Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mégis a chipgyártás humánerőforrását vágná meg az Intel?
ph A Ctee szerint a vállalat a saját dizájnjait tekintve már a TSMC-ben gondolkodik.
-
IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
ma Egy kvázi ismeretlen PhoneMax nevű cég standján találkoztunk a Q9 minivel.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz icecave #11531 üzenetére
Úgy lehet, hogy felhasználta a pontjait pl. vásárlásra vagy két év alatt nem gyűlt össze a platina szinthez szükséges pontja. A fel nem használt pontokat pedig 2 év után törlik, ha jól emlékszem. Tehát nem tudod 10 évig gyűjtögetni. Én 1996 vagy '97 óta vagyok a t-nél (ill. akkor még Westel) és nekem is csak aranykártyám van, pedig ez alatt nem volt felfüggesztve és számlatartozásom sem volt soha.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz blueye #11548 üzenetére
Jogos. A két évet azért írtam, mert az volt a kérdésben, hogy lehet valaki 10 éves előfizetéssel csak aranykártyás és mégse gyűlt össze a platina szinthez elég pontszáma. Erre írtam, hogy 10 évig nem lehet halmozni a pontokat, mert a két éven belül fel nem használt pontokat törlik. Arra pontosan nem emlékeztem, hogy mennyi idő alatt kell összegyűjteni a platina szinthez szükséges pontokat, mert ez sose foglalkoztatott.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Mostanában vennék telefont. Az SE Ray az egyik lehetőség és a 2 év hűség az előfizetésre + MMS csomagra megfelelő is lenne, viszont ha nem muszáj nem fizetnék ki egyben 45 ezret. De részletfizetést csak akkor választhatok a webshopban, ha csak az előfizetésre vállalok hűséget (úgy viszont 63 ezer). Kérdésem, hogy a többi konstrukcióhoz tényleg nem lehet részletfizetést kérni vagy csak a webshop nem ajánlja fel? Régi előfizetést újítanék meg (aranykártyám van, ha ez számít). -
tomy86
addikt
Most tervezek telefoncserét, de meglepő (bár lehet, hogy csak nekem) dolgot láttam a webshopba belépve. Ugyanaz a telefon új előfizetőként 44910Ft, régi szerződés meghosszabbításával 52707Ft. Azt már megszoktam, hogy semmi előnyt nem jelent, hogy régi ügyfél vagyok, de hogy hátrány is azt nem gondoltam volna. Mindkét esetben ua. a telefon (Xperia Ray), 2 év hűség előfizetésre és MMS díjcsomagra. Bár a kötelező biztosításom is olcsóbb minden évben, ha felbontom a szerződést és újrakötöm, de magyarázza már el valaki, hogy ez miért jó szolgáltatói oldalról!
-
tomy86
addikt
válasz dedike #11890 üzenetére
Azt hiszem ezek után én is váltok. Ha többet ér egy bizonytalan új ügyfél, mint egy régi, akinek 15 év alatt egyszer sem volt számlaelmaradása, akkor most körbenézek más szolgáltatók ajánlatai között. Csak az a baj, hogy a legtöbb általam hívott szám T-s és így kicsit több lenne a számla. Azon is gondolkoztam, hogy bemegyek a T-hez lemondom a régi előfizetést és rögtön kötök egy újat, bár gondolom akkor nem tudom megtartani a régi számomat. Úgyhogy mégis szolgáltatóváltás lesz a dologból.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz St3ven #11902 üzenetére
Nálam pont készülékváltásnál dobott ki nagyobb összeget, mint az új előfizetés esetében. Nem biztos, hogy minden készüléknél igaz. Én az Xperia Ray-t néztem. Ott kb. 8 eterrel több készülékváltásnál, mint új előfizetéssel.
dedike (11896): köszi a tippet. átgondolva a lehetőségeket, ez tűnik a legjobbnak. Csak nehogy az legyen, hogy ha dominoról váltok vissza előfizetésre, akkor közöljék, hogy az nem számít új előfizetésnek. Én már ezen sem csodálkoznék.
-
tomy86
addikt
Módosítok. A webshop szórakozik. Most megint beléptem és most ugyanazt az árat adta régi előfizetőként, mint új előfizetéssel. Mondjuk a 1430-on ezt nem mondták.
-
tomy86
addikt
válasz St3ven #11906 üzenetére
Ez így rendben is van. Az akasztott ki egy kicsit, hogy amikor ma először beléptem, akkor kb. 17%-al magasabb összeget kaptam az új előfizetőkhöz képest. A "kedvezmény" annyi volt, hogy választhattam részletfizetést is a webshopon keresztül, míg új előfizetésnél ezt nem ajánlotta fel.
Nescafé Az megoldható: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Something_ #12617 üzenetére
Annyit módosítanék, hogy régi előfizető esetén nem feltétlenül hívnak. Én múlt hét pénteken rendeltem egy Ray-t, a honlapon ott volt, hogy a várható szállítási idő dec. 6. Kedden meg is hozta a futár a telefont. Se előtte, se azóta nem hívtak a T-től. Máskor sem hívtak a rendelés után.
-
tomy86
addikt
válasz zsolesz777 #12628 üzenetére
Próbáld meg később is megnézni az árat. Tudom, hogy hülyén hangzik, de ugyanez volt a gondom nemrég. Telefon meglévő előfizetőként 53e lett volna, új előfizetéssel meg 45e. 4-5 órával később beléptem megint a webshopba és akkor már megkaptam ugyanannyiért, mint az újak és még a részletfizetési lehetőséget is felajánlotta, amit az újaknak nem.
-
tomy86
addikt
válasz zsolesz777 #12630 üzenetére
Csak egy ötlet volt. Én is már a szolgáltatóváltáson gondolkodtam amiatt, hogy drágább és nincs részletre, de szerencsére mire múlt héten megrendeltem már 35e volt és megkaptam 9 havi részletre is.
Nem tudom az általam választott telefonnál (Xperia Ray) mi volt a gond. A webshop zakkant meg vagy a szolgáltató váltott koncepciót pár óra alatt (két nappal korábban is ugyanazt az árat adta, mint az új előfizetőknek).[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz zsolesz777 #12632 üzenetére
Én pénteken rendeltem MédiaMánia S csomaggal és 35900 volt, 9 havi részlettel.
-
tomy86
addikt
válasz zsolesz777 #12632 üzenetére
1430 Hozzászólását olvasva azt elfelejtettem írni, hogy én készülékváltással, aranykártyásként kaptam meg 36e-ért.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Something_ #12807 üzenetére
Nekem is megjött a novemberi számla kb. egy hete (szintén BP), 19.-ei fizetési határidővel.
-
tomy86
addikt
válasz Something_ #14441 üzenetére
Vonalas számokat sajnos körzetenként lehet csak hozzáadni (ha sok különböző városba telefonálsz, akkor macera). Nálam pl. +361% (Budapest), +3623% (Érd, Budaörs meg vagy 10 másik település) van a vonalas számcsoportban.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomy86
addikt
válasz Something_ #14443 üzenetére
Kipróbáltam többféleképpen, de a hálózaton kívülinek beállított 30-as számot vagy nem számolta sehova (ahogy írtad) vagy továbbra is hálózaton belülinek vette. Pedig megpróbáltam úgyis, hogy külön számcsoportba raktam az adott számot.
-
tomy86
addikt
válasz Something_ #14448 üzenetére
Be lehet. Nekem méri a bejövő hívások összidejét és a bejövő sms-ek számát is. Létre kell hozni szabályt a bejövő üzenetekre és hívásokra (ahol a percdíj nyilván 0Ft.). A díjcsomagoknál pedig ezeket raktam az utolsó helyre. Bár itt szerintem mindegy a sorrend csak én elétettem egy elválasztót és így az utolsó két sorban látom a bejövő hívásokat és üzeneteket. Kicsit sok lesz az OFF, át kéne menni ide. Ha nem sikerül a beállítás, akkor részletesen leírom, hogy nálam hogy van.
-
tomy86
addikt
válasz Something_ #14518 üzenetére
"Amúgy az milyen t-home-os csomag, ahol a t-home-os és a t-mobile-os számokat ingyen lehet hívni?"
Azt nem tudom, hogy van-e ilyen. Mi konkrétan ezt használjuk. T-mobile 200perc/hó erejéig 0Ft.Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a személyi igazolvány szám változását csak személyesen vagy telefonon/mailben is be lehet jelenteni a T-nél? Tavaly rendeltem webshopból és amikor hozta a futár a telefont, akkor tudatosult bennem, hogy még a 15 éve megadott szig. számom van a rendszerben. -
-
tomy86
addikt
-
-
tomy86
addikt
válasz #40993792 #17092 üzenetére
De annak mi értelme, hogy webshop teljes ár? A webshop ár az eleve a bolti ár -10%. Egyébként én is találkoztam furcsa dolgokkal (konkrétan ugyanolyan feltételekkel két különböző árat adott) a webshopban, amikor tavaly decemberben rendeltem telefont.
(#17093) Otisz: köszi. Gondoltam ez egy opció sznoboknak. Nehogymá' occsójánosnak nézzék őket[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Van olyan lehetőség (én nem találtam), hogy megadva mondjuk a múlt havi használatot össze tudnék hasonlítani két díjcsomagot? Gondolkodom a váltáson a MédiamániaS-ről MozaikS-re de - mivel abban minden díj magasabb és az ingyenesen küldhető sms is kevesebb -, nem vagyok biztos benne, hogy megérné. A túlforgalmazásmentes net miatt gondolkodtam el a dolgon. -
tomy86
addikt
válasz Nietzsche_ #17435 üzenetére
Nyilván nekem kell eldönteni, de ha jól emlékszem régen volt olyasmi oldal (nem feltétlenül a t-mobilenál), hogy beírtam a múlt havi számlámból az adatokat és az alapján össze lehetett hasonlítani a különböző díjcsomagokat. Ez egyszerűbb lett volna
Net & roll-t ismerem, de annyival nem használnék több mobil netet (általában az 500MB alatt maradok), hogy megérné ezért külön fizetni. Viszont utálom azt figyelni, hogy hol tartok.
Azért köszi a választ, akkor marad a számológép.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Torento #17730 üzenetére
Szerintem azok fogadott emeltdíjas SMS-ek lesznek. Ezeket tudod tiltani 1430-ra küldött +EDSMST sms-el. Értesítő és tiltó szolgáltatások.
-
tomy86
addikt
válasz metaksza #17733 üzenetére
Az előzőt nem neked írtam, hanem Torentonak.
A te kérdésedre: a telefon részlete mindig a hónap utolsó napján esedékes. A 06.18-án esedékes 871 forint szerintem a mozaik xs csomagod részarányos díja májusra. Írtad, hogy kb. egy hete rendelted, tehát májusra nem a mozaik xs teljes díját fizeted. Egyébként mozaik xs esetén mindegy mennyi az adatforgalmad, mert nem túlforgalmazásos csomag. Tehát, ha elhasználod, akkor is csak lassítanak.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Rossz helyre ment
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz F-ECT$ #18014 üzenetére
Korábban 1430 javaslatára ezeket néztem meg:
tantusz.nhh.hu
www.telko.hu
toptaifak.hu
Elsőként próbáld a tantuszt, nekem bejött. -
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz Sn[4k3] #18098 üzenetére
Net beállítás:
-Név: Web
-APN: wnw
-MCC: 216
-MNC: 30
-Hitelesítés típusa: PAP
-Hozzáférési pont típusa: default,suplMMS beállítás:
-Név: T-Mobile MMS
-Hozzáférési pont neve: mms
-Felhasználónév: mms
-Jelszó: mms
-MMS-központ: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
-MMS proxy: 212.051.126.010
-MMS port: 8080
-MCC: 216
-MNC: 30
-Hitelesítés típusa: PAP
-Hozzáférésipont-név típusa: mms -
tomy86
addikt
válasz werszomjas #18314 üzenetére
Nekem a legutóbbi rendelésemnél (tavaly dec.) még azon is ment a huzavona, hogy a személyi igazolvány számom nem egyezett azzal, ami a futárnál lévő papírokon volt (azon még a 15 évvel ezelőtti adatok voltak).
Úgyhogy nem vennék mérget arra, hogy másnak is odaadja. Ez attól függ mennyire "link" a futár.Korábban is rendeltem többször és akkor tényleg nem kértek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Le akarom cserélni a sim kártyámat dinamikus simre és az üsz. azt mondta, hogy a 1999 március előtti kártyák cseréje ingyenes egyébként 4064Ft (annyiért meg nem cserélek). 96 óta van előfizetésem, de emlékszem, hogy az akkori simet cseréltem MenüÁsz kártyára, csak nem emlékszem mikor (még ez is westeles). 1430-on azt mondták, hogy csak üzletben tudják megmondani, hogy mikori a kártyám Máshogy ezt nem lehet kideríteni (sajnos nem találtam meg a kártyacseréről szóló papírt)? -
tomy86
addikt
válasz zeus90 #19507 üzenetére
Nekem is egy napomba és kb. 15 próbálkozásomba került mire sikerült beszélnem velük. Akkor is úgy, hogy egyszer kicsöngött és kb. 30-40 másodperc néma csend után üdvözölt majd 15-20mp után elmondta, hogy az angol menühöz nyomjam meg a 2-es gombot és újabb fél perc némaság után végre elkezdte sorolni a menüpontokat. Türelem az kell hozzá
(#19509) jozsi252: az önkiszolgáló menü (1-es gomb) emlékeim szerint legalább egy éve nem működik.
-
tomy86
addikt
válasz Dreadloord #19556 üzenetére
Ahogy Gergőke88 is írta most válthatsz eggyel olcsóbb díjcsomagra (amit egyébként nem tehetnél meg). Nekem is volt díjcsomagra hűségem és 2 napja váltottam kötbér nélkül olcsóbbra (Médiamánia S-ről Mozaik XS-re).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Facebook és Messenger
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- Android szakmai topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen