- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Várom már a VoLTE-t. Elég jó lesz. Hivásfelépülési idő nayon rövid. Hangminőség is nagyon jó.
Hallottam belsős információt egyik szolgáltatónál. Állítólag jövőre tervezik ezt bevezetni.
Ha nagyon elterjedne, azt gondolom, hogy ez lehetővé tenné, hogy olcsóbbak legyenek a hívások. Az más kérdés, hogy egyik szolgáltató sem foja ezt meglépni. -
addikt
Erre szokták mondani, hogy amíg lósz@r van, addig veréb is....
Egyetértek veled, de hidd el, lesznek sokan. Szerintem ez az akció azoknak szól, akik egy semmilyen telefont (pl. Pocket Neo) cserélnének le eggyel-kettővel jobbra. (Pl. Grand Prime). Vagy ilyesmi.
Jó szerencsét!
-
kezdő
senior tag
Nekem megérné, adott egy előfizető aki aláírt 2 évet + 2-re hosszabbított szóval alsó hangon 4 évre az ügyfelem, promozom ezerrel a 4G fejlesztésemet, de huszonéves célközönségnek nem teszem elérhetővé, hisz talán még megtetszene neki, gyorsabban el tudná használni a 300MB-ot és ne adj isten előfizetne plusz adat csomagra ha megtetszik neki a 4G szolgáltatás színvonala.
-
Soulfly842
addikt
A Like S-vel kapcsolatban érdekes lenne ez a kérdés, hiszen ott szerepel kitételként az új előfizetés (ezzel kapcsolatban sem a saját, sem a te igazadra nem mernék mérget venni (egyszer mintha lettem volna hasonló helyzetben, s rögzített hívásban értékesítés támogatással egyeztetve azt mondták, hogy mehet)))
De a like 300-nál nem szerepel ez a kitétel.
-
törölt tag
Az előfizetésed igen, de a számot nem, így egyáltalán nem biztos, h erre is érvényes lesz, ha nem foglalják külön bele
És akkor is ugye, külön kell majd kérni, és mennyi idő alatt fogják visszaadni? És mikor lép életbe a törvény?
Bakker, ez mekkora megoldás lenne a problémámra, ha nem pont az egyetlen megtartani óhajtott számomról volna szó...Az 5000 meg akkor is pofátlanság, lopják meg az öreganyjukat. Főleg, h nem kérek új kártyát, csak más előfizetést. Ők akarják rámkényszeríteni az új kártyát. Egyszerűen csak lopni akarnak ebben is.
-
s3nsitivity
addikt
Azt tudom de ma jön meg a telefonom amibe nano sim kéne, hivatalosan meg leghamarabb is csak hétfőn tudnám cseréltetni.
Amúgy ha elloptákot mondok akkor nem kérik a sim-et és adnak újat helyette ingyen.
Tiltják az első kártyát és adnak egy másikat, legalábbis így volt amikor ellopták a telefonom az év elején. Csak az az előfizetés még az én nevemen volt és nem emlékszek kellett-e hozzá irat de biztosan hisz akkor még a sim-em se volt meg." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-B-
senior tag
Természetesen, hivatalosan a T-nél akarom függetleníttetni, ezért is kérdeztem ebben a topikban.
Arra lettem volna kíváncsi, hogy erről a T ad-e valami papírt, amivel igazolni tudom, hogy hivatalosan lett függetlenítve, mert gariztatásnál a házhozjövős samsung szervizt hívom és nem a T-hez viszem.
Voltam bent a helyi T partnernél, de az ügyintéző nem igazán volt képben, arról nem is beszélve, hogy a segítőkészség halvány jelét sem mutatta. -
StLui
veterán
Az emailben benne van, hogy felmondható a szerződés ha számomra kedvezőtlenül változik, 15 napon belül, legkésőbb április 30-ig. De itt csak a Net változik, 3 előfizetésünk a legkisebbe van, tehát nem tudok kisebbre módosítani, illetve ez a díjcsomag csak net előfizetéssel együtt él, tehát akkor lemondható-e kompletten, nekem kedvezőbb teljesen más díjcsomagra váltással. Én arra következtetek, hogy igen:
"A fenti módosítás az Üzleti Általános Szerződési Feltételek és az Előfizető vonatkozó szerződése szerinti Next Business díjcsomagok esetén egyoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek. Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül, de legkésőbb 2015. április 30-ig további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést."
