Hirdetés
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Teljesen elment a hangom, nem tudom felhívni az ügyfélszolgálatot. Esetleg tudtok egy linket, ahol a 3G/HSDPA kártyák beállításait taglalják? A kitöltendő mezőkre gondolok elsősorban, szolgáltató, felhasználó, jelszó (nem kellett megadnom vásárláskor).
Előre is kösz!A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Nem működik a t-email.hu-ról az email küldés. SMTP-nek mail.t-email.hu-t állítottam be, de nem megy se IMAP-on, se POP3-on keresztül. Mintha ugyanilyen beállításokkal nemrég még ment volna. Mi változott? Nem találtam leírást a www.t-mobile.hu-n.
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz legiaap #3078 üzenetére
A havi számlán is így küldik a számokat. Először összeadják az előfizetések és a felhasznált szolgáltatások díjait, majd a végén (esetleg a szekciók végén külön-külön) levonják azt, amit tartalmaz az előfizetésed. Online is a végén vonják le, hiszen közben díjcsomagot válthatsz, szolgáltatásokat rendelhetsz vagy mondhatsz le, stb.
-
erdoke
titán
Létezik, hogy Svájcban történt bő 80 MB roaming mobilinternetezésért a T-Mobile jogosan számlázott ki nekem 344e Ft-ot? Azt írják, nettó 3,13 Ft 1 KB.
-
erdoke
titán
Közben megtaláltam én is, 398 Ft minden megkezdett 100 KB.
Természetesen a 3 roaming partner közül a T-s készülékem mindig a Swisscomhoz kapcsolódott, ami közel a duplája a másik kettőnek (220 Ft/ megkezdett 100 KB).
Remélem, a főnököm nem fog balhézni, eddig még nem volt ilyen durva mobilszámlám. Mindenesetre erre oda kell majd figyelni, és akár manuálisan is Orange-ra vagy Sunrise-ra állítani a telefont. Önmagában a 80 MB 4 nap alatt nem nagyon sok, bár nyilván azon is lehet faragni. Azt hiszem, alapszabály lesz, hogy Siri-t Svájcban nem használunk...Nem mellesleg valaki beperelhetné már a szolgáltatókat valamiféle irreális üzleti haszon címén, mert a 100 MB-os csomag helyiként kb. 5-6 CHF lehet...
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Van valakinek információja a T-nél kapható ezen hotspot hálózatfüggőségével kapcsolatban? T-s mobilnetet osztanék meg vele elsősorban, de külföldön, különösen EU-n kívül inkább helyi SIM-et dugnék bele. Esetleg reális áron függetlenítik? Nem nagyon találok hasonló cuccot boltban/gyártóktól (pl. ez a típus Huawei).
-
erdoke
titán
válasz tjb007 #16776 üzenetére
Kösz még egyszer! Azt hiszem, ez jó hír. Meg is rendeltem a webshopból, úgy adtak 10 % kedvezményt.
Ha függetleníteni kell, majd beviszem hozzájuk, nyilván tudnak számlát adni arra a címre, amire most veszem. Főleg Svájcban és Törökországban használnám az EU-n kívül. EU-n belül kezelhető az adat roaming költség, hacsak nem hosszabb időt tölt kint az ember.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Ezek a tarifakedvezmények igen viccesek. Bár nincs erre vonatkozó információm, de erősen gyanítom, hogy mára a platinakártyások nagy többségét se a csúcsidő, se a 200 MB-os mobilnet 590-ért nem hozza lázba. A többit nem számoltam ki, de csak igen speciáIis esetekben jelent számottevő megtakarítást, pl. ha pár számot rendszeresen nagyon sok perccel hívsz, vagy ha az SMS-re is felhasználható csomagokat rendre elfogyasztod, de jó lenne még olcsón plusz SMS.
-
-
erdoke
titán
válasz tjb007 #16865 üzenetére
Mára kértem kiszállítást, éppen most próbálgatom. Tutira ZTE, a töltőjére is az van írva. Egyébként is én tettem fel rosszul a kérdést, a kép alapján azt hittem, valamelyik HUawei a kettő közül.
Egyelőre nincs vele gond, viszont a korábbi kérdés így megint felmerül, még ha a válasz jó eséllyel meg is egyezik: Függetleníti a T jó pénzért?Esetleg ha még a külső antenna, illetve a csatlakozás típusára van tipped, azt külön megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Létezik, hogy a Hotspot+ néven árult ZTE MF60 gyárilag független? Nincs más szolgáltatótól kártyám, amivel kipróbáljam. Csak mert nem fizetnék 10e Ft-ot, ha nincs is szükség függetlenítésre. (Sufni függetleníteni se akarom, csak megnéztem egy progival.)
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
válasz donat_sz #22270 üzenetére
Olcsó androidos készülékeknél talán jobb választás a WP7, legalábbis érzésre sokkal kellemesebb.
Én ma rendeltem egy Lumia 800-at ajándék napelemes töltővel. Hasonló felhasználásra lesz, és 40e Ft a webshopban Mozaik XS-re (3200 Ft/hó, 200 MB mobilnet) vállalt 2 év rablánccal. Adják 24 hó kamatymentessel is, úgy kb. 1700 Ft/hónap a törlesztő. Mozaik S-sel (5400 Ft/hó, 500 MB mobilnet) még olcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Ez a legolcsóbb havidíjas csomag? Van egy privát számom, amit szinte nem is használok, és jelenleg 1800 Ft környéken fizetek havonta. Esetleg érdemes lehet áttenni bármibe, amin lényeges megtakarítás érhető el. A 750 Ft már 1000-1100 Ft spórolás havonta, annyiért másik számra kérhetek 1 GB extra netet.
(#22312) Vangelis
Én neten rendeltem szeptember közepén az i5-öt, simán beleraktam a kedvezmény pontokat, gyakorlatilag 0 indulóval küldték ki a 64 GB-ost.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Mai élményem a debreceni fő T Pontban:
1. Szépen és gyorsan kicserélték a normál SIM kártyát micróra.
2. Miután sikerült a készüléken a két ajtót egymás mellé úgy beszorítani, hogy egyik se nyílt, visszamentem hozzájuk a szervizbe, hogy inkább ők törjék el, mint én. A sorszám automatánál beírtam a platinás számom, rányomtam a szervizre, és ennek megfelelő sorszámot kaptam, amin az állt, hogy 0 ügyfél várakozik előttem. Ehhez képest 28 perc múlva hívtak (alig volt valaki a boltban), majd közölte velem az ügyintéző, hogy szombaton nincs szerviz... Azt hittem, földhöz csapom a szerencsétlen készüléket. Amit egyébként végül fél perc alatt megcsináltunk otthon, de előtte a Nokia szervizes azt mondta, hogy szét kell törni az ajtóknál, de azt is csak hétfőn vállalja...A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz bianca3 #22597 üzenetére
Láttam, hogy az alagsori szervizhez vezető lépcső le van zárva. Viszont azt reméltem, hogy ha az automata enged szervizes ügyintézést választani, akkor biztosan ül fent valaki, aki egyszerűbb problémákat tud orvosolni (alap szerszámokkal, kábelekkel, PC-re kötéssel, stb). Ellenkező esetben remélhetőleg soron kívül hívnak, és javasolják, hogy jöjjek vissza hétfőn. Ehhez képest simán vártam közel fél órát a szinte üres boltban, hogy megmondják, szar az irányító automata, ők pedig nem nézik, kért-e valaki szervizes sorszámot...
(#22599) djculture
Ezzel nincs gond, de akkor szervizes sorszám se legyen, vagy aki olyat kap, azt hívják oda soron kívül, és kérjék meg, hogy menjen vissza hétfőn.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Soulfly842 #22600 üzenetére
Ott is csak átveszik a készüléket, valójában sehol nincs üzemelő szerviz hétvégén. Kivéve a Nokiát, de oda volt csak igazán kár menni.
Én nem láttam semmiféle jelzést a sorszámosztó gép környékén, a menüjében pedig simán választható volt a szerviz. Ezért is mentem vissza másodszor, saját magamtól én is arra tippeltem volna, hogy hétvégén fölösleges vele próbálkozni.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz ANDROID??? #22719 üzenetére
Az okt. 19-i leadáshoz képest a mai értesítés bőven 30 napon túl van, tudtommal jogszabály szerint ilyen esetben kötelező a csere. Tehát ha 30 napon belül nem tudják 100 %-osra megjavítani, akkor cserélni kötelesek a jótállás hatálya alatt.
-
erdoke
titán
"akciós előfizetést csak 3 havonta vehetsz"
Ezt nem teljesen értem. Van vagy 5 előfizetés (+ 2 Domino) a nevemen, mind egy számlán érkezik, kettő közülük társkártya, de szeptemberben és novemberben is hosszabbítottam egyet, illetve ha lesz valami jó akció az adventi sorozatban, akkor decemberben is tervezek egy harmadikra aláírni. Sajnos a Fekete péntekes 990-es Lumia 610-ről lemaradtam.
Esetleg csak új akciós előfizetésre vonatkozik a fenti megkötés, meglévő hosszabbítására nem?A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
válasz Varszegig #22948 üzenetére
Travel&Surf M 50 MB-ot ad 2090 Ft-ért 24 órára, éppen ki lehet belőle jönni, ha vigyáz az ember, és
1. WiFi-n van, amikor csak van rá mód,
2. Opera Minit használ böngészésre.
3. Offline térképekkel nézelődik a letöltendők helyett, vagy előre letölti, amit lehet.Sajnos az utóbbi időben gondjaim adódtak a Travel&Surf működésével (iPhone app nem működik rendesen, ha elfogy, nem tudom újra aktiválni, amíg le nem jár a 24 óra, stb.), amiket hiába jeleztem a T-nek, xarnak rám.
(#22949) Gazsi00
Persze, felhívod a 1430-at, vázolod a szituációt, és áttesznek abba. Nem mintha sürgős lenne, egyelőre semmi hír az állítólagos Apple frissítésről, ami (szintén állítólag) szükséges az LTE használatához a T hálózatán.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
Elvileg mindegyik említett csomagban elérhető az LTE, csak az iPhone 5-ön nem engedélyezték még. Állítólag az Apple fog kiadni frissítést, de hogy mikor, azt csak találgatják az emberek. Lehet, hogy még az idén, de az is, hogy csak jövőre.
(#23245) kenny123
Igen, értesítenek, amikor átadják a futárnak.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz adamssss #23270 üzenetére
Aláírsz 2 év hűséget a T-nél, de csomagra nem vállalsz semmit. Magyarul szabadon ugrálhatsz a csomagok között a 2 év alatt, akár minden hónapban másikkal nyomulhatsz. Szerintem jobban jársz, ha aláírsz egy Mozaik XS-re, vagy amit mindig tutira kihasználsz.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz kenny123 #23450 üzenetére
Online rendelés? Mondd vissza, semmi gond.
(#23455) Gerasz
Én szinte egyfolytában úton vagyok. EU-n belül Travel&Surf M-et használok, néha naponta kettőt-hármat is, ha fontos. Pár napos utaknál ez még kezelhető költség. EU-n kívül (Svájc, Törökország, stb.) életveszély az adat roaming, a legtöbb kinti szolgáltatóval olyan xar szerződése van a T-nek (398 Ft minden megkezdett 100 KB!), hogy már csak emiatt fontolgattam, hogy átmegyek a Vodához.
Aztán vettem egy T-s Hotspot+-t függetlenítéssel, és így fél évente kb. 15-20 euróba kerül (országonként) az aggódástól mentes külföldi netezés.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A mai iOS frissítés (6.0.2) se hozott LTE frissítést az iPhone 5-nek, úgyhogy marad a 6.1, ami viszont idén nem lesz.
-
erdoke
titán
Nem i5 specifikus a dolog. Nekem van egy Hotspot+-om is, amiről osztom a (Net & Roll 16 GB-os) netet több mobil eszközre, és ugyanazt a lassulást tapasztaltam. Lehet, hogy nincs összefüggés az LTE lefedettséggel, de Budapesten és Debrecenben egyértelműen lassult, míg mondjuk Pakson és Noszvajon hasított, mikor próbáltam...
Nem is a lassúság a legidegesítőbb, hanem a reakcióidő. Rányomsz egy linkre, és több másodpercig nem történik semmi.A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Kb. 5 hete rendeltünk a webshopból egy Lumia 800-at ajándék napelemes töltővel. Vissza is igazolták ennek megfelelően, de kiszállításra csak a készülék került. Telefonon azt mondták, hogy időközben elfogyott az ajándék, de jön még belőle készlet, és utólag kiküldik azt is. Azóta semmi. Várjunk még türelemmel, vagy kezdjem csapdosni az asztalt?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen