Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Drágább lesz a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
Hirdetés
-
Hatalmas tempóban nő az OpenAI értéke
it Újabb tőkét von be az OpenAI, immáron 150 milliárd dolláros cégérték mellett.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom - Mit várhatunk a játéktól?
gp A fejlesztők egy hosszabb előzetesben beszéltek arról, hogy milyen kalandok várnak Zeldára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
Vége 4G akciónak és megint megborultak az árak, nem kicsit. Tényleg felment S3, S4 ára kegyetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz Vangelis #32156 üzenetére
Jaja. Én is ha kínozni akarom magam csak megnézem az osztrák, vagy a német t-mobile árakat és nagyon rosszul leszek. Rájöttem ezek alapján, hogy tőlünk nyugatra nagyon nyomoroghatnak, hogy 27 euróért korlátlan perc, sms, adatforgalom és kemény 99 euró az S4 hozzá. Néha számolgatom is, hogy roamingban nem lenne-e olcsóbb itthon.
(#32159) lugosi: multipont bankkártya kell, ami otp-nél van és mol is ad pontokat. Nem nagy kunszt, ha otp-s vagy.
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz Soulfly842 #32192 üzenetére
Köszönjük a fantörpikus jó hírt. Szóval nem lesz több a havidíj, mert akkor ugye többet kellene telefonálni, hogy lebeszéljem az egészet, helyette a percdíj drágább, így meg kevesebbet telefonálhatok ugyanannyiért. Értem én, a T (na meg persze az összes többi is) csak az egészségünkre vigyáz, nehogy siketek legyünk.
Már csak azt nem értem, hogy pl. osztrák T-mobile miért ad olcsóbban készülékeket és ott miért kerül a korlátlan telefonálós, sms-ezős csomag 27 euróba, míg idehaza ennyiért csak lebeszélhetőséget kapsz kb. 28-30 Ft/percért. -
lord.lakli
őstag
Pedig bele kell törődni. Nézd meg a pixelhibákra vonatkozó ISO előírást, amelyet szinte minden gyártó követ. Nem kis egybefüggő területnek kell lennie hibásnak ahhoz, hogy tényleg foglalkozzanak vele. Egy-kettő gyártó van (pl.: Samsung), aki 72 óra pixelgaranciát ad, a többi semmit sem. Sajna ez van.
(#32528) lupus1337: mázlid van. Valamiért borzalmasan állnak a pixelhibához.
(#32530) Vangelis: én meg nem közvetlenül neki írtam
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz D@ve89 #33054 üzenetére
Akkor pontosabban.
-
lord.lakli
őstag
"a szolgáltatónak biztos többet ér a biztosítóval megfelelő kapcsolatot ápolni, aki rengeteg készülékét biztosítja, mint néhány ügyféllel..." már bocsi, de a biztosító nem a T telefonjait biztosítja, hanem az előfizetőjét. Ez maximum akkor állná talán meg a helyét, ha részletre venné. A T ajánlja a szolgáltatást, akkor igen is figyeljen oda tökmindegy, hogy hány ügyfélnél van gond, mert nem az ügyfél hozta a biztosítást.
-
lord.lakli
őstag
válasz hvaskogabor #34062 üzenetére
Hali!
Köszi szépen, nagyon jól jött. Üdv. -
-
lord.lakli
őstag
-
lord.lakli
őstag
Új Mozaik S-es készülékvásárlásnál sem enged kupont megadni.
-
lord.lakli
őstag
-
lord.lakli
őstag
válasz sarkanyolo2 #34745 üzenetére
Egyszer volt Budán kutyavásár, egyszer volt kishazánkban SD kártya vásár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Motorola edge 30 fusion
- Új Lenovo 16 Yoga 7 WUXGA 2in1 Touch Ryzen5 7535U 16GB 512GB SSD Radeon 660M Aktív Toll W11 Garancia
- ASUS PRIME B365M-K + i3 8100 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz Beszámitok!
- Teljesen új iPhone 13 Mini 128GB Green eladó (bontatlan+garancia)
- Huawei MediaPad M5 Lite 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen