Hirdetés
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb strapamobilját mutatja be az Ulefone
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
ma Kezünkben a harmadik generációs NXTPaper technológiát használó TCL 50 NXTPaper.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #5043 üzenetére
-TIPP a 06-30/80-800-80-ra (ha jól vágom fejből a telefonszámot). De így nem csak a hívások, hanem az üzenetek is megszűnnek (ha ez hasznos számodra), amik nem mindig "reklám" jellegűek.
Ja és a számlád közvetve csökkentheted, ha van olyan szolgáltatásod, amire beválthatsz pontot (pl. hívószámkijelzés, net csomag), mert akkor előre kifizeted a szolgáltatást, és a számládban láthatod a jóváírást.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz Mr. Teddy #18060 üzenetére
Az egyéni előfizetői szerződés tartalmazza, hogy mennyi a fizetendő kötbér, azt kell megnézni. Egyébként igen, függ a készülék árától is. Általános leírás a kötbérről
(#18062) engusz:
Én úgy tudom, hogy a +36309876543-as számra kell átirányítani, ha ezt szeretnéd.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
manchester85
addikt
válasz Mr. Teddy #19001 üzenetére
Mondjuk gondolom azért az állami szopatás és a forint árfolyama is keményen közrejátszik. De ez akkor is nonszensz most mar. Elképzelhetetlennek tartom, hogy az új iPhone a mostani 4S ár fölött nyisson. Ha egy picivel feljebb megyünk, akkor ugyanis mar a független árat kapjuk...
i6 Silver
-
blueye
veterán
válasz Mr. Teddy #19001 üzenetére
"a médiamániát leváltó mozaik díjcsomag jóval kevesebb szolgáltatást foglal magában kb ugyanannyiért." - no azért a MobilTV-ért cserébe nincs túlforgalmazási díja a netnek- szerintem ez jobb üzlet, legalábbis a saját szokásaimat nézve, mert MobilTV-t konkrétan 0 percet néztem de a netet használom rendesen.
-
blueye
veterán
válasz Mr. Teddy #19009 üzenetére
Ahogy mondod felhasznalasi szokas kerdese minden: hagyomanyos SMSt nem is tudom mikor kuldtem utoljara, focit nekem buntetes lenne 4" koruli meretben nezni, ha lassitjak a netemet kerek egy net'n'roll szolgaltatast ha savszelessegre van szuksegem. De tenyleg nem cafolni akarlak csak azt gondolom h a MM csere Mozaikra nem mindenkinek rossz lepes.
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #21894 üzenetére
Nem értem, az iPhonokat miért az utolsó pillanatban akarják szervizeltetni az ügyfelek.
Konkrét esetet is ismerek, ahol a tulaj ugyanezt eljátszotta, a garancia utolsó napján betelefonált este a repedt burkolat miatt, ami régóta adott volt, de nemki most vált sürgőssé. Az ügyintéző azt javasolta tegyen egy próbát holnap, de nem tudja garantálni a sikert. Másnap bement az ügyfél, a szervizes át is vette, de vissza lett utasítva az igény, mert előző nap lejárt a garancia. Erre az ügyfél mindenkit vádolt, a telefonost, mert beküldte, miért nem tudta, hogy felesleges, a szervizest meg azért, mert átvette... Szóval az Apple tartja magát a szabályokhoz, de persze díj ellenében bizonyára megjavítják.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
őstag
válasz Mr. Teddy #24429 üzenetére
Lesz wifi-s neted? Voip-on 3 forint / percért tudsz magyar mobilokat hívni. ( https://www.freevoipdeal.com/ ). Ha nincs neted, akkor kint vedd meg a legolcsóbb feltöltős sim kártyát, és itthonról callback-kel ( mindkét számot felhívják ) 4.5 forintért / perc fel tudnak hívni mobilról + 12 forint kapcsolási díj, de még így is töredék áron tudnál telefonálni. Voip telefonálásról, beszélgessünk! a témája.
-
legenda
válasz Mr. Teddy #27705 üzenetére
szia,
biztos alapon; nem elég, hogy nem szerepel a tudakozóban, legyen titkos is a telefonszám.
akinek nem titkos és/vagy korábban szerepelt a telefonkönyvben - bármelyik formátumúban -, annak nehéz dolga lesz, ha egyszer már bekerült különböző - céges, call center...stb - adatbázisokba a telefonszáma, akkor hiába az utólag titkosítás, telefonkönyvenkből kivetetés, céges, call center...stb adatbázisokban ettől még nem törlődnek - hiszen egyrészt harmadik fél, másrészt ők még megfelelő törvényi feltételek meleltt kapták meg -, így amit a "zaklató" híváskor tenni érdemes;
- megkérdezni, hogy milyen forrásból jutottak hozzá a telefonszámhoz (nem okoskodás miatt, hanem jobb tudni, hogy milyen szálalkak kell/lehet elvarrni)
- megkérni a hívót, hogy többet ne keresse ilyen és hasonló ajánlatokkal, illetve törölje a telefonszámot a nyilvántartásukból
attól, hogy egy nyilvántartásból így törlésre kerül, máshonnan - sajnos - még hívhatnak, mert nem tudni, hogy hány nyilvántartásban szerepel adott telefonszám, de a korábbi két pontban említetteket minden hívásnál lezongorázni, és idővel minden nyilvántartásban törtlésre kerül a telefonszám.
lehet szidni a szolgáltatót, nekem is van/lesz problémám emiatt a t-vel, csak vezetékes telefonszám kapcsán, mivel annak ellenére bekerült a telefonszámom az online telefonkönybe, hogy a vonatkozó hozzájárulást aláírva visszaküldtem volna részükre.
akkor lett bosszantó a dolog, amikor hívogatni kezdtek különböző call center operátorok, hogy ilyen gasztronómiai bemutatóra menjek, meg olyan egészségügyi napra - tudjuk, hogy ezek miről szólnak; előbbinél drága edénykészleteket, utóbbinál alternatív gyógyászati eszközöket próbálnak mindenkire rásózni.
felhívtam a szolgáltató illetékesét, kivetettem a telefonszámot az online telefonkönyből...stb, de még nincs lezárva az ügy, mert szerepel még néhány céges adatbázisban a telefonszám, meg a szolgáltató felé is lesz még néhány megkeresésem/panaszom emiatt.
azt is fontos megemlíteni, hogy néha nem a szolgáltató a hibás, más úton is kikerülhet harmadik félhez egy - amúgy akár titkos...stb telefonszám, konkrét példa;
van egy nagy cég, üdítőitalt gyárt, volt egy játéka, ahol az üdítőital kupakjában szereplő kódot lehetett sms formájában egy adott telefonszámra elküldeni, így lehetett sorsoláson részt venni, igen ám, az üvegen csak annyi szerepelt, hogy a www.akarmi.hu oldalon megtalálható a játék részvételi szabályzata...stb, és ebben bizony az is szerepelt, hogy adott telefonszámok - amikről az sms érkezik - felhasználásra kerülhetnek marketing célokra.
ezt persze én is csak utólag olvastam el, amikor a titkos és semmilyen nyilvántartásban nem szereplő telefonszámomon hívogatni kezdtek különböző kutatási és értékesítési célokból.
ez már nagyon régen történt, akkoriban csak két nyilvántartásból kellett kitöröltetni a telefonszámomat, miután megtudtam a forrást, de ilyenekre mai is érdemes odafigyelni, hogy milyen könnyen kiadhatjuk a telefonszámunkat.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Mr. Teddy #27709 üzenetére
Szerintem itt a T-Mobil valami nagyon sunyít. Most beléptem mytmobile-ba, és volt olyan opció, hogy "titkos szám". Bekapcsoltam, így most eltűntem a t-mobil tudakozójából. A probléma csak az, hogy az elmúlt 2-3 hónapban hívogattak biztosítással, korábban nem nagyon. Lefogadom most valamit mókoltak, mert mint mondottam, az előfizetői szerződésben is ami választási lehetőség volt tiltásra, azt tiltattam.
Javaslom mindenkinek, hogy a mytmobile oldalán "rendelje meg" ezt a szolgáltatást, természetesen ingyenes.
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #27790 üzenetére
Pedig pontosan az történt, amit St3ven is írt, újraindult a 30 napos ciklus. Ez ugyanis nem az első sáv levonásával indul, hanem a szolgáltatás aktiválásával (szóval a tavaly augusztusi aktiválást követően 30 naponta akkor is megújult a Domino Web, mikor nem használtátok, és ennek ugyebár nincs külön díja). Megjegyzem, mikor belépsz a My T-Mobile-ba, és megnézed, mennyi van még az adott sávból, akkor ott (tudtommal) jelölik is, hogy meddig lehet legkésőbb felhasználni, és az a végdátum gyakorlatilag az aktuális 30 napos ciklus végét jelöli.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #27792 üzenetére
"...Tehát ha 29. nap 23:59 percekor elkezdek netezni, akkor 1 percem van 100MB-ot lenetezni, aztán törlődik és újra indul a csomag?"
Pontosan! Sőt, az lett volna igazán szívás, ha éppen belekezdtek az 1-2GB-os sávba (-1000 Ft), és másnap jött volna az SMS, hogy újraindult a 0-100 MB sáv.
zebede
Írásban vagy ügyintézőn keresztül (akár telefonon is).Varszegig
Én annyit pontosítanék, hogy ma már csak aktív roaming adatcsomaggal lehet külföldi hálózaton mobilinternetezni.kali
A pontokkal való fizetésnél választani kell, hogy a kifizetett időszak után kikapcsolódjon a szolgáltatás vagy menjen tovább fizetősen (legalábbis az ügyfélszolgálati felületen biztos, My T-Mobile-nál nem tudom, felajánlja e a választást). Olyan verzió nincs, hogy amíg van pont, addig abból fizeted (illetve pontbeváltáskor dönthetsz úgy, hogy több hónapra előre kifizeted, így nem kell havonta aktiválni). Amúgy az ügyfelek általában a kikapcsolást szokták kérni, mert a szolgáltatás kikapcsolása után tudják, hogy lejárt a pontokkal kifizetett időszak és újra meg kell rendelni pontokból (pl. a hívószámkijelzést szokták így kérni).hr2
Áprilistól minden túlforgalmazási díj mentes adatcsomag számlázási és adatforgalmi ciklusa elvált egymástól. Míg előbbi részarányos és a naptári hónaphoz igazodik, addig az utóbbinál a teljes keretet megadja a rendszer és a következő fordulónap előtti éjfélig lehet felhasználni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #28105 üzenetére
"Ha azért nem tudja beváltani a Kapcsolat pontokat, mert a termék vagy az alkalmazás nem értékesíthető Kapcsolat Program pontkedvezménnyel vagy a Kapcsolat pontegyenlege nem elegendő, akkor automatikusan a következő fizetési módot ajánljuk fel." [forrás]
aicon
Tehát ha konkrétan a Domino csomag árára vagy kíváncsi (mivel a számhordozás - mint írtad is - díjmentes), az 4050 Ft, melyből 2700 Ft leforgalmazható. Ha készüléket is veszel, akkor lásd árlista.Otisz
Ha 2700-2800 Ft a havidíjad, akkor mitől lett 16 ezer a számla vége? Ugye nem mobil vásároltál vagy nem másik hívószámokkal együtt lett ennyi a vége!?davidcsaba93
Azon T-Mobile-os kedvezményeknél, melyeknél konkrét hívószámot kell megadni, és ez a hívószám szabály szerint csak T-Mobile-os lehet, nem tudsz beállítani más mobil hívószámot, így blue mobile-osat sem. Tehát "Kedvenc szám extrának" nem adhatsz meg blue mobile hívószámot.
Ellenben ha valamely kedvezmény hálózaton belülre ad kedvezményt, az érvényes blue mobile irányba is.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
D@ve89
tag
-
Achill3uS
veterán
válasz Mr. Teddy #30576 üzenetére
nem de volt más telefonom és időm nem volt vele elöbb foglalkozni, de ennek nem sok köze van a témához. én ott érzem magam megvezetve ahol mondod, mert ha 9-én felhívják a figyelmemet, hogy holnap már nem lesz garanciális nem okozok magamnak vele 60ezer minuszt és csak visszaviszem a töltőt aznap. szerinted lehet ezzel bármit is kezdeni, vagy kész könyveljem el minusznak. Te mihez kezdtél?
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
djculture
félisten
válasz Mr. Teddy #30601 üzenetére
Mondom hogy 2-3 napos adatot küldenek ez mióta mobilinternet létezik a t-mobile-nál így van. Tehát ha te vasárnap azt lekéred kb a csütörtöki vagy pénteki állapotról küld adatot. Magyarán az 56ft olyan mintha átutalnád a szolgáltatónak ajándékba mert használható adatot nem ad érte.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Mr. Teddy #30860 üzenetére
Az aktiválástól használható a Domino Web Quick, és onnan indul az egy hét is, amin belül az ajándék 1GB leforgalmazható. Ha nem küldöd vissza a kódot 15 napon belül, akkor letiltásra kerül a szolgáltatás, amit üzletben tudnak feloldani, azonosítást követően.
dokee78
Márpedig ilyenkor is le lehet mondani a rendelést, ami persze nem a klasszikus lemondás lesz, mert csak akkor fogják törölni, mikor visszajön a csomag a GLS-től. Ez olyan, mint mikor nem veszed át a csomagot, amit egyébként most is megtehetsz, így a pénzeden sem ülnek egy hónapig (ha átvételkor fizetnél).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Mr. Teddy #45899 üzenetére
Na közben a nagy pdf-ben megtaláltam, hogy korlátlan.
Viszont érdekes, azt is megtaláltam, hogy a médiamánia S díjcsomagot már 5990Ft-ra emelték, eddig 5650Ft volt. Mikor szóltak erről telekomék? Mivel most átnéztem a 3 utolsó számlámat, abban nem volt. Otthon átfutom a postát, hátha küldtek valamikor levelet, de egyre jobban tolnak, hogy váltsak, botrány ez a cég.
-
313313
addikt
válasz Mr. Teddy #45901 üzenetére
Honlapon volt direkt link még 1-2 hete majd 3 hónapon át az emelésről. Meg még valamikor márciusi/áprilisi számla végén jelezték az ÁFSz módosulását is, a fórum is attól volt hangos, kinek mit-hova emelnek...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz Mr. Teddy #47180 üzenetére
szia,
a bővítő törthavi számlázású, tehát 26-tól 31-ig kell időarányosan kifizetni, viszont a bővítés adatkerete nem időarányos elosztású, így a fordulónapig a teljes 500 megabyte adatforgalmat megkaptad, ami a netplusz m által adott.
a számlázás a hónap első napjától az utolsóig történik, tehát nem függ a fordulónaptól, utóbbi csak az adatkeretre vonatkozik.
esetedben jólius 26-tól 31-ig is jár a kedvezményes 190 ft-os (havi)díj - persze csak az időarányos részét kell kifizetned -, illetve teljes augusztus hónapra is csak 190 ft lesz, és csak utána emelkedik 990 ft-ra.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
club1
veterán
-
glaci
őstag
válasz Mr. Teddy #47907 üzenetére
Mindenesetre ha van rá módod fuss be egy Telekom üzletbe és fizesd be személyesen, mert az írtad, hogy lejárt már néhány napja és a Telekom ilyen szempontból nem egy türelmes cég: Várnak néhány napot, aztán megy a felszólító SMS, aminek a borsos "felszólítási díj" -a meg a következő számládon fog majd londoni!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BMW topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Motorolaj és szűrő topik
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- DELL Vostro 5481 Fémházas Ultrabook Laptop 14" -70% i5-8265U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új HP Pavilion Fémházas Laptop -40% 15,6" AMD Ryzen 5 5500U 6Magos 8/512 FHD AMD Radeon Graphics
- Creality Ender 3 Pro - Erősen moddolt, inkább alkatrésznek vagy kalandvágyók számára
- Samsung Galaxy Tab S9 FE (5G, 10,9")
- Új Lenovo ideapad 3 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -35% 17,3" Ryzen 7 5825U 8Mag 16/512 FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen