Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
lord.lakli
üzenetére
Értem. Regisztráltam volna a távszámlára, de ahhoz a még nem létező számláról kellenek adatok. Ez aztán a logika.
-
AstraCDX
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ez már itt megtörtént .
Azért nem akartam, az USB modemet igénybe venni, mert mindenekelőtt étvágygerjesztő terápián akartam átküldeni .

Mostmár mindegy, ma ezt sikeresen meg is kapta .

Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem tudom mi lehetett a hiba, de nem jöttek be a https://webshop.t-mobile.hu/ lapok .
A hiba a HGW feszülségmentesítésével/újraindításával megszűnt .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Már kotorásztam a T Mobil honlapot, láttam a modemeket, de csak a Net&Roll L, meg a Net&Roll M csomagokhoz kínálják, és a Társkártya Net&Roll XS csomaghoz nem "csatolják" egyiket sem .
Ha a Társkártya Net&Roll XS előfizetés részleteit nézem, ott én nem látom, hogy bármilyen modemet kínálnának hozzá .
Ha a három közül bármelyik választható, melyiket érdemesebb választani, és miért ?
Üdv.
Astra
-
djculture
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ja kimaradt hogy boldog aszf változásokkal teli boldog új évet kívánunk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vj0c1
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Bocs, igazad van, hülye kérdés volt, csak elsőre nem volt kedvem nekiállni telóról böngészni. Anno, mikor a telenornál akartam telefont venni, ott is ment ez a "0ftért" reklám, de az csak az üzletben derült ki, hogy új előfizetőként mindenképpen ott kell hagyni valamennyit. Erre voltam kíváncsi, hogy itt hogy van.
Létezne, hogy a telenornál még van note3, itt meg már nincs? -
voyager4.4
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
szerk: tényleg a határozatlan időre van 8 nap.
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nekem sem a futár sem a bolt nem kér semmi igazolványt.
Nem is értem...

-
catroot
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Olvastam.
Most inkább erre nem írok semmit.
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Emagnál is így volt

Ki van ez találva
De még a megrendelteket sem adták fel...
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Mind a 3 szolgáltató saját appal rukkolt elő anno...
-
Kbali
nagyúr
válasz
lord.lakli
üzenetére
A teszteken pont az derült ki, hogy hiába kvázi szabvány az NFC, mégsem egységes a kezelése még Androidon belül sem. Egy tavalyi konferencián pont erre hozták példának, hogy valamelyik Samsung készülék egy frissítés után elvesztette az NFC képességét.
A SIM a titkosítás miatt kell - azon van megfelelő alkalmazás. -
Soulfly842
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ne aggódj... Sokan a Matáv után kijavítják magukat, hogy 'TéKom'!
De azért alakul a köztudat szintjén is a megnevezés 
laci
Next S ATK-ban nem gondolkodtál?
(#50713) Gedeon31
Azt nem tudom, 1430 nálam teljesebb képet tud adni erről

Egy biztos, nálam bármilyet lehet

Nem lehetséges, hogy az kell hozzá csak, hogy Magyar Telekom szinen regisztrált ügyfél legyen valaki? (Otthoni és mobil együttes 'regisztrációja'/összeregisztrálása)? (bár igazából ezzel kapcsolatban csak találgatok
) -
Soulfly842
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
A T-home az régi arculatos megnevezés.
T-Home és T-mobile hivatalosan már nem létezik

Telekom Otthoni és Telekom Mobil szolgáltatás van már csak

Igen

Fun S eddig is mehetett már kiemeltségi szint nélkül is egy, de most bővült a kör

-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem tudom miért nem tanultak még abból, hogy mindig az S széria a jó. Vagyis jobb.
Aztán mindenki veszi a simát... és nemsokára majd jön a hiba javított 6S
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen. Sajnos több embernek is ilyen ragasztási gondja van neten utána nézve.
-
Asbee
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Neki is mint nekem.

-
djculture
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Van már belőle bankártya is maradjunk annyiban és erre akarnak rábeszélni pl OTP Multipont MasterCard Klub kártya. Úgyhogy 'vára megkell nézni hogy mit ír alá az ember, meg mik az adott promoció felhasználási feltételei mert simán átvágnak vele
Csávónak most direkt megkérdeztem Raiffeisen multipontos klub kártyát adtak.. -
ryori
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
3FF micro sim, még a sony Xperia z-be kaptam 2014.05.22-n
-
raziel01
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ugyan ott van ahol szokott lenni általában. 10 év alatt semmi gond nem volt.
Én teszteltem most pár ismerőssel és nem volt baj az én telómmal.
Szóval tuti nála van valami.
1-2 éves nyomógombos telója van, csak abszolút furcsa, hogy pontosan 5mp után halkul el mindig.
Hazajön akkor majd cserélünk sim kártyát és megpróbáljuk úgy. Jobbat nem tudok.
Lehet a telefon hibás de létezik ilyen hiba, hogy 5mp-ig működik hívásonként aztán meg nem?
-
[P]laci
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
kíváncsi természettel áldott meg az élet!
ettől függetlenül majdnem biztos vagyok a következő telefonom kilétében!
ha pedig emberi árban lennének ezek a kütyük, én szívesen kipróbálnék 2-3 telefont is egyszerre... ennek fényében egy normális méretű i6 + n5 kombó vállalható is lehetne pl... viszont ezek hiányában egy 3. telefonra esik majd nagy valószínűséggel a választásom. -
válasz
lord.lakli
üzenetére
Világos, csak azt nem értem, hogy a miért korlátozott-ként jelöli meg, amikor biztosan semmi híváskorlátozásom nincs belőve a mobilon(kimenő-bejövő, külföldre-külföldről, föld alól meg a sztratoszférából sincs korlátozás bekapcsolva...)

UI: Egyéb okokból én sem korlátozhatom, hogy rejtett számot automatikusan dobjon el a teló
-
[P]laci
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
én már nem is szoktam nekik jelentőséget tulajdonítani... felveszem 10-13 mp után le is rakom (a nagy semmit nem szeretem hallgatni
) és akkor hónapokig nem történik semmi. 
mielőtt valaki megkérdezné, hogy miért veszek fel "privát számot", azért mert sokszor hívnak rejtve is és nem akarom automatikusan ezeket ignorálni.

-
hurenzon
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Megrendeltem az emagtól. Semmi rosszat nem találtam róluk, ez már egy jó jel. Holnap már hozzák is a telefont.
Elég korrektek és segítőkészek voltak a telefonba. -
válasz
lord.lakli
üzenetére
Persze, cseréli....

Mindig tanulok valami újat a fórumon.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
ahogy írtam is korábban, amik eddig a kezemben voltak t-s z3 és z3c, azok függetlenek, illetve a fórum több témájában is leírták ezt sokan, akik vettek a t-nél adott típusú telefonokat.
a t-s z1c is mind független volt, amiket én láttam, illetve erről is olvashatsz több témában is itt a fórumon. -
Mono25
csendes tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Oké, azért köszönöm

-
Rhino666
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
A Next már 2 éves, a Music csak az egyetemistáknak éri meg, a Move meg ugyanaz, mint a Mozaik, csak drágább és rosszabb.

Amire várok: Korlátlan hívás és SMS belföldön, 500MB LTE-n havi max. 5k-ért. Bár erre még látszólag várhatok egy darabig Abszurdisztában...
-
Zeki
nagyúr
válasz
lord.lakli
üzenetére
browsercalls.com
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Változott, csak éppen rossz irányba.
Kikerültek a Mozaik csomagok, helyettük jött a Move, ami drágább percdíjakat kínál és megvonták az ingyenes extrát... -
raziel01
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Move Xs szerintem jó kis csomag.
Pont annyit beszélek random írányban.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
az már az előfizető problémája, ha a díjcsomagra is aláír hűséget és úgy viszonyít, azok az árak a díjcsomag módosítása nélkül is sűrűn - és néha jelentősen - változnak.
nincs az a pénz, hogy díjcsomagra írjak alá hűséget, bár mostanság már az előfizetésre sem igazán érdemes. -
válasz
lord.lakli
üzenetére
drágábban biztos nem.
amely meglévő előfizetőnek drágább, ott legfeljebb az az ok, hogy a hűség lejárta előtt (21 hónaptól) hosszabbít, és kifizeti a fennmadó hónapokat néhány ezres képében - nem minden telefon drágább ekkor sem -, de ezt ne vegyük már drágábbságnak az új, 24 hónapos hűség ellenében. -
Indian74
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Na az lenne e legjobb,de sajna marad a procedúra ,bevizsgálják,ha prémium garancia rövidebb is max 5 nap(telenor-nál 14 nap),de nagyon nehezen cserélik ki,és akkor is ugyan erre a típusra,ha csak nem fogyott el a raktárból mert akkor kötelesek kicserélni ha jól tudom másik készülékre ebben az árkategóriában,és az lenne a legjobb mert nagyon unom.
De kösz a jó tanácsot,majd próbálkozom.

-
repvez
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen valami olyasmit szeretnék, De hogy ne kelljen 2x fizetnem miatta. sajnos a flottás dijcsomag tényleg nem sok kedvezményre jogosit,mert mindenhol az alapárral számoltak az üzletbe mikor érdeklődtem.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
néha!

napokon belül volt ott készleten - nem csak a honlap szerint, hanem valósan is - adott típusú és színű készülék, meg is lett vásárolva!
-
honda 1993
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Érdemes lenne akkor inkább megvárni a 15-ei fordulónapot.. Nem?
Tehát abban egészen biztos vagy hogy a kettő "összeadódik"?Bár ez szerintem is így logikus..
És hűséget erre nem kell vállalni ugye?
Igazából azért fontos ez a része, mert lehet hogy később nagyobb
Csomagra váltanék -
vizslakutya
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Márciusban nem váltottam,csak megint elköteleztem magam,régebben is Mozaik XS volt a csomagom,így nekem megy a viberezés.
-
St3ven
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen, az ingyenes beszélgetéseket is számolja. Ezért nincs is értelme azon az "egyenlegen" rágódni.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Az is igaz !

L
-
Kobe
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Sziasztok
Kene kis segitseg, mert nem igazan tudom kiokoskodni T allaspontjat. Februarban meghosszabbitottam elofizetesem, keszulekcserevel. Egy lg g2 t vettem, 24 havi fizetesre plusz huseg a dijcsomagra.
Dijcsomagot szeretnek valtani, ceges flottaba lepnek be, de T szerint ehhez 70e forint kotberem lenne. Csak nem ertem mibol, mert a sajat kotberutmutatojuk szerint nincs is ilyen kotber osszeg. Ahhoz igen durva kedvezmenyt kb 100e t kellett volna adniuk a telora, na de kb volt rajta 10 e ft kb (120 volt a telo, listaaron talan 139 maximum).
A telo dijat meg szeretnem fizetni a maradek idoben, csak a csomagot szeretnem atvaltani, nem tudom ehhez mert jon be a kepbe egy keszulekkedvezmeny alapjan szamolt kotber
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
De cégesnél nem, és a flotta cégesnek számít.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
De már voltam pár éve így bementem kaptam egy meghatalmazást kitöltöttem a flottás számla "tulajdonosa" aláírta és mehettem vissza.
Most egy kis időt meg utazást szeretnék spórolni ha van lehetőség letölteni a dokumentumot.
-
glaci
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Akkor ezek szerint nem Ő volt a papírokon. Így nyilván érthető!
Bár a fogyvéd nem tudom mit szólna hozzá, hogy a weboldalon megtévesztik az ügyfeleket! (Bekérik az adatokat, azután meg mégsem azokat használják a címzésnél.) -
Gedeon31
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Honnan szedtek volna ilyen telefont ,ha nem forgalmazzák már több ,mint egy éve szerintem.
-
Gedeon31
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Valaki egy kicsit azért érthet hozzá ,mert ingyen adják

-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Megpróbálhatják ...

-
Frenky25
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igazad van

-
Kobe
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
a médiamánia csomag valóban ilyen, arra már rájöttem. Ellenben szerintem akkor sem kerek valami - ez meg is lesz reklamálva, amint elkészül a hivatalos számla erről a periódusról - ugyanis a telón egész konkrétan a mobil adatforgalom mindig kivan kapcsolva az értesítő sms után. Most is így volt. Sőt, íhvás is összesen 16 perc volt rajta azóta kimenő. az kb durván bruttó 500 forint. Ehhez képest a nettó számláló majdnem 3 ezret ugrott.
A netforgalom biztos nem növelte (említettem, ki volt kapcsolva, mert midnig olyan helyen voltam ahol van wifi), a hívást emg a telóban eprcre pontosan le tudom követni... -
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Jah sokan jártak így!!!
-
zoli62
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Inkább arról van szó, hogy erős létszámleépítés volt, csak ezt a dicspécserszolgálatot igyeke6znek okosan indokolni azzal, hogy a várakozó ügyfelek kényelmét szolgálja, mert nem tévednek el az IVR menürendszeráében. Persze ez nem igaz.
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem mondtam, hogy nem látom

-
somasz
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem vettem telefont és nem is fogok venni telefont. Röhej árakkal operálnak.
Azt nem értem, miért kerülne 2100 Ft-tal többe a váltásnál a havidíj, mintha bebattyognék.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Erről tudtam, de soha senki nem tartja be, ellenőrizni meg nem érdeke senkinek. Voda állami mobilszolgáltató lett, T csoport odadobta az origót, telenort meg ha elkezdik baszkurálni, borul a bili hogy a másik kettőt miért nem..

-
HofiZoli
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
a 2 percre? akkor már bezárt volna mindenki

-
vipnolf
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
ez jogos, remélhetőleg ez a probléma megoldódik a roaming eltörlésével.
bár az élelmes magyar szolgáltatók tuti kicselezik ezt a jelentéktelen EUs rendeletet... mit nekünk törvény![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen próbáltam, ugyanolyan mint a többivel.

-
St3ven
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem mondtam, hogy fizikai képtelenség lehet megcsinálni.

-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Most nagyon figyeltek erre a kupon dologra. Csak arra jó, amire hivatalosan is.

(Legalábbis nálam... Vangelisnél lehet mindenre jó.
) -
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem fogadja el !

-
bajusz15
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen, de függetlent hogy kapsz? 200k-t az asztalra, vagy itt T-nél "csak" 100k-t. Bár ez nem javít a tényen, hogy a vége úgyis 200k lesz, bár vodánál 150 GO csomagban, ott ezután a havidíjat fizeted, de T-nél sem úszod meg havidíj nélkül, és 50k mínusz az csak 50k, na.
Amúgy nem most szeretném természetesen venni, ez Samsung és Galaxy S, úgyhogy pár hónap és zuhan az ára, akkor talán megéri majd. S2-ről váltanék, ismét 3 évig lenne egy teló, úgyhogy a sima HD felbontást átugranám, és ha már ennyit kiadnék érte akkor legyen vízálló ( bár S5 pont water resistant és nem waterproof ) , na meg pöpec kijelző, végül is csak azon keresztül használod a telefont, úgyhogy elég sok telefon kiesik a listából, ezért néztem az S5-öt, de még egyszer mondom, csak akkor, ha már elfogadható az ára.
Elnézést az offért 
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ha a papír amit adnak díjmentes cseréről szól, meg kell reklamálni!
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ha okoskodnak, arra is hivatkozhatok, hogy 5 éves volt a SIM és már érett a csere

Ráadásul netcsomagot is váltottam, mivel a régivel nem ment az LTE, így a szolgáltatás használatához szükséges volt. -
válasz
lord.lakli
üzenetére
Párom jogász és van mit leverni a T-n

Amikor cserélte, rákérdeztem, hogy jár-e valamilyen költséggel és azt mondta, hogy nem.
Az ügyfélszolgálatos válasz is ki van nyomtatva
-
313313
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Remélem azért csak átolvassák, nem sok jót írtam

-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Tudod a biztonság mindenekelőtt!

L
-
cris78
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nekem sehogy semmire nem adja be....
-
peugeotmate
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Sikerült lebattyogni a T-Pontig, megérkezett persze, habár negyed órán át keresték, hogy vajon hova is rejtették el. A szervizes fiókjában lett meg végül.
De a lényeg hogy megvan. Köszi a reakciókat, én bizony kivártam volna a megerősítő ímélt, hogy megérkezett a termék. -
vasi89
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Jah igen ezt a részét ismerem de akkor más sem kapja az extra kedvezményeket, ez megnyugtat

-
válasz
lord.lakli
üzenetére
netán csak kellett egy elfogadható(bb)an hangzó mondat, amivel eladható a - néha gyanúsan olcsó - szolgáltatós készülék, amit esetlegesen le is tilt(h)a(t)nak a későbbiekben...
-
vasi89
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Én cégem előfizetésünk van, S,M,L így sorban. Szóval az L az már most 11 a havidíja. De mostmár így is csak nevetségesen magas áron tudnék készüléket venni. Havi 20k-t meg nem fogok fizetni csak ezért.
@djculture: igen ezt fogjuk mi is megpróbálni, ha lejárt a hűség és megemlítjük nekik h az egész céges hóbelebancot átvisszük máshova kíváncsi leszek mit javasolnak, mert oké h 3an vagyunk benne de így is telefon, internet + mobilok együtt kb havi 40 ami nem kevés nekik se főleg, hogy egyre csak emelik az árakat.
-
nobiand
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Az megtörtént ( kár volt
) csak arra lettem volna kíváncsi, ha lejár a 24 hónap, akkor mennyi kedvezményt adhatnak. Gondoltam, van valaki aki jártas ebben, hátha tudja mi merre. Mert most annyi kedvezményt adnának, hogy ihaj 
-
szunyi777
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
kiskun968
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Az ASUS minden terméke így a padfone2 is független. Nem engedik "függősíteni" a készülékeiket egyik szolgáltatónak sem.
-
Teko001
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Érdekes, ezt nem tudtam. Most épp árulnak olyat, ami független?
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni, hogy így van. Itt van előttem a számlám.
-
prannk
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
És ha most váltok át erre a díjcsomagra akkor mi történik? Köv hónaptól lesz érvényben?
-
prannk
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
zsír.

-
2o1i
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
folyamatos lucaszék féleség, ezért van többet gebasz mint nincs! bár a nincs erősen költői

-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
Akkor megint lesznek akciók?
-
313313
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nyelt már be a T-é elég sok mindent webshop miatt, főleg Vangelisnek

-
313313
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Akár az is lehetne, Ace3 és F6 ára szépen lement, akár vonzó is lehet előfizetéssel, ellenben kezdtem szemezni a Nokiákkal, de azok árai nem mozdultak

-
1430
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nyugalom, még az idei évre ígérik ennek megoldását.

Persze akkor meg az lesz a baj, hogy elvész a mostani működés sajátosságából adódó előny, miszerint aktiváláskor nem csak az aktivált adat opció keretét, hanem a díjcsomag adatkeretével növelt keretet kapod...bandi0000
A Move díjcsomagok LTE képesek, de nem kapsz külön adatkeretet hozzá, tehát egy keretet használsz minden hálózaton, és ha ez elfogyott, akkor minden hálózaton korlátozásra kerül a sebességed. Ha nem ezt tapasztalod, az hiba (ha gondolod, jelentsd be
) vagy van rá valami más magyarázat, de általánosságban nem jut eszembe semmi más. -
Szpetya46
csendes tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem tudom, az agyam már teljesen lezsibbadt
Megpróbálom táblázatba levezetni mind 2 variciót és akkor talán kiderül melyiket is érné meg jobban.
Köszönöm az eddig segítséget Nektek!
-
Vangelis
félisten
válasz
lord.lakli
üzenetére
JÓ lenne már valami mert lassan elfeledjük, hogy mi volt régen!
-
Teko001
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Kiderült, hogy az a modell nem vízálló

-
bandi0000
nagyúr
válasz
lord.lakli
üzenetére
kac kac
Gondoltam kipróbálom a sony vízállóságát, csak hát nem figyeltem oda így sikerült eláztatni, csak legalább megnyugtattatok hogy cserélik, persze tudom önrész de még mindig jobb, minthogy meg a 140k a kukába -
szili.tamas1
senior tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem kene hagyni az nmhhnak hogy kartellezzenek, lenne itt occsoer' minden. Mai napig nem ertem mi a kukim kerul 20-40 huf-ba egy 160 byteos smsbe...
-
reechyke
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
2000Mb adatforgalom, utana lassit. 1000 perc ausztrian belül minden iränyba. 1000sms az EUba, +egt tagällamokba sväjcba es törökorszägba. 300 perc EU perc, ami azt jelenti, hogy felhasznälhato passiv roamingra az eu n belül beleertve az elöbb emlitett pär orszägot, aktiv roaming (bärmely eu tagällambol bärmely tagällamba plusz sväjc stb), illetve a nemzetközi hiväst ausztriäbol az eu ba.
Ezenkivül vannak zusatzpaket ek:
Pl 6 euroert tovabbi 200 perc eu hivas, 7,50 ert az europai "3" halozatokon 1000 perc 1000 sms 1000mb adat hasznalhato (dänia, svedorszäg, anglia, irorszäg, olaszorszäg), 15 euroert 250mb net bärmely eu hälozatban. De meg van rengeteg paket, amik bärmikor lemondhatok.
Bär mostanäban nehez idök järnak mmiota csak 3 mobilszolgältato van, mert elszabadultak a mobiltarifäk. Koräbban ezek a csomagok voltak 24,25,29 euroert is... Es koräbban ingyenes volt bärmely "3" es hälozat hasznälata stb -
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem lehet egyelőre korlátozni.
VPN-hez ezt használom, ingyenes és jó, VoIP működik. -
Varszegig
veterán
válasz
lord.lakli
üzenetére
Nem a telekomnál lehet előfizetni, hanem vannak erre szakosodott szolgáltatók. De ha van egy privát felhőben levő szervered (pl. amazon) 5 perc alatt összeütsz egyet. Pl. amazonnál havi 3000 körül tudsz már egy micro szervert erre beállítani. Még jobb, ha van már egy szervered, és mellesleg erre is használod

-
D@ve89
tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
És ki mondta, hogy tiltani fogják?
-
TheMarci
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
VPN-t lehet tiltani?
-
Teko001
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Keresni kell egy hazai vagy külföldi szolgáltatót (gyorsabb, ha hazait - "vpn szolgáltatás"), aztán beállítani az eszközön. Vannak ingyenes megoldások is, de azok korlátozottak általában vagy lassúak.
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Köszi akkor különösen nem tetszik ez. 10 vagy 11 perc után én tettem le, mert nem volt kedvem tovább várni.
-
Nordik
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Pestre nem tudom, nyugat magyarországról.

-
BMS
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
de 2 éves ugye és a 2. évben csak az egyik mozaikot fizetem?
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Szóval, ügyvéd mi? Gondolom az sem két fillér... Van más módszer?...Két helyen megyünk be a t-mobile-ba...és az ügyintézők lerendezik?
-
válasz
lord.lakli
üzenetére
Mégse...átgondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De azért alakul a köztudat szintjén is a megnevezés
ettől függetlenül majdnem biztos vagyok a következő telefonom kilétében!

dptrsk