Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
kbyte1024 #364 üzenetére
Köszönöm, végül Aqua mail lett, ami tökéletesen működik. Viszont telepítés óta a Gmail is működik...
Semmit nem állítottam benne azóta.
Most így két értesítés is érkezik...egyelőre tesztelem őket ha már működnek.
Illetve felettem a Nova launchert, hogy normális piros - számos értesítési pöttyeim legyenek -
Kloden
senior tag
Sziasztok, pár napos a telóm de a Gmailt nem akarja kitenni értesítésekbe. Se a zárképernyőn, se az ikonon nem jelenik meg a pötty. Minden értesítés be van kapcsolva, akku kímélő levéve, ez alapján kb minden megcsinálva. Messenger működik ah kell. Van egyéb ötlet?
-
kbyte1024
veterán
válasz
littlebuddha #361 üzenetére
Ha jól emlékszem a tárcsázóbol a beállítások alatt találod.
-
littlebuddha
csendes tag
Az megvan valakinek fejből, hogy hol tudom beállítani, hogy a számomat kijelezze annak, akit hívok?
Lehet noob kérdés, de sok éve kellett beállítanom utoljára, hívás és telefon menübe nem találtam mega a megoldást. -
Na kicsomagoltam én is.
CMF1-eshez képest ez sokkal szebbjobb szerintem, nem túl vastag, mint az elődje.
Elég jól muzsikál és baromi gyors ez is.
100-ért ez most tényleg egy eltalált cucc lett.
-
-
mrThomi
addikt
Hogy eshetett meg az, hogy nem sztereo ?
-
-
-
Na hozzám is megérkezett... Hát nem kapkodták el... DHL Express -> MPL hozta.
Lehet ki se bontom már... Elmúlt a lelkesedés.
-
julius666
addikt
válasz
sniper112 #349 üzenetére
Most néztem, 16 GB alatt eszik a rendszer, appokkal együtt 30 GB. Biztosan fog feljebb menni ez idővel, de ~60GB a cuccaidnak tuti fog maradni rossz esetben is.
Nekem elég lenne a 128 GB-s változat is, igaz én zenét spotiról hallgatok, fotókat/videókat meg rendszeresen lementem. (Illetve ez a cucc 4k60fps-t úgyse tud, szóval annyi tárhely alapból nem is kell mint high-end vonalon).
Inkább az a gond, hogy a 256-os alig drágább, ha egyszer megunnád a telót (pl. mert jön egy jobb alternatíva a Nothingtól), a használt piacon a 256-os könnyebben elmegy.
-
sniper112
aktív tag
válasz
julius666 #348 üzenetére
biztos lesz szerintem mert elég népszerű lesz a jövőben a teló én is nagyon gondolkodom rajta hát igen sajnos a kamera picit színesebb a szokásosnál de szerintem fognak rajta javítani, csak sajnos most nincs náluk 256gb verzió. a 128gb mennyit kap le a rendszer? mert lehet az is elég nekem.
-
julius666
addikt
válasz
kbyte1024 #347 üzenetére
Aksiidőt még nem tapasztaltam ki, lesz a közeljövőben egy komolyabb bevetése (utazás), azután tudok majd arról is nyilatkozni.
Illetve tippre rövidesen lesz rá dedikált gcammod is, magamból kiindulva lesz jó pár hobbista akinek a szíve csücske lesz ez a teló és megcsinálják rendesen.
Ha lesz rá igény töltök fel akkor majd összehasonlításnak képeket beépített appal meg gcammal lőve. Azért annyira nem tragikusak a kamerák amiket beleraktak, valszeg inkább csak a beépített app tekeri el bazáriasra a színeket meg a kontrasztot (vö. Pixelek mit tudnak). Legalábbis a fotók terén.
-
julius666
addikt
válasz
kbyte1024 #317 üzenetére
Tegnap jött meg, Nothingtől rendelve, ajándék fülessel. Elég nagy bizalommal álltam hozzá, sose rendeltem még tech cuccot elő így, alapos reviewk nélkül. Eddig azt kell hogy mondjam, masszívan megugrotta minden előzetes elvárásom.
Én Asus Zenfone 8-ról váltottam (2021-es flagship ha valaki nem ismerné), illetve van itthon egy Pixel 8, mint összehasonlítási alap.
Ami számomra negatív: kamera. Árkategóriájánál valszeg sokkal jobb, de az én igényszintemet azért nem üti meg. Gcammodot még nem próbáltam, fotókon az javíthat, de videók terén kétlem ez jobb kétlem tudna lenni, ami kár. Persze tegyük hozzá az én igényszintem ilyen téren jóval magasabb az átlagnál, illetve ezt előre lehetett sejteni, szóval csalódásnak nem mondanám. 100k-ért nem érdemes csodákat várni.
Ami másnak még negatív lehet: érzetre is műanyag ház (legalábbis a fehér), nagy méret, ócska hangszóró, nincs vezetékmentes töltés. Őszinte leszek ezek engem kevésbé izgatnak, jóval magasabb ár mellett is együtt tudnék élni ezekkel. Még a nagy méret se olyan zavaró, mert súlyban ez nem érződik, meglepően könnyű.
Ami számomra a legfontosabb az viszont nagyon pozitív és hozza az elvárásaimat: szoftver. Eddig egyetlen problémám sem volt vele, ellentétben a régi Asusommal, vagy akár a Pixel 8-al. Itt minden működik. És érzetre NAGYON gyors. A Pixel 8-nál is simábbnak érződik a használata, az Asushoz képest meg ég és föld. Pedig a chipset benne - elvileg - vacakabb az Asusénál is.
Általában nem szokott telóknál izgatni a kinézet, de ez valahogy nagyon bejön. A műanyag hatást elég jól kompenzálja ez a minimalista industrial kinézet, nagyon stílusos.
Ami még pozitív meglepetés: a CMF Buds 2 meglepően jó. Az én fülembe nagyon kényelmesen beleillik, hangja korrekt - magasak kicsit zajosak, de amúgy balanced úgy általában - ANC faszán teszi a dolgát. Egy Sennheiser CX True Wireless van itthon összehasonlítási alapnak, és szvsz nem sokkal jobb a hangja, csak cserébe sokkal kényelmetlenebb, miközben dupla annyiba kerül eredeti áron... Talán az egyetlen dolog ami nem jön be a CMF Buds 2-ben az a gestureök, alapból mintha nem lenne hangerő változtatás, a beállításoknál meg nem láttam (de lehet csak vaksi voltam, ezzel még fogok játszani).
Pár fotó a beépített kamerával lőve: [link]
Ősszel ha nagyon jól sikerül a következő flagshipjük lehet elgondolkozom a cserén (főleg ha kisebb lesz, sokkal jobb kamerával), de egyelőre elégedett vagyok, ez innentől fő telóm lesz. 100k-ért, Pixelekről meg flagship telóról váltva. Azért ez nem kicsit durva.
-
Zoleee83
addikt
-
giroud199
senior tag
Szuper a készülék ,egy valamit nem értek… minek kellett a világ leggyengébb minőségű mono hangszorojat beletenni? Ilyet már évek óta nem hallottam (cmf1 nek is jobb ennél) ,aki nem használja így a készüléket nem fogja zavarni. Azért ennél nem lett volna nehéz jobb megoldást találniuk. Pedig ezenkívül nagyon jó kis készülék, kijelző szintez lépett, anyaghasznalat és a kamera is javult.
-
-
spiderpig820
aktív tag
Sziasztok!
Alkalmazásokat lehet klónozni?
-
melodie
tag
CMF Phone 2 Pro - Nothing OS V3.2-250507-1139 Changelog:
What’s new in this update
General improvements and bug fixes
Optimised Launcher animations for seamless app launches.
Improved fluidity of Google News Feed.
Enhanced adaptive brightness.
Smoothened use of three-finger screenshot feature.
Increased overall system stability.
Április 1.security patch.... -
-
-
sniper112
aktív tag
Valaki nézte hogy javított a frissítés valamit?
-
válasz
szabopeter21 #324 üzenetére
Más kijelző esetleg?
-
szabopeter21
csendes tag
Hogy jött ki ez az akkuidő a gsmarena tesztjében a cmf 1 ellenében ha ugyanaz az akku?
-
melodie
tag
Frissítés érkezett! Jó nagy(4.58Gb)....
CMF Phone 2 Pro - Nothing OS V3.2-250425-1517 Changelog
What’s new in this update
General improvements and bug fixesOptimised Launcher animations for seamless app launches.
Improved fluidity of Google News Feed.
Enhanced adaptive brightness.
Smoothened use of three-finger screenshot feature.
Increased overall system stability.
Camera enhancements
Optimised photo colours and clarity.
Enhanced clarity of 4K 30fps videos.
Improved camera performance under high load conditions.
-
sniper112
aktív tag
válasz
giroud199 #307 üzenetére
Van már rentech es videó is
Hát igen amik a teszteken vannak képek videók ott szerintem az új szoftverral vannak készítve, itt meg még nem jött a frissítés de a külföldi fórumban valaki azt írta hogy jövő héten jön ez a frissítés, remélhetőleg igen és javít a 📷 is .
Az az egy 🔊 nem értem miért nem lehetett a telefon 🔊 is megcsinálni jobbra és akkor sztereó lenne a hangzás. Úgyis megmaradt volna a difi a nothing 3a felé. -
melodie
tag
Nincs hiba, frissítés még nem érkezett...
Kiválló telefon, ezen az áron meg pláne...
Egy gyenge pontja van a hangszóró, de nem annyira vészes.... -
kbyte1024
veterán
Nagy a csend....firkáljon valaki hogy mik a tapasztalatok
-
-
-
g_g_g
őstag
Ma érkezett meg a hivatalos webshopból a telefon (DPD hozta).
Mikor rendeltem már úgy tűnt, hogy nem jár hozzá az ajándék CMF Buds 2,
de mikor kibontottam kellemes megleptésként ért, hogy benne volt a csomagban. -
-
giroud199
senior tag
Közben kint van Tamás Zsolt (Legend) tesztje YouTube-on.
-
Bagoly01
senior tag
Na végre van normális teszt [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest