Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ma megérkeznek az alternatív alkalmazásboltok az iPadekre is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
Hirdetés
-
Hosszabb bemutatót kapott a Starfield: Shattered Space
gp A DLC a tervek szerint a hónap végén lesz elérhető PC-n és Xbox Series X/S-en.
-
Frissítve! A Galaxy S23-ra is megjött a friss Galaxy AI csomag
ma Telepíthető a One UI 6.1.1 tartalma, de a jelölés továbbra is One UI 6.1.
-
Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
lo A Focx C2 ugyan fém helyett marhabőrből készült, de végre beléptem a minimalista, vékony pénztárcák világába.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok! Előfizetéses vagyok a T-Mobilenál, és eddig nem jöttem rá, hogyan is tudnám lekérni az eddig felhasznált perceimet, adatforgalmamat, és smseim számát. Tudja valaki? :$
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nos a helyzet az, hogy februárban vettem egy iPhone 4-et és konkrétan elhagytam a hozzá tartozó számlát, garanciajegyet, biztosítási papírokat....
Ahol utoljára nálam voltak a papírok T-ben, ott azt mondták, hogyha akarom, akkor kinyomtatják az összes papírt újra nekem ingyen, és egyáltalán nem gond, hogy ezek elvesztek.Következő a kérdésem: papír nélkül menjek cseréltetni a telefont, vagy inkább nyomtattassam ki, és úgy? A csávesz azt mondta elvileg, hogy papír nélkül is megteszik náluk a Mammutban, viszont Europarkban mennék cseréltetni (1 porszem miatt...., 2. készülék...)
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Biztosan sokan használtok Média Mánia csomagot.
Szerintetek, amikor felemelték a percdíjakat, amit én a szerződés kötéskor nem tudtam, hogy így lesz, és így havi 50 percet vesztek, az nem minősül egyoldalú szerződésmódosításnak? Esetleg ha megemlítem Nekik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot jóváírják? :-)))
-
Aaron14
őstag
Ha hiszed, ha nem, hogyha szóbakerül az NMHH, akkor igenis kinyalják a picsád, természetesen csak abban az esetben, hogyha a tények a Te állításaid igazolják.
Nem szolgáltatással kapcsolatban, de például szervízzel kapcsolatban sajnos akkor is pofátlanul a szemembe hazudtak, mikor mindenben nekem volt igazam. Tehát mikor kiröhögnek, hogy én egy 1 napos 200.000 Ft-os telefont azért akarok kicseréltetni, mert van 1 porszem a kijelző és a plexi között... Na ez azért súlyos! A MOM Parkban kicserélték, milyen érdekes. Ja és ráadásul ez már eleve egy cserélt készülék volt, és westendben, mammutban is kinevettek, hogy ez nem jogosít fel engem semmire, és mégis hogyan is képzelem én ezt....
Tehát hiába van igazad, amit mindketten tudtok, olykor jól jöhet valamilyen szintű "fenyegetőzés".
A kérdésemre megkaptam a választ. Köszönöm! :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Több, mint 2 éve vásároltam egy iPhone 4-et MédiaMánia L díjcsomaggal. Most átváltottunk Paletta L200-ra, és dominos lettem. Kérdésem a következő lenne. A telefon vásárlásakor kötött teljeskörű biztosítás továbbra is él?
-
Aaron14
őstag
Két dologban kellene nekem segítség.
Elfelejtett előfizetői jelszavam megváltoztathatja általam meghatalmazott személy?
Rögzített beszélgetést csak a 1430-on tudok kikérni?
-
Aaron14
őstag
A szeptember 1-jén életbe lépő taxirendelet miként befolyásolja a Kapcsolat Program kedvezményt a Rádió Tele 5 taxinál? Erről tud valaki, valamit? :-)
-
Aaron14
őstag
Céges telefonszámhoz tartozó sim kártyát milyen árban lehet cseréltetni elvesztés esetén?
-
Aaron14
őstag
Telekomnál milyen fetételekkel vásárolhatok új készüléket hűségidőn belül? Az mennyit ront a helyzeten, hogy egyszer már kikapcsoták a kimenőmet?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Paletta L200-as díjcsomagom van, és ehhez szeretnék plusz adatforgalmat vásárolni. 1GB-nál többet szeretnék. Sajnos nem tudom, mit lehet Paletta mellé rendelni és mihez kell különálló sim kártya. Milyen lehetőségeim vannak? Max. 4500 Ft-ért.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem kérlek! Telekom alkalmazás eddig nekem kiírta a még felhasználható adatforgalmamat, de egy ideje ez megszűnt, és azt írja, nem érhető el információ. Mit tehetek, hogy újra lássam az aktuális adategyenlegemet?
-
Aaron14
őstag
Szia!
Paletta L 200-as díjcsomagban vagyok. A benne foglalt 500 Mb-ot bővítettem egyszer Go! Net XL-re, majd vissza a Palettában foglalt 500 Mb-ra és ekkor jelentkezett a probléma, onnantól már nem láttam az adategyenlegem a Telekom alkalmazáson belül. Felhívtam a 1435-öt, de nem tudtak megoldást a problémámra. :-(
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Paletta L 200 díjcsomaggal használom a mobiltelefonom és kb. 2 hete vásároltam 5GB adatforgalmat, melyből 71MB maradt. A 30 nap lejárta előtt vásárolhatok még magamnak adatforgalmat vagy meg kell várnom a 30 nap lejártát?
-
Aaron14
őstag
Elfogyott a Paletta L200-ban foglalt 500 MB adatforgalmam, ezért rendeltem egy 5GB-os Netplusz XXL-t. Ezt is felhasználtam és a 30 napos fordulónap 27-én lesz. Kérdésem az lenne, ha visszaállíttatom a Palettában foglalt 500MB-os internetcsomagomat (melynek fordulónapja a hónap elején volt) a Netplusz XXL-ről, akkor megkapom azt az 500MB adatforgalmat?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S készülékemet szeretném kicseréltetni bizonyos hibák miatt. Melyik üzletbe érdemes vinni, ahol jófejek és nem hajtanak el, hogy ilyen drága készüléket nem cserélnek csak azért, mert recseg a hangszóró, kattog a home gomb és el van csúszva a némító kapcsoló?!
Mivel nem én vagyok az első tulajdonos, így szerintetek egy adás-vételi+garanciajegy elég a garancia érvényesítéséhez?
Egyáltalán lehet még nekik 16GB-os iPhone 4S?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Párom szeretne Média Mánia L díjcsomagról Next M díjcsomagra váltani. Ha most köt 2 év hűséget a Next M díjcsomagra, akkor előfordulhat mondjuk, hogy egy fél év múlva esedékes készülékvásárlásnál bizonyos kedvezményeket nem tud majd igénybe venni?
-
Aaron14
őstag
Egyébként nincs már se készülék-, se díjcsomagra vállalt hűség. Szimplán egy feltételezés volt, "mi lenne ha" alapon. Az okoskodókkal meg ne foglalkozz, Neked köszönöm a segítséget! :-)
-
Aaron14
őstag
Next S díjcsomagról érdeklődnék, hogy a benne foglalt 160 lebeszélhető perc csak a Telekomon kívüli hálózatokra érvényes?
-
Aaron14
őstag
Van egy itthoni internet és telefon kombónk a Telekomtól, ehhez szeretnénk Next M Aranytárskártyát igényelni. Kérdésem az lenne, ha elköltözünk és ott nem elérhető a Telekom ezen otthoni szolgáltatásai, akkor felbonthatom az ezen szolgáltatásokra kötött hűségszerződést és a Next M automatikusan átkerül az alap konstrukcióba, tehát 9.990 Ft helyett 10.990 Ft lesz?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi eséllyel kapható még 2 hónap múlva is iPhone 4S a Telekomnál?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Kedd délután hívtam fel a Telekom ügyfélszolgálatát érdeklődés szintjén, hogy szeretne Édesanyám egy iPhone 4S készüléket vásárolni új, Aranytárskártyás előfizetéssel, Platina kiemeltségű otthon előfizetés mellé. A kezelő akkor azt említette, ha szerda reggel megrendeljük a telefont, akkor péntekre biztosan megérkezik a csomag.
Tegnap este hívtak a csomagküldő szolgálattól, de a kapcsolat rögtön megszakadt. Édesanyám visszahívta a számot és ígérték, 5 perc múlva visszahívják (akkor nem tudták kapcsolni az illetékest). Persze nem hívták. Még aznap megint visszatelefonált, akkor kérték, hívja másnap reggel ugyanezt a számot, már nincs bent a kolléga.
Ma reggel hívta a csomagküldő szolgálattól egy nő, hogy hétfőn fogják kiszállítani a csomagot. Legszívesebben megkérdeztem volna a hölgytől, honnan jön a telefon, Csodaországból? Megkértük, hogy sürgesse meg a dolgot, mivel nem a mi hibánkból csúszott az egyeztetés időpontja.
Ilyen esetben, ha a házhozszállítási csoport nem hívta vissza az ígért időben és emiatt esetleg csúszik a kiszállítás, akkor hol tudok panaszt tenni?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
iPhone 4S, Next S Aranytárskártyás díjcsomag mellé, 2 év hűséggel 45.550 Ft a telekom.hu weboldalon. Azonban volt, akitől olyan információt kaptam, hogy T-Pontban 28.990 Ft-ért adták oda, ugyanezzel a díjcsomaggal. Ez lehetséges?
-
Aaron14
őstag
A Magyar iPhone Közösség mai iPhone 4S-sel foglalkozó Facebook postja alatt többen állítják, hogy márpedig 28.990 Ft-ért vásárolták meg, 5.490 Ft-os Next díjcsomag mellé, 2 év aláírásával.
Lehetséges, hogy T-Pontban olcsóbban adják?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Én inkább annak tudom be, hogy a Next S díjcsomag 5.490 Ft, de ha készüléket veszel mellé, akkor már 7.990 Ft, kivéve ha aranytárskártyás, de akkor meg maga a készülék drágább. Itt lehet a bibi, szerintem ezt nézték be sokan, az ügyintézők meg kihasználták az ügyfelek tájékozatlanságát.
-
Aaron14
őstag
Most a biztonság kedvéért felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták, hogy elég valószínűtlen ez a dolog, ahogy leírták. Legalább, ha mégis igaz a dolog, akkor majd lesz indokom arra, hogy jóváírassam a különbözetet.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Aranytárskártyás számlát tudok különállóan fizetni tavszamla.hu-n, vagy mivel társkártya, így egyben kell az otthonivel fizetnem?
-
Aaron14
őstag
válasz br4adam #47566 üzenetére
A regisztrációhoz kért az előző havi számláról bizonyos adatokat, amivel viszont csak az otthonira engedett beregisztrálni és a regisztrációt az előfizetés aktiválása után 48 órán belül meg kell tenni a tavszamla.hu weboldalon, ezért kérdeztem.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Aki használja a távszámla szolgáltatást, attól kérdezném, hogy a személyesen befizetett számlák ugyanúgy befizetettként jelennek meg a tavszamla.hu weboldalon is?
-
Aaron14
őstag
Kinéztem magamnak a Telekomnál egy vezetéknélküli hangszórót. Szeretném megrendelni, de az internetes önkiszolgáló ügyfélszolgálatba nem tudok belépni és tegnap a 1412-es telefonszámon az operátor is azt mondta, nem tudja nekem megrendelni.
Ez lehetséges, hogy telefonon sem tudok rendelni, miközben az internetes felület oda irányított?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ma megérkezett az e-packkel kötött Next S Aranytárskártya díjcsomagom számlája. Kérdésem az lenne, hogy az elektronikus fizetés esetén felmerülő 600ft kedvezményt mikor írják jóvá?
Emellé vásároltunk egy tartozékot részletre. Ezt csak személyesen és banki átutalással tudom kifizetni?
-
Aaron14
őstag
Paletta 200-as mobilcsomaggal igénybe tudom venni a Spotifyt?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Szeretném bekapcsolni a Music opciót Paletta mobilcsomagomhoz, de a 1430-as számra elküldött +MUSIC kulcsszóra olyan válasz sms érkezik, hogy a kulcsszó hibás, interneten rendelés esetén pedig "Az ön díjcsomagjához nem előrendelhető!" vagy valami hasonló válaszüzenetet kapok.
Havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag a Paletta 200 (mobil), ezért nem értem, miért ne vehetném igénybe. Van valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
van egy 2014.11.08-ig kötött hűségszerződésünk (mobil) a Telekomnál. Ezt mikor tudjuk leghamarabb lemondani kötbér megfizetése nélkül és milyen formában?
Egyébként elképesztő, hogy a telekom.hu weboldalon hónapok óta nem lehet belépni az otthoni előfizetésemhez tartozó fiókba.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok,
ha valaki a befizetési határidő után 2 héttel fizeti a számláit, tehát állandóan tartozása van, akkor a hűségidő lejárta után felmondhatja az előfizetését vagy csak szüneteltetésre van lehetőség addig, ameddig nem rendezi tartozását?!
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz Soulfly842 #49426 üzenetére
Köszönöm! :-)
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
A Telekomnál újra elérhető az a Hoppá díjcsomag, ami mind Telekom vezetékes, mind Telekom mobil irányba 5000 percet biztosít havonta. Nekünk egy Paletta L200-as díjcsomagunk van, amiben a Hoppá díjcsomag bennefoglaltatik. Kérdésem az lenne, ha még hűségünk van a Palettára, attól függetlenül átválthatunk erre az "új" Hoppá díjcsomagra?
-
Aaron14
őstag
Köszönöm válaszod! Olyanra esetleg van lehetőség, hogy a hűségidő lejárta (2015.07.19.) előtt 3 hónappal kilépjünk a Palettából, (persze minden szolgáltatást megtartva, TV, vezetékes telefon, internet) és egy másik díjcsomaggal (Next S Aranytárskártya) vásárolhassak magamnak egy új mobilkészüléket?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Jövő hét hétfőn szeretnénk átiratni egy telefonszámot a Telekomnál és díjcsomagot váltani, majd egy iPhone 5S készüléket vásárolni az előfizetés mellé. Kérdésem az lenne, hogy ha az üzletben iratjuk át a telefonszámot, onnantól kezdve a díjcsomagváltást és a készülék megrendelését meg tudom tenni online? Ha nem rendelkezem a megfelelő SIM kártyával a készülékhez, azt kérhetem, hogy postázzák vagy mindenféleképpen üzletben kell intéznem?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Hétfőn szeretnénk átiratni egy telefonszámot édesanyám nevére, majd az iPhone 4S készülékünket lecserélni egy iPhone 5S-re. Szerdán járok Budapesten, ahol át is venném a készüléket. Kérdésem az lenne, hogy én is átvehetem-e, ha nem az én nevemen van? Nano SIM kártyát a készülék átvételekor adnak a telefonhoz?
-
Aaron14
őstag
válasz dptrsk #57027 üzenetére
Akkor inkább megrendelem online, mert ez így nagyon macerásnak hangzik.
Ha jól értelmezem, akkor átiratáskor is be kell mennünk és utána a SIM kártya cseréjekor is, azt nem küldik ki az online rendelt készülékkel együtt? T-Partner üzletben az átiratás rögtön megtörténik?
-
Aaron14
őstag
válasz dptrsk #57029 üzenetére
Bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy részletre vásárolnánk, új előfizetéssel (a szám dominos, ezért havidíjasra váltásnál új előfizetésnek minősül), valamint itt nálunk, Cegléden csak T-Partner üzlet van. Édesanyám nevén van platina szintű előfizetés.
-
Aaron14
őstag
válasz ForRedGlory #57031 üzenetére
Köszi a választ!
Díjcsomagot is szeretnénk váltani Domino-ról előfizetésesre. Ezt teljesen mindegy, hogy az üzletben vagy online, a készülék megrendelésével egyidejűleg tesszük meg?
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
pietrasko/
Látom szakértő vagy a témában, ezért tőled kérdezném a következőt. Holnapi nap folyamán szeretnék vásárolni vagy T-Partner üzletben vagy online/telefonos rendeléssel egy iPhone 5S készüléket.
Mivel egy kolléga belefutott olyan sajnálatos dologba, hogy az újonnan, Telekom üzletben vásárolt iPhone 5S készülékében kotyogott az akkumulátor, mivel nem volt megfelelően rögzítve (gyártási hiba) és nem cserélték ki neki a telefont egy vadiúj dobozosra, csak a javítást ajánlották fel neki, ezért kérdezném: Érdemesebb online rendelni a készüléket, ha esetleg én is belefutok hasonló hibába, akkor a 14 napos elállási jogommal élhessek?
Új előfizetéssel, részletre vásárolnánk a telefont, így nem tudom, ha esetleg visszaküldésre kerülne a telefon, akkor mennyi idő múlva rendelhetek ugyanilyen feltételekkel, ugyanilyen típust.
Esetleg az üzletben megtehetem azt, hogy kibontatom a készüléket, leellenőrzöm, hogy minden okés-e vele és csak utána írom alá a papírokat?
-
Aaron14
őstag
válasz Onderon #57087 üzenetére
Akkor ez remek hír! A következőt fogom csinálni. Holnap úgyis be kell mennünk a helyi Telekom üzletbe, ahol majd rákérdezek, hogy van-e olyan készülék, amilyet én szeretnék. Ha van, akkor szépen hazajövök, megrendelem online és utána újra bemegyek átvenni a készüléket. Ezt egyébként sokáig én sem tudtam, de online rendelés esetén a 14 napos elállási jog akkor is megilleti a vásárlót, ha a megrendelt terméket személyesen veszi át.
Ráadásul pont olyat szeretnék, ami a weboldal szerint a legkevésbé keresett, szóval elég valószínű, hogy lesz. :-)
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Apple honlapján találtam a következő a 2 év vagy nem 2 évvel kapcsolatban:
Fogyasztók magyarországi vásárlásaira jogszabályon alapuló kötelező jótállás vonatkozik, időtartama a garanciális igény esetén a garanciális időszak a leszállítás időpontjától számított 1 év, a Polgári Törvénykönyv alapján pedig szavatossági igény érvényesíthető, amelynek időtartama a leszállítás időpontjától számított 2 év. Az ilyen igényekre a helyi jogszabályok által meghatározott feltételek és követelmények vonatkoznak.A témához még annyit, hogy én egyszer körbe jártam a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál a refurbished vagy új témát. Az ő álláspontjuk a következő:
A refurbished, vagyis felújított termékek szavatosság keretében történő, cserekészülékként való biztosítása – álláspontunk szerint - nem felel meg a jogszabályi feltételeknek. Ekkor ugyanis a vásárló nem kerül azonos jogi helyzetbe, mint a vásárláskor; a kereskedő hibás teljesítése folytán a reparációval ugyanis olyan helyzetbe kell hozni, mintha most vásárolta volna a terméket. Jótállási időszak alatt a vonatkozó rendelkezések szerint a kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre. A felújított készülék átadása tehát nem minősül javításnak, cserének meg álláspontunk szerint azért nem felel meg, mert nem új készüléket, hanem egy felújítottat adnak át.
A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk) 6:159.§ (2) bekezdése szerint kellékszavatossági igénye alapján a jogosult választása szerint
a) kijavítást vagy kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott kellékszavatossági jog teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik kellékszavatossági igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatás hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a kellékszavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet; vagy
b) az ellenszolgáltatás arányos leszállítását igényelheti, a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, vagy a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének a (4) bekezdés szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt.
A fentiek alapján ha sem a javításra, sem a cserére nincs lehetőség, úgy a kereskedő - az Ön kérésére - köteles a termék vételárát visszafizetni. Jelen esetben tehát azt tanácsoljuk, hogy forduljon ismét a kereskedőhöz és kérje a termék újra való kicserélését. Ha erre nincs mód, akkor a vételárat kérheti vissza a termék visszaadása mellett.
Álláspontunk szerint, mivel a kötelező jótállásról szóló jogszabály úgy fogalmaz, hogy „A jótállási kötelezettség teljesítése azt a vállalkozást terheli, amelyet a fogyasztóval kötött szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás nyújtására kötelez.”, a kereskedő a szavatossági igények teljesítését nem kötheti más gazdálkodó feltételeinek teljesítéséhez.
Ha a szavatossági igény rendezése tekintetében a fentiek ellenére nem tudnak megegyezésre jutni, úgy javasoljuk békéltető testületi eljárás kezdeményezését. Erről bővebben itt olvashat: www.bekeltet.hu
Érdemes lenne továbbá egy civil fogyasztóvédelmi szervezet felé (pl. OFE) jeleznie ezt a problémát, mivel ez általános forgalmazói politikának tűnik, mellyel kapcsolatban érdemes megvizsgálni a közérdekű keresetindítás lehetőségét.[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Ma leadom az iPhone 5S készülékem az Almáriumban. Van rá készülékbiztosítás a Telekomnál. A csere előtt vagy után jeleznem kell a szolgáltató felé, hogy kicserélték a készüléket, így már egy másik készülékre szól a biztosítás vagy elég a munkalap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Milyen légtisztítót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!