Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
A FiveM játékosokat elkezdték Steames saját app alá migrálni, már be is férkőzött a 2 GTA5 közé.
-
homerhamm
veterán
válasz
pilu01
üzenetére
Neked a távolabbitra is a hajósat adta? Én mostanában nem foglalkozok a bizniszeimmel, csak most felmentem, aztán láttam, hogy fullos a hamispénz gyáram. Ja meg az salvage yardos autólopásokat csinálom néha, tegnap pont egy félbemaradt ezeréves Dinka Sugoi küldetést csináltam meg.
-
homerhamm
veterán
A mai nap jó volt.
Eladtam egy fullos hamispénz adagot 512k-ért. Meg csinálgattam ezt-azt, most tök jó az egész. -
.Szaki.
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Szerintem pusztán annyiról van szó, hogy a GTA IV-ben pl általam is csodált realisztikát törekszenek lassan visszacsempészni az V Online-ba, ami hát ezzel eddig cseppet sem volt vádolható. Nekem személy szerint tetszik, hogy erre is odafigyeltek, hogy ha már valakinek VIP le kell mosni a kocsiját, akkor az nem tárva nyitva áll Los Santos nem túl biztonságos utcáin, hanem be van téve egy boxba a slusszkulcs.
Egyébként meg nem csicskaság ez, hanem a kételyek megszüntetése azzal kapcsolatban, hogy az az autómosó tényleg pusztán autómosó. Persze ennek a realisztikussága is kérdéses lehet, amikor az Ügyfélhez egy Übermacht Rebla GTS parkol le.
-
homerhamm
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nekem ez a kulcsos megoldás akkor is új.

Amúgy is mi vagyok én? Csicska, hogy nekem kell elmennem ninden autóért??? Lusták az emberek mosóba menni?
Legalább adna érte egy tizest+borravalót. -
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
Ha odamész egy parkoló autóhoz, az van hogy nyitva van, és csak a beindításhoz kell turkálni a kormány alatt, és van hogy zárva. Ezesetben fel kell törni a kocsit, pl az üveg betörésével.
Logikus, hogy egy autókozmetikás ügyfélnek nem töröd be az üveget, nem töröd fel a kocsiját. -
homerhamm
veterán
Valaki magyarázza már el nekem, hogy egy autólopós játékba, ahol minden autó "tárva-nyitva" van, miért kell kulcsal kinyitni az autót???
(lásd autómosós küldik) -
-
Plata
félisten
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Vice city-s rosszabb volt.
-
-
-
homerhamm
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem a jógás küldetés a legrosszabb. A kifflomosat má meg se csináltam...
-
Kemény ez a játék, leadtam a küldetést, valami szállítmányoztunk a story(karrier) 25% körül, mondom ott egy kocsi, azzal megyek tovább. Hát nem, mivel scriptelve van, az npc megy el azzal a kocsival.
Kocsibeszerzős küldetés, a NER nélküli LézerJancsinak, helikopáterről követem az eseményt Bartossal, az OT-s autó meg keresztülmegy a forgalomban résztvevő autókon.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Random apró opcionális küldetés, hogy valaki kirabolnak, te meg elkapod az elkövetőt. Megtörtént 5000 $ kaptam, nézzük visszajuttatom, kaptam az 5k helyett 500-at, lelőttem az illetőt, hogy hol a 4,5k, erre csak valami aprót sikerült kinyernem.

-
ProgenXL
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Biztos hogy bent van. Lehet kellenek hozzá bizonyos feltételek hogy beadja.
-
ProgenXL
őstag
Élvezzétek ki a havas időszakot mert holnap már nem lesz
Régen játszották azt hogy karácsony után kiveszik majd szilveszterkor vissza. De lehet ez most elmarad. -
Csabi1984
addikt
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Szia! egy ismerősömnek nem ugyanezt a hibát dobja ki.
RX-9060-XT 16GB a legutóbbi kiadott 25.12.01 illesztőprogrammal a GTA5 - Enchanced
Failed to initialize graphics device. Please reboot or reinstall latest Directx runtimeNetes kutakodás után tanácsolták a 25.09.01 drivert, hogy azt tegyük fel és azzal elindul.
Ami vicces, hogy nekem RX-6650XT-van a 25.12.01-es driverrel és vígan elindul.Update: Látom Nvidia kártyád van, akkor az AMD dolog nálad nem jön be!
-
Plata
félisten
Ingyen van egy heli.
Supervolito akármi.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Nálam ugyanez vam az enhanceddel. A legacyval semmi probléma, fut ahogy kell.
-
ProgenXL
őstag
válasz
Gyuszopapa
üzenetére
Milyen videókártyád van? Leírás szerint úgy érzékeli hogy olyan kártyád van ami nem tudja a dx12
-
Gyuszopapa
csendes tag
Sziasztok.Erre van megoldás? [kép]
-
-
bluuzia
senior tag

Végre visszakaptam a Mikulás ruhámat.
-
IntelKiller7
nagyúr
jól behavazott.
-
Kender23
aktív tag
Kár ezért a játékért, ezt már a havazás sem menti meg... Nem adja úgy, mint régen. Felléptem, "farolgattam" kettőt-hármat, alt+f4.
-
.Szaki.
addikt
Én sem tervezek egynél többet venni, mert mindegyik esetben ugyanazok az adottságok vannak. Ami viszont van, az baromi hasznos a játékon belül. Az például baromira tetszik, hogy a széf kiürítésén kívül ezek után nem kell minden egyes vállalkozáshoz elmenni, hanem ezeket a mansion dolgozójában el lehet érni. Kiválasztom azt, aminek a legjobb az elhelyezkedése és tetszik is a kilátás és ennyi. (Ez a Richman Villa lesz egyébként)
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem azt ne mostanság várd...
Én annó azért hagytam félbe magyar felirattal újrajátszani a storyt, mert az aktivátor még a régi Legacy verzió alatt sem volt kompatibilis a legújabb patchekkel, kb fél évet vártam és ráhagytam, de nemrég ránéztem és nekem akkor se ment.
Tehát a Legacy magyarítás sem ment a legfrissebb utolsó legacy update után. Most meg jött a régire is az új DLC
Szerintem sosem lesz már jó, csak ha valami régi verziós letöltöttel szivozol. -
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Elvileg csak a PS5/X|S/Enhanced PC-s kiadásokkal működik! Csak neked tűnik havasnak a táj, és csak úgy néz ki, mintha havas lenne táj, mert amúgy nem az, csak a havas texturát rakja be (tehát nem tudsz hógolyót gyúrni, ne fognak csúszni a járművek, és a havazás, havas-ködős idő lesz! Viszont sztori módban is működik!
A megoldás a Rockstar Creator. Be kell lépni Online-ba, ott elindítani a Rockstar Creator-t, majd azon belül egy 'Create a Capture' majd ott egy Contend. Majd Capture Details --> Ambient Settings és itt kiválasztod a Snowing-ot (vagy amit akarsz mert pl. lehet Halloween idő is... vagy folyamatosan tiszta idő). Ha kiválasztottad melyik időjárás kell, akkor nyomsz egy menü gombot, ott Online --> Quit to Main Menu- (ez csak a PS5/X|S/Enhanced kiadásban érhető el), majd pedig belépsz Online-ba, vagy Story-ba (innen is tudsz Invite Only-ba menni és megmard a hó)! -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na az sem működik, pedig a friss verzióhoz való, elvileg csak be kellene másolni.
-
Nem sikerül egy hét alatt igazítani a modaktivátos magyarítást hozzáigazítani a jelenlegi verzióhoz.
Megnézem a gépmagyarítás milyen.
-
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Én már egyet megvettem,többet hülyeség mert ugyanolyan.
Ha járna érte valami bónusz azt mondanám hogy ok.
Más játékban például a házaid adnak bónuszt például conquest pontokhoz.
Meg rák tudja mihez.
Mondjuk ott azért egy kecó van hogy kb húszor akkora mint itt a mansion.
Az aldearaani jedi akadémiám berendezésénél kb két óra után eldurrant az agyam és átmentem őrültbe és szétszórtam mindenfelé a bútorokat.
-
.Szaki.
addikt
Aki még nem vett mansiont (nekem még nem volt időm) és megcsinálta a három miniküldetést, az záros határidőn belül lépjen, mert elvileg január 7 után megszűnik a kedvezményes ár!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- APS KLASIK 2020 aktív studió monitor pár eladó (első tulajdonostól, dohány mentes környezetből)
- ASRock Z790M PG Lightning/D4
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Eladtam egy fullos hamispénz adagot 512k-ért. Meg csinálgattam ezt-azt, most tök jó az egész.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS