Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Hirdetés
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
SWORD ART ONLINE Fractured Daydream - Középpontban Death Gun
gp A játékot szeptember végén bárki kipróbálhatja a nyílt tesztnek köszönhetően.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Butcher
tag
1. Miért ne érteném??
2. Nem megúszni akarok, csak amíg nincs munkám nem tudok fizetni, 1 éve fizetek havi 20 és 40 ezer közötti számlákat minden hónapba és egy percet nem késtem soha a befizetéssel, miről beszélünk? Csak elért engem is a válság, nincs munka, nincs pénz ennyi!!!Tehát nem kivonni akarom magam a felelősség alól, hanem amíg nem tudok fizetni addíg nem tudok....
-
Jadro
veterán
Ugye nem gondolod komolyan hogy a hálózat ingyen van? Elültették az adótorony magokat, kinőtt a torony és kábelgyökeret eresztett a központokig. Amik persze társadalmi munkában épültek. Nem védeni akarom a T-t, de az ingyen percek is csak nekünk lesznek ingyen, a szolgáltatónak nem. Persze ez a minimum a kiesésért.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Zsolti1987
aktív tag
Aha, tehát ezt én így nem tudom megállapítani. pedig jó lett volna. Amúgy ez miatt kérdeztem volna.
OK, köszi
Ha van 2 perced olvasd végig.
Ja és tényleg, azt már rég meg akartam kérdezni, hogy miért írja ki hívás indításkor, hogy átírányítás aktív? (Ezt most csak úgy általánosságban)
[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
-
SEFAN84
aktív tag
Ok,ezt értem,de úgy tünik,h.csak kishazánkat tisztelik meg áremeléssel,illetve relatíve magas árakkal.Elég csak a Román,Szlovák szolgáltatók árait megnézni,pedig ott is van fejlesztés,hálózat fenntartási költség stb. Angol t-mobile már nem is említem,ahol ingyen hozzádvágnak egy Vivazt,X6-ot,havi előfizetési díj 25 font mely dúrván 10ezer ft,de ezért kapsz korlátlan netet,korlátlan számú sms küldhetsz és 300perc lebeszélhetőséget tartalmaz.Nálunk mikor lesz kb ilyen kaliberű csomag,és "ingyen" felsőkategóriás telefon?
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
legenda
nem kötelező, hanem ajánlott kategória szerint vannak szétválasztva, így a relaxnet bármely csomagja is aktiválható sima (hanghívásos) előfizetéses sim kártyára is!
nekem is a sima eco előfizetéses sim kártyámra van aktiválva a relaxnet m mobilinternet díjcsomag, amit hűség nélkül aktiváltam! -
Teszla_
senior tag
Nem írtam el, nekem korlátozás idején egyszerűen nem ment feljebb a sebesség 12 kilobit/s-nál. Nem kilobyte-ot akartam írni. Igaz, azt írják, hogy a sebességeket 80%-ban garantálják, tehát még ezalól is kibújnak. És úgy látszik én mindig pont a maradék 20%-ba estem
Azt hogy érted, hogy csak nagy nehezen tudtál hűségidő nélkül Relaxnetet kötni? Mit kellett hozzá tenni? Hanghívás nem kellene, a mostani vodáshoz sincs (mondjuk pont ezért hurcolok magammal 3 telefont, ami nem a legjobb, de lényegtelen).Killing: túlforgalmazási díjas dologba nem akarok belemenni, mert nem tudni mikor mennyit forgalmazok egy hónapban. Még ha túl is megyek a kereten, telefonon netezve a 128kbit/s engem nem idegesít.
-
addikt
Ezzel most mit szerettél volna prezentálni?
Mert a fenti eset meg amit Te ide beírtál tökre rendben van. Tudta a hibát produkálni, ami miatt a készülék kicserélését kérte? Nem ajánlották fel a T-nél, hogy hagyja ott, ők megnézetik a készüléket? Szerinted mit kellett volna tennie a dolgozónak?
(Az, hogy valaki időközben rájön, hogy nem kell neki a készülék, ezért mindent kitalál, nem törvényileg szabályzott vitás helyzet...)Jó szerencsét!
-
addikt
Ahol is a meghibásodott áru=rendeltetésszerűen nem használható áru.
(Szerintem, mivel telefonálásra alkalmas volt a készülék, így megtettek mindent, amit kötelező volt megtenniük. Persze kicserélhette volna a készüléket különböző "jóságok" miatt. De ugye az üzlet nem erről szól. Ettől a T-nek nem lesz sem több, sem kevesebb előfizetője. Akkor minek?)
Az ügyfélnek persze továbbra is joga van a vonatkozó jogszabályi helyek alapján eljárást kezdeményezni a szolgáltatóval szemben!Jó szerencsét!
-
-
fattyu
veterán
Tudom láttam én is.
Mivel legendet ha jól rémlik sose árult a tré nem meglepő hogy nincs benne.
nade van ott pár androidos, ilyen vagy régebbi verziós androiddal, meg némelyik hardwerre kottára ugyanaz mint a legend ( lásd se x10minik meg az gt 540 )Tehát ismét nem értem miért nem engedi ha a cucc tudná...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
kisbandima
tag
Akkor egy kicsit pontosítok. A telefonbeszélgetés során én nem kértem a szolgáltatást, csak egy tájékoztatót a szolgáltatásról. A 8 nap arra vonatkozott, hogy ennyi időm van eldönteni, hogy a tájékoztató alapján kérem-e a szolgáltatást vagy nem. Nekem legalábbis ezt mondta a hölgy. Különben is, ha megrendelek egy szolgáltatást miért kérnék utána tájékoztatót róla?
A telefonbeszélgetés nekem is eszembe jutott. Ha kell nyilván hivatkozni fogok rá.
-
zoli62
addikt
Azt hogy érted, hogy az utolsó pozició körüli műholdakkal kezdi a pozicionálást? Én direkt ugyanazokon a helyeken próbáltam ki, és tapasztaltam a 10 perces késést. Tovább aztán legtöbbször nem volt idegem várni. Tettem egy éredekes megfigyelést is. Amikor a N97 jó GPS jeleket talál, akkor a Galaxy S nem (szinte zéró) és fordítva. Hogy ez miért van, nem tudom.
-
ZoliM@ster
aktív tag
És azt mi alapján tudják meg,hogy milyen készülékben használom a kártyát amire aktiválva van a szolgáltatás?Az a baj,hogy számomra ez lenne a legideálisabb díjcsomag,és baromi jó árban is van,de szifont semmiképp sem szeretnék.A Média Mánia díjcsomagokban sajnos számomra értelmetlen a MobilTV meg az sms is szinte,és jó lenne ha lebeszélhető percek lennének.És ez az ikon200 nem kerül sokkal többe mint mondjuk egy ECO+Net500 combó,azért lett volna jó ez...
Tehát sehogy nem oldható meg?Samsung Galaxy S22 Ultra
-
ZoliM@ster
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Majd még megpróbálok valamit kitalálni.Amit írtam ECO díjcsomag+Net500 4200Ft/hó.kb. 60 perc lebeszélhető,meg a Net500 is elég lenne,nem kéne nekem 1 GB,de mint írtam MM csomaggal az a bajom,hogy nincs benne lebeszélhető perc.A MobilTV meg marhára nem érdekel,főleg nem 10 órában...
Na mind1,remélem előrukkolnak valamivel amíg megveszem az új telefonomKöszönöm mégegyszer!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
runner 125
nagyúr
Egyértelmű, de általában megbízom az emberekben, pláne úgy, h ha valaki nem fizeti a törlesztőt, gyanítom, h nem csak egy puszta készülék letiltás vár rá - magyarán addig senki nem akar eljutni.
Ezek után csak számlával igazoltan veszek / számolok be. Ez van, így jártam.A T-nél ezt valahogy bebizonyítva nem fogják visszaoldani? Nyilván már rég nem az a tulajdonos.
Köszi.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
SüdiLaller
aktív tag
Köszi a gyors reagálást, sokat segítettél!
Amikor hívnak vagy hívok valakit automatikusan felveszi a call recorder-em, majd egyszer feltöltöm valahová, mert bőven kimerítem a 'szórakoztató' jelzőt, csak hát kezd elég lenni most már. Na kezdem a nyomozást...Még egyszer köszönöm!
Üdv: LallerAmivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nokia 105 4G kártyafüggetlen + dual simes, hagyományos, nyomó gombos készülék, hibátlan működéssel!
- Xiaomi redmi note 13 pro+5G(független)8/256gb
- MSI X670E Gaming Plus Wifi - Foxpost az árban
- Samsung 4GB DDR3 1600MHz CL 11
- Nokia 150 4G dual, internet, facebook képes, hagyományos, nyomó gombos készülék.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen