-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aaron14 #136538 üzenetére
Én írnék a probléma miatt egy részletes, tárgyilagos levelet a szolgáltatónak, amiben rendesen átmegy, hogy nem üres fenyegetőzésről van szó, hanem végső "elkeseredett" lépésről.
Illetve írtad, másokat is érint a probléma, ha nagyobb számról van szó és felkapja a média, az erősebb nyomást szokott jelenteni, hátha úgy legalább valami okot mondana a szolgáltató. -
-
válasz
Aaron14 #136533 üzenetére
A vásárlás, hűség jó a szolgáltatónak, biztos megoldanák, ha akarnák.
Amikor nem tudtam előfizetésre rendelni a webshopban egy fejlesztésük után, csak itt írtam le, mégis gyorsan megoldották, mert tényleg technikai hiba volt. Igaz, akkoriban még több szolgáltatós illetékes (a szó igazi értelmében) volt itt jelen, többször segítettek privátban is, ráadásul nem csak általánosságban. -
válasz
Aaron14 #136533 üzenetére
Szerintem amúgy is mennek le a lejtőn. 10-15 éve bementél egy Telekomba, régóta ott dolgozó hozzáértő munkatársak segítettek.
Ma ilyen húszéves suhancok akik 3 hónapot nem bírnak ki egy helyen és azt sem tudják egy mázsa hány négyzetméter.
Ez az új szabad elválasztatlan tér a nyomorul pultokkal egy förtelem, kurvasötét van, ott a tableten írd alá azt se látod mit, kritikán aluli. -
w751230
tag
válasz
Aaron14 #136112 üzenetére
Igen, én, két napja szenvedek. Vanda állandóan azzal jön, menjek üzletbe.
Online chat, bevallom, segített a második hölgy, de szóban két perc lett volna, mire leírtam, első hölgy annyit írt, mondjam folyamatosan Vandának, ügyfélszolgálat szeretnék.
Nem hitte el hogy nem, már hatodik hívás után sem kapcsol...
Régebben itt olvastam, ne szóljak semmit, és kapcsol.
Hát nem. Menjek üzletbe. Köszönöm...
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Aaron14 #136017 üzenetére
Nekem 4 otthoni (na nem egy helyen) és 5 korlátlan mobil előfizetésem van. Online nem tudok telefont venni, mert csak személyesen adnak ajánlatot... Ilyenkor az ügyintézővel összelegózom mit akarok hosszabbítani, mi jött hozzá azóta, stb. Szóval nem tudom megnézni, mennyi lenne, csak ha bemegyek. Mondjuk előleget soha nem kértek.
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
Aaron14 #116331 üzenetére
A Telekom egy olyan nagy szent tehén, aminek ha rugdalod a hátsó felét, akkor a fejéig a jel napokig tart, hogy elérjen (és még van ezzel így egy pár hasonló nagyvállalat). Egy ilyen szervezet folyamatait elég nehezen lehet gyorsítani, mivel a pénzügy teljesen független az ügyfélszolgálattól, sok áttéten keresztül és több szinten át kommunikálnak egymással.
Ha elállásra játszol, akkor válassz kisebb szállítókat, ha nem, légy türelmes... -
Kaba
veterán
válasz
Aaron14 #115871 üzenetére
Üdv
A termék visszaérkezésének idejétől számított 14 napon belül kellene utalniuk a pénzt.Miután visszakülted a terméket akkor írsz az ügyfélszolgálat email címére megadva a szükséges adatokat és rákérdezel,hogy mikor érkezett vissza az általad visszaküldött termék(elvileg pár napra még karanténba is tehetik),ezenkívül kérsz egy visszaigazoló emailt az új bankszámládra történő átutalásról. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Aaron14 #115621 üzenetére
Szia. Attól függ, hogy hova kéred. A PickPakk töbn szállítóval is dolgozik.Lásd.: A feleségnek rendeltem a webshopról laptopot.Pickpakk pontra kértem,mert pont nappalos műszakban dolgottam. Arra a Pickpakk pontra az a cég viszi a csomagokat, amelyik a hajnali újságokat. Én hajnali 4:30kor sms-t, hogy a csomag átvehető.
De alapjába véve a Sprinter futárcég viszi ki. -
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Aaron14 #114723 üzenetére
Tudom, nem a legjobb vétel, de netezésre, közösségi média lapozgatására, fotózásra teljesen elég lesz majd a felhasználójának (rokonom keresett új telefont a Telekomnál magának), és nem szeretett volna sokat költeni, szóval iPhoneok közül ezt ajánlottam neki. SE árkategóriáját már sokallta.
-
-
Vangelis
félisten
-
Soulfly842
addikt
válasz
Aaron14 #104495 üzenetére
Tévedésben vagy.
Beérkezéstől számítva. Tehát amikor visszaérkezik a központi logisztikához, ahol ezt ki is számlázták. Az üzletben ezeket nem sztornózhatták, ott ezeket a folyamatokat nem kezelhetik. Ők csak a belső postázásban segítenek.
Az még nem a beérkezés napja, amikor bevitted oda.
Ugyanezt a nyomtatványt töltik ki az üzletekben is és csak segítenek neked abban, hogy logisztikailag eljusson hozzájuk...
"Gondosan csomagolja be a terméket. A csomagba tegye bele ezt a kitöltött
kísérőlevelet és postai csomagként adja fel a következő címre:Online vásárlás – Magyar Telekom Nyrt.1117 Budapest, Kaposvár u. 5-7. "
Ez - hogy ide kell küldeni - a webshopos vásárlásokhoz kapcsolódó szabályozásokban is benne van. Tehát arrébb lesz még az a 14 nap.
Ahogy dptrsk is írta, a központi raktárba való beérkezéstől számítva...
Ő is csak elsőre erre utalt, hogy értékalapú belső postát a GLS (pénzszálítással együtt) ritkábban visz el kisebb forgalmú partnertől, mint Telekom saját üzlettől... Ezért javasolhatta a Telekom saját üzletet.
-
GPSGPS
lelkes újonc
válasz
Aaron14 #104486 üzenetére
A 14 nap törvényi előírás. Az ügyintéző arra utalhatott, hogy a saját boltban lenne lehetőség arra, hogy azonnal odaadják a pénzt. Ez persze csak jóindulat kérdése. Amúgy ha a határidőig nem érkezik, érkezett meg a pénz, akkor érdemes telefonálni. Ilyenkor ne vetess fel reklamációt, mert annak 30 nap az elbírálása, hanem határozottan érdemes hivatkozni egyéb lehetőségekre. Nyilvánosság, jogi eljárás stb. Általában beválik, és ha addig nem, akkor azonnal elküldik. Sajnos hazai általános gyakorlat a késedelmes fizetés, mert itthon senki nem perel kisebb (-nagyobb) összegekért, mert nem egyszerű és gyors az eljárás.
-
dreta
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest