Hirdetés
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple A16-ok készülnek a TSMC arizonai gyárában
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Netflixesedik a YouTube, AI gyárt rá videót
it Egy rakás újdonsággal frissít a YouTube, amelyre a videókat immáron évadokban és epizódokban is fel lehet tölteni. Sőt, AI-val is lehet a platformra videót gyártani.
-
Készíts képet az igazi nevedből!
lo Sziasztok.Egy érdekes kísérletre hívnálak meg titeket. Mindjárt elmondom, hogy miről is van szó. A telefonomon (fold 5)...
-
Barcelonából indul nemzetközi útra a Huawei MatePad 12.2 (2024)
ma Illetve a MatePad Air 2024, amit errefelé MatePad 12 X-nek hívnak.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne, h júniusba vettem 2év hűséggel új előfizetéssel telefont és ezen az előfizetésen mikor lehet készüléket cserélni?
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
Üdv
Tegnap előtt váltottam T-Mobile XS díjcsomagra amiben van 5 óra mobil tv. Tehát az lenne a kérdésem, h hol tudom nézni a tv-t. Pulse Minim van azon úgy emlékszem, h gyári ROM-nál volt mobil tv app de a főzöttnél nincs.
Szerk.: és még, h mennyit néztem a tv-t azt kiírja valahol vagy értesít róla a T ha túlléptem a keretet?
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok
T-Homos kérdés de itt hátha hamarabb kapok rá választ.
Telefonon a 1412-ön keresztül, h lehet valakit keríteni aki felelős a beszédjéért? Vagy a telefonos ügyintézők felettesét kérni?
-
Vikt0r
aktív tag
Már próbáltam, hogy kérem a felettesét vagy kérdeztem, hogy panaszommal hova fordulhatok de általában kitérő válaszokat kaptam rá. Most írtam nekik egy e-mailt meg egy másik ügyintézővel is beszéltem ha nem sikerül megoldást keríteni a problémámra akkor élni fogok vele.
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Most melyik áruházban lehet legolcsóbban dominos mobiltelefonhoz jutni?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Hűségidő hosszabbítással Like 300-ba szeretnék egy S3-at venni csak az a baj, hogy ebbe a csomagba 126eFt Mozaik XS-be pedig 96eFt. Pedig Like 300-ra is az XS áraknak kéne érvényesnek lenni. Van lehetőség valahogy az árkorrigálására?
-
Vikt0r
aktív tag
-
Vikt0r
aktív tag
sziaztok
Telefont szeretnék vásárólni Fun Dupla társkártyás díjcsomaggal ezzel kapcsolatban arra lennék kiváncsi, hogy tartozik-e a csomaghoz valamilyen tarifa kedvezmény, ha igen akkor milyen és az mind a 2 db SIM kártyához-e?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Webshopban hogyan lehet Fun dupla díjcsomagot vásárolni?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Dominós SIM kártyát mennyiért cserélnek ki microSIM-re?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
T-Home előfizetőként pontjaimat ellehet költeni T-mobile webshopban tartozék vásárlásra?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz Frenky89 #38862 üzenetére
Nekem maradt a lezárt Like tovább most vettem új telefont.
mikersz1: tokok, hátlapok
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok
Az 5eFt-os tartozék kupont most már másnak is csak 10eFt feletti rendelés esetén fogadja el?
szerk.: vagyis csak amit szeretnék rendelni ott nem fogadja el.
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Fun dupla díjcsomagban a havi keretet lelehet valahogyan mobil vásárlásra (parkolás, lottó stb) hasznalni vagy csak ha feltöltöm az unoverzális egyenleget ( esetleg fun duplával feltudom tölteni másik számnak az univerzális egyenlegét)?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Ma voltam a Telekomba, hogy egy jó ideje nem kapok hívásértesítőt vagy több nap késéssel kapom meg. Erre az ügyintéző válasza az volt, hogy néha kapcsoljam ki a telefont. Más is észleli ezt a hibát? Mire lehet rá a megoldás?
-
Vikt0r
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
válasz [P]laci #47229 üzenetére
Like S 2790Ft. Hálozaton belül beszélhető le 3 szám ingyen hívható 300MB internet
Netplusz Arany 590Ft 200MB vagy Netplusz M 990Ft 500MB vagy Netplusz L 1GB 1290A Like S + Netplusz Arany 3380Ft és még akkor mard keret más hálózatba telefonalni és 4eFt-ba beleférsz ha elég az 500MB net
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Meglehet valahogy tartani a díjcsomagot ha nekem van még 1év hűségem FUN Dupla díjcsomagra de az 2014. október 1-jei hatállyal megszünik?
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Több mint 1 év hűségem van még Fun Dupla díjcsomagra de kaptam egy e-mailt a Telekomtól, hogy 2014. október 1-jei hatállyal megszűnik, és Általános szerződési feltételekből kivezetik és a Fun Dupla előfizetéséhez kapcsolódó 2 SIM kártyát automatikusan 2 db Fun S Aranytárskártya előfizetésre váltják át.
Lehet valamit csinálni, hogy maradjon a Fun Dupla díjcsomag mert a felhasználási szokásaimhoz az felel meg leginkább és más csomagok plusz költséget jelentenének nekem?
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung telefonom aminek megvan repedve az előlapi üvege de érzékeli az érintést működik rendesen de 1-2 hete dobálja a hálózatot , 4G-re egyáltalán nem csatlakozik fel. Ha elviszem szervizbe fogják javítani vagy visszavonják a garanciát? -
Vikt0r
aktív tag
2 db új kupon:
10% kedvezmény a Nokia Lumia 530 aktuális egyösszegű, 2 éves hűségidőhöz kötött árából Kuponkód: TVILKESZ
20% kedvezmény minden, maximum 19 900 Ft-os CSAk OnLIne! tartozék árából (kivéve: Apple, B&O tartozékok) Kuponkód: TVILTART
Beváltási időszak: 2014. 11. 01. – 2014. 12. 31.
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Fun S díjcsomaggal miért nem tudok külföldön se hívást kezdeményezni se fogadni? Nincs letiltva my t-mobilba.
[ Szerkesztve ]
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
Összerendeltem a vezetékes és mobil (domino) belépést a Telekom oldalán de ezután se tudom beváltani a vezetékes kapcsolat pontjaimat a mobilos oldalon pedig olvastam valahol ha összerendelem akkor engedi.
Mi lehet a gond?Viktor
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
A 06 1 265 97 10-es telefonszám Telekomos mobilszámról hívva ingyenes? (30 perc után kapcsolt ügyintézőt)
Viktor
-
Vikt0r
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt hűségidős fun s csomagot szertnék megszűntetni csak az a baj, hogy én jelenleg külföldön tartózkodom. Van erre valami lehetőség online, telefonon, meghatalmazással vagy valahogy megtudjam szüntetni?
Viktor
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok!
3eFt körül lehet most valahol kapni alap mobiltelefont domino sim kártyával?
Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Konkrét terv van az Altera jövőjéről
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Windows 11
- További aktív témák...
- i7 PC , i7 6700 , RX 590 , 16GB 3000MHz , 250GB SSD , 500GB HDD
- Elite Dragonfly Chromebook 2-in-1 27% 13.5" FHD IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB ujjlolv gar
- LeBron 21 "Optimism" EUR 44,5
- Sony PlayStation 5 Digital Edition + Sony Pulse 3D fejhallgató + 2TB külső SSD
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen