- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
Melack #103901 üzenetére
A dominoba való átváltás új Sim kártyával együtt ját minden eseben, mivel más logikán alapszik a SIM más technikai azonosítóju (HLR-ű) SIm kártya is kell. Így ha nem vagytok egy helyen/nem együtt mentek be, akkor ügyes bajos lesz a történet.
Átírás csak úgy lehetséges 'közvetlenül', ha SIM-enként kifizettek 4500 HUF-ot, de akkor is ott kell lennie az új és a régi elő-, számlafizetőnek.
-
tsteve
senior tag
-
válasz
Melack #49859 üzenetére
Én iPhone 4S-t cseréltem mind a háromszor, és adtak ilyen fos 5000 forintot sem érő samsungot 1 alkalomkor amikor cseréltettem, de hallottam más amit visszavitt fele annyit nem ért anno mint a 4s-em, aztán iphone 3g-t kapott cserének.
Képzelheted mit éltem át amíg nem kaptam vissza a telefonomat azzal a szutyokkal.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Melack #45115 üzenetére
Igaz nem WP telefonhoz van, de szerintem a beállítások ugyanazok.
-
1430
senior tag
válasz
Melack #41366 üzenetére
Egyrészt ha rendeltétek az új előfizetést, akkor azt aktiváltatni kell (telefonszám + jelszó ellenében a 1430-on vagy a Video Call Centerben
). Ha már úgyis vonalban vagytok az ügyintézővel, akár rá is kérdezhettek az adatforduló napjára, de ha ezt elfelejtenétek, viszont olyan díjcsomagot választottatok, ami eleve tartalmaz adatot vagy külön adatcsomagot (is) aktiváltattok, akkor úgyis lemegy SMS-ben a fordulónap.
A lényeg, hogy nem kell ennyire "ráparázni", nincs akkora jelentősége az egésznek, mint amennyit eddig beszéltünk (írtunk) róla.Richee11
Szerintem itt lenne az ideje hivatalosan felvenni a fentebb említett elérhetőségek egyikén a kapcsolatot a szolgáltatóval.
Vagy próbáld meg más csatornákon is a NetPlusz aktiválást (1777-es automata vagy *111#). -
válasz
Melack #41134 üzenetére
Budapesti vagy: meg kell próbálkozni több üzletben megkérdezni, hogy van-e raktáron, és ha mondjuk 3 helyen is mondják, hogy van (abban az esetben ha a helyi üzlet raktáráról beszélünk) akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fog addigra elfogyni.
Esetleg 1430at is megpróbálnám megkérdezni, de szinte tuti hogy ilyen információt nem fognak neked kiadni.
-
westcoastog
veterán
válasz
Melack #37481 üzenetére
+(#37482) kali
Csak ugye a mobilnetnél megnéztem, és ez van odaírva, de ha nem kell fizetni akkor jó.
Válasszon Mobilinternet díjcsomagjaink közül
Hűségnyilatkozatot írt alá?
Kötbért köteles fizetni ha idő előtt vált! További információJa és a további információra kattintva nem történik semmi....
Basszus, nekem 14.-én van fordulónap...
Akkor a data sense-ben átállítom a fordulónapot 14-re. -
Onderon
senior tag
válasz
Melack #36206 üzenetére
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/internetes_ugyintezes/telefonon
"Számlaügyintézés, reklamáció
1. Hívja Lakossági ügyfélszolgálatunkat a 1430-as telefonszámon.
Válassza a "4. Számlainformáció, reklamáció és tartozással kapcsolatos ügyintézés" menüpontot, ahol elintézheti az alábbiakat:
Részletes számla, csekk és számlamásolat kérés
Tartozásrendezés
Egyenleglekérdezés
Számlainformációk lekérése
Számlareklamáció
Hóközi díjfizetés" -
sarkanyolo2
őstag
válasz
Melack #27797 üzenetére
Gyakorlatilag le akarod dobni a tizedikről amint nem forgalmazzák a minit? Tudom, ilyenek az emberek...
Elméletileg igen, és akkor a kötbérért cserébe kapsz egy 40K-s telót.
Valószínűleg jönni fognak a biztosítási csalós kommentek, de én csak vázoltam a helyzetet.Én direkt nem kötöttem biztosítást, mert engem nem szeretnek a biztosítók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged