Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
A megjegyzésben szerepelt egy "kérlek" és egy "köszi", ha ezek után is ledorongolásnak érezted, azt sajnálom, de nem tudok vele mit kezdeni. Csupán azért hoztam szóba, mert ez a szabály az oldal szabálya volt, nem az én hisztim. Azt sajnos nem tudtam, hogy a szabály már megszűnt, ezért elnézést is kértem. Részemről ennyi, nem akartalak megbántani.
-
t.imi
addikt
válasz
grafnet
üzenetére
És Arvist #2814 ezek szerint nekem/ünk volt ekkora szerencsénk, vagy éppen jó napja volt valakinek a cégnél.
Ha nincs meg a garantált minimális adatsebesség és a beszéd is finoman szólva egy kalap 0, illene megmozdulni.Kollégám annó ki guglizta a tkom email címeket és a 3x-i hiba bejelentés mellé őket is csatolta. Biztos volt fejezés is a cégnél, de 3 nappal később megjavult minden, az X főosztályvezető személyesen hívta fel, hogy rendben működik e minden.
Nem tudom, azóta mi újság a céges mail elérhetőségekkel. -
Arvist
tag
Köszönöm, ez volt a szándékom. Nem értem, miért kell ebbe is beleszólni... Megyek is a francba innen.
-
Arvist
tag
kaciokos: Bocs, hogy hozzászóltam, ezentúl nem teszem.
-
gery2123
őstag
Sziasztok! Miért lehet az,
hogy a Chrome nem módosítja a weboldal színének megfelelően a navigációs sávot?
Eddig nem volt gond, talán egy új frissítés óta van ez az idegesítő jelenség. Rakok képet is, hogy. Miről beszélek.
Ha váltok sötét és világos téma közül akkor egy ideig jó utána nem... -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Hivatalos forrásból (ahol Samsung garanciát adnak a készülékre ← 3 év?) mennyire lehet manapság lekuponozni egy 12/256 Gbyte-os verziót? -
Zsolt,72
őstag
válasz
kaciokos
üzenetére
Ez a szabály már kikerült az ÁSzF-ből, pontosan azért, mert könnyebb visszakövetni a beszélgetési szálat, ha válaszként megy a hozzászólás. Sok éve valóban úgy volt, ahogy írod, de már nem aktuális, már nem számít hozzászólás gyűjtésnek a külön válasz (amennyiben persze érdemi tartalma van).
-
Arvist
tag
Én most úgy biztosítottam be magam, hogy lett egy Yettel SIM kártyám (2 utcányira van egy erős 4G-t adó Yettel torony), és a Telekom kártyám elérhetetlenség esetén átirányítódik arra a számra.
Közben ugye kiderült, hogy Telekom szolgáltatás hibáról van szó, de ez a megoldás maradni fog nálam a jövőben is, valamelyik szolgáltatónak csak működnie kell a kettő közül. -
gerner1
nagyúr
Nem előzmény nélküli, csak több hírportál is mostanában kezdett el vele mélyebben foglalkozni, ahogy szaporodnak a panaszok. Ilyenkor nemcsak a központban kerül többminden újrakonfigolásra, de a tornyok is (mindegyiknek van külön konfigja is, amit egyébként is gyakrabban igazítanak..- többnyire a fillér-töfés irányába, ha nem jelez senki, hogy nem oké..).
-
Arvist
tag
Nincs hűség, nincs készülék miatti rabság, viszont olyan csomagom van, amit ha másnál akarnék kérni, az minimum 50%-al magasabb áron lenne. Magenta csomag, 4 mobil, és 3 otthoni előfizetés, azt azért elég nehéz átmozgatni máshová ilyen kedvezmények mellett.
Egyébként nem a készülék vásárlás miatt kell csak hűséget vállalni, hanem új belépőként a tarifára is kénytelen vagy, ha nem akarsz jóval magasabb havidíjat.
-
toompa
őstag
Én csak azt nem értem, miért nem vált szolgáltatót az, akinél ez vagy az ilyen gyengén muzsikál.
Ahol a telekomnak nincs térereje, lehet hogy a voda fullon van vagy fordítva. -
gerner1
nagyúr
Lehet, hogy most ismét volna apropója. Hátha megmozdulnak végre..
-
gerner1
nagyúr
"Lehet, hogy azt le kellene kapcsolnom, hogy meg se próbáljon Yettel 2G-re váltani ?"
- Szerintem, azzal csak rontanál a helyzeten. Hívások szempontjából a 4G is csak akkor ér valamit, ha azon kiszolgál a torony IMS -sel. Ez nélkül ugyanis VoLTE sincs, és azonnal fallback van 2G -re.
Szóval, ha ignorálom a 2G -t, akkor emelem az esetleges hívásképtelenségem esélyét. -
Arvist
tag
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat, és az ötleteket !
Elsődleges 4G-re van állítva egyébként a készülék, de van kapcsolva a 2G szolgáltatás engedélyezése menüpont is. Lehet, hogy azt le kellene kapcsolnom, hogy meg se próbáljon Yettel 2G-re váltani ?
-
gerner1
nagyúr
Amennyiben nincs IMS, akkor VoWiFi sem lesz.
Gyenge térerőn, és/vagy gyakori toronyváltásoknál, vagy ha sok a hívás (amellyel sok a fallback is), gyakran segít az 5G ignorálása, amellyel lehet esély, hogy ritkábban vált le 2G -re (esetedben a Yettel 2G -re).
Így...- igen, ez mind is számít (akármilyen variációkban). + Ha gyakran levált 2G -re, akkor azon -addig- NET sincs, így minden funkció, online-lekérdezés + kapcsolódók is triggerelik (a harmatos térerőn erőlködésen felül) a SoC -t, amellyel szintén emelkedik a fogyasztás.Wipe cache partition, szerintem nem kerül vissza (direktbe, ahogy volt). Több Pixel típuson már régebb óta így van. Olyan nem hivatalos infók keringenek (addig legyen: ~pletyka), hogy elsőként a seamless -eknél az UI 8.5 -től minden gyártói frissítéssel, és Google Play System frissítéssel automatikusan törlődni fog az OS cache. Így havonta legalább 2x biztosan meg fog történni, user szokásoktól függetlenül.
A gyártói OTA frissítések végével pedig, minden G.P.S. frissítéssel.Szóval, idővel talán, valamilyen formában megint lesz lehetőség azt külön törölni. Addig nincs azzal azonos opció, plö ADB -vel sem.
-
Arvist
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
13 megás rezes Telekom netem van. Próbáltam, de nem jöttek be a hívások. Talán jövőre lesz optika, de az még arrébb van.
-
-
Arvist
tag
Még egy gondolatom támadt. Elég térerőszegény helyen lakunk (vicc, de megyeszékhely kertvárosa), és telefonálni eddig is szinte csak 2G-n tudtam. Most viszont, hogy Telekom-nál már se 3G, se 2G, lehet, hogy a folyamatos térerő keresgélés lehet az ok ?
-
Garsza
veterán
Nekem kb. fél eve van meg a teló. Nálam semmi gond az Akkuidővel. Sima S25. 100-10% 17-20 óra üzemidő 7-9 óra kijelző idővel. Annak fügvényében változik mennyit vagyok wifin és mobilnetet.
Igaz én csak üzenetekre telefonálásra és netre használom a telót. Nincsenek facebook insta tiktok appok. Ami van az Viber, Messenger, és Banki appok. -
Arvist
tag
1 éven belül vásárolt S25+ készülékem van. Amikor megvettem minden számomra szükséges alkalmazás felkerült, azóta nem telepítettem újat, és nem töröltem régit.
Eddig 20-80 között töltöttem, az egész napot simán bírta, este 10 után raktam fel tölteni 20-30% között.
Legutóbbi frissítés óta akkuidőnek annyi, délután 18 órára épphogy 10-15% van benne (de már volt, hogy kikapcsolt).
Akku 100%-os, és ahogy írtam pontosan ugyanúgy használom, ahogy az első percben.
Viszont, amire tippelek az az, hogy ameddig volt ilyen opció, minden frissítés után csináltam Wipe Cache-t, most meg már ugye nem lehet.
Valakinek van hasonló élménye ? -
rtrace
tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Komolyan, állj már le a hsz farmolással!
Fogalmad nincs megint arról, amibe beleszólsz, utána se nézel rendesen, csak berakod ami elsőre szembejön, mindenkit félrevezetve.Minden EU-s 256GB rózsaarany S25-nek ez a cikkszáma. A gyártó magyar honlapján is meg az összes hivatalos hazai viszonteladónál is. Legalább ellenőrízd már le, mielőtt tényként közlöd, hogy biztos nem ide való.
-
batagy
őstag
válasz
wanted5
üzenetére
Sziasztok!
Köszi a segítséget!Keresgéltem, kicsit többért találtam itthon 260-ért például ezt.
Ennél olcsóbbat eddig nem találtam. De lehet hogy ez már megéri.
Vagy pedig alig használtan lehet venni olcsóbban.Ez gyaníthatóan szintén szürkeimportos ahogy gerner1 is írja, az árából ítélve.
Ez B verzió a címe szerint. Az eSim-ről nem írnak, rákérdezek.
-
gerner1
nagyúr
Biztosan szürkeimportos lesz itthon. Akárcsak azokkal az itthoni beszerzésekből, amelyek nem a hazai hivatalos forgalmazóktól származik. Így minden garanciális kérdést az eladóhely biztosít. Szóval, ha gond van, akkor hová küldöm vissza gariztatni: nemkevés zsetonért?
De, ha a garos vetület nem érdekes (mert zsebből fizetem), akkor külföldi rendelésnél is érdemes figyelni, hogy melyik típusváltozatot hirdetik (akkor is, ha valóban eredetit árulnak).
⦁ Gyakori, hogy nem az EU -ban forgalmazott global (B) verziót hirdetik, hanem: HongKong/Kína -it (0), USA (U, U1), Japán (Q, Z), Dél-Kórea (N) típusváltozatok valamelyikét. Amelyekben nincs magyar nyelv, és az utólag sem pótolható.
⦁ Az sem lehet mellékes, hogy pl a Kína, Hongkong, Tajvan -ra direktbe szállított típusváltozatokban: nincs eSIM támogatás.
⦁ Érdemes rákérdezni az értékesítőnél, hogy mit is(?!) árul valójában, de a korrektebbje amúgy jelzi is a hirdetés leírásban. Szóval, ha plö ott szerepel, hogy nincs eSiM támogatás, akkor már az is árulkodó.. -
batagy
őstag
Sziasztok!
Samsung S25-öt vennék a páromnak.
Aliexpressről lehet eredeti terméket találni?
A 256 GB-os verziót most kuponnal el lehet hozni (Franciországbóól vaó szállítással) 235.000 Ft körül.Valakinak van tapasztalata Alis rendeléssel Samsung telefonra?
-
zzola
titán
S25E-re jött frissítés.
-
mSchumi87
senior tag
Majus 4 korul varhato a OneUi 8.5
-
akos_ur
aktív tag
Galaxy S25 gets April 2026 security update
messze még ez a 8.5, addig még el kéne adni pár S26-ot...
-
Garsza
veterán
válasz
Alogonomus
üzenetére
Nincs ezzel gond, nekem az szokott nem tetszeni mikor például olyasmit írnak, hogy siralmas. Mert a siralmastól nagyon messze van.
De arra sem válaszolt senki mi a gond a képpel amit betettem. Azt akkor csináltam nmben a szobában mikor írtam. -
Alogonomus
őstag
A Samsung fotók leszólása mögött pont az a ok, amit te is írtál hozzászólásodban. "Pont azt látom rajta mint élőben." A Samsung algoritmusa nem szaturálja túl a képet, nem élesíti túl a képet, olyannak rögzíti a képen a témát, amilyennek az a valóságban is látszott.
Például Dani a 14T Pro, Bog pedig a 15T Pro esetén ki is emelt a tesztek során, hogy azoknál túlvilágosítja és túlélesíti a képeket a Xiaomi algoritmusa, amitől bár szebbnek néznek ki, de nem a valós látványt adják vissza a fotók.
Az S25 fotói sokkal közelebb állnak a valós látványhoz. Az már egyéni preferencia kérdése, hogy valakinek a túlhúzott fehéregyensúly és vonalélesség jön be inkább, vagy a kevésbé rikító színek a szolidabb zajszűréssel és élesítéssel. -
zzola
titán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Így volt ez évekkel ezelőtt is. Szóval senkit nem érhetett meglepetés, hogy fotóban/videoban jobb az Apple. Mondjuk ott sem kapkodnak a fejlesztéssel, de Samsung vonalon évek óta állóvíz van, sajnos.
-
Garsza
veterán
válasz
kisdobos0111
üzenetére
Siralmas hát.
A pro maxot nem az Ultrával kéne hasonlítani egyébként?
Mi siralmas ezen a képén magyarázza el nekem valaki.
Pont azt látom rajta mint élőben. Nem értem.
-
kisdobos0111
aktív tag
Ma csak úgy a gyerek iphone 17 pro max - át és az én s25-ömet egymás mellé vettem, és fotózgattam a szobában. A Samsung siralmas megint rákellett jönnöm.
-
mSchumi87
senior tag
Na ezt azert sajnalni fogom -
palesz53
senior tag
1, Nem azért fizettem (security patch). Nem is így ismertem őket. Nem is ezt ígérték.
2. Pár éve még ez nem így ment náluk. Pikk-pakk jöttek a főverziók. Nyáron itt a 17... Arról volt szó, hogy a 7-tel való sza.akodás egyszeri alkalom volt, visszatérnek a normál kerékvágásba. Fél évnyi bétázás? Vicc... -
mSchumi87
senior tag
A Quick Share - Air Drop kuldés már mukodik nekunk is az S25-on? Mert en nem tudtam mukodésre bírni eddig
-
akos_ur
aktív tag
Valaki használ ilyen kamera védő gyűrűket, érdemes ilyet venni? egyszerűen nem találok olyan tokot, ami jól is néz ki és rendesen védi a kamerákat is, gondoltam akkor veszek ilyen gyűrűket.
Van ilyennel tapasztalat?
ezt néztem ki: [link]
-
kaciokos
őstag
Ezt értem, de a kérdés az volt, hogy hogyan viszonyul egymáshoz a nálunk kapható Snapdragon-os S25 és Exynos-os S26. Ez a videó ugyanattól a csókától erről (is) szól, és látszik, hogy az S26 gyorsabb, viszont terhelés alatt kicsit elmarad üzemidőben, ami viszont a nagyobb kijelző miatt indokolt. Ha készenléti üzemidőt nézzük, akkor meg az általad linkelt videóból derül ki, hogy nincs különbség az S26 Snapdragon-os és Exynos-os verziója között.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy nem örülök, hogy az én S25-ösömben Snapdragon van, de az S26-ban lévő Exynos már nem olyan gáz, mint pl. az S22-ben volt. Ha most vennék telefont, mivel én is hosszútávra tervezek, S26-ot vennék.
-
tutis
addikt
válasz
kaciokos
üzenetére
dehogy nem tudjuk...megint alulmarad az exynos a snapdragonnal szemben...csodálkozunk? Nem..
Jó ez az S25 széria még higyjétek el....
[Samsung s26 Snapdragon vs Exynos) -
migabi24
nagyúr
válasz
csorbajeno
üzenetére
-
Alogonomus
őstag
válasz
kaciokos
üzenetére
Hát mondjuk a processzorok számítási teljesítményének évenkénti bővülése valószínűleg a következő években sem lesz jelentős, ahogy már az elmúlt 1-2 évben sem tudtak nagyot fejlődni számítási teljesítményben.
A 2010-es évek elején beindult fejlesztési folyamat, aminek sorban a 28, 22, 20, 16, 14, 12, 10, 7, 6, 5, 4, 3 és aktuálisan a 2 nm-es osztályú gyártási technológia lett az eredménye, az egyre inkább kifújni látszik, és a korábbi generációnkénti 20-30% fejlődés helyett már az 5%-kal magasabb számítási teljesítmény is sikernek számít, így amelyik gyártó mégis jelentősen fejleszteni szeretné a processzora számítási teljesítményét, az vagy az egyre több "mag", vagy az egyre melegedőbb magok irányába tud elmenni, de ezek mobilokban csak nagyon korlátozottan opciók. -
kaciokos
őstag
válasz
csorbajeno
üzenetére
Vagy aki tényleg hosszú távra tervez, és plusz egy év támogatást kap a pénzéért cserébe, ráadásul egy kicsit gyorsabb telefont, ami most még ugyan nem számít, de amikor 5-6 éves lesz a telefon, akkor majd igen.
-
Alogonomus
őstag
Persze lehet nyelvészkedni, hogy nem kifutott, hanem csak kifutó állapotban vannak az S25 modellek, hiszen technikailag például még bontatlan S21 FE is található bizonyos boltokban, tehát még az S21 FE sem kifutott modell?
A különböző S25 típusokból megmaradt raktárkészletet még kiárusítják, de attól még az S25 már egy túlhaladott generáció. -
-
migabi24
nagyúr
válasz
csorbajeno
üzenetére
Vagy akinek pont aktuális a telefon vásárlás és nem akar kifutott modelt venni mert hosszú távra tervez mint pl én, gazdag se vagyok de hülyének se tartom magam
-
kcsa
veterán
Jött márciusi patch.
-
Megoldódott...
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok,
Lehet off topic, de egyszerűen küzdök mint malac a jégen. Nekem még előrendelve lett az S25-ös, viszont a páromnak is megtetszett, de neki a coral red verzió a szíve vágya. Van a csoportban bárki akinek sikerült ilyen színben szereznie? Akár külföldi piacról? Én egyáltalán nem találom az opciókat.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Arvist
tag
Egy kis használati tanácsot szeretnék kérni.
Két SIM-et szeretnék használni (eltérő szolgáltatók), mégpedig úgy, hogy az egyiket csak mobiladatra, a másikat csak hívásra.
Ha a mobiladat aktív (tehát éppen használom az egyik kártyán), akkor a hanghívás be fog érkezni ezalatt a másik kártyára ? Ha igen, akkor el fogja dobni a hívás közben a netet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy a Chrome nem módosítja a weboldal színének megfelelően a navigációs sávot?