Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Indiában szeretnek TV-zni
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
Bareszotron #115 üzenetére
Igen, de azt ki is kell fizetni, gondolom a jövőben lesz méretcsőkenés, már ha lesz rá valós igény.
-
mhydas99
senior tag
válasz
Bareszotron #115 üzenetére
Sajnos egy normalis tokban mar a "kicsi" telefonok is nehezen foghatok meg 1 kezzel...
-
haruspex
aktív tag
válasz
Bareszotron #108 üzenetére
Nagy akku+ három kamera, azért is ekkora. Meg mert minden más is ekkora sajnos NEm véletlen jönnek a felsőbb kategóriákba a kisebb telefonok.
-
horilori
csendes tag
Lett NFC! Micsoda újítás!
A 2X optikai zoom kevéske, az ultraszéles gyengusz, a fő jó.
A SoC alig fejlődött, az ára jó (főleg a 256 GB-os), a 6 év biztonsági fölösleges, addig egy középkategóriásat nem használnak. -
gretzky77
veterán
válasz
Bareszotron #108 üzenetére
Mostanság ez átlag méret, az ui pedig egy szubjektív dolog. A 128 GB pedig sztem egy átlag egyszerű felhasználónak elég és nincs szégyenkezni valója amikor egy több százezres iPhone-nál is 128 az induló! Ennyi pénzért azért bőven megbocsátható nem mellesleg bővíthető ami mostanság igen ritka!
-
Bareszotron
kezdő
Mi ez a tepsi méret? omg
Az UI értesítési panelja sem tetszik, és az sem hogy 128GB-ról indul.
De ezenkívül egy érdekes telefon -
Bagoly01
senior tag
Mondjuk azt én sem értem miért kell itt is a Motorola vonalat erőltetni. Igen, tényleg jó megéri, jó vétel, nekem is volt tudom milyen stb.
Csak ez nem az a topik...Cmf 2 pro mindazonáltal tényleg erős ajánlat, az Alzás meg kifejezetten brutális ajánlat volt.
Ennyiért kár lett volna kihagyni. -
Draun01
tag
válasz
Luck Dragon #103 üzenetére
jó, csak fura mert ez az elso eset hogy nekem is törlik a kommentem es azt gondoltam erről legalább valami automatikus értesítést kap az ember
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #103 üzenetére
Jaja
-
-
Draun01
tag
Hová tuntek a kommentek? Eltunt hirtelen vagy 10-15 komment.
-
ParmaBoy
tag
Jó vétel és a 3 fő + 6 év biztonsági főleg üdvözítő, ebben (is) előrelépés.
-
mhydas99
senior tag
Ugy tunik az Alzas 1+1 akcionak mar vege tegnap este ota
Nem kell amugy telefon, van eleg, de bizsergett az ujjam, ugyhogy azert orulok hogy vege az akcionak. Mondjuk a penztarcam meg jobban
Bar aki meg tudta rendelni ugy, az eleg jo vetelt csinalt! -
mhydas99
senior tag
E-SIM nagyon hasznos, de valoban nem letszukseglet. Akkor jon jol, ha:
1. Valakinek valamilyen modon allandoan keznel kell legyen 1 telefonban minimum 3 vagy tobb SIM-"kartya" es konnyen tudja valtogatni masodpercek alatt.
2. Ha valaki sokat utazik olyan kulfoldi orszagokba, ahova a magyar csomagja szerint nem megoldott a roaming vagy brutalisan draga lenne. Es tenyleg sokat utazik, nem csak 1-2 alkalommal megy ki.
Ezek ellenere is lehet adott orszagban fizikai eldobhato SIM-et venni, de teny hogy egyszerubb es sok esetben olcsobb ut elott elore meg enni az eSIM-et es landolaskor mar egybol hasznalni.Szoval valoban hasznos, de egyaltalan nem letszukseglet.
Kb. olyan kenyelmi extra, mint a vezetekmentes toltes.
Atlagembernek boven lehet enelkul elnie.
Majd ha par ev mulva szep lassan megszunnek a fizikai portok, nyilasok a telefonon, akkor ugyis csak eSIM-mel lehet mukodtetni a telefont, ahogy az peldaul Amerikaban is van mar az iPhoneok eseteben... -
válasz
janeszgol #56 üzenetére
Motorola tényleg jó, de sajnos a szoftveres támogatás nem ér a Samsung és a Nothing nyomába.
... Android 15-tel kerül piacra (Nothing OS 3.2-es felület) és három Android-frissítést (16, 17, 18), valamint hat évnyi biztonsági patchet kap majd a gyártótól.
Számomra ez a lényeg, sokáig tervezem használni... bár 3.5mm jack és FM rádió eléggé hiányzik.
-
vence
aktív tag
válasz
gretzky77 #70 üzenetére
Szerintem, csak - mint a nagy többség - nem ismered az eSIM-es lehetőségeket, pedig már a MA-s cikkekben, tesztekben is említik néha.
Egyébként van utólagos (nem probléma nélküli) megoldás is.
Úgy 30 USD/€ körül ...Szóval, ha valaki eSIM nélküli telót vesz, akkor ennyit nyugodtan hozzá lehet (kellene) számolni még az árhoz ...
Végülis minden extrának van/ lenne valami számszerűsíthető értéke.És sajnos tényleg csak nálunk nem annyira lényeges, hogy 2 vagy 8-10 SIM-et tud kezelni egy készülék ...
(persze egyszerre csak 2-3 profil lehet aktív !!)
De korlátlanul ki-be kapcsolhatók ... a kártyák cserélgetése nélkül ...
és nem is vesznek el az ici-pici nano-kártyák. -
atika92
csendes újonc
Sziasztok! Valaki tapasztalt hasonlót? Mikor fizettem volna ki a rendelést, többedjére is azt írta ki elutasítva, hogy "Your card was declined". Nyilván a kártyám működik rendeltetésszerűen és vásároltam már vele külföldről. Ötlet?
-
gretzky77
veterán
válasz
scyllarus #69 üzenetére
Ezzel az esim dologgal nem értek egyet, azért bőven lehet élni nélküle, elismerem, hogy jó de azért ne csináljunk már úgy hogy világvége van mert nincs esim! Szted hány embernek fogalma nincs és nem is érdekli amíg nem szólnak majd egyszer, hogy helló már csak esim van!? Addig ez a telefon már kihalt lesz kb sztem. Vezetékmentes töltés jó dolog tud lenni, bár erről azért a véleményem megvan mennyire tesz jót az akksinak és sztem az emberek nagy részének kb felesleges! De persze minden készülékben lehet hibát, hiányosságot találni ha akarunk!
-
válasz
szabopeter21 #66 üzenetére
Elképzelhető.
-
-
szabopeter21
csendes tag
-
válasz
szabopeter21 #64 üzenetére
Nem tudom, hogy van, de a Nothingos számlán ez szerepel:
GAMEGEEK LIMITED
partner@gamegeek.club
FLAT E, 23/F GOLDEN SUN CENTER, 59-67 BONHAM STRAND WEST, HONG KONGAz igaz, hogy Netherland a küldő ország, de a számlán ez szerepel:
Tax: 0, Ft
-
szabopeter21
csendes tag
válasz
janeszgol #63 üzenetére
Gondolom az eu-n belülről kerülnek kiküldésre, ha nem így lenne akkor egyenként kéne vámoltatni/áfázni. Eddig az volt a tapasztalatom, hogy a célország ahová rendeled/számlázzák áfája kötelezően megy rá egy adott rendelésre. Ha német címre rendeltem és hazahozták nekem akkor 19% ha egyenesen ide kértem akkor 27%. Nem látok az infó részen náluk, olyat, hogy csak magánszemélyt szolgálunk ki.
Ment kérdés feléjük is amúgy. -
janeszgol
félisten
válasz
szabopeter21 #60 üzenetére
Nem hiszem, hogy lehetne. Azt magyar disztribútornál tudnád megtenni. Nem?
-
-
szabopeter21
csendes tag
Azt tudja esetleg valaki, hogy mégis hogyan kéne céges áfás számlát facsarni a nothing rendelési oldalából? Csak magánszemélyes infómegadást látok, ahol nem lehet céges adószámot beírni.
Köszi a választ előre is. -
-
Legendd
senior tag
A két hardver mondjuk nem nagyon tér el egymástól. Illetve nem érzem, hogy lenne, hiszen a Phone 1 és a 2 Pro közé nemigen férne már be. Főleg, hogy a két mobil hardvere is eléggé hasonló. Inkább 1 Pro lett volna szerintem a megfelelő megnevezés, csak nyilván az meg nem tűnt volna annyira újnak.
-
-
-
Nem rosszat látok benne, pont azt mondom, hogy ez egy jó ajánlat, félre ne értsd.
Erősen agyaltam én is, csak akkor már kosárban volt a Nothing oldalán.
Valószínűleg én értettem félre, hogy hirtelen több helyen is megláttam, csak túl gyorsan futott le az akció.
Nem tudom mennyivel készült az alza vagy csak a Nothing promozta meg a készleteket.
Az biztos, hogy hatékonyan hívta fel a figyelmet, bárhogy is volt. Aki megrendelte talán az év legjobb vételét húzta be így.
Ritka az ennyire megérős ajánlat.
Én arra értettem, hogy mi a buli benne, hogy az Alza részéről. De akkor elnézést, rosszul fogalmaztam, oda kellett volna írnom így utólag elolvasva, mert tényleg nem volt benne rossz szándék a részemről.
-
Draun01
tag
Épp olvasom máshol hogy a hátlap már nem levehető a csavarok kicsavarasa után. Illetve egyik kiegészítő sem használja már a csavarokat. Innentől kezdve az egész már csak dizájn elem semmi más.
-
-
E-ttore
újonc
Sziasztok! Erről az említett Alzás ajándék CMF Phone 1-ról van bármilyen link? A 2 Pro termékoldalán nem látok semmilyen erre utaló jelet, kosárba rakva sem adódik hozzá.
-
gretzky77
veterán
-
KIFLEE
tag
Nem rossz teló de most leakciózva csak 6000 forinttal kerül többe a nothing 2a, ezt érdemes figyelembe vennie annak aki most vásárol
-
Drughi
addikt
Azzal azért mindenki számoljon, hogy durván le fognak esni itt az árak a HA-n ha egyszerre megjelenik 50 db CMF Phone 1.
Nem lesz könnyű eladni. -
foxymaci
senior tag
Aki Alzáról rendel és nem kell neki az 1-es az gondoljon rám köszönöm!
Ár érték arányban ez a teló verhetetlen lett..... -
mhydas99
senior tag
Ennyiert az ajandek fulessel es speckokkal konkretan a legjobb vetel talan. Ez meg az A35.
Mondjuk ha adtak volna melle egy transparent skint is, akkor lenne igazan Nothingos...akarom mondani CMF-es... -
-
-
Szuper ajánlat lett, nagyon! Fehér színben, 8/256 modell tetszik a legjobban.
-
-
Zoleee83
addikt
Én is gondolkodtam rajta, de nem, illetve nem EZT választom.
Nothing Phone 3a lesz a választásom, már csak azt nem tudom, van-e értelme a 12/256-os verziónak, a + 4Gb ebben a kategóriában érezhető lesz-e, vagy elég a 8/128 is.Van teszt YT-on már összehasonlító videókkal, különbségek a NP(3a)-hoz képest:
- CMF csak 1db hangszóró vs stereo
- bár ugyanaz a kameraszett egyelőre jóval gyengébbek a CMF2Pro képei (javitják gondolom)
- lassabb töltés (33W) vs 50W
- Bluetooth 5.3 vs 5.4
- IP54 vs IP64
- Dimensity 7300 Pro vs Snapdragon 7s Gen 3 -
-
Megrendelve.
Jól saccoltam a 100 ezres ár környékét.
-
gretzky77
veterán
válasz
viragdani01 #6 üzenetére
Ó köszönöm efölött elsiklottam!
-
scdlsc
senior tag
Szerintem megtaláltam a szüleim új telefonját:
- egy 6,77 hüvelykes AMOLED panelt kínál
- kijelzőben optikai ujjlenyomat-leolvasó
- van benne NFC
- három Android-frissítést (16, 17, 18)
- valamint hat évnyi biztonsági patchet kap
és mindezt 100 000 forintért.
Ajándék tokkal és fóliával! -
gretzky77
veterán
Igen, valóban nagyon baráti az ára és az előd NFC hiányosságát is orvosolta! Én betettem a kosárba egy zöldet, egyből mellé dobta az ajándék fülest. Nagyon bizsereg az ujjam, hogy rányomjak a rendelésre. Tudom a Pixelem nem fogja leváltani, más kategória de ennyiért sztem hibátlan vétel.
-
joelke HU
őstag
Nem is értem ez mitől lett pro... Meg az is kútba esett, hogy kompakt lesz. De legalább a kávák egyformák körbe nem mint az elsőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Teleobjektív, ultraszéles kamera, NFC, 8 GB RAM és 128 GB tárhely százezer forintért.
- Megújult a PROHARDVER!
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest