Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz lord.lakli #32011 üzenetére
Köszönöm, de nem iszom kv-t.
-
savoo
addikt
válasz lord.lakli #32122 üzenetére
Tényleg annyi S-ben.
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #32153 üzenetére
Ezeket az árakat el sem hinnék külföldön. De talán még a harmadik világban sem.
Lassan egy Nigériai olcsóbban rúúmingol nálunk mint ha én felhívom az asszonyt.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Varszegig
veterán
válasz lord.lakli #32160 üzenetére
Nem multipont bankkártya, hanem multipont kártya, ami a régi mol törzsvásárlói kártya utóda. Semmi bankkártya nincs benne, bár azzal is gyűjthetsz. Árukapcsolás: tankolj, kapsz érte pontot, a pontból vegyél mobilfeltöltést.
-
Vangelis
nagyúr
Én is voltam kint angol földön.
3.5Ft-ért telefonáltam haza kártyás mobilról. LEBARAItthon meg 34ft-ért hívom a volt mennyaszonyom.
-
aicon
senior tag
Ez tőlünk keletre is érvényes. Erdélyi körúton pár eurónak megfelelő feltöltésért rengeteg lebeszélést kapsz, mobilnet is lényegesen olcsóbb. Ja!! és nem kérnek személyit, lakcímkártyát, meg minden ilyen adminisztrációs baromságot! Simán megveszed a feltöltős sim-et és ha már nem kell eldobod...
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
djculture
félisten
válasz lord.lakli #32174 üzenetére
Mondjuk még messze a westeles időben szokásos 100ft-os percdíj. Van még hova visszafejlődni..
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #32189 üzenetére
Az nem lehet, mert a honlap balról jobbra olvsandó. Jó mondjuk , lehet európai használja.
-
polonic
félisten
válasz lord.lakli #32198 üzenetére
Mert talán ott nincs telefonadó, nincs közműadó a vezetékek után, nincs adó adó hátán.
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #32529 üzenetére
Most írta, hogy kicserélték neki.
-
Edi77
őstag
válasz lord.lakli #32529 üzenetére
Sziasztok!
Én is felhívtam az ügyfélszolgálatot a november elsejei változások miatt, és én is megkaptam mindkét előfizetésemre a havi 1000-1000Ft kedvezményt. Azt szeretném megkérdezni, hogy ez mennyiben minősül szerződésmódosításnak, ha az egyáltalán és esetleg van-e anyagi vonzata? Mert ezt az egy órás várakozás után elfelejtettem megkérdezni.
Köszönöm a válaszokat!
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Logeeen
senior tag
-
r3dsnake
nagyúr
válasz lord.lakli #32900 üzenetére
Xperia SP vs. S Advance
-
kenny123
addikt
válasz lord.lakli #33040 üzenetére
?
Rendszerben max úgy tudom számolni, hogy kimatekolom állandóan, az meg kényelmetlen.
yo
-
kenny123
addikt
-
D@ve89
tag
válasz lord.lakli #33053 üzenetére
Kis érdekesség ezzel kapcsolatban:
A Like 50 díjcsomag "További részletek és feltételek" résznél ez áll az utolsó sorban: A Like 50 díjcsomag internet alapú hang és videó hívásokra nem vehető igénybe.
A Like 300-nál és például a Mozaik díjcsomagoknál nem találtam meg ezt a mondatot. Szerintem csak a legolcsóbb csomagoknál lesz ez a tiltás. -
D@ve89
tag
válasz lord.lakli #33055 üzenetére
Akkor ez nem jött be.
-
Kephamos
addikt
válasz lord.lakli #33055 üzenetére
Ebben az esetben szerintem búcsút is intek nekik ~10 év után. Úgy látom, hogy a fejlett nyugat helyett a a keleti gyarmat irányába haladnak.
-
Kephamos
addikt
válasz lord.lakli #33066 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy a vodát védjem, de a trémmobilnak is voltak fasza húzásai. Pl mikor egy szar terméket adtak el és 1,5 hónapig szarakodtak, mire visszaadták a pénzem.
Zárójelben jegyezném meg, hogy szétnéztem kicsit a csomagok között és mintha kartellba tömörültek volna a hazai szolgáltatók. -
KZP
őstag
válasz lord.lakli #33127 üzenetére
Nem fogják, mert ilyen esetekben nem újat adnak, hanem refurbished változatot.
-
KZP
őstag
válasz lord.lakli #33130 üzenetére
Sajnos, almáéknál ez a módi. Az iPhone-os fórumban egyszer valaki hadakozott a T-vel, mert egy vadiúj készülékkel, 3 napon belül volt probléma, de csak refurbot kapott helyette.
-
addikt
válasz lord.lakli #33130 üzenetére
Szép nem szép normál esetben (ha van készleten, mint a legutóbb) várakozással ügyintézéssel együtt ~fél óra alatt van egy "felújított" telefonom (ami kívülről teljesen új és az egy év garancia újraindul).
Más esetben meg leadod 1-2-3-4 hétre a telefonod javíttatni és ha minden ok, akkor örülsz (ahogy olvasom ritkán szokott minden "simán" menni)
Csak az bosszant, hogy ezért az egész várost be kell járni... azt már meg sem említem, hogy szerviz csak 10-18-ig van nyitva, nehogy aki dolgozik még oda tudjon érni (hétvégén meg persze cserébe zárva)
Picit fejleszthetnének ezeken az "üzleti folyamatokon"
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
aicon
senior tag
válasz lord.lakli #33498 üzenetére
Akkor úgy tűnik, hogy egyenlőre inkább helyfoglaló mint valami hasznos...
======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
hvaskogabor
csendes tag
válasz lord.lakli #34065 üzenetére
Nincs mit, használd egészséggel!
-
KZP
őstag
válasz lord.lakli #34107 üzenetére
Mert nem gondoltam, hogy olyan sokan lennének, akik új havi előfizut akarnának pont most vásárolni. Hétvégén meg nem olvastam a fórumot, most meg már késő bánat.
-
Vangelis
nagyúr
-
djculture
félisten
válasz lord.lakli #34588 üzenetére
Ja mások is irták már hogy telenyomoros meg vodás számmal regisztráltak és oda is jött kód.
-
legenda
válasz lord.lakli #34588 üzenetére
nem írtam, hogy csak telekom előfizetők regisztrálhatnak, de olyan sok volt, aki nem volt regisztrálva, viszont telekom előfizető volt, a my t-mobile alól adta le a rendelést.
átfedés van.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz lord.lakli #34591 üzenetére
link - ez alapján nem ilyen egyszerű a dolog, bekérnek néhány adatot, és csak megmutatkozik, ha valami nem okés.
átvételkor is kérnek azonosítást, akkor is látják, hogy mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sarkanyolo2
őstag
válasz lord.lakli #34685 üzenetére
Amint egy pár hozzászólással ezelőtt jelezték, ebben az esetben ha e-mailben vagy telefonon megadod a kódot, úgy elfogadják!
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
sarkanyolo2
őstag
válasz lord.lakli #34742 üzenetére
Sajnos véget ért a móka.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Nescafé
őstag
válasz lord.lakli #34774 üzenetére
Szóval akkor a fő számomat nem tudom 5490-ért csak ha van másik számom azt tudom 5490-ért?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
raziel01
veterán
válasz lord.lakli #34811 üzenetére
Irigység rulz.
Nem csak ott hirdetem. Abszolút korrekt áron adom, alkudni is lehet belőle.
Az egyik benne van a telómban, a másikra meg nincs szükség így eladom.
Semmi nem tiltja, hogy olcsón vett terméket eladja valaki drágábban.(én csak össz-vissz 2 kártyát raboltam, más ismerős meg 4-5 terméket is.)
[ Szerkesztve ]
Final Fantasy XVI -7990 Ft eladó PS5-re
-
atillaahun
veterán
válasz lord.lakli #34807 üzenetére
Céges előfizuról van most szó, múlt héten kaptunk ajánlatot képviselőtől. 44e lenne 3 teljesen korlátlan szám (főnököknek és központba), plusz 4 hálón belül korlátlan kollégáknak. Mindegyikre 2 éves hűség meg asszem 500 MB net. Ez így korrekt szerinted?
Amit viszont nem értek, hogy csak egy telefont választhatunk melléjük összesen? Nem kéne, hogy 7 előfizetéshez 7 telefont ajánljanak fel kedvezményes áron? -
MODERÁTOR
válasz lord.lakli #34834 üzenetére
De járható, ha nincs hűség a mostani előfizetésén.
-
morphin
tag
válasz lord.lakli #35039 üzenetére
A változatosság kedvéért egy G2 Még vissza tudom küldeni és ha minden igaz a 20% akcióval megrendelem újra. Közel 30 ezret megér nekem ez a hajcihő...
A telefon amúgy rendben van nagyon... -
legenda
-
legenda
válasz lord.lakli #35048 üzenetére
több ígéret született már a javításra, mert sokan jelezték már a dolgot a szolgáltató irányába, de korábbi személyes tapasztalatom van ilyenekkel kapcsolatban, hogy néha hónapok alatt sem sikerül orvosolni a problémát...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Beca1990
senior tag
válasz lord.lakli #35112 üzenetére
pendrive. kuponkóddal vettem, és csak hétfőn tudok érte menni
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
Beca1990
senior tag
válasz lord.lakli #35116 üzenetére
Probléma megoldódott!
-
Beca1990
senior tag
válasz lord.lakli #35124 üzenetére
előre kiállították a számlát, de megvan a cucc!
-
.bruszli.
aktív tag
válasz lord.lakli #35225 üzenetére
Sony-hoz jó lesz...
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Totheground
addikt
válasz lord.lakli #35240 üzenetére
Sajna nem, mert ott szerintek egyeltalán nincs és csak készletértesítőre lehet felvenni, ellenben pl a Westendes T-ben ráfutottam egy darabra, de az más színben volt.
Konkrétan 32 gigás ezüst iPad Air kellene.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #35267 üzenetére
Hát nah... van pár sok lomom..
-
KZP
őstag
válasz lord.lakli #35267 üzenetére
A sok okos majd megveszi, mert hű de olcsó, aztán néz, hogy nincs rá semmilyen normális alkalmazás...
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz lord.lakli #35294 üzenetére
Köszi! Akkor remélem kérhető microSIM-nek...
-
BéHGT
senior tag
válasz lord.lakli #35297 üzenetére
Igen, most néztem meg, eléggé csöves.
De ha ilyen csomagban veszel egy Galaxy Camerát, egyből át tudod veni vagy 8 helyen Bp-en. Ez miért van?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lord.lakli #35316 üzenetére
elhiszem, hogy vannak/lehetnek kivételek, a t-s illetékesek tudnak abban nyilatkozni, hogy milyen (akár egyedi) eltérési lehetőségek adottak a papíros szabályozástól.
nekem azt írta ki a már lezárt díjcsomagra, hogy annak megtartásával, de az nem egyenlő azzal, hogy arra hűséget is írok alá, bár díjcsomagra nem is szoktam soha, csak az előfizetésre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #35321 üzenetére
Pontosan.
Igen lehet rossz VIP LISTÁN VAGYOK.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Gigabyte rtx 3090 gaming oc 24gb gddr6x
- TP-LINK TL-SG2210P 8 portos gigabites smart switch 2db SFP csatlakozóval
- Intel Core i7 14700K /// Teljesen Új // Számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen