- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluuzia
senior tag

Végre visszakaptam a Mikulás ruhámat.
-
IntelKiller7
nagyúr
jól behavazott.
-
Kender23
aktív tag
Kár ezért a játékért, ezt már a havazás sem menti meg... Nem adja úgy, mint régen. Felléptem, "farolgattam" kettőt-hármat, alt+f4.
-
.Szaki.
addikt
Én sem tervezek egynél többet venni, mert mindegyik esetben ugyanazok az adottságok vannak. Ami viszont van, az baromi hasznos a játékon belül. Az például baromira tetszik, hogy a széf kiürítésén kívül ezek után nem kell minden egyes vállalkozáshoz elmenni, hanem ezeket a mansion dolgozójában el lehet érni. Kiválasztom azt, aminek a legjobb az elhelyezkedése és tetszik is a kilátás és ennyi. (Ez a Richman Villa lesz egyébként)
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szerintem azt ne mostanság várd...
Én annó azért hagytam félbe magyar felirattal újrajátszani a storyt, mert az aktivátor még a régi Legacy verzió alatt sem volt kompatibilis a legújabb patchekkel, kb fél évet vártam és ráhagytam, de nemrég ránéztem és nekem akkor se ment.
Tehát a Legacy magyarítás sem ment a legfrissebb utolsó legacy update után. Most meg jött a régire is az új DLC
Szerintem sosem lesz már jó, csak ha valami régi verziós letöltöttel szivozol. -
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Elvileg csak a PS5/X|S/Enhanced PC-s kiadásokkal működik! Csak neked tűnik havasnak a táj, és csak úgy néz ki, mintha havas lenne táj, mert amúgy nem az, csak a havas texturát rakja be (tehát nem tudsz hógolyót gyúrni, ne fognak csúszni a járművek, és a havazás, havas-ködős idő lesz! Viszont sztori módban is működik!
A megoldás a Rockstar Creator. Be kell lépni Online-ba, ott elindítani a Rockstar Creator-t, majd azon belül egy 'Create a Capture' majd ott egy Contend. Majd Capture Details --> Ambient Settings és itt kiválasztod a Snowing-ot (vagy amit akarsz mert pl. lehet Halloween idő is... vagy folyamatosan tiszta idő). Ha kiválasztottad melyik időjárás kell, akkor nyomsz egy menü gombot, ott Online --> Quit to Main Menu- (ez csak a PS5/X|S/Enhanced kiadásban érhető el), majd pedig belépsz Online-ba, vagy Story-ba (innen is tudsz Invite Only-ba menni és megmard a hó)! -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na az sem működik, pedig a friss verzióhoz való, elvileg csak be kellene másolni.
-
Nem sikerül egy hét alatt igazítani a modaktivátos magyarítást hozzáigazítani a jelenlegi verzióhoz.
Megnézem a gépmagyarítás milyen.
-
Plata
félisten
válasz
.Szaki.
üzenetére
Én már egyet megvettem,többet hülyeség mert ugyanolyan.
Ha járna érte valami bónusz azt mondanám hogy ok.
Más játékban például a házaid adnak bónuszt például conquest pontokhoz.
Meg rák tudja mihez.
Mondjuk ott azért egy kecó van hogy kb húszor akkora mint itt a mansion.
Az aldearaani jedi akadémiám berendezésénél kb két óra után eldurrant az agyam és átmentem őrültbe és szétszórtam mindenfelé a bútorokat.
-
-
.Szaki.
addikt
Aki még nem vett mansiont (nekem még nem volt időm) és megcsinálta a három miniküldetést, az záros határidőn belül lépjen, mert elvileg január 7 után megszűnik a kedvezményes ár!
-
-
negyven2
nagyúr
És a tegnapi patch javította az öngyilkos nyulak invázióját a Vinewood villa esetében (még sok más hibát is).
-
ProgenXL
őstag
"Visszatér a hóesés december 23 és 29 között"
-
ProgenXL
őstag
Ti mennyire bíztok egy gta 6 előtti utolsó nagy heists-ben? Biztos várja mindenki de hogy ténylegesen lehet e rá esély.
-
Nagus
senior tag
Ez a DLC eléggé nulla lett. Maxosan 15-20 M ház, nem nagy dolog úgy is mindenki megszedte magát Cayo Pericon. 60-100 milliókkal vannak tele a játékosok. Ezt leszámítva új tartalom nincs és nem is lesz nagyon várós dolog.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Köszi szépen, ezt igyekeztem kiszámolni két napja...illetve ma már csak megtalálni.
Amit még konkréten megcímezve nem láttam sehol (bár lehet, csak elsiklottam felette): az Acid Lab esetében a 'saját' boost-ját üti a Mansion boost - értsd: ha Mansion boost-ját használom más business-re, akkor az Acid Lab sajátja használható-e vagy sem?
-
negyven2
nagyúr
-
ProgenXL
őstag
Szerencsére gyorsan rámcáfoltak
-
ProgenXL
őstag
Itt max az ingatlanok nagyok de maga a kontent összességében nem egy nagy valami szerintem. Kis túlzással több ehhez hasonló tartalmat is kaptunk már. Központosítva lettek a dolgok, sok minden elérhető egyhelyen. A Fast travel mondjuk kifejezetten hasznos.
Kender23 a havat jövőhét csütörtökre várd.
-
Kender23
aktív tag
Heló. Van már "hav"?

-
szTotyy
őstag
A sofőr nélküli önvezető autók mikor kerültek be az online-ba, ez most jött vagy egy korábbi update-tel?
-
bluuzia
senior tag
Na végre! Új garázsok. Akkor jöhet még 60 jármű. Nem rossz.
-
hegyipapa
senior tag
-
.Szaki.
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
Igen, én úgy tudom, hogy ez volt a feltétele a kedvezményes árnak. Én többször is megcsináltam őket. Ma szerettem volna fellépni, de nem lesz rá időm, valószínűleg jövőhéten lesz egy kevéske időm felnézni.
Plata
Gondolom ez abban az esetben él, ha ténylegesen megjelenik a VI. Ha megint elhúzzák, akkor simán lehet még karácsony az V Online-ban.
-
Plata
félisten
Ez lesz az uccsó karácsony GTA Online-ban,állítólag a rockstar többé nem fogja betenni.
-
NYPD
senior tag
A házakhoz a kedvezményt adó küldetések már nem elérhetők semmilyen módon?
-
Courage_7
aktív tag
Ha vkinek kell a két új dripfeed autó (FMJ MK V, Luiva) GTA+ nélkül, akkor addoljon
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az a Cj szerintem Franklin.
-
Mekkora egy bánat egy játék ez, odamegyek Májküllel, Trevoros küldihez, jöjjek vissza Trevorral vagy CJvel, elmegyek a CJ küldetésre, jöjjek vissza CJvel.

Akkor miért nem csak annál a karakternél jelenik meg, akivel el is lehet indítani?
Kikötős küldetésen meg Trevorral szerintem fejvérzést kaptam, ez a darura felmászás nem igazán van megcsinálva rendesen, párszor leesetem. Meg ezek a logisztikák, volt, hogy direkt bsztam oda a konténert, mehet tovább, véletlen kicsit koccant, game over.
G
Street meg egy vicc, CJ forog álmában.roove 
-
-
-
negyven2
nagyúr
válasz
homerhamm
üzenetére
Lényegében van egy töltés amikor bemész a villába, hasonlóan mint minden épület esetében. De ha bent vagy akkor az udvarban és a házban szabadon mászkálhatsz. Mást nem látsz a térképen, de nem tesz át másik lobby-ba. Kb. olyan mint amikor Cayo Perico-ra mész bulizni, Heist Setup-ra.
Plata: nem kell küldetést megcsinálni hozzá (a korábbi is csak a kedvezmény miatt volt talán szükséges). És az új küldetésekhez sem kell. -
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Hááát,gondolom nem lehet simán megvenni hanem kell hozzá küldizni,igazából kevés időm van.
Mellesleg közben több MMO előfizetés is fut azokat is tolni kéne.
Sw ToR-ban most élesedett az új dantuini ház amit napi küldizéssel lehet fejleszteni és nem kp-val mint a többit.
WoW-ban meg legion remix-et kén tolnom mert már csak 41 nap van hátra.
Plusz még van más is.
-
negyven2
nagyúr
Ha így közelited meg, akkor lehet neked nemsok haszna van neked, de egyébként ha van rá pénzed akkor lehet megéri, még úgyis, hogy nem használod ki a plusz funkcióit...
-
negyven2
nagyúr
válasz
.Szaki.
üzenetére
A kedvezményhez meg kellet csinálni azt a 3 miniküldetést az elmúlt pár hétben (amikor elérhető volt)?
Én azt mondom, hogy mindhárom jó a maga nemében. A Richman közel van a városhoz, a Vinewood az a Vinewood felirat alatt van, míg a Tongva Hills, az ugye a Devin Weston volt villája (ami elé kvázi "leparkolhatod" a Yacht-od is
):
-
.Szaki.
addikt
Belépő szinten:
The Tongva Estate:$11.500.000$8.500.000
Richman Villa:$12.800.000$9.800.000
The Vinewood Residence:$12.200.000$9.200.000A videón amit néztem a Richman Villát válaszották (én is azt fogom szerintem, jó az elhelyezkedése): $16.000.000 körül lehet mindennel együtt, a kedvezményes vételárral.
-
szTotyy
őstag
Ez akkor gyakorlatilag egy (vagyis 3) jacht a szárazföldön?
Hogy oldják ezt meg egy sessionben (a sok játèkos házát)?
Jachtokat átpakolgatta a vízen egyik helyről a másikra.., na de házaknál??? -
negyven2
nagyúr
Upssz....

Amúgy az AI asszisztens és a kutya és macska az közös... vagyis nem lehet mindháromhoz egyedit beállítani...
-
hegyipapa
senior tag
-
Plata
félisten
Srácok ez a rockstar games launcher mindig hülye.

Most megint defektesen jelzi a játékaim.
GTA V Enchanced,GTA San Andreas defintive,RDR2,GTA V Legacy,L.A. Noire,Bully,GTA San Andreas.
Szerinte nincs meg a Definitive edition és a GTA 4.
Közben mind a kettő megvan.
Múltkor még megvolt és akkor nem volt los santos.
Most van los santos de definitive nincs és GTA 4 se.
Mondjuk nem mitha bármelyiket is fel akarnám rakni. -
-
Morphus101
tag
Annyira nem lehet fontos a magyaritás hogy ezért kibannoltassa x y magát...
-
-
ProgenXL
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
Volt idén is.
negyven2 Mai állapotában 20milliót pár nap alatt összelehet szedni. Főleg a duplás héten. Csak idő és kedv kérdése. De ha csak napi 1 milliót szed össze valaki, két kontent között akkor is rengeteg pénz jöhet össze. Viszont abban tényleg lehet valami ami a danigaming videóban elhangzott tegnap, hogy ez a GTA VI megjelenés előtti utolsó nagy dobása lehetett a játéknak. Csak időközben bejelentették a késést. Ettől függetlenül szerintem ennél nagyobb update már nem fog érkezni 2026-ban sem. Vagyis ekkora összeget talán már nem kell majd elkölteni később. -
homerhamm
veterán
Tényleg, volt idén Black Friday a játékba?
-
negyven2
nagyúr
Valószínűleg GTA$20 millió elég lesz mindenre... de az is lehet, hogy csak az induláshoz

-
Kiskokó
veterán
"All Prix Luxury properties feature our state-of-the-art AI concierge, the latest in personal assistance and business service technology"
hajjaj na erre kíváncsi leszek, hogy fog működni
-
negyven2
nagyúr
-
ProgenXL
őstag
Végre Michael is szerepet kap az online részben
-
Kiskokó
veterán
Igen Offline. De alap esetben,a ttól, hogy a storyt nyomod csak a játék még "online" módban van.
Nem hiába van a magyarításnak meg a többi cuccnak saját " launchere" amiben kifejezetten csak offline inditja, hogy véletlenül se szaladj fa..ra.
grizlisandor : gondolom a legacyval tolod, vagy már az újal is kompatibilissá tették a magyarítást ?
köszi
helló -
ProgenXL
őstag
ingame 500 000$ jár annak aki összekapcsolja a rockstar fiókját a discordal
"A jutalmat a Rockstar Discord szerverén lehet aktiválni" -
NYPD
senior tag
Baromság, offline, single player játékból soha, sehol nem bannolnak. Online esetében van csak jelentősége a modoknak, SP-ben azt modolsz, amit nem szégyellsz.
#97618grizlisandor
Guggolás gyárilag nincs, de a játék maga tudja, a gameconfig.xml-ben könnyen aktiválható. -
-
ProgenXL
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Plata arra célzott hogy ha mod van a játékodban pl a magyarítás akkor addig az online játékot ne próbáld ki. Amíg story modba vagy nem lehet baj.
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Elvileg ha bannolnak a sztorihoz sem férsz hozzá.
Mivel még nem bannoltak így nem tudom,de volt már aki kiverte a balhét mert nem tudott játszani a játékkal.
San Andreas-ban más volt,sajnos az ötben a játék szivat,ha mész a városba és véletlenül valami random küldetésbe tévedsz akkor is elveszik,ha rendőrök csesztetnek elveszik,bármi történik a játékban elveszik.
Ha veszel egy garázst és oda beteszed majd nézegeted akkor nem veszik el.
-
Értem én, de ezt már San Andreasban sikerült meglépni, hogy ha kötelező volt küldetéses autóval menni, akkor ott volt a kocsi, amivel érkeztem a közelben leparkolva.
Ez nem silány és nem is gépi.
20% körül vagyok karrier módban, 5 sor angol szöveget láttam, meg talán két sor párbeszédhez nem volt felirat, de még nincs kész a magyarítás.Honnan bannolnának ki, a story módból?
-
Plata
félisten
válasz
grizlisandor
üzenetére
Sztoriban engedd el a saját autót.
Úgyis eltűnik a francba.
Van silány és béna gépi magyarítás,sok hibával plusz illegális modnak minősül és banán is járhat érte. -
Nagyon jó játék, magyarítás hiánya miatt eddig kimaradt számomra.
De annyira kizökkent, mikor odamész storyban a küldetéshez x kocsival, erre a küldetés felvezető videóban már y kocsi van ott. Valami Trevoros küldi dettó,két mexikóival spannolok, erre az egyik a semmiből előránt egy félautomata fegyvert.
-
homerhamm
veterán
1899

-
homerhamm
veterán
Lesz idén hó?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

CactuS