Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
-
Mobilarena
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
Topikgazda
Elindítottam a PH VB finn futamát.
Az első nap esős volt, a többi felhős, napos.
Sok sikert az indulóknak!A FUN-t sajnos nem sikerült befejeznem. Arra a 2 szakaszra se volt időm. Este, fáradtan meg már nem volt kedvem beülni.
Ottónak gratulálok a győzelemhez!
Hamarosan jönnek az eredményhirdetések is. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Na igen, azért a három pedálos még tovább bonyolítja ezt a dolgot. Ezért sem igazán tudtam jót menni egyik RWD kategóriában sem, mert sok volt a "kapkodás" részemről. Az egyetlen valamire való eredményem akkor volt amikor a "csalós" forddal mentem mert az szekis.
Szerintem majd most blackfridaykor veszek H váltót megint aztán megpróbálom kitanulni jól

-
Amiga
tag
Azért az masszív, hogy a teljes időm mennyire közel volt koanla idejéhez.

-
Találtgyerek
Topikgazda
-
-
Észbe kaptam hogy nincs már sok idő.
Holnap nem akartam már sietni, a vasárnap ugye rosszul sült el... (Repülés autó bontás)Ma is bejött persze egy baki rögtön az elején de nem vezetési. A bázis az isten tudja miért zöld módba kapcsolt be (gondolom a gyerekek nyomták el) ezert a játék azzal fogadott hogy akarok e kalibralni hát mondom köszi nem haladjunk.
Na ebből az lett hogy ffb nélküli vágtam neki az S3 nak.
Elég fura volt próbáltam menet közbe állítani de rosszul sült el mert elment a gaz /fek. Ahhoz képest nem is volt vészes a emaradás.Idő közben rájöttem hogy az áttétel biztos nem jó mert pár helyen 203 körül leforgott a motor 5 be.
Az Ffb jó dolog erre most már bizonyíték is van ugyanis S4 előtt ki és vissza léptem és 4-5-6 kifejezetten normális időket mentem.
Jó lenne tudni mi történt, ezt a kategóriát sose szerettem, béna lassú vagyok hozzá setup se volt ráadásul hóban hát na.
S4 nagyon rövid de itt végre egy olyan szakasz volt amit én is kívülről tudok mert Meszol amikor nálam járt ezen mentünk sokat (Rudi nem felejtettem el a dolgot de aki csinált már felújítást gondolom tudja milyen amikor 1 hét helyett majd 3 ig tart és eleve 2 héttel később jönnek a mesterek...)
A lényeg hogy s6-ig kisebb hibákkal is egész jól ment aztán S7 sikerült pár hülye bakit elkövetni jobbra hokupacra fel balra át ott valami rohadt fa oszlop fogottt meg és hasonló történt 3x kb azon az 5.5 km-en.
De a közép mezőny vége a vasárnapi S2 autó bontás az S3 ffb hiány és a rontott S7 ellenére sincs már vészesen messze.
Legközelebb már RS kerek pereccel megyek neki! (Holnap remélem megjön...)
-
Ratrak
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ú, ez kemény, gratulálok! Ottó elég űr-időket megy általában (mondjuk te is, zsák a foltját
)A pályaismeret nagyon sokat jelent. Viszont számomra el is vesz az élvezetből valamennyire, így igyekszem többnyire egyfajta egyensúlyt találni, hogy ne legyek totál fogalmatlan sem az adott helyszínen, de ne is menjen az egész vonal fejből.... Nem egyszerű összehozni, de mivel gyorsan felejtek, nem is lehetetlen
Amit én nem tudok igazán tolerálni, az a játék-engine-pályatervezés abuzúsa, az extrém és életszerűtlen vágások. A rallyban nincs fehér vonallal jelölt pálya széle, de azért amiket néhol látni a WR (közeli) időket futó sporttársaknál, az azért a sport, a szimulátor, az élmény, nevezzük aminek akarjuk, szóval a játék és a verseny megcsúfolása. Szerencsére ez nálunk nem jellemző amennyire tudom.
Nem véletlenül mutattam be a fenti képeket: már ezek is "szemöldök-emelősek" számomra, mentségemre az szól, hogy totálisan, 100%-ban nemszándékosak

A hibák meg... hibák. Az ember vállalja értük a felelősséget, ez az "egyszer fent, egyszer lent" dolog. Minél ügyesebb és gyakorlottabb valaki, annál ritkábban és kisebbeket hibázik. Az "élmezőnyünk" az én szememben már nem is hibázik egyáltalán. Ők (ti) meg tudják/tok, hogy de, csak kicsiket
Stewie: igen, az elején még én is néztem, hogy kerülgettük egymást, de aztán jöttek a hibák, és te most ez jobban hoztad le, gratula!
-
Steve1207
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Megy az adok-kapok szépen, ahogy nézem az időket

-
Találtgyerek
Topikgazda
Elkezdtem én is a FUN-t.
5 shakedown alatt sikerült egy jó beállítást összehozni.
Az 1. és a 2. szakasz elég jól sikerült. Sikerült egy kis előnyt összekovácsolni Ottóhoz képest.
Az 1. szervizben karcmentes autóval érkeztem. A beállításokon nem változtattam, elégedett voltam vele.
A 3. szakasz közepén sikerült megakasztani az út melletti mély hóban az autót. Így 1-2 pörgést nekem is sikerült bemutatni.
Ugyanennek a szakasznak a végén egy megforgás is összejött. Ezt pont váltás után sikerült összehozni. Azért H váltóval kevésbé tudok az útra és a kormányra koncentrálni. Ezen a szakaszon a 13 mp.-es előnyömből lett 3mp. hátrányom.
A 4. szakasz kicsit idegből ment. A rövid szakasz ellenére sikerült 2 mp.-et visszahozni.
Az 5. szakaszon egy jobbos kanyarban picit behúzta az autó elejét a hófal. Nagy időveszteség nem lett belőle. 3-4
mp. maradt ott körülbelül. Kicsivel kevesebb, mint 2 mp.-et kaptam itt Ottótól. 5 szakasz után 3mp. van közöttünk. Szóval élvezetes a csata. Jövő héten megpróbálom befejezni a maradékot és ledolgozni ezt a pár mp.-et.
A hibáim ellenére is élvezem a versenyt. Imádom ezt a kategóriát. -
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Szerintem a két hátsó oldalsó elem a tető és a bal ajtó maradt csak fenn.
Jobb bal oldalsó eleje
Hátulja
Jobb ajtó
Motorháztető
Mind ment a lutra albumba.Ja és igen az első pörgés után ment a majd vissza hozzuk... Na azt is már jó ideje ki tudom kapcsolni magamban de most eleve csak egy stage fert bele (azt se kellett volna...)
Na mindegy azért fun.De Otto videója (meg az élmezőny tempója) letaglózó.
Persze nyilván más lenne ha ismernem a stage -eket de nem lehet mindig ezzel takarozni. -
Steve1207
veterán
válasz
Ratrak
üzenetére
Már vártam, hogy beelőzöl vagy sem, de "reménykedtem" benne, hogy nálad is elindul a nagyobb hibavonal
Nekem tele volt apróságokkal, most már be is dobom a megvágottat, csak nem akartam lelőni a poén részeket, amíg nem toljátok végig
[link] (hang nincs, elfelejtettem feltekerni, amit kiemelnék az a "dunába tolatás" miután megfogtam, meg két célbaérés mikéntje
) -
Ratrak
aktív tag
Ma reggel behoztam én is a Lanciát a Fun-on.

Eleinte kicsit mérges voltam, mert ilyen apró-hülye hibákat vétettem (a hátralévők közül az első stage-en a vége előtt kb. 200m-el beakadtam az útmenti hóba - bepörgés, megállás, a másodikon és a harmadikon fel-felakadtam az útszéli hóhányásokra időnként), de aztán jött egy komolyabb is, amikor simán benéztem a féktávot, és túlcsúsztam egy derékszögön, amit a játék 16 másodperc büntivel díjazott (ha az nincs, elkapom Gomez Papát a végén, így csak hátulról nézhettem a lökhárítóját a szponzormatricákkal
)Viszont a replayeket nézegetve volt ott más is azért.... Például ugratások. Valahogy az én fejemben ez a helyszín nem az az "ugratós" fajta, de azért egy ilyen
nem "nő" minden helyszínen....És hogy miért mondom, hogy "volt ott más is"? Hát, pl a fenti ugratás után így érkezett le az autó:

...de simán ment tovább (a valóságban azért ezt erőst kétlem, hogy így lett volna).
Vagy ott van ez az elbaltázott ugrató-után-kanyar helyzet, amikor így sikerült megérkezni:
Amire ezzel utalok, hogy azért nem csak "kicsi" hiáim voltak, és hogy a játék elég "jófejen" áll a sérülésekhez, a valóságban ennyi és ilyen hibával a célt se látná meg az ember valszeg.Anyway, az alagútba TERMÉSZETESEN nyélgázon kell beugratni, az ezen a helyszínen kötelező...

És iszonyú félelmetes a cockpitból nézve
egyfolytában azt érzed, hogy na, most csinálsz kabriót az autóból.... 
Szóval végül nem volt tökéletes a verseny számomra, de mégis élveztem nagyon, köszönöm a szervezést, gratula a célba érkezetteknek és kéz- és lábtörést (vagymi) a még úton lévő kollegáknak!

-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Igen, valóban, meg eddig itt szinte mindig azt csináltam hogy kiemeltem koppra az autót. Akkor átlépi a buckákat is az útszélén, és jóval megbocsájtóbb a vágásokkal is (de fel is borul ha mégsem adja ki). Most nem emeltem ki csak két kattintással az alapbeállítás felett. Szerintem ezért ült fel az első hibámnál.
De az is benne van hogy alapból kevesebbet játszom és kiestem a gyakorlatból, ennyit nem szoktam a pálya mellett lenni mint most. Viszont nem akartam kihagyni sem a fun-t
-
Srácok legalább fel éve frissítem minden nap 5x a refurb oldat az elobb ram írt egy fórum társ hogy végre van! Fém qr2 vel a 363 eur miatt 88 ezer volt!!!
-
válasz
Gomez86
üzenetére
No, le is szaladtam ezt, mert felszabadult egy kis időm meló után.
Hát
Olyan ... őrült 
Az első szakaszon egyből bedobtam valami mély hóba ahonnan vontatni kellett (7mp bünti pár mp-es szenvedés után), aztán második szakaszon kis súlyt ledobtam róla. De a legtöbbet pont az utolsón szenvedtem, többször is kiestem a pályáról és próbáltam visszajutni.
Nem baj, így is jó élmény volt, egy olyan igazi örjöngés

A legfinomabb 200 fölött beugrani a csőbe
-
válasz
Ratrak
üzenetére
Tegnap (vagy tegnapelőtt?) este ahogy láttam hogy játszol majdnem rákattintottam én is, de nekem maradt a Doom.
Amikor kisgyerek voltam akkor imádtam ezt az autót. Akkor persze nem értettem még hogy miért ilyen "szörny" ez ahogy mondod is a kettős feltöltés miatt, de az már akkor is összeállt hogy beteg cucc

Ha valamelyik este odajutok végre (szerintem sajnos ma sem) akkor ezt letolom én is (ezzel a kocsival) mert ez olyan kellően eszementnek tűnik, és meg is hoztad a kedvem hozzá

-
Ratrak
aktív tag
Őszintén megmondom, az Ottó zseniális menetéről készített videója meghozta a kedvemet egy kis GrB 4WD csapatáshoz, és úgy voltam vele, hogy nézzük, mit tudok belőle kihozni a Svéd havasokban...

Ebben a kategóriában a setupolással mindig meggyűlt a bajom, de totál megrökönyödve tapasztaltam, hogy a sima default setuppal tök jól mozog a technológiai szörnyszülött Lancia (turbó ÉS supercharger egyszerre?!? Túl beteg ahhoz, hogy ne legyen hatalmas fun
) szóval valszeg eddig sikerült addig setupolni az autót, hogy totál használhatatlan legyen....
Hát, most szépen nekimentem a versenynek a default setuppal, és a második szervizig jutottam, és kegyetlenül élveztem
Mondjuk a shake-en rögtön megborítottam az autót valahogy, de simán kikalapálták a srácok a startig
Rögtön az S1-en volt ugye a "sísánc", há'mondom, egy életem, egy halálom, megtoljuk ezerrel....
Nem lett belőle baj. Sőt, egész jó eredmény is született, mondjuk Ottó nagyon durván kifújta az eddig beérkezettek orrát, de ez azért nem annyira szokatlan dolog tőle
Aztán az S2 is lejött különösebb hiba nélkül, az elején kicsit kiégett a szemem a hófehér.... hát, hótól, volt, hogy nem is nagyon láttam, hogy merre megy az út, így el-elemeltem a gázt, bevallom... Persze, lehet, hogy pont ezért is nem lett nagyobb baj....
Aztán jött olyan rész is, ahol már lehetett látni is, meg kanyargósabb is volt, előfordult, hogy kicsit bűvészkednem kellett, hogy minden szépen haladjon, de többnyire összejött a dolog, és itt-ott sikerült a nézőknek is adni valamit, ha már kijöttek fázni a pálya mellé...
A szervizben semmihez nem is kellett nyúlniuk a srácoknak, szóval boldogan kortyolgatták a forralt borukat
Aztán jött az S3, itt van egy elég hosszú nyélgázas szakasz a végén, pár bukkanóval, ami potenciálisan életveszély minden autóval, itt sem voltam nyugodt...
Végül nem lett baj belőle, bár rövid ideig ment az autó tiltáson is (nem nyúltam a default áttételhez, szóval gondolom nem volt 230, de nekem így is nagyon soknak tűnt azon a futóművön és azon a terepen
)Végül aztán az S4, ami asszem az S1 rövidebb verziója, hát, ismerős, meg minden.... igenám, de van benne az a csiki-csuki rész, ahol rendre a bukkanók tetején vannak a kanyarok, elég sűrűn meg tudnak szivatni, most is jött egy ilyen...
...amit aztán követett egy ellenirányú fordulás, amit egy fa fogott meg...
Itt a képen láthatóan elhagytuk a navigátor ajtaját (szerencsére ő maga maradt az autóban
) és a pálya maradékát így húztam be, további problémák nélkül már szerencsére.A szervizben pedig az látszik, hogy szerencsés volt az ütközés, mert csak a kasztni sérült, meg a futómű (az lehet, hogy mástól, vagy mástól IS), mindkettő full cserében belefért bőven az időbe, szóval itt is maradt idő egy kis teázásra a teammel (a navigátor nem vagyok benne biztos, hogy nem butította meg a teáját azért valamivel, hogy lenyugtassa az idegeit, de "ne szólj szám, nem fáj fejem", nemde?!
) Valamikor folytatom, nagyon éltem ezt eddig!

-
Ratrak
aktív tag
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Holnap attól függően hogy mikor tervezed ezt szívesen felnézek discordra és segítek live ha tudok. Mivel van példa hogy ennek mennie kell csak meg kell találnunk a local problémát

-
Steve1207
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Az azelőtti hsz-ba.
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Én megpróbálnám hogy ondrive nélkül hiszen ott van a file a onedrive-odban. Én a játékos gépen be sem vagyok jelentkezve onedrive-ba, szóval nem tudom az mennyire tud bekavarni.
A másik amit kipróbálnék ebben a sorrendben hogy:
1. Backupolom a file-t valahova
2: törlöm a file-t
3. elindítom a WRC-t hogy legyártsa újra a filet (ha hibát dob, akkor steam-en verify és akkor az visszaírja)
4. wrc kilép
5 qubic software újraindít/próbaHa így működik akkor qubic software leállít, régi file visszamásol backupból, és újra qubic software.
Ha így hibát dob akkor hibás az eredeti config file-od és valszeg újra kell konfigolnod a játékot kézzel miután a qubic újracsinálta. -
Steve1207
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Bedobtam az EA telemetriás config pdf-et kiindulásnak, mert egy-egy butkickernél így oldották meg, amit találtam.
És még egy tipp, van a win-ben az a beállítás, ahol lehúzod a csúszkát, hogy semmire se dobjon ablakot és engedélykérés se legyen, hanem egyből legyen meg. Szerintem valami jogosultság lesz az egész ezeknél, de ezzel a leggyorsabb még tesztelni talán. (Meg ilyenkor amikor telepíted a vezérlőjét akkor is némelyik megkérdi a meglévő fiókra vagy mindre, ott is a rendszergazdi jogosultság a fiókodtól függhet.Vagy Vezérlőpult (elkezded begépelni, még ott van a régi), Windows defender és az alkalmazás vagy szolgáltatás átengedésénél van-e jogosultsága.
-
Steve1207
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nézd meg esetleg rendszergazdaként indítva a Qubic vezérlőjét, lehet úgy már engedi. Esetleg a steam-ből totál lépj ki és úgy configold. De sima jogosultság kérdés lehet az egész.
Szerk.: vaagy, nem használja esetleg a simhub a temeletria cuccot és azért nem fér hozzá?
Szerk2.: itt van a telemetria config, hogy kell beállítani, itt is írja a read only-t (pdf): [link]
-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
AI nem tud gyorsan utána keresni?
Gyártó esetleg? Elég spéci cucc biztos figyelnek rá hogy menjen.
YT videók vannak arról hogy megy wrc-vel? (Csak nálad van gond ez alapján vagy nem)Ha a kormányos - shopping -ba nem jön válasz félek itt se fog.
Szerk:
Robi írt közbe odaát. -
Találtgyerek
Topikgazda
Nemrég beszereztem ez Qubic övfeszítőt. Minden játék megy vele hiba nélkül, csak az EA WRC nem.
Valakinek van ötlete?
A config fájl nem írásvédett megnéztem. Maga a mappa igen, de arról nem tudtam levenni az írásvédettséget. -
csoxy
csendes tag
Megosztanék egy belső felvételt az egyik bajnokságban egy Chilei szakaszról, HC dmg, gumi már kopott

Nagyon éltem ezt a menetet
-
Ratrak
aktív tag
Quest3-al játszom, VD-n keresztül, de kábellel. Így ugye nincs wifin a cucc, és nem szed le random használhatatlan firmware frissítést, amire elég sokan panaszkodnak a VR fórumban is. Nem sötét lesz a kép, hanem... hát, ilyen nagyon fura, majd legközelebb ha előfordul, már csinálok róla majd képet. Ilyen fényes csíkos izét vetít ki egyik, másik, vagy mindkét szemre. CP-vel volt olyan, hogy előbb egyik, aztán mindkettő pl, ha nem hagytam abba kb. azonnal. Nagyon sokáig nem csinálta. Aztán a CP néha, most meg már az EA WRC is, ami eddig sosem. Persze, nem tudom mikor volt utoljára kikapcsolva a HMD, szóval most kikapcsoltam, meg kihúztam, hátha az is számít. Tudja a fene.
-
Steve1207
veterán
válasz
Ratrak
üzenetére
Mivel a WRC-be nem került rendes vr támogatás, csak valami kezdetleges teszt betat belevágtak, hát na. Én azon lepődtem meg, hogy így használjátok régóta, mert már a kezdetekben tele volt ilyen black left right eye meg hasonlókkal az ea fórum meg a reddit is talán. Ha jól emlékszem passthrough miatt volt, de érdemes rákeresni. Ha nem alapvetően a sufni vr támogatás vagy driver, win, steam vagy anticheat kavar be, akkor lehet a passthrough módot érdemes kiakpcsolni. Főleg azért említem, mert a Quest is most áll át szoftverben az új GUI-s változatra és a rendszer is változik kicsit, aztán szimplán lehet az okozza. Szinte mindentől függhet, de hasonlót a pt okozhat simán csak működési oldalról nézve, ha belegondolunk.
Amúgy, amit mondasz, pause. Esc, aztán rendberakod, de ha jól emlékszem már attól megálltak mindig a Codi és EA címek, ha leválasztottad a kontrollert és egyből ott van a pause, szóval elég egy gyors bázis kikapcsolás, usb lehúz, QR lehúz és már le is pause-olta (ha jól emlékszem), mert sima kontrollerrel is így jártak el ezek a címek. Kinek mi esik kézre. (Amúgy meg a palacsinta jó. Múltkor én is inkább a pizzatésztát csináltam, minthogy játsszak, igaz én előtte
) -
Ratrak
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Sajnos nem tudom tesztelni, mondom, eddig sosem volt. Aztán a CP elkezdte csinálni, totál random, de ott nem akkora probléma, mert save, kilép-visszalép, és jó. De tényleg teljesen random jelentkezett ott is, néha egyik szemen, néha másikon, néha mindkettőn (az az igazán vacak). Közben a monitoron lévő kép normális. Lehet, hogy nemtom, "fárad" a headsetem...
az szívás, mert garim már nincs rá, és nagyon nem akaródzik ilyenre megint elverni egy szemmel jól látható összeget....
És nyilván elég vacak, mert itt nincs savegame, és egy ilyen probléma még annál is vacakabb, mintha akadna a játék, azt túl tudod élni, ha mákod van, ezt gyakorlatilag nem.
Eddig betudtam annak, hogy a CP az ilyen utólag tákolt megoldás, de ez a játék nem az. Ma toltam egy kis beat sabert, attól se lett baja. Nyilván valamennyire tesztelem még, de még csak nem is hallottam senkitől ilyen problémáról soha.
Viszont nekem irgalmatlanul nem akaródzik visszamenni flatre VR-ból.Én is azért is sajnálom a versenyt, mert amúgy a RWD a kedvencem, meg mert az első két szakasz tök jó volt. Mondjuk a helyszín a mumusom, ez is tény. Hiába, még anno a VB-n is ez a helyszín volt a legrosszabb számomra, meg mentünk itt egyszer a Golf/Fiesta kategóriával, ott is lebontottam az autót, egyszerűen nem vagyok kibékülve ezzel a helyszínnel, na. És aztán a tech issue simán csak felrakta az i-re a pontot, azzal meg végképp nem tudok mit csinálni. (Később jutott eszembe, hogy talán egy játék pause, headset restart megoldotta volna, ha attól még a játék magára talál, ezt nem tudom. De akkor és ott akkora lett a fejem már ettől, hogy szép higgadtan levettem a headsetet, kikapcsoltam a játékot, majd 3 percig folyamatosan szóismétlés nélkül szídtam a helyzetet, és mentem inkább palacsintát sütni....
) -
bnorci71
addikt
válasz
Ratrak
üzenetére
42 másodpercig tartott a menet, amikor egy ugratónál 164-el nekiszálltam egy kresztáblának, és TD....

Solbergnek 4Km-ig a hétvége, megjegyzem 800m-rel voltuk utána és ha kicsit hamarabb érkezünk én azt a kanyart néztem ki
Ja a Neuvillnek meg ~9Km/5perc hiányzott a győzelemhez és vele is valami hasonló oszlopmaradvány végzett
Az arany igazságok és közhelyek most is beigazolódtak az első gyorson kanyarba nem lehet megnyerni a versenyt csak elveszíteni és a céldobogón van vége. -
válasz
Bandit21
üzenetére
A rally kormány a legegyszerűbb
egy QR, meg valami kerek kormány egy olcsó magyar rallyshopból és kész is vagy, délutánra lehet pörgetni 
EA WRC-ben nagyon kevés gomb van amúgy is amit nyomni kell verseny közben. A kerékcserés max. azt meg le lehet tenni váltóra ha van rajta gomb, vagy button boxra vagy ilyesmi. Legalábbis nekem így van és nincs hiányérzetem. -
Nagyon fárasztó már GT kormánnyal ez a rally téma.
Kéne valami megoldás.
-
fagy53
nagyúr
-
Ratrak
aktív tag
Hát, ilyen is van...
Az elmúlt napokban nem sikerült kormány mögé ülnöm. Most beültem, látom, még pont van 2 órám az RWD végéig, sosem centiztem így ki még versenyt, nembaj, letoljuk.
42 másodpercig tartott a menet, amikor egy ugratónál 164-el nekiszálltam egy kresztáblának, és TD....

Oké, hát, ez akkor már elszállt (szó szerint, LOL), nembaj, a maradékot hozzuk be for fun. Elindulok, kb. 1 perce mehettem, amikor a VR egyik lencséjében elment a kép és ilyen fura "zaj" lett benne. Mostanában néha előfordult Cyberpunk-nál, de EA WRC-ben sosem. Eddig. Namost, ez olyan, mintha nemtom, hirtelen menet közben kb 2/3-ánál elvágnák a monitorodat, és szemetet látnál a nagyobbik felén.... És csak az segít rajta, ha kilépsz a játékból és vissza.
Hát, vissza már nem léptem, ott rohad meg, valszeg nem is tudnám ugye folytatni, mert quit esetén a kövi szervizbe kerülsz, az meg már nincs.
Sajnálom. Valamikor megpróbálom a FUN-t majd, de az biztos, hogy nem ma.
-
csoxy
csendes tag
Végig értem én is FUN-on. Nem volt hibátlan, veszélyesek ezek a járgányok.
Egy pillanatra amikor elfelejtem hogy kicsit gyorsabb mint pl egy R5, akkor jut eszembe hogy hamarabb fékezni kellett volna, de már olyankor legtöbbször késő és meg is történt a baj
Imádom a quattro-t, ha eltalálok egy jó beállítást akkor élvezet vele bárhol menni.
Volt egy szakasz a hosszú egyenessel a végén, 230 km/h befigyelt, na ott azért kapaszkodtam
Köszönöm a szervezést
-
Steve1207
veterán
Na ez a FUN egy nagy igen! Pedig eléggé kacifántosan indult az egész.
Autókra nem emlékeztem, szóval mondom tök mindegy mivel megyek, már a teszt szakaszon nyomtam 360-at egy domboldalnak csapódva, de jóvanaz', indulás!
S1-en volt minden 360-as pörgés, lecsúszás árokba, visszafordító elnézés, pedig nem volt amúgy rossz, csak az autó megszokása. S2-n viszont már elég jónak éreztem, úgyhogy nyomtam neki, ahogy S3 se lett rossz, de azért voltak elhanyagolhatóbb hibák (kivéve egy tripla oldalbukfenc
).S4, valamiért úgy voltam kapjuk el Ottit a rövid szakaszon, csak keveset kell a határon menni
Amúgy nem volt rossz, nagyon pörgős volt az eleje, de a végén beakadtam a hídba, amit persze megfogtam és viszonylag gyorsan vissza is tudtam volna állni. Volna. Csak beletolattam a folyóba a gyors visszatérésben, 6 mp...
Szóval nem lett meg a közelítés, bármennyire is jól indult érzésre.S5 volt még egy kicsit káoszos, lehet az előző "elszántságból", volt egy része az első harmadban főleg, ami a pályavonal miatt nem állt kézre, amikor egyáltalán nem érzed a pályát, na kb az. Volt árok, nézők közé esés, lehet szimplán a pályaemelkedések nem adták ki érzésre és mindig elnéztem, a második kétharmadában viszont kompenzáltam kb a hibákat.
S6-S7, mindkettő jó volt, nyomtam is neki ésszel a határon, itt teljesen jól éreztem már és viszonylag flottul ment az egész.Élményre hatalmas, nem gondoltam, hogy összkerékre valaha ezt mondom, mert sose szerettem, de így hóval meg mindennel elégé élveztem.
-
Amiga
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Köszönöm szépen a FUN-t!
Meg is csináltam. Kegyetlen ez a pálya, mindent büntet, de összességében elégedett vagyok, mert néhány kisebb és egy kicsit nagyobb hibát leszámítva, ha óvatosan is, de sikerült pályán tartani az autót. Ottóhoz meg sem próbálom viszonyítani az időmet, sőt, valószínűleg az utolsó helyek valamelyikén fogok ezzel végezni, de legalább a fejemet nem vesztettem el egyszer sem az event során, ez pedig már önmagában is nagy szó nekem.
Baryka bukását sajnálom, de amikor odaértem a stage 6-ra, azonnal megértettem, hogy itt bizony benne van a levegőben egy óriási katasztrófa.
Összességében nem bánom, hogy ezúttal egyben maradt a kasztni, de az átlagsebességen komolyan dolgozni kell... :) -
Végigtoltam az rwd-t.
Nehezen indult mert a McRae felé Forddal menten volna de nem találtam olyan setupot amivel kanyar bejáraton nem állt keresztbe. Vagy közepén. Vagy kifele.
Béna vagyok ez van. Nyilván köze van ennek ahhoz is hogy nedves pályán száraz gumival volt az S1.
Átmentem Lanciara, valahogy most sikerült kezesebbre venni.
S1 egész jó lett sajna egy 360 sikerült (szerencsére hossz irányban így mentem tovább) aztán S2 szintén S3 viszont kb 6 ig számoltam a hibákat amik jellemzően túl futasok voltak.
Illetve talán S3 volt a szokásos kívülről kerülös bala is lelkem rajta ott azt mondja hogy 5/6 bal hát az 3 as kanyar szerintem de mindegy. Beszéltünk már róla amúgy illene megegyezni...Viszont az első szervizbe kávét kértem csak az autó teljesen rendbe volt.
S4 viszont valami gyors részen (mintha egy lenne csak...) sikerült rosszul talajt fogni egy bukkano után és sajna jobbra kifelé pattant az autó és telibe kaptam egy fát. Ez vb-n biztos TD lett volna szerencsére itt nem így mentem tovább. Érdekes az időm nem mutatja amúgy a nagy csattanast.
S5 szerviz egy erős hűtő sérüléssel fogadott de megúsztam és onnantól ment egész jól a végéig.
A közép mezőnyben lebegek egyedül kicsit de majd legközelebb igyekszem előrébb kerülni.Fun -t próbálom hétvégén!
Köszi a szervezest!
-
Baryka007
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Már megyek is
De B csoport RWD még FUN abb lett volna
-
Találtgyerek
Topikgazda
Elindítottam a PH FUN következő versenyét.
A helyszín Svédország.
Kategória a várva várt B csoport 4WD.
Sok sikert minden indulónak!
Ha lehet ésszel közlekedjetek, mert valószínűleg könnyű lesz nagyot esni ezen a versenyen! -
Ratrak
aktív tag
Na, ma reggel sikerült nekilódulnom a RWD-nek a kedvenc "űrhajómmal"...
Szüttyögtem vele elég sokat, mire találtam valami értelmezhető setupot, és ezalatt az első pályát elég jól sikerült megismernem, ettől még meglepetten láttam a célban, hogy még Ottó előtt is sikerült beesnem, ezt azért nagyon nem gondoltam volna, sosem szoktunk "egy szint" lenni...
Na nem nagyon, kemény 2 tizeddel lógott be az orrom előtte, de akkor is 
Persze az S2 után már valósabb kép volt a célban, az sem sikerült amúgy saját szintemen rosszul, de ott már azért inkább a "helyemen voltam"
De amúgy nagyon király volt ez a két stage, lehet, hogy csak az eső miatt, de gyakorlatilag folyamatosan mászkált az autó segge, egyfolytában az a bizonyos "határon autózom"-feeling volt, egyenesen nem nagyon haladt a jószág...
Irgalmatlan fárasztó számomra ez a helyszín, a rengeteg ugratóval, trükkös, gyorsnak tűnő, de aztán lassú kanyarral, ugrató utáni kanyarokkal, beláthatatlan flik-flakkokkal, itt még komoly futóművű autókkal sem szeretek menni, mert nagyon koncentrálós, és pár milliméter kormányszögön meg néhány tized-századmásodperces időzítés-különbségen múlik, hogy szépen elsüvöltesz a bála mellett vagy elkapod telibe'...És ugye az van, hogy ha elemelem a gázt, akkor p.nci vagyok, és szar lesz az idő, ha meg nem emelem el, akkor az ilyen hajszálokon múlik a katasztrófa, öreg vagyok én már ehhez
Így aztán, mivel mennem is kellett, végül keményen az első szervizig jutottam, ahol konkrétan semmi dolga nem volt a szerelőknek, de - ahogy Dundi példája is mutatja - ezen a helyszínen különösen igaz, hogy egy szuper menet egy tizedmásodperc alatt tud rémálomba fordulni....
Meglátjuk, milyen lesz a folytatás valamikor...

-
dundi94
tag
Hali!
A nagy húsvéti evés-ivásban befejeztem az RWD-t. Egész jól ment, az utolsó gyorsig, az kicsit olyan Veszprém Rally Mixis lett.
Tehát: az első két szervizben nem volt semmi baja az autónak, tényleg semmi. Gondoltam, az utolsó egy gyorsra milyen lenne, ha kimennék pótkerék nélkül. Gondolom, itt már sejtitek, mi lett a vége…
Tempós részen később kezdtem el kanyarodni, lecsúsztam, fa, defekt. A becsület kedvéért még begurultam vele. Ezt az utolsó hibámat leszámítva elég eseménytelen futam volt részemről, de unalmasnak egyáltalán nem mondanám – jó ez az RWD itt a széles murván.
Köszi a rendezést!
-
Steve1207
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Görög és egy jó télbúcsúztató jég!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(Köszi, igen a kezdés eléggé tunya volt, kb egyből figyeltem, hogy ez túl "lassú". Főleg amiatt vettem vissza amúgy, mert talán az előző hosszú szakaszon volt olyan, hogy nem láttam be és beleszálltam az árokba az S kanyarnál, de az olyan akciók meg többet kivesznek időben.)
-
Steve1207
veterán
-
Steve1207
veterán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Belenéztem most... hát ezt a szerencsétlenkedést senkinek nem ajánlom inkább
Nem én mentem jól, Rodolfo ment rosszul most, hogy ennyit bennehagyott inkább. -
fagy53
nagyúr
Befejeztem én is, de kellett egy nap, hogy magamhoz térjek.
Ez a helyszín, ez az autó és a kihagyás nekem sok volt, amit még tetézett a játék tökéletlensége is. Nem volt gond a verseny rendezésével, az időjárás, napszakok, szerviz intervallumok rendben voltak.
A fő gond persze én voltam, mert ezek a bukkanós gyorsasági szakaszok már nem az én világom, de jelentősebb hibák nélkül, kisebb javításokkal végigmentem, bár ez nem verseny volt...
Köszönöm a megrendezést és nem bántam meg, hogy éltem a lehetőséggel.
-
Steve1207
veterán
RWD: mondom gyorsba lecsapatjuk merészen. Kiválasztottuk szépen a kis MK2-t, hogy kihívás is legyen, ha már úgy is szivatós az rwd. Imádom, hogy minden kormányzás két ellenkormányzást követel meg legalább, de ezt mondtam a múltkorinál is
Na szóval egyből jött a pofon, nem is figyeltem, hogy eső, S1-en vagy 3 helyen megpörögtem meg keresztbe álltam, tolatgattam stb, pedig azért kezdem ismergetni már az autót, de ez az esős meg aszfaltos rész bruh, kb mint a pofáncsapás. Rengeteg időt otthagytam, nem is értettem, hogy vagyok csak 10mp-re lemaradva Otitól S1-en. Amúgy ez is jellemezte az egészet, csak figyelmesebb kivitelben.Pár saját hasonló hiba azért befigyelt, pl az utolsó szakaszon az eddig lazán vett visszafordítókat úgy telibevertem, mint aki kívánja, nem tudtam egyszerűen megállni a friss gumival... vagy még előtte való szakaszon (most passz, amelyiken nagyobb a lemaradás, talán az S3, a visszafordítókat nem kezeltem elég jól, be akartam fordulni a bála meg a jelző előtt többször is, tolatgattam stb, ilyenek ott sokat kivettek, hogy merre van előre). Jó volt, szeretem az rwd-t meg ezt a jószágot, mert egy igazi hullámvasút amilyen érzékeny a verda, inkább a belátatlan és erős S kanyarokba való beesés volt az egyedüli negatívum, ott lehettem volna óvatosabb. Bár az esőnél köszörültem a torkom, hogy végig se tudok menni, úgyhogy egész jól hozzászoktam.
S5-re amúgy büszke vagyok, mint 17-es szakasz, eléggé ésszel próbáltam menni és kerülni a hibákat is, mert az előző 17-en rengeteg hátrányt összeszedtem.
Szokás szerint van róla felvétel pár napig, de annyira nem volt érdekes az a pár bugyuta hibám, olyan rwd-s "dolgok" szimplán, macskám sincs, szóval nincs sok értelme most feltölteni. (Fura amúgy mennyire máshogy megyünk Jules-szal
) -
JulesTS
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Rallynál vannak felesleges visszajelzések, csak még nem csináltam hozzá egyedi profilt. Csomó mindent le lehetne kapcsolni, kerék kipörgés/blokkolás jelző csík, delta idő csík, üzemanyag, turbónyomás, fékerő eloszlás, stb. Elég lenne egy sebesség fokozat és egy fordulatszám/váltás jelző.
Jobb felső sarokban három db 6 karakteres 7 szegmenses led van, a középső a köridőt mutatja, a felső az előttem lévőhöz a delta idő, az alsó meg a mögöttem lévőhöz a delta idő. Rallynál ezekre sincs szükség... (a delta idő nem is működik) -
csoxy
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
igen, regisztrál majd és szeretne a továbbiakban is indulni
-
JulesTS
addikt
Kipróbáltam pár autót és ami a legkezesebb lett két állítás után azzal indultam az RWD-n. BMW M3 lett a szerencsés kiválasztott.
Lehetett volna sokkal jobb is, ha több idő lett volna állítgatni, meg szeki váltóval megyek, de így is élveztem.
Az utólsó szakasznál már jött a főnök, hogy itt az ideje ebédelni.
Csináltam egy kis külső kamerás felvételt. A nyekergést hgyjátok figyelmen kívül, élőben azért halkabb. Az Atesz váz váltó tartója nyekereg, egy laposvassal (ami már hónapok óta megvan) tervezem merevíteni, csak még nem jutottam el addig, hogy leflexeljem és fúrjak rá két lyukat...
Itt a videó:
https://youtube.com/shorts/crylDM9S2rE -
Baryka007
addikt
Néztem én is, de mögötted értem be pár tizeddel azért

Asszem ebben mentünk ugyan annyit https://www.youtube.com/watch?v=jdoeAHkWi3Y

Köszönöm
Ez ilyen elborult hobbi...
A Logitech G29 nél azt hittem sose kell majd több... De először Playseatet vettem aztán egész idáig nem lett vége az egésznek

Találtgyerek:
Egyelőre így élvezem a dolgot, jó a kormány mögötti váltás is. De igazad van, jobb lenne valami gombbal való váltás a H és a szekis között... Csak az nem ilyen ~20k ft körüli shifter lett volna szerintem
-
Baryka007
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Igen tud szekis is lenni, csak a szekis tetőt kell rácsavarni

Adják hozzá ezt is 4 csavar kicseréled és szekis

De én mindig H váltóként használom, a GroupB ben fixen H váltóval szoktam menni, jobban élvezem
A lényeg, hogy régi autó = H váltó...
Új autónál meg szeki...
De újfent lusta vagyok cserélgetni a tetejét... Szóval a kormányon váltogatok szekivel, ha sequentiallal mennék
-
Baryka007
addikt
Mivel még nem nagyon volt lehetőségem itt bemutatkozni rendesen. Ezért az egyik Stage-t felvettem videóra a PH RWD ből.
A rigem pedig nagyjából a következő:
Fanatec 5nm bázis 8nm es booster táppal
Loadcelles pedálszett + kuplung
Oddor 7+R váltó (aliexpress)
És valami szintén alis Hydro kézifék.
Meg a falról kihajtható 43" os 4K TV, azt előre tudom húzni egészen a bázis orráig (csak picivel magasabban van, mert a gép nem fért volna el alatta)Valamint van egy kis műszerfalam amit SIM Dashboard applikációval egy régebben lerakott telefonomról a kormány mögé vetítek telemetriából.
-
Amiga
tag
válasz
Ratrak
üzenetére
wrcsetups.com-ról próbáltam setupokat, meg autókat is, végül a setupolt Lancia lett a befutó, bár ez a masina már a CMR-ben is a nemezisem volt.
A fotó módot kipróbálom legközelebb. PS5 pro-n játszok, úgyhogy a lementett képeket még át kell majd húznom onnan a PC-re, legközelebb szebb képekkel jelentkezem.

Nem tudom, hányat pördült a vas, néha pattant egyet a földön. Utána már alig mertem gázt adni is, mert biztos voltam benne, hogy a body critical, nagyon féltem, hogy a következő sérülés már végzetes lehet.
Sajnálom szegényt, jobbat érdemelt. -
Amiga
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Köszönöm! Összességében nagyon élveztem, hogy terelgethetem ezt a fenevadat. Jól el is fáradtam a végére.

-
Ratrak
aktív tag
Vannak autók a játékban, amikhez elég jó az alap setup, és/vagy nem annyira setup-érzékenyek. Na, ezek pont nem azok a gépek
Szóval ha nem megfelelő a setupod, már sokkal nehezebb helyzetben vagy.
Én pl. imádom a Lanciát ebben a játékban is, de hátul 0.6-nál kisebb toe-in-el konkrétan vezethetetlen, van, hogy 1.2-t is adok neki csak erre pl.A fotókhoz ugye van a játékban photo mode, gyorsan megszokható, remek képeket lehet vele lőni. De ha sima screenshotot akarsz csinálni, akkor ha steamen van meg a játék, F12-vel ellövi, aztán steamen belül View-->Recordings and Screenshots-nál megtalálod őket.
Szépen levetkőztetted a vasat a végére, de ne bánkódj, lesz ez még jobb is!
Néha valóban még célba érni is nagy szó (lásd még Mehikó, vagy a Görög....
) -
Találtgyerek
Topikgazda
Köszi a beszámolót!
Ottó idejéhez egyenlőre kár viszonyítani, inkább arra kell figyelned, hogy magadhoz képest jól menj és ne hibázz!
Az hogy az utolsó szakaszig nagyobb hiba nélkül elmentél, az elég jó.
Ez már kicsit erősebb kategória, mint a H2 és a Lancia is elég agresszív autó.
Gratulálok, hogy sikeresen beértél a célba! -
Amiga
tag
Jó volt ez az RWD... lenyomtam egyben, mert most egész jó lelkiállapotban voltam, amúgy meg eléggé megviselnek a mostani idők, szóval ezt ki kellett használni.
Már az első szakaszon megkaptam Ottótól az 1 percet, szóval reálisan beáraztam, hogy az élmezőnytől 7-10 percre leszek. Innentől a cél az volt, hogy utolsó ne legyek. Igyekeztem minimális kockázatot vállalni, és tulajdonképpen az utolsó szakaszig elégedett voltam magammal, mert néhány megpördüléstől eltekintve sikerült pályán tartanom az autót. A hibák is a lassú kanyarokban, kigyorsításkor jelentkeztek.
Aztán az utolsó szakaszra valahogy minden összeomlott...
Kezdve a 30 mp-s büntetéssel, mert lesodródva elgázoltam egy nézőt - aki még a képen pont nem látszik... Ez megint egy pocsék kigyorsítás utáni kontrollvesztés eredménye volt. A tapadás nagyon elment már.
Aztán jött, amit senki nem akar látni. Ártatlan szituáció, de nagy sebesség. Valami megdobott, és...
Miközben forgott velem a világ, azt gondoltam, ha ez nem TD, akkor semmi. Minden repült... az ajtók, az autó teljes hátsó fele...
Végül be tudtam fejezni, ebből a szempontból elégedett vagyok. Sebesség nélkül persze nem nagy dicsőség pályán tartani az autót, de az első hat szektort tényleg élveztem.
(Bocsi a képek minőségéért, replay-ban kifotóztam a tévét.) -
Amiga
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ez iszonyat izgalmas.
Hajrá! 
-
Amiga
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Fú, ezek az autók nagyon idegesek. Többet is kipróbáltam, végül a Lancia lesz a befutó. De ez a kategória! Adsz egy kis gázt és már kitör... Különböző setupokat tesztelek, de itt nem lesz padlógáz, azt már most látom. Mintha jégen mennék.

-
bnorci71
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
lehet csatlakozok
de reszkessen az utolsó
egy dologba biztos jobb leszek, olyan crasheket hozok.... -
fagy53
nagyúr
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Köszönöm a lehetőséget és élek is vele.
-
Ratrak
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Durván toltátok egymáshoz képest, ha egy komplett nap végén 4 másodperc van köztetek... Szép munka!
És köszönöm a szervezést, ismételten!
-
bnorci71
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ok
utána rájöttem ,hogy nem a real-ről van szó -
Amiga
tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Juhúúú! Szuper, akkor most nem kapkodom el, legalább hazahozom egyben az autót.

-
bnorci71
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Észtország lesz idén jul 16-19
-
Találtgyerek
Topikgazda
Elindult a PH RWD következő futama.
Helyszín: Észtország, ami az idei VB-ből kimarad.
Kategória: H3
Reggel egy kis csapadék várható, de késő délelőtt, délutánra már felszárad.
Sok sikert az indulóknak! -
Találtgyerek
Topikgazda
Megcsináltam a 3. napot is.
Az autó beállításán nem módosítottam. A 2. nap sikerült számomra tökéletesre beállítani.
Szerencsére ezen a napon se volt semmi hiba. Próbáltam gyorsan menni, de nem kockáztatni.
A 6 szakaszból 5-öt sikerült megnyerni, de annyira közel mentünk Ottóval egymáshoz, hogy a nap végén csak 4 mp.-el sikerült nyernem.
Jó verseny volt. Kár az 1. napért. -
csoxy
csendes tag
Ő a 2025-ös DuEn bajnok. Szerintem csak beugrott, de majd megkérdem.

-
Találtgyerek
Topikgazda
RolfRacing itt van köztünk vagy ismeri valaki?
Nagyon ügyesen megy. Jó lenne, ha csatlakozna a csapathoz. -
Találtgyerek
Topikgazda
Teljesítettem a VB 2. napját. Elég sok kimaradt az 1. nap óta, nem volt sajnos időm erre a héten.
Az 1. napot lustaságból a lengyel futam beállításaival csináltam meg. Azt gondoltam, hogy nagyjából hasonlóak a körülmények és jó lesz ide is. Sajnos nem vált be. Nagyon puha volt az autó és nagyon meg volt emelve a padkák miatt.
Szóval a 2. napot 4 shakedown-al kezdtem és állítottam az autón. 3-4.-re már nagyon jó lett a beállítás. Napközben a szervizben csak a váltóáttételen állítottam még, mert sokat mentem tiltáson.
Az egész nap lement hiba nélkül. Az első körben még nem voltam annyira bátor, mint a 2. körben, de egész jól sikerült az első fele is. Egyből feltudtam venni a versenyt Ottóval. Ha nem is sokkal, de végig megtudtam őrizni a vezetőhelyem a napfolyamán. Végül 9 mp. előnyt tudtam kiharcolni a napvégére. A szervizben csak a futómű volt citromsárga, azt simán tudtam cseréltetni.
Kicsit jobban érzem magam, hogy a 2. nap már versenyképes voltam, de az 1. napon összeszedett 32 mp.-es hátrányomat nem fogom tudni ledolgozni sajnos. Ottó nagyon gyorsan megy.
-
Találtgyerek
Topikgazda
Ügyesen mentél!
Holnap vagy holnapután én is teljesítem a maradékot. Az autón kell majd állítani nálam, mert folyamatosan lecsúsztam az ívekről az 1. nap.
Nálad sokkal jobban viselkedett. Kicsit lejjebb engedem és keményítek rajta. Remélem beválik és fel tudom venni veled a versenyt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Nekem tele volt apróságokkal, most már be is dobom a megvágottat, csak nem akartam lelőni a poén részeket, amíg nem toljátok végig 
nem "nő" minden helyszínen....

egyfolytában azt érzed, hogy na, most csinálsz kabriót az autóból....

...amit aztán követett egy ellenirányú fordulás, amit egy fa fogott meg...
az szívás, mert garim már nincs rá, és nagyon nem akaródzik ilyenre megint elverni egy szemmel jól látható összeget....

Na nem nagyon, kemény 2 tizeddel lógott be az orrom előtte, de akkor is