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
aAron_
őstag
Valóban, ezt egyszer még olvastam is... Szerintem akkor úgy járok a legjobban, ha átváltok Domino Surf-re. Annak havidíja 890 Ft, mellé rendelek még 1 Gb-ot, ami 1290 Ft, 10 Ft-ot spórolok, és még lesz +150 Mb-om is az eddigi Domino 5 + NetPlusz L-hez képest.
What is your ikigai?
-
Onderon
senior tag
upc-s netem van itthon, úgyhogy ha igaz amit mondasz, akkor azért tudtam nézni (viasat6-ot meg axn white-ot próbáltam direkt), viszont így ennek sem látom értelmét, hiszen pont hogy sehol nem tudom használni, csak ahol upc-s wifi van.
(#58916) r3dsnake: sejtettem, hogy ez lehet, de kérdem én, mi bajuk származhatna belőle? nem annyira számottevő ennek a dolognak a jelentősége, hogy most lehet e vagy sem chromecastolni/airplayezni. de ám legyen, eddig sem használtam, ezután sem fogom. UPC-t nem zavarja a root, látod.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Akkor ez azt jelenti, hogy ha azon a bizonyos helyen a Telekomnak nincs lefedettsége, a Telenorra pedig nem engednek fel, akkor így jártam, ne is várjak változást?
Gondolom a Telenor nem fog oda fejleszteni 800 MHz-en, hiszen 1800 MHz-en már van lefedettsége. A Telekom pedig azért nem fejleszt, mert a Dunántúlon a Telenor fejleszt, a Telekom csak használja a Telenor 800 MHz-es hálózatát.Azért lenne jó tudnom, mire számíthatok, mert ezen az adott helyen szükségem lenne mobilnetre (lehetőleg 4G) és nem mindegy melyik szolgáltatónál fizetek elő, főleg ha hűség is bejátszik.
Amúgy pedig onnan 100 m-re már van a Telekomnak is 4G-je, de oda már nem ér el, ahol nekem kéne. Nem tudom, antennával van-e esély annyira erősíteni, hogy legyen itt is 4G, vagy ha kívül esek a lefedett területen, akkor így jártam?Comes: Vezetékes Telekom topik itt.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
Szóval akkor ha pl. az ügyfél vett egy kedvezményes árú készüléket és egy ikon díjcsomagot, ezzel vállalva, hogy 2 évig fizeti, akkor jelen esetben az a jogszerű, hogy a T ügyfele kell, hogy maradjon (hiszen a készülékkedvezmény nem változott), de megkötés nélkül bármelyik tarifára válthat (hiszen a tarifáját felmondták)?
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
V.Stryker
nagyúr
A szomorú tények:
Ez a Nemzeti fogyasztóvédelmi Hatóság válasza.
„A szolgáltatók kizárólag az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény (Eht.) 132. §-ában meghatározott körben és szabályozott eljárásban módosíthatják egyoldalúan az előfizetői szerződést.
Fontos azonban tudni, hogy – többek között – egyoldalú szerződésmódosítás esetén az előfizetőket az alábbiak szerinti felmondási jog illeti meg.Az Eht. 132. § (5) bekezdése szerint,
· ha a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú szerződést. Nem mondhatja fel azonban az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével, azaz hűség vállalásával kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti.
Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét. Ebben az esetben a szerződés felmondási ideje legfeljebb 8 nap lehet, a szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási idő lejártáig jogosult felszámítani.
A lényeg tehát, hogy a határozott időtartamra kötött előfizetői szerződést, ha annak lejárata előtt akarja felmondani az előfizető, akkor a szolgáltató által meghatározott mértékű pénzösszeget (jellemzően kötbér címén) kell megfizetnie. Ez az összeg azonban semmiképp sem lehet több, mint az általa már a felmondási idő lejártáig igénybe vett kedvezmények összege (pl. az elengedett belépési díj, a kifizetett havidíj és a listaár közötti különbözet). A felmondási idő ekkor legfeljebb 8 nap lehet.”
Magyarul a hűségért kapott kedvezményeken nem változtathat a szolgáltató, de minden máson igen. Jelen esetben, ha a kedvezmény a kapcsolási díjra vagy a kiegészítő havidíjra vonatkozott, akkor nem oké a módosítás, és felmondhat simán az ügyfél, ha viszont mondjuk lebeszélhető perceket kapott vagy ingyen sms-t, akkor oké és nem tehet semmit, csak ha vállalja, hogy kifizeti a kötbért. Ez van.
-
-
talamasca
senior tag
Teljesen igazad van!!!
Emberek!
Én is felhívtam őket tegnap este 22.00 körül, hogy korábban már beszéltem kollégájukkal és levelet, mailt se kaptam. Viszont én a számlámat még nem kaptam meg 15 napnál régebben és tényleg ott volt a "kis betűs rész". Közöltem a nővel, hogy ez engem hátrányosan érint (igazából mindenkit...) és élek a 15 napon belüli bejelentéssel. Erre azt mondja az üsz-os nő, hogy tartsam. 10 percig várattak...
Közölte, hogy a hűségem dec 2-ig tart. Addig mindenhogyan maradnom kell. Erre én: Akkor azt kötök helyette, amit akarok, plusz hűség nélkül? Igen, kivétel a next-ek, mert azok csak rablánccal vannak. Ez még így se állja meg a helyét szerintem, de egye fene - gondoltam - majd kiválasztom a legolcsóbb díjcsomagot. Erre: Ja, 6000 Ft-nál olcsóbbat nem választhatok!!! WTF???
A végén le akart rázni és annyit mondott, hogy írjak mail-t is a problémámmal, majd válaszolnak. Írtam még tegnap este, kértem, hogy tisztázzuk ezt a jogi helyzetet. Még egy autamata válasz se jött.
Most minden nap rájuk fogok egyet küldeni, plusz a hívásom is rögzítették, szóval ha majd a békéltető testületnél találkozunk lesz mit felmutatnom.Egyszerűen röhej!!!
Én is kérdeztem, hogy mi a retekért nem hagyják kifutni a "hűséges" ügyfeleket? Semmi válasz...Értem én, hogy profit, meg minden, de minden áron?
Remélem kapnak érte majd egy jó kis bírságot, mint anno, mikor a napi netet "aktiválták ügyfeleknek" szó nélkül...[ Szerkesztve ]
“Black as midnight on a moonless night.”
-
marositech
senior tag
Nekem az egészben aza fura, hogy igen gyorsan megszüntették ezt a csomagot. 2010 a sima és 2012 az LTE rajtolt. Néhány családtagom viszont vígan éldegél egy kb. 5 éve megszűnt előfizetésen és senki fia nem szól érte, hogy "kérlek válts".
Inkább azon háborodtam fel, hogy ez egy nagyon szuper csomag, és teher a Rózsaszíneseknek, vagyis markeingben elhibázott döntés volt kiadni ezt.
Éééss, hogy nem ajánlanak fel egy hozzá hasonlót csomagot, hanem drágábbat és rosszabbat...bullsh*t.Olyat rádverek...hogy megkulázol! :)
-
St3ven
addikt
Domino Web vajon jó hozzá?
Mert akkor elég lenne mindig havonta 1900-zal feltölteni, hogy ne harapjon bele sosem az első sávba, és lenne korlátlan netem, persze videók, ftp és egyebek nélkül.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
ForRedGlory
félisten
Hat ha nem erted, vagy nem akarod megerteni, akkor van egy kis gond. Persze, az ugyfel nyilvan ugy nezi, hogy neki legyen jo, de az nem mindig jelenti azt, hogy igaza van. Probald ertelmezni, amit irtam, addig nincs mirol beszelni. Pedig eleg jol leirtam, hogy mi miert annyi amennyi. Latom kar volt, mert itt nem sokan fogjak megerteni, kar volt leirni.
Nem beszelve, hogy ugyfel tehet azert, hogy olcsobb legyen a havidija. Ez akkor lenne kocsogseg ha a szolgaltato teljesithetetlen kovetelmenyt tamasztana az ugyfellel szemben. Viszont, ha van lehetoseg, de ugyfel nem el vele, az 100%-ban ugyfel hulyeseg...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Igen? Fejtsetek ki kerlek, erre a harom kerdesre kihegyezve:
1., hova van leirva, hogy 60 perc lebeszelheto a csomagban?
2. Milyen matekkal jon ki az, hogy 60 perc 38 forintos percdijjal 2290 Ft?
3. Szerintetek ugyan azt jelenti, ha egy csomag lebeszelheto vagy hogy lebeszelheto belole fix percmennyiseg? Fogalomzavar van szerintem.
Alapvetes, hogy a csomag havidija 1990 Ft e-pack kedvezmennyel, ami 100%-ban lebeszelheto. Ha nincs e-pack, akkor ugyanannyi lebeszelhetoseget kapsz 300 Ft-al dragabban. Az e-pack kedvezmeny nem beszelheto le. Ennek az a motivacioja, hogy az emberek elektronikusan kerjek a szamlat, mert nagy kiadas a postazas. Ha az e-pack lebeszelheto lenne, nem lenne semmi motivacio. Nem ertem a gondot.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Hát nem tudom... üzletben biztos, hogy kezelhetetlenek az ilyen ügyfelek. Nem kevés telefonost is ismerek, de ilyenről én még életemben nem hallottam
Lehet csak privatizáltam, s azzal, hogy nálunk nem kezelhető maximum kapott egy elérhetőséget az ügyfél és ennyi. Igazából ez információ és hírértékkel nem szolgált.
(#56322) Vangelis
Nem kell az arcos-harcosság... Az a kettő-öt százalék is fontos! Nem kell a kiforgatás! Csak gondoltam - így tiszta
És jó a többrétű ügyfél-nézőpont is Hogy sok oldalról látható legyen egy azon dolog
Ahány ügyfél, annyi nyelv és szeretem ezt a sok nyelvűséget
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Ez viszont így korrekt.
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ez nem redukálható le logikailag egy szimpla díjcsomagra a Telekomnál. Jobb tisztázni ezt mivel félreértelmezhető.
Pl. egy Lidl kaliberű cég megfizeti szépen gondolom a rendszerhasználatot, a supportot, a közvetítői felületeket, stb, avagy testre szabja és létrehozza magának - de a piaci irányelvek a kiszabott percdíjak az akciók, stb. viszont nem a telekom függvényében jönnek létre - hanem csak maximum gondolom egy szabályozói környezeten átesnek.
(#56319) cris78
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Értem, akkor az biztos csak véletlen, hogy ügyfélszolgálati folyamatok teljesen függetlenül működnek és az ilyen típusú ügymenet nem intézhető a 1430-on, vagy a személyes ügyfélszolgálati pontokon (semmi sem látható ezzel kapcsolatban)
Ha egy Blue Mobile-os számot Telekom mobil irányba akarsz tovább vinni. Tudod, hogy hogy oldható meg? Számhordozással. Sehogy máshogy.
Ahogy fentebbiekben történt a megfogalmazás az több mint félrevezető - csak erre akartam felhívni a figyelmet.
Technikai Supportot biztosan kapnak ügyviteli folyamatokhoz, ill. hálózati használat is adott, de ettől függetlenül a fent kommunikált kontextusok. Finoma szólva: félrevezetőek voltak.
HofiZoli, Vangelis
Köszönöm!
(#56315) Teko001
"branded resellerek"
Ez a branded megfogalmazás ez jó. Tehát tovább-branded
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
Kétféle szolgáltatás van itthon. Vannak a virtuális szolgáltatók, azaz az MNVO-k, akik az ügyfelekkel kapcsolatban is állnak (Tesco Mobile), külön hívószám, minden független, csupán a hálózat közös, valamint vannak a branded resellerek, akik eladják saját márkanév alatt a Telekom, vagy más szolgáltatók termékét (Blue/MOL). Utóbbinál valóban lényegében a Telekommal állsz szerződésben, ezért nincs is külön előhívó szám, stb..., csak van egy külön felület, valamint ügyfélszolgálat. Lényegében egy "speciális csomag"
[ Szerkesztve ]
-
HofiZoli
senior tag
Most megint megtudott valamit, jövőre irány a top5 Egyébként gratula a top9-hez
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
lesaux
veterán
Az időszaki díjban foglalt adatmennyiség felhasználása után automatikusan aktiválódik a Domino Go!NapiNet adatdíjcsomag.
Ez egyébként megint nem igaz, mert előtte aktiválódik. De mindegy, túl vagyunk rajta, február 10-éig nyugi van, mindenkinek köszönöm a szíves törődést. -
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hátha valaki tudja, hogy a T-mobile-nál mennyire vannak tisztában a készülékspecifikus problémákkal, gyártási hibákkal és mennyire alapozhatok rájuk cserekérelmet?
A helyzet, hogy a netes rendeléssel vett, egy hetes (14 napon belül vagyok) Z1 compactom hátlapján ma felfedeztem, hogy kezd kicsit elállni a kerettől. Szabad szemmel csak jó fényviszonyok közt látható, ellenben sok felhasználót érint, és idővel még jobban elenged a ragasztó. (a vízzáróság kárára........)
A készüléket a díjcsomagon megtartásával és a hűség meghosszabbításával vettem. Ha elállnék a vásárlástól és új készüléket rendelnék helyette, a T honlapja azt írja, hogy a hosszabbítás miatt nem vehetek igénybe kedvezményt. Ez azt jelenti, hogy a cserekérelem marad csak, mert a garanciális ügyintézéstől elzárkózom a negatív tapasztaltok miatt, és mert nem tudom nélkülözni több hétig a telefont.
Van cserére esélyem?
Ha az ügyintéző elutasítana a problémámmal (mondjuk mert szerinte nem nagy dolog az a fél miliméter) mit tehetek?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Merlini
tag
Bontatlanul vettük a SIM-et, saját névre aktiváltuk.
Ilyenkor is kell X napot várni, hány nap az az X?
Anno a számhordozás elején, még Pannonnál volt 12 hónap hűség a feltöltő kártya melleti készülékre is. Ezek szerint ha van ilyen, akkor is az új szolgáltató fizeti.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
Varszegig
veterán
Én örülnék a legjobban, ha nem kellett volna bemennem, nekem kb. évi 1 alkalom, amikor felkeresem a T-t, de mivel duonet simet nem küldenek postán, igényelni is csak üzletben lehet, nem volt más választásom. A postán már megszoktam ezt a balkáni módit, de azért egy ekkora szolgáltatónál bosszant, ha nincsenek tekintettel arra, hogy nem mindenki tud állni. Nálam ez egy átmeneti (de visszatérő állapot), de van akinél tartós.
-
Varszegig
veterán
Várj, engem nem az izgat, amikor már sorra kerülök. Az zavar, hogy amíg várok 10-15 percet a sorszámmal a kezemben, addig nem tudok leülni. Ettől nem hiszem, hogy gyorsabb lesz az ügyintézés, én viszont kénytelen vagyok időnként tornázgatni, ha nem akarom, hogy beálljon a derekam. Ügyfélbarát...
-
w333
félisten
Igen ezt is megértem de a díjcsomagok is fontosak (nekem ez számít) és versenyképesek kéne hogy legyenek, na most én úgy álok hogy T-nél az előfizetéses díjcsomagokat mindennek lehet nevezni csak versenyképesnek nem, pl. vicc hogy 5800 Ft alatt nincs 500MB forgalom egyetlen díjcsomagban sem
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
MasterMark
titán
Ennek így semmi értelme.
Visszakapcsoltam netes felületen, így van net. Szóval ez így nem megy egymás nélkül azt találtam. Értem.
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
[P]laci
senior tag
de ez valamilyen szinten azért borzasztó... értem én hogy a cél a felhasználóbázis bővítése (as always), de azért a régi hűséges ügyfelek megtartása nem lenne ugyanolyan fontos cél? áh, mindegy.
"kezd" pár dolog itthon (is) nagyon rossz irányba menni... kezdem azt hinni, hogy rossz korba születtem.
(#50112) kali: na ez az... mindig próbáltam reálisan gondolkozni, de vagy bennem, vagy a világban nagyon félresiklott vmi... tényleg odajutottunk minden téren, hogy semmi nem számít már senkinek? a kölcsönös elégedettség termék/szolgáltatás esetén már nem létező dolog?
heti 2x járok a Miskolc-Debrecen útvonalon vonattal és a T hálózat eléggé rossz... tudom, tudom: hegyek... nem vagyok én utópista, meg örülök a 4G-nek is, de a 3G hálózat ezután le lesz sajnálva? utána jön majd az 5G valószínűleg és akkor félbehagyják a 4G fejlesztéseket? így soha nem lesz egy normális tempójú és minőségű stabil hálózat egyetlen szolgáltatónál sem mindenütt...[ Szerkesztve ]
-
-
bul07
nagyúr
Írtam a euronics-nak , csak ugye hétvégén ki tudja foglalkoznak e vele, telefon meg csak hétfőn lesz
Viszont ettől függetlenül a csomagoló brigád dolgozhat és át is adhatják a futárnakAz meg hogy van e kedve segíteni saját döntése nem erőszakoskodtam hogy már azonnal valaki
(#49033) djculture
Viszont lehet előre is fizetni és csak át kell venni fizetés nélkül, családtagjaim simán átveszik ha nem kell fizetni mert gondolhatják hogy nekem hoznak valamit
Na de sikerül elérni vonalas számon, sikerült előtúrni és fel is vették
Na várom a fejleményeket lehet megy a Homára
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vasi89
addikt
Jah ez volt a gond, a csaj nem volt a toppon. Semmiféle variáció nem kell. Egyre több ismerősöm megy át hozzájuk így nekem is megéri. Tudom h ők a legkisebbek de a Telekommal nagyon sok a negatív már, úgyhogy váltunk. A vodával meg szintén rossz a tapasztalat, leginkább ügyintézés terén.
-
A@ron
tag
Aki egész évben szán ennyit magáncélú kommunikációra, annak tényleg nem tud mit mondani a Telekom, mint ahogy más szolgáltatók sem, azon kívül, hogy legyen feltöltőkártyás. Én csak egy általános példát mondtam, konkrét adatok hiányában.
Példának annyit tudnék mondani: ha 100.000 forintod van autóvásárlásra, akkor sem fogod tudni megvenni a kívánt VW Passatot, mindegy, hogy melyik kereskedőhöz mész.
-
A@ron
tag
Ha a net a legfontosabb, akkor ott a max 2290-es Move XS, és rögtön bővítőnek 1290 az 1 GB net.
Ha a telefonálás a fontos, akkor ott vannak a Next csomagok.
Kettő közötti kompromisszumként pedig a Move S, M, M ATK illetve a tanulóknak további kedvezmények (Like S, Music XS)
Ha dolgozói díjcsomagról beszélünk, ahol általában valóban nincs benne alapnet, akkor pedig legtöbb esetben a telefonálás van vicc áron, evidens szerintem, hogy a net valamivel drágább. Annál az adott cégnél érdemes ilyenkor reklamálni, aki a díjcsomag feltételeit így alkudta ki.
-
Salak
aktív tag
Köszi a választ.
Így, ahogy mondod, nagyon sok macerával járna egy esetleg új szám eljuttatása a nem kevés embernek, akinél régóta bejáratott a jelenlegi.
Ha még a Telekomnál megcsináljuk az átírást, akkor ugye nem kell hűséget vállalni az "új" számlafizetőnek?
"Winners never quit and quitters never win."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest