Hirdetés
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
ph A prémiumkategóriás Predatorokat is elérte a fogyókúra, és a Triton Neo 16 képében egy jól sikerült, bár drága gépet kínálnak.
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
-
MODERÁTOR
válasz Vikt0r #26771 üzenetére
Attól függ mire kell, ha csak telefonálásra, akkor már ilyen 3-4k ért is adnak a Tescoban.
(#26772) Wa2x_
Tévedés, röhej, hogy ugyanazt a telefont, pl MM-ban és Tescoban sokkal olcsóbban meg lehet venni ugyanúgy T-s dominóban mintha egyenesen tőlük vennéd. Persze ez a csak a "butafonokra" igaz.
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Vikt0r #29685 üzenetére
Ez most is így van, és az kavarhat be a képbe, hogy ebben a hónapban az S3 LTE 15% akcióban van aranykártyás ügyfeleknek.
xenom0rph
Éreztem, hogy a WS 120 percre gondolsz... No minden esetre az az aktiválástól számított 30 napon belül beszélhető le (ahogy azt minden készülék oldal alján - a szürke mezőben - le is írják).
Inkább csak buzgómócsing vagyok, nem "T-kirendelt".Frenky89
Nem kell várnod, azonnal válthatsz díjcsomagot, és utána is egyenleg feltöltésenként egyszer (tehát nem időkorláthoz van kötve a dolog).cris78 és tPedro_
Havidíjasként csak egyszer lehet mindhárom Go!Net csomagra kihasználni a promóciót (2013.03.01-től számítva).raziel01
Aktiválás hónapja +2 hónap, tehát ha most aktiválod, szeptember 30-ig lesz akciós.Nordik
A Mozaik XS-ből kiindulva nem cserélik le központilag, hanem neked kell váltani majd (illetve a sima opcióra havidíj kedvezmény sem fog járni).''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
kakuk.tamas
addikt
válasz Vikt0r #38116 üzenetére
Már nincs ilyen, hogy T-Home, meg T-Mobile. Csak Telekom van. Vagyis igen. (legalább is az én értelmezésemben.)
[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
csoki46
senior tag
válasz Vikt0r #38431 üzenetére
Nagyszerű, hogy fölhívom a 1430-at, hogy miért ad 1% kedvezményt a telefonra a kiváló webshopjuk, mire a nő felháborodva közlik, hogy az nem lehet.. Leállok veszekedni vele, hogy de mire ő 15 perc gondolkodik egy szó nélkül végül közli, hogy akkor erre a készülékre nincs akció. Nem tudtam neki elmagyarázni, hogy de van rá csak nem 1% hanem 30 ezt kéne valahogy orvosolni. Erre ő mondja, hogy ez tuti nem így van nézzek samsung készüléket arra tuti van 30% , mondom arra már 2-t ír ki nekem... Ekkor emelte föl a hangját, amiből elegem lett és rácsaptam...
-
zack
nagyúr
-
SsPL711
őstag
válasz Vikt0r #49480 üzenetére
Megnézem, köszi a tippet.
Megvan, de ezekkel mit érek?
Ezek csak másolatok, ezt gondolom az ügyintézők is látják, hogy ott vannak a dokumentumok, ha bemegyek egy Telekom boltba és megadom az adataimat.[ Szerkesztve ]
NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Vikt0r #52606 üzenetére
Mert nincs megrendelve a Roaming
A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy az ügyfél aktiválja a szolgáltatást a *104# kód elküldésével. A deaktiválás a *105# kód elküldésével lehetséges.
Vagy... Nincs elég egyenleged, de általában a megrendelés hiánya okoz gondot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen