- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Tok buktatta le az iPad (2026) legfőbb újítását
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Emunem
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem a lötyögésre vonatkozott amire vendingo gondolt? (Amit F2Pro is csinál)
-
válasz
vendingo
üzenetére
Ugyan.
Túl van ez lihegve.
4 G2-esünk van.
Mindegyiket használtan vettem 110-150ezer között max párszáz km-el.
Három 40-el is tud menni, egyik csak 35-el, úgyhogy mondhatni nincsenek kímélve.
Még ha elő is jönne ez a lengéscsillapító hiba, egy lengéscsillapító cserével megoldható, azt kész. -
^Boss
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Remelhetoleg eleg lehet egy f3 pro. Arukereson eleg nagy a szoras az arakban, garanciarol mit lehet tudni? Szamit hol veszem, vagy mindegy mert a szerviz az a markahoz kotodik?
-
vendingo
veterán
Nagy lábam van. :)
Árban elég nagy a difi a kettő között, többször is volt 265k a zt3.Még nézek teszteket, bár nem akarom nagyon beleásni magam, mert 90%-ban melóba és aldiba járnék vele, amire bőven elég lenne egy 130 ezres g30 is. Napi 2x4km.
Majdnem vettem egy g2-t, de annyi rosszatt olvastam az első felfüggesztésről és garanciális javításos mizériákról, hogy elment tőle a kedvem. -
vendingo
veterán
Van valami oka annak, hogy a zt3 kevesebbet, vagy szinte egyáltalán nincs ajánlva/említve?
Illetve most olvastam itt a topicban ezt az ausom márkát.
Alkalmasak ezek is mindennapi igáslónak, vagy inkább sport, hobbi járgányok?Melós, szaladgálós kirándulós gépre pályázok.
-
-
DigitXT
félisten
Az MSRP $1500.
Akciósan csak $1050. Utóbbi jelenlegi árfolyamon 352600 Ft.
Minderre már csak a rekord ÁFA-t kell rászámolnod, az már ott is van a 447800 Ft.
Szóval ehhez képest a hazai kiskerekben látható 400K alatti árak még kedvezőek...Szerk: jó, a linkelt verzió nem EU-s: 28 mph
(Ha kiveszik a mókusokat olcsóbb.)
Szerk2: bár feltételezem, hogy a 45 km/h "visszabutítása" 25 km/h-ra nem okozott változásokat, tehát csak ezért nem tervezték újra a vázat, hogy gyengébb legyen...
Szerk3: nagyon korrektnek tartom, hogy nem a 80 km hatótávolsággal vakítanak... Világosan leírják, hogy az esetleg elérhető, ha végig szöttyögsz.
Maxon: a fele!
És még az is kegyetlenül jónak számít, szerintem, egy mindössze 597Wh akkuból.
15 Wh/km. Nekem anno sikerült az Adventure-rel ennek a dupláját megetetni...
-
Segway G3 maxot nem lehet valahonnan olcsobban beszerezni? Ezek az itthoni kozel 400 ezres arcedulak viccnek is rosszak…
-
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Máshol 190k, vagy te más árat látsz az auchannél?
-
A legnagyobb akksi a Segway G3-ban, és a Naveeban van
Ez utóbbi majdnem ugyanaz, mint a Xiaomi 5 Max.
Az Auchanban épp akciós:
https://auchan.hu/shop/navee-gt3-max-elektromos-roller-149.990Ft -
^Boss
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
95
nem fontos hogy lenyomhassam schumit
koszi a listat! Megnezem oket! -
enginev3.0
félisten
Ezt néztem, de egyelőre nem tudom hogy megbízható eladó e
-
-
zzola
titán
válasz
enginev3.0
üzenetére
597 euró volt tegnap az EU shopban kuponnal.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére

Így csak 232k -
-
SoundBox
aktív tag
Sziasztok valaki rendelt már Segway F3 E-hez speed unlockert AliExpress-ről, olvastam egy olyat nem mind1 milyet rendelsz hozzá mert 25 km/h felett csipogó hangot ad ki ha nem jó.
-
Hány kiló vagy?
Pálcikarollert keresel 25km/h sebességgel, vagy gyorsabbat?Xiaomi 4 Pro (2nd gen)
Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Xiaomi 6 Pro, 6 Max
Segway F3, F3 Pro
Segway G2, G3
Navee GT3 ProItt össze tudod hasonlitani az adataikat.
A Segway alu ötvözetet használ, ezért könnyebbek, mint a Xiaomi rollerei.
(Segway kb 40-el is tud menni, Xiaomik csak 30-32-vel.) -
zzola
titán
Összedobtak egy új játékost.
[link] Ausom Gosoul 2 Pro Electric Scooter -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Iskolai tankönyv szöveg. Még emlékszem rá.
-
^Boss
őstag
Sziasztok!
abszolut nem figyeltem eddig a rollereket, de megerett a gondolat, hogy jo lenne egy a mindennapokban.
A felhasznalas modja nagyjabol a kovetkezo lenne:
-5-10 km hetente parszor, ~50m emelkedessel (gondolom az akksit ez jobban zabalja)
-minel konnyebb, annal jobb, ha esetleg cipelni kellene
-az utak termeszetesen felenk sem teljesen hibatlanok..
-ha barmi gond lenne, jo lenne ha itthon lehetne szervizt talalni hozzamik azok a markak, modellek amik ajanlhatoak ezek menten?
elore is koszonom a tippeket
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Csak egy képet láttál ami pont ott repedt. Sokszor az a furat egybe marad. A baj az hogy vékony és ahol feljönnek a kábelek nagy a rés.
-
SoulReaver
veterán
Mivel az U alak szélére fúrták fel azt a kis kábelvédőt, ott lett a gyenge pont. Nem kell repedés, az egy gyenge pont lett. Onnan csak meg kellett erőltetni és el is szakadt.
Tudom, mert vas U gerendánál és targonca villahosszabbítójánál is ezek történnek. Ipari javításokat végzek és emiatt érdekelt a dolog.
Ez valami chatgpt szöveg?
-
pusszycat
nagyúr
Ez van ha erős a roller, stresszeli az alkatrészeket. Meg ha olyat látok hogy a lépcsőn megy le valaki rollerrel ne csodálkozón ha a kezébe marad a kormány. Ilyenkor jobb leugrani, vagy tovább kormány nélkül?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem feltétlenül onnan indult a törés.
De lehetséges, bár akkor sem biztosan az öntvény hibája.
Az alumínium alkatrészekbe tekert csavarok meghúzása nagyon kritikus tevékenység. Minden csavar esetében az előírt nyomatékot nem szabad túllépni. Az érzésre meghúzás katasztrófa előjele.
Az alumínium roncsolódása után időzített katasztrófa a történet vége.Az öntött alumínium alkatrészek esetében az öntési nyomás és hőmérséklet kritikus tényező. Ha túl alacsony vagy túl magas törni fog az alkatrész.
A törésnek nincs látható előjele.
A törés után a felület elmondja a történetet. Ahol elszíneződést látsz, ott indult be a repedezés. Kosz és oxidáció. A törés felülete minél durvább, annál kevésbé tartották be az előírt para,étereket. A durva szemcsézet könnyen morzsolódik. Ragasztani sem lehet. A törés mellett fog újra szétmorzsolódni az öntvény.Van amikor a dizájner tervezi az alkatrész alakját. Jól néz ki, de az életveszélyt biztosra építi be. Kerekek esetében tuti a katasztrófa.
-
DigitXT
félisten
Eleve kegyetlen vékony a nyaka, még üreges is, mert benne megy a kábel, aztán megfurkálják, hogy még legyen rajta egy kis fém kábelvédő. Logikus. Persze, ha
szarrátörik emiatt, akkor sincs semmi baj, látható, hogy a kábelnek semmi baja!(Mint a régi viccben...
Szergej meghalt, de a gumicsizmának semmi baja!
)Szerk: még jó, hogy első összekötőt lehet kapni hozzá pótalkatrészként, LOL.

Csak ezt a képet találtam, amin viszonylag jól látszik, hogy mennyre vékony a nyak: amibe a csavarok vannak fúrva, az adna neki relatív vastagságot, csak azt meg elgyengíti a furat. -
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem. A kis fém kábelvédőt.
Az csak a törés része. Ha onnan kezdődne lennének repedéses képek is mint a mantis king gt-nél.

Ez is életveszély. A régi mantisoknak a dió tört és a kezedbe maradt a kormány a mantis king gt-nek meg még nem volt olyan része ami ne tört vagy repedt volna.
-
SoulReaver
veterán
Néztem ezt a törött nyakú rollert…
az a két kis csavar valami sárvédőt tart? Mert onnan indult a törés.
-
válasz
bandigyerek
üzenetére
Mondjuk az a 5,5 km megvan 14-15 perc alatt, ha edzek kicsit menni fog simán.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az összes meglévő szellőző nyílás nyitva van rajta.
-
Minden bukósisak párásodik reggel, ha megállsz a lámpánál, vagy csak a lidlis csinálja ezt mindig. Most már megtaláltam rajta az összes rést, ahol be tud jönni levegő és ha elindulok akkor lemegy a pára, de egy random 15-20mp-s piros lámpa alatt full pára lesz. Mondjuk én a számon veszek levegőt a legtöbbször, lehet azt nem szereti?
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Leszeded amibe van a led és húzogatod a kábelt, így látod az elejében hogy hova van dugva.
-
SoulReaver
veterán
Legközelebb majd ha húzom be a kábelt az irányjelzőhöz, akkor kiveszem a többit is. Gondolom ütéselnyelőnek rakták be.
Remélem egy oldalon hátra vezetve a vezeték a gyári irányjelzőnek. A két peremnél nem szedtem fel a szigetelést, nem tudom, hogy van. Neten sem találtam szétszedve.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azt a fekete szivacsot el kell tüntetni a vezérlőkről.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nyakat soha nem fúrunk max ha vas.
A Vsett 9 súlytól független tört, és volt hogy csak simán adott egy nyélgázt. Ezt az összes Vsett tudta, és mindnél be van burkolva a vezérlő hogy ne tudjon hűlni. Ez az Ausomokra is igaz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
És ha tudod tölteni valahol, akkor ingyen utazol. Minél magasabb az üzemanyag ára annál jobban fog fogyni a roller. Hát igen.
-
Emunem
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
meg a rövid utak miatti kopást is megspóroltad... ez így rendben is van, racionális döntés volt.
-
Emunem
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
hát arra lettem volna kíváncsi, hogy ha megvan pucolva, valahogy mégis látni tudom, hogy nem-e volt tengeralattjárónak használva. Gondolom kijelzöt kell jobban megnézni, csavarokat, mozgatni a házat, hogy nem-e folyik valamerre a víz, rozsdás csavarok... több hírtelen nem jut az eszembe. Holnap megyek meglesni. (kicsit túl olcsó)
-
DigitXT
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Motoros topic
- iPhone topik
- Crimson Desert
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Zotac Gaming RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig csak videót néztem.

Akciósan

Csak ezt a képet találtam, amin viszonylag jól látszik, hogy mennyre vékony a nyak: amibe a csavarok vannak fúrva, az adna neki relatív vastagságot, csak azt meg elgyengíti a furat.