Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ratrak
aktív tag
Ma reggel én is kinyitottam egy doboz Szardíniát

Sok szempontból különleges ez a helyszín számomra.Ha egy helyszínt kellene kiválasztanom az EA WRC-ből, amivel egy, a sportot nem ismerő számára be akarnám mutatni, hogy milyen a rally, ezt választanám.

Ha egy autó-kategóriát kellene választanom, amivel rázavarnék egy érdeklődőt, hogy próbálja ki a játékot, ez a kategória lenne az.
Ha egy pályát kellene mondanom, amivel tesztelhető, hogy valaki mennyire bírja a VR-motion sickness-t, akkor a D1S2 (S4)-et választanám.
A fentiekből tán átjön, mennyire közel áll a szívemhez ez a helyszín, és ezek alapján talán sejthető is, hogy mennyire széles volt a vigyor a képemen, miközben az első két stage-et (oké, csak kettő, de km-ben nemtom, vagy 45 a kettő együtt?) ma reggel letoltam...

Minden másodpercét élveztem. Még mindig elképedek, mennyire "minden IS" van ezen a helyszínen! Van szűk csiki-csuki, elnyújtottabb csiki-csuki, brutális emelkedők és szakadékok, van hegygerincen végig veretés, van rallycross pálya, van aszfalton száguldás, hajtűk, bukkanókon kanyarok, full beláthatatlan tekergés sziklafal/szakdék mellett, iszonyatos szintek, árkok, bukkanók, még ugrató is van, minden trükk, szivatás, látványos elem, és kihívást jelentő dolog, amit csak ez a sport fel tud mutatni gravelen.
Az autó pedig... Egy álom. Gyors, de nem az a totál madness, mint a WRC1 meg a GrB 4WD, iszonyúan szofisztikált, csúcsmodern futómű és fékek, négykerék-hajtásból is minden, amit az emberiség le tudott tenni eddig az asztalra, egy álom ezeket a gépeket vezetni!Többet most nem tudok mondani, ilyen ez az endorfin-flash, kérem (ne) kapcsojjaki!

De, még csak annyi, hogy a 21.5 perces S2 végén Laci és köztem kevesebb, mint egy másodperc volt, és az S2 után összetettben mintegy 30 perc nettó versenyzés után Rodolfóval és vele mi hárman 6 másodpercen belül vagyunk egymástól (Dundi itt vért ivott, és már rég két bikinis lánnyal az oldalán iszogatta a koktélokat a tengerparton, mire mi befutottunk
)Hehe, együtt írtunk...
Ez haláli: bozótot jár, pörög-forog, lefullad, és így is majd' egy percet ad....
-
dundi94
tag
Sziasztok!
A hétvégén neki is láttam a VB-nek. Szombaton sikerült beszereznem egy R12 V2-t, úgy hogy, éles körülmények között kezdtem el a tesztelést. A kicsi Yaris difijén állítottam kicsit, és már bele is vágtam az első gyorsba. Próbáltam a határ alatt menni kicsivel, ne legyen nagy baj. Hát így is sikerült egyszer dobni egy sideflipet
szerencsém volt, talpra estem, utána meg úgy visszavettem hogy 2 visszafordítóban le is fulladtam. Gyorsok között állítgattam a kormányt, kerestem a nekem fekvő beállítást. Második gyors, ahhoz képest hogy 30 km nem bakiztam nagyon bele. Itt ott egy kis bozótjárás, de semmi komolyabb dolog. Szervízben majdnem mindent javítottam, a váltó csere nem fért bele, de azon kívül csillogott villogott a járgány a szevíz végére. Annyira meg is örültem neki, hogy gumit elfelejtettem cserélni
no sebaj, elején keményet tettem fel, bírja....
A "második kör" első gyorsán sikerült 7 seccel jobbat jönni.
Innen folytatom a héten
-
válasz
Ratrak
üzenetére
Kontrollerrel is lehet jókat menni, és jó időket is.
Aki az autók hangját szereti, annak már az is egy öröm faktor, hogy tudja így is irányítani az autókat, és hallgatni.
EA WRC eléggé kontroller barát, annó még az LMU-t is próbáltam, az is jó volt.Gyors felépülést innen is Bandika!

-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
A 27-est
-
Képzeljétek tok fura dolog történt. A műtét után ami éjjel volt jött gyógytornász.
Aztán másnap a doki is aki műtött kötést cserélni.
Mindkettőjük el volt kepedve hogy milyen nagy szögben tudom kontrollált módon előre hátra mozgatni a láb fejem. Elvileg ez hetekkel később kéne csak így menjen.
Mondtam hogy mi a hobbi és azt mondták hogy akkor ebből a szempontból speciális " sportoló" lábszáram van (nektek is) az LC miatt.
És ennek hála nem szakadt ér/ ideg és van esély hogy a rehab is kicsit könnyebb lesz! -
jlaci74
senior tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Álltam a gázon és visszajött simán.
Spórolok a gumikkal, ami a levegőben van az nem kopik...
-
Köszönöm srácok!
Várom a képes videós beszámolókat!
-
jlaci74
senior tag
Nyomjátok!
Az S1 után a replay alatt a gépem megfagyott majd újra indult, remélem enged majd az S2-re a folytatásban...* This player has not enabled ghost data.
sem oldódott meg, akinek van pontos javítási útmutatója az Please...
-
Ratrak
aktív tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Tejóég, lábszárat (tibia) eltörni azért nem olyan könnyű dolog, ez elég durva cucc lehetett!
Én 16-7-mittoménhány évvel ezelőtt törtem el motorbalesetben az alkarom, mindkét csontot, nekem is lemezt tettek bele, úgyhogy azóta vagyok élő szövet a fémvázon
Néha becsipognak az érzékenyebb biztonsági kapuk...
A jó hír, hogy okos-ügyes gyógytornával (az irgalmatlan fontos! A lehető leghamarabb kezdeni, és csinálni "no-matter-what") meglepően hamar meglepően jóra vissza lehet hozni! A rossz hír, hogy olyan, mint újkorában, valszeg sose lesz, meg a láb az ilyen esetben macerásabb, mint a kéz, mert az egész tested súlyát el kell viselnie, az meg idő. nomeg a térdműtéttel együtt nem túl jó kombináció ez a kettő sajnos....
A gyógytornát azért is mondom, mert az egyetlen módja az izom-atrófia csökkentésének, ha az ember használja őket, nomeg a gyógyulást magát is serkenti, ha az izmok tudnak vért pumpálni a környező szövetekhez is (azzal, hogy ők kérnek, a környék is kap úgymond). És itt napok is számítanak, de hetek mindenképpen. Ha nem lenne, a legfontosabb egy jó gyógytornásszal felvenni a kapcsolatot, olyannak nem szabad hinni, aki azzal nyit, hogy "x hónapig semmi mozgás", azzal nagyon durva károkat lehet okozni. Ma már simán meg lehet oldani, hogy a csont összeforrását nem zavarva tudd az izmokat aktiválni, mozgás nélkül is akár, ami a különbséget jelentheti a 6 hét rehab meg a 2.5 év (!) között akár. (Ezt még az egyetemen tanultam). Szóval gyógytorna, ezerrel, az első perctől fogva, hogy már "lehet"! (Ez pár naptól néhány hétig tartó időszak jellemzően)Ezúton is mielőbbi jobbulást kíván a "Terminátor-tesód"!
Addig térj majd át kontrollerre - ah, az olyan, mint a guminő, inkább ne - inkább gyere rendbe, és ülj vissza a rigbe, amint (ésszerű keretek között) lehetséges
De az egészség a legfontosabb, most kényszerű rehab-repair van, de veled vagyunk, és várunk vissza mielőbb! -
csoxy
csendes tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Szuper, köszönjük
-
Találtgyerek
Topikgazda
Elindítottam a VB következő futamát. A helyszín Szardínia.
A valós futamon egyik napon se volt szerviz napközben, így minden napra raktam egy közepes szervizt, ahogy ígértem. Ettől függetlenül szerintem érdemes ésszel menni itt is.
Sok sikert az indulóknak! -
-
jlaci74
senior tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Mielőbbi felépülést!
, amíg táppénzen vagy lehet a karodat-válladat erősíteni a 12Nm-re...
Amúgy ehhez elég lett volna valami vírust szimulálni a dokinál, nem kell rögtön összetördelni magad
Találtgyerek Úr meg indíthatna valamit racsét mielőtt mindenki rászokik az ACR-re...
-
+Jeles,
Köszi srácok!
A műtét után 5% volt aztán egy ideje már fel tudtam venni 15-20%-ra.
Marad a cucc nem adom el csak magam alatt vagyok.
Amúgy öröm az ürömben hogy elképzelhető hogy pont az LC fékes sim miatt kicsit erősebbek az ízmok -inak és talán ez most segít.
A hiba az volt hogy magas szárú cipő volt rajtam. Gyakorlatilag tipikus sí baleset, el esel csizma fogja lábfej erre test arra aztán törik a fölött ahol a cipő tartja.Na az egészségi perceket ezzel be is zárom ide erőt gyűjteni jövök!
Nyomjatok helyettem is!
-
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Paszmeg! Mielőbbi felépülést! Elhamarkodottan ne dönts eladás mellett. Ha anyagilag megengedheted, akkor várd meg amíg lábra állhatsz és elkezdheted terhelni.
Ha már a számítógép közelébe tudsz ülni, ott lesz a napokban ajánlott kontroller:
https://www.raceroomstore.com/shop_en/list_page?cat=22
Biker tud róla nyilatkozni, hogy mennyire használható. -
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Srácok.
Nem lesz b se C de D de efgh...xyvz sem egy jó ideig.Ugye fájt a fülem. Előttre volt a bal térd műtét novemberben.
Hát csütörtökön elestem a járdán. Nem vagyok egy puhány gyerek de a műtött bal térd miatt nem estem jól és rögtön eltört 2 helyen a bal lábszáram. Még szerda éjjel meg is műtötték és az alsó veszesebb törés lemezzel csavarral lett megoldva.
Tegnap már innen a kórházból toltam a kormányosba a poénokat (Macskafogó).Bármilyen hülyén hangzik de sokat ad ez a közösség, segít elterelni a figyelmet. Egy hetet leszek bent, aztán kb 3 hónap jön otthon úgy hogy rá se állhatok. Nyilván a SIM total ki van zárva eddig. Volt 2-3 jó hetem a karácsonyi ajándék dd12-vel.
Eszembe jutott hogy eladom a francba az egészet mert ezzel a lemezzel a labamban fogalmam sincs mikor tudok újra lc-t nyomkodni.Ez van, erről lassan valami groteszk vígjátékot fog Adam Sandler forgatni, a SIM rajongó aki sose jutott el oda lesz a címe.
Pacsi mindenkinek!
-
csoxy
csendes tag
most már megy...
-
csoxy
csendes tag
hát tök jó hogy racenet hiba miatt már 3. napja nem tudok club versenyeket futni...
-
válasz
Bandit21
üzenetére
Végig toltam én is, egész jól alakult egészen s5-ig, SŐŐŐŐT ott sikerült Ottót elkapni, ami nyilván az Ő 12 mp büntije miatt történhetett, de akkor is. Sőt vicces volt, mert éreztem, hogy egész jól sikerült, beértem, láttam, hogy +6 sec és ment az ököl a levegőbe, aztán rájöttem, hogy nem annak kell örülni, hogy 6 s-el lettem második mögötte, hanem én vagyok az első
. Na akkor már volt egy kis székben ugrabugra is!De aztán jött az s6 és ratrak tehet mindenről, mert megtanította, hogy a defektet hogy kell gyorsan kezelni!
Ott is ment a flow, 5 mp hátrányban voltam az első 3 szektorban... és akkor jött a kapu ami jelzi, hogy itt a vége mindjárt, és hát abba orral. De nagyon. És nem is az volt a baj, mert tudtam, hogy kb 1 perc és vége, (amúgy medium lett a kipuff a feflügg és heavy a kasztni de a long elég volt rá).
Hanem a szemét navigátor bemondta, hogy defekt, én meg lányos zavaromba megálltam, hogy nézzük csak... aztán kapcsoltam, hogy kb 1 km van hátra a végéig és jön egy long, tehát ki akartam lépni a gumi csere mini menüből. De fontos, hogy "akartam" mert sajna megnyomtam a rohadt 2-es gombot és repült is az 1:30 ami a fejre állás miatti +6 miatt összesen 1:36 lett büntivel.A lényeg, hogy közvetlen azután, hogy a velem 3 fős mezőnyben behúztam a "szakasz győzelmet" (tudom addig lesz így amíg nem jöttök de akkor is) utána meg el is szúrtam, de...
Az s1-2 ismerős volt tt-ből. Az s 3-4 unalmas talán. De az 5-6-7 jó ég baromira élveztem!BUÉK Mindenkinek!
-
csoxy
csendes tag
válasz
Bandit21
üzenetére
nem magyar zászló lobog a neve mellett szóval nem hiszem, de ki tudja

Letoltam én is a Subaruval.. hát a McRae után kicsit másabb feeling. A 4. szakaszra találtam meg a jó beállitást kb.
Valamint egyszer tetőre is álltam... azt mondja a navi: jobbra tarts ugrató, én meg húzom balra
na halló jó reggelt !!
Fun-nak jó ez a Subaru, csúszik, nem áll meg, nehéz (mármint tömegre) ...egyedül az ugratókat vette jól
-
Sziasztok!
Tudom a B fun is megy még, de aki holnap-hosszú hétvégén még felülne egyszer a szöcskére hóban, ne maradjon móka nélkül, ezért kis utazással Svédországba teleportálom, aki velem tart. "FUN C"
Továbbra is R4 kategóriában Mcrae lenne a lényeg, de tőlem mehet mással is, akinek kedve tartja.
A 3 legrövidebb svéd szakasz van egymás után párba oda-vissza téve, majd a végére egy 21 km szakasz. S3 és S5 előtt egy-egy medium szerviz, majd az s7 előtt egy long.
Törés normal, track deg heavy. Hajnalban indulunk és éjjel ér véget.A setupot aki belőtte már északra, hóra nem nagyon kell talán agyaljon.
Én holnap ülök majd neki, jó szórakozást!
-
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Finomhangoltam a beállításokon, mentem egy jobb SD-t:
https://youtu.be/R9yNXnglEi4 -
Na engem is utolért a végzet ráadásul rögtön az elején.
A felni ugye vágja a havat. A defekt itt nem olyan vészes - gondoltam - rosszul.Rögtön S1 elején van egy partfal rész ahol Jules még a shake videón bal 3 kanyarba fel megy jobbra a hegynek mert sok a tempó.
Na anno a rendes fun shake 1 en én is oda másztam aztán shake 2-3 lassabban.
Éles futamon meg olyan kicsi volt a tempó hogy sikerült belső iven beakadni.Na most a B -be ugyanez sikerült (pedig mentem előtte is shake -et). Annyira figyeltem hogy ne legyen túl tolva hogy a kis tempó arra sarkallt hogy akkor már szűken is lehet.
Persze a belső dobott ki végül oda a falra ahová amúgy nagy tempó miatt eleve estem volna.Na mindegy gyakorlatilag szépen haladtam S1 alatt de aztán sikerült máshol is belső iven beakadni aminek ugyanez és immár egy defekt lett az eredménye.
Viszont úgy voltam vele ez itt nem olyan vészes haladjunk.
Rossz döntés volt mert nem sokkal később újabb defekt lett belőle.
Itt terek ki rá hogy s3-4-5-6 már eszembe jutott ami egyszer már megvolt hogy ha csúszik kifelé a kocsi és mindjárt a hó kupac jön akkor már nem az ellenkező irányba kéne tekerni (úgyse tapad) hanem szembe fordulni a buckaval mert akkor bele harap a gumi.
Ha viszont az S1 féle majd csak fordul taktikat választom oldalba kapja a felni a terhelést és le ke repül a gumi.Na tehát S1 felénél ott álltam hogy nem ment már jól a verda megálltam gumi csere.+90 sec.
De utána se ment jól. Nem tudok már eleve kettős defekttel álltam e meg vagy utána jött a második de a második már a jobb hátsó volt és nem volt több csere.
S1 véget és a teljes s2-t három keréken oldottam meg ráadásul jobb hátsó híján az összes balosba kitört a kocsi.
Amúgy azt kell mondjam az S2 időre meg büszke is vagyok így 3 kerékkel.Mivel tegnap Rudolf és Meszol barátom volt a 2 ember csak a listán és Rudolf amúgy sem volt sose a célkeresztben ezért Meszol vált a fő célponttá aki s2 után 3 perccel vezetett előttem.
Láttam az idők alapján hogy S5 kivételével közel ment Rudolf hoz ezért elő kellett venni a legjobb tudásom.Sajnos 1 szakaszon neki is defektje lett így nem volt nehéz dolgom és S5 után 25 MP hátrányom maradt.
Jott a 31 km és tudtam hogy ha hiba nélkül megcsinálom akkor talán sikerül. Meszol itt is közel volt Rudolfhoz kb kettejük közé kellett betenni magam ami azt is jelentette hogy Rudihoz olyan közel kell kerülni ami ritkán sikerül nekem.
Végül már izzadva ( a rig a hűvös fal mellett van ezért kapucnis felsőbe toltam a fülem miatt) de sikerült valami 29 mp-el Meszol előtt beérni ami azt jelentette hogy az s2 utáni 3 percről 4 MP előnybe hoztam vissza magam.
Az S6 alatt nem volt forgás tolatás leeses úgy gondolom az én szintemen egy tökéletes szakasz volt. Az utolsó 2-300 méteren már alig nyomtam mert kb láttam hogy elég lesz és féltem nehogy ott aladjon be. Érdekes de az volt a legnehezebb!
Lehet osszerakok még pár ilyen mini rallyt. És lehet McRae lesz!
-
jlaci74
senior tag
válasz
rodolfoHu
üzenetére
Kölcsön rén-em nincs, Ratraknak van, de nem ad
, nincs rá szükséged. Gyors vagy, ahogy írtam is korábban nekem Te vagy a target
, remélem jövőre kicsit könyebb évem lesz, ez az idei küzdelmes volt, minden téren... Pályaversenyzés téma: nálam a RALLY az autóversenyzés csúcsa,
a pályán körözés ( nem megbántva senkit ) más kávéház, tudom, annak is megvan a szépsége-nehézsége, de aki rallyzott már élőben az talán érti miről zagyválok...
na jó, egyZöld pokol
megmozgatja az én fantáziámat is...
-
rodolfoHu
kezdő
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Ez igaz,és ha még jlaci74-től kölcsönkérem a rénszarvasokat,akkor már a motor miatt sem kell aggódnom,csak szépen leszánkázok a célig.Igazi élményvezetés - akarom mondani -szánkózás lenne
.
Bandit21 : amúgy köszi a hízelgő szavakat,de itt sokszor csak a szerencsén múlik,milyen időt sikerül mennem.A pályaversenyzés más,ott 1-2 perces pályák vannak,sokkal könnyebb megtanulni őket,na meg nincs tele az ideális ív mellett sziklákkal,fákkal,vagy mint itt hószegéllyel...ha itt pár centit letérsz,jön is a bukfenc,pályán ezért max 1-2 mp hátrány jár -
rodolfoHu
kezdő
válasz
Bandit21
üzenetére
Igen,tolom,vagy csúszom ???? .Csak mondanod kellett,a következő 3 szakaszon már 10-10 mp-vel lassabb voltam,igaz,alternatív közlekedési módokat is kipróbáltam közben S4-S5-ön is,pl ilyeneket :

De mint az eredmény mutatja nem vált be
.Legalább a pályalevágásért járó 5mp büntit sikerült elkerülni :
Úgyhogy rá is hagytam mára,az utolsó,31km-t majd holnap megcsinálom,lehetőleg nem égnek meredő kerekekkel
-
válasz
rodolfoHu
üzenetére
Látom már tolod is, a B-t.
Őrület, hogy Ti az élen mit mentek. Az s1-en asszem "találtál" 2-3 mp-et, s2 meg koppra ugyanaz mp-re mindkét futam. Ok, pályán gt3-al tudok tizeden belül menni ha megvan a flow, 2-3 tizeden belül pedig már kisebb erőfeszítés nélkül is, de hogy egy 8 perces rally szakaszt egymás után 2x másodpercre megcsinál valaki. Bakker...
-
jlaci74
senior tag
válasz
Ratrak
üzenetére
Jobban örültem volna ha az S5 idejét szkrínshotolod be, ha mindegy , nem haragszom, hisz' karácsony van ...
#10548 rodolfoHu
köszi, rá fogok nézni, tuti nem állítottam el, időnként szoktam nézni a szektoridőket, így a sajátomat sem látom.
Duen-nél S10-ig jutottam, nem volt időm befejezni,
10 gyors után ott loholtam mögötted pár sec.-ra abszolútban...
Ott kizárás jár a csillag miatt.
-
Ratrak
aktív tag
Nah, azóta betekeredtem a célba. Eseménytelen verseny volt, de nem unalmas, irgalmatlan mókás ez a sok hupli amúgy, dolgozik a rugó rendesen a kis hó-dűne-buggy-n

Nagyon élveztem, egész belejöttem a jobbkormányba is a végére, egy-két pici beakadás, meg egy elrontott ugrató volt összvissz, amire emlékszem, de amúgy nagyon kafa volt vezetni. Valamikor beugrom a B-szerverre is egy újrázásra: Köszönöm a szervezést!Sajnálattal (és meglepetten) láttam, hogy MooD a végén mögém került, pedig amúgy az S3-ban még Ottót is elkapta... valszeg közbejött valami igazi ordas csúnyaság valahol - S4-S5, ha jól látom...
Laci, jaja, nincs ghost data engedélyezve (vagy van, csak valami más gond miatt nem érzékeli a játék):

-
rodolfoHu
kezdő
-
jlaci74
senior tag
Ha van plusz Lóerő , akarom mondani Rénerő, akkor lehet haladni
Boldog Karácsonyt a kis közösségnek!
A Racenet-en miért csillagos a nevem? Látom mit jelent csak mitől van, nem állítottam el semmit. Legutóbb Duen versenyén is ilyen volt...
-
Ratrak
aktív tag
Boldog Karácsonyt, Barátaim!
Ma reggel, miután a beépített bejglitárolót az elmúlt pár nap tekintetében immáron sokadszorra dugig töltöttem, beültem én is a kis szöcskébe, hogy nehogy már olyan könnyedén ugráljon nekem...
Keményítettem is a rugón, meg a csillapításon, feljebb emeltem, hogy kompenzálja a pilóta (és a navigátor
) tömeg-növekedését (igazából csak feljebb emeltem, keményítettem a csillapításon, de puhítottam a rugón, kapott kis kerék-összetartást hátul, és kb. ennyi), aztán kizúztam a shake-re... ... amit sikerült vagy 3.5 perc alatt letolni, egy beakadással, meg egy "hát, ezt azóta se vágom, hogy hogy' sikerült összehozni" dombról legurulós, valahogy mégis az útra érkezős, de azon visszafele elindulós megmozdulással
szóóóóval, inkább gyorsan kijavíttattam mindent a járgányon, és lényegesen óvatosabban mentem neki a versenynek....
Ez az autó amúgy iszonyat nagy kedvenc.......
....lenne, ha balkormányos lenne. Így viszont, hááááát.... Beakadtam vele a versenyen is (szerencsére nem vészesen) és elég zavaró volt az üléspozíció, ha nem VR-ban mennék, tuti kinyomnám a fenébe motorháztető-nézetbe, de VR-ban az nagyon zavaró számomra (meg nem is csalunk, ugye
), szóval maradtam a kormány mögött. S2-ben már egész jól is ment, ott nem is nagyon akadtam be, ha jól emlékszem, és volt, hogy kimondottan élvezetesen sikerült elkapni az ütemet. Amikor érzed, hogy nem vagy kimondottan gyors, de stabil, biztonságos, és tulajdonképpen "elég jó" az, amit csinálsz. Valahogy ez a feeling volt. Szóval chatgpt-vel felkapcsoltattam a karácsonyi fényeket (jó, sajnos csak utólag), és csak élveztem a hóban sederintést
Valamikor, két káposzta-mérgezés, meg zserbó túra közt majd még folyt. köv.!
Bandit, csináld meg a B-szervert is, ezen szívesen végigmegyek még egyszer funból szerintem én is! És lehet rá hosszabb az időkeret, nem rohanunk sehova

Gomez, jó volt ismét látni a neved a célba érkezéskor!
Találtgyerek (& mindenki), el sem hiszem, hogy ilyet mondok, de mi lenne, ha a kövi verseny - maradva a havas-posztkarácsonyi tematikánál - Svéd lenne, és..... GrB 4WD?!
Igazi túlélőshow lehet a kb 3 másodperc alatt bármilyen terepen 150-re gyorsuló, értelmezhető futómű és fék nélküli szörnyekkel végigveretni azokon a stage-eken... -
Boldog Karit csapat!
Csapatok majd én is talán ma már
Összes vendgéség letudva, kutyával túráztam egyet tegnap, szóval ma minden ideális 
-
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Örülök a szoros eredménynek, izgi volt. Nekem maximum hasmagasságon van, szerintem ez jó. Még lehetne változtatni a setupomon, csak idő kellene hozzá.
Amúgy tényleg sokszor mentem 5-ös tiltáson, mert ahogy 6-osba kellett volna váltanom, úgy éreztem, hogy nemsokára úgyis lassítani kell és akkor válthatok vissza, inkább maradt az 5-ös, aztán sokáig ment tiltáson, mégiscsak jobb lett volna a 6...
Nem tudom, hogy mire hogy lesz időm, de ennek a fun-nak lehet, hogy nekifutok mégegyszer... -

Tyű Jules!
Hát ez nem sokon múlott! Kaptam majd 1 percet, 1:02 előnyből 4 mp maradt...
Nem ez volt életem futama, volt legalább 3 totál erdőbe gombászás, de a videón láttam, Nálad is akadt ez az- meg lyukadt is hűtő a végére, tehát szavam nem lehet.Ugye rossz setuppal kezdtem anno, illetve ami vicces, hogy még a shake videódon néztem, hogy csomó helyen 5 végén forogsz. Na ebből nekem valamiért az ragadt be, hogy nincs 6 fokozat ebbe a szöcskébe

Aztán leszedtem egy setupot, megnéztem önállóan még ezt a 31 km szakaszt valamikor 3 napja, de már a shake-en sikerült összeszedni 1:30 büntit, illetve az éles versenybe kb 4 percig jutottam és ott már olyan törések jöttek amik miatt a reflektor leszakadt így hagytam a fenébe szarul voltam még.
Ma megcsináltam a B-t lefutottam az s1-2-t illetve az új setupba nyújtottam a fokozatokon, hogy az 5 ne pörögjön már le (igen a menüben nyújtottam a 6. fokozatot is, és nem tűnt fel, hogy van).
Valamikor a B s2 felénél elváltottam magam, és nézem, jé, hello, had mutatkozzam be, kedves 6. fokozat, nem találkoztunk még...Anyám... Na innentől a nagy egyenes részeken tudtam 140 fölött is haladni!
Úgy gondoltam fáradok nézzük az éles Fun s6-ot. Ezt még B fun s2 végefelé agyaltam ki, de nem értettem, hisz most raktam össze a b fun-t 2 s-enként long-al, hogy akarok én az élesbe setupot cserélni, s6-ra, ha s5 a szerviz?
Hát úgy, hogy elbasztam, (előbb írtam is) mert az élesben s6 előtt van kávészünet.
Na ott betöltöttem az új setupot, és emeltem maxra a hasam, (kb 22 ről 40) hogy biztos ne akadjon be. Ez rossz döntés volt és megjegyzem, de menjünk sorba.
A 2-3 nappal ezelőtti s6 próbából annyi megmaradt, hogy az elején van egy tempós rész utáni balos ami mögött szakadék és ott nem kéne...
Na ott estem le először, és ezt követte még 2. Mentségemre, mindegyikből vissza tudtam jönni magam az útra, kivéve az utolsót, ahol felült a kocsi alja, onnan van a +5 sec.
És ami a tanulság, jó dolog a hasmagasság havon, de van egy határa.
Az s1-5 alatt a rossz setup minimális hasa azt okozta, hogy minden eltéved hógolyó, és nagyobb fagyott jávorszarvas szar is megdobta az autót.
Na a túl nagynak meg az a hátránya, hogy az út széli hótúrásra sikerül instant fel is mászni és onnan nem az út felé, hanem sajnos azon túlra repülni néha (3x).Mindegy egy szavam nem lehet, Jules-t sikerült visszatartani, 1:02 "elég volt" hát valamire büszkének kell lenni...
A B fun-t befejezem a napokban, ha van igény törlöm és megcsinálom újra jó szervizleosztással! Amúgy 2 nappal az éles fun után van vége, hogy aki oda későn ébred ne kelljen rögtön nekimenni.
Bár ha lesz VB akkor gondolom irreleváns (bár nekem ez a havi szöcske kergetés továbbra is bejön). -
Elindítottam a fun B versenyt a rendes fun mása.
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nekem "elrontotta" a játékot az AC Rally

-
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Boldog karácsonyt itt is mindenkinek!
Asszem össze dobom ma/ holnap a fun B versenyt. Már csak azért is mert a múltkor volt valami flow a havon ezzel a szöcskevel de lassan 2 hete hogy vezettem így fel kéne venni a ritmust.
Bár úgyse lehet megtanulni de ígérem a 30 km utolsó szakaszt előbb az élesen csinálom majd meg, és utóbb a fun -ban. -
dundi94
tag
Hellohello!
Tegnap, és ma megvolt a Fun. Sokat nem játszottam a játékkal mostanában, igy mentem egy kettőt előtte hogy kicsit visszarázódjak.
Ezek a norvég pályák elég nehezek szerintem, elég nagy tempó van és kb végig dobál az egész. Volt is baj párszor, egy két forgás amikor leakadt az eleje vagy épp a hátulja
Estem egy nagyobbat is, de defektet most halistennek nem szedtem össze. Ottó nagyon gyors, nem is tudtam lekövetni. De jó volt megintcsak visszatérni kicsit, és ez az autó nálam még mindig top1 ebben a játékban. Köszi a szervezést!
-
-
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Jobbulást!
A Fun Bé, Bé, Béééé ligát meg indítsd később és legfeljebb azzal összenézzük... -
Steve1207
veterán
Csak erőt vettem magamon éjfélkor és lenyomtam az egészet.
S1 óvatoskodós próba szakasz, mert már a shake-en odavágtam (amúgy 1:25-ös időt mentem úgy rajta, ha már múltkor volt téma a shake idők), S2 merészebb, S3 laza (mindig szerviz után leszek vakmerő, most nem akartam
), S4-S5 szintén merészebb a rövidsége miatt. Pár neccesebb szituáció azért volt, de összességében nem vállaltam be nagy dolgokat magamhoz képest azért.
S6 viszont kemény dió volt, már éreztem, hogy elfáradtam, de hát ez már csak 30 km
Első negyedében már felmásztam egy dombra, volt úgy 7-8 falazásom, közte 120-140-el is vagy 2x és még 2x kb olyan, hogy húezthogyfogtammeg. A kétharmadától (utolsó negyedére) itt is inkább óvatosra vettem. Ettől függetlenül csak olyan 10-15mp maradhatott benne max az utolsó szakaszra, ami nem sok és tuti zakózom, ha ennél többet vállalok így egyhuzamban. Élmény volt, jó volt. -
válasz
JulesTS
üzenetére
A gyerek influenzajat én arcüreg és fül gyulladással vettem át. 2x voltam az elmúlt 3 napban a fül orr gégészet ügyeleten. Valahogy kilyukadt a jobb dobhartyam amitől süket lettem részben és kicsit szédülök is.
Nagyjából kizárt egy pár napig hogy kéz -lab koordinációt és akár virtuális tér látást igénylő dolgokat műveljek. 30 km és 20 perc végképp kizárt.
És nyilván karácsony előtt nem is ez a legnagyobb gond ezzel.
-
-
jlaci74
senior tag
Versenyem egy képen
A nagy cél továbbra is
elkapni Rodolfo-t
volt, egy gyorson sikerült, amúgy rommá vert ill. én magamat mert ez a szöcske...
vagy ő nem fekszik nekem, vagy én neki...
-
válasz
Steve1207
üzenetére
Mivel otvar beteg vagyok, az utolsó éles stage-et nem csinálom meg csak ha már minden ok, viszont mivel rossz setupot lőttem, mindenképp meg szeretném csinálni B nek is másolatban. Kíváncsi vagyok mit tud az autó akár csak alap setup mellett maximum felemelt hassal.
A kiírás szerint a McRae -vel kell menni asszem de a B ligás fun-ba nem lesz ilyen megkötés.
Tehát ha tudsz kicsit várni, nemsoká mehetsz próbát B ligába akármivel. -
Steve1207
veterán
Anno volt egy Fun, ahol ugyanígy R4 volt és anno Evo-val mentem. Itt is olyan alja lehet a Lancer? Csak mert senki se nagyon meri most se, ahogy látom, aztán akkor bevállalnám lehet.
-
JulesTS
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Max fél perc maradt benne hibázásból. Azt nem veszi be a pályaautós énem, hogy ne határon menjek, viszont itt ismeretlen minden kanyar (néha az egyenes is) és nagyon tud büntetni...
-
Ratrak
aktív tag
válasz
Találtgyerek
üzenetére
arra van a TT...
-
-
JulesTS
addikt
válasz
Bandit21
üzenetére
Ha ezt megtanulod...
Feltöltikézte:
https://youtu.be/utxX_99PF3U
érdemes beletekerni, mert hosszú... -
JulesTS
addikt
Befejeztem a Fun-t. Cél az volt, hogy Bandit-on behozzak 1 perc hátrányt. Mindent vagy semmit alapon indultam, az elején kicsit bele is kellett melegednem, volt egy orsó, meg egy-két kicsúszás, megbuciztam egy beton korlátot is, sokszor csak a fényezők örömére megtiszteltem a korlátokat. Végül befértem 20 perc alá. Úgy érezetem, hogy ennél gyorsabb nem nagyon van, erre a célban konstatáltam, hogy Otti másfél percet vert rám...
Feltöltés folyamatban. -
JulesTS
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Hosszú csimpánz kezeim vannak, kényelmesen elérem. De valóban jobb lenne, ha közelebb lenne. Igazából egy H-Szeki kettő az egyben váltó megoldaná, de ez a Moza SGP HGP páros tetszik annyira, hogy egyelőre nem látok olyan váltót amire szívesen cserélném és nem kerül egy játszósautó árába...
-
JulesTS
addikt
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Köszi, igen ez lett a legjobb befutóm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Google Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
szerencsém volt, talpra estem, utána meg úgy visszavettem hogy 2 visszafordítóban le is fulladtam. Gyorsok között állítgattam a kormányt, kerestem a nekem fekvő beállítást. Második gyors, ahhoz képest hogy 30 km nem bakiztam nagyon bele. Itt ott egy kis bozótjárás, de semmi komolyabb dolog. Szervízben majdnem mindent javítottam, a váltó csere nem fért bele, de azon kívül csillogott villogott a járgány a szevíz végére. Annyira meg is örültem neki, hogy gumit elfelejtettem cserélni

Néha becsipognak az érzékenyebb biztonsági kapuk...