törölt tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Most nézem a róla készült fényképeket, Magyar Telekom az importőr

-
törölt tag
válasz
SUPREME7
üzenetére
Miután ide beírtam, hogy lemondtam, már rendeltem is meg innen: ALCATEL ONETOUCH 2004C Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, Fekete 12.900 Ft Raktáron | Ingyenes Szállítás
Azért nem hátrány, hogy kártyafüggetlen 24 hónap garancia van rá,és azért 19 K, mint a T oldalán. Plusz még házhoz is hozzák.
"...szerintem csak a T-nél nincsenek képben, az összeshez adnak gyárilag, szerintem anélkül nincs forgalomban."
Az nagyon jó hír, mert a mamám másik telefonjához az Evolveo-hoz is jár,és nagyon jó, hogy egyszerű úgy tölteni.
(#70739) Vangelis : Köszi, hát a városomban lévő Tesco, az egy elég kicsi... nem tudom ott van e, a debrecenibe, meg még hozzájönne az útiköltség, és kb ugyanott vagyok kiadást tekintve

-
törölt tag
Magenta 1-hez rendeltünk egy ALCATEL onetouch 2004C-t a kérdésem, hogy a T-nél jár e hozzá dokkoló?

-
törölt tag
-
törölt tag
Nos igen, ez így elfogadható, mert nem szeretnék megint 2 év hűséget a nyakamba ilyen téren. Ráadásul a 2580 Ft-os, ami ugye a 100 Ft-os emelés miatt - amit nem panaszoltam meg - lett 2680 Ft, rendben is lett volna ha továbbra is kapom a 8 GB-ot. Igazából nem is próbálkoztam náluk, hogy belengetem elsőnek a felmondást, ha nem kapom továbbra is annyiért, mert eleve azért kaptam, mert az ügyintéző hölgy félretájékoztatott, visszahallgatták, megállapították, hogy így volt, levélben kiértesítettek, hogy a hátralévő 18 hónapra megkapom. Ebből elég világos volt, hogy tovább nem megy a móka annyiért.
Bár azt megjegyzem, hogy egyszer az egyik ügyintéző azt mondta, hogy ő csak azt látja, hogy be van fixen rögzítve a kedvezményes ár, de azt nem látta, hogy meghatározott időre lenne e. Viszont ez már régebben is volt, meg nem is akartam 4400 Ft-os számlát kapni. Szóval felmondtam. Még nem reagáltak rá, lassan ideje, hogy jöjjön a levél. Most ma elpuskázom a 6,5 GB-ot, mert jelenleg az LG LEON-ban van. Egyébként a 4G/LTE hát eléggé eszi az akkumulátort

Ami nem lep meg, mert a Mobile HotSpot esetén is így volt ez, annak meg más dolga sem volt, csak a WiFi-t szórni, meg a 4G/LTE hálózaton lógni útközben. Itt meg azért a telefon egyéb dolgokat is végez.
(#70427) pietrasko : BlueMobil nem lenne rossz, de jobb lenne ha maradhatna a telefonom, a számom stb. Oké van számhordozás, de valószínűleg attól még készüléket cserélni kellene, mert nem Telekomos SIM megy bele.
Az adathasználat változó nálam, volt olyan mint amilyen most is, hogy sok volt hátra a 8 GB-ból, több mint a 2/3-a az utolsó napokban. Máskor meg 193 MB maradt az utolsó napra. Szóval változó, mikor mennyit van az ember az úton. Mondjuk én TuneIn Radio PRO-n szoktam a 89,5Music FM-et hallgatni

-
törölt tag
válasz
üzenetére
A Domino Surf-nél / havi 150 MB 890 Ft-ért vicc kategória /, van olyan csomag, ami Domino kártyához igénybe vehető, és 2500 Ft-nál nem több a havidíja, de legalább 2-3 GB adatforgalmat is tartalmaz?
Tehát a lényeg, mivel eladtam a MiFi-t - és gondolom a gyártók a fejlettebb országokba szánt mobilokba nem azért tesznek 4G/LTE technológiát HotSpot funkcióval, hogy az vagy ne lehessen használni, vagy ilyen vicces adatmennyiséggel, az nem baj ha nem lehet Skype-olni... -, hogy az LG Leonban maradhasson a rendes kártyám a rendes számommal, de azért ha úton vagyok HotSpotként is használhassam, például Youtube-ozásra.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nos mivel lejárt a hűségidőm 2016.01.27-én a múlthéten lemondtam a Net & Roll S csomagot, mert 2680 Ft helyett 4390 Ft lett volna már, annyit meg nekem nem ér meg. A Huawei E5776 Mobile Hotspotot pedig az imént adtam el 20 000 Ft-ért. Egyébként sem volt a városban azon az útvonalon ahol én közlekedtem sokat, vagy 300-400 méteren térerő

"Úgy a mobilinternetről általában:
Sajnos a mobilinternet ár/érték aránya a vezetékes mellett az elmúlt években sem változott.
T-nél 2 év alatt összesen 192 GB-ot lehet leforgalmazni, Invitelnél 216 GB. T-nél megúsztam a dolgot: 61920 Ft-ból (322,5 Ft / GB), de az új szabályok értelmében már 103200 Ft lenne (537,5 Ft / GB). Invitelnél pedig 117600 Ft a 216 GB (544,4 Ft).
Ennyi pénzért elvárná az ember, ha kiesik a vezetékes Internet, és attól a szolgáltatótól veszi igénybe az ember a mobilinternetet is mint a vezetékest, arra az időre jóváírják az adatforgalmát nem ?

Persze ilyen a T-nél sem volt. Az Invitelnél csak USB Stick van. Nincs MiFi, a másik szolgáltatónál meg már nem érvényes az új esetében a SAT+Net 40 kedvezmény / eleve azért kaptam meg mert félre lettem tájékoztatva a telefonos ügyfélszolgálat által, és megpanaszoltam, visszahallgatták igazat adtak /, plusz már duplanet 25 sincs, mert megszűnt az a kedvezmény forma is, így az Invitel ajánlata is versenyképessé vált.
Persze döbbenet, hogy annyi adatforgalomért, amit a 100-as netemmel röhögve letudok körülbelül 5 óra alatt egy középkategóriás LCD LED TV árát kell leszurkolni, és még havonta be is van osztva 2 évre előre
grin hangulatjelMeg ha nem használom fel a havi kvótát, a maradék az elvész, nem vihető át a következő hónapra. Illetve, hogy az évek előrehaladtával, a mobilszegmens nem fejlődik e tekintetben.
Szerintem eléggé szomorú...
frown hangulatjel2002-ben VodaGPRS Internetem volt, eleinte "korlátlan", aztán 4 GB-os havi limittel. 2016-ban, meg 8 GB
grin hangulatjel
Igaz akkor 56 kbps volt a sebesség, most meg 30 Mbps, de mit ér a gyors net, ha valaki egy félnap alatt simán elhasználja?" -
törölt tag
A kártyás akciós mobilból itt: https://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/akciok/karacsony/mobilok-feltoltokartyas
2 hetek óta ennyi. A harmadik meg a Huawei nem ér annyit mint a másik kettő közül bármelyik

Egyébként most vettem egy ilyet: LG LEON/SL (H340n) telefon, titán + Hozzá még ezeket: LG Leon XPROTECTOR kijelzővédő üvegfólia Tempered Glass 0.33 + LG Leon TPU szilikon tok - FÜSTSZÍNŰ
Memóriakártyát nem kellett, mert az Optimus L7 II-ből kerül át.
-
törölt tag
Most a VoIP-ról volt szó. Szigorú értelemben pedig a hanghívásról. Ki az aki 8 GB-ot Skype, Viber, stb hívásokkal havonta el bír használni?

Havi 4390 Ft-ért - nekem 2680 még mindig - annyit beszélhet, hogyha nem alszik, akkor is elég. Mellé annyit írhat üzenetet is hogy a virtuális klaviatúra is elkopik.
Egyébként a korlátlan net is limitált, mert ha más nem, az elérhető sávszélesség megszabja, hogy maximum mennyit forgalmazhat vele egy hónapban

-
törölt tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Azt én egy percig sem mondtam, hogy a szolgáltatók nem tanúsítottak akár kartellben is becstelen magatartást az okostelefonok megjelenése előtti korszakban. Az a ló egyik oldala. Viszont ez meg a másik. Például az ügyeskedők okozta kárt, az egész előfizetői tábor fizeti meg magasabb percdíjakban, vagy havidíjban. Tehát ez a másik oldal. A kettő között lenne az aranyközépút.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként a másik két szolgáltatónál sincs egy olyan tablet sem, ami vagy ne lenne gyenge, vagy ne lenne drága

Nexus meg egyáltalán nincs :/
Vajon a T-nél ha most lejár a hűségem, lesz valami ügyfélmegtartó? Mert nekem mindegy melyik lesz a mobilinternet szolgáltatóm a Telekom, a Telenor vagy a Vodafone, de ha a T megemeli a mostani 2680 Ft-os Net & Roll S havidíjamat, akkor köszönöm, de megnézem a másik két szolgáltatónál milyen a kínálat - megjegyzem, hogy itt a topicban is voltak gondjaim korábban a lefedettséggel.
Egyébként nem számítok rá, hogy nagyon marasztalnának, mert a vezetékes részlegük sem tette, amikor megindokoltam,hogy miért nem kell 3600 Ft-ért a hoppá (leírtam, hogy azért vazze, mert Invitelnél 1200 Ft), aztán gondolom nem érte volna meg nekik annyiért adni, nekem meg maradni

-
törölt tag
válasz
ANDROID???
üzenetére
Igen, tudom, durva

Az volt az igazi akció, amikor a Nexus 7-et vettem újonnan a T-Home-tól, 48 K-ért 78 K helyett

Ráadásul a másik két nagy mobilszolgáltatónál is hasonló árfekvésben van, pontosabban kártyásban drágább mint a T-nél. Az ünnepi kalendárium lehet még érdekes majd.
-
törölt tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszi, megnéztem közben az L7 II-ben pontosan milyen van, és ilyen, nem pont ez mert nem vettem ki, de a lényeg, hogy szépen preparálva van, arra az esetre is, ha készülékcsere jön

-
törölt tag
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a választ!

-
törölt tag
Helló, ha vásárolnék egy ilyen telefont: LG Leon 4G LTE - nem profi, de teszi a dolgát, akkor már eleve microSIM kártyával küldenék gondolom. Na most az a helyzet, hogy a mostani LG Optimus L7 II-ben normál SIM kártya van.
Viszont nekem az kellene, hogy a normál SIM kártyás számom, és egyenlegem maradjon, amit ehhez küldenek számot, meg legyen normál méretű SIM-en, hogy be tudjam tenni az L7 II-be.
Ez így megoldható? Illetve milyen költséggel járna?
-
törölt tag
válasz
dptrsk
üzenetére
Ehh, köszi, már az is felmerült bennem, hogy egymagába beköttetni az analóg hoppát

(#65723) Vangelis: 12 * 17990 Ft = 215 880 Ft, és nem a tied a cucc

Szóval ha anyagilag már nem engedheti meg a bérlő, hogy a következő esztendőben is ezt csinálja, akkor kifizetett 216 000 Ft-ot, és a telefont is vissza kell adni

-
törölt tag
Helló, a következő a helyzet. Régebben Palettások voltunk.
Most abban a lakásban amiben én és a nagyszülők leginkább tartózkodunk, Invitel van (60-as ED3 Net + Start Max vezetékes számmal, valamint egy Net & Roll S előfizetés). A másik lakásba lett átköltöztetve a pirossal bekeretezett vezetékes Telekom szolgáltatások java, így a 30-as számokat csak onnan lehet kedvezményesen hívni.
A kérdésem az, hogy van e valami kedvező áru előfizetés amit igénybe tudnék venni a kékkel bekeretezett Domino 5-ös számomat bevonva úgy, hogy legalább a 30-as számokat olcsóbban hívhassam mint a Domino5-tel? A családbarát az azért nem jó, mert ott csak egymás között két 30-as megy, viszont itt tetszőleges 30-as számokról lenne szó.
-
törölt tag
Helló, idén várhatóak új táblagépek, és telefonok megjelenése a Telekom kínálatában? Illetve ha igen - gondolom, hogy a tavasszal bemutatottak közül lesz ami még most ér ide - melyekre lehet számítani?
Mert a Net & Roll S-es csomagommal nem is olyan sokára vásárolhatok új készüléket

Azt még nem tudom, hogy telefon vagy táblagép lesz e. Viszont az automatikusan két éves meghosszabbítást jelent a régi előfizetésre igaz?
-
törölt tag
Az, de az is durva volt, hogy az 5 szám is törlődött, így 49 Ft percdíjjal beszélt. Ez meg úgy derült ki, hogy megnéztük, hogy az új vezetékes szám fel van e véve... aztán állítanám be, és mind az 5 hely üres volt.
A saját L7 II-9n is így van beállítva, mert ha itthon vagyok WiFi-n lóg, ha meg nem, akkor jön velem a Huawei E5776 MiFi is, és akkor is WiFi-n lóg (Net & Roll S)
(#65252) pietrasko: Szerintem, nálunk ezzel függ össze: mivel a család összes T-s Domino csomagjánál bejelentettük, hogy nem fogadjuk el az új feltételeket. Nos úgy gondolom, ez némileg megmagyarázná mind a két jelenséget.
A tegnapi problémás dominós mobiltelefonszám is korábban az én számom volt, rajtam kívül más nem is tudja fejből a T-Mobile kódot, sőt én is csak táblázatból, mert nem tartok mindent fejben - mindenhol más a jelszavam, vagy a Tele/PIN kódom (paranoia) - tehát ezt az utólag más hozzáfért dolgot nem tartom valószínűnek. Inkább rendszerszintű a dolog.
-
törölt tag
Faterom telefonján kikapcsoltattuk pár hónappal ezelőtt a NapiNetet az ügyfélszolgálaton. Aztán manapság panaszkodott, hogy megy le a pénz, majd megemlítette, hogy amikor nincs otthon a WiFi közelében, akkor is tud Netezni... szóval elmentem hozzá, és láttam, hogy aktív. Felhívtam az ügyfélszolgálatot megint kikapcsoltattam, és megkérdeztem, hogy ez meg mégis hogy?! Erre azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy Domino 5-nél a rendszer bizonyos idő elteltével ellenőrzés után automatikusan bekapcsolja, és csak az okostelefon beállításaival lehet letiltani. A Huawei Ascend Y330-nál a mobiladat egyébként ki volt kapcsolva, de bizonyos alkalmazások ennek ellenére forgalmazhattak, mint például Twitter és társai, így azokat külön is letiltottam, csak WiFi-n lehet így már elvileg adatot forgalmazni.
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezt most néztem:

Fizetés módja, ismeretlen

-
törölt tag
válasz
dedike
üzenetére
Hát keményen megdolgoztak, mert az ügyintéző nevét tudtam, de a pontos dátumot nem, és esélyes volt, hogy vagy április utolsó napjaiban vagy május elején, aztán rájöttem, hogy csak május elején lehetett, mert a számla alapján reklamáltam...
Elég sok ügyet intéztem idén meg főleg, így az is jó, hogy az ügyintéző nevét megjegyeztem, mert sokkal beszéltem, több ügyből kifolyólag, illetve egy-egy ügynél több ügyintézővel is nem rikán, hogy biztos legyen az adott dolog.
-
törölt tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Akkor itt válaszolnék ezen kérdésedre:
Gyárilag 10 órát kellene bírnia, de a gyári értékek azok mindig elméleti, mondhatni laboratóriumi körülmények között értendőek, amikor minden optimális. Ahol lakom 3G van a városkában a legtöbb helyen, bejön néhol a 4G, de nagyon gyengén. Szóval egyrészt függ attól, hogy milyen kapcsolaton keresztül csatlakozik a hálózatra, másrészt, hogy milyen erős a jel, mennyire van a legközelebbi torony, és nem utolsó sorban attól is, hogy mennyire van igénybe véve az eszköz. Ha folyamatosan nagy sebességgel töltesz rajta, Streamelsz stb, az több energiát igényel, hamarabb lemerül.
Szerk: Szerintem kibírhat 7-8 órát is, de én sosem szoktam annyi ideig töltés nélkül hagyni,vagy hazaérek akkorára, vagy viszem magammal a töltőt, és ha van rá mód, akkor töltöm

-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Pont egy hozzászólással előtted linkelték, a vezetékes T-s topicot, ez a mobilos telekomos topic...
-
törölt tag
Számos mobiltelefonom volt már, de csak egyet vásároltam előfizetésesen, az Ericsson R600-at 2002-ben, mert akkor azon neteztem (GPRS)
Eddig két előfizetéses kártyám volt, az volt az egyik (még a Vodafonnál), és most van a másik a Telekomnál a Net & Roll S, ehhez viszont nem mobiltelefont vettem, hanem MiFi-t, és nem drágán 
Amúgy egyébként az tény, hogy sokan elhamarkodottan vásárolnak. Nekem annyi volt csak a gondom, hogy a Telenorvégoknál lehetett kapni F6-ot a Telekomnál meg nem a 2013-mas Karácsonyi akcióban, de a Telekom számomra fix, és akkor az L7 II is 55K lett volna akció nélkül.
-
törölt tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Nos nekem a OneDrive jött be, örökre kaptam 40 GB-ot, aztán annak pont az 1/8-át használom. Csak a számomra fontos adatokat töltöm fel, és ez 5GB jelenleg, és még játékállás mentések is vannak benne

-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egy másik topicban pont azt mondta az egyik fórumozó, hogy az ingyenes előfizetéseket nem sokba nézi

Aki ilyen finnyás, hogy az előfizetéshez járó nagyon kedvezményes telefon nem kell neki, elpostázhatja nekem, állom a szállítás költségét
!Az elmúlt majdnem 16 évben, én még mindig szolgáltatótól vásároltam készüléket

-
törölt tag
válasz
n@p@lm
üzenetére
A te dolgod, hogy magadnak hogyan csinálod, de ezt a kioktató "felírni, megjegyezni:" szöveget ne erőltesd, mert egyáltalán nem olyan "okosság", amit fel kellene írni, meg meg kellene jegyezni, és aszerint eljárni, sőt...
Bár akik kicsit is képben vannak, azok nem fogják felírni, maximum megjegyezni, hogy hogyan NE vásároljanak 
Mindenki számolja ki magának, hogy hogyan jön ki jól, és kész.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
törölt tag
Helló, megnéztem az akciós mobilokat a T-nél kíváncsiságból és be voltam jelentkezve a Net & Roll S-es számommal, eredmény:

Szóval ezzel a csak adathasználatra való kártyával elvileg lehet mobilt is venni ?

-
törölt tag
válasz
üzenetére
Egyébként most nem tudom, hogy hogy áll a dolog a hegyek között, de szerintem a Gyöngyös - Galyatető, Mátraszentimre - Galyatető vonalon, még a netrádió is kiesik az úton. Persze gyönyörű a táj, de ha valaki már 2000x látta mint én 1983 és 2002 között akkor ismer az út mentén minden bokrot, és ha nem vezet éppen, hanem utazik, akkor esetleg netezhetne is akár, ha nem lennének ott a hegyek, vagy nem földfelszíni lenne a sugárzás. Már régen nem jártam arra, de 2000 környékén Vodafone-osként a telefonom az üdülőtelepülésen a Vasas utcán Pannonos hálózatot használt, a Szot-Szállónál meg Westelest, a kettő között 200-300 méteren meg semmit
Szóval ahhoz képest, itt az Alföldön éter-Kánaán van 
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
A 2G is csak arra volt jó - térerő sem volt -, az ott töltött egy órát végül a táblagép használata nélkül voltam kénytelen letudni, mivel 2G-n nem jött semmi, így legalább nem merítettem az N7 akkumulátorát - szükség volt rá később más helyeken- , hogy a Dying Light gameplay videókkal a mobilnetből hátra lévő részt is elhasználjam. A 4G az nekem plusz 9 Mbps-ot jelentene, de az igazság az, hogy stabil 3G-nél tekintve azt, hogy Nexus 7 2012-es táblagépen, egyelőre úgyis 720p-ben megy a Youtube, bőven elég az is. Sőt ez a sebesség 1080p-hez is elég simán. Viszont az akkumulátor szempontjából hozhat változást a 4G/LTE.
Konrétan erről a sorozatról volt szó szép lett a játék, csak I7-en szaggat keményen, főleg a második résztől számítva látszik, szóval ezt majd lehet PS4-re veszem meg.
-
törölt tag
Tegnap egy épületkomplexumon belül, Berettyóújfaluban:
2G
2G-n az elmúlt több mint egy évben szerintem most volt először a MIFI

4G
MIndehol máshol 3G. Viszont a belvársoban van még a hely ahol bejött a 4G igaz nullás térerővel, de érdekes módon ment a Youtube
Csak lesz előbb vagy utóbb itt is stabil 4G 
-
törölt tag
válasz
Intel fan11
üzenetére
Nálunk a MiFi-t is névreszólóan hozták, a táblagépet szintén, Nagypapámnak kellett átvennie, mivel az Ő nevén van az előfizetés.
-
törölt tag
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Surf-nélkül 1790 Ft lenne a promóciós első hónap után magában a NetPlusz M díja.
-
törölt tag
Fateromnak Domino Surf + Domino NetPlusz M lett beaktiválva, valami 90 Forinttal drágább így havonta mintha csak a NetPlusz M lenne magában aminek első hónapban csak 190 Ft a havidíja, az adatforgalom meg 150 MB + 500 MB havonta. 150 MB mobilinternet meg 90 Ft /hóért igazán baráti 😊
-
törölt tag
-
törölt tag
Már a TV is bemondta a hírekben, 150 Ft/ GB....
-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Mobilnál még érthetőbb is az érvelésük, mert általában véve a mobilos előfizetők jobban terhelhetőek, hiszen akinek van mobilinternete annak valószínűleg van vezetékes is, tehát tehetősebb mint egy mezei otthoni netes akinek nincs más. Raádásul az általános mobilinternet csomagok, csekély mértékű adatforgalmat tartalmaznak a korlátlan vezetékes Internet előfizetésekhez képest.
-
törölt tag
" akkor is, ha nem forgalmazzák le teljesen "
Mondjuk ezt meg lehetne oldani, hogy át lehessen vinni a megmaradt le nem forgalmazott adatmennyiséget következő hónapra, hiszen két éves szerződésnél kifizeti az ember. Persze nem érdekük, meg akkor ugye más szolgáltatásoknál is előjönne a kérdés, például a le nem beszélt 5000 perces csomagok stb.
-
törölt tag
válasz
bence2
üzenetére
A többi molbilos szolgáltató nem hasonló haszonkulccsal dolgozik talán?
Jó Telenornál van valami éjszakai 100 GB csomag, ami nappal 3 valamennyi... de ott meg nincsen az, hogy több más szolgáltatással össze is lehetne kapcsolni mint T-nél például a többi T-s szolgáltatással. Meg az éjjel 100 GB tiszta olyan mint amikor a matávos időkben a betárcsázós internet volt estétől reggelig 150 Ft
... úgy 14 évvel ezelőtt. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most táblagépen írok, és csak közben jutott eszembe, gondoltam gyorsan megkérdeztem ( arra számítottam, hogy esélyesebb, hogy van rá), de ennek igazán örülök!

Bár akik kicsit is képben vannak, azok nem fogják felírni, maximum megjegyezni, hogy hogyan NE vásároljanak