Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem teljesít rosszul az Exynos a Galaxy S24 FE-ben
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco M3 - felújított állomás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
Hirdetés
-
Frissítve! Nézzük élőben a PlayStation 5 Pro bejelentését!
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz tomy86 #11545 üzenetére
Ez nem így van, mindig az elmúlt 7 hónapos időszak első 6 hónapja alatt szerzett pontok számítanak.
Innen idézek (6.old):
"a jogosultság elnyerését megelőző 7 hónapos időszak első 6 hónapja során az előfizetői szerződés havi pontértékeinek összege elérte a Programszabályzat 1. számú mellékletében meghatározott mennyiség"
-
addikt
-
St3ven
addikt
válasz tomy86 #11905 üzenetére
Na mondjuk ez még logikusnak is tűnik - mármint hogy a régi ügyfél újrakötésnél megkapja ugyanazt a kedvezményt, mint egy új ügyfél. Persze azon lehetne vitatkozni, hogy korrekt-e ez a dolog a 15 éve késedelem nélkül fizető régi ügyféllel szemben, dehát tudjuk marketingből, hogy tízszer nehezebb egy új ügyfelet szerezni, mint egy régit megtartani, és ezt a T-nél is tudják...
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Something_
őstag
válasz tomy86 #14442 üzenetére
Igen, én csak a bp-i számokat raktam be, de néha becsúszik 1-2 más körzetszám is.
Viszont ami még idegesítő az a számhordozásos számok. 20-as számot, beeraktam a hálón belüli csoportba, névjegyzékből betallóztam a számokat, a szabályoknál pedig előre raktam a hálón belülit. De nem akarja sehova se számolni. A naplóba ahol írja, hogy kit hívtam, milyen számcsoportba van, ott csak a számot írja... Nem tudok rájönni, hogy miért..
-
Something_
őstag
válasz tomy86 #14446 üzenetére
Hát igen, nálam is ez van. 10 ft-os különbség van a hálón kívüli és belülinél, de mindegy, ez legyen a legnagyobb gond.
Bejövő hívásidőt be lehet állítani CM3G-nél? Próbáltam, viszont akkor 0 ft-ot írt az egész progi, azaz a kimenőim is elszálltak. Kapcsolatpontok számításához jól jönne.Kis on:
kapcsolatpontoknál ugye 10 percenként 1 pont, de az csak hálózaton kívüli fogadott hívásnál adja ugye? (szóval 20-as, 70-es és vonalasnál?) -
Nietzsche_
tag
válasz tomy86 #17434 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni a szokások alapján. A számológép adja a legjobb összehasonlítási alapot.
Viszont, ha maradsz a Médiamánia S-nél, akkor arra is lehet aktiválni net & roll opciót. Ez plusz egy GB leforgalmazhatóságot ad, növeli a maximális mobilinternet sebességet (megfelelő készülék, illetve lefedettség esetén, ami támogatja akár ezt is kihasználhatod), s ennek az igénybevételével a neted sem válik túlforgalmazhatóvá. Viszont 1000 HUF költségtöbbletet jelent (szerintem ez is egy jó ár)
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz tomy86 #20935 üzenetére
A roaming díjcsomagra nem vállaltál hűséget a mozaik hűséggel. Ezen szabadon változtathatsz.. ha biztosra akarsz menni, hogy ott nem csinálsz semmi olyat, amit nem kellene, akkor irány egy T-Pont, vagy a 1430.
(#20940) rizso
Olyan nagy értékűt akarsz venni, hogy megéri hajcihőt? Nem egyszerűbb akkor már ott helyben?
Egyetlen dologgal kell csak számolnod.
A Dominóba váltással elveszíted a kiemeltségi szintet is és amikor visszaváltod ezt havidíjas szerződésre kisebb ártérés mutatkozhat egy normál, új előfizetéses árhoz képest. (kb 3E)
Egyébként a dominóba átváltás folyamatába fel lehet használni a felhalmozódott aranykártya pontokat is (az átváltás összege - a fentebb említett 2700 Ft - akár teljes egészében megoldható ebből is).
"És ha magát a mostani előfizetést írjuk át a nevemre? Úgy át tudnék váltani Like-ra készülékvásárlással együtt (természetesen továbbra is online rendelve)?"
Még ha át is írod a meglévő előfizetésedet saját nevedre - ami nem mellékesen 6500 HUF költséggel jár - akkor sem válthatsz Like-ra. A like csak új előfizetésként aktiválható, díjcsomag váltással nem.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
válasz tomy86 #22667 üzenetére
Nem saját magam rendeltem,hanem egy T pontban az ott dolgozó akivel megbeszéltem a telefoncserét. Raktáron nem volt a választott készülék,ezért rendelt egyet ami szerinte csütörtökön vehető át ( a rendelés időpontjában megmondta a várható érkezést). Gondolom telefonszámom alapján vagyok azonosítva,de még nem csináltam ilyent. Fölöslegesen meg nincs kedvem mászkálni és kérdezősködni.Ahol meg át lehet venni az meg egy újságos (tuti hogy nem tőle fogok üzenetet kapni hogy gyere a cuccodért f@szikám) ,akkor a szállító emberke behúzza az átvett csomagjáról a vonalkódot és a rendszertől kapok egy sms-t hogy átvehető?
-
.bruszli.
aktív tag
válasz tomy86 #25606 üzenetére
Szerepelne a Domino csomag is rajta,mint pl itt :
Arról a korábban berakott számláról nekem az jön le,hogy előfizus,de legalább a telefon egy összegben ki lett fizetve ( szóval részlet-elmaradás miatt nem lesz tiltva )
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
.bruszli.
aktív tag
válasz tomy86 #25610 üzenetére
Ez mondjuk elég gyakori és életszerű...
Viszont szerintem ez esetben is fel lenne tüntetve,hogy milyen SIM-hez vették a készüléket...Szerk.
Direkt azért emeltem ki,hogy törlesztő miatt nem...ez nyilván nem zárja ki a számla nem fizetés miatti tiltást.
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Phreetsie
tag
válasz tomy86 #25610 üzenetére
amugy meg arra ne vegyen senkise merget, ha egy osszegbe fizeti ki a keszuleket, hogy az nem lesz tiltva. ha nem fizeti az elofizut meg ugyan ugy tiltjak/tilthatjak a telefont is, mert igy jutott kedvezmenyesebb vasarlashoz. /volt mar ra pelda/
Lumia 710 BLACK | vodafone HU
-
.bruszli.
aktív tag
válasz tomy86 #25614 üzenetére
Úgy értem ez a 2 dolog együtt; hogy valaki egyszerre vesz 2 év hűségre új előfizetést,plusz a meglevő Domino szerződéséhez készülékcserével telefont.
(#25613) Zsolt_72 - Feltéve ha nem kompletten,papírostul-dobozostul ellopott pre-paid készüléket vesz az ember...mert az eredeti tulajdonos kérésére,rendőrségi feljelentés alapján az is tiltható.
Ha már kekeckedik itt mindenki....ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ACER NITRO 5 Ryzen7 5800H- 32GB RAM - RTX 3080
- ASUS TUF F15 Gaming Laptop - i5 11400H - 16GB RAM - 3050Ti
- XBOX Series X, dobozában, még 1 év gyári Microsoft garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Ej-ha Új Dobozos Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 Profi Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16/512 FHD+ IPS
- Keresek dobozos PS5-öt.
- Új Asus TUF A17 FHD IPS 144Hz Ryzen7 6800H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- HP EliteBook 8560p notebook (15,6", I5)
- Silicon Power A55 2.5 256GB SATA3 - keveset ment
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen7 6800HS 16GB 1TB Nvidia RTX3050 AktívToll Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen