- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
notmiami
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata azzal, hogy az S25+ ( S25 Plus ) - mennyivel bírja jobban mint az S25 akksi terén? Videókban azt láttam, hogy oké hogy 4000 mah helyett 4900 mah, de mégis ugyanannyira merül, mert a kijelzője nagyobb, és felbontásban is több, amit fel kell dolgoznia a procija, gpu-ja. -
Alogonomus
őstag
A benne levő szinte kézikonzolos teljesítményszintű Snapdragon processzor miatt tud nagyon merülni is az S25, viszont normális okostelefonos használat esetén megvan egy töltésből akár egy hétvégi konnektor nélküli túrázásnyi üzemidő is. Korábban itt bővebben kifejtettem.
-
Sziasztok!
S23 után váltottam Poco F7-re,jelenleg ezt használom....de tervezek visszatérni,mivel kicsit nagy nekem ez a készülék.
S25 üzemidővel mennyire vagytok elégedettek? Vagy maradjak Xiaomi vonalon,és válasszam a sima 15ös szériát?
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok.
Adott egy sima s25-ös készülék Netflix app mellett. A legnagyobb csomagot fizetem, de a hdr-t ki kellett kapcsolnom, mert az sdr tartalmakat kevesebb fényerővel játszotta le sajnos. Kicsit olyan ez mintha nem támogatná szegény telefon a hdr-t.. Tapasztalatok a netflixel kapcsolatban valakinél? Előre is köszönöm a válaszokat. -
Pano
veterán
válasz
akos_ur
üzenetére
Átérzem, én is ilyen vagyok.
Mindegyikkel van valami bajom...
De aztán arra rájöttem, hogy ha olyan a tok, hogy nagyon jól meg lehet fogni, mert kellően bordázott akkor radikálisan lecsökken az esélye, hogy kiessen a kezedből. Ezt alátámasztotta a saját tapasztalatom.Sajna, ha nagyon szerencsétlenül esik a telefon, rossz szögben, akkor tök mindegy miben van, nem fogja megvédeni.
Láttam én már UAG tokban is törni kijelzőt. -
Garsza
veterán
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Gondolom. Az sk -t írd át hu ra.
-
Garsza
veterán
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Nekem ilyen van a telón. Elejétől kezdve. Tökéletes az ujjlenyomat olvasó. És az érintés érzékenység sincs bekapcsolva.
[link] -
dussy
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
[link]
Alza appból osztottam meg, nekem is blokkolta.
-
TODI1111
veterán
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Az nem a goodlock-ban van. Ultrát használok, de gondolom a simánál is így van.

-
Wind-Storm
őstag
Más: az osztott vezérlő- és értesítési felület ellen hol van a Goodlock-ban a megoldás? Mert én nem találom.
-
dussy
őstag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Engedd el az üvegfóliát, próbáld ki a gyárit!
-
akos_ur
aktív tag
válasz
Wind-Storm
üzenetére
Hidrogél fólia, amit méretre vágnak. Nekem az bevált a 22-n is és ezen is, tökéletes vele az ujjlenyomat olvasó.
-
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
Eddig nem volt tapasztalatom ultrahangos ujjlenyomat-olvasóval, S25 az első ilyen, amiben az van.
Egy ilyet vettem, de ezzel nem érzem túl megbízhatónak, üvegfólia nélkül ki sem próbáltam, hogy ne kelljen takarítani a kijelzőt.
Ujjlenyomat-regisztrációkor felmerült a telefon részéről jogosan, hogy száraz az ujjam, ezzel teljesen meghiúsítva a folyamatot. A52s esetén sosem volt ilyen gond az optikaival.
Egy UH kompatibilis fólia esetleg megoldaná ezt a problémát, vagy ez a technológia ennyire háklis? -
Pano
veterán
Volt nekem is gyári szilikon, de én azt is csúszósnak éreztem, ha hosszabb ideig volt függőlegesen a kezemben. Ha nem fogtam erősen simán elkezdte húzni a gravitáció ki a kezemből.

Lehet később jobb lett volna, de én visszaküldtem.
Gyáriból a kindsuit a legjobb szerintem tapintásra. Csak arról meg elég sok helyen olvasni, hogy hamar elkezd lemálni a "bőr" a sarkoknál. -
Pano
veterán
-
akos_ur
aktív tag
köszi mindenkinek
esetleg tokra valami tippje van valakinek a kék telóhoz?
vettem egy ilyet: [link]
nem rossz, színben abszolút passzol, csak kicsit csúszós, lehet néznék még valami másikat is -
plaszy
őstag
-
akos_ur
aktív tag
Sziasztok, megjöttem egy 256-os sötétkék verzióval, lecsaptam a januári OTP-s kuponkódra. Egy S22-t váltott, azt is el tudom még némi pénzért passzolni, így már talán értelmezhetőbb ára volt az új telónak.
Elsőre nagyon fasza, az S22 sebességével sem volt különösebb gondom, de ez érezhetően gyorsabb, piszok gyors

Nem csináltam még sose ilyet, hogy az új széria megjelenése előtt pár héttel veszek egy kifutó modellt, de most megléptem és nem bántam meg. Úgy voltam vele, hogy biztosan nem fogok 400k-t kifizetni egy S26-ért, mert egész egyszerűen nem fog érni annyit.
-
-
razzorr
őstag
Ez olyan mint hogy a hódfogas új BMW-k sem tetszettek az elején,de most brutál bejönnek
Lehet a kamera kellene hogy eldöntse vagy passzolom. Oké ez nem egy alma topic,de még az is lehet hogy az egyre szűkülő állítgatási igényeimmel felhagynék, a kocsihoz, füleshez,tv-hez ha kapcsolódik, már fél siker... -
Jadro
veterán
válasz
razzorr
üzenetére
Mintha magamat olvasnám egyébként. Ezért is van az android mellett iphone is amit nézegetek, próbálgatok. (Igaz csak 11-es). Arra nagyon jó, hogy mindig kapjam a taslit, ha elkezdek ios felé kacsintgatni.
Tisztán látszik, hogy nem nekem találták ki. Pedig nem csesztetem már én se agyon a telefont. A céges dolgok viszont pöpecül mennek rajta, úgyhogy használgatom. -
razzorr
őstag
Köszi mindenkinek a tippeket és a tapasztalatokat. Még nem mondtam ki az áment az S25-re. Igazából egész sokat fotózok és videózok, a szemem jó,tehát kisebb kijelzőn is hibátlanul tudok filmezni is akár, 20éve a pixelrengeteg sem okozott gondot
Ha az akku kibírja estig,nekem már elég.Sok Xiaomim is volt,de amikor egyszer megláttam egy A-kategóriás Samu videóját hogy sokkal jobb,elsírtam magam és váltottam azonnal S20-ra. Nem volt vele gondom,csak jött a flotta kedvezmény és így jött az S24U. Még nem volt vele ilyen,de ez szinte már élhetetlen, az akkujával nem vagyok amúgy sem megelégedve,de elfogadtam,hogy ha videózok,akkor napközben tölteni kell. Az asszonynak alma van, nekem mindig túl unalmasnak tűnt,lehet az is,de annyira rájöttem már,hogy nem akarom annyit buzerálni a telót,nem váltogatok háttérképet,csak szeretném ha normálisan működne, viszont azt sem tudom hogy kompatibilis lesz e a fülesem a bluetooth-szal vagy hol fogom az első pofont kapni. -
Jadro
veterán
-
dussy
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Pano válaszát csak megerősíteni tudom. Kötöttségek adottak, kezelhetőség adott. Nincs opció vagy állítási lehetőség. Sokszor logikus,de nekem többször nem. Google minden eleme tökéletesen működik.
A gesztusvezérlés már ismert volt, alapból úgy használtam a korábbi telefonjaim. Ennek van egy számomra logikátlan működése,amit nem tudtam 'megtanulni'... Sokszor huzogattam össze vissza, másnál is tapasztaltam ilyet. Ezt mindenkinek magának kell megtapasztalnia.
Az új iOS-t nem dicsérik, még az ős felhasználók sem - nem biztos, hogy most a legjobb időszak a váltásra. -
Pano
veterán
válasz
razzorr
üzenetére
Minden google app fut iOS-en, nem ezzel van a gond.
Az iOS-nek egy nagy baja van: Meghatározzák a kereteket miként használhatod a telefont. Nekik az a filozófiájuk, hogy ne nagyon akarj túl sok beállítást, csak használd úgy és olyan módon, ahogy azt ők megtervezték. Ezért cserébe stabilitást, hosszú támogatást és "just works" érzést adnak neked.
Minden azon áll és bukik, hogy az elképzelt használati mód neked fekszik-e. Ha nem, akkor sajnos kínlódni fogsz.Kicsit olyan ez, hogy most valaki manuális váltóval szeret vezetni vagy automatával. Vagy az ember a harmadik típus, akinek marhára tök mindegy melyik.
De az iOS 26 most katasztrofális lett és nem igen látszódik, hogy mostanában abból igazi, megszokott stabil apple rendszer lesz.
Meg szerintem az új UI kimagaslóan csúnya és gagyi, de az ízlés relatív.Én majdnem 6 évig voltam iPhone használó, de elég lett. Jó telefonnak tartom, de az igényeim változtak. Meg az Apple is.
-
razzorr
őstag
A méret nekem most fontosabb,az élethelyzetem miatt hajlandó vagyok lemondani az ultra előnyeiről...minden gatyám tönkreteszi 4fajta tokom van, soha nem tudom egy kézzel megfogni, autóba nem tudok beszállni ha a zsebemben van, pedig nem feszülősben járok, a bicikliről meg már nem is beszélek...
-
razzorr
őstag
Hát ez az...nehéz szülés,amikor az életem a gugliban van és soha nem használtam almát. Mennyire lenne macerás és hol tart most a gugli integrácio
Pénzben mindegy,belefér a keretbe mind,de nem vagyok hajlandó tovább ekkora tepsivel járkálni. Neked mi volt az ami miatt nem vált be az ios? -
dussy
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Az iOS váltás sok-sok év Android után komoly kihívás volt (nekem).
2 és fél év használat után tértem vissza, S25re. A rendszer kezelhetősége teljesen más, a visszatérés után mintha kicsit felszabadultam volna.
De tény, hogy van pár dolog ami sokkal jobban működik az Apple-nél. (face ID, kamera, alkalmazások egységes kinézete, fizetés-bár ez már elég jó itt is)
Az S25-ben nekem leginkább a kamera csalódás : nem szeretnék nagyobb fizikai méretű telefont csak azért, hogy jobb kamerás képessége legyen... Az alap iPhone is elég jó kamerában, a Pro modell pedig parádés ugyan akkora méretben .
-
Jadro
veterán
válasz
razzorr
üzenetére
A bringateszt még nekem is hátravan, mert OFF szezonban vettem az ultrát. De zsebben a kicsi S25 is zavaró olyankor, így vékony övtáskában hordom. Onnen könnyű előszedni ha szükség van rá. Oda meg befér az ultra is. Cserébe jobb képeket tudok majd csinálni a bringázásaimról mint a simával.

Majd meglátjuk, mert kb pont ezek az aggályaim voltak mint Neked. Még az iphone dolgot is jól megrágtam, de nem az lett az irány. Az szoftveresen kényelmetlen, az ultra meg fizikailag macerásabb nekem.
-
Jadro
veterán
válasz
migabi24
üzenetére
Én! Vagyis nem előtte, mert előbb lett S25 és most van S25 Ultrám is mellette.

Cégtől van az S25, és mindig sima S vonalon mozogtam. Elég volt mindenre. Aztán Black friday-kor a jó ár elvitt egy ultra irányába.
Ami az ultra felé vitt az a kamerák, egy kicsit az S-pen, a kicsit nagyobb akku és kijelző.
De főleg a kamerák, zoom. Ki akartam próbálni, mert sosem volt ultrám, és nem bántam meg. Kicsit már idegesített, hogy sok éve nem változott a kamera szett érdemben. Nyilván az ultra sem old meg mindent minden helyzetben, de eddig jó.Ami miatt filóztam az a méret, de egyelőre sikerült megszokni. Már aprónak tűnik mellette a sima. A nagyobb kijelző egyértelműen jobb, a nagyobb telefonméret pedig egyelőre nem okozott problémát.
Akkuban persze jobb mint a sima, de azzal sem volt semmi problémám, passzolt az én szokásaimhoz.
Összegezve az ultra azért egy magasabb kávéház. Nem kizárt hogy majd visszatérek kisebb méretre, de egyelőre marad.
-
razzorr
őstag
Kisebb kompromisszumot simán bevállalok a méret oltárán,de élhetetlen ez a batár tepsi,csak adtam mindig neki esélyt...se bringára nem tudok ülni,se kocsiba be ha a zsebemben van és már feszült vagyok miatta...Komolyan elgondolkoztam mérgemben,hogy lehet kipróbálom az általam eddig utált almát. A 17Pro forma forma méretben mint az S25,de a rendszert nem tudom mennyire szoknám meg ennyi év droid után...
-
-
Pano
veterán
válasz
razzorr
üzenetére
Kamerában és akkuban biztos. De a sima s25 is jól bírja a betanulási időszak után akkuval (a méretéhez képest).
Teljesítményben nem lesz különbség.A kamarát meg nehéz megmondani mennyire fogod érezni, mert totál felhasználásfüggő. Én pl amennyit és ahogy fényképezek abszolút nem venném észre a kettő között a különbséget.
De aki mondjuk szeret sok képet vagy videót csinálni és még ért is a beállításokhoz, annak biztos eltér.Amúgy hasonlóan vagyok mint te. Sokszor próbáltam nagyobb méretű telefont, mert többet kínált. De egyszerűen képtelen voltam hosszútávon megszokni őket.
Emberi méretben szerintem az alap s25 még mindig a legjobb a piacon. Nem túl kicsit, nem túl nagy és még könnyű is.
iPhone 17 is pont annyival lett most nagyobb és nehezebb ami már kényelmetlen tud lenni egy tokkal. -
Avayasoft
aktív tag
válasz
razzorr
üzenetére
Visszalépés? Ezt nem lehet pontosan tudnunk, mert te használod a telefonolt és a használati szokásaidról semmit sem írtál. Pl.: ha használod az Ultra tollát, akkor biztosan visszalépés lesz.
Általánosságban elmondható, hogy visszalépés lesz, hiszen ezt már az áruk is tükrözi. Toll hiánya, felbontás, kamerák stb.
-
razzorr
őstag
Hali.Van egy S24Ultrám már egy éve,de egyszerűen nem tudom megszokni a nagyságát és sarkosságát,pedig nem hordok feszülős gatyát
Flottában most ki tudom hozni az S25-öt és erősen gondolkozom,mert ez jóval kompaktabb. Valaki váltott esetleg ugyanígy? Mennyire lesz visszalépés a mindennapokban vajon?
-
Pano
veterán
Néha bankoknál van visszatérítési akció. A bank appjában kell aktiválni és bankkártyával fizetni a webshopban (utánvéttel nem működik). Unicredit és k&H-nál szokott időszakosan lenni, ezekről tudok. Esetleg nézz utána ahol te bankolsz ott van-e. Az általában -5% szokott még lenni amit utólag írnak jóvá a számlán.
-
zzola
titán
Elgondolkodtam egy 256GB-os modell vásárlásán. samsung.com-on ~262k-ig tudom levinni az árat a 25%-os OTP kuponnal. Halandó ember árban tud lejjebb menni (úgy, hogy ne kelljen kupont kuncsorognia chaten)?
Jövő hónapban jön az S26, de gondolom 300k alá nem igazán lehet majd levinni az árát.
-
semetka
őstag
Használja valaki sima s25ön a Camera Assistant-ot? Mivel tud többet nyújtani ha felrakom?
-
Pano
veterán
válasz
pasztoha
üzenetére
Azt nem mondtam, hogy most lehet venni, hanem hogy időszakonként vannak akciók, amikor bezuhan 200 körülre.
Most jelenleg az OTP kupon a legkedvezőbb (+ ha a bankodnál is van visszatérítési akció). Kiderül mi lesz februárban.
Esetleg még lehet keresni olyan embert, akinek van vállalati webshophoz hozzáférése (általában bizonyos céges alkalmazottai kapnak, éves kvótával) ott jár további 20%.A samsung kuponos topikot érdemes követni, ott mindig feltűnnek a variálható kuponok és időszakos kedvezmények.
-
Pano
veterán
válasz
chopin42
üzenetére
Én Győrben élek, itt kifogástalan volt eddig a hívás/net (telekom).
Bp szoktam még lenni, ott is rendben volt eddig mindig. Egyedül ha vonattal megyek, a vonatút Komárom/Tatabánya szakaszán meghal a mobilnet. De ez eddig minden telefonomnál így volt. Az ott egy lefedettségi mordor.
Modem problémákat én csak Exynos esetén hallottam, Snapdragonnál nem.Samsung webshopban sokszor nagyon jó árat lehet csinálni a kuponokkal. Itt is van egy topik, a samsung kuponkunyeráló. Sokszor bankoknál is vannak akciók, hogy samsung webshopban fizetsz kártyával akkor 5-10%-ot visszatérítenek. Az egy plusz a kuponok mellé.
Előfordulr a 256-osat is le lehet vinni 200k környékére. Most van az OTPJANUAR kupon ami levesz 25%-ot, január 31-ig.
De van, hogy a hardveraprón is tudsz találni megbízható eladóknál jó ajánlatokat, hivatalos garival, számlával. -
chopin42
addikt
Köszönöm, nagyjából annyi a lényeg, hogy kb 200k-ig adott felárért megéri-e kimaxolni a keretet? Természetesen ennyiből max a 9a jön boltból, egyébként rendes garis aprós telefont vadászok. Játék amúgy semmi, diagnosztikai segédprogramok (testo, extech, ezek futnak is jelenlegin), szociális média, gyakori fotó és videó, android autó (fontos a jó gps). Ilyesmik. Ai hidegen hagy.
Egyébként az s25nek jó a modemje? Párom a54-e a pécs pláza meki körül már nem nagyon tud netezni pl, térerő sem acélos. -
Pano
veterán
válasz
chopin42
üzenetére
Igazából teljesen más-más kategóriába tartozó telefonokat akarsz összehasonlítani.
Ha a 9a és S25-ről van szó, akkor egyértelműen az utóbbi. A proci körberöhögni a 9a prociját, arról nem is beszélve, hogy galaxyban 12GB RAM van.
4-5 évre simán tervezhetsz S25-el.
9a már karcos lenne, stock droid ide vagy oda.A sima 9 már más tészta, az ringbe tudna szállni az s25-el. De hosszútávon hardver tartalékban még mindig a samsung telefonja nyer. Kamerában viszont egyértelműen jobb.
Ha kell a google feeling és nagyon fontos a kamera akkor Pixel 9, minden más esetben S25.
Nekem volt sima 9-em, szerettem és nekem bejött a puritán droid, de mégsem volt az igazi. Akkuidőben, prociban és kijelzőben is sokkal jobb a galaxy.
A 9a-t szerintem ne akard 4-5 évre. De ha alap dolgokat csinálsz, az is működhet. -
chopin42
addikt
Üdv!
Jövő héten szeretném lecserélni végre a jelenlegi telefonom (mi note 10 lite).
4 telefon van versenyben: pixel 9a, 9a, samsung s24, s25. Kb 4-5 évig megtartanám.
Első sorban azért írok ide, hogy a valós tapasztalat alapján érezhetően jobb telefon-e az s25 az s24-hez képest, illetve valaki váltott-e ezekre pixel 9/9a/egyéb pixelről vagy használt/látott-e ilyet (család, barátok stb)?
GSM arena teszteket átnyálaztam, ezek alapján samsung ha kell a jobb videó, pixel 9/9a (?) ha kell a jobb fotó. Többi, tesztben nem említett, mindennapos apróság érdekelne. 2 napos üzem, jó minőségű makró adott? Fotók tényleg "csak" közepes szinten mozognak?
Illetve megéri az s25 a felárat az s24-el szemben? Van, aki mind a kettőt használta és visszasírja az egyiket?
Nagyon köszönöm! -
Arvist
tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Na, egy YouTube gyorsítótár törlés oldotta meg a problémát. Köszönet a segítségért.
-
Arvist
tag
Sziasztok,
Találkozott más is a problémámmal ? Legutóbbi frissítés óta nem tudom átküldeni a YouTube videókat tv-re, se S25, se S24 telefonról. Egyszerűen nem látják a tv-ket. Eddig minden rendben volt. LG tv-k, 2025. modellév mindkettő.
Ötlet valakinek ? -
kcsa
veterán
Az volt már, hogy jött januári frissítés?
-
bkri
tag
-
viewdetails
addikt
tárgytalan, kengyel írta.
-
tutis
addikt
válasz
Baros05
üzenetére
szokott annál nagyobb akció is lenni, vagy keress multistore-os embert aki tud segíteni, most 45%-al olcsóbban ki lehet hozni multistoreból, de lehet sima shoppban is többet lehet mint 25%. Tavaly én is segítettem pár embernek, de idén mivel kevés kvótám van, megvárom az év második felét a vásárlások terén, de most egész jó áron lehet kapni.
-
kengyel
nagyúr
Januári bizt. update tölthető.
-
migabi24
nagyúr
válasz
csorbajeno
üzenetére
Nyílván most még pletyka minden, már nem tudom hol olvastam, de szerintem érdemes már kivárni ezt a kis időt
-
dussy
őstag
válasz
Baros05
üzenetére
Én iPhoneról jöttem, nekem a kamera egyértelműen visszalépés, főleg esti vagy belső térben. Hozzáteszem, a nagy átlagnak bőven elegendő amit nyújt.
A leírások alapján nem sok fejlődés lesz kamera fronton, de ha nem hajt a tatár akkor várd meg az S26 érkezését. Max. olcsóbban jutsz S25-höz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Én mindig így költözök, lusta vagyok már mindent dobni és soha nem volt gondom
-
Baros05
csendes tag
válasz
Simivok
üzenetére
Elvileg nem éri meg appokat átvinni, befolyásolhatja az üzemidőt is rossz irányba.
Kamerát milyennek látjátok? S20-ról váltanék, de annyira vegyesek a vélemények (100 review videót és tesztet megnéztem már) , hogy nem mertem még megrendelni. Feleségemnek S23+ van, annak egész vállalható a minősége, ha attól nem rosszabb, az már megnyugtató.

Reménykedtem, hogy S26-ra hoznak valami komolyabb frissítést kamera és akku fronton, de ahogy néztem, nem valószínű. Az Iphone 17 bekavart hogy a hardware frissítések ellenére tartotta az indulóárát...erre a samsung dobott majdnem mindent, csak h tartsa az árversenyt az almával...valamint jövőre exynos, az meg felejtős...Vagy olvasott valaki valami jobb hírt S26-tal kapcsolatban?
-
-
Simivok
senior tag
sziasztok,
jelenleg S23-am van, de sikerült 25% kedvezménnyel megrendelni S25 navy blue-t
kérdésem hogy smart switch-el ha átviszem a képeket, zenéket azon felül alkalmazásokat mennyire megérős átvinni? okoz-e valami összeakadást, így üzemidő csökkenést? arra emlékszem ha android autót így költözteti át az ember akkor nem működik és csak a reset segíthet.
illetve samsung.com-on rendeltem csomagpontra. kb mennyi szokott lenni a szállítás?
-
-
deadbody
tag
Üdv, hátha valaki tud segíteni, nem rég lettem S25 tulaj, előtte nem volt samsung telóm, aki használja dex-et vezetékesen, hogyan lehet FHD felbontás fölé állítani, ha lehet egyáltalán, sem tv-n sem monitoron nem enged nagyobb felbontást mint FHD. (tv 4k-s, monitor 2k-s)
-
hematoma1
senior tag
S25 plusz-ban az akumlátornál kiirja hogy hány töltés volt és hogy milyen állapotban van az akksi?Mert nálam nincs vagy csak nem találom?
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Van itt olyan esetleg, aki iphone 16-17-ről tért át sima s25-re? Ha igen, mik a tapasztalatok? Miben jobb egyik a másiknál? -
tonnni7
tag
Sziasztok! Kép megosztásnál hol tudom kikapcsolni az ajánlott névjegyeket?
-
queens
tag
Sziasztok!
S22-ről váltottam s25-re, és a hátlapi kamera képeivel nem vagyok megelégedve.
A téli képeken pl ha egy fekete ruhás ember szerepel, a részletek a semmibe vesznek, mintha egy fekete köpeny állna a képen

De lehet az állat, kocsi, bármi.
Van valami, amit ki vagy be kell kapcsolni, hogy normális képeket csináljon? a fókusz nem számít, s22-nél legalábbis jó képeket lőtt ilyen időben is.
Ugyanaz a kép az előlapi kamerával részletgazdagabb

(nem csak a téli képei szarabbak, hanem egy sima benti fotó is)
Van ötletetek? (s22-t eladtam már sajnos)
-
kissati66
tag
válasz
Garzonrobot
üzenetére
Ugyanez volt nálam, kértem a beszámítást, de végül nem küldtem el a cserekészüléket. Írtam a Samsungnak, hogy mi van ilyenkor, az volt a válasz, hogy ha nem küldöm a telefont, akkor sincs gond, de a különbözetet ki kell fizetnem. Pár nap múlva jött egy email egy linkkel, ahol el kellett utalnom a cserekészülék beszámított értékét. Samsung Románia, de szerintem Magyarországon is így működik.
-
dussy
őstag
válasz
Garzonrobot
üzenetére
Esetleg közvetlenül a Samsung ügyfélszolgálatán érdeklődj.
-
tutis
addikt
válasz
Garzonrobot
üzenetére
ha nem vonta le az árat a vásárláskor akkor nem kötelező.
-
Sziasztok!
Tegnap rendeltem egy S25-öt a Samsungtól. Kértem ezen felül készülék beszámítást is hozzá, ma viszont felmerült a helyzet, hogy egyik ismerősöm megvenné a régi telefonomat, így inkább neki adnám el, mintsem elküldeni a kontinens másik felére.
Ha megrendeltem a készülék beszámítás szolgáltatást, akkor már kötelező elküldeni a telefont mindenképp a Foxway-nek, vagy "meggondolhatom" magam? Van valakinek esetleg ilyenben tapasztalata?
-
Skillerz
aktív tag
Sziasztok! Párom gondolkozik, hogy frissítse az S25Plus-t Andorid 16/Oneui 8-ra van valami ismert bug vagy hátrány esetleg ami miatt nem érdemes?
-
soletti
újonc
válasz
fatorzs
üzenetére
Szia!
Értesítési előzmények: Én erre feltelepítettem a Notistar-t a Good Lock-ból. Ennek segítségével a lock screen-ről egyszerűen elérhetők az értesítési előzmények (Az ujjlenyomat olvasó felett lesz egy ikon, amit felhúzva, azonosítás után egyből megjeleníti az előzményeket).
Itt van egy leírás róla: https://www.sammobile.com/news/samsung-notistar-update-smart-switch-support/ -
tutis
addikt
válasz
proradeon
üzenetére
Mai kép, céges multistore. sima shoppot nem nézem, B2BEXTRA kód megy most meg CRP, persze nekem van alap kedvezményem is, de próbálgassátok sima shopban a kódokat, valamennyire azért lehet kuponozgatni. S25 FE pl most 170ezer a 256-os, ez se volt még ilyen alacsony, nézzétek meg sima shop oldalon mit lehet összehozni, általában egyszerre akciózgatnak a kuponokkal
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindegyikkel van valami bajom...

Lehet a kamera kellene hogy eldöntse vagy passzolom. Oké ez nem egy alma topic,de még az is lehet hogy az egyre szűkülő állítgatási igényeimmel felhagynék, a kocsihoz, füleshez,tv-hez ha kapcsolódik, már fél siker...
Flottában most ki tudom hozni az S25-öt és erősen gondolkozom,mert ez jóval kompaktabb. Valaki váltott esetleg ugyanígy? Mennyire lesz visszalépés a mindennapokban vajon?