- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz szili.tamas1 #48963 üzenetére
Hát nekem már most sincs (Net & Roll S )
-
legenda
válasz szili.tamas1 #48963 üzenetére
az nem mostanság lesz, de miért pont (csak) ez a szolgáltató?
a t-mobile volt az utolsó, aki meglépte a voip korlátozást, a másik két szolgáltató már korábban is élt a lehetőséggel.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Varszegig
veterán
válasz szili.tamas1 #48822 üzenetére
Hát ja. Extrem digitalnál induló ár 199.000 amiből most lejön 15%, az meg még 170 sincs. Gyári gari, független telefon.
-
Gedeon31
addikt
Melyik telefon szolgáltatonál találsz normális árakat
-
[P]laci
senior tag
csak a szokásos, semmi extra... csak azért a "nagy" örömködés, mert az előzetes infók szerint az S5 ára felett lett volna.
-
addikt
Ezressel drágábban van hűség nélküli is... igaz, az is hálózatfüggő.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
eastsider
nagyúr
válasz szili.tamas1 #48168 üzenetére
hogy kapcsoltattad vissza? like300-on ahogy lemondtam a netplusz.t nem megy a data...
-
legenda
válasz szili.tamas1 #48085 üzenetére
nem paranoia, hanem létező probléma mert, már azzal is elég kárt tudnak neked okozni, hogy kiolvassák a prohardveres bejelentkezési adataidat, és mondjuk hirdetéseket adnak fel a nevedben, előlegeket csalnak ki a hirdetésre jelentkezőktől...stb.
igen, megtörtént eset, olvass bele a csalós témába itt a fórumon!
biztos örömmel jársz majd rendőrségi kihallgatásokra...stb.
egy fórumról van szó csupán, de ezzel is elég nagy kárt tudnak okozni neked, és akkor még nem beszéltünk a közösségi oldalakról, a levelezéseidről...stb.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
eastsider
nagyúr
válasz szili.tamas1 #48057 üzenetére
wiresharkról gondolom még nem hallottál
-
Zeki
nagyúr
válasz szili.tamas1 #48054 üzenetére
Lehet felétek minden bokor mögött, és még használható is a sebessége, de errefele nem.
-
Zeki
nagyúr
Olvass utána a dolgoknak, nyitott wifin mindent letudnak követni, amit csinálsz, amit beírsz.. és úgy is, hogy a nyitott wifi tulaja sem tud róla.
-
legenda
nem titkosított hálózat, nem titkosított forgalom, és bizonyos feltételek mellett, gyakorlatilag majdnem minden átfolyt adat olvasható kintről, az általad megadott felhasználónevek, jelszavak...stb is.
-
legenda
válasz szili.tamas1 #48054 üzenetére
te minden nyitott wifi hálózatra engeded felcsatlakozni az eszközeidet?
nem a legjobb ötlet...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Arcképgyáros
válasz szili.tamas1 #47976 üzenetére
Itt van előttem egy számla, de k#rvára nem látok rajt arra utaló nyomot, esetleg nem tudnád megmutatni, hogy hol nézzem?
-
ForRedGlory
félisten
válasz szili.tamas1 #47732 üzenetére
Hol tapsikoltam?
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #47608 üzenetére
Digi nagyon sok vizet zavar az ország 70%-ban nem elérhető... Egy szolgáltatás ott kezdődik hogy az ország legalább 90%-ának elérhetővé teszem.. Akkor van verseny addig csak helyi közösségi csatározásokról beszélhetünk amiböl max aki éppen ott lakik az profitál.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz szili.tamas1 #47608 üzenetére
#47604-et gondolom nem olvastad...
-
ForRedGlory
félisten
válasz szili.tamas1 #47077 üzenetére
Sajna ez valoban nem sikersztori, de az alap internet nem kapcsolodik vissza magatol.
-
ForRedGlory
félisten
válasz szili.tamas1 #47075 üzenetére
Nem tudod magadnak.
-
Vangelis
félisten
válasz szili.tamas1 #47073 üzenetére
Hívd a 1430. Kapcsoltasd vissza.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
glaci
őstag
válasz szili.tamas1 #47039 üzenetére
Amíg le nem mondod, addig minden hónapban hozzácsapja az előfizetésedhez.
Ha feltöltős vagy, akkor értelemszerűen csak addig, amíg le tudja vonni a díját.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
veterán
válasz szili.tamas1 #46881 üzenetére
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #45826 üzenetére
Hát kérem addig amig van miböl sok hülyeségre kitud fizetni az ember pénzt. Később esetleg meg úgy alakul fogja a fejét hogy azt a pénzt értelmes megmaradó dolgokra is költhette volna. De ezt is mindenki saját maga tapasztalja meg ez is az élet rendjéhez tartozik
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #45775 üzenetére
Szerintem ezen nagyot fognak röhögni a többiek. Én szoktam legelőször minden húzásukat kitárgyalni viszont ha valami korrekt azt is megírom. Most éppen ez a rész került előtérbe...
[ Szerkesztve ]
-
vipnolf
aktív tag
válasz szili.tamas1 #45389 üzenetére
én most elsősorban a szolgáltatás árát, kiszámíthatóságát nézem. készüléket nem feltétlenül náluk kell venni, de ha kifog az ember egy 20% webshop akciót (pl nemrég volt a kamerás csúcsmobilokra), az azért nem rossz
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
veterán
válasz szili.tamas1 #45255 üzenetére
Nem. Sajnos.
Ha jól vettem észre, HTTP adaptív stream (Apple HLS) megy iOS-en, míg Androidon sima RTSP. Van különbség köztük azért.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
tomy86
addikt
válasz szili.tamas1 #45185 üzenetére
Mivel egy használt telefonnál nincs értelme a visszaszerzéssel és újraeladással szórakozni. Szerinted mennyibe kerülne utánajárni, hogy kinek lett továbbadva? Azt megkeresni és visszakövetelni tőle a telefont és az utána milyen állapotban lenne. Arról nem is beszélve, ha külföldre került a telefon. Egyébként sem értem, hogy ha valaki vesz valamit, amit utána nem tud kifizetni, akkor miért kellene hagyni, hogy tovább használja?
-
tomy86
addikt
válasz szili.tamas1 #45182 üzenetére
Ezen logika alapján, ha valaki vesz egy autót hitelre és nem fizeti a tartozást, akkor a nevére kell íratni az autót, ha behajtókhoz kerül az ügy, mert azok már úgyis fizettek a banknak a kintlevőségért.
Vedd úgy, hogy a telefon az "autó", amit a szolgáltató virtuálisan visszavesz, mint autó esetében. Csak itt nincs értelme fizikailag is visszavenni a telefont (mivel értéket ekkor már nem igazán képvisel) így egyszerűen használhatatlanná teszik.
u.i.: Tudom, hogy a két dolog nem ugyanúgy működik, csak szemléltetésként írtam.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #44914 üzenetére
Első körben ugyis velük kell lelevelezned megint mert a jogszabályok is ezt irják elő. Ha nem születik megoldás akkor lehet továbbmenni.
-
djculture
félisten
válasz szili.tamas1 #44910 üzenetére
Levélbe csak bennevolt hogy mennyit irnak jóvá gondolom...
-
glaci
őstag
válasz szili.tamas1 #44629 üzenetére
(#44629)szili.tamas1:
(#44630) pietrasko:Akkor nem szóltam, bocsánat!
Ezt egyébbként jó tudni, eddig valamiért tévesen azzal a tudattal voltam, hogy az összes next drágább készülékkel![ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
muhaha01
tag
válasz szili.tamas1 #43803 üzenetére
nem érted a kérdést
az tiszta, hogy aranytárskártya esetén 5490, de itt van ez a szerződéskiegészítés, ami ha jól értem, akkor 2490 forintos havidíjat jelent 2 éves hűségnyilatkozat esetén. azért az egy next s tarifára nem lenne rossz.
na ez a nem mindegy, ez itt a kérdés, hogy ilyet bárki köthet-e?
[ Szerkesztve ]
-
M.A.Z.
aktív tag
válasz szili.tamas1 #43425 üzenetére
Én ide beírtam korábban, hogy mikor lesz Veszprémben 4G. Ebben a hónapban vettem észre, hogy már van, a lefedettségi térkép szerint február 28 óta.
-
kokokka
őstag
válasz szili.tamas1 #43425 üzenetére
Minden szolgáltatónál vannak elégedetlenek. A baj az, amikor a számuk kritikus tömeget ér el. De még ettől is nagyobb baj, hogy a szolgáltatók magasrtól tesznek rá, mert azt tesznek velünk, amit csak akarnak. Majd adnék én nekik törvényeket.....
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
válasz szili.tamas1 #43423 üzenetére
Az ADSL-t hagyjuk, tiszta szégyen amit ezek gyors internet alatt értenek.....
-
lesaux
veterán
válasz szili.tamas1 #42920 üzenetére
Az mi a lófütty, aranykártyás vagyok-e, és hol lehet utánaolvasni?
-
MODERÁTOR
válasz szili.tamas1 #42673 üzenetére
Ha nem volt készüléked véve 2 éven belül hűséggel akkor mindenképp hiba. Szerintem egy reklamációt megér.
-
MODERÁTOR
válasz szili.tamas1 #42664 üzenetére
Nem tudom hogy valahol le van-e írva. Nekem szóban mondták mikor váltottam. Hogy várjak még vele pár napot, mert akkor lemegy a készülékhűség és akkor választható a 6490-es és olyanom is lett.
-
MODERÁTOR
válasz szili.tamas1 #42648 üzenetére
Ha még ahhoz a csomaghoz, amiről váltottál, anno vettél készüléket, és annak a hűsége nem telt le, és ez alatt váltottál, akkor a 7990-es ár a next s.
-
legenda
válasz szili.tamas1 #42316 üzenetére
senki és semmi sem akadályoz meg benne, hogy megpanaszold a megfelelő módon...
a problémát kitárgyaltuk már többször is, szerintünk sem jó a megoldás - bár a technikai oka részint érthető -, viszont nem az a megoldás, hogy túlzó példákat hozol, meg trágár szavakkal minősíted a szolgáltatót, mert azzal csak a hangulatot kelted...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz szili.tamas1 #42298 üzenetére
ilyen stílusú hozzászólásra nem írok még saját részletes véleményt sem - csak azt tudnék, mert jómagam is csak előfizető vagyok -, helyette; le van írva az ászf-ben, ahogy minden más is, olvasd el.
csababarca; ritka már az igazi jó kedvezményes lehetőség, legfeljebb annyi, hogy kiemeltséggel (arany vagy pltanina) 0 ft kezdővel is kihozhatsz - akár több előfizetésre is egyszerre - nagyon drága telefont is, és nem kérnek be előleget, amíg az új előfizetőknél ez már nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
kovacsamd
csendes tag
válasz szili.tamas1 #42221 üzenetére
Köszönöm! És ha netalántán sim kártyát kell cserélnem (mert pl már 4-5 éves, és nem menne új telefonba valamiért), akkor kb mennyibe kerül egy új vétele?
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Vangelis
félisten
válasz szili.tamas1 #42045 üzenetére
nem kell
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
br4adam
aktív tag
válasz szili.tamas1 #40477 üzenetére
Ha van még a készülékre hűsége és nincs más arany/platina szolgáltatás a nevén, akkor csak a 7990-be mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest