Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: hordozható Acer gépek alternatív triója
ph A két Copilot+ PC plecsnis notesz egyike ARM architektúrán alapul, míg a másikon tobzódik a szénszál, és egy tablet is tiszteletét tette Berlinben.
-
IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
ma Ezek a hordozható fordítógépek évről-évre sokat fejlődnek, most a Timekettle mutatta meg, hogy hol tart az iparág.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz erdoke #22598 üzenetére
A debreceni T-Pontban pont tudom, hogy ott mindig ki van rakva egy tábla a soroló mellé szombati napokon, amin ki van emelve a kellemetlenségek elkerülése végett, hogy szombaton délig (vagy egyig? - ezt pontosan nem tudom hirtelen) a Piac u. 16 alatt található partner üzletben van szerviz szombaton.
-
Bailey
senior tag
válasz erdoke #22602 üzenetére
Én a Westend T-pontban jártam hasonlóan. Mint kiderült hétköznap csak hatig van szerviz, én meg a cédula szerint 18.03-kor húztam a sorszámot, és még láttam hogy a szervizesnél volt ügyfél, ezért elmentem addig nyomkodni a kirakott telefonokat, majd mikor egy idő után visszamentem a szervizpulthoz a szervizes már nem volt ott, és mikor kb. fél óra várakozás után hívták a sorszámot egy másik pulthoz akkor közölték hogy csak hatig volt szerviz. Én is szóvá tettem hogy ha nincs szerviz akkor miért ad ki a gép sorszámot. Ezt szerintem illene megoldani, vagy ha nem, legalább a sorszámkiadóra kiírhatnák jól láthatóan hogy mi meddig van nyitva, hogy senki ne várjon feleslegesen.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz erdoke #22720 üzenetére
Bocs mellé nyúltam 10.29-e volt a léeadás, abban bíztam, hogy el fogjuk érni az 1 egész hónapot, de természetesen erre azért "vigyáztak"...
Már mindenképpen a cserét fogadom csak el, mert ez már sok volt már nincs erőm foglalkozni azzal a készülékkel.
4 sikertelen javításon túl...
Tettem is panaszt ma 1430-ra, de szintén 30 napjuk van választ adni erre az egészre.
Ki kell vizsgálják stb., hát mit is mondjak, ilyenkor már nem illene, ezt feszegetniük..Hát szerintem megint csak le fognak rázni jogszabály stbre való hivatkozással, meg hogy megértenek, de ha megértenek akkor kicserélik és nem csak mondogatják hogy megértenek...
-
1430
senior tag
válasz erdoke #22840 üzenetére
Mozaikból melyik van? Van hozzá kiegészítő adatcsomag? (pl. Net&Roll 1GB)
Még annyit, hogy úgy hallottam, hogy 2013 Q1-ben jön egy frissítés az Apple-től, és akkor lesz alkalmas az iPhone 5 a hazai LTE-re. De ennek még utána kérdezek...
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
-
Dusee
őstag
válasz erdoke #23246 üzenetére
az iPhone 5 <-> T-Mobile LTE kapcsolattal tisztában vagyok.
a fő kérdés, hogy miután kijön a frissítés nem kell semmivel bíbelődni, T-Mobilet hívogatni, hogy aktiválják, egyszerűen működni fog 4G-n? (szoftverfrissítés után persze )
és a sebességes kérdéssel mi lehet a helyzet?(#23247) Soulfly842: szuper, tehát nem egy külön rendelendő fícsör
sebességes kérdésre esetleg valami?[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
1430
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Mini-ITX
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen