- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
martongunar
üzenetére
Budán az Etele és az Allee T-pontokról biztosan tudom, hogy saját és nem partner. Campona partner és annak is a legalja.
-
tomy86
addikt
válasz
zoltaneger
üzenetére
Ez már évek óta így van.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
"Mást is spammel a telekom alkalmazás minden áldott nap a Domino Most-tal?"
Igen, ráadásul úgy, hogy be is van kapcsolva egy Domino számhoz. Többször jeleztem is a problémát, de a supportot vagy nem érdekli vagy meghaladja a képességüket a probléma megoldása (az utóbbira tippelek). Emiatt kapcsoltam ki a Telekom app összes értesítését. -
tomy86
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Valamint a Siemensnek.
-
tomy86
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Tudtommal áttenni nem lehet másik számra. Levásárolhatod vagy visszaigényelheted a pénzt.
-
tomy86
addikt
válasz
tylerddd
üzenetére
A telefon természetesen független, csak van benne pár szolgáltató app. Első bekapcsoláskor már ajánlgatta a Telekom alkalmazásait (még SIM sem volt benne). Ezekből gyári visszaállítás után is maradt pár. Szoftver adataiból is látszik. Az enyém: EUX/-/EUX/TMH. Egyébként, ha jól tudom (ez abszolút nem biztos), hogy ha Odinnal telepítesz másik firmwaret, akkor nem ugrik a knox és marad a garancia. De ennek még nem néztem utána.
-
-
tomy86
addikt
válasz
Nikaré
üzenetére
Ne foglalkozz vele, hogy mit ír az app! Már tavaly is eljátszottak hasonlót, de az IT szakkörnek azóta sem sikerült megoldania (ezt sem). Az a lényeg, amit a webes felületen a fiókodba lépve látsz (legalábbis egyelőre az még jól mutatja). Én inkább feljegyeztem naptárba az egyeztetés időpontját.
-
tomy86
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Mostanra nálam is eltűnt ez a rész a Telekom appból. De az ügyintéző is megerősítette, amit a telekom fiókomban is láttam, hogy jövő év júniusában esedékes az egyeztetés. Úgy néz ki, hogy a Telekom app frissítésekor ment félre valami.
-
tomy86
addikt
Sziasztok,
valaki tudja, hogy miért zaklatnak kódokkal Domino adategyeztetés kapcsán? A következő adategyeztetés 2023.06.27-ig lenne esedékes. Most mégis küldtek kódot, hogy egyeztessem az adataimat. Persze chaten csak Vanda elérhető és jelen esetben semmi hasznát nem veszem. -
tomy86
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
2023 március 31-ig hosszabbították meg.
-
tomy86
addikt
válasz
RVR400
üzenetére
Az appban megjelenő infók semmit sem érnek. Nekem a múlt hónapban megjelent egy 2000 forintos tétel, ami pár nap múlva már eltűnt. A számlázáson semmit sem tudnak mondani a hóközi adatokról, csak a már kiállított számlán levő tételekről tudnak nyilatkozni. Csak a szokásos káosz.
-
tomy86
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Köszi. Abban az a "jó" hogy akkor már én is látom, hogy mi volt az adott tétel. Múlt hónapban volt egy ugyanekkora összegű vásárlásom a google playen és az érdekelt volna, hogy nem azt vonták-e le ismét valami hiba miatt. Ezek után nem veszek semmit t számla terhére, mert ez így szánalmas.

-
tomy86
addikt
Létezik olyan, hogy a számlázáson nem tudják megmondani, hogy tegnapi nappal miért jelent meg a Telekom appban az aktuális egyenlegnél egy 2090 forintos tétel? Ügyintéző szerint ő csak a lezárt hónapról tud információt mondani.
-
tomy86
addikt
válasz
üzenetére
A megfelelő topikban hamarabb kapsz erről infót.
-
tomy86
addikt
válasz
Manitou
üzenetére
Csak személyi igazolvány kell. Volt olyan hogy meg kellett mutatnom a régi simet (nem tudom, hogy miért), de többnyire az sem kellett. Viszont csere után még ott próbáld ki az új sim kártyát! Nekem utoljára sikerült elírniuk valamit a rendszerben és a régi sim már nem működött, de az új sem.
-
tomy86
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kiderült, hogy azért nem állítottak ki számlát, mert korábban kaptam 7 ezer forint jóváírást és az aktuális számlám nem érte el ezt az összeget. Nullás számlát meg nem küldenek.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Decemberben más sem kapott számlát (november hónapról)? A vezetékesről jött, de a mobilról semmi. Sem a befizetett, sem a fizetendő számlák között nem találom. -
tomy86
addikt
válasz
Landsmann
üzenetére
Jelenleg egy kártyát használok, de majd erre is figyelek. Most csak az volt a gond, hogy egy általam olvasott leírás sem említette, hogy csak mobilneten működik a dolog. Eddig úgy látszik szerencsém volt és korábban pont mobilnetet használtam a vásárláskor, így nem futottam bele.
-
tomy86
addikt
válasz
Caranita
üzenetére
Hozzá sem tudom adni a fizetési módokhoz a Telekomot (nem a vásárlás lett elutasítva), mert meg sem jelenik opcióként a Playen a Telekom számla terhére lehetőség. Nem a gyári sms küldőt használom, de visszaállítottam. Így sem jó. Számlaelmaradásom az elmúlt 25 évben nem volt és tavaly novemberben még tudtam így vásárolni.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Ma akartam vásárolni a Google Playen a mobil előfizetés terhére, de azt írta a Playen, hogy jelenleg nem elérhető ez a fizetési mód. Eltávolítottam, de nem tudtam újra hozzáadni a fizetési módokhoz. Tavaly még vásároltam így programot. Másnál sem működik vagy én bénázok? -
tomy86
addikt
És akkor hogy írom be az sms-ben kapott kódot? A helyzet az, hogy apám használja a telefont. Múlt héten kórházba került. Tegnap jött volna haza, de kiderült hogy a kórházban kapott a kezelések mellé egy kis covid vírust is, úgyhogy átvitték kovid osztályra, ahol jelenleg nem érem el.
Alkalmazásban nem látom a határidőt, de tavaly biztos ma jár le, mert tavaly is ilyenkor egyeztettem. -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Domino adategyeztetésre van most valami halasztás a covid miatt? Vagy van-e lehetőség adategyeztetésre, ha nincs nálam az egyeztetni kívánt számhoz tartozó sim és nem is lesz egy darabig? -
tomy86
addikt
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Köszönöm, a weboldalon tényleg aktívnak mutatja. Eddig soha nem tapasztaltam ilyet. Biztos megint "fejlesztenek".
-
tomy86
addikt
Két Dominos számra próbáltam bekapcsolni a Most opciót, de meg sem jelenik az appban a választható opciók között. Eddig nem volt ezzel probléma és nem olvastam, hogy megszűnt volna. Másnál megtalálható az alkalmazásban?
-
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Nemrég írattam át a nevemre az eddig szüleim nevén levő otthoni szolgáltatásokat. Így Magentás lettem (van egy mobil előfizetésem is). A kérdésem, hogy a Magentába csak ügyintézőn keresztül tudnám bevonni a két Dominós számomat is vagy van erre valahol online felületen is lehetőség? -
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nem tapasztaltam ilyen hibát, pedig ma többször hívtam Telekomos vezetékes számot.
-
tomy86
addikt
válasz
bryant56
üzenetére
Az előttem felsoroltak mellett még az is lehet, hogy kifutottál a rendelkezésre állási időből is. Nemrég jártam így. Ráadásul azon a kártyán még pénz is volt és az ügyfélszolgálatnak lövése sem volt, hogy miért nem él a szám. Így eltartott egy darabig, amíg rájöttem. Ez volt az utolsó dolog, amire gondoltam volna.
-
tomy86
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
" Az ember a szülei dolgaival azért foglalkozhat kicsit"
Szerintem az, hogy az ember nem figyeli rendszeresen a rendelkezési idő lejártát nem egyenlő azzal, hogy nem törődik a szülei dolgaival
. Viszont ha már az alkalmazásuk minden számomra érdektelen akciókról tud felugró üzenetekkel értesíteni, akkor az sem lenne ördöngösség, hogy mondjuk a kártya lejárta előtt szintén figyelmeztessen, ha belépek az alkalmazásba. -
tomy86
addikt
válasz
ubyegon2
üzenetére
"a 70+-os nyugdíjas könnyűszerrel tölti fel a Dominóját"
Viszont arról nem küldenek értesítést, ha túl sok idő telt el az utolsó feltöltés óta. Két éve jártam úgy, hogy apám által (ritkán) használt szám egyszercsak nem volt elérhető. Ügyfélszolgálaton egyre az adategyeztetésre fogták. Mondtam, hogy több számot egyszerre egyeztettem (ráadásul kb. fél évvel korábban) és a többivel nincs gond. Végül kiderült, hogy a rendelkezésre állási idő járt le. Töltöttem rá 3000 forintot és már működött is. Ennyit az értesítésekről, az ügyfélszolgálatról meg már inkább nem írok semmit. -
tomy86
addikt
válasz
tibor23
üzenetére
Nem új a személyi (tavaly is ezzel egyeztettem). De fél órája próbáltam újra és most elfogadta a személyi igazolvány számot is. Copy-paste módszerrel írtam, úgyhogy korábban is ugyanazt írtam be. A visszaigazoló sms is megjött kb. 1-2 perc alatt mindkét kártyára. Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
-
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Valakinek sikerült a Domino online adategyeztetés mostanában? A személyi igazolványom számát nem fogadta el (eddig ugyanezzel nem volt gondja) a rendszer. Jogosítvány száma már tetszett neki. A végén azt írja, hogy sikeres adategyeztetés, de visszaigazoló sms nem jön. Telekom fiókba belépve azt írja, hogy adategyeztetés határideje 2020.05.06. Mintha semmi nem történt volna. Arról nem is beszélve, hogy a lakcímkártyámon Arany János út van, de azt nem tudom beírni, mert automatikusan javítja utcára, mert a Telekom rendszere csak azt ismeri a kerületben. Két számnál is ugyanez a helyzet. -
tomy86
addikt
válasz
üzenetére
"Nem az egyeztetés dátumától számít az egy év, hanem a szerződéskötés időpontjától."
Az egyik kártyát júliusban, a másikat szeptemberben vettem (mindkettő több, mint tíz éves) és az adategyeztetés időpontja mindkettőnél május 6 (a legutóbbi egyeztetés ideje).
"minek küldözgetnek értesítést két hónappal korábban?
A te érdekedben, segítség céljából"
A hangsúly a két hónapon volt. Elég lenne két héttel hamarabb, de nincs jelentősége.
Köszönöm a választ mindkettőtöknek. -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Ma kaptam mailt az évenként esedékes domino adategyeztetésről. A Telekomnál még mindig úgy van, hogy az egyeztetés napjától indul újra az egy év (tehát pl. mától), vagy már megoldották, hogy a korábbi egyeztetés dátumától (nálam május 6)? -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy előfizetésnél tényleg nem lehet csak a net csomagot módosítani? Jelenleg a korábbi Mobil S (2017) + 1GB net előfizetésem van. A netet szerettem volna módosítani 2GB-osra, de csak akkor engedi megváltoztatni, ha módosítom a beszéd csomagot is. Azt meg nem akarom. -
tomy86
addikt
válasz
Interceptor
üzenetére
Ahogy radio100jozs is írta az alkalmazásba képtelenek megoldani, hogy a kedvezményekkel, lebeszélhető percekkel, stb. csökkentett értéket mutassa a program. Szerintem csak a nettó összeget írja, amit eddig használtál. Tehát amíg 2204 forint (27,56 [nettó perc/sms díj] x 80 [havidíjban foglalt perc/sms mennyisége]) alatt van a kiírt összeg, addig még nem kell ráfizetni a havidíjra. De majd megcáfol vagy megerősít valaki, aki jobban követi a Telekom "fejlesztéseit".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomy86
addikt
válasz
Kleroo
üzenetére
"Ha jól értem mindkettő esetén fizetni kell a havidíjon felül, ha hálózaton kívülre telózok."
Mobil S esetén nem. Az abban felhasználható 80 egység (perc vagy sms) minden belföldi hálózatra vonatkozik. A 80 egység felhasználása után viszont minden hálózatba 35ft a perc ill. sms díja a havidíjon felül. -
tomy86
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
Én kb. két hete váltottam a webes felületen MoveXS-ről Mobil S + 1GB netre. Gond nélkül sikerült.
-
tomy86
addikt
válasz
ChuckyCheese
üzenetére
Nem automatikus a függetlenítés a törvény szerint (1§ 4d pont).
"A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)." -
tomy86
addikt
válasz
[P]laci
üzenetére
univerzális egyenleg ≠ havidíjas számlával
Köszi, ezt tudtam eddig is, csak nem gondoltam, hogy anélkül nem oldható meg a Playes vásárlás. Ha jól tudom a Telenornál ez megoldott, mindenféle feltöltés nélkül. Bár miért pont ezt tudná a Telekom normálisan megoldani.
Ennek így tényleg semmi értelme. Megmondom az ismerősömnek, hogy oldja meg máshogy én meg vásárolok továbbra is netkártyáról. -
tomy86
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Lottó ment a múlt hónapban.
Mobil vásárlás egyenlegnél a Telekom oldalán azt írja, hogy "Havi számla: 30.0000Ft, Beváltható Kapcsolat Pontok: 16db". Eszerint 30000 forintig vásárolhatnék ebben a hónapban a havi számla terhére (mivel ebben a hónapban még nem vettem semmit).Közben ezt találtam a Telekom oldalán:
"VÁSÁRLÁS A GOOGLE PLAY ÁRUHÁZBAN
A vásárlás lépései
1, Lépj be a Google Play áruházba
2, Válaszd ki az alkalmazást, amit meg szeretnél vásárolni
3, Fogadd el a vásárlási feltételeket
4, Válaszd ki a Magyar Telekom számlát a fizetési beállításoknál
5, A jóváhagyást követően az alkalmazás ára levonásra kerül az univerzális egyenlegedből
6, Töltsd le az alkalmazást és már használhatod is."
Ezek szerint bármit vehetek a havi számlám terhére 30000 forintig, de egy 500 forintos alkalmazás vásárlásához töltsek fel pénzt az univerzális egyenlegre.
Ennek mi értelme? -
tomy86
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Nincsenek. Ha Playen akarok vásárolni, akkor ezt az üzenetet dobja:
"Sikertelen fizetés. Tisztelt ügyfelünk! Előfizetéséhez tartozó vásárlási kerete elérte a maximumot. További vásárláshoz egyenleg feltöltés szükséges, melyet itt tehet........"
Lehet, hogy még mindig ott tartanak, hogy fel kell tölteni pénzt az univerzális egyenlegre a Playes vásárláshoz előfizetős ügyfélként? -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Továbbra sem lehet a Telekomnál a havi számla terhére vásárolni a Google Playen vagy én nem találok valami beállítást? -
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
punky10
üzenetére
Mobillottó
Bocs, nem néztem, hogy előttem ugyanezt linkelte Mr.Csizmás. -
tomy86
addikt
válasz
poli27
üzenetére
Pedig radio100jozs jogosan javított ki. Csak ő azt gondolta, hogy egy cikket másoltál be. Ki is emelte a téves állítást.
Te ezt írtad:
"Fontos változás, hogy a hűségidő lejártát követően külön kérés nélkül, ingyenesen függetleníteni kell a készülékeket."
Míg a törvény szerint:
A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).
Tehát ingyenes a függetlenítés, de külön kérni kell. Ettől még jó hír annak, aki sim lockos telefont vesz. -
tomy86
addikt
válasz
grafikus17
üzenetére
Ahogy már írták, nem a root miatt van. Nálam hibátlanul fut rootolt Redmi 2-n.
-
tomy86
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Előbb be kell lépned a telekom fiókodba és utána az adategyeztetésre (nem kell semmilyen telefonszámot megadni). Akkor fogad elvileg olyan kép, mint ami a hozzászólásomban is van, vagy nálad így sem működik? Bár gondolom, hogy ez csak akkor működik, ha korábban a telekom fiókba fel voltak véve az adott dominós számok (nálam fel volt véve az összes előfizetés, domino és otthoni szolgáltatás egy fiókba).
-
tomy86
addikt
Belépsz a fiókodba, majd rámész az adategyeztetésre, itt kiválasztod a "Megadom az adataimat" opciót és ha már volt sikeres adategyeztetés, akkor ez a kép fogad (értelemszerűen a kivágott részen a sikeresen ellenőrzött számok jelennek meg):

-
tomy86
addikt
válasz
Mukucs
üzenetére
Ezt inkább a Telekom vezetékes topikban kellene megkérdezni.
-
tomy86
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Más lehet az ok (ha van egyáltalán értelmes magyarázat). Én csak Budapestet írtam, mint eddig minden hivatalos iratra, pedig a személyin Budapest 12 (Magyarország) szerepel. Három sim kártyából egynél sem reklamált a rendszer.
-
tomy86
addikt
válasz
Ice&Lime
üzenetére
Hűség nem számít, viszont minél több pénzt hagysz náluk (drágább díjcsomag és/vagy otthoni szolgáltatás), annál több kedvezményt lehet kiharcolni. Gondolkoztam, hogy az otthoni szolgáltatásokat (IPTV, net, vezetékes tel.) átíratom szüleim nevéről az enyémre, de amióta szinte csak hívásfogadásra használom a T-s előfizetést és eszemben sincs szolgáltatónál telefont venni, már nem is érdekelnek a "kedvezményeik".
-
tomy86
addikt
válasz
üzenetére
Lehet írásban is, de a bankszámlán elbukik a dolog. Nem hiszem, hogy külföldi számlára utalnak és csak a tulaj nevén levő számlát fogadnak el (ebben nem tudom, hogy mi a poén).
"Domino egyenleg visszafizetés
Visszatérítés bankszámlaszáma: az előfizető nevén lévő bankszámlaszámot kell beírni, az összeg utalása erre fog megtörténni."
Lottózás nem tudom, milyen tarifával működne Németországból
Mindegy a kérdésem lényegi része megoldódott. Nevezetesen, hogy ki lehet-e deríteni, hogy kinek a nevén van az előfizetés. Köszi a tippeket. -
tomy86
addikt
válasz
üzenetére
Azt tavaly óta vissza lehet igényelni, amikor megszűnik a kártya.
Ez rendben csak gondolom ahhoz is el kell látogatni egy T üzletbe.
A kártya küldözgetése nem opció, mert annyit nem ér a történet. A szám sem fontos (3-4 ember tudja), úgyhogy egyszerűbb új kártyát venni.Jobban belegondolva, ha nincs sok pénz rátöltve (nem hiszem), akkor szerintem hagyjuk az egészet a fenébe.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Feltöltős adategyeztetés kapcsán van egy kérdésem.
Adott egy Domino kártya, amit német rokonok használnak, amikor itt vannak. Évekkel ezelőtt vettük és nem lett hozzá jelszó és egyéb okosság beállítva (tehát a T weboldalán nem tudok belépni azzal a számmal). Hogyan lehet kideríteni, hogy kinek a nevére lett vásárolva a kártya? Sajnos nem emlékszem, hogy én vettem vagy a nagynéném. Ha ő vette, akkor gondolom ugrik a szám, mert idén legkorábban novemberben jönnek Magyarországra. -
tomy86
addikt
válasz
SUPREME7
üzenetére
Inmedio is PPP. Csomagkövetés
Azt nem tudom, hogy a T-s csomagra is dob-e találatot, de eddig más megrendelés esetén működött. -
tomy86
addikt
válasz
Buster17
üzenetére
Hűségprogram, kedvezmények (arany, platina szint), pontgyűjtés
-
tomy86
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Azért nem rendelem meg újra, mert így most többe kerülne szállítási díj nélkül is, mivel az előző megrendelésnél felhasználtam a hűségpontjaimat is. 1430-on állítólag nem tudták törölni a megrendelést, mert már kiszállítás alatt van. Tegnap este óta háromszor beszéltem az ügyfélszolgálattal és három különböző verziót hallottam arról, hogy miért is kell kifizetnem a 950 forintos szállítási díjat T pontos átvétel esetén is.
Azt tehetném, hogy most nem veszem át, megvárom amíg újra visszakerülnek a hűségpontok a rendszerbe és akkor rendelek újra. Nem tudom ez mennyi idő, de ennyit nekem nem ér az egész. 21 éve vagyok 30-as, de a színvonal csak csökken a T-nél az id előrehaladtával. -
tomy86
addikt
válasz
Vangelis
üzenetére
Az új verziójuk az, hogy csak akkor ingyenes a T pontban az átvétel, ha van raktáron az adott termék ott ahol átvenném. Ennek ellenére, ha most elindítom a megrendelést ugyanarra a termékre ugyanabba a T pontba, akkor a szállítási díjnál 0ft szerepel.
Erre annyit tudott mondani az üsz, hogy rendeljem meg még egyszer és azt ne vegyem át, amin van szállítási díj. Viszont a másiknál felhasználtam a hűségpontokat, úgyhogy maradok az eredeti rendelésnél és elkönyvelem, hogy a T rendszere továbbra is egy hulladék. -
tomy86
addikt
válasz
tomy86
üzenetére
A ritinos Vangelisnek van igaza

Kiváncsiságból elindítottam még egy rendelést ugyanarra a headsetre és ezt írja a megrendeléskor:
"Személyes átvétel. Telekom és T-partner üzleteinkben díjmentesen, Pick Pack pontokon 950 Ft díjjal veheted át megrendelésed"
Azt hiszem lesz még egy köröm az ügyfélszolgálattal. -
tomy86
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Köszönöm a választ. Annyira nem zavar az a 950 forint szállítási díj, hogy vegyek sim-et is, amire nincs szükségem. Csak eddig kétszer rendeltem T pontos átvétellel (4 és 6 ezer forint értékben) és egyszer sem kellet szállítási díjat fizetni. Azt hittem ez mindig így van. Akkor feleslegesen szivattam magam azzal, hogy a távolabbi T pontba kértem az átvételt a közelebbi újságos helyett.

Weboldaluk alapján nekem az jött le, hogy a 10000 forintos határ a házhoz szállítás ingyenességére vonatkozik. -
tomy86
addikt
Sziasztok!
Webshop rendeléssel kapcsolatban érdekelne, hogy valóban fizetni kell szállítási díjat, akkor is ha Telekom üzletben (illetve partnernél) veszem át a megrendelt terméket? 10.000 ft. alatti headsetről van szó és semmi egyéb szolgáltatásról. Ritkán rendelek a T-től, de legutoljára (még 2015-ben) egy hasonló értékű headset rendelésekor (átvétel ugyanabban a T pontban) nem számoltak fel szállítási díjat. 1430 szerint csak akkor nincs szállítási költség, ha 10 ezer feletti a rendelés, vagy ha előfizetést vagy domino kártyát is rendelek. -
tomy86
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Rendben, akkor az is megoldható, hogy pl. 2 részre lennének osztva az elérhető csatornák. Az egyik fele elérhető rootolt készüléken a másik meg nem.
Maradjunk annyiban, hogy ha akarnák akkor meg tudnák oldani ezt a problémát. Arról nem is beszélve, hogy - ahogy más is írta - olyan készülékeket is rootoltnak lát, amik soha nem voltak rootolva. -
tomy86
addikt
válasz
dptrsk
üzenetére
Részemről nem ér meg ennyit az egész. Jelenlegi telefonomon egy kattintás az unroot és kb. kettő újra rootolni.
De ha az is lenne az ok, amit írsz, akkor nem lenne megoldhatatlan feladat, hogy a program ellenőrizze, hogy az adott regisztrációhoz tartozó előfizetéshez van-e felvételi opció. Ha van, akkor ne cseszegesse a felhasználót. Persze ehhez hozzáértés és szándék is kellene. -
tomy86
addikt
Akit hozzám hasonlóan zavar, hogy rootolt készüléken nem működik a tvgo, az jobb ha feladja, hogy megtudja valaha is az igazi indokot. Sokadik érdeklődés után is csak azt a sablon szöveget bírták elküldeni:
"Tartalomvédelmi okok miatt nem engedélyezett a rootolt készülék használata. Szoftveresen tiltanunk kell minden olyan megoldást, amivel a képernyőkép rögzíthetővé válik, mivel a tartalomszolgáltatók felé ilyen kötelezettségünk van."
Na, ja. A Mytv Telenor, Mindig TV, stb. appok (szolgáltatók) készítőjének nincs ilyen kötelezettsége csak a Telekomnak. A kérdésem erre irányuló részére "elfelejtettek" válaszolni. -
tomy86
addikt
válasz
kory24
üzenetére
Bár nem immr, hanem tvgo esetén, de többször előfordult, hogy rootra hivatkozva nem működött, nem rootolt eszközöknél is. Én pl. a Wayteq tabomat azért rootoltam, hogy a build.propban át tudjam nevezni Sony Tablet S-re és unroot után hibátlanul ment a tvgo. Többen is tapasztalták, hogy rootoltnak lát az app nem rootolt eszközt is, elsősorban kínai eszközök kapcsán. Lehet, hogy az immmr is ilyen csodásan van megírva.
-
tomy86
addikt
Azt elmagyarázhatná egy illetékes, hogy mi a gondja a t-nek a rootolt eszközökkel? Más programoknál (pl hivatalos NFL app) is volt próbálkozás a rootolt eszközök tiltására, de hamar változtattak. A Telekom programozói meg nagyobb erőfeszítéseket tesznek a rootolt eszközök szűrésére, mint a programok használhatóságának javítására.
-
tomy86
addikt
válasz
MK VII
üzenetére
Ajánld figyelmükbe a fogyasztóvédelem "Gyakori megtévesztések" oldalát.
A hibás teljesítés miatti – akár szavatosság, akár jótállás alapján fennálló – felelősség az eladó felet, vagyis a forgalmazót terheli. Ebből adódóan a fogyasztó jogosult minden esetben annál a forgalmazónál megtenni minőségi kifogását, akitől a terméket megvásárolta. Még akkor sem lehet (jogszerűen) továbbirányítani őt a szervizhez, ha kötelező jótállás alapján kijavítás iránti igényt kíván bejelenteni.
"A Kormányrendelet 5. § (1) bekezdése alapján ugyanakkor a fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is bejelentheti, vagyis, ha ez kedvezőbb számára, a kijavításra irányuló igényét nem csak az eladó félnél jelezheti, tehát a fogyasztót illeti meg e körben a választás joga. Amennyiben cserét, árleszállítást, vagy vételár visszatérítést kíván, úgy az ezek valamelyikére irányuló igénybejelentését viszont minden esetben az eladó féllel, a forgalmazóval kell közölnie. A kijavítás iránti igény kapcsán pedig jogellenes őt ide-oda küldözgetni (üzletből a szervizhez, vagy fordítva). "
Egyébként nem kell csodálkozni. Az utóbbi években az a csoda, ha kultúrált, tájékozott és segítőkész ügyintézővel találkozol a Telekom üzletekben. A 90-es években ezek legfeljebb takaríthattak volna a Westelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg az ragadt be nálam, hogy nemrég húztam fel azon magam, hogy egy utalás után 8800 forintot gombolt le rólam az állam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